Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Krajský riaditeľ PZ SR odkazuje občanom - dôverujte nám, zmeny nastanú čoskoro

Miloš MajkoDátum27. 09. 2010 16:45:09TémaAktuálne témy
Sereď | Výsledkom radikálnych zmien v policajnom zbore sú aj zmeny v personálnom obsadení vedenia Krajského riaditeľstva PZ v Trnave. Prezident PZ SR Jaroslav Spišiak už na mestskom zastupiteľstve v Seredi avizoval zvýšený záujem vrcholového vedenia PZ o riešenie neúnosnej bezpečnostnej situácie v Seredi a zároveň prisľúbil aj okamžitú reakciu novovymenovaného riaditeľa KR PZ. S riaditeľom KR PZ Mgr. mjr. Imrichom Puhom sme sa najskôr stretli v jeho pracovni a následne dodržal svoj sľub a v krátkom rozhovore sa dnes prostredníctvom SeredOnLine.sk priamo v meste predstavil našim občanom. Na základe prijatej dohody medzi mestom Sereď a vedením KR PZ v Trnave, bola zriadená e-mailová adresa, ktorá je k dispozícii občanom non stop. Aj anonymne môžu polícii nahlasovať skutočnosti, ktoré podľa nich sú podstatné pre objasnenie trestnej činnosti, alebo môžu byť zdrojom informácií vedúcich k páchateľom trestnej činnosti. Zriaďovatelia e-mailovej adresy žiadajú občanov, aby predmetnú adresu nezneužívali. e-mail: bezpecnemesto@gmail.com

Fotogaléria k článku:

 Mgr. mjr. Imrich Puha, riaditeľ  KR PZ  Trnava
Popis: Mgr. mjr. Imrich Puha, riaditeľ KR PZ Trnava


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
j.f | 02-10-2010 10:37:51
Ďakujem a som rád, že ste prijal moje ospravedlnenie.
Igor Lehocky | 01-10-2010 21:07:51
Pan j.f., taky obrat som necakal, lebo ja proste takemu konaniu ako ste o mne popisal, neviem porozumiet, ja to proste nechapem ako dokazu niekoho anonymne urazania pobavit alebo obohatit. Keby ste ma poznal, nikdy by ste podobne veci nenapisal. Dobre, je to za nami, dalsia skusenost pre mna. Ospravedlnujem sa aj ja vam za niektore vyroky, ale ako odpoved to slo samovolne. Mavajte sa dobre. *yes*
anonym | 01-10-2010 19:26:14
Tak to dopadne, keď sa niekto nad sebou občas aj zamyslí. :-P
j.f. pre Igor Lehocký | 01-10-2010 18:33:14
Pán Lehocký chcel by som sa Vám touto cestou úprimne ospravedlniť za moje príspevky, ktoré boli vlastne len nepodloženou dedukciou. Ak som sa Vás nejako dotkol, alebo nepriamo obvinil príjmite ešte raz moje ospravedlnenie. Prehodnotil som svoj postoj a ja osobne nemám právo niekoho koho vlastne ani nepoznám osočovať anonymne. Dúfam, že moje ospravedlnenie postačí ako satisfakcia za nie moc šťastné príspevky na vašu adresu. Ďakujem za pochopenie a prajem príjemný víkend.
Jaro Trojak | 01-10-2010 17:31:50
Držím mu aj ostatným policajtom palce.Nezabúdajme im pomáhať lebo to bez pomoci občanov nezvládnu.A preto od kritiky teraz musíme prejsť k činom.Platí,kde nie je žalobca nie je ani sudca.Budme sudcami ale spravodlivosť musí byť na prvom mieste.
anonym | 01-10-2010 15:04:49
Netvrdil by som naisto, že j. f. je chlap, pretože píše raz v mužskom a inokedy zas v ženskom rode. :-D
pre j.f.a p.Lehockého | 01-10-2010 14:41:53
chlapi,prepošlite si e-mailové adresy a môžete si dopisovať,koľko len chcete,pre 99% diskutujúcich je vaša výmena názorov na tomto fóre úplne mimo tému,mám pocit že je to len medzi vami dvomi.Alebo sa stretnite niekde na Kolene alebo na Ramene medzi štyrmi očami a pekne si to vydiskutujte medzi sebou :-)
anonym | 01-10-2010 14:20:49
Myslím, že ten to už má zrátané. Splnil všetky predpoklady na odchod zo služobného pomeru. Dobre mu tak.
Miloš Majko | 01-10-2010 14:12:14
http://bratislava.sme.sk/c/5572561/policajt-jazdil-v-protismere-a-opity-asi-ho-odvolaju.html - policajti budu musiet vela pracovat a velmi intenzivne informovat verejnost o pozitívnych vysledkoch svojej prace, aby si ziskali stratenu doveru obcanov - danovych poplatnikov. Policajti nie su nadradenymi obcanmi, su sluzobnikmi kazdeho slusneho obcana. Musia byt autoitou a tvrdym, nekompromisnym vysetrovacim a donucovacim prostriedkom pre ludi, ktori sa rozhodli zakony porusovat. Vsetci policajti sa musia spravat a su povinni konat tak, aby neznevazovali PZ - instituciu ako taku. Vsetci. Aj tí, ktori sluzia v Seredi. A obcania nie su hlupi, maju oci a tak ako vidia nepravosti, urcite neprehliadnu ani stav, kedy spravodlivosti bude ucinene za dost.
anonym | 01-10-2010 13:48:07
Neviete niekto čo sa dialo pred 13-tou v okolí Lavazzi vedľa SLSP? Pohybovalo sa tam pár policajtov a aj tých, kvôli ktorým tam policajti prišli.
Igor Lehocky | 01-10-2010 13:23:37
Pan j.f., skuste uz vynechat moje meno z vasich prispevkov, alebo inak povedane, skuste uz neobtazovat mna a mozno aj ostatnych citatelov s vasimi domnienkami a anonymnym ukazovanim na niekoho ineho. Tak ako v zivote, tak asi aj v tychto novinach platilo, plati a bude platit, ze ludia sa delia na slusnych a neslusnych a to iste plati aj o prispievateloch do seredonline. Vy ste sa u mna zaradil celkom presne a mozno uz tusim z akeho dovodu sa citite byt frustrovany, ked spominate moj incident na OO PZ. Nic na tom nezmenite, to je potrebne si uvedomit. A pokial teda nechapete, preco som ja na vas zautocil, citajte si vlastne prispevky pod tymto clankom, alebo vlastnym prispevkom nerozumiete? Slapat po vysledkoch prace cudzieho cloveka, o ktorom nic neviete, to je aka uroven? Je to slusne, alebo neslusne podla vas? Aky clovek len tak z dlhej chvile anonymne zacne urazat verejne ineho cloveka? Pan j.f., neziadam si vase odpovede, sam si dajte odpovede na moje otazky, ale ak nechcete, samozrejme nemusite, ale plati prva veta v tomto mojom prispevku na temu:" doverujte nam, zmeny nastanu coskoro"-odkazal Krajsky riaditel PZ SR obcanom mesta Sered, teda aj vam.
j.f. | 01-10-2010 12:30:26
Ja s menom nemám problém, ale práve kvoli uzkoprsím ľu´dom ako je pán Lehocký ho tu neuvádzam. Myslím si , že kritika nikomu neuškodí. A samozrejme ani mne.
j.f. | 01-10-2010 12:23:38
Vidíte pán Majko, že veci sa dajú vysvetliť aj tak ako ste napísali a bez toho slovníka aký používa pán Lehocký. A to napr. slová ako tupec, duševný mrzák, krmič dobytka, zakomplexovaný človek a podobné len jemu vlastné a osvojené urážky. Priznám sa, že sa neviem až tak fundovane vyjadrovať, ale podstatu mojej otázky asi pochopil aj pán podplukovník v zálohe Lehocký, preto dodnes nechápem prečo tak na mna zaútočil.
Miloš Majko | 01-10-2010 11:17:46
j.f. 01-10-2010 08:41 - ano, ma to logiku. Citali ste presne to, co som chcel napisat a napisal by som to znovu rovnako. Pisete: "Na základe toho som usúdil, že sám vie o takýchto praktikách a keď pracoval v PZ nekričal o korupcii. Ja sa nato pozerám ako laik. " - a mate pravdu. Hodnotite to z pohladu laika, i kd nepochybujem o tom, ze v niecom ste odbornik. Na to, aby ste mohli niektore veci hodnotit objektivne, nemate dostok informacii. Kazdy z nas ma poznaky o vela vciach, no jedna vec je vediet a druha moct dokazat. No a teda aj s tym vyjst von. Teda, pokial nechcem vyzerat ako Vy s rozdielom, ze ja vystupujem pod svojou identitou, tak si rozmyslim co poviem, toboz napisem alebo ohlasim kompetentnym organom. Pocas ostatnych minimalne 10 rokov mohlo mat z laiskeho pohladu na zaklade mojich poznatkov problemy viacej policajtov - beznych radovych policajtov. Nemal ich ani jeden (mojim pricinenim) a to nie preto, ze by som nechcel niekedy uplne zlu, neodbornu, ba az odflaknutu a sabotovanim zavanajucu pracu policajta napravit. Je to tym, ze poznam system a tvrdim, ze nie vzdy bol na vine radovy policajt. PZ je riadeny velitelsky a rozkaz je rozkaz. Ja vidim zasadnu chybu v minulom riadeni radovych policajtov a v tom, ze niekomu vyhovoval stav, ktory ublizovat nielen ob canom, ale aj samotnym policajtom - stale hovorim o tych radovych. Dofam, ze sa veci uz zmenili a ak nie, tak sa zmenia a ti, ktori si na minuly stav zvykli, budu musiet opustit PZ. Co sa tyka kauzy o ktorej sme informovali a citovali ste v druhej casti svojho diskusneho prispevku - kontrolny organ nemohol vyniest iny zaver, nakolko vychadzal z vypovede slecny, ktoru vypocul. Ako slecna vypovedala - s tym sa musi vysporiadat ona sama vo svojom svedomi. Vzhladom na to, ze slecna cely incident kratko po nom pred svedkami (aj mnou osobne) popisala uplne inak, musim sa vyjadrit sam za seba - s branim ohladu na svoje zasady, nebol by som ochotny s nou sediet v jednej miestnosti. Dovolim si povedat, ze ked si niekto vo svojich 18 rokoch skrivi charakter do takj miery, ako sa tomu stalo v tomto pripade, bude trpiet po cely zivot. Ked nie inak, tak minimalne spomienkou na situaciu, kedy bolo rozhodnutie o pravde ci klamstve vylucne na nej. No a ak malo byt vysetrovacim organom zadostucinene zakonu, pravda nezvitazila. j.f. - pouzivanie faktov k tvoreniu zaverov je vhodne iba v rozmedzi realneho poznania celej skutocnosti. Niekdy vytrhnute fakty mozu byt horsie, ako fakty ziadne a teda ziadna reakcia. Totiz, to, ze vec nie je dokazana neznamena, ze sa nestala...
anonym | 01-10-2010 11:51:06
Nechcem sa miešať do vašej debaty a musím podotknúť, že máte pravdu p. Majko (01-10-2010 11:17). Iba v jednom si dovolím nesúhlasiť - p. Lehocký síce nahlas hovorí o (ne)poctivých policajtoch, ale nespomína žiadne konkrétne mená. Takže rovnakú kritiku, akú robí dnes, mohol robiť aj vtedy, v čase pôsobenia v PZ. Bez menovania konkrétneho policajta. Otázne je, či ten stav poznačený korupciou policajtov poznal už vtedy alebo ešte nie. To vie však iba on sám.
j.f. | 01-10-2010 08:41:35
Pán Majko má to vôbec logiku, čo ste napísal? Pán Lehocký tu napísal príspevok v znení : Vsetko, co prispeje k riadnemu plneniu povinnosti policie voci obyvatelom mesta ma svoj vyznam, aj anonymna mailova schranka, pokial sa oznamy budu seriozne preverovat. Ale napisem to znova: z desiatich policajtov dvaja riadne, poctivo a slusne "tahaju karu", ostatnych osem sa vezie a z tych osmych styria spolupracuju s "druhou stranou", take su moje skusenosti. Na OO PZ v Seredi bude dlho trvat, kym si ich ludia zacnu vazit, takze opatrenie anonymnej mailovej schranky ma svoj velky vyznam. Na základe toho som usúdil, že sám vie o takýchto praktikách a keď pracoval v PZ nekričal o korupcii. Ja sa nato pozerám ako laik. Takže pán Majko prečítajte si chronologicky, čo sa tu napísalo, a potom ma obviňujte zo znevažovania. Nebudťe zaslepení vašou neomylnosťou páni Miloš a Igor. Aj keď komplex pána Lehockého je asi od nasledujúceho prípadu kde je spomenuté aj jeho vyjadrovanie a posmech voči iným: reakcia na článok pána Igora Lehockého po prešetrení jeho tvrdení kontrolnými orgánmi Krajské riaditeľstvo PZ v Trnave prešetrilo postup príslušníkov Obvodného oddelenia PZ v Seredi súvisiaci s článkom, ktorý napísal pán Igor Lehocký. Oddelenie kontroly nezistilo žiadne porušenie predpisov a ani interných aktov riadenia. Kontrolný orgán počas šetrenia vypočul zainteresovaných policajtov a aj Michaelu Hubinákovú, ktorá bola okradnutá. Z jej vyjadrenia vyplynulo, že nikto z policajtov sa k nej nesprával nevhodne a neslušne a ani nebola svedkom takéhoto jednania voči iným osobám. Práve naopak, naši policajti urobili všetko preto, aby páchateľa čo najrýchlejšie vypátrali. Npor. Peter Janáč z výpovede vytypoval možného páchateľa, okamžite vydal pokyny na oboznámenie hliadok v teréne. Osobne npor. Janáč, napriek tomu, že už mal po pracovnej dobe, vykonal previerky za účelom vypátrania páchateľa a do dvoch dní tento skutok sám osobne objasnil. Zaráža nás, že pán Lehocký, či už ako bývalý kolega, alebo ktokoľvek iný, potrebuje konštruovať takéto nepravdy a prezentovať sa takto na verejnosti a útočiť tak proti policajtom. Na záver svojho článku neváhal použiť urážku aj voči ľuďom vykonávajúcim spoločensky menej populárne povolanie – kŕmičov dobytka.
Miloš Majko | 30-09-2010 13:04:29
j.f. pre I.Lehockého 30-09-2010 09:13 - nechcem sa velmi miesat do Vasej debaty, no dovolim si upozornit Vas na podla mna dost podstatny fakt. Vy - j.f. - sa pytate Igora Lehockeho, Vy v podstate anonym kladiete otazky, znevazujete ineho jasne identifikovaneho cloveka, spekulujete o veciach, do ktorych sa nemate pravo starat. Polemizujete o temach, o ktorych napr. on rozpravat nebude. Nie ze nechce, no nemoze. Z urcitych pohladov sa veci javia uplne inak, ako skutocne su. Nechapem pohlad niektorych anonymnych diskuterov, ako sa len mozu dozadovat odpovedi na cokolvek od registrovanych autorov clankov. Kde v sebe beru tu drzost, aby verejne kritizovali kohokolvek identifikovaneho. Sedime spolu s Igorom v kaviarni Lavazza. Dojdite, povedzte mu osobne, co mate na srdci. Bude to normalny postup a Vy sa rano budete moct pozriet do zrkadla. ;-)
j.f. pre I.Lehockého | 30-09-2010 09:13:01
Pán generál Lehocký tupec je ten kto vás každé ráno obúva keď odchádzate z domu. Ja som sa vás slušne niečo opýtal a vy namiesto toho aby ste buď nereagovali, alebo odpísali, tu na mna útočíte a nazývate ma tupcom a zakomplexovaným človekom. Pravdu máte len v jednom, že takto sa znehodnocujú články, pretože neviete diskutovať, ale len urážať a to je vlastne podstata toho kde ste pracoval. Spravať sa arogante s pozície moci ste si už vyskúšal, takže keď už ste v civile, tak sa tak aj vyjadrujte a chovajte. Poznám vás z videnia a keďže potkan je veľmi inteligentný tvor nebudem ho k vám ani porovnávať.
anonym | 30-09-2010 08:36:26
Tazko doverovat,ved aj internet ma svoju sim kartu,ktora sa da lahko vylustrovat!
anonym | 30-09-2010 07:19:59
Len neviem či môžeme dôverovať prokuratúre a súdom... Advokátov spomínať nebudem, tí sú vždy na tej strane, kde sú peniaze.
pre ??? | 30-09-2010 00:03:28
Nova e mailova stranka zabrala!
Igor Lehocky | 29-09-2010 20:37:20
seredan suhlasim, v policii je ale prilis vela takych necistych, vzdy boli a samozrejme vzdy budu a ja som ich takych niekolko trestne stihal, pokial som pracoval na vtedajsej krajskej vysetrovacke v BA, pretoze som musel v sulade so zakonom, nie rad ale padni komu padni. Jeden "krivak" kazi povest vsetkych ostatnych policajtov. Kto tvrdil, ze za mojich cias neboli skorumpovani policajti a v ktorom clanku alebo prispevku? Je normalne sa vyjadrit k meritu veci a tym je v tomto pripade videonahravka riaditela KR PZ, alebo nie? Moj prvy prispevok [na spodu 27.9. o 17.28 h] je o com, o tom co pise nejaky j.f? Aj by som vedel dosadit vhodne slova za tie iniciali j.f., ale viete ako je to, tupec by sa z toho tesil a dalej by pokracoval. Takto sa proste znehodnocuju clanky, ked prispievatel napise nieco vyhradne k clanku a nejaky takyto j.f-ako frustrovany, vas zacne napadat nezmyslami, ktore maju charakter ohovarania. Jeden taky expert s vlastnym fotom a menom tu uz bol a napriek tomu pisal ako anonym a samozrejme zakerne ako potkan a pri tom bol pomaly najvacsim kritikom anonymov, to su proste take charaktery.
??? | 29-09-2010 20:29:08
V tlači aj Kriminovinách sa dnes Sereď spomínala v súvislosti so zatknutím pestovateľov marihuany. Na SOL sa nič nespomína. Ja začínam novému krajskému policajnému riaditeľovi dôverovať.
seredan | 29-09-2010 20:13:30
p. Lehocky tak j.f. podotkol, ze aj za vasho posobenia mohol byt vo vasom okoli daky policajt, ktory nekonal vzdy tak ako mal. To ci bol alebo nebol taky viete iba vy. To sa hadat s vami nechcem. Len ako je vseobecne zname, v kazdom obdobi, ci pred vami, za vasich cias alebo aj po vasom odchode sa vzdy najde na oddeleni dakto, kto nie je az taky cisty. To mi urcite nebudete protirecit. S tym sa neda nic spravit, je to v ludskej povahe, ak ma dakto skolony k spolupraci s istymi ludmi nikto s tym nic nespravi. Ako je trochu smiesne hovorit ze za vasich cias neboli skorumpovany policajti, urcite boli a vzdy aj taky budu. Mozno vy ste o nich nevedeli, ale to neznamena ze neboli. A k ohovaraniu sa vyjadrovat to mate pravdu ze je tazke a hlavne narocne. Preto treba pevne nervy a hlupakov jednoducho ignorovat. A myslim ze tuna je dost inteligentnych citatelov, ktory vedia co je pravda a co len prazdne dristy.
Igor Lehocky | 29-09-2010 19:40:59
seredan, citajte co pise nejaky j.f., ake mi kladie otazky, v ktorych tvrdi, ze ked som bol ja v policii mal som byt ticho hoci som mal nieco vediet a podobne dristy. Vdaka takymto tupcom ze vraj mnoho ludi prestalo prispievat do seredonline, lebo nemaju chut celit podobnych ohovaraniam dusevnych mrzakov, ktori si tu liecia komplexy menejcennosti, hanbia sa za svoje meno a svoju tvar a znehodnocuju myslienky protagonistov clankov. seredan k comu je to dobre?
seredan | 29-09-2010 15:57:45
p. Lehocky preco sa hnet urazate na j.f.? Ved nic zle nenapisal, len sa spytal ci za vasich cias vam nevadili skorumpovany policajti. Nijako na vas neutocil. Treba byt aj trosku sebakriticky a nie len poucat kazdeho naokolo.
j.f. | 29-09-2010 15:17:09
Myslím si, že tu nejde o vadenie, ale vyjasnenie si niektorých skutočností. Ak nemate gule nato, aby ste odpovedal, tak si tu nerobte posmech z ľudí ktorí v PZ nepôsobili. Nie každí je natoľko inteligentný ako vy. Ten cukor radšej pošlite vašmu bývalému kolegovi urite sa poteší, že je prave od vás. Prezentujete tu vaše nenaplnené a nesplnené túžby v PZ z ktorého ste odchádal nie veľmi nadšene. Pekný zvyšok dňa.
Igor Lehocky | 29-09-2010 14:33:21
Vadit sa s anonymom, ktory o kompetenciach riesenia protizakonnosti policajtov nevie zhola nic, by bolo asi to posledne, na co by som pristupil, ale aj to asi nie. j.f., ak ste si nevsimol, tento clanok nie je o korupcii a vase namahave riadky a vasa otazka preco som nebol...je rovnakeho charakteru a stupna inteligencie, ako keby som sa ja vas spytal, preco nepisete prispevky k clankom v internetovych novinach seredonline s tym rozdielom, ze vy o mojom posobeni u policie viete velke gulove. Este jedno doporucenie: hladajte, ale urputne, snazte sa a kvoli uspechu by ste sa mal poradit s Rexom a opakovat po nom. Ak sa vam podari najst, mate u mna kocku cukru a pochvalu pred nastartovanou vetrieskou. Vopred aj ja vam dakujem, najma za prinos pre bezpecnejsie mesto Sered, vela zdravia a pekny den vam prajem :-) *yes*
už sa toľko nevaďte,trošku srandy neuškodí: | 29-09-2010 13:36:33
http://www.youtube.com/watch?v=Mt3FowphRcw&feature=related
j.f. pre Igor Lehocký | 29-09-2010 12:14:44
Chcem sa len opýtať prečo ste neboli taký aktívny v čase keď ste pracovali v PZ? Prečo píšete teraz o skorumpovaných policajtoch vo svojich prispevkoch? Prehodnoďte aj vy trošku svoje kvetnaté príspevky, pretože ako policajti hovoria, na každého sa vždy niečo nakoniec nájde. Ďakujem.
Igor Lehocky | 29-09-2010 09:53:55
j.f., vas prispevok k vyjadreniam riaditela KR PZ je obdivuhodny a tiez sa sklanam pred vasim prehladom o mne samom. Bodaj by mal kazdy clovek pred vlastnym prahom upratane tak, ako ja, v tom mozte byt kludny.
j.f. pre DS | 29-09-2010 08:41:26
Pán Lehocký je bývalý policajt, takže jeho nepresvedčíš o ničom. Tiež sa tu nato pozeral roky a bol ticho, tiež sa pravdepodobne pozeral na trošku skorumpovaných kolegov a bol ticho pokial bol v policajnom zbore. Pracovať a byť kolega s ľudmi a byť ticho a vedieť o určitom konaní a rozprávať o tom až keď je v civile je nádherné. Treba sa pozrieť pred vlastný prah či tam nenájde nejaký prešlap.
pre DS | 29-09-2010 07:40:04
Prosím ťa už sa zabrzdi. Melieš jedno cez druhé, kriminalitu s históriou a neviem s čím ešte, si nejaký zmätený z toho všetkého.
Robo Horvat | 28-09-2010 23:45:25
DS dobre citanie *yes*
Igor Lehocky | 28-09-2010 23:07:45
:-) *yes* dobru noc
DS | 28-09-2010 23:05:34
Doverujem, vidim co sa deje a verte, podnety som uz dal a to ovela skor ako bola zriadeny mail. Co sa tyka Vasho nazor, nestarat sa do veci v DS, je pre mna neprijatelny, ucime sa z historie a preto treba taketo veci pochopit, vyjasnit, zobrat si ponaucenie. To co sa dialo v DS, ako som spomenul nizsie podla mojhu nazoru sa uz nezopakuje, pretoze nasa spolocnost sa vyvinula snad uz tak daleko aby nic take uz nedopustila ale to co vtedy bolo v pozadii, to kludne moze fungovat aj teraz, a toho sa bohuzial nasa spolocnost este nezbavila. A pan Lehocky ja si okolie vsimam velmi ale velmi bedlivo a s policiou budem spolupracovat kedykolvek. Nemajte strach a prajem dobru noc ;-)
Igor Lehocky | 28-09-2010 22:57:21
Vazeny pan DS, skuste rovnako ohnivo pisat o poznatkoch z vasho mesta, v ktorom zijete, je na to zriadena aj emailova adresa, skuste pomoct ak viete a chcete svojmu mestu, spolupracujte s policiou ak k tomu budete vyzvany, bude to urcite osoznejsie, ako spominat na Dun. Stredu, alebo ine medialne zname veci, stare 11 rokov. Alebo mozno skuste poradit krajskemu riaditelovi, len najlepsie by bolo vyjadrovat sa k svojmu mestu, hladat moznosti napravy, alebo reagovat na apel "doverujte nam, zmeny nastanu coskoro", co vy na to? Doverujete policii, ze vie pracovat v prospech slusnych ludi? Nazory niekomu zobrat sa neda :-) ;-)
DS | 28-09-2010 22:27:48
Pan Lehocky kde tu davam rozumy policii??? Kde??? Kritizujem tu snad terajsi postup policie v Seredi??? Kde??? Pan Lehocky pytam sa Vas dalej kde pisem tvrdenia, ktore by snad vysetrovatelia a sudcovia nevedeli, kde? Ved tieto informacie o tom co bolo v DS su vsetko informacie z medii, ktore boli prezentovane. Pan Lehocky, od udalosti v DS uplynulo 11 rokov, povedzte 11 rokov si mame vsetko suskat nevjadrovat sa k pripadu, lebo nie sme svedkovia, nie sme ti ktori tma boli? Ved o chvilu v tom pripade nebude koho vypocuvat, nebude koho obviniovat a my (s)prosty lud mame drzat hubu a nezaujimat sa o to co sa tam vobec stalo a kto za tym bol? A potom to dopadne tak, ze najlepsie bude ak verejnost bude hlupucka o veci nebude nic vediet a nedozvedela by sa ani o uteku Satora z ranca pri GA, priamo pred ocami velitela zasahu, nuz neviem. A este posledna otazka, kde tu ziadam aby policia so mnou riesila problem v Seredi??? Pan Lehocky diskutujem, nic ine nerobim, mozno sa uplne na celej ciare mylim, Papayovcov mozno zabili skriatkovia z obce Sap a suboj na uzemi DS po ich odstraneni zvadzali Indiani proti Kovbojom zo Smrdakov, mozno to bolo tak a mozno inak ale su to moje nazory tak mi ich neberte pokial chcete na tuto temu diskutovat nech sa paci, dajte svoje nazory do placu rad sa dozviem nieco ine "zo spisu" co my smrtelnici nevieme, co nam pomoze pochopit to co sa tam stalo.
Igor Lehocky | 28-09-2010 22:07:33
DS, ja sa k teme vyjadrenia riaditela KR PZ nesnazim nic prinasat, lebo mi to neprislucha. Ja pokladam riaditela KR PZ za svojpravneho cloveka a ja na rozdiel od vas necakam, ze policia bude riesit problem v Seredi na internete, alebo inak verejne s anonynom DS, to dufam uznate aj vy. Ak poznate dolezite okolnosti v kauze Fontana v Dun. Strede, napiste ich, alebo kontaktujte sudcu [resp.senat], ktory ma spis prideleny a ziadajte byt vo veci vypocuty ako svedok, mozno vojdete do dejin ako clovek, ktory objasnil vrazdu Papayovcov. Ak je to utok proti vam potom neviem, ako vam este poradim.
DS | 28-09-2010 21:46:20
Pan Lehocky ja v Seredi zijem, viem co sa tu deje a mam otvorene oci. To co pisem su veci, ktore sa dali verejne najst, ze vy ste byvali policajt a mozno viete nieco naviac je vase plus, kazdopadne faktom zostava, ze uplnu pravdu sa aj tak nedozvie nikto nikdy lebo tu pravdu maju so sebou desiatky ludi pod vrstvou zeme. Ja som priniesol svoje nazory, ktore sa mi logicky spajali, nuz co ste priniesli Vy k teme? Zatial nic iba utok na moju osobu. K tomu, ze vraj tu davam tomu punc najvacsej zlocinnosti, nuz ta najvacsia zlocinnost je podla mna lokalizovana v okolii NRSR, ale to je uz ina tema. Co sa tyka Serede, asi tu nebude vsetko s kostolnym poriadkom ked tu bol pan Spisiak a sam prezentoval, ze sa tu bude postupovat podobne ako v DS teda pravdepodobne aj on tu vidi paralely. Ak ich nevidite Vy je to smutne pretoze zda sa, ze vy ste zo spisom oboznameny. A to, ze tu je napojenie na politiku? Ved pre Boha sam ste bol na stretnuti s prezidentom PZ a nachadzal sa tam aj pan poslanec Horvath, ktory sa nas snazil presvedcit, ze o situacii v Seredi nevedel. NO tak bud netusil vonkoncom co sa v Seredi deje - t.j. ignoroval nas na plnej ciare, alebo zaklamal aby sa vyhol tomu spajaniu, ze v minulosti o tom vedel ale nic nerobil. Jedno aj druhe je zle. Pan Spisiak sa davno pred staznostou obcanov v jednej TV realcii vyjadril, ze vie o situacii v Seredi (drogy), urcite o nej vedel uz ked bol prvym viceprezidentom, ak o situacii vie viceprezident PZ vie o tom prezident PZ, logicky mal by o tom vediet aj minister vnutra a ajhla sme v politike, tak viete to aj sam: Policia je statny aparat, nominacie na vysokych funkcionarov su politicke, tak preto to spajam s politikou a preto mam pocit a dojem, ze pani politici (a uprimne je jedno z ktorej strany) sa proste na Sered vykaslali a nechali napospas, ved nejak bude.
Igor Lehocky | 28-09-2010 21:03:03
DS, vsetko ste to tu "rozkryli" ako z velkej knihy, vyzera to tak, ze ste rad na internete, rad citate o jednej kauze vo vsetkych moznych zdrojoch a spajate veci, z coho vam potom logicky vyplivaju zavery, ktore prezentujete. Niektore vase tvrdenia su mozno pravdive o Dun. Strede,ale blizsie okolnosti moze poznat iba ten, kto je oboznameny s vysetrovacim spisom obvinenych v kauze vrazd v Dun. Strede a predpokladam, ze vy to nie ste. Dianiu v Seredi davate rozmery najtazsej zlocinnosti v SR a spajate ju s politikou, uz ste iba "neprezradil", ktora politicka strana to tu ma "na svedomi". Ake su problemy v tomto meste, to najlepsie vedia tu zijuci ludia, mozte si byt isty a problemy s policiou v Seredi boli bohuzial dlhodobeho charakteru a mozno viac ako 10 rokov, nieco o tom viem. Skuste svojimi znalostami o Dun. Strede ohurit terajsieho riaditela KR PZ, mozno si vas rad vypocuje, len Seredi to v nicom nepomoze a to je asi to podstatne. Vasich sest prispevkov o diani v Dun. Strede pred 12 rokmi moze byt dobre citanie pre neznaleho.
DS | 28-09-2010 20:08:32
Konspiracie? Chcete mi povedat, ze stav, ktory je v Seredi minimalne 10 rokov je naozaj len vysledkom lenivosti miestnych policajtov (ze sa sklonili na taku uroven, ze miestnu smotanku zdravia a podavaju si s nou ruky) alebo uplatkov niekde na okresnej urovni? Ze o tom stave sa nevedelo minimalne na kraji ? Chcete povedat, ze v Seredi nie je vyroba a distribucia drog(tym nemyslim jedno domace laboratorium ale vyrobu a distribuciu do 50 km okolia)? A na zaver vy si myslite, ze o takychto kseftoch policia a politici nevedia?
anonym | 28-09-2010 19:50:07
To sú konšpirácie...
DS | 28-09-2010 19:08:39
A co sa tyka politiky a mafie. Ano urcite je to spojene, ale uz to tu bolo povedane, politicke spicky urcite obetovali Sered na ukor toho, ze v Nitre a Trnave bude realitvny klud. Je na mieste sa opytat je toto normalne? Podvolit sa tej chobotnici zlocinu len preto aby sme mali inde klud? Sered JE politicka otazka tak ako boli aj Papayovci, tam o ich odstraneni ako piste j.f. urcite usilovali aj ludia z politiky ale takisto sa teraz budu bat ti, ktori Sered obetovali aby skoncila tak ako skoncila.
DS | 28-09-2010 18:45:42
V DS vzdy vladli zapasnici, ktori boli vzdy navonok viacmenej homogenna skupina zlocincov. Doslo sice k urcitym treniam medzi Papayom a Siposom po, ktorych sa k moci dostal Papay a neskor Siposa a jeho kridlo stlacil do ustrania, az tak, ze Sipos s Vidom(bankar) musel utiect do Madarska a tu pripravovat odvetu. Napriek tomu tam stale boli viac-menej ty isti ludia. Vrazdy na dennom poriadku v DS urcite neboli, nemali byt preco. Pocas vlady Papaya bolo v meste ticho, kazdy sa bal a preto by vrazdenie bolo uplne zbytocne. Naopak vrazdit sa zacalo az po masakre vo Fontane kedy sa Satorovci (byvali Siposovci) spolocne s Vidom snazili prevziat DS spat ale stale boli v DS zvysky Papayovcov na cele s Belom Ecsim. Ziadne superenie gangov na pode DS neexistovalo vzdy sa jednalo o jednu skupinu zlocincov, ktora vsak mala vnutorne nezhody. Nuz a preco neporovnavat DS a Sered? Ved peknu paralelu nam ponukol aj pan Bystrik Stanko v najnovsom vydani SN, citujem: "Viackrat som bol v Seredi v noci na kontrolach, a po 22. hodine som nasiel mesto vyludnene." Co si myslite ako to vyzeralo v DS pocas krutovlady Papa Joe?
xd | 28-09-2010 13:45:51
nechapem jak tu moze niekdo porovnavat dunajsku zo seredou,,tam sa vrazdilo na denom poriadku,bolo tam viac skupin v meste a preto sa stalo co sa stalo,a nezabudajte ze vypalne tam frci dalej takze az take poriadky sa tam nespravili,sered sa odjakziva vyznacovala ze chlapci tu vzdy drzali po kope,takze nejake vystrielanie tu ozaj nehrozi,
j.f. | 28-09-2010 11:23:03
Ono možno to všetko pramení z toho, že skupiny ktoré spolupracovali s sis a vykonávali pre nich služby museli byť odstránené, pretože boli pre niektoré politické špičky nebezpečné. A vlastne v rámci týchto "hier" sa tam zaplietol aj pán Spišiak, ktorý možno ani nevedel čoho je súčasťou. A preto by som neporovnávala Sereď s D.S.
Johny | 28-09-2010 10:54:18
Ono skor ci neskor pride "k zmene" aj u nas. Mas pravdu, v DS to bolo razantne, nekompromisne zlikvidovanie konkurencie. Mozno k tomu pride aj v Seredi... Uvidime
DS | 28-09-2010 10:51:36
j.f. tazko hvoroit kto o tom vedel/nevedel. Kazdopadne bolo to precizne naplanovane, Papayovci cakali velmi vzacnu navstevu (boli bez zbrani, ochranky, mali nachystane kopy jedla) a namiesto nej prisli profici v zabijani, ktori sa schovavali niekolko dni v blizkej garazi a mali tam zo sebou velmi slusny arzenal zbrani a aj velmi dobru vystroj. Cela akcia musela byt extremne utajena, sam Papay bol v tej dobe takmer paranoidny, mnohych "vlastnych" poznacil do konca zivota len preto, ze mal podozrenie, ze ho chcu zradit. Kazdopadne aj po odchode Papayovcov nebol klud, dokonca to vraj bolo horsie (dvojnasobne vypalne atd.) na mieste prebiehal boj o to kto bude vladnut DS, urcite by som nezavidel tu situaciu policajtom. Co sa tyka Spisiaka v tej dobe bol aj on na "odstrel", strazila ho elita PZ, sam zo samopalom v ruke vraj robil "cistiace" akcie, aj preto je tam kde je.
j.f. | 28-09-2010 10:36:33
K tej D.S. by som chcela len toľko. Tam prišlo k vyvraždenie jednej skupiny druhou. To znamená, že ak pán Spišiak hovorí, že tam urobil poriadok tak mám prinajmenšom pocit, že minimálne vedel, že sa tento skutok chystá a zložky ktoré mali, nezakročili. Takže ak to beriem trochu konšpiratívne, pravdepodobne to bolo zásluhou sis ako polície a pána Spišiaka.
Johny | 28-09-2010 10:10:26
DS nehovorim, ze nie, ale moc do toho nevidim. A ano, v tych casoch si bal v DS kazdy co i len pustit do gati.. Lexa...to uz je kapitola sama o sebe :-)
DS | 28-09-2010 09:51:59
Johny ono, Papayovci hlavne viac prezentovali svoju moc , brutalnejsie, odpornejsie, chorejsie a ovela ovela verejnejsie. Su tu vsak paralely. Papapyovci boli v podstate len vyhradne lokalny gang zijuci z vypalneho a inych vyhradne lokalnych zarabkov. Nad Papayovcami drzal ochrannu ruku Lexa. Okrem neho mali Papayovci na svojej strane ciastocne (alebo sa skor navzajom respektovali) aj Rusov, ktory mali zakladnu v Madarsku (ty ich vsak nakoniec "zvrhli", asi ich presvedcil Sator ktory chcel miestne "kralovstvo" prebrat ). Podstata toho co som chcel napisat: To co sa dialo v DS vtedy ticho tolerovali policajne, politicke, spolocenske a aj mafianske spicky vtedajsieho Slovenska, podobna situacia je aj v Seredi akurat sa lisia sposoby zarobkov, prezentacie "smotanky" a spoluprace s okolim.
Igor Lehocky | 28-09-2010 09:35:00
Vsetko, co prispeje k riadnemu plneniu povinnosti policie voci obyvatelom mesta ma svoj vyznam, aj anonymna mailova schranka, pokial sa oznamy budu seriozne preverovat. Ale napisem to znova: z desiatich policajtov dvaja riadne, poctivo a slusne "tahaju karu", ostatnych osem sa vezie a z tych osmych styria spolupracuju s "druhou stranou", take su moje skusenosti. Na OO PZ v Seredi bude dlho trvat, kym si ich ludia zacnu vazit, takze opatrenie anonymnej mailovej schranky ma svoj velky vyznam.
Johny | 28-09-2010 09:24:36
nechcem zlahcovat, ale porovnavat Papayovcov s tou seredskou smotankou je ako porovnavat auta Bentley a Skoda Fabia... V DS bol riadny bordel, ktory sa ani so Seredou porovnat neda.
Johnny | 28-09-2010 08:02:03
Jaj, sory :D my tu máme aj normálnu políciu? Fíha.. :D
anonym | 28-09-2010 07:53:15
Johnny, nepíšem o MP. Alebo sa ti zdá, že áno?
Johnny | 28-09-2010 07:42:47
Mne to tak nepripadá vôbec. :) Tu ide o veci, s ktorými MP v seredi nič nespraví, napr. podozrenie na drogovú tč, tu neide o priamy zásah, ale o informovanie a potom monitorovanie.
anonym | 28-09-2010 07:30:29
Zriadenie toho mailu mi pripadá, akoby OO PZ v Seredi odstavili na vedľajšiu koľaj. Tým asi chceli povedať "ľudia neobracajte sa na OO PZ, radšej napíšte rovno nám". Pretože to čo sa nahlási na mailovú adresu, môže sa nahlásiť aj na OO PZ. To však v Trnave asi nechcú. Takže postoj KR PZ v Trnave k OO PZ v Seredi je, zdá sa, celkom jasný.
Johnny | 28-09-2010 06:45:14
No super, mám zopár tipov na mail, takže som rád že tam môžem napísať, ak niečo podozrivé zbadám, o čom nepochybujem, tak to tam napíšem. *yes* Ale tak týpkovia čo majú väčšie auto a bohatých rodičov nemusia byť hneď mafiáni, to by nás bolo viac :D :D
DS | 27-09-2010 22:46:15
V DS sa sice vystrielalo a vystrielal sa tym stred brutalnych Papajovcov. Ale nikto uz nepovie, ze po ich nasilnom odchode chceli prebrat "zezlo" minimalne dve skupiny podobnych "hajzlikov". Takze tvrdenia typu, ze tou vrazdou sa v DS vsetko vyriesilo je uplne vedla. Ale to je tak ked niekto o DS videl dve reporatze na JOJ-ke a Markize.
pre bum-bác | 27-09-2010 21:59:54
Z počutia? Možno. Ale isté je, že ich tam bolo zopár vystrielaných. Možno sa aj tu čaká na vhodnú príležitosť...
bum-bác | 27-09-2010 21:51:23
Ako viete, že v DS je poriadok? z počutia? :D
anonym 27-09-2010 20:43 | 27-09-2010 21:14:21
V DS urobli poriadok iný a nie policajti
anonym | 27-09-2010 20:43:05
dufam,že tu urobia poriadok,tak ako v DS.Potom som zvedavy kolko tych "in" tu zostane.
pre anonym 27-09-2010 17:46 a blbého? | 27-09-2010 20:23:14
Minimálne za urážku verejného činiteľa. Skúste povedať policajtovi že je k...t, alebo iné .A potom uvidíte , aký je rozdiel medzi obyčajnými ľuďmi a tými " in ". Už sa preberme z eufórie , že tu bude menej týchto ľudí.
anonym | 27-09-2010 19:41:03
nie mali im urobit doprovod,ked išli rano ožraty domov na autach
pre anonym 27-09-2010 17:46 a blbého? | 27-09-2010 19:34:12
Skúste mi napísať čo mali zasahujúci policajti urobiť s návštevníkmi podniku? Mali ich dobiť ako žito alebo bezdôvodne zatknúť, zadržať, predviesť? Predpokladám, že sa v tom vyznáte, tak skúste niečo zosmoliť. Ale v rámci zákona...
shelley - pre anonyma | 27-09-2010 18:03:11
No to je tu zase niekto múdry! Stačí zistiť.....lol
anonym | 27-09-2010 17:46:24
pre 17.03 Riaditel sa vymenil,ale zvyky zostali.Podali si ruky a išli buzerovat chudobu.Pritom je to velmi jednoduche,staci zistit kto mal v tej dobe službu zo všetkych zložiek a všetkych ich vyhodit.
Igor Lehocky | 27-09-2010 17:28:50
V prvom rade je potrebne popriat novemu vedeniu vela mentalnych sil a zdaru vo svojej nie lahkej praci, stastnu "ruku" pri vybere podriadenych funkcionarov,co je dost zasadny prvok pre uspech v praci a pre vysledny obraz policie v ociach verejnosti. Ze sa bude zneuzivat mailova adresa je iste, vzdy sa najdu vymeteni,to uz tak chodi. Ak zacne fungovat policia obcanovi, obcan policii, zacne byt vsetko ok. Vela zdaru prajem.
pre 17:03 | 27-09-2010 17:24:29
no neviem,boli prípady keď pri razii kukláčov len niekto zdvihol hlavu a hneď ju tam mal,takýchto expertov potom ukazovali večer v správach,kde sa žalovali redaktorke na neprimerané násilie a vyhŕňali tričká,pod ktorými mali pekné modriny,ale to čo píšeš,to by asi kukláči len tak neprehltli...
blbý? | 27-09-2010 17:03:09
...ako som bol veľmi správne upozornený, komentár patrí sem a nie k článku z roku 2008 ku ktorému som ho pridal pôvodne - ďakujem pozornej čitateľke :) Ako som "na vlastnej koži" pocítil zníženie kriminality. alebo ...čo Vy na to, Páni Spišiak a Jankovič? ...v piatok večer som bol aj s pár priateľmi svedkom veľmi zaujímavej akcie v podaní členov policajného zboru SR, ktorí vykonali "raziu" v priestoroch Minipressa, kde sa v tom čase bujaro zabávalo takzvané "Seredské podsvetie", ich priatelia a známi. Akcia prebiehala asi tak, že Polícia dorazila na desiatich autách pred Minipresso, vyskákali kukláči, psovodi aj štátni a vyšli na poschodie kde sa konala zábava. Po asi desisatich minútach počas ktorých ich zabávajúca sa spoločnosť častovala titulmi ktoré na žiadnej vysokej ani strednej škole nezískate, celá policajná "perepúť" za obrovského jasania a potlesku všetkých hostí oslavy odobrala zase svojou cestou (skoro som zabudol - taktiež "pro forma" skontrolovali jedno z asi 30-tich áut na parkovisku pred podnikom). Ale aby som zase nepôsobil až tak kriticky, na záver by som rád dodal niekoľko oblastí v ktorej je zvýšená aktivita policajných zložiek na území mesta Sereď oveľa badateľnejšia: - pokutovanie bežných občanov za prechod mimo priechodu pre chodcov - zvýšené kontroly cyklistov predovšetkým v nočných hodinách (...čo má za priamy následok rapídne zníženie nehodovosti minimálne v okresnom merítku) - no a samozrejme neodmysliteľné niekoľkonásobné zvýšenie kontroly motoristov, a to až do takej miery, že nie je vylúčené ani to že vás v pribehu jedného večera zastavia dve až tri hliadky ...všetky tri oblasti boli totiž už od nepamäti tŕňom v oku všetkých slušných a poctivých obyvateľov nášho inak malebného mestečka :) Záverom dodávam, že vyššie uvedené sú výlučne moje subjektívne pozorovania a názory, ktoré v žadnom prípade nechcú generalizovať prácu všetkých policajtov na slovensku, len sa snažia poukázať na konkrétne situácie, ktoré su pre mnohých z nás dennodennou realitou.

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign