Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Mladík mal dostať šancu svoj názor obhájiť na tribúne

Miloš MajkoDátum02. 09. 2015 10:33:54TémaTak to vidím ja...
200

Trnava |  Včerajšie politické stretnutie takpovediac členov a prívržencov  strany  Mariána Kotlebu v Trnave a následne pokus o stretnutie v Gabčíkove bolo akousi ukážkou  podľa mňa nezmyselných krokov ako polície, tak väčšinou médií  označovaných extrémistov.  Myslím si, že v tomto prípade slušne povedané nad mieru nevyhnutnú obmedzili protestujúcich policajné zložky pred Gabčíkovom - lepšiu reklamu a pozornosť aj do veci nezainteresovaných si strana predstaviť môže iba ťažko.

Účastníci stretnutia v Trnave  (niekto by dokonca neváhal povedať vypatlané hrubokrké  holé hlavy) sa  roztrhaním a atakom mladého chlapca s dvomi amatérsky vyrobenými plagátikmi zase predviedli ako arogantní slobodu slova a demokraciu popierajúci malí diktátori, ktorí jediní majú právo svoj  názor prezentovať verejne a na verejnom priestranstve.

Bol som tam a bol som dostatočne blízko na to, aby som dokázal posúdiť správanie sa mladíka len prezentujúceho svoj názor na papieri bez pokrikovania a rušenia ešte v podstate nezačatého zhromaždenia a spávanie sa niekoľkých pánov v zelených tričkách strany Mariána Kotlebu.

Ich konanie bolo vysoko arogantné, v demokracii neprípustné a dovolím si povedať, že týmto krokom diskvalifikovali stranu ako takú medzi tisíckami možno nerozhodnutých občanov. Jedna vec je totiž podporiť mnoho krát aj dobré myšlienky a druhá podporiť ich za cenu rizika násilného vynucovania výlučne názoru strany, ktorá by prípadne cez podporu mohla získať čo i len určitú moc v krajine.

Niežeby strany pri moci mali radi iné názory, no práve všerajšok je jasným dôkazom toho, že chlapci v zelených polokošeliach nemajú problém atakovať ľudí s iným názorom ani na verejnosti a pred kamerami a fotoaparátmi desiatok médií a fotografov.

Áno, môj názor je, že mladík mal dostať pozvanie vystúpiť na tribúne a obhájiť svoj názor - vysvetliť prítomným, prečo sa za nich hanbí. Mal dosťať možnosť obhájiť svoj názor, mala nastať diskusia. Bez nej totiž nastupuje diktatúra a následne násilné presadzovanie  názoru strany ako jediného správneho. Zle, zle a ešte raz zle.

Včera podľa mňa teda pochybili ako silové zložky, tak tí, ktorí protest proti imigrantom posunuli výlučne do roviny straníckej politickej agitácie. Škoda aj jedného a aj druhého. Celospoločenská otvorená diskusia na vážne celospoločenské témy je totiž potrebná.

- - -

Včera som bol na akcii ako novinár a zástupca média, ktoré z akcie tak ako zo stoviek iných prinieslo nezaujatú reportáž bez komentára. Toto píšem ako občan, pre ktorého je sloboda slova a  verejného vyjadrenia občianskeho názoru prioritou.

 


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

Zobraziť všetky fotografie
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko


Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
pre nikdy | 03-09-2015 18:07:38
jednoznačný súhlas
nikdy | 03-09-2015 17:13:31
Ja si myslim,ze kazdy narod ma takych politikov akych si zasluzi.Politici,keby boli aky novy,ci stari,nic nezmenia,lebo to je v ludoch.Pozrite si tie prispevky.Prave ti ,ktori najviacej volaju po zmene,okamzite urazaju a napadaju ludi,ktori slusne vyjadruju svoj osobny nazor,alebo presvedcenie.Ti by s vami zatocili inak,keby mali moc.
bohužiaľ | 03-09-2015 16:46:34
že tu na Slovensku NIET koho voliť. Jednu osobnosť, za ktorou išli ľudia, bol biskup Bezák, aj toho sme si vyštvali zo Slovenska. Nehovorím, že Bezák je politik, ale bola to MORÁLNA AUTORITA!
Registrovaný Michal Pisarovic Michal Pisarovic | 03-09-2015 15:06:35
Ved hej ale dajte priklad. koho by ste volili? ste zo serede?
anonymous | 03-09-2015 14:16:54
nové tváre sú hneď záruka svetlých zajtrajškov?
gulak | 03-09-2015 12:32:26
Prečo by by v ponuke nebolo nič ine..treba volit nové tváre..nie 20 rokov stále tých istých dokola..
Registrovaný Michal Pisarovic Michal Pisarovic | 03-09-2015 12:13:30
Co ine si maju ludia volit ked nic normalne v ponuke neni
gulak | 03-09-2015 11:21:52
Tiež som tam bol a ten mladík..to bola jasná provokácia..ak pôjdete na punkerský koncert a budete tam provokovať tiež dostane te po papuli..ak pôjdete na smerácku míting,či míting iných strán a budete tam mať plagát,kde budete utočiť na stranu,ktorá ten míting organizuje..myslíte si,že Vás tam budú priateľsky poklepávať po pleci..prečo by sa týmto mali Kotlebovci zdiskreditovať...tú sa rozkradla celá republika a ľudia aj tak volia stále tých istých politikov,čo toto rozkrádanie umožnili..Kotlebovci sú zatiaľ pre parlamentné strany ťažko čitateľný a preto kalia vodu..
Registrovaný Michal Pisarovic Michal Pisarovic | 03-09-2015 11:00:39
Je skwele ze sa ludia davaju do kopy :) Len tak dalej... myslim ze bude mat tento SPOR velku podporu od roznych zdruzeni a organizacii.
tiez sa hanbim | 03-09-2015 10:22:33
Kotleba ma dobre nazory co sa tyka ciganov a asocialov.
Neviem vsak, co ma proti SNP?
Ved partizani vyrazne pomahali armade.
Alebo, ze by mu nejako ublizili? Pocul som tiez, ze aj partizani alebo ruski vojaci pri oslobodzovani neboli vsetci \"cisty\" a ze nejaka ta zloba sa stala - myslim, ze v porovnani s konecnym vysledkom je to zabedbatelny minus, ved vzdy sa najdu jedinci, ktori nevedia co so sebou a nemozeme predsa hadzat vsetkych do jedneho vreca.
onanym | 03-09-2015 08:16:25
Kvoty su sice fasa pre EU, ale ludia tu nechcu ostat. Nech si to zapad vyzerie sam.. Prijat mozeme, ale beztak odidu...
Registrovaný Juraj Kukla Juraj Kukla | 03-09-2015 08:08:04
Podĺa mňa \"nadávanie nikomu priamo do tváre nie je vyjadrovanie názoru\" ale provokácia a mladík bol na to zrejme niekym najatý, aby niečo vyprovokova!!! Veď aké zákulisné boje sa prostredíctvom polície odohrávali!!!
VYSVETLENIE: Keď som sa náhodou ocitol v Gabčíkove na zhromaždení proti umiestneniu imigrantov, tak som ja, ako aj občania Gabčíkova netušil aké šialené šliapanie Ústavy SR, sa na deň ústavy v zákulisí prostredníctvom mocipánov a polície SR odohráva. Nemusí mať niekto rád Mariana Kotlebu, ale toto naozaj stojí za to vypočuť. Naozaj, ministerstvo vnútra SR mu urobilo zadarmo najlepšiu predvolebnú reklamu. O tomto sa v závislých médiách nedozviete!!!
https://www.youtube.com/watch?v=t5OewxVmIlI
Štefan | 02-09-2015 22:25:51
Nie je mi celkom jasné, čo chcel mladík svojim protestom dokázať. Podla mňa má veľmi málo rokov na to, aby vedel posúdiť politickú situáciu a dopad príchodu migrantov na naše územie. Máme tak dosť problémov a cigánmi a asociálmi. Pokiaľ by to bola prírodná katastrofa, tak nemám námietky. Len aby sme si na svoje územie nevpustili Trójskeho koňa !!!
sharp | 02-09-2015 17:42:55
1: odvazny mladik musel pocitat s tym, ze to nebude bez problemov
2: chlapci v zelenych trickach krasne ukazali aki su trapni uboziaci a zbytocne naliali vodu na mlyn pre ich kritikov... akoze roztrhat plagatik?? vazne? fiiha to je ale frajer! .. tiez mam holu hlavu a 110kg svaloviny ale takto sa traposit?? Asi stale plati, ze cim vacsi chudak, tym viac bude skakat, hlavne ak je za nim svorka podobnych.
3: ako sa uz viaceri vyjadrili, problem treba riesit tam kde vznikol a NIE rozdelovanim utecencov po celej EU...
ak by zapadne krajiny chceli, tak by cely islamsky stat a podobne hovadiny davno zrovnali so zemou, resp. by ani nedovolili aby nieco take vzniklo, ale vyzera to tak, ze to cele je vysledok zapadnej politiky, takze nech si to zapadne mocnosti aj riesia
tiez sa hanbim | 02-09-2015 13:32:21
...budem sa uz mozno opakovat (alebo niekoho), ale demokracia (vyslovenie svojho nazoru na hocico, hocikde a hocikedy) nie je anarchia.
Chcel som povedat, ze povedat si sice mozem, ale musim znasat nasledky.
Len malokto sa bude usmievat, ked mu bude niekto do oci tvrdit, ze je k...t alebo, ze jeho mama je (zjemnim) \"herecka\".
Vela ludi si mysli, ze ked je demokracia, moze vsetko - i stupat do \"osieho\" hniezda.
Podobne je to aj s hribami - jedle su vsetky, ale niektore len raz.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign