Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Medzi občanov mesta prišlo vrcholové vedenie Ministerstva vnútra SR a Policajného zboru *video*

Miloš MajkoDátum11. 11. 2010 21:19:19TémaAktuálne témy
Sereď | V utorok o 15. hodine popoludní, bolo mesto opätovne stredobodom záujmu médií. Dôvodom bola návšteva Ministra Vnútra SR Daniela Lipšica, prezidenta PZ SR Jaroslava Spišiaka a vrcholných predstaviteľov KR PZ Imricha Puhu z Trnavy, OR PZ Galanta Mariána Sisku a OO PZ Sereď Martina Mlynárika. Jaroslav Spišiak dodržal slovo dané občanom na pri poslednej návšteve a spolu so ministrom Vnútra, sa prišli spýtať občanov, ako vnímajú prijaté opatrenia v oblasti bezpečnosti a zmeny na riadiacich funkciách PZ. Občania prítomní vo veľkej zasadačke MsÚ využili priestor na otázky a následne novinári na rýchlej tlačovke. Čelní predstavitelia MV a PZ SR sa dotkli viacerých aktuálnych tém - záznam z priebehu rokovania i tlačovej konferencie prinášame na videozáznamoch.

Fotogaléria k článku:





Zobraziť všetky fotografie


















































































Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
Miloš Majko | 15-11-2010 12:05:40
Nemiesajte styri veci do jednej. Uz niekolkokrat som napisal, ze vsetko ma svoj dovod, ktory je vyhodnocovany v danej dobe a za danych suvislosti. Ucel, efektivnost a mozne nasledky - vsetko je nevyhnutne zvazit. Ked rozhodnem o tom ci material bude uverejneny hodnotim vela ovplyvnujucich faktorov a to nielen vo Vami menovanom rozhovore. Keby som sa rutil bezhlavo ako baran do vsetkeho, co by mozno vela ludi uvitalo, dnes by ste nemali kde diskutovat. Nechajte teda strategiu vo vsetkom na zvazeni vylucne tych, ktori nielen do veci vidia, ale nesu aj zodpovednost a to nielen financnu, ale hlavne moralnu. Dufam ze ste pochopili, ze neporovnavam, ktore vedenie PZ co urobilo. Pricina stavu v Seredi je zrejma a viac menej znama. Kladne vysledky sucasnych opatreni su na ceste.
anonym | 15-11-2010 10:04:21
Škoda, že môj názor považujete za hovadinu. Ako odborník znalý súvislostí mi teda napíšte čo urobilo minulé vedenie so situáciou v Seredi. Pokiaľ viem až do nástupu nového vedenia sa tu situácia posudzovala podľa štatistík, ktoré sa ukázali ako zavádzajúce. A tie čísla boli dobré, preto nebol dôvod nič tu meniť. Čakám konkrétnu odpoveď, nielen to, že píšem hovadiny. Prečo to teda vyústilo až do petície?
anonym | 15-11-2010 09:58:49
Pán Majko niektorý diskutujúci ani nevedia čo píšu ked si to poriadne neprečítajú.škoda kvôli ním klávesnicu a prsti drať. Okrem pána Lehockého všetci píšu z cesty.
Miloš Majko | 15-11-2010 09:04:50
anonym 15-11-2010 07:54 - Mrzi ma, ze niekto je bez akychkolvek znalosti suvislosti a dovodov schopny napisat takuto hovadinu. Neviem ci je to standardom vsade, no u nas sa takyto pristup amaterov zial meni na pravidlo.
anonym | 15-11-2010 07:54:22
Ale je lepšie, že Spišiak aspoň narobil rozruch a niečo sa tu pohlo. Na rozdiel od Jankoviča (vtedajší viceprezident PZ), ktorý do Serede miesto opatrení na zlepšenie situácie prišiel urobiť rozhovor pre SOL, ktorý tu bol tak dlho sľubovaný, že nakoniec z neho aj tak nič nebolo. Porovnajte teda prítomnosť jedného aj druhého v Seredi a potom hodnoťte.
Občan Serede | 14-11-2010 13:06:46
..ale, ale, pan Spišiak...Sereď je už najbezpečnejšie mesto na Slovensku? :-D :-D :-D Prosim vás, kto vám dal tie podklady? Snáďste aspoň za ne neplatili ....ste ma ozaj pobavil. Ako dávno nikto...ale smejem sa cez slzy!!!!
Miloš Majko | 13-11-2010 23:06:09
12-11-2010 07:52 - Vami pouzity nick pod clankom informujucim, ze o navsteve mesta celnymi predstavitelmi MV a PZ SR, hovori za vsetko. Ste typickym prikladom provokatera a zufalca, koho vyvoj osobnosti iste bude zaujimave sledovat.
Igor Lehocky | 13-11-2010 21:30:03
"no neviem", neviem za koho hovorite ze odisiel z vypocitavosti, aj to sa stava, s tym ale nic neurobite, ludia su rozni. Vyrovnavat vek odchodu do dochodku, ak ste mal na mysli odchod do dochodku v rovnakom veku ako na starobny dochodok tak nieco na tom je a nemyslite zle. Uz dlhodobo sa udajne pripravuje navrh zakona, ze vysluhovy dochodok pre byvalych policajtov a vojakov z povolania sa bude vyplacat az po dosiahnuti veku 55 rokov, snad sa nemylim, ak ano potom prosim opravu, takto som to pocul, ale kedy to bude platne a ci to vobec vojde do platnosti je tazke povedat. Vysluhovy dochodok je takpovediac forma odmeny statu pre policajtov a vojakov z povolania, ktori si za svoje zamestnanie zvolili sluzbu, v ktorej neraz nasadzuju svoje fyzicke a dusevne zdravie a zivoty 24 hodin denne preto, aby chranili zakon krajiny, majetok a zivoty obcanov, slobodu naroda a stat ako taky.
no neviem | 13-11-2010 20:57:21
Odísť s čistým štítom je pekné slovo.Ak by človek odišiel po pár rokoch lebo toho má plné zuby chápem.Ale odísť až v tedy ked z toho budem mať plný dochodok,to zavána vypočítavosťou. Aby som z toho niečo aspon mal.Ked ma už tá práca nebaví.Mimochodom mám kamarátov ,ktorý za tých policajtov išli.Ešte stále služia,hoci mohli byť dávno na dochodku.Chcu to potiahnuť aspon do 55 ky.Ked tam nastupovali,bolo normálne že ak chcel biť policajt v plnom dochodku,tak vek bol 55.Rovnako ako baníci,alebo hutníci.Ja nikomu nič nevyčítam,len som navrhol riešenie problému polície.Vyrovnať vek odchodu do dochodku.Potom sa ukáže kto patrí k polícii a kto nie. Pán Lehocký chceli ste navrhnuť zmenu policajnej činnosti.Tak ja som poukázal na hlavný problém a už sa to niekomu nepáči.
pre neviem | 13-11-2010 18:53:15
Je zrejmé, že niečo si obetoval. To nepopieram. Každopádne na výber si mal. Rozhodol si sa, predpokladám, sám a dobrovoľne. Akékoľvek výčitky preto treba smerovať na vlastnú osobu a nie na systém, ktorý je taký aký je. ;-)
Igor Lehocky | 13-11-2010 18:41:23
"neviem" suhlasim s Vami, ze takmer povinne bolo vstupit do strany. Ale iba takmer. Ja som nebol v strane a dali mi to jasne pocitovat, ale slo to,aj ked som si svoje uzil ako nekomunista, ale moje presvedcenie bolo silnejsie. Nic som si za to nekupil, to je fakt, ale nestratil som zdravy rozum, realne videnie nasej spolocnosti a aj svoju cest a nikdy som sa sam pred sebou nemusel hanbit, comu sa moze tiez povedat "cisty stit". Mam jedno take svoje heslo: "lepsie je umriet na aids od krasnej zeny, ako na infarkt kvoli hlupakovi vo funkcii" a takych je...bohuzial, takze odchod z pracoviska v spravnom case je tiez vitazstvo.
neviem | 13-11-2010 15:00:52
Nuž odpoviem prečo som nešiel k polícii.Nechcel som vstupiť do strany čo bolo na rozdiel od dnešných dní takmer povinné.Nad tým že si tam odkrutim 27 rokov a vypadnem som vobec neuvažoval.Volakedy robili nábor k polícii,k armade a do bane.Asi som mal predpokladať že komunisti padnu a strana nebude podmienkou.Ale teraz by sa to zmeniť mohlo.Naozaj si nemyslím že práca baníka by bola menej náročná ako policajta.Bohužial 45 ročný baník nemože zavesiť povolanie na klinec ,lebo nemá ešte narok na dochodok.Ozaj treba napísať kolko ročný maju nárok na plný dochodok policajti v Amerike alebo na západe.Robia si svoju robotu,lebo su POLICAJTI.Policajt a policajt je rozdiel.
pre neviem 12-11-2010 19:10 | 13-11-2010 08:51:51
Súhlasím s tvojim príspevkom, zároveň sa ale pýtam čo ti bránilo alebo kto ti bránil ísť k polícii? Dnes si si mohol užívať rovnaké výhody. Mal si presne tú istú možnosť ako každý iný občan. Prečo si to nevyužil? Prečo si zahodil za hlavu takú šancu poberať po 15-tich rokoch výsluhový príspevok a dnes to kritizuješ? Kde sa stala chyba? Nezlyhal si náhodou ty? Alebo naozaj je na vine systém?
alexa | 12-11-2010 22:16:56
môže sa tu stretnúť celé vnútro na čele s ministrom aj so všetkými policajtmi ktorých má, v Seredi sa aj tak nič nezmení, tento týždeň ukradli našim susedom auto spred činžiaka.
Igor Lehocky | 12-11-2010 21:58:59
"neviem", odist ako 45 rocny do civilu napr. z policie, by mohlo znamenat, ze ten dotycny, ak nastupil k policii ako 18-20 rocny si odkrutil 27 resp. 25 rokov a rozhodol sa odist. Tych dovodov na odchod moze byt 100 alebo aj jeden. Kazdy ma pravo vyberu svojho povolania a rovnako aj pravo zvazit dovody na odchod na ine pracovisko. Nedaju sa spocitat prebdene noci, 24 hodinove sluzby, vysluchy, popisane stranky, ucast na pitvach, smrtelne delikty, uspechy ale aj neuspechy, odlucenie od rodiny. Hodnotit to moze iba niekto, kto si to preskakal a pozna, co sluzba v policii obnasa. Kazdy ma pravo vyberu stat sa policajtom a aj pravo rozhodnutia ukoncit sluzbu v policii.
neviem | 12-11-2010 19:10:14
PRE PRE NEVIEM.Striedať zamestnania,suhlasím,ale brať aj slušný dochodok je pre 99 perc ludí v tejto republike iba snom.Ked odídem zo zamestnania ako 45 ročný a nastupim inde,neviem kolko Slovákov má právo aj na dochodok.
pre neviem | 12-11-2010 18:57:07
Prostredníctvom svojho voleného zástupcu predložte návrh na zmenu príslušného zákona do NR SR. Držíme Vám palce. 99% ľudí v tejto republike počas svojho aktívneho života vystrieda niekoľko zamestnaní. Nikto nikomu nikdy nevyčíta, že tá predchádzajúca práca z ktorej odišiel, nebola pre neho tá pravá.
neviem | 12-11-2010 18:43:41
Pán Lehocký navrhujem jednu zmenu pre zlepšenie práce polície.Normálny odchod do dochodku aj policajtom.Potom by sa ukázalo kto je policajtom lebo ním chce byť a kto z vypočítavosti.K polícii by sa mnohý nehlásili,ale tí čo by sa prihlásili by mali lepší vzťah ku svojej práci ako mnohý čo su tam len kvoli rýchlemu a pomerne dobrému dochodku.Policajt ktorý ako zdravý 45 ročný chlap odíde do dochodku dobrovolne je na zamyslenie či práca policajta bola prenho tá pravá.
anonym | 12-11-2010 10:11:16
"acab" pravda... nic sa nezmeni na všetko treba dôkazy ktoré nemajú a ked majú tak su podlatený.....
Igor Lehocky | 12-11-2010 10:04:18
"acab", potom by bolo celkom vhodne, aby ste navrhol zmeny pre policajnu cinnost, napiste navrh zakona, myslim si, ze takych odbornikov ako ste Vy policia potrebuje. Urcite ste uz niekolko krat oznamil spachanie trestneho cinu tykajuceho sa drog a kradezi preto, aby ste pomohol mestu v ktorom zijete. Keby som chcel s Vami debatovat vazne, v prvom rade by ma zaujimalo Vase dusevne zdravie.
acab | 12-11-2010 07:52:28
len ucast na tomto trapnom vystupeni potvrdzuje kolko ludi uverilo planym reciam v Seredi sa nic nezmenilo a nic nezmeni drogy sa predavaju dalej kradne sa dalej akorat ze nasi pani policajti sa viac vozia po meste ale to len vtedy ked je svetlo a pokutuju normalnych ludi vid PMJ Trnava v den konania vasej slavnosti na Bratislavskej kontrolovala byciklistu dost nestandartnym sposobom neviem ci bolo treba toho opileho starca opriet o auto vyvratit mu ruky a kontrolovat mu obsah vreciek bolo to pekne divadielko vsetci okoloiduci sa pekne pobavili uz sme len cakali kedy z toho starca vytlcu kde je janosik *headbang*
Miloš Majko | 12-11-2010 00:22:17
VIDEO 1 a 2 - stretnutie vedenia MV SR a PZ SR s obcanmi mesta VIDEO 3 - tlačovka vedenia MV SR a PZ SR pre media

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign