Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 20. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Krajské družstvo cestného dozoru PZ SR sa zameriava na Sereď

Miloš MajkoDátum20. 08. 2010 18:47:52TémaAktuálne témy
Na základe pribúdajúcich prevažne negatívnych ohlasov občanov v našich novinách na dlhodobo zlú bezpečnostnú situáciu v meste, zareagovalo vedenie Krajského dopravného inšpektorátu Trnava. Výsledkom sú už tri dnešné akcie Krajského družstva cestného dozoru a Diaľničnej polície na území mesta. Nasadená bola hliadka dopravnej polície s dvomi autami a dvaja policajti jazdiaci na služobných motorkách PZ SR. Podľa slov zástupcu riaditeľa KDI KR PZ v Trnave pplk. PhDr. Juraja Padača, v akciách budú intenzívne pokračovať a to v presne neurčených časových intervaloch a s hliadkami sa budú môcť vodiči s prestávkami stretnúť aj niekoľkokrát denne. Ako bolo vidieť už dnes, policajti vzbudili pozornosť aj u občanov. V kontrolnej činnosti sa zameriavajú na dodržiavanie bezpečnosti v cestnej premávke a špeciálne na nosenie prilieb zo strany motorkárov, na kontroly motoriek a áut bez ŠPZ, kontrolu na alkohol a dodržiavanie rýchlosti.

Fotogaléria k článku:





Zobraziť všetky fotografie











Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
Miloš Majko | 31-08-2010 21:25:38
Napriek dobre myslenym upozorneniam a ziadostiam z nasej strany ktorymi sa snazime predist protipravnemu konaniu nepoucitelnych diskutujucich, sustavne sa objavuju prispevky v ktorych prichadza k ohovaraniu, vyhrazaniu sa, osocovaniu a zverejnovaniu informacii, ktore nepatria do verejnej diskusie. Su tym porusovane prava tretich stran - inych osob a sustavne su porusovane zakony SR. Upozornujeme diskutujucich, ze v pripade opakovania sa co i len jedneho prispevku ktory nebude v sulade s platnou legislativou, bude diskusia v novinach kompletne zablokovana.
nehe | 31-08-2010 16:02:33
hovno stym spravia
Johnny | 24-08-2010 10:55:24
No však je jasné že tam pri Váhu sa obchoduje s drogamy, tak neviem čo riešia, treba to tam uzavrieť, zbúrať a hotovo.
hahaha | 24-08-2010 00:30:24
Človek sa tu normálne pobaví keď číta také príspevky, hlavne tých kritikov PZ. O dopravných akciách sa môže každý dozvedieť aj z rádia, každú pol hodinu !!! Načo by tzv. mafiáni platili nejakých policajtov. Na odhaľovanie drogovej trest. činnosti má PZ svoje špecializované útvary, ktoré by na tom mali dôsledne pracovať a nie miestne OOPZ. Prečo tomu tak nieje v Seredi veru neviem, snáď stým Spišiak niečo urobí :-D .
Miloš Majko | 23-08-2010 14:03:07
anonym 23-08-2010 13:41 - suhlasim s Vami. No PZ je institucia, ktora musi medzi obcanmi pozivat vaznost a autoritu. Bez toho maju aj kvalitni a cestni policajti pracu tazku. Vela veci troskota prave na tom, ze ludia tymto zlozkam nedoveruju - dosiahnut dover nie je jednoduche a ak uz aj doveru institucia ma, nie je jednoduche zachovat ju trvale. Byt cestnym policajtom, by mna osobne urcite urazilo, keby niekto verejne oddelenie na ktorom pracujem obvinoval napr. z korupcie. A ako som tu napisal uz velakrat, jednoduche je cokolvek vypovedat, no tazke pripadnu krivdu napravit.
Alex | 23-08-2010 14:00:56
Ok teda p. Majko ak to niekto berie tu v seredi ako obvinenie v poriadku vymazte ten komentar. Kazdy vie ako to tu je a ako to tu priblizne funguje ja sa musim ospravedlnit len zato ze hadzem do jedneho vreca vsetkych seredskych policajtov lebo nie je to tak. Su tam aj dobry policajty. Su to len moje pocity a nazori ako to vidim tu v seredi. Ak by som chcel niekoho obvinit tak idem priamo na policiu. Aj ked newiem ci by sa mi to vyplatilo. Ja myslim ze tym ze vela ludi sa stazuje a tym sa to potiahlo smerom k tomu ze musela prist trnavska policia aby urobila poriadok v cestnej premavke v meste sered kde je policajny stanica svedci uz o niecom. (bolo to tu uz spominane). Takze vidim to tak ze budeme tu tadsej diskutovat o nepokosenych travnikoch a podobnych veciach aby sa predislo tomu ze tu bude niekto vyjadrovat svoje pocity ci niekoho osocovat alebo ohovarat verejne. Ja si idem radsej pokosit ten svoj travnik.
anonym | 23-08-2010 13:41:01
Podstatné je neobviniť z niečoho konkrétnu osobu. Potom to bude naozaj problém. ;-)
Miloš Majko | 23-08-2010 13:09:43
nikto - snazim sa iba predist dalsim podanym TO - verejne obvinovanie aj institucie nie je prijatelne. Ak niekto ma poznatky o trestnej cinnosti, je nutne obratit sa s nimi na prokuraturu alebo PZ. Noviny a ich verejna diskusia nie su na prezentovanie takychto poznatkov. Vzdy sa jedna o citlive vci najmä pre tych, ktorých sa dotykaju, alebo by sa dotykat mohli. Vela veci sa po meste hovori, podava sa ako zarucene informacie, faktom vsak je, ze iba k malu z nich sa da priradit ich autor a dokazat ich pravdivost. Som za maximalne objektivne hodnotnie cinov kazdeho - kto pochybi, nech sa za pochybenie zodpoveda. Nie je vsak dobre zovseobecnovanie tvrdeni na urcitu skupinu obyvatelov ci instituciu ako celok.
nikto pre p. Majka | 23-08-2010 11:30:43
Až doteraz som si myslel, že SOL sú práve noviny, kde obyvatelia Serede a okolia majú a môžu prezentovať svoje pocity. A pocit, že polícia častokrát koná veľmi iniciatívne, keď ide o maličkosti a nekoná pri nehoráznostiach - tak ako v Seredi - tak tento pocit má bohužiaľ v Seredi veľmi veľa ľudí. A netreba sa hneď za vyslovenie pocitov vyhrážať trestnými stíhaniami. Lepšie by bolo nechať si nejaké pre tých, ktorí by si ich naozaj zaslúžili.
re:Alex | 23-08-2010 07:32:38
To sú poriadné silné slová a obvinenia. Pohybuješ sa na veľmi tenkom ľade! A za dalšie ak máš taketo vedomosti, tak si povinný podať vo veci trestné oznámenie, inak sa sám dopúšťaš trest. činu!!! Do budúcna radšej váž slová, aby si nemal potom nečakané problémy so zákonom. Ber to len ako dobre mienenú radu.
Johnny | 23-08-2010 06:43:29
No je to dobré, páči sa mi to, len tak ďalej. Aj keď som včera videl ešte jedného motorkára takého guľatého holohlavého tučka :D ale aj na toho dôjde, ostatní mali krásne helmy. Ešte raz ho uvidím tam jeho ŠPZ hlásim polícii a lokalizujem jeho pozíciu. ;-) Zákony sa tu budú dodržiavať, nato nedáme dopustiť, žiadne výnimky nebudú. *yes*
Miloš Majko | 23-08-2010 01:11:31
Ziadame diskutujucich, aby v diskusnych prispevkoch verejne neprezentovali dohady, pocity ci tvrdenia, ktorych pravdivost v pripade potreby nebudu schopni preukazat. Nesnazte sa diskusiu smerovat do roviny krivych obvineni, ohovarania ci osocovania ktorejkolvek zo stran. Mozete si privodit trestne stihanie.
Alex | 23-08-2010 00:51:59
anonym 22-8-2010 22:07 plne s tebou suhlasim. Proste v seredi nie je policia platena statom ale hlavne takzvanimy mafianmi zo seredi a sirokeho okolia. V minulosti este ked existoval casopis MOST bolo velakrat pisane ze sered je myslim ze 2 najhorsie mesto slovenksa po Dunajskej Strede. Newiem aka situacia je v DS dnes ale co sa tyka serede do dnes citam komentare od vela ludi ze nevedia o horsom meste a skorumpovanejsej policii ako je tu v Seredi. Proste to sa neviriesi tym ze sem na par dni poslu trnavsku policiu ak seredski policajti o tom informuju svojich kamaratov skor nez TT policajti zacnu nieco riesit. Hlavne ak vidim tych policajtov co ledva zatvorili ucebnicu od slovenskeho jazyka a uz sa vyvazaju v zelenych uniformach a su to hlavne kamarati tych co sa vozia bez SPZ alebo na falosnych SPZ. Ale mrzi ma to ze potetovany grazel bez nejakej vybavy ako je prilba si poda ruku s policajtmi porozpravaju sa a idu si kazdy svojou cestou a taky chudak co ma ledva na skodovku alebo len na ten poondiaty bycikel dostane ci uz za to ze ide bez helmy na bicykli horizontalnu pokutu na ktoru nebude mat rok tak naco nam je tu ta seredska policia staci ak pridu raz zacas trnavsky o nic horsie to tu nebude iba o to ze ty chudaci obycajni ludia nebudu platit na kavu seredskym policajtom a grazlom. Moj navrh je v tom ze na toto mesto by sa mal pozriet stat alebo minimalne aspon ten riaditel Spisiak. Je to blby napada ale newiem ci by aj to za nieco stalo.
ada | 23-08-2010 00:10:35
anonym 22-8-2010 22:07 *yes*
anonym | 22-08-2010 22:07:09
Keď prebieha policajná akcia tak sa minie účinku pretože to už dávno všetci vedia. Vedia to od našej štátnej polícii a prečo? Pretože ich dobre platia a nie len za informácie o akciách ale hlavne za bezproblémové obchodovanie s drogami v meste, výtržnosti a buzeráciu občanov mesta atď.. Takto vedia všetci podnikať.. Nikto sa nespýta odkiaľ majú byty, domy, autá keď nikdy nerobili... Kým sa všetci policajti v meste nevymenia a neprídu cudzí ktorí budú mať záujem niečo riešiť dovtedy budú pokuty platiť slušní občania ( že zabudnú rozsvietiť svetlá cez deň ) a tí ostatní budú predávať drogy ďalej a to nielen v meste ale aj veľmi širokému okoliu. Vidíte tie ŠPZ-ky DS, TT, ZM, LV, SA, NR atď...
pavol Kurbel | 22-08-2010 13:17:47
Polícia, avšak nie tá seredská,konečne začala konať. Po niekoľkých mesiacoch sme zažili prvú pokojnú noc a pokojný nasledujúci deň. Tak budme vďační aj za to. Dúfam, že toto nie je posledné zbohom policajného zboru. Lebo miestny mafiáni nespia, ale pokračujú vo svojom biznise. Tak prestante kritizovať aj to málo, čo sa spravilo a radšej sa aj vy zapojte do ozdravenia tohoto mesta. Napríklad i nahlasovaním porušovania zákonov.
anonym | 22-08-2010 13:16:24
Polícia, avšak nie tá seredská,konečne začala konať. Po niekoľkých mesiacoch sme zažili prvú pokojnú noc a pokojný nasledujúci deň. Tak budme vďační aj za to. Dúfam, že toto nie je posledné zbohom policajného zboru. Lebo miestny mafiáni nespia, ale pokračujú vo svojom biznise. Tak prestante kritizovať aj to málo, čo sa spravilo a radšej sa aj vy zapojte do ozdravenia tohoto mesta. Napríklad i nahlasovaním porušovania zákonov.
rasta | 22-08-2010 08:50:59
Opet len bla bla bla akcia v SEREDI? na koho????? je mozne ze zastavuju obycajnych ludi ponahlajuc sa z prace domov a takzvany akoze mafiani sa vozia po meste a smeju sa toto mal vidiet ten prefetovany Spisiak
kk | 21-08-2010 22:46:30
vsimne si niekto normalneho motorkara?? maximalne tolko ked vidi motorku ale nie za tym ucelom ze ide motorkar 120 a clovek aby sa bal aj po chodniku chodit...tych co idu 120 si vsimne kazdy..a preto asi ludia hadzu motorkarov do jedneho vreca..co tak naozaj nieje...tych SEREDSKYCH ´´MOTORKAROV´´ tych by si mala aj policia vsimat..ale preco by policia nemala dat pokuty aj tym ktory nema vybavu?alebo nesol podla predpisov? keby nedavali pokuty tak by tu bol holubnik a nik by nedodrziaval co ma..mozno ked zaplatia nemalu ciastu pochopia nieco ked vo svojej hlave daco maju...co niekedy ani nemusi byt...
kk | 21-08-2010 22:39:58
kedze ludia si myslia ze motorkar je ten kto chodi bez prilby a 120 po obci tak konecne s tym zacal niekto nieco robit pretoze su aj motorkari co chodia podla predpisov a so vsetkou vybavou ktoru motorkar a jeho spolujazdec ma mat.. a hlavne by mali byt policajti viac za krizovatku smer tt..lebo to sa ani v noci nezastavia.a pocuvat ich aj o jednej rano aj neskor je naozaj nie moc prijemne... *yes*
Ľubomír Veselický | 21-08-2010 21:43:10
Je dobré, že v tomto smere PZ z Trnavy začali konať. Nemôžu byť ale všade. Dnes popoludní sa nejaký fešák zas prehnal po Športovej, samozrejme bez prilby, minimálne stovkou a bez evidenčného čísla na motorke. Vôbec ma preto neprekvapujú názory, že mnohí dúfajú, že sa takýto blbeček niekde vyvalí, a keď bude pán Boh spravodlivý, tak na to nedoplatí niekto nevinný, ktorý bude v nesprávnom čase na nesprávnom mieste.
pravda | 21-08-2010 21:07:35
Policajti sa ani nepokúsili zastavovat a pokutovat seredských ,,pánov,, zločincov a zlodejov ktorí sa vozili okolo nich a smiali sa im do očí, no ked maju policajti zalepene ritky pretože sa boja... potom to tak vyzera....načo take akcie??? :-D
digi | 21-08-2010 20:57:47
dnes ma zastavili. neskoro zapnute svetla (vychadzal som z parkoviska) vyriesili dohovorom :-P
denim26 | 21-08-2010 20:52:28
no neni na tom nic zle a co tym akoze vyriesili? este to mi povedzte? chytili toho koho mali? asi nie? a do magorov hovor tomu kto ta rano obuva ok? aby sme sa rozumeli potom.
sin | 21-08-2010 20:47:28
Denim 26. Naozaj má anonym 20:36 pravdu, čo o tebe píše. Na akciue "doplatil" každý, kto porušil vyhlášku. Čo je na tom zlé?
pre: denim26 21-08-2010 13:50 | 21-08-2010 20:36:11
Čítal si to po sebe? ..."akcia a zasa na nu doplatili vsetci nevinny vodici a boli pokutovany a zastavovany slusny motorkari" 1., Zastaviť vozidlo kvôli bežnej kontrole je predsa normálne a žiadny "slušný" vodič sa nemá čoho báť, ani by mu to nemalo nijako vadiť. 2., Pokutuje sa iba za priestupky. 3., Ty si fakt magor.
tt | 21-08-2010 19:58:09
*yes*
denim26 | 21-08-2010 14:14:33
a ti vsetci ghostrideri, ktori si skusaju co ich masina dokaze najma v noci, jedna, dva, tri plny, tak taky nech idu za mesto a tam nech sa ukazuju... a nie to co robia??? ved to je choroba asi... je vidno dobru vychovu v rodine
polymorf | 21-08-2010 14:00:46
Seredská polífia /polícia - mafia/? Dajme opiciam právomoc a mesto bude bezpečnejšie...!!! Lacné a bezpečné...
denim26 | 21-08-2010 13:50:46
no to ano, pekna policajna akcia a zasa na nu doplatili vsetci nevinny vodici a boli pokutovany a zastavovany slusny motorkari ako sa dalo aj vidiet a ti nasi slavni fantomi bezhelmovi a bezznackovi si sedeli doma nohami v teple a smiali sa na tom uz davno pred tym ako policajna akcia zacala...
MM | 21-08-2010 13:21:51
Je veľmi dobré, že sa to konečne trochu pohlo, len aby to nebol byč iba na slušných ľudí a grázlov si aj tak nik nevšimne.
anonym | 21-08-2010 12:18:14
KDI KR PZ v Trnave má miestnu príslušnosť na celom území teritória KR PZ, takže nie je nič výnimočné, že sa objavili aj v Seredi. Okrem toho ako služba dopravnej polície disponujú špeciálnou technikou potrebnou pri vykonávaní dohľadu nad bezpečnosťou a plynulosťou cestnej premávky. Samozrejme som rád, že sa v meste objavili a dúfam, že svojou prácou prispejú k zlepšeniu BaPCP už aj z toho dôvodu, že tí policajti určite nepoznajú sereďských pirátov tak ako policajti z miestneho OO PZ. Potom je aj prístup profesionálnejší a nekompromisný. *yes*
dobré ránko pán primátor, | 21-08-2010 10:51:30
nezdá sa Vám,že opäť musel niekto iný urobiť to,čo prináleží primátorovi z titulu jeho funkcie? Jesenné komunálne voľby sa blížia,občania chystajú účet...
xx | 21-08-2010 10:18:20
Pridavam sa *yes*, Ďakujeme Polícií a držím palce, aby sa Vam nič zlé nestalo keby sa nahodou strhla dáka naháňačka
v mene všetkých slušných ľudí zo Serede | 21-08-2010 09:31:55
ĎAKUJEME !!! P.S.Ešte by to chcelo pár zásahov Národnej protidrogovej jednotky a ľahšie by sa tu dýchalo.
re:sony | 21-08-2010 07:23:41
Chod do zboru, ty to tu vytrhneš, si určite o triedu lepší ako Chuck Norris! :-D :-D :-D
sony | 21-08-2010 00:04:44
to bola prva a posledna akcia v seredy.a seredsky policajti su uplne nuly.dedkom davaju pokuty a seredskych zlocincov len pozdravia.
občan | 20-08-2010 22:04:25
Konečne sa situácia rieši, keď len prejdú TT policajti pár krát na kritických miestach v našom meste určite sa agresivita vodičov, motorkárov a tiež tých čo sadajú za volant s alkoholom zmierni. Vďaka, že sa našiel človek a tieto hliadky do Seredi zariadil.
MS | 20-08-2010 21:59:33
Este keby kazdy vikend zavitali do mesta kuklaci a skontrolovali vsetky miestne pajzle kde sa deti opijaju, prehladali par bytov a cigankych brlohov a prehladali par aut ako napr Tuareg a Hummer, mozno by sa to tu trosku aj od drog vycistilo
sony | 20-08-2010 21:35:40
Seredskych policajtov treba poslat na lunik9.Tam ich prejde nič nerobenie. *headbang*
mts | 20-08-2010 21:15:52
dakujem Vam pekne.. a prajem pekny vecer ;-) p.s.: a ak sa niekomu moj prispevok nepaci - nezaujima ma to.. narok na nazor ma kazdy z Vas .. este raz pekny vecer vsetkym a ludia co stale kritizuju by sa mali zamysliet lebo namiesto kritizovania nech radsej pomozu aby ste to tam mali krajsie..
tajomná. | 20-08-2010 21:03:24
mts aj odo mňa máte - *yes* *yes* *yes*
sova | 20-08-2010 21:02:55
*yes* *yes* *yes*
nasasered | 20-08-2010 20:40:11
*yes* *yes* *yes*
mts | 20-08-2010 20:40:02
suhlasim s tebou .. nenavidim sered.. niesom seredan, lenze bohuzial tam musim chodit skoro kazdy den.. odporne mesto a ludi tiez moc nemusim.. okrem par vynimiek.. a za toto vsetko mozete podakovat p. Majkovi.. predpokladam ze on zariadil aby sem chodili na vypomoc iny policajti..ale vy namiesto toho aby ste podakovali niekomu za to co spravil radsej hladate iny dovod preco zas na niekoho nadavat.. p. Majko pre mna ste spravny clovek a neberte to ako vtieranie sa ale Vam mozno jedinemu by som podal ruku v Seredi.. lebo pre to mesto nieco robite !!!
re:ronny | 20-08-2010 20:31:09
Ach bože kedy vám niekto vovobec vyhovie? Nie že by sme boli radi, že sa tu začali robiť poriadky a robia ich tí najpovolanejší - teda dopraváci (čo mestskí policajti nie su, ani tí štátni, ktorí nemaju zrejme k dispozícii motorky tak ako dopravaci a teda možu prenasledovať a motorkárov o ktorých tu je stále reč) ale aj tak je zase zle... Sem je najlepšie ani nechodiť, osrať celu Sereď a posledný nech zhasne... *headbang*
obcan | 20-08-2010 20:29:30
A inak super akcia, dufam ze ich bude viacej.
obcan | 20-08-2010 20:28:51
ronny tvoje IQ ma asi velmy malu hodnotu že? Uz sa tu X-krat spominalo že MP taketo veci nerieši. Co mali stat pri tych dopravakoch a pozerat sa na nich?
Katarína Jakubcová | 20-08-2010 19:37:00
Super že niekto to tu dá do poriadku, aspoň v rámci možností. :-) *yes* Ja mám momentálne ťažké srdce na policajtov. Niekomu z mojej rodiny dávalo na prechode pre chodcov (pri Vrave) prednosť jedno z väčších áut typu SUV, cez ktoré je nie je pred neho dobre vidieť. Tak vstúpili na prechod, a keď už boli na úrovni auta, vyrútilo sa policajné auto, bez húkačiek smerom na Galantu, takže členovia mojej rodiny sa strhli a keby boli urobili o dva kroky viac tak je po nich :-( . To policajtov nenapadlo, že asi dávajú niekomu prednosť, keď stoja? A ani ich nenapadlo zastaviť, keď videli ľudí uskakovať spred ich auta, či sú OK. :-X :-(
ronny | 20-08-2010 19:19:02
Hanba pre nasich seredskych policajtov, ze tu musia robit poriadok trnavsky policajti !!! *loony* Pred hodinou som siel okolo plicajnej stanice samozrejme vsetky auta odstavene a 100 metrov dalej to iste u MP vsetci si sedeli vonku na lavicke a debatovali ... takto vyzera prace nasich seredskych policajtov *headbang*
hhh | 20-08-2010 19:11:02
Ako na divokom zapade.Serifovia tu budu behat samozrejme s ineho mesta pretoze a sak to kazdy vie. ;-) :-D :-D
Peter Sabo | 20-08-2010 19:08:15
Ukazka toho, ze ked sa chce tak to ide. *yes* *yes* *yes*
travellersk | 20-08-2010 18:59:03
*yes* *yes* *yes*

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign