Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Malý pohľad fotoobjektívom na nedeľný futbalový zápas Slovan - Spartak

Miloš MajkoDátum29. 03. 2010 14:10:34TémaŠport
Fotoreportážou približujeme nedeľný futbalový zápas medzi Slovanom Bratislava a Spartakom Trnava, ktorý sa konal v Trnave.

Fotogaléria k článku:





Zobraziť všetky fotografie





















































































































































































































Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
anonym | 01-04-2010 17:41:59
fanúšik - nejde o to, z ktorého tábora letel delobuch. Halajdo hovoril, že nepozná prípad, kedy na Slovensku pyrotechnika na štadióne niekomu uškodila. Tak som mu odpísal, že taký prípad existuje. lubo - tí policajti boli nasadení nielen na slovanistov, ale hlavne na domácich, nakoľko sa očakávala výrazne väčšia návšteva domácich ako len 600 fandov Slovana. Prečo sa ti zdá, že boli nasadení iba na slovanistov? Na zápase boli podľa teba len fanúšikovia Slovanu?
lubo | 01-04-2010 08:06:03
p.Majko opat je len neschopnost policie, ze na 600 fanusikov Slovana nasadi 550 policajtov, co nato povedat...
fanúšik | 31-03-2010 22:22:39
Ten delobuch letel zo strany Slovanu.... Pán Majko nie je jedno či sa tie peniaze minú takto, alebo pôjdu do vrecka nejakého pána???? ;-)
pre halajdo | 31-03-2010 20:18:18
Podľa mojich informácií na futbale v Trnave hodil nejaký tiežfanúšik delobuch v blízkosti dvoch policajtov a odniesol si to ich sluch, ktorý je dočasne oslabený. To si nevymýšľam, to je fakt. Stačí takýto dôkaz kedy pyrotechnika ubližovala? To je zároveň aj odpoveď na otázku prečo je pyrotechnika na štadiónoch zakázaná.
Miloš Majko | 31-03-2010 19:08:54
Urcite vela fanusikov zazilo neopakovatelne zazitky. A to nielen na tomto podujati. Prisli na podujatie, vybrali si z neho to, co sa im pacilo, odisli... Stovky inych boli v pohotovosti dlhe hodiny pred podujatim. Stovky pocas neho. Technika, ludia - kazdy si konal svoje povinnosti. Za peniaze. Tie vsak musi niekto zarobit, vo forme dani presunut do rozpoctu, tam niekto prerozdelit. To vsetko nieco stoji. A niekto to musi "zatiahnut". A ten niekto nie je nikto iny, ako my vsetci... Objektivita je pre kazdeho pojmom individualnym...
fanúšik | 31-03-2010 18:22:35
Zambinho: veľmi trefne napísané. *yes* *yes* *yes* Pán V. radšej ani na ten futbal nechodte, lebo v nedeľu tam padli 3 bomby, spáchali sa dva atentáty. :-D :-D Chodím na futbal pravidelne a stále žijem to je náhoda. ;-) V nedeľu som strávil krásny zážitok na futbale kde bola neopísateľná atmosféra a klobúk dole pred ľuďmi ktoré také niečo zorganizujú.... Nech žijú objektívne média *headbang* :-X a mudrlanti (všeobecne) ktorí v živote neboli na futbale a najviac mudrujú. *no*
Ľubomír Veselický | 31-03-2010 15:59:32
Lubo nemôžem s Vami súhlasiť! Ako mohli organizátori- činovníci vedieť, kam tá zapálená zábava poletí?
lubo | 31-03-2010 14:48:05
p. Veselický, Skutočne neviem kto tú pyrotechniku zakázal, ale jedine co tym dosiahol je to, že teraz sa tá pyrotechnika utajuje a nemajú ju vôbec pod kontrolou...predtým mali aspoň prehľad...podla mna to bol opat odborník tipu. K. Tóthová ako aj s tými mobilnými súdmi...hold potom to aj tak vyzerá
Ľubomír Veselický | 31-03-2010 13:55:13
Lubo! Robíte dobre, keď hovoríte, že čomu sa nerozumiem, k tomu sa nevyjadrujem, aspon nie takto verejne. Pyrotechniku na športových podujatiach zakázali ľudia, ktorí vedia, čo je riziko. Môj fanklub je zložený možno až z dvoch anonymov. To zasa nie je tak veľa, ale na začiatok mi to celkom stačí. Ozaj, a čo Vy máte proti manžetovým nohaviciam? Ak je to náhodou téma, ktorej nerozumiete, tak sa ospravedlňujem. :-)
lubo | 31-03-2010 12:21:24
:D p. Veselický, vy proste ste fundovaný odborník na všetko, je to tak, pyrotechnika, vandalizmus, manžetové nohavice. :-) ja som názoru, že čomu sa nerozumiem, k tomu sa nevyjadrujem, aspon nie takto verejne, potom Vám vznikajú fankluby... ;-) A k tej pyrotechnike, nie žiaden zranený pyrotechnikou na futbale ešte nebol, nikto doteraz nevie prečo sa pyrotechnika zakázala, pokiaľ bola povolená, dalo sa to ešte ako tak riadiť, kedy sa odpáli atd, takto si dotyčný môžu akurát tak pískať a dufať práve v to, že budú môcť klubu napariť pokutu za zakázanú pyrotechniku, a viete kde skončí tá pokuta... všetko je to jeden špinavý biznis...
zambinho | 31-03-2010 11:51:16
Miesaju sa tu dve uplne odlisne veci ... ale budis
Ľubomír Veselický | 31-03-2010 11:10:53
Halajdovi - odborníkovi na štatistiku zranení na štadiónoch SR spôsobených pyrotechnikou! Ak dodnes oficiálne nie je evidovaný prípad zranenia futbalového fanúšika pyrotechnikou, neznamená to vôbec, že sa to stať nemôže. Náhoda je blbec. V blízkej budúcnosti by ste to mohli byť práve Vy, kto utrpí zranenie v hľadisku štadióna. Aby sa to nestalo ani Vám, ani nikomu inému verejne odsudzujem takého počiny, a budem tak robiť bez ohľadu na to, či ma v tejto problematike budete označovať za nekvalifikovaného amatéra, alebo nie. K použitiu tzv. "zábavnej pyrotechniky" na Silvestra. Nemám moc, zakázať toto bláznovstvo. Najprv všeobecne. Svet sa zmieta vo vážnych ekonomických problémoch, ale príchod každého nového roka oslavujeme stále väčšími ohňostrojmi. Vybúchané a vyprskané milióny nikomu nechýbajú. Určite by sa našlo pekných pár projektov, ktoré by si zaslúžili realizáciu. Lenže chvíľková radosť je nadovšetko! Paralela. Titanik sa začal potápať, ale smotánka na prvej palube tancovala. Zábava je predsa príjemnejšia ako rozmýšľanie, či prežijeme. Teraz konkrétne. Osobne poznám mladé dievča, ktoré odišlo oslavovať Silvestra do blízkej obce ku kamarátke, lebo sa obávala petárd. Pred polnocou išli obe dievčatá von. Mladý muž hodil dievčatám pod nohy petardu a tá pristála v manžete nohavíc toho dievčaťa. Výsledok? Sedemdňová práceneschopnosť.
anonym | 31-03-2010 08:26:07
http://sportky.topky.sk/c/44632/foto-video-navrat-k-derby-atmosfera-nad-futbalom konecne reportaz co sa ako tak venuje aj pozitivam.
halajdo | 30-03-2010 21:29:01
Lubomír Veselický-odborník na všetko. Napíšte mi sem prosím jeden prípad na Slovensku kedy pyrotechnika na štadióne niekomu ublížila. Ja teda neviem o nijakom. Na silvestra je pyrotechnika ok ale na štadióne je to trestný čin, za ktorý sa má ísť do basy. To je nejaký dvojitý meter nie?
Ľubomír Veselický | 30-03-2010 19:21:57
Milý Zambinho! Dobre. Nerozumiem správaniu sa besnejúcich fanúšikov. Priznám sa, že ani neviem, kde možno túto problematiku študovať. Vyjadril som sa k fotografii mládenca s transparentom "Smrť Slovanu". Vyjadril som sa a napísal svoj názor. Lebo ak by mi jeden takýto idiot hodil bengálsky oheň na krk, potom mi ďalšie stovky slušných fanúšikov Trnavy budú ukradnuté.
zambinho | 30-03-2010 15:56:26
P. Veselicky , vidim ze vasa reakcia je uplne o niecom inom , ako som pisal . Vobec mi nevadia vase prispevky , vadi mi len to ze ked sa danej problematike nerozumiete tak Vas nazor je irelevantny, tak isto ako aj Vy zrejme berete moj nazor na Vas . Kazdopadne je to jedno , nikomu nic nezakazujem , len si myslim ze niekedy je lepsie byt ticho .Tak isto budem uz aj ja teraz ...
Miloš Majko | 30-03-2010 14:04:51
Nie, v tom case som tam skutocne nebol. Ak by som tam bol, v reportazi by to bolo obsiahnute. Ak mate k dispozicii fotografie alebo videozaznam s vyjasnenymi autorskymi pravami, kontaktujte nas, nie je problem uverejnit. Nielen teraz, ale kedykolvek. Ak niekto chodi na zapasy pravidelne a je schopny a ochotny robit reportaze - ma moznost publikovat. Staci dohoda. Nielen zo zapasov v TT, ale kdekolvek a aj z inych druhov sportu ci inych akcii. Noviny su otvorene kazdemu.
ja | 30-03-2010 13:55:23
http://www.spartak.sk/fcst.php?Media&FotoGal=1497&FotoImg=3 http://www.spartak.sk/fcst.php?Media&FotoGal=1497&FotoImg=9 - toto je choreo, na toto vas mal niekto pozvat ? ved ste to musel vidiet ak ste nebol v kotli na severnej tribune o com hooodne pochybujem :)a nehnevajte sa ale tie fotky tak vyznievaju ako vyznievaju ked take nieco hooodne viditelne vynechate (a este k tomu obe dve akcie) a zambinho chrobaka truhlika nezastavis on musi mat nazor na vsetko ale ved je to jeho smolka on to nikdy nespozna a nezazije ale bude mat na to nazor
fcst | 29-03-2010 16:20:21
(upravene administratorom - diskutujuci si diskusiu zjavne pomylil s debatou s priatelmi v krcme poslednej cenovej skupiny...)
ujo | 29-03-2010 14:42:28
Šak Vás tam nitko nevolá, ja som tam bol a žijem stále :-D
Ľubomír Veselický | 29-03-2010 14:23:26
Fanúšik s transparentom "Smrť Slovanu" a pyrotechnika v hľadisku. Môže existovať lepšie lákadlo na návštevu futbalového derby ako toto? Myslím pre samovrahov.
Ľubomír Veselický | 29-03-2010 21:05:54
Ujko! O mňa nech strach nemajú! Ja tam určite nepôjdem. Len im aby sa tam nič nestalo.
Miloš Majko | 30-03-2010 13:19:39
zambinho 30-03-2010 08:36 - nemienim podrobne komentovat Vase vyjadrovanie sa. Urobil som reportaz z toho, co som videl a pri com som bol. Nebol som pri podpaleni tribuny, nebol som z druhej strany stadiona a - na nic som nedostal pozvanku. Ked niekto chce nieco propagovat - ma moznost sam, alebo ma moznost noviny na akciu pozvat. Potom moze povedat program a co sa kedy a kde deje. V novinach prinasame spravodajstvo. Ako napisal Lubo Veselicky, kazdemu z nas Ustava SR umoznuje slobodne vyjadrovat vlastne nazory na verejnosti, pokial nie su v rozpore s platnou legislativou. V novinach, ktore som zalozil a su aj mojim vlastnictvom sme umoznili aj Vasej osobe uplatnit si moznost vyjadrit svoj nazor. Vasa vdaka vo forme oznacenia aj mna za " Ste len jedna banda " hovori jasne o Vasom principe chapania demokracie.
Ľubomír Veselický | 30-03-2010 13:05:00
Milý Zambinho! Moje právo vyjadrovať verejne svoj názor mi je dané Ústavou SR. Rovnako ako Vaše. Ak si myslíte, že by som sa na nete vyjadrovať nemal, tak si môžete podať ruku rovno s Hugom Chavezom, prezidentom Venezuely, ktorý sa nedávno vyjadril, že na internete by sa nemal vyjadrovať hocikto. Našťastie nie Vy rozhodujete, k čomu sa vyjadriť môžem a k čomu nie. Argumenty voči mojim stanoviskám zrejme nemáte, tak sa uchyľujete k návrhom, aby som sa (najlepšie k ničomu) nevyjadroval. Toto médium umožňuje výmenu názorov bez selektovania účastníkov na odborníkov a laikov. Ak by ste si dali tú námahu, zistíte, že sa k mnohým článkom sa vôbec nevyjadrujem. Teda Vaša otázka, či sa musím starať do všetkého, je nenáležitá. Ak Vás svojimi príspevkami vzrušujem, nečítajte ich! Ľahko ich identifikujete. Pred každým je moja fotografia.
skoda | 29-03-2010 23:12:26
skoda robit reklamu degesom. na markize to povedali pekne. ignorovat degesov a nerobit im zbytocne reklamu
zambinho | 30-03-2010 08:36:38
Pan Majko , chcem sa len opytat , preco ked uz ste robil fotoreportaz , nieje tu fotka nadherneho chorea ktore prichystali fanuskovia Trnavy ?Odpoviem si sam . Preto iste , preco ho nevidiet ani v ziadnych mediach .Ste len jedna banda , ktora ukaze len to zle z celeho zapasu a potom sa toho chytia podobny ludia ako p. Veselicky . Pre Vas p.Veselicky len tolko, doteraz som tu len cital vase postrehy , a nevenovalsomtomu pozornost, ale uz ozaj je toho Privela .Do vsetkeho sa musite starat ? To je ako keby sa ja staram a mudrujem do kvantovej fyziky -tiez sa tomu prd rozumiem takisto ako vy tejto oblasti . Nemienim Vas kritizovat a zakladat fancuby ako ostatny , ale uz by ste mohli svoje prispevky obmedzit na sferu do ktorej mate co povedat . Dakujem *yes*
ujo | 29-03-2010 19:43:27
napr. Lubomírovi Veselickému :-D
... | 29-03-2010 17:41:21
Neznášam ludí čo na futbale v žitvote neboli a idu tu volačo o tom písat. Skúste menej kupuvat Nový čas a plus jednotku... lebo to niektorím ludom prepína mozog! *loony*

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign