Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Mestské zastupiteľstvo zasadá

Miloš MajkoDátum15. 06. 2010 08:29:02TémaUdalosti v meste
Po úvodných formalitách sa o 8.00 hodine začalo riadne zasadanie MsZ. Primátor mesta informoval prítomných poslancov, že ZMOS vyzýva na solidaritu so zaplavenými obcami Poslanec Kyselý navrhol do bodu rôzne nasledovné body: - Kamióny v meste Sereď - Prekládka káblov vedenia Horný Čepeň - LIBL s.r.o. Trnavská ulica, - informácia o situácii so sťahovaním firmy (smrad na Trnavskej) - informácia o Bioplynke ďalej poslanec Kyselý navrhol bod - udelenie odmien poslancom MsZ, primátorovi a informácia o odmenách pre viceprimátora mesta a kontrolórku - stav s ponukou Ženijných kasární pri Váhu Interpelácie poslancov: Lubomír Veselický - stav nepovolených stavieb na pozemku Márie Stojkovej - stav garáží na Cukrovarskej ulici - rómski obyvatelia z nich urobili obydlia Marek Tóth - stav s verejnými WC - stav s asfaltovaním hrádze B. Vydarená - kedy sa začne revitalizácia námestia - kosenie pred rodinnými domami - chodník pri škole PO Hviezdoslava - problémy obyvateľom bytových domov ohľadom prevádzky Dráčik Zasadanie pokračuje bodom Kontrola plnenia uznesení MsZ. Po obedňajšej prestávke pokračuje rokovanie MsZ bodom 16. - Žiadosti FO a PO Rokovanie MsZ pokračovalo prerokovávaním spolupráce Mesta Sereď so SeredOnLine.sk. Pre objektivitu a z dôvodu zainteresovanosti do veci, odporúčam k danej téme si vypočuť audiozáznam. Jedným z návrhov padnutým v diskusii je tiež možnosť mesta zriadiť si svoje internetové noviny. Prerokováva sa petícia za zriadenie Mestského útulku pre týrané a opustené zvieratá. Prerokovávajú sa odmeny pre poslancov MsZ a primátora mesta. Poslanci pre hlasovanie o odmene primátora opätovne navrhli tajné Mestské zastupiteľstvo schválilo primátorovi mesta odmenu za 1. polrok 3692 Eur Mestské zastupiteľstvo schválilo kontrolórke mesta odmenu za 1. polrok 1405 Eur Mestské zastupiteľstvo schválilo poslancom mesta odmenu za 1. polrok 700 Eur Zasadanie skončilo. Podrobné informácie sa občania dozvedia z audiozáznamu. Zo zasadania priebežne informujeme.

Fotogaléria k článku:





Zobraziť všetky fotografie





















Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
Peter Klokner | 16-06-2010 11:56:13
Vo väčšine príspevkov sa kritizuje udelenie odmien poslancom. Raz darmo, subjektívne prevažná väčšina z nás nemá pocit, že by vnímala nejaké zásadné zmeny ktoré by bolo treba ohodnotiť "mimoriadne" takmer pol miliónom v starej mene. Zopár dotknutých a zrejme odmenených tu kritike oponuje odvolávaním na závisť či neprajnosť, typyckú to vlastnosť slovákov. Svedčí to o jedinom, že neexistuje žiadny reálny argument, ktorým sa tie nešťastné odmeny dajú obhájiť. Keďže v žiadnom inom sektore ako vo verejnej správe a štátnej službe neexistuje benevolentnejší a nelogickejší systém rozdávania zo spoločného, je iba otázkou morálnej sily našich budúcich zastupiteľov, či dokážu postaviť tejto hovadine rozumné mantinely. A na občanoch je povinnosť v komunálnych voľbách "odmeniť" oddanosť svojho zastupiteľa. Odmeniť ju nie podľa mena, známostiˇ, členstva v strane či názoru tretej osoby ale presne podľa toho, akým bol prínosom pre obec, mesto, panelák, ulicu.
gregor | 16-06-2010 07:35:57
A už to vidím, ako sa budú kresať dotácie mesta do iných odvetví mesta Sereď v dôsledku nedostatku prídelu podielových daní do mestskej pokladnice - vlastne už sa kresajú, lebo som neuspel so žiadosťou na dotáciu na istú akciu. Typické riešenie poslancov (viď ako dosluhujúca vláda) rozdáva sa bezohľadne na následky, ktoré po mne prídu. Ako tu bolo spomenuté predomnou - tento bod je opakovane dodatočne vsunutý do programu rokovania MsZ. Ak idem na mesto s konkrétnou žiadosťou - musí spĺňať náležitosti, ktoré si mesto schválilo, niečo ako VZN sa to volá. V oblasti mzdovej ľudí MsZ ale nie je žiadne VZN a etika ide bokom pri samonadeľovaní si odmien. Pýtym sa - "Kto z nás by vlastne sám sebe nenadelil odmeny a navyše ak ma netrápi, že odkiaľ budú peniaze? To, že p.Kyselý navrhol odmeny - je to jeho právo a bohužiaľ len smutno konštatujem: "bolo aj nejaké konkrétne zdôvodnenie týchto odmien ???!!!" (nepozrel som si záznam a nebol som na rokovaní MsZ-dúfam, neviem či to tam nebolo náhodou - žiaľ sťahuje mi to veľmi pomaly). Ako bol tento návrh odobrený oddelení ekonomiky, že či sú na to zdroje? Tu sa o tom síce dosť rozpíšeme a budeme kydať jeden cez druhého - ale dôležité budú jesdenné voľby zastupiteľstva a primátora. Ako sa pozrieme na terajšie zastupiteľstvo - vidieť tam prevahu zástupcov terajšej dosluhujúcej vládnej garnitúry (9) + 1 z KSS a len 3 z nastupujúcej vládnej koalície. Ostáva nám 6 nezávislých, u niekktorých je ale už neraz badať ich orientovanie. Preto je nevyhnutné, aby ďalším primátorom a poslancami boli tí, ktorí budú kopať v tých istých dresoch ako nová vládna koalícia za účelom väčšieho prísunu peňazí pre mesto a hlavne tí, ktorí nebudú vlčí. väčšina ich je tam odborníkmi - no ak vyjdú za hranice mesta - sú neviditeľní a priam sa hrbia v dave. Žiaľ - táto generácia poslancov a primátora viac neuspela ako uspela v očiach ľudí mesta Sereď. :-O
re | 15-06-2010 23:52:15
ku vzhľadu patrí aj farebnosť činžiakov,. Takže trváš na tom, že v územnom pláne mesta má byť aj farba malovky na domoch, ano? Ja sa na to skusim popýtať a nielen tu, ale napr. aj v tej obhajovanej Trnave. Potom dám vedieť. Ale podľa mna je to absolutna blbosť.
Robo | 15-06-2010 23:38:58
Nevyplakavam a nenadavam a od zajtra vam dufam budu vsetci za to tlieskat.Dufam ze to date aj do SN a na prvu stranu,nech vsetci vedia akou skromnostou ovplyvaju nasi poslanci.Ved kazdy poslanec mate prijem ci uz pracovny alebo podnikatelsky.To uz ozaj ste odkazany nato,aby ste mestsky rozpocet zdimali na maximum? To uz ozaj nemate chrbtovu kost? Skoro na nic nie su peniaze,coraz viac nezamestnanych v nasom meste,zivnostnici a obchodnici nam tu krachuju atd. a vy si nadelujete odmeny a este rafinovane dva krat do roka,aby to naraz nebolo moc okate. Tak tomu sa hovori maximalna solidarita voci obcanom a vasim volicom. p.Veselicky,nato sa treba pytat?
pre re: zvedavý 21:58 | 15-06-2010 23:01:26
ku vzhľadu patrí aj farebnosť činžiakov,. nato sú stavebné dozory aby pozerali okolo seba a mali cit pre niečo vkusné ach jaj
Ľubomír Veselický | 15-06-2010 22:42:04
Peter! Pred pár sto rokmi mali v Prahe tiež problém s konšelmi. Skončilo to defenestráciou. Národ ich z radnice vyhádzal oknami . Tým nechcem povedať, aby nás občania povyhadzovali z rokovacej miestnosti, ale to, že pokiaľ občania nebudú chodiť na zastupiteľstvá, nebudú si pýtať slovo, nebudú zoči-voči otvorene žiadať o poctivý výkon poslaneckého mandátu, tak sa nič nezmení. Domnievať sa, že počkáme do volieb a potom sa vyjadríme je neefektívne. Voľby sú iba raz za štyri roky. Mestské zastupiteľstvo rokuje každé dva mesiace.
Peter | 15-06-2010 22:18:05
No výborne p.Veselický. Aj ja sám som na to zvedavý. To že tu vyplakáva a nadáva nič nezmení. A spolu s ním aj všetci ostatní.
Ľubomír Veselický | 15-06-2010 22:13:21
Robo! Budete iba takto zo zákopu, alebo si trúfate osloviť osobne poslanca, ktorý hlasoval za mimoriadne odmeny a opýtate sa ho, čo mimoriadny pre mesto vykonal v uplynulom polroku?
anonym | 15-06-2010 22:08:21
a smutné je, že ti, ro si odsúhlasili tie odmeny zoškrtávajú finencie pre školy
anonym | 15-06-2010 22:01:26
Je ponižujúce, ak poslanec za polroka má vyššiu odmenu ako je mesačný plat náročnej práce učiteľa. Učitelia si však platy ani odmeny schváliť nemôžu a zamestnavateľ na nich kašle.
re: zvedavy | 15-06-2010 21:58:22
A kto už sa má starať o vzhlad mesta ak nie radnica?! - vzhľad a čistotu ano, dokonca aj to kde aká výstavba má byť, ale prosím vás pekne, kde ste videli, aby ôradnica" určovala farbu maloviek na domoch...? Postavíš si dom a potom sa ideš spýtať na mestský úrad, aku farbu pre teba zvolili...? *no* *headbang* ach jaj...
zvedavý | 15-06-2010 21:48:18
A kto už sa má starať o vzhlad mesta ak nie radnica?! Tie všelijaké komisie načo platíme. Aj takéto "okrasy" svedčia o kultúre mesta -pravda kultúrna komisia!!!!
Marek Sladký | 15-06-2010 21:14:26
začo dostanú odmeny. však nič neušetrili, resp. na všetko chýbajú peniaze. robím v spoločnosti, ktorá má niekoľkomilionové zisky a dostali sme ohodne menej ako páni poslanci. pritom do práce chodím denno-denne, piatok-sviatok.
re | 15-06-2010 20:46:34
Nemyslím si, že do územného planu sa dávaju aj take veci, aké budu malovky na nových fasádach jednotlivých činžiakov tej ktorej ulice... Som o tom dokonca presvedčený.
učiteľka | 15-06-2010 20:23:16
my učitelia tohto mesta žasneme!!!!!!!!!!!!!! školy idú na doraz , osobné príplatky nenexistujú a odmeny ?????? tie sú len v snoch a páni poslanci majú odmeny vyššie ako naše mesačné platy. Čo sme si zvolili to máme...na jeseň si snáď lepšie zvolíme !?
obcania | 15-06-2010 19:48:12
hovorte si čo chcete, ale mesto má páky na to, aby regulovalo tvár mesta. určite si nemôžeme robiť čo chceme. je tam stavebný odbor ktorý vydáva stavebné povolenia a mestký architekt, ktorý sa k takýmto veciam určite môže vyjadrovať. či je to nejako inak?
Pavol Kurbel | 15-06-2010 19:31:45
Výška odmeny primátorovi aj kontrolórke je uvedená správne. Odmena poslancom je 700 eur. Viceprimátorovi sa odmena na základe odhlasovaného návrhu pána Kyselého z konca minulého roka neodhlasováva poslancami. Toľko na upresnenie.
Miloš Majko | 15-06-2010 18:10:37
Mestské zastupiteľstvo schválilo primátorovi mesta odmenu za 1. polrok 3692 Eur Mestské zastupiteľstvo schválilo kontrolórke mesta odmenu za 1. polrok 1405 Eur Mestské zastupiteľstvo schválilo poslancom mesta odmenu za 1. polrok 700 Eur
Robo | 15-06-2010 19:06:46
No super.Len si rozdavajte odmeny,jak zo svojho. A este zvýšme dane a poplatky,aby ste mali este viac,aby ste lepsie pracovali a ja potom za vase dobre rozhodovanie zaplatim okrem ineho este aj ciganom smeti aj vodu. To je uz naozaj hnus a slusnemu cloveku je z toho na vracanie *headbang* *headbang* *headbang*
pre 18:23 | 15-06-2010 19:00:00
a presne to je ta chyba, tam to mohlo mesto regulovat, nespravilo to, tak teraz sa mozeme na to len pozerat a vyjadrovat sa tak ako sa vyjadril obcan a prave preto sa na to moze stazovat lebo zabranit sa tomu dalo
Katarína Jakubcová | 15-06-2010 18:58:32
A kedy budú rokovať poslanci o tom z akých peňazí sa dajú vystriekať komáre v meste? Veď myslite trochu aj na deti? Ani do parku sa nemôžu ísť hrať, tie komáre sú tak toxické, že majú z toho neuveriteľné opuchy...
anonym | 15-06-2010 18:23:33
Schválne skuste si ten plán pozrieť, či tam niečo taketo naozaj je zahrnuté.
anonym | 15-06-2010 18:22:38
Mestské zastupiteľstvo schválilo kontrolórke mesta odmenu za 1. polrok 1405 Eur toto malo byť asi zástupcovi primátora. A k tej regulácii... Nebudte naivní, naozaj si myslíte, že sa k tomu mesto nejako vyjadrovalo, resp. bolo požiadané, aby určilo farbu tých fasád... *no* Preboha kde žijete.
re : re: obcania 17-03 | 15-06-2010 17:27:32
mylite sa tieto veci moze dost dobre mesto regulovat v uzemnom plane a dalsich dokumentov, nez sa vyjadrite k niecomu zistite si o com pisete a nenadavajte ludom co asi vedia viac ako vy
re: obcania | 15-06-2010 17:03:25
Ty si pekný pako. To čo má akože mesto spoločné s farbou na barakoch??? To ako keby tebe malo mesto diktovať akú máš dať farbu na dom. Ach bože, ludská hluposť je nekonečná. Dalším problemom tejto repiubliky je ako povedali v Básnikoch: Najviac myslia tí, co to nejméne umějí...A tak bohužiaľ vypadaj väčšina príspevkov, česť výnimkám.
obcania | 15-06-2010 16:17:29
RE: Obcan Že pekne si to napísal! Že poslanci mesta sereď nemajú nárok na odmeny! Odmena je za niečo výnimočné!!! A Sereď je akurát tak výnimočne škaredá, špinavá a zanedbaná. Tu už ani nové veci nevieme spraviť pekné!!! Napr. tie farby čo sa používajú pri zatepľovaní domov sú otrasné, strašne krikľavé!!! Treba sa ísť pozrieť napr. do Trnavy, kde sú takéto isté nanovozateplené domy krásne a decentné!!! To je len jeden príklad! Je ich niekoľko! Takže seredský poslanci si zaslúžia akúráttak strhnúť ešte aj z toho čo berú!!! Pekný deň!!!
Robo | 15-06-2010 15:54:49
p.Kysely ide o predaj majetku mesta. pre: juri, isi si vedla a nemas pravdu.
Robo | 15-06-2010 15:42:25
p.Kysely, co keby ste predniesli tento bod ako problem a jeho odstranenie. Pisal som to k inemu clanku ale ide o podstatu problemu. "Ale budem aj trochu konkretny ako to chodi,len sa o tom nepise a nehovori.Ked poznas niekoho v komisii a nieco das,tak budes mat doporuceny predaj.Tento postup zazil kamarat z vlastnej skusenosti.Ja velmi dobre viem o com pisem.Pokial by sa informacie o zamere a moznom predaji zverejnovali a vcasne,nasledne nato by sa predaj relizoval verejnou drazbou,tak potom by to bolo pransparentne a mesto by na rozdiel od uradnikov malo z toho viac penazi.A uradnici alebo clenovia komisie by mohli akurat tak stanovit vysku minimalnej drazobnej ceny.A nie komu a zakolko. Mne ani nejde o to ze komu,ale akou netransparentnou formou sa to robi.Ale to uz niektori velmi dobre vedia,ze preco."
juri | 15-06-2010 15:33:38
pán Majko, asi by bolo dobré zverejniť všetky IP adresy k tomuto článku a hneď by sa ukázalo, že sa medzi sebou bavia iba 2 ľudia. Je to trápne meniť si nicky a akože reagovať sám na seba.
Robo | 15-06-2010 15:14:15
p. Kysely tiez vobec nechapem,preco prave vy predkladate bod o udeleni odmien poslancom atd. Ved nedavno som tu cital v suvislosti s inym clankom,ze aky ste nezavisly od prijmu z mesta. Mam to chapat ako ze vodu kazete a vino pijete ? Alebo si tam robite z toho slusny biznis ?
sisa | 15-06-2010 15:08:42
pre jaaaj: a v ktorých mestách znižovali daň a o koľko?
jaaaj | 15-06-2010 13:31:23
Tak preto sa v Seredi tento rok zvysovala dan z nehnutelnosti, aby bolo na odmeny!! V inych mestach dan znizovali...
seredan | 15-06-2010 13:11:57
no to by aj mna zaujimalo kedy sa konecne začne revitalizácia námestia
obcan | 15-06-2010 12:51:53
Zakladne skoly maju nemale problemy, zariadenia v tychto skolach su v katastrofalnom stave - poslanci o tom vedia. MsP za pomoci jednej hliadky nemoze kontrolovat cele mesto-> znizena bezpecnost. Nacelnik by chcel dve hliadky v meste - poslanci o tom vedia. Na vyasfaltovanie hradze nie su prostriedky - poslanci o tom vedia. Nie je dost financii na rekonstrukciu ciest a chodnikov - poslanci o tom vedia. Takto by sme mohli vypocitavat este minimalne zo desat, dvadsat problemov, napriek tomu sa najdu poslanci, ktori zahlasuju za odmeny. K tomu uz snad netreba dodavat ziadny iny komentar.
ja | 15-06-2010 12:44:38
...no je tusim "poriadok odmenovania poslancov" - tzn. systém odmeňovania - akoze platu nie odmien. To v tomto voleb. obdobi sa podaktori iniciativne rozbehli s navrhovanim "mimoriadnych" odmien.Smiesne je to,ze pod dojmom odmeny pre seba poslanci schvalia aj nemale sumy primatorovi a spol.A su spokojni vsetci "zainteresovani". Dufam, ze tuto diskusiu citaju aj oni - notebooky maju zapnute a..... spamataju sa....
obcan | 15-06-2010 12:30:40
Mili moj kritizer....bol som na viac zastupitelstvach ako si TY myslis! Vzdy to bolo tak, ze odmeny sa do programu dostali az pocas MsZ tak aby o tom vedelo co najmenej ludi(t.j. neboli napisane do programu ktory bol verejne vycapeny na tabuli). Takmer vzdy to predklada ten isty poslanec, a vzdy sa odmeny dosuhlasia....ale hlavne, ze ja som idiot a neviem co. Povazujem za nemoralne vobec v tomto obdobi dat do programu bod odmeny pre MsZ ci vedenie mesta! Co mimoriadne spravil primator, viceprimator alebo MsZ??? O tom predsa je mimoriadna odmena!
Robo | 15-06-2010 11:21:46
A urcite nie su pausalne odmeny,teda pre kazdeho rovnako,ako najsťastnejsi modul.Urcite to nie je ziadna motivacia. Urcite nieje poslanec ako poalanec.Ja nezavidim,len konstatujem. Urcite by pohla statistika cinnosti ako voditko aj pre nas obcanov o tom ktorom poslancovi.Teda nie ze sa len zucastnoval a hlasoval na zastupitelstvach a komisiach,ale hlavne kolko podal dobrých navrhov a zlepseni v prospech obcanov a mesta,kolko mu ich preslo a dostalo sa do realu a co to prinieslo pre nas a pre mesto.Toto by obcanov zaujimalo urcite skvôr,nez si zacnete delit odmeny. Co ty na to ?
chýbajú | 15-06-2010 10:54:19
KRITÉRIÁ!!!pre schválenie mimoriadnej odmeny.Za normálnu prácu-ako napísal 10:30 prináleží mzda.Boli snáď pre mesto Sereď ušetrené nejaké finančné prostriedky,alebo vybavil niekto nejaké milióny z eurofondov,alebo niekto ostával na mestskom úrade po pracovnej dobe do polnoci v kancelárii? Bohužiaľ toto je rozdiel od súkromnej firmy,kde by mimoriadna odmena musela byťnaozaj podložená FAKTAMI!!!a nie kecmi typu,však riadne sa zúčastnil,bol tam,-to je choré!A aj u poslancov,sú takí ktorí si to zaslúžia ,pracujú,komunikujú s občanmi,predkladajú návrhy,ale o niktorých ani ľudia nevedia že tam sú!
pre anonym 9:04, 9:08 | 15-06-2010 10:46:23
co sa jedujes odmeny si schvalite samy, tak sa nenaparuj lebo aj ako anonym zo seba robis vola... predchadzajuce zastupitelstva mavali odmeny v tisicoch korun toto posledne si dava v desatisicoch a ty napis zaco by ich mali dostat ked dostavaju pausal + ODMENY za ucast na zastupitelstve, tak ake dalsie odmeny a za co ? nie my budeme pisat preco nie, si spadol z visne alebo si poslanec alebo jeho rodinny prislusnik
anonym | 15-06-2010 10:30:42
myslim si , ze odmena je za pracu navyse, ved za beznu pracu ja mzda, co navyse spravili poslanci pre nas? myslim ze nespravili dost ani za tu mzdu, o odmene by nemalo byt ani reci
re: Robo | 15-06-2010 09:41:21
Ked som to písal, ešte tam tvoj príspevok nebol. Ako som aj ja písal, nejdem to obhajovať a to čo si napísal, si myslím, že je naozaj ferové a bolo by to pekne gesto, aj ked nič neriešiace... ale budiš. Ale nejde mi do hlavy ako niekto može rovno vystreliť - a prečo a a za začo a načo, ale nikdy nemal ani najemšiu šajnu o ich práci... Tak to ma vždy dostane. Ono problem tejto republiky je, resp. su dva najväčšie: 1. Neobmedzená závisť a zlomyselnosť 2. Každý je tu najväčší odborník na prácu toho druhého, hoci o nej nemá najmenší šajn. Pýtam sa, ked je tu toľko odborníkov, čo tu vypisuje ako by všetko robili lepšie a odbornejšie a bez uplatkov, prečo nekandiduju na tieto miesta?? Len tu kydať a kydať anonymne, ale to vieme všetci, však...?(toto nebolo teraz na teba Robo)
Robo | 15-06-2010 09:19:35
anonym, môj argument nestaci?
anonym | 15-06-2010 09:08:16
Ete aby som to doplnil. Daj niekoľko faktických a relevantných podkladov (ale faktov, nie že otázky typu za čo, ved nič nerobia) prečo by odmeny nemali byť odsuhlasené? Týmto ich ja neobhajujem, ale na to, aby som mohol povedať, že som proti by som chcel mať aspon nejaké dôležité fakty (napr. trest. stíhanie niektoré z nich, neučasť niekorého poslanca na viacerých zasadaniach, zásadné chyby pri riadení mesta...). A pokiaľ ja viem, nič z toho som si nevšimol a navyše sa aj nejaké toho investora podarilo prilákať... A čo máš ty?
Robo | 15-06-2010 09:07:52
Ja nie som poslanec, ale navrhol by som ich znizenie aspon o 10%.Pre obcanov by to od poslancov bolo ako gesto spolupatricnosti kvôli krize.
anonym | 15-06-2010 09:06:44
Odnmeny? Je to naša chyba! Dovoľujú si dosť. Som zvedavá, či niekto z nich navrhne vzdať sa odmien. Ja v práci odmeny nemam štvrtý rok. Všetci sme radi, že máme výplaty. Je to hanba, robia si čo chcú. Už aby tu boli voľby!!!!! *loony*
anonym | 15-06-2010 09:04:22
Tak presne toto som čakal ako prvé, že kto sa ozve ohladne odmien. 1. Zatial je to len návrh, teda neodsúhlasený 2. Si typický slovák ale uplne typický. Hovno vieš o tom, čo robia, nebol si na 100% ani na jednom zastupiteľstve a už kydáš a hlavne závidíš!!!! To je taký náš národný šport, závidíme jeden druhému aj chrípku... 1. Chod sa liečiť. 2. Ak nie tak chod na zastupiteľstvo a daj návrh, že s domenami nesuhlasíš.
obcan | 15-06-2010 08:47:42
Odmeny??? Za co, naco a preco??? Celosvetovo sa sklonuje kriza, z dani su najnizsie prijmy za X rokov ale niektory poslanci na cele s panom Kyselym si chcu odsuhlasit odmeny??? To je uz viac nez drzost.

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign