Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Kto nieco robi, aj nieco pokazi. Ide o to, ako sa zachova...

Miloš MajkoDátum21. 04. 2009 22:12:07TémaAktuálne témy
Asi tak by sa dalo charakterizovat konanie niekoho, kto napriek tomu, ze vela urobil, raz sa moze dopustit aj chyby. Clovek je tvor omylny. Niekedy sa moze stat, ze si v rychlosti nespravnost ci dokonca protizakonnost svojho konania ani neuvedomi. Chybu vsak skorej ci neskorej urobi kazdy z nas. Je len otazkou, v com kto chybuje, ake to ma nasledky a hlavne - ako sa potom zachova. Sprava medii je jasna - Iveta Radicova v parlamente hlasovala za kolegynu, ktora nesedela vo svojej lavici ale nechala si tam svoju hlasovaciu kartu. Treba povedat, ze toto tazko logicky vysvetlitelne konanie Ivety Radicovej bude pravdepodobne mat pre jej politicku buducnost fatalne nasledky. Jednoducho porusila etiku, zakon. A to si podla jej vyjadreni zrejme uz aj dobre uvedomila. Prvym materialom v nasich novinach bol clanok s titulom "Beztrestne podvadzanie, alebo kto nas to vlastne reprezentuje?", ktory sa zaoberal prakticky identickou situaciou - stala sa len zhruba o rok skorej a nie v parlamente Slovenskom, ale nasom, mestskom. Za nepritomneho kolegu hlasoval poslanec Koricansky. Uz vtedy (a to aj v prispevkoch do DF na sered.sk) som tvrdil, ze ide o kulturu. Chybujuceho jednotlivca a zial, celeho poslaneckeho zboru. Chyba sa stala. Vzdy to bolo a aj bude o konani toho, kto chybu spravil. U Ivety Radicovej, i u neho. A na zaklade naslednych krokov kazdeho z nich, si o ich serioznosti, charaktere a cti robime nazor. My vsetci... SME: "Radičová podvodne hlasovala" Radičová sa vzdala poslaneckého mandátu

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
anonym | 07-05-2009 08:57:02
Presne tak!!! Dobrý príspevok dole! *yes*
pre 16:09 | 07-05-2009 07:10:07
Musím trošku oponovať.Celý život som v styku z maďarsky hovoriacimi spoluobčanmi a môžem povedať,že nič nepriateľské som nezaregistroval.Túto nebezpečnú atmosféru vytvára pár politikov zo Slovenska i Maďarska.Chráni ich imunita,ale na takéto nebezpečné konanie by imunita nemala platiť! Takýto politici nepatria do parlamentu a do vlády ale do basy!Našťastie občania oboch národností majú viac rozumu ako politici,svedčí o tom spústa zmiešaných manželstiev,dobrých priateľstiev,spolupracovníkov.Veď máme rovnaké práva,rovnaké starosti.Pevne verím,že taký úbohý politici z oboch strán na tom nič nezmenia ale mi ich budeme stále odsudzovať!
anonym | 06-05-2009 20:04:00
Bordel v DS robili občania Maďarskej republiky a nie Slováci maďarskej národnosti. Práve v tom je ten rozdiel, ktorý treba pochopiť. Len neviem prečo by mal byť zásah v DS hanbou pre políciu... Policajti v danom momente nič lepšie ani nemohli urobiť. V Maďarsku extrémizmus prekvitá aj vďaka tomu, že nemajú žiadne účinné zákony na jeho potláčanie a primitívi sa naivne domnievali, že na Slovensku je to rovnako. Ibaže zostali zaskočení, keď polícia urobila svoju prácu...
Peter Klokner | 06-05-2009 16:09:58
Pán Sabo trošku musím oponovať. Ja osobne mám napríklad inú skúsenosť. Kolegovia manželky sa v poslednom období cítia veľmi frustrovaní spolitizovaním maďarskej témy. Tých fanúšikov som spomenul iba preto, aby som argumentoval nelogickosť postupu vybíjať klin klinom. K čomu to viedlo ? Sami sme boli svedkami. Hanba pre policajný zbor, na oplátku medzi mládežou tichá podpora grázlom a výtržníkom. Ja hovorím o generácii ktorá si svoje názory formuje práve teraz. Kreujeme si budúcich nepriateľov. Trochu preženiem ale pozrite sa ako sa vyvíja konflikt s Palestínčanmi. Ich permanentné vraždenie izraelskými vojakmi vedie iba k tomu, že celé rodiny v zúfalstve a beznádeji berú do rúk zbrane vrátane maloletých. Dnes je to ich takmer kultúra a nevyrieši to nikto najbližších 50 rokov. Neverím že podobné niečo sa nestane u nás, stupídna politika SNS však cieľavedomo degraduje a rozbíja čokoľvek s nádychom "maďarský". Aj mne prekážajú isté veci ale povýšiť ich na oficiálny stranícky program je nešťastné. Nezostáva iba čakať na kolaps politický či osobnostný priamo u predsedu Slotu, pretože SNS je v skutočnosti iba výkrik do tmy, vakradnutý program HZDS, Smeru a iných premiešaný silným bujónom agresívneho patriotizmu. Ideálna strana pre tých, ktorým sa nechce priveľmi rozmýšľať ale potrebujú okamžitého a pokiaľmožno silného nepriateľa aby si mohli kedykoľvek kopnúť. Posledné myšlienky sú výťah z toho, čo ako svoj názor prezentuje zopár ľudí z Galanty či Salíb, s ktorými zasa komunikujem občas ja. A verte mi cítia sa pri tých rozhovoroch nepríjemne a sami nevedia prečo. Myslíte že doma po večeroch nabádajú svoje deti aby napriek tým sprostým výlevom politikov sa vytešovali že tu žijú ako v bavlnke? Asi nie.
Peter Klokner | 06-05-2009 15:53:58
Prekvapenie na mojej strane, pán Brinčík. Nedá mi nedodať, že miestami invektívami korenené príspevky tu na fóre zrejme v tomto momente prospeli veci a dopracovali sme sa k reálnemu koreňu problému. Zrejme aj v tom je čaro diskusie a budem o5 uštipačný, a dodám že k výsledku sa dopracovať mnemôžu politici v parlamente a to z jednoduchého dôvodu. Malichernosť a urazená pýcha koaličných strán dospela k záhadnej a Slovensku neprospievajúcej hre o to, ako celé volebné obdobie nedovoliť opozícii priniesť jediný nápad, jediný zákon, jediný pozmeňovací návrh a konieckoncov, bludmi o poškodzovaní národných záujmov ignorovať a blokovať akúkoľvek diskusiu. Vidíte že nám dvom sa napriek diametrálne odlišným postojom podarilo nájsť spoločný základ aspoň v niečom. Ďakujem vám za pozitívny a demagógiou nepoškvrnený príspevom a budem rád ak sa nabudúce odhliadnuc od našich "politických" názoroc budeme môcť nezaujato "popasovať" s ozajstnými problémami okolo nás. Prajem vám pekný deň.
brincikivan | 05-05-2009 23:08:20
Pán Klokner, konečne príspevok, s ktorým môžem z väčšej časti súhlasiť. Vadia mi v podstate tie isté veci na fungovaní tohoto štátu ako Vám. Dávno Vám hovorím, že tí súčasní kradnú tak, ako aj tí minulí kradli (myslel som, že toto nebudete schopný priznať), takže s Vami súhlasím že je to to isté len v bledočervenom. Tak isto som rád, že ako píšete neospevujete pravicové zoskupenia, aj ked to v predošlých Vašich príspevkoch tak nevyzeralo. Lebo ako som už dávnejšie písal, neplatí že označením "pravicové" zoskupenie = pravicové myšlienky. Vaše pravicové presvedčenie pre mňa nie je žiadny problém, skôr naopak, ale to som takisto už niekoľkokrát vo svojich príspevkoch naznačil. Je zjavné, že nám ide o rovnakú vec - aby tu neprekvitala kriminalita, korupcia, podvody, príživníctvo a lajdáctvo atď. To však dosiahneme len keď budeme ťahať za rovnaký koniec. Nie stavať sa proti sebe z nejakých ideologických dôvodov, ktoré sú v tomto smere absolútne kontraproduktívne a navyše z toho dôvodu sa tak darí tým gaunerom, o ktorých sme tu obaja písali. Až keď sa my všetci spojíme budú oni mať sťaženú pozíciu. Dovtedy sa nám len budú vysmievať a odvádzať našu pozornosť rečami o pravici a ľavici. A pohodlne sa nabaľovať.
Peter Sabo | 05-05-2009 21:46:10
Pan Klokner akcia v DS bola vysledkom "radikalnych" fanusikov Ferencavarosu a par "zadubencom" zo Slovenska. Rovnake zasahy sa diali na zapasoch Spartaka davno pred tym ako sa DS dostala do ligy ale tie, bohuzial, boli pre media nezaujimave a osuchane. Ked rovnako policajti zasiahli proti "fanusikom" DS bol z toho medzinarodny skandal, brutalny zasah a neviem co vsetko ine. Mozno aj vdaka tomu ze niektore media na Slovensku su v rukach madarskych podnikatelov. Zo zasahu v DS sa urobila len velka bublina Madarsko obhajovalo svojich obcanov pritom proti tymto obcanom pravidelne zasahovala ich vlastna policia na zapasoch v Madarsku rovnako tvrdo. Pan Klokner mozem Vas ubezpecit ze naozaj ziadna radikalizacia na Juznom Slovensku sa nekona ta sa naozaj kona len v mediach a politickych laviciach. Ak by sa "juzanom" na Slovensku nelubilo davno by sa odstahovali do Madarska ale im sa tu paci, je to ich domov a vobec nepotrebuju autonomiu ani nic podobne a to nehovorim za dva priklady ale tisice ludi z juzneho slovenska.
Peter Klokner | 05-05-2009 21:28:55
Vidno že môj "fanklub" má mierne nedostatky v čítaní. Osobne som sa prihlásil k pravicovému zmýšľaniu, jednoducho som o týchto teóriách presvedčený a hotovo. Bezhraničná ľudovosť a sociálnosť plodí "bordel" ktorého sme svedkami aj tu v našom meste. Veď to čo nám najviac vadí podľa názorov tu v diskusiách sú predsa povaľači, zlodeji a feťáci, hluční a už všadeprítomní potmavší spoluobčania zrejme bezstarostní vďaka nášmu štedrému sociálnemu systému. Toto vám naozaj neprekáža ? Pán Brinčík prezidentské voľby mali jasného víťaza a preto som si na neho stavil ešte včas, kým bol kurz v Niké 1,6 pretože som realista a viem aké páky hýbu mysľou voličou. Pani Radičová sa stala vďaka voľbám zrejme najväčšou nočnou morou koalície a dnes vieme prečo. Fukoty na ministerských postoch sú dôkazom toho že argumenty proti pravicovým minulým vládam stroskotali, zmenila sa iba farba straníckych tričiek členov vlády. Pri troche súdnosti by ste naozaj mohli niektorí prestať s trápnosťami typu SPP či Elektrárne. Dnes je to v bledočervenom totiž to isté. Sľubovaná zmena sa vyparila do nenávratna. A poprosil by som posledných prispievateľov byť konkrétnejšími. Neospevujem pravicové zoskupenia, iba verím v pravicové myšlienky. Ódy na dobré časy tu spievate práve vy, nekritickí, propagandou a zrejme už aj frustráciou postihnutí vyznávači tohoto pseudosocialisticko-nacionalistického paškvilu. No a presvedčivé argumenty o nenaručení vzťahov našich maďarských spoluobčanov na presne dvoch prípadoch sú dosť vágne. Zrejme ste nepostrehli čo sa dialo na zápase v DS. Že by to bol výsledok priateľských vzťahov nepotvrdil ani Kaliňák. Máte pocit že tých ľudí k "akcii" vyprovokovali studené párky a teplé pivo v stánku pred štadiónom. Nuž ak áno, tak netreba s vami polemizovať, neplytvajte slovami. A o5 ďakujem za priaznivé povzbudenie do diskusie :-)
anonym | 05-05-2009 15:50:14
to je trochu divna argumentacia "nepovedal zle slovo,lebo dokaze konstatovat ze lavica tiez nie je celkom cista".To dokaze konstatovat dobrym slovom? *loony*
anonym | 05-05-2009 08:21:52
Ak tu doteraz nebol jediný človek, zástanca ľavice, ktorý na ňu nepovedal zlé slovo, je to asi preto, že sa dokáže na vec pozrieť objektívne a skonštatovať, že ľavica tiež nie je celkom čistá. Ale ospevovať pravicové zoskupenie aké je 100%-né, je úbohé. To isté platí aj o ľavici. Ak človek, ktorý obhajuje pravicu, nedokáže spomenúť ich prešľapy (a tiež ich bolo dosť) tak zrejme s nimi súhlasí. Inak by ich predsa vedel aj skritizovať.
anonym | 05-05-2009 07:44:55
tak vy nechapete,ze sa najde jeden clovek,ktory nepovie zle slovo na pravicu.Ale je zaujimave, ze doteraz tu nebol jediny clovek, zastanca lavice, ktory by tiez na nu povedal zle slovo.To uz nevadi? Zvlastna logika *loony*
pre 20:14 | 05-05-2009 07:31:37
*yes* *yes* *yes*
pre 19:25 | 05-05-2009 07:31:04
*yes* *yes* *yes*
anonym | 04-05-2009 20:14:22
Práve toto ma na tých pravičiaroch "fascinuje". Nie som zástancom pravice ani ľavice, pretože politické strany či sú pravé alebo ľavé sú choré, majú toho na rováši za niekoľko miliárd, kradnú, podvádzajú, klamú, ohlupujú, podvádzajú atď. Súčasná vláda má na konte už desiatky prešľapov, rovnako ako vláda minulá. Len nechápem, že sa tu nájde človek, ktorý slepo uznáva pravicové politické zoskupenia a nepovie ani jedno zlé slovo na nich. A čo zlodejská privatizácia, štátne zákazky bez verejných obstarávaní (najmä MV SR), kupovanie poslancov (ktoré priznal pripitý Jirko pretekár)a iné chrapúnstva? Treba na to pozerať objektívne a netváriť sa, že tu je zlodejská ľavica a bezúhonná pravica.
brincikivan | 04-05-2009 19:25:16
Je mi to nesmierne luto, ale ak dvaja súťažia o priazeň voličov, ten čo získa čo i len o jeden hlas menej, tak prehral! Zbytočne sa utešujeme, že to tak nie je. Tiež ma teší, čo sa ukázalo v prezidentských voľbách - je stále menej ľudí, ktorí volia podľa toho, kto má väčšiu mediálnu podporu (alebo absolútnu), minie viac milónov na kampaň, stojí za ním viac "osobností" zo šoubiznisu ... Je mi sympatické, ak si niekto stojí za svojim názorom, aj keď je v menšine. Čo sa týka dnešnej vládnej väčšiny, isto má veľmi veľa chýb, v tom je potrebné s pravicovo orientovanými prispievateľmi súhlasiť. Je tu príliš veľa trápnych prešľapov, to tu v diskusii ale myslím ani nikto nepopiera!!! Jediné, čo sa tu istá časť diskutujúcich ale snaží bagatelizovať, spochybniť, alebo až poprieť je fakt, že aj za minulej vlády to nebolo inak, ak nie ešte horšie ! Moje argumenty však nemajú u nich dostatočnú váhu, aby sa skúsili aspoň zamyslieť nad tým, či tie ich nedotknuteľné idoly predsa len neboli tiež ľudia so svojimi slabosťami a nedostatkami. Preto im ponúkam úryvok z článku v ich najpravicovejšom a najopozičnejšom denníku, ktorý snáď nebudú obviňovať zo zaujatosti v prospech terajšej vlády! V sobotu 25.4.2009 denník SME uverejnil rozhovor s východoslovenským podnikateľom, ktorý v podstate zadarmo získal 34% akcií štátneho Transpetrolu v hodnote niekoľkých miliárd Sk. Čo myslíte, kto mu to poradil a kto mu k tomu pomohol? Takýto mali vzťah k vtedy ešte majetku občanov Slovenskej republiky - ak je tu možnosť, treba rýchlo kradnúť! Bola by sprostosť to nevyužiť. Čo tam po občanoch! Nech sa páči úryvok z článku: Rozmýšľali sme teda, čo ďalej. Zastavil som sa na MESA 10 za Ivanom Miklošom. On mi poradil, že najlepšie by boli akcie Transpetrolu. Takže Mikloš vám poradil, aby ste exekvovali akcie Transpetrolu? Dzurinda ma podpichoval, aby som podal žalobu, Mikloš povedal, aby som exekvoval Transpetrol. Nevedeli sme, ako právne čisto postupovať, tak sme šli za expertom na exekučné právo doktorom Mazákom. Bývalým predsedom Ústavného súdu? Áno. On v tom čase napísal podrobnú knihu o exekúciách. Podrobne nám napísal, ako sa exekúcia urobí. Vystavil nám za to faktúru, my sme mu zaplatili. Komu sa chce čítať celý článok, je tu: http://ekonomika.sme.sk/c/4814022/ilcisin-bud-skoncim-vo-vazbe-alebo-jahnatek-polozi-mandat.html
anonym | 03-05-2009 08:51:49
aj ja som hrdy na to,ze patrim k mensine. Inac medzi nami, aj bolsevikov bola vacsina...A nesmierne ma tesi, co sa ukazalo v prezidentskych volbac,vobec to nebola prehra.Az sa museli zrusit prieskumy verejnej mienky...Nie je nas tak malo, len nie sme taki hlucni
anonym | 03-05-2009 08:50:29
Presne tak, žiadne radikalizovanie na južnom SVK nie je. To boli a sú výplody chorých ľudí v parlamente, ktorým také napätie vyhovovalo. Mám kopec známych "maďarov", ktorí sa takým blbým rečiam iba čudujú. Väčšina z nich aj tak nadáva na politikov SMK, pretože sami vidia, že s tou radikalizáciou to nie je pravda. Každý kto povie také niečo, zbytočne rozdúchava vzťahy a sám prispieva k tomu, aby to napätie bolo udržiavané.
Peter Sabo | 03-05-2009 08:46:13
Pan Klokner mam pribuznych na juznom Slovensku a vobec nesledujem trend ze by sa nejakym sposobom radikalizovali. To je umely dojem vytvoreny stranami SNS a SMK. Vsimnite si ze, tie radikalizacne a autonomisticke reci zacali az potom co sa dostal Pal Csaky na celo SMK. Takze nie polmiliona ludi na hraniciach ale par ludi v parlamentnych laviciach.
Peter Klokner | 02-05-2009 21:58:40
Tak teda slušne, v krátkosti a jasne: populizmus tejto koalícii trčí od galoší až po uši, jednoznačný fakt. Avšak to čo mi najviac "vadí" na politikoch ktorí momentálne riadia tento štát je skutočnosť, že sľúbili zmenu podľa nich zlej politickej atmosféry. Predseda Smeru nedokázal skrotiť svoju túžbu vyšantiť sa po rokoch v opozícii a dal to dokopy s takými ľuďmi ako Mečiar či Slota. Bol kritikom i svedkom toho čo narobili s hospodárstvom pri privatizácii a s tým bohužiaľ pravica nemala nič spoločné, aspoň to by ste vy nekoneční kritici mohli objektívne uznať. No a zmena kultúry politiky je jasná, stačí sledovať správy a je to jeden priekak za druhým, podvody a machinácie, okrádanie štátu i dôchodcov a to paradoxne za ich jasotu. Nuž máte pocit že tí ktorí nad týmto aj premýšľajú ešte majú chuť na politiku? Iba ak by z toho malo kápnuť. Toto sú hlavné dôvody toho, prečo mi leží v žalúdku táto úderka, ktorá má s politickou kultúrou pramálo spoločné. Jediné čo dosiahli je snáď to, že pol milióna občanov maďarskej národnosti sa v tichosti radikalizuje vďaka stupídnemu správaniu jedného predsedu koaličnej strany. Vážení diskutujúci, skúste nájsť paralely s inými štátmi trebárs na Balkáne, kde sa hospodárske problémy začali kamuflovať radikalizáciou politickej scény a rozdelením spoločnosti na dva totálne antagonistické tábory. Toto sa dnes deje u nás. Z toho dôvodu si aj stojím za slovami "naivní ľudia a hlupáci", pretože ak niekomu stačí že vodca je "tvrďák" a pozametá s každým kto má iný názor, zrejme do tejto kategórie patrí. Mňa osobne potešuje že patrím do podľa vás asi "menejcennej" skupiny vašich spoluobčanov (prepáčte že si tu dovoľujeme s vami spolunažívať), ktorých je podľa výsledkov prezidentských volieb našťastie minimálne milión. Pre niekoho zrejme málo, pre iného ale potešujúco veľa. Takže páni diskutujúci viem že prijať iný názor je ťažké a slová ako "triedny nepriateľ" či "triedny boj" niektorým ešte nevyšumeli z načervenalých gebuliek ale doba sa zmenila a je to už skoro 20 rokov. Jediné riešenie bude možno po tej širokorozchodnej navoziť plné vlaky nových "osloboditeľov". Sledujúc pána Zalu asi by s tým nemali nejaký zásadný problém. Bola by to celkom zaujímavá oslava a zároveň tradičná a symbolická výmena po 20-ročnici. Inak celkom dobre sa s vami diskutuje :-)))
anonym | 01-05-2009 08:50:27
Mňa najviac zaráža fakt, že zatiaľ čo obhajcovia dnešnej vlády dokážu slušným spôsobom prejaviť svoj názor, p. Klokner nemá problém týchto ľudí urážať!!! Akým právom? Slová ako "naivní ľudia, hlupáci" a podobné výrazy sú zrejme bežným slovníkom tohto slávneho zástancu demokracie. Už by si mohol konečne uvedomiť, že namá žiadne právo nikoho urážať, pretože takéto ponímanie demokracie z jeho strany je primitívne. Nikto z tých ľudí, ktorí majú iný názor ako on, si nedovolil takto ho urážať. Ale to asi patrí k tejto dobe, na ktorú nedá dopustiť.
pre 22:51 | 01-05-2009 08:39:57
Pán Klokner,nie ste náhodou príbuzný Miklóša? to je jeho názor,že štát je najhorší vlastník. To je omyl,len keby bol štát vlastník,tak vláda by mala viac povinností z vedením a kontrolovaním týchto podnikov.Práve pre politikov je toto vládnutie výhodnejšie,bezstarostnejšie.Štyridsať rokov bol štát vlastníkom,ľudia mali prácu a neboli tendre ako spominate.Pokiaľ bude fungovať takýto systém vládnutia,tak budú po každých voľbách profitovať skupiny blízke vládnej moci,stále budú pochybné tendre.Na tom nikto nič nezmení,je to špatný systém moci!Nechcem týmto obhajovať bývalý režim,ale musím priznať,že nebolo všeto zlé.Konečne by malo prísť niečo nové,čo sme v 89tom očakávali.Ale rozhodne nie toto!
brincikivan | 30-04-2009 23:46:18
Pán Klokner! Ste príliš ovplyvnený "modernou" ideológiou, začínate ma urážať, asi budem musieť prehodnotiť niektoré moje postoje voči Vašej osobe. Pre svoju zaslepenosť čítate len každú druhú vetu v mojom príspevku. Inak si neviem vysvetliť, prečo mi kladiete otázky, na ktoré som už v mojom predošlom príspevku odpovedal !!! Prečítajte si aj nasledujúcu vetu po tej,čo ste okopíroval z môjho príspevku! Tam sa totiž jasne píše,že mám na mysli aj tých gaunerov, ktorých ste spomenul o 22:59 !!! Tak môžte pokojne so mnou "rád súhlasiť".Vy to stále nechápete? Alebo nechcete chápať ? Pre Vás je skrátka nepredstaviteľné, ako som už napísal minule, že keď niekto kritizuje tých Vašich, môže zároveň kritizovať aj tých druhých !!! Kto nie je bezvýhradne s Vami, je automaticky proti Vám. Tak sa Vám to páči, potom nič proti tomu, majte to tak po zbytok života. Idem už spať, lebo toto už nemá zmysel, možno keď ma prejde to znechutenie, tak sa vyjadrím aj k faktom. Dobrú noc.
Peter Klokner | 30-04-2009 22:59:50
Mimochodom pán Brinčík, nechali ste sa zrejme uniesť alebo ste nezvládli skutočnosť že mám iný názor ak ste dokázali splodiť takú hlúposť ako toto: "Je to poukázanie na zlodejských gaunerov, ktorí aj vo vašom mene páchali( a možno ešte stále páchajú ) ohromné škody aj vám, aj ostatným poctivým ľuďom na tomto prekrásnom Slovensku." Zrejme vám uniká realita alebo nesledujete TV či rozhlas. V posledných dňoch totiž jeden z tých vami citovaných gaunerov odišiel z ministerského kresla, ďalší sa "vyhráža" že ak sa mu niečo dokáže tak tiež odíde a ďalší dvaja v tričku najsilnejšej strany z titulu stranícko-politickej nominácie organizujú napríklad navážanie bordelu z okolia Senca do skládky Pezinčanom pod nos. Ak ste mysleli aj na týchto gaunerov, rád budem s vami súhlasiť.
Peter Klokner | 30-04-2009 22:51:25
Nuž neviem ale posledných 9 príspevkov ma vôbec nepresvedčilo. Snažíte sa márne presvedčiť ma že lepšie ako pravicová vláda je okrádanie rozpočtu formou predražených súťaží a podvodov so štátnymi dotáciami, klamanie daňových úradov organizáciami typu "Privilegium" a inými kamarátskymi spolkami trebárs ministerky Tomanovej, organizovanie megamítingov HZDS za peniaze štátneho SPP či neustále súdenie sa o platnosť zmeniek štátnych SPP zrejme len tak z rozmaru pri kávičke podpísaných nebohým Duckým. Tie táraniny o zlých predajoch a privatizáciách aj tak nikoho nezaujímajú, dokonca už aj Fico rezignoval keď jeho vyšetrovacia komisia zistila veľké guľové a ľudia to už jednoducho ignorujú. Môj názor je že štát nikdy nebude dobrým vlastníkom ak budú strategické podniky podliehať lobingu politických strán. Ak si niekto myslí že áno, je naivný hlupáčik. A mimochodom pán Brinčík zrejme vás netrápi zamyslieť sa nad faktom že vyplácanie miliárd vo forme dividend za akcie štátnych podnikov ide dodnes do rozpočtu napriek tomu, že sa na týchto firmách nepriživujú kamarátske firmy politických parazitov. Je mi teda ľúto ale nič z vašich argumentov nie je dostatočne presvedčivé a stále konštatujem že ľavicová politika v podaní dnešnej koalície je iba ťahanie medových motúzov. Naivných ľudí je stále dosť a hlupákov ochotných živiť svojou prácou lenivých požieračov sociálnych dávok tiež.
pre brincikivan | 30-04-2009 06:47:02
Výborný príspevok !!! Dúfam, že ste rozlepili oči aj tomu neustálemu obhajcovi pravicových strán, ktorý tu stále nadšene rozpráva o pravicovej vláde a o tom, čo všetko pre nás urobili. Keď si už toto nedokáže uvedomiť, odporúčam mu liečenie v Pezinku.
pre brincikivan | 29-04-2009 22:35:01
*yes* *yes* *yes*
brincikivan | 29-04-2009 21:52:56
Padla tu otázka: "ako vlastne mohli vládnuť?" Odpoveď je celkom jednoduchá - ZA PENIAZE !!! Áno za peniaze nás, občanov Slovenskej republiky bez ohľadu na politickú, či inú príslušnosť ( samozrejme okrem tých, čo boli pri TOM ). Mali ste niekedy pocit, že by Slovenské telekomunikácie, SPP, Slovenské elektrárne, boli pred tzv. privatizáciou tesne pred krachom? Vidíte to ohromné obrodenie týchto neskutočne veľké zlaté vajcia znášajúcich nosníc po prechode do zahraničných rúk? Ja nie ! Ja vidím len niekoľkonásobné zdraženie ich služieb pre občanov Slovenska. Ďalej vidím vyše 70 miliárd !!! korún, ktoré každoročne odtekajú v podobe dividend do zahraničia( údaj je oficiálne priznaná suma myslím z roku 2006 - dnes to môže byť ďaleko viac). A to sú len dividendy ! Tak si to spočítajme za tých niekoľko rokov. Možnosti boli rôzne. Za tieto ohromné prostriedky vytvorené v slovenských štátnych firmách postaviť na Slovensku trebárs niekoľko špičkových nemocníc, postaviť kilometre diaľnic, pokryť sociálne výdavky, dôchodky ...Alebo predať do zahraničia za sumy, ktoré ako vidíme nepostačujú na nič z toho. A za zisky z týchto firiem, pochádzajúce z našich peňaženiek stavať nemocnice a diaľnice v Nemecku, Francúzsku, Taliansku a inde. Takzvaná "slovenská" vláda žiaľ rozhodla, že pre tento štát a jeho občanov bude výhodnejšia druhá možnosť! Preto mohli vládnuť. A my sme vo všetkom dôležitom na niekom závislí a nesebestační.A už to tak aj zostane. A ešte upozornenie pre jednoznačných zástancov pravicových názorov: POZOR ! toto NIEJE kritika pravicových názorov!!! Je to poukázanie na zlodejských gaunerov, ktorí aj vo vašom mene páchali( a možno ešte stále páchajú ) ohromné škody aj vám, aj ostatným poctivým ľuďom na tomto prekrásnom Slovensku. Je to o gauneroch pravých, ľavých, stredových a všetkých ostatných - na maske nezáleží. Nemám absolútne nič proti čestným a slušným podnikateľom, naopak, držím im palce!Za tvrdú prácu si zaslúžia aj poriadnu odmenu, nech im je vždy aj dopriata. Bohužiaľ väčšinou tiež doplácajú na gaunerov, preto toto nie je o pravici a ľavici... Pôvodne bol tuším tento článok o Radičovej, tak ma ospravedlňte za to megaodbočenie. Pekne ďakujem! ;-)
anonym | 29-04-2009 11:07:44
Presne tak, teraz majú plé ústa nápadov, riešení a opatrení, ale keď boli vo vláde, tak robili presný opak. Na opozícii je smutné, že namiesto toho, aby sa dokázali spojiť a v pohode kritizovať (nakoľko nemajú žiadnu zodpovednosť, tak nedokážu ani len to. Namiesto toho sa rozpadajú pravicové poslanecké kluby a rútia sa do ničoty. Schopná opozícia si aspoň v čase keď nie je pri moci, dokáže zabezpečiť vzrastajúce percentá popularity, ale táto opozícia nedokáže ani takú základnú a nenáročnú vec. Ako vlastne mohli vládnuť..?
pre 21:07 | 29-04-2009 07:17:04
O osud štátu sa postarali dávno tí,ktorých obhajujete,keď predali strategické podniky,keď pripravili štát o miliardy na menovom kurze atď...Tí,ktorí sa moc nechvália svojim názorom ako spomínate,tak asi tomu svojmu názoru celkom sami neveria.Opozícia je na to aby kritizovala,len škoda,že tie svoje nápady nevyužili v prospech občana keď boli pri moci.
pre anonym | 29-04-2009 07:04:00
*yes* *yes* *yes*
anonym | 29-04-2009 06:37:35
Volič, ktorí naletí na sľubované dvojnásobné platy a zníženie nezamestnanosti, hoci sa celé volebné obdobia držala okolo 20-tich percent (horšie ako dnešná hospodárska kríza, tiež nemôže byť kompletný. A už vôbec nie, ak mu to klamstvo ani po čase nevadí a stále dokáže modrákov obhajovať. Mňa ak niekto oklame raz, tak skončil. A nie aby som ho za to ešte velebil... To sa prieči zdravému rozumu.
pre Petra Kloknera | 28-04-2009 22:11:34
Opravujem, dve voľebné obdobia. A dvojnásobné platy!
pre Petra Kloknera | 28-04-2009 22:05:24
Tí čo majú iný názor,práve vo voľbách ho majú možnosť prezentovať.Táto koalícia Vám leží v žalúdku i keď prišla k moci demokratickými voľbami.Miki nikdy voľby nevyhral a vládol dva roky.Ako vládol,nech posúdia občania!Pevne verím,že už nikdy sa k moci nedostane!Slubotechna dvojnásobných patov,ha,ha,ha.
Peter Klokner | 26-04-2009 21:07:16
Cením si každý názor. Už som napísal že kritika ma povzbudzuje a aby som bol úprimný, pán Brinčík zrejme hlavne vy ste môj príspevok nielen prečítali ale ste sa nad ním aj zamysleli. Ďakujem. Mrzí ma že ste nadobudli pocit krivdy. Ja osobne som jednoznačným zástancom pravicových názorov. Nie v extrémnej forme ako pravicu prezentuje s obľubou dnešný premiér. Možno podstata sociálnych programov je totožná iba cesta k ich naplneniu je iná - ľavicová je veľmi priamočiara a jednoduchá kým tá ktorú preferujem ja je zložitejšia a hlavne nie samozrejmá. Toľko k vašim "výčitkám" na to aké má kto zásluhy a právo dožadovať sa pomoci štátu. Zaznela otázka prečo sa tí, ktorí tvoria HDP, nemajú chuť zúčastňovať rozhodovania o tomto štáte svojou účasťou na voľbách. Tí ktorí majú iný názor sa ním v dnešnej dobe moc nechvália. Prevalcujú ich ako valcuje nezmyselne koalícia aj ten najjednoduchší a najneškodnejší návrh opozície. O čom to je ? O konštatovaní "ako sme im to ukázali? " Ale tu predsa ide o osud štátu. To je pre tých čo nesúhlasia najviac frustrujúce. Jediné čo nás poteší je napríklad to čo sa po polroku udialo konečne s jedným ministrom. Nuž aj o tom to je.
pre 17:08 | 25-04-2009 10:33:19
po precitani Vasej reakcie musim priznat, ze ma prinutil k zamysleniu.Viem ze nie je vsetko cierno-biele a viem ze v mnohom mate pravdu, ale ja sa prilis casto stretavam s tymi idiotmi a mam z toho totalnu depresiu,je ich ozaj akosi privela okolo nas, kazdopadne dakujem
pre brincikivan | 24-04-2009 18:02:13
Nedajte sa znechutiť, vaše príspevky majú hlavu a pätu na rozdiel od príspevkov tých, ktorí sa pohŕdavo pozerajú na zvyšok obyvateľstva a považujú ich za idiotov. To sú ľudia, ktorí nedokážu rešpektovať názory iných, ale pritom sa hrajú na demokratov.
brincikivan | 24-04-2009 17:08:49
Pre prispievateľa o 7:35 - prečo si myslíte, že je dobre stáť na okraji aj ked to podla Vás nie je ľahké. Viete, čo vo vyspelom svete znamená označenie "krajná ľavica" a "krajná pravica"? To sa Vám páči? Viete, ak stojíte na okraji trebárs v pravo, tak su všetci od Vás naľavo, a nemusíte znášať invektívy z oboch strán ako píšete,ale iba z jednej - ľavej. V pravo od Vás už nie je nikto. Tiež si nemyslím, že zo stredu sa nedá poukazovať na nedostatky a žiadať ich nápravu. Kto chce, ten sa angažuje, nemusí sťáť preto na okraji. Este Vas chcem upozornit, že slová "masa" a "idioti" som len citoval z príspevku p.Kloknera - prečítajte si ho pozorne! Ja by som občanov takýmito výrazmi neoznačil. A vôbec si nemyslím, že väčšina je neslušná, nevzdelaná a nespravodlivá! To odkial ste zobral takú štatistiku? Aj ja by som si ju rád preštudoval. Skôr si myslím, že tých lumpov je len malé percento, ale život dokážu otráviť, ako by ich bola väčšina. Želám Vám, nech sa Vám darí na tom okraji!
prebrincvikian | 24-04-2009 10:09:16
*no* *no* *no*
prebrincikivan | 24-04-2009 07:35:39
viete, nie je lahke stat na okraji, ako vy pisete a znasat invektivy od vsetkych v lavo aj v pravo.Prave pre to si cenim postoj p.Kloknera. Ten postoj stat niekde v strede je celkom pohodlny a neprinasa ziadne konflikty, ani s okolim ani so svojim svedomim. A mozem povedat, mam presne ten pocit, na jednej strane my (na okraji) a na druhej strane masa ako vy pisete idiotov.Ono ani nie je statisticky mozne (ani historia to nedokazuje) aby vacsina bola ta slusnejsia, vzdelanejsia,spravodlivejsia...
Milay | 24-04-2009 06:59:49
*yes*
obcan | 23-04-2009 00:25:40
mala povedat pravdu, ze je stara tlsta a leniva a nechcelo sa jej dokracat k vlastnemu hlasovaciemu zariadeniu, tak pacla po najblizsom co bolo po ruke, samozrejme ze to nebol podvod ved hlasovala za dobro kolegyne a len raz :) ... nic to neznamena o 5 rokov to moze skusit znova rovnako ako Kukan :), alebo mozno to ze sa slovakom vo volbach podarilo zabranit velkemu medzinarodnemu skandalu - jej hlasovaniu z miesta madarskeho prezidenta na nejakom tom summite :)
Peter Klokner | 22-04-2009 22:25:45
Po týždňoch tŕpnutia a zdesenia z rozvratu štátneho rozpočtu, zvýšenia nezamestnanosti nad 10% a kamuflovania rozkrádačiek formou tendrov to konečne prišlo. Koalícia a čítam že aj časť jej priaznivcov sa dočkali obrovskej, priam základy národnej identity ohrozujúcej a zdrvujúcej skutočnosti. Bývalá prezidentská kandidátka takmer vyvolala občiansku vojnu. Podľa ohlasov jednoduché ako facka.... zatknúť, mučiť (aby to ale nebolo vidno), do budúcoročných volieb podržať vo vyšetrovacej väzbe a v deň začiatku volebnej kampane v roku 2010 komandom Fico, Paška, Gašparovič voziť v kovovej klietke ako odstrašujúci príklad po Slovensku. To by masy celkom uspokojilo (či ukojilo?). V každom prípade na idiota to určite zaberie. Už sme si zvykli že o osude tohoto štátu rozhodujú dôchodcovia, sociálne odkázaní a skupina občanov ktorí za guláš, pivo a tabak urobia čokoľvek. Nuž tak prečo si kaziť deň a náladu. Lenže čo keď tú tragickú chybu urobila v týchto krízových a pre koalíciu ťažkých časoch pani profesorka Radičová na oplátku na základe dohody s Ficom alebo Slotom ? Keď mohol odstúpiť Janušek podľa Slotu preto aby netraumatizoval spoločnosť, čo ak to urobila z rovnakého dôvodu aj pani profesorka ? Že by si ju kúpili ? No ja neviem, je to nanajvýš podivné a šokujúce aby to bolo len tak, to sa mi nezdá..... Čo na to vy, čo čakáte na každú korunu ktorú štát ukradne hlupákom, ktorí sú ešte stále ochotní na vás pracovať a živiť vás len preto, že nie sú leniví. Mohli by im všetkým do jedného ruky nohy bozkávať za každý cent odvedený do rozpočtu na sociálne plytvanie tejto vlády. Z tohoto pohľadu tá nekritická podpora koalície už nevyzerá tak úžasne, však ??? No nič, raz sa minie aj posledný centík a zostane iba malá smradľavá kôpka prázdnych sľubov. To budú zrejme tie "božie mlyny..."
anonym | 22-04-2009 21:11:07
Práve som sa dočítal, že renomovaný politológ Grigorij Mesežnikov sa nechal počul, že v kauze hlasovania Ivety za inú poslankyňu nešlo o podvod. Ako to môže povedať? Ako to dokáže takto naisto tvrdiť? Veď to chrapúnstvo je jasné ako bič! Niekto hlasuje za iného a ani to netuší? Alebo o čom tu reč..? Nestačí, že si z nás debilní politici robia somárov a ešte aj taký bezvýznamný zarastený politológ to na nás skúša..? Kde je objektivita názorov na prácu politikov..? Politické strany majú podchytených takýchto ľudových rozprávačov, ktorí sú pre spoločnosť inak totálne nepotrební, a potom kecajú podľa toho, ktorá strana im viac ponúkne. Hnus, grc, humus. Ospravedlňujem sa za výrazy.
anonym | 22-04-2009 15:59:37
BRATISLAVA - Predseda SDKÚ-DS Mikuláš Dzurinda sa postavil za Ivetu Radičovú, ktorá v parlamente v utorok hlasovala aj za svoju kolegyňu Tatianu Rosovú, čo nepripúšťa rokovací poriadok. „Je to ľudský skrat a ten sa stane každému na akomkoľvek pracovisku,“ povedal Dzurinda. Za dôležité považuje, že Radičová si chybu priznala a ospravedlnila sa. „Ani na desatinu sekundy sa nesnažila zbaviť svojej zodpovednosti,“ domnieva sa predseda SDKÚ-DS. Podľa neho určite nekonala úmyselne a s vedomím, že chce porušiť zákon. Šéf SDKÚ-DS odmietol špekulovať, či Radičovú sporné hlasovanie diskvalifikuje z vysokej politiky. Podľa neho je rozhodujúce, aký postoj politik zaujme. „Či zatĺkate, alebo si chybu priznáte,“ tvrdí Dzurinda. Rovnako nekomentoval, či by Radičová po tejto kauze mala zastávať vysoké stranícke funkcie. Nechcel povedať ani to, akú sankciu by si Radičová zaslúžila. „Nepredbiehajme,“ odpovedal na otázku, či by sa mala vzdať poslaneckého reklama mandátu, ak ju k tomu vyzve parlamentný mandátový a imunitný výbor. Podľa neho medzi členmi výboru sa nájdu aj takí, ktorí Radičovej počínanie budú vnímať tak, ako ho vníma on. Dzurinda si myslí, že nimi budú aj príslušníci koalície. Radičová v utorok pri hlasovaní o novele školského zákona hlasovala aj za Tatianu Rosovú. V pléne na to upozornila predsedníčka mandátového a imunitného výboru Renáta Zmajkovičová (Smer-SD), ktorá od Radičovej očakáva, že sa vzdá poslaneckého mandátu, keďže porušila rokovací poriadok. Výbor by mal vo štvrtok rozhodnúť, aký postoj zaujme k Radičovej. Hrozí jej pokuta, pokarhanie, prípadne členovia výboru ju môžu vyzvať, aby sa vzdala poslaneckého mandátu.
milan | 22-04-2009 15:28:47
Je to cele o etike v spravani sa (nielen) poslancov...v parlamente a prilahlych poslaneckych kancelariach funguje dokonca akasi vnutorna televizia..znamena to, ze mozu cely den sediet v kancelarii, sledovat rozpravu a dostavit sa len na hlasovanie...no a samozrejme, nezabudnut si karticku ;-)
anonym | 22-04-2009 14:27:26
Poslankyňa Radičová podala k svojmu omylu vysvetlenie, ktorému neuverí ani pes na ulici... Vraj keď si kolegyňa - poslankyňa zabudla hlasovaciu kartičku v hlasovacom zariadení, tak Ivetka spanikárila (!!!) a zahlasovala za ňu... Poslanci nás obyčajných ľudí už dávno považujú za blbcov, ale toto vyhlísenie ma fakt dorazilo... Ak je zabudnutá hlasovacia kartička jednej poslankyne dôvodom na paniku druhej poslankyne, tak ja som asi nechápavý... Aký je tam dôvod na paniku? Prečo? A prečo v tom neskutočnom strese ešte za ňu aj zahlasovala..? To je jedna záhada za druhou! Neskutočne primitívna výhovorka p. Radičovú degradovala ešte viac, ako by radšej priznala skutočný dôvod - potrebovali zvýšil počet hlasov pri hlasovaní a nemajú problém to robiť aj takýmto spôsobom!!!
Milay | 22-04-2009 11:24:36
To ako poslanci absentukú na rokovaniach sa nedá nijako tolerovať.Mali by si uvedomiť,že berú z našich daní nemalé platy.Mali by si to aspom na mesiac vyskúšať u šikmookých zamestnávateľov,aby videli ako ťažko sa zarobí taký mizerný plat a za takých podmienok,že pracovníci majú problém ísť na WC. Poslanci by mali mať plat jedného násobku priemerného platu v hospodárstve. A keď ten porastie porastie i ich. Aby mali inšpiráciu niečo robiť. Ktorému sa to nepáči,prosím nech si hľadá výhodnejšie zamestnanie!Disciplína by mala vychádzať z parlamentu a od všetkych poslancov.Potom sa nečudujme tomu čo stretávame denne na každom kroku v reálnom živote.
Človek | 22-04-2009 08:32:27
My Slováci sme čudní a schizofrenickí, kostoly sú plné, ale volíme komunistov. Skutoční pokrytci pokrikujú po Radičovej, že je pokrytecká.(Za ten skrat musí samozrejme pani poslankyňa zaplatiť) Napriek tomu stále platí, že zlodej kričí: "Chyťte zlodeja!" Momentálne majú na Slovensku chrapúni(Slota a spol.) a demagógovia(bývalí komunisti) "navrch". Kde ostala povestná slovenská slušnosť?!?
anonym | 22-04-2009 07:38:04
*yes*
anonym | 22-04-2009 06:57:24
Súhlasím s predchádzajúcim príspevkom. Politika nerobia sľuby a reči, ale činy. Toto bolo úbohé detinské zlyhanie a aj chrapúnske a bezcharakterné. Aj toto dokáže vážená profesorka sociológie. Väčšina ľudí pred vstupom do špinavej politiky boli uznávaní odborníci, kapacity vo svojich odboroch, lekári, právnici, docenti, profesori. Prekročením prahu NR SR sa takmer zo všetkých stali špinavci, podvodníci, zlodeji, arogantné svine berúce úplatky a hľadiace len na seba. Parlament na hradnom vrchu v BA je miesto s najväčšou koncentráciou bezcharakterných bastardov na meter štvorcový v rámci SR.
brincikivan | 21-04-2009 23:36:58
Ano,kto nieco robi,aj niečo pokazí - ale nie úmyselne! Ťažko však uveriť, že pani skoro prezidentka len nechtiac omylom zahlasovala za svoju kolegyňu, nakoľko jej tlačítka nemá na svojom stole, ale sa k nim musela vedome presunúť !!! A to má potom pani Radičová vážny problém s úrovňou svojej morálky. Dala si poriadneho "vlastenca".Ako deti sme hovorievali že "svätá pravda sa preukáže". A hľa aj sa preukázala. Nie krásne predvolebné sľuby a výzvy, ale toto by bola morálka a štýl vládnutia v jej podaní v prezidentskom paláci. Až teraz ukázala ako to skutočne myslí s poctivosťou a slušnosťou, o ktorých toľko hovorila pred voľbami. To bol len dobre spracovaný marketing pre ovečky. Nie však dostatočne účinný, asi už nie sme až také americkým rožkom oblbnuteľné stádo. Zaráža ma ešte jedna vec. A to skutočnosť, že tento hlas za kolegyňu vôbec nerozhodoval o prijatí alebo zamietnutí nejakého návrhu! Bol vlastne zbytočný! Z toho vyplýva že pani Radičová bez skupiny poradcov (najlepšie zahraničných) ani nevie rozpoznať, či je, či nie je potrebné hlasovať a akým spôsobom !!! Preto by pre nás ostatných bolo asi najlepšie, keby sa pani zbalila, a odišla tam, odkiaľ len prednedávnom prišla - do zabudnutia.
tiez anonym | 23-04-2009 13:52:20
ak sa vam zda ze pan klokner rozprava z cesty, to este neznamena ze je to naozaj tak.Je to iba vas nazor a nic ine.Mne sa naopak zda, ze hovori k veci, len to nechcete alebo neviete pochopit.A to je prave ten rozdiel medzi volicmi, niekto proste neprekroci svoj tien,jednoducho na to nema vidiet suvislosti.
anonym | 23-04-2009 13:47:09
Pán Klokner, kto je na vine tomu, že volebné právo využívajú len tí, ktorí za guláš a pivo urobia čokoľvek? Tí, "ktorí odvádzajú dane" majú tiež právo voliť a je len ich problém, že ho nevyužívajú. Treba kritiku adresovať im a nie tým gulášovým voličom. Vo vašom príspevku kecáte dve na tri, mimo témy článku, jedno cez druhé... To je typická reakcia človeka, ktorý namiesto argumentov, ktoré by mohol použiť na ochranu svojho obľúbeného politika, rozpráva z cesty o niečom úplne inom. Kto vám dal právo kydať na voličov, ktorí majú inú predstavu o fungovaní štátu ako vy..? Trpíte pocitom, že len vy máte pravdu a nikto iný..? Neuznávate pluralitu názorov a nedokážete rešpektovať iný postoj, ktorý sa líši od vášho? To sú predsa základné princípy demokracie, ktorú obhajujete. Tak prečo po nich šliapete..?
Milay | 23-04-2009 09:43:01
RE:pre pána Kloknera:Prosím spýtajte sa tých.čo odvádzajú dane,prečo nerozhodujú o tých najdôležitejších veciach a nevyužijú právo voliť? Asi ste zabudli,že dôchodcovia celý život odvádzali do štátnej kasy,čo sa o všetkých schopných pracovať povedať nedá.Alebo si myslíte,že vy osobne máte patent na rozum a tých čo spomínate sú nesvojprávny?Ktovie koťko ste Vy už priniesol do štátnej kasy?Inak na článku p.Kloknera nevidím nič múdre,len ľútosť nad niečim čo on osobne stratil.
pre brincikivan | 24-04-2009 06:57:20
Výborný príspevok!!! Napísali ste ho úplne výstižne a trefne. Konečne mu to niekto napísal.
pre pána Kloknera, | 23-04-2009 09:21:33
super clanok, konecne su tu aj mudre slova a realny pohlad na momentalnu situaciu.keby mali pravo volit len ti co odvadzaju dane, vyzeralo by to tu inac.Preco rozhoduju o tych najdolezitejsich veciach ti, ktori nicim neprispeju do statnej kasy.To sa potom dobre rozhadzuje z cudzieho a robi socialny stat
brincikivan | 23-04-2009 23:47:37
Pán Peter Klokner, ja si na rozdiel od Vás vážim každý názor, aj keď je opačný, ako ten môj. Teda aj ten Váš ! Ak niekto kritizuje nesprávny krok jednej strany, to ešte automaticky neznamená, že je zástancom tej druhej strany,to nie je nekritická podpora koalície, aj keď Vy to bohužiaľ tak beriete. Pre Vás je nemysliteľné, že by niekto mohol kritizovať obidve strany, ak si to zaslúžia? To je princíp kto nie je s nami je proti nám. Stojíte na jednej strane a ešte na jej okraji, a preto nemôže byť Váš rozhľad do oboch strán, ale len do jednej a preto tam vidíte len samých nepriateľov (dôchodcov, sociálne odkázaných, ľudí s nesprávnym názorom...) Čo tak postaviť sa do stredu, a byť od oboch strán nezávislý = myslieť slobodne a vidieť všetko! To fakt nie je tak, že všetci, čo majú opačný názor ako Vy,sú dôchodcovia, sociálne odkázaní a občania za guláš. Na jednej strane Vy,na druhej len masy idiotov. Podľa Vašej schémy aj ja so svojím názorom tiež isto patrím medzi tých, čo čakajú na korunu z daní pracujúcich. Ale môžem Vás ubezpečiť, že tomu tak nie je!!! Som ochotný sa s Vami stretnúť a ukázať Vám, koľko som za posledných X rokov ja odviedol tomuto štátu. Bol by ste prekvapený ! Živím sa prácou, inak neviem. Aj mňa nadvihuje zo stoličky, keď vidím to plytvanie a rozhadzovanie až kradnutie, ktoré bolo a stále tu je. Tie vrcholne nekompetentné návrhy, čo aj malé decko zbadá, že to je volovina, ale niekto z našich sa na tom nabalí. Veľa ľudí už pochopilo, že žiadna ľavica a pravica tu nie je. Len skupiny, ktoré kradnú v rôznom časovom období, a každá si to obdobie snaží čo najviac predĺžiť. A každá má na sebe nejakú nálepku, aby sa dali odlíšiť. To znamená, že ak skupina má na svojej nálepke nápis trebárs "pravicová strana", je to len pomenovanie tej nálepky, nie však skupiny !!! Nemýľte si to prosím. Túto reakciu na Váš príspevok píšem len preto, lebo som presvedčený, aj na základe Vašich predchádzajúcih reakcií na iné témy, že ste inteligentný a vzdelaný človek, živiaci sa tak ako ja vlastnou prácou. Trochu však nerozumiem tej jednostrannosti, fakt ste im na to skočil? :-(
anonym | 23-04-2009 08:46:52
Pán Klokner, Váš príspevok do diskusia je totálne od veci a ani náhodou sa netýka článku, ktorý hovorí o zlyhaní p. Radičovej. Váš príspevok je len výkrik sympatizanta pravice, v ktorom absentuje akýkoľvek racionálny argument, ktorý by ospravedlnil alebo vysvetlil konanie bývalej prezidentskej kandidátky. Zato ste sa vykecal na rôzne iné témy, čo svedčí o tom, čo Vás momentálne ťaží a trápi.
dôchodca | 23-04-2009 06:35:42
Pán Klokner,asi Vám je ľúto za Dzurindom a Miklošom,nechcite aby som tu napísal ,čo všetko napáchali za ich bašovania,stránka by na to nestačila.Našťastie že volia tí,ktorých ste opísali aspom sa k moci už nikdy Dzurinda s Miklošom nedostane!Len škoda ,že tú časľ občanov ktorých spomínate považujete za ....?Tí to aspom myslia dobre a k voľbám idú

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign