Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Mestský cintorín v Seredi bude rozšírený

Iveta TóthováDátum11. 04. 2014 17:23:36TémaIné
24

Mesto Sereď už dlhšiu dobu plánuje rozšíriť pochovávacie pole na mestskom cintoríne. Nájsť voľný pozemok nie je jednoduché. No ako si mohli niektorí občania všimnúť, vpravo od zadného vchodu do cintorína,  prebieha v týchto dňoch úprava terénu. Jedná sa o pozemok o výmere 539 m2 a v minulosti tu stál rodinný dom bývalého hrobára. Po terénnych a stavebných úpravách bude tento pozemok použitý ako nové pochovávacie pole.


Fotogaléria k článku:

24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová

Zobraziť všetky fotografie
24
Autor: Iveta Tóthová

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
pre čepenan | 21-04-2014 11:24:09
cepenan: zlož si okuliare z očí a utri si ich od nánosu, lebo ti tam nasadalo veľa nenávisti a zlosti. A cez také zahmlené okuliare sa dobré nevidí -:D
cepenan | 21-04-2014 10:10:06
P.Sojka chod sa ucit do Sintavy.
javor | 20-04-2014 19:52:50
Ja som sazucastnil na pohrebe p. Tkacovej v Sintave a obrad sa my pacil,krasne tam spieval podla mna to bol cudzinec a to som este nepocul na pohrebe.Bolo tam mnozstvo ludi ale vsetko mali vyborne zorganizovane.No bol to zazitok aj ked z takej smutnej udalosti.Vdaka organizatorom klobuk dole.
Registrovaný Ivan Ivan | 14-04-2014 21:49:43
Aké problémy s pochovávaním nebožtíkov by mali v mestách s počtom 5 a viac milionov možno odvodiť aj z nášho "pristaveného" cintorína, ktorý sa zaplní o cca 25-30 r. od prvého pohrebu na ňom. Inde vo svete, najmä latinoamerické krajiny, to riešia tak, že nebožtíkov ukladajú do podstatne plytších hrobov ako u nás a po istom čase za prítomnosti zákonne pozostalej osoby urobia exhumáciu už len kostí. Tie uložia do kovovej urny a potom do múru, v ktorom sú "okienka" s rozmermi cca 60x60x25 cm. Okienko sa zakryje kamennou tabuľou s údajmi o nebohom. Taký múr, vysoký cca 3m a dlhý cca 30m pojme asi 280 urien len z jednej strany
re: anonym | 14-04-2014 18:32:50
Ono to ma dost do cinenia s krestanskymi ritualmi..lenze, povedzme si uprimne..kto chodi dnes na hrob nasich pra-pra rodicov? Kto tam okopava kvetinky? Ake percento pozostalych? Ja mam 45..nechodim uz ani na hroby mojim starym rodicom, pretoze zomreli skor, ako som sa narodila..nemam citovu vazbu, zazitky..je to len vyznaceny kus zeme..za ktory treba platit..myslim, ze za to polstorcie je im tam dolu uplne jedno, ci im rastu na hrobe chryzantemy alebo maju kvetinky sezonne..ci maju kahanec srcieckovy alebo klasicky..myslim si, ze ovela radsej, keby to vedeli, tak by ocenili, ze stale si pozerame ich vyretusovane svadobne fotky, ze ich spominame v rodinnych debatach, ze este ziju pamatnici, co ich zazili a mozeme sa zasmiat na zazitkoch..nech by bol hrob mojich starych rodicov kdekolvek, nepotrebujem sa utiekat k pomnicku..mam ich v spomienkach rodicov, na obrazkoch, v srdci..myslim, ze to je viac, ako spoplatneny kus zeme, kde o par rokov mozno bude vyvojove centrum na klonovanie ludi..psenicne pole ani omylom :)
anonym | 14-04-2014 18:10:51
niekedy aj my doma premýšľame, či je lepšie sa spáliť alebo pochovať. Blbá predstava, že ak ma spália tak z môjho tela neostane nič len popol. Rodina hovorí, že keď mi aj urnu pochovajú nie je dobrý pocit pre nich, že tam dole nie je moje telo. Ale zase ak ma pochovajú v celosti a po čase truhla zhnije, budú ma jesť červy a chrobáky, tak to tiež je blbý pocit. A kresťania sú proti spalovaniu.
No neviem čo je lepšie. Ale páčia sa mi pohreby na západe. Ak je jama vymurovaná a vystlaná látkou, truhla je taká čo nezhnije. tak takto by som chcel byť pochovaný. (aby som nezabudol, tak s nabitým mobilom v ruke. Veď čo ak sa preberiem)
pre:pre zijem | 14-04-2014 17:46:11
preco lakomy? Ved mne po smrti moze byt jedno, aky majestatny pomnik, a ci vobec nejaky, mi daju moji pozostali vystavit..to uz nijako neovplyvnim :) Ja len nechcem zaberat kus zeme, kde moze vyrast nieco zmysluplnejsie..preco si myslis, ze povazujem za lakomost, nechat sa rozprasit popri toku Vahu, kde som cely zivot vyrastala a som s nim spata? Co myslis, aka je zivotnost tych okazalych mramorovych a zulovych pomnikov? 100 rokov? Bude tam niekto z potomkov v roku 2100 sadit kyticky? Rozjimat na lavicke, spominat? Nepotrebujem, aby ma zospodu zatopilo, zrali ma cervy..mojmu telu bez duse bude lepsie v prirode..nemienim byt ani po smrti sucastou handrkovania o 3m stvorcove na mestskom pozemku, o ktorom sa uz teraz vedu obchodnicke boje..nemienim byt fetisom, kde sa raz za rok na dusicky stretne rodina a ohovara sa navzajom, kto kupil krajsi veniec..jo..a to mam kamosku, onkologicku pacien.tku, ktora chce posluzit ako kadaver..papiere u notara podpisane..zasluzny cin..ale az taka smela nie som.mne staci ten moj Vah..a na moje miesto si dajte, koho chcete


pre zijem | 14-04-2014 17:21:43
no ako to rozmyslas a z coho budu hyrit pohrabaci no aky si lakomy.
zijem | 14-04-2014 16:48:45
v tomto meste cely zivot..planujem minimalne este cca 40 rokov..osobne mi bude po mojej smrti suma fuk, ako s mojou telesnou schrankou nalozia. Naidealnejsie by bolo vysypat moj popol do Vahu..nech nemusia mat moji potomkovia stavy z toho, ze mi na bruchu rastie burina a musia mi tam chodit zbierat hnile listie, zapalovat kahance - povinne, lebo co by povedali ostatni, nemienim zaberat miesto v zemi uplne neopodstatnene, lebo o par rokov po tom kopceku ani pes nestekne a este mat aj v merku, ci mi za vecny spanok zaplatili povinny poplatok do mestskej kasy..nech tam radsej rastu kvietky..aj tak je dolezitejsie miesto v srdci pozostalych, nie nejake vyarendovane..jo..a este tie okazale pomniky.bleee
obcan | 14-04-2014 14:25:32
Ďalší dobrý počin zastupiteľov. Vidieť, že sa pamätá aj na tieto veci. Cintorín bude o niečo v§čší, ale v zadnej časti aj krajší.
A čo stály kritici. Kde ste? Naozaj sa nedá Vami nič pochváliť. Kde je Vaš názor p. Majko, tzv. Horváth, Herega či iní nadávači. Žial taký je SOL.
Katarina | 13-04-2014 18:13:58
Pohrebna služba Memoria mi pochovavala mamicku. Vsetko okolo pohrebu sme vybavovali s panom Sojkom a boli sme spokojni nad mieru. Velmi milý a ustretovy pan. Nemam co kritizovat. Spokojnost velká.
seredanka | 13-04-2014 16:02:38
Tak nech to zle nerobi a nemusi pocuvat krutu pravdu.Ved tato stranka je o nazoroch a kolko prcent ludi sa tu podpise .ha
Zuzana | 13-04-2014 14:59:05
Keď chce niekto pisat pravdy nech sa podpise. Ale keď chce niekto len zlobu robit lahsie sa píše anonymne. Je to pre mna chudak alebo chudera. Pravda sa ťažko pocuva ale lahsie sa prijima od podpisanej osoby. Vtedy je možná náprava, ospravedlnenie...ale takto anonymne je to zbabelstvo. Skryt sa za vymyslenu prezyvku. Urcite sa nikomu dobre necita nieco zlé na jeho osobu a hlavne keď nevie od koho si to zasluzi.
maria | 13-04-2014 14:48:04
ked clovek napise skusenost a pravdu neni dobre. a ociernovala pani ktora sa nepodpisala ale vieme o koho ide.co je pravda je pravda tazko sa pocuva.ci je edita sojka alebo janky je to jeden cert.
odpoved | 13-04-2014 14:27:22
Ociernovanie patri k tejto teme? Treba si vybrat pohrebnu službu ktorá nám vyhovuje a v seredi su dve pokial viem. P.Jansky a p. Sojka. Urcite by som vybral Sojku. Ale to neznamena, ze budem ociernovat Janskeho. Aj keď by som mohol. A tiez nebudem ociernovat pani Kasikovu. To len dokazuje vašu inteligenciu keď dokazete pisat o ludoch nepekne a nepodpisete sa.
pre poslanec | 13-04-2014 14:16:03
NO K CLANKU PATRIA VECI KTO ICH TAM SPRAVUJE A TO JE P. SOJKA A VAM JE ASI JEDNO CI VAM TU POSEDNU ROZLUCKU ZREALIZUJE A KTO VAS VIAC OKRADNE A PRITOM ANI PARTE NEVYSTAVI A Z FAKTURY SAVAM ZATOCI HLAVA.TAKZE STE NA VELKOM OMYLE CI TO SEM PATRI . A KAM TO PDLA VAS PATRI TATO TEMA K DETSKEMU IHRISKU.
pre poslanec | 13-04-2014 12:57:56
P.Sojka svatuškár??? Čo to má spoločné s touto témov? P.Sojka zákerný falošný človek? Pýtam sa opať, čo to má spoločné s článkom?
Článok je o rozširovaní mestského cintorínu. Takže buďme radi, že máme kam pochovávať svojich blízkych a nestarajme sa do vecí do ktorých nás nič. Každý má právo vybrať si svoju pohrebnú službu a právo na názor. Ale prečo očierňovať niekoho a ešte k tomu anonymne.
anonym | 13-04-2014 12:24:10
Pohrebnú službu si vyberiem ktorú chcem ja a nie ktorá sa mi nanúti.
poslanec | 13-04-2014 12:09:00
Je to humus co sa deje v pohrebnych sluzbach.A p. Sojka taky svatuskar ako dokaze takto robit.hnus
pre p.Sojku | 13-04-2014 12:06:13
Chcem sa tiež vyjadriť... Tiež zdielam názor, že príspevok od seredania písala pani Kasiková sama. Mal som tú česť s p.Sojkom a tiež aj p.Kasikovou. Ak mám porovnať tieto dve osoby...určite s prehľadom vyhráva p.Sojka. Príjemný človek so záujmom, stretávam ho aj v kostole...a je to človek veľmi rozumný a šikovný. Pomohol mi len tým ako sa ku mne správal a stačilo pár povzbudzujúcich slov. Janko veľká vďaka aj za to. p. Kasiková je žena na úrovni a veľká dáma... ale viem o nej svoje. Má určite nejaké psychické problémy ale všetko sa dá liečiť... Nebudem tu rozoberať odkial to viem lebo nechcem nikoho očierňovať. To je jej vec ale hlavne držím palce p.Sojkovi a jeho ďalšej práci. Je to človek s obrovským srdcom a trpezlivosťou.
pre seredania | 13-04-2014 11:04:25
Ano som presvedceny ze prispevok pisala sama poskodena a ohrdnuta p. Editka. Nikto tam mepoznal pomery len ona a p. Sojka.
pre pohrebnictvo | 13-04-2014 10:57:53
Tak teraz ste to spravne vystihli. V nemocnici maju cloveka ktory ich kontaktuje za peniazea tak to funguje. kontrola by bola treba.A v Seredi to je tak tiez a potom je vitaz kto neboztika uchyti. A zato sa medzi sebou zeru. A ide aj o okolite dediny. Tak si dobre zvazte koho poverite na sluzbu pohrebu.A zase je to len o peniazoch.
pohrebníctvo | 13-04-2014 10:33:39
Je to veľmi smutné, že na úkor neboštíkov a pozostalých sa tu deju takéto nechutné praktiká. Keď to tak sledujete, že je to po predaji drog navýhodnejší biznis.Ale ako prax ukazuje, že do toho sú zainteresované aj nemocnice. Ako by pohrebná služba tá ktorá vedela o úmrtí? Len ich niekto musí informovať a potom tam prídu aj dve. Chudáci pozostalí a tiež aj neboštíci, že ani po smrti nemajú pokoj.
iba ja | 12-04-2014 22:29:10
S panom sojkom mam tiez zlu skusenost,je to zakerny falosny clovek,taky na takom mieste nema co robit ale u nas je to tak...
jolana | 12-04-2014 20:59:54
dobrý večer,nedá mi nereagovať na predchádzajúcu správu a vyjadriť aj svoj názor na ,,pani Editku,, patrím aj ja medzi pozostalú a vôbec nezdieľam názor,že p.Editka nás privítala milým úsmevom,povzbudivým slovom,charizmou,...... ,,privítala,, nás nahnevaná,ledva odzdravila,rýchlo,rýchlo vybavila,len už aby sme vypadli a o povzbudzujúcich slovách radšej pomlčím! to práve p.Sojka mal pre nás povzbudzujúce slovo a prístup profesionála.nechcem tu nikoho očierňovať ani vychvaľovať,ale mrzel ma predchádzajúci príspevok,ktorý tu niekoho vychvaľuje do nebies a iného haní a vôbec sa s tým príspevkom nestotožňujem a prajem pohrebnej službe Memoria veľa šťastia a spokojných pozostalých so službami ako som bola aj ja.
A nedá mi ešte nenapísať,že keď si bola moja 72-ročná svokra pýtať kľúč od WC,tak pani Edita len na ňu zvreskla,že nemá čas,lebo tam má iných zákazníkov a kľúč nedostala. toto je moja nemilá skúsenosť s pani Editou.
Dolná Streda | 12-04-2014 20:53:10
Ako tak čítam príspevok od "Seredania" musím sa smiať. Aj malému batolaťu je jasné kto tento príspevok písal...však pani Editka? Ako môže nezainteresovaný človek vedieť o tom, či bola zamestnankyňa, či dostala výpoveď...alebo ako to bolo s pomníkmi, so zálohami, so sťažnosťami a vôbec s celým problémom pani Editky a pána Sojku. Vo vašom príspevku je písané, že pani Editka odišla sama lebo sa nevedela pozerať na činnosť p. Sojku...čím to bude? Možno množstvom alkoholu ktorý je schopná v pracovnej dobe skonzumovať. Keďže bývam bližie pri jej dome trošku ju poznám. Pani Editka je možno charizmatická osoba ale nestačí sa pozerať len na zovňajšok. Nikto nie je bez chyby. P. Sojka je slušný človek. Robí pre každého čo môže...aspoň tak ho poznám ja... Je mi úprimne ľúto, že sa jeho meno spája s pani Editkou.
P. Sojka veľa síl a Božej pomoci.
Seredania | 12-04-2014 19:44:42
Pani Editka, ako ju pani Seredanka nazyva,nedostala od pana Sojku ziadneho padaka,ale odisla z vlastneho rozhodnutia, pretoze na celu cinnost pana Sojku sa uz nedalo pozerat. Okrem toho to nebola jeho zamestnakyna , tak jej nemohol dat ziadnu vypoved, ale odisla pretoze chcela a za svoju celodennu pracu jej pan Sojka dlhoval peniaze.Bola to jedina zodpovedna osoba, ktora sa venovala okrem pietnemu priebehu pohrebov aj o vsetku pracu, ktoru mal vykonavat, k ako Spravca cintorina podla zmluvy s Mestom Sered pan Sojka. Ten sa vsak malokedy zdrziaval na cintorine, vacsinou iba pri spustani hudby na pohrebnych obradoch aby sa tam ukazal vo svojom klobuku. Bral zalohy od pozostalych za pomniky a " najlepsie hrobove miesta za poplatky, ktore mu neprisluchali, podla platnej VZN mesta Sered prideloval hlavne znamym.Jeho hlavnou cinnostou nebola v skutocnosti Sprava cintorina, o ktorej svedci aj zanedbanie cintorina Sered a Horny Cepen, ktory podla zmluvy mal pravidelne upravovat a cistit aj medzihrobove priestory, polievat, kosit, zametat atd. Jeho hlavnym cielom nebolo pohrebnictvo ani Sprava cintorina, ale ziskavanie zaloh od pozostalych, podotykam, ze aj od nas na pomniky,ktore nikdy nedokoncil v slubenom termine.pomnik, ktory mal byt hotovy do mesiaca, nam dokoncil az do styroch mesiacv a to este napisal zle mena aj datumy. Rovnako sa staznosti tykali aj odokrytych hrobov po pohreboch, kedy pozostali museli aj cele mesiace cakat na ich zakrytie. Zalohu zobral, ale pomnik nebol schopny na cas dodat. Pani Kasikova je jedna zodpovedna a charizmaticka osoba, ktora pozostalym vzdy vychadzala v ustrety. A tym, ze odisla, nam nesmierne chyba, lebo kazde rano mala pre nas mily usmev a povzbudzujuce slovo. Treba sa opytat nas pozostalych, ktory sme mali tu cest spoznat tak dobru a profesionalnu osobu s velkym srdcom a dusou ako nasa rodina. Vzdy nam vysla v ustrety a to nase poziadavky boli naozaj narocne. Bolo vidiet, ze ako jedina sa stara o cely chod pohrebnej sluzby. Bola ochotna aj hodinu pocuvat nasu bolest, ktoru citi kazdy pri strate milovaneho cloveka, dcery, syna, muza, rodicov. Pri nasom pohrebe sme dokonca pana Sojku ani len nestretli. Neznamena to, ze ked pan Sojka chodi kazdy den do kostola je aj dobrym clovekom. Nasa rodina si nanho vytvorila svoj osobny nazor a radcsej budeme naozaj odporucat konkurenciu, kedze pani Editka tam uz od zaciatku roku nerobi. Touto cestou jej chceme podakovat za vsetko co pre nas urobila v najtazsich chvilach. A Vas nazor pokladame za klamlive ohovaranie. Ale vieme kto je za tym. Pan Sojka, mozete sa hanbit a spytovat si svedomie, ze ako "velky krestan katolik" dokazete takto osocovat osobu, ktora zakryvala este vase vlastne chyby. Opytajte sa vsetkych pozostalych, aky mali nazor na tuto vzacnu pani. Iste nie kazdy je vsetkym sympaticky, ale toto si pani Editka nikdy nezasluzi. Do dnesneho dna nam tam chyba a z celho srdca si zelame, aby sa vratila spat aj napriek ohovaraniam zlych neprajnikov.
seredanka | 12-04-2014 18:36:11
Aky mate nazor na uroven pohrabov v Seredi.Mne zomrela matka v Galantskej nemocnici.Pohreb sme si objednali u p. Sojku v Seredi a na pocudovanie tam prisla aj pohrebna sluzba konkurencna zo Serede.To sme nechapali az po case nam doslo o com to vsetko je. No o peniazoch.Velmi smutne.
hroby | 12-04-2014 18:13:30
Nie je to tak dávno, čo sa dal do preádzky nový cintorín. Za tú dobu je cintorín zaplnený. Myslím si, že ten kto navrhoval aby sa hroby rozmiestňovali tak ako sú, neviem či riešil estetiku alebo účelnosť. Veď tie hroby sú krížom-krážom, okolo každého široké chodníky, vynechané rôzne špice, samá cesta, okolo kríža zbytočne veľký priestor, obrovské rozmery hrobov... Preto by nebolo na škodu, aby sa VzN určilo, že sa budú vykopávať miesto dvojhrobov len prehĺbené jednohroby, určiť rozmery hrobu a tiež aj šírku chodníka. Pri porušení na vlastné náklady odstrániť, lebo inak sa z miesta nepohneme.
dom hrobara? | 12-04-2014 01:15:13
teraz keby neboli hrobári, tak si kopte sami, na, aj zakopte, si..., to je biznis morbid angel...
cvakvem z pilierov anjc cvaj | 12-04-2014 01:02:22
chcem tam mať v zime podlhove kurenie a vy tam hore aby ste boli už potom ticho
Vladimír Herega | 12-04-2014 00:48:27
Dúfam, že súčasne s rozšírením cintorína sa počíta aj so sfunkčnením osvetlenia nech konečne ten náš cintorín vyzerá aspoň trošku slušne.Bo to, že tam nesvieti ani jedna lampa je hanba.Neviem, či by takýto stav bol tolerovaný aj na iných miestach v meste.
anonym | 11-04-2014 22:42:03
z coho budu zit? myslis ze spopolnenie je lacnejsie? :D
natalia | 11-04-2014 21:23:56
a co budu potom z coho zit pazravy pohrebaci.
miška | 11-04-2014 20:53:35
kedy si ludia uvedomia ze je nacase zacat mrtvoly palit.kam chcu tie cintoriny az rozsirovat? nelogicke...ved za 200 rokov mi uz aj tak nikto nebude chodit na hrob. tak naco je to dobre. spalit rozprasit kto chce nech si to necha doma alebo da do zahrady...
andrea | 11-04-2014 20:09:05
To je ta pani co vybavovala pohraby no ak ano tak pan Sojka gratulujem
daniova | 11-04-2014 19:59:15
Pani ktora pracovala v predajni na cintorine. Kasikova sa myslim volala z Dolnej Stredy
zvedavá | 11-04-2014 19:25:48
Ktorú Editku máte na mysli? :)
p. Sojka | 11-04-2014 19:23:27
Janko je to pravda ved ste boli ako jedna dusa ale ona velila a Ty si skakal ako ona piskala. Gratulujem ze si sazbavil takej osoby.
seredanka | 11-04-2014 18:25:21
a co sa deje v porebnej sluzbe memoria je tam akosi dusno vo vstahoch a dokonca pani dokonala EDITKA dostala od pana SOJKU padaka. tak ktovieco bude dalej aka odveta.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign