Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Kruhový objazd v Čepeni : aj v auguste je situácia rovnaká

Iveta TóthováDátum02. 08. 2011 16:31:42TémaIné
200

O problematike tranzitujúcich kamiónov cez naše mesto sme v našich novinách písali už niekoľkokrát. Poškodzujú nám miestne komunikácie, prejazdom vznikajú na rodinných domoch praskliny no a  svojou rýchlou a arogantnou jazdou ohrozujú nielen ostatných vodičov ale obzvlášť chodcov.

To, že je kruhový objazd v Čepeni neustále ničený práve vďaka takýmto kamiónom ani netreba polemizovať. Vodiči pri prejazde nespomalia a zadnými kolesami vybehnú častokrát až na zatrávnenú časť.  Naposledy sme o zničenom kruhovom objazde písali v   apríli.    http://www.seredonline.sk/clanky/vyberame-z-redakcnej-posty-poskodeny-kruhovy-objazd/

Dnes je  august  a  situácia je nezmenená. Poškodenie kruhového objazdu je stále aktuálne. Prečo je to tak, sme sa dnes so žiadosťou o odpoveď obrátili na VÚC. Obdržanú odpoveď zverejníme.

 


Fotogaléria k článku:

24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová

Zobraziť všetky fotografie
24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová

24
Autor: Iveta Tóthová
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
antikamionista | 05-08-2011 16:27:18
ad "xp": keď sa žaba prvý krát dostane z vody na placatý kameň, zistí, že svet je iný a hneď si myslí, že ho pozná už celý. Len toľko.
Peter Klokner | 05-08-2011 11:18:28
Vinník situácie je známy každému aspoň trochu inteligentnejšiemu tvorovi. Do zavedenia excelentného mýta sa Šúrovčania a vlastne všetci okolo dnes postihnutých komunikácií potili pri záberoch zničených komunikácií a obydlí iba ak pri katastrofickom filme v obyvačke pred televízorom a s pukancami v náručí.
Realita dnešných dní je trpkou bodkou za neschopnosťou priznať si že to niekto dojebabral.
A zároveň je to ukážka, ako sa dá taký obrovský problém neriešiť. Popri tom samozrejme vyrastá generácia "poslancov" ktorí sa vedia zviditeľniť iba bojom s týmto problémom v štýle Don Quijotte. Z toho vyplýva iba to, že zhltneme akúkoľvek trpkú pilulku ak nám ju nejaký bazmek pekne zaobalí, najjednoduchšie do rečičiek.
Zákon neprešiel a na stránkach NR SR sa dá logickou dedukciou zistiť že hlavne vďaka tým čo to celé spískali. Holt blaho človeka (otázne je ktorého) občas nemusí byť aj blahom občana.
Petície ako sa dalo predpokladať končia zaevidovaním v zabudnutých šanónoch, výzvy županov vláde sa neujímajú tak teda fakt neviem, kto má tú situáciu riešiť.
A to je asi to podstatné, zamotať problém tak, aby riešenie nepoznal okrem pár paznechtov nik.
A hlavný vinníci sa iba chechtajú, vidiac ako im každú minútu tečú tisíce na účty. Kto by chcel v takej situácii robiť zo seba filantropa ?
xp | 04-08-2011 22:19:45
pre dvoch hlupych anonymov podomnou
- predstavte si, ze sa aj z mocenku vozi chleba na kamionoch. chleba sa na cele slovensko vozi aj z madarska aj ceska....
ale to ludia co nevytiahli paty zo serede nemozu pochopit.
radsej si precitaj z coho sa vyraba elektricka energia, pozri si kde na slovensku su zeleznicne trate, porovnaj pocet lokomotiv na slovensku s poctom kamionov a pochopis, ze len taras hluposti. a ked nedokazes citat tak sa pozri okolo seba a uvidis mnoho ludi v autach a pochopis aky je rozdiel medzi zeleznicnou a automobilovou dopravou.
anonym | 04-08-2011 16:52:43
pre xp 04-08-2011 14:21:13

Z Močenku nám dovážajú chleba kamióny? Ak si neporozumel môjmu komentáru, tak na vysvetlenie. Kamiónmi sa preváža materiál z východu na západ Slovenska a späť a tu by sa malo hľadať riešenie ako to prevážať želez.dopravou! Raz sa prevez autom touto trasou a zbadáš kto je tu hlupák.
Odporca kamiónovej dopravy | 04-08-2011 15:07:00
No, xp, ty si padol z veľmi múdreho stromu a podľa toho čo čítam, bol aj dosť vysoký. Musím priznať, že som ešte nepočul o rozvoze chleba na kamiónoch. Železničná preprava tovarov bola, je a ešte dlho bude druhá najlacnejšia hneď po lodnej. To čo odvezie jeden vlak s jednou lokomotívou, na to treba aspoň 40 kamiónov. A keby si nevedel, tak dnes je v celej Európe v prevažnej miere elektrická trakcia. Je iné, previezť stavebný materiál na jeden dom 20 - 30 km a iné naprieč celou krajinou. A na to pokojne stačí aj 5 t valník a nie obluda, čo narúša statiku domov, ničí cesty a ohrozuje životy chodcov cyklistov a osobné autá. Takmer denne počuť o prevrátených kamiónoch, z nich vytečené prevádzkové kvapaliny ale tiež aj samotný náklad. A dalo by sa pokračovať vo vymenúvaní aj ďalej. Ale takým zanietencom za kamiónovú dopravu, ako si Ty to nepomôže. Dúfam, že bývaš niekde pri hlavnom tranzitnom ťahu. Ak predsa len nie, vedel by som, kde sa dá taký pozemok kúpiť. Určite si prídeš na svoje.
xp | 04-08-2011 14:36:35
a co sa tyka kruhoveho objazdu , tak je to jednoznacne chyba stavebnej firmy , ktora ho robila. uz od pohladu je to poddimenzovane ohladom nosnosti, akoby to bol kruhovy objazd po ktorom budu chodit tak maximalne stokilovi cyklisti a nie 40 tonove kamiony. najlepsie to vidiet na vnutornom prstenci z obrubnikov, ktore od zaciatku drzia len silou vôle. na kruhovom objazde by sa mohol tocit tank a mal by zostat bez poskodenia.
pekne vidiet na tomto priklade ako sa mrha peniazmi v Seredi a aki nekompetentni ludia rozhoduju , schvaluju a kolauduju v Seredi verejne stavby z nasich penazi.
.
amen
xp | 04-08-2011 14:21:13
pre anonym | 04-08-2011 13:54:55 :
.
nehnevaj sa ale ty si jednoducho hlupak , co nieco napise a nerozmysla nad tym . neviem ako by si chcel napriklad po zeleznici nosit mocensky chleba alebo stavebny material na svoju stavbu a dalsich 99 percent veci co si vies predstavit atd atd. nehovoriac tom ze naklady na zeleznicnu prepravu su vysoke a urcite by si nechcel platit za kilo chleba 5 euro. jednoducho sa s tym zmier ze za dnesne ceny v obchodoch si vdacny kamionovej preprave a vdacny bud aj za to ze mas co jest a co si obliect. kto si mysli ze zeleznicna doprava nenici ovzdusie a krajinu tak asi nevie z akych zdrojov sa vyraba elektricka energia a asi nevie o tom , ze k preprave sa pouzivaju aj lokomotivy na naftu...
ale hlupakom sa take nieco tazko vysvetluje. este by ta ospravedlnovalo to ze si zaslepeny ficovolic :)))
anonym | 04-08-2011 13:54:55
všade sledujeme ako nám kamióny ničia cesty, znečisťujú ovzdušie, spôsobujú chaos v doprave a nákladné vlaky stoja, pretože nemajú čo voziť !!! Poslanci VÚC dajte otázku vedeniu Železničnej dopravy Cargo a.s. a ministrovi dopravy prečo vlaková doprava stojí????
anonym | 04-08-2011 08:52:57
Fotografie z predmetnej križovatky treba poslať našim poslancom VUC, ktorí zrejme o probléme od apríla nevedia. A najmä tomu jednému, ktorý predpodkladám, že z Jilemnického ul. do mesta tadiaľ vychádza a stav nevidí. Ale hlavne, že z našich daní si mesačne dobre primasťuje vrecká, a aká je odvedená robota. No predsa žiadna.
anonym | 03-08-2011 13:48:41
Je to cesta (aj krizovatka) v správe VÚC....a krizovatka ako stavebne dielo je urcite este v záruke. Foto poslite predsedovi VUC. To, ze je to rozbite je fuserska praca dodavatelskej firmy a nie len vina kamionov. Uz sa tu o tom tiez pisalo..
shelley | 03-08-2011 12:35:52
Ale ja verím, že Martin Tomčányi sa k problému vráti a dorieši ho!
anonym | 03-08-2011 09:06:58
Takže teraz by asi malo byť na ťahu mesto, keďže zákon neprešiel.
Sklenár Ivan | 03-08-2011 07:25:55
Na túto tému sa tu toho už popísalo dosť. Naposledy som poukázal na to, ako elegantne vec vyriešili na štátnej ceste č.543 Stará Ľubovňa - V.Lipník, kde umiestnili dopravnú značku zákaz vjazdu s dodatkom „Platí pre kamióny PL“ . Nepochybujem o tom, že umiestnenie tejto dopravnej značky bolo prerokované aj na príslušnom DI. ! Inými slovami, chcem týmto poskytnúť dôkaz o tom, že keď sa chce, tak sa aj dá... Krátko po tom som na túto tému hovoril aj s p. primátorom nášho mesta. Vtedy som dostal odpoveď, že sa pripravuje nový zákon a bude sa o ňom rokovať v NR SR v júli. Rokovanie prebehlo a zákon, ktorý by obmedzil ničenie ciest, ktoré na to nie sú stavané, ale hlavne ohrozovanie slabších účastníkov cestnej premávky NEPREŠIEL. Takže je všetko po starom. Po starom zostáva aj to, že Sereď má zastúpenie vo VÚC až tromi poslancami. Ak by spolu so samosprávou vyvinuli aspoň trochu iniciatívy v tejto veci, dnes by sa o tomto probléme asi nemuselo písať. Ale čo, žijeme predsa v Seredi...
anonym | 02-08-2011 16:34:38
Mal som tu česť ked tade preletel kamion z návesom bez náznaku brzdenia.Od horného čepena do mesta to sekal

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign