Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Kotleba je produktom nečinnosti politikov, nie samotných občanov - verzia pre rok 2016

Miloš MajkoDátum07. 03. 2016 16:07:16TémaTak to vidím ja...
200

Je krátko po voľbách do  NR SR a ja patrím medzi tých, povedzme spokojnejších voličov. Robil som všetko preto, aby sa do našej spoločnosti vrátila demokracia a som rád, že k tomu aj došlo. Zemetrasenie vyvolané týmito voľbami významne pomenilo politickú scénu - no teda konečne!!

Už prvé neoficiálne odhady výsledkov volieb zverejnené krátko po  22. hodine večer vyrazili dych veľa ľuďom. Nepochybne najviac politikom, ktorí do soboty verili, že z parlamentu odídu akurát tak v truhle a aj to ešte za štátne peniaze. Viem, som mimoriadne priamy, no dnes už nie je čas hľadať vhodnejšie slová tam, kde by našli miesto oveľa tvrdšie. Občan našťastie rozhodol inak. V niektorých prípadoch tak trošku zamotal hlavu aj tým najväčším demokratom. Dôvodom je vážny volebný úspech strany  Mariána Kotlebu. Predsa len 200 000 voličov na malom Slovensku nie je sranda...

Presne ako pri Kotlebovom úspechu vo voľbách do VÚC (bez problémov vymenil opotrebovaného, obohratého a na niekoľkých stoličkách bez štipky hanby sediaceho Maňku), aj teraz sa všetci čudujú. A ja sa pýtam - prosím vás - čomu?  Čo ste si mysleli, že z ľudí budete idiotov za ich peniaze robiť naveky?

Opätovne ako k jeho funkcii na  VÚC, tak v NR SR sa veľa ľudí tvári, že neexistuje. Priatelia, čo to je? Kde sú naše predsavzatia o demokracii? Niežeby som sa zastával Kotlebu, alebo snáď jeho súdruhov  (dokonca aj vlasy ešte aké také mám), no Kotleba dostal nie zanedbateľný mandát od občanov Slovenskej republiky - voličov! Či už úprimný, alebo zo vzdoru voči vám páni "nenahraditeľní" politici - neriešim. Mandát má a nám všetkým nezostáva nič iné, ako to rešpektovať a rozmýšľať spoločne, čo sme pokazili. Prečo sme? Nuž  preto,  lebo určitú spoluvinu na tomto stave spoločnosti nesieme aj my - voliči. Keby sme vás páni politici poslali kadiaľ ľahšie už dávno, nemuseli sme dnes riešiť problém s Kotlebom a ani s vašim urazeným egom.

Takže voľby dopadli ako dopadli a občania sa akurát s údivom môžu pozerať na vyhlásenia, kto s kým je ochotný ísť do koalície, kto s kým určite nepôjde a dokonca aj na to, kto s kým vôbec chce hovoriť. 

Vážení páni novozvolení už politici, necítite aspoň nejakú pokoru pred občanom - voličom? Nemáte pocit, že ľudia už majú veľa krát žial špinavej politiky a delenia si korýt po krk a že už by sa patrilo začať myslieť aj na nich? Alebo snáď čakáte   naozaj na stav, kedy nasra*í občania vijdu vo veľkom štýle do ulíc a takpovediac vám naostro nakopú zadky?

Takže teda na záver - Kotleba so svojou stranou v parlamente veľkou výhrou nie je. Možno by niekto povedal, že do istej spoločnosti sa ani nehodí. Ľudia to však vidia inak. A ich vôľu treba (či sa nám to páči alebo nie) jednoducho rešpektovať.

- - -

Počas konania sa druhého kola volieb do  NR SR som niekde v Atlantiku pri ceste do Casablanky napísal nasledujúci článok. Dnes som ho kompletne celý skopíroval a upravil nasledovne: tých pár slov akože neaktuálnych je sivých a tých zopár slov ktoré si jeho aktualizácia vyžiadala, som zafarbil na modro. Čo hovoríte, pokročilo Slovensko vo vývoji za tie roky nejako výrazne dopredu? Ja si myslím, že článok je úplne aktuálny aj dnes. Verím však, že máme v sebe toľko budu sebazáchovy, že pri ďalších voľbách budem mať možnosť napísať - volil som správne, situácia v krajine sa zmenila...

 

Kotleba je produktom nečinnosti politikov, nie samotných občanov


Miloš Majko    Dátum    11. 11. 2013 01:23:19     TémaVoľby do VÚC 2013 | Zobrazení: 3186 ×

Normálne sa usmievam nad vyjadreniami niektorých politikov plnými označení - morálna kríza v spoločnosti a pod. Dôvodom je úspech  extrémistu  Mariána Kotlebu vo voľbách do  VÚC   NR SR v Banskobystrickom kraji. Nemusím azda pripomínať, že hlasmi prekonal aj popularitu  Ľudovíta Kaníka  SDKU, Most Hid, KDH, SIETe, ktorý  teda strán, ktoré na rozdiel od Kotlebu za svoje hlasy bojovali s oveľa väčšou kampaňou.

No a prečo ten úsmev? Nuž, oni  (rozumej politici) sa totiž tvária, akoby sa Kotleba len tak vyskytol a oni s tým nemajú nič spoločné. Chyba! Je to ich produkt a je to výlučne ich chyba, za ktorú žiaľ znovu a znovu bude trpieť ten, kto po takmer štvrť storočie viac ako štvrť storočie výdatne platil volených zástupcov naprieč celým politickým spektrom a to za chabé až nulové výsledky práve v oblasti, ktorá je pre ľudí ako Kotleba  nosnými témami.

Dnes opätovne zalamujú rukami aj na najvyšších miestach. Nie je na mieste otázka, kde mali oči doteraz? Nie je to o úplnej ignorácii občanov a o neskutočnom odtrhnutí sa od reality nášho každodenného života?

Bude horšie. Nepochybne. Totižto, politici majú stále iba plné ústa rečí a konkrétne činy a opatrenia skutočne riešiace aj napríklad Kotlebovu agendu úplne chýbajú. Nečudujme sa teda, že ľudia siahajú  po stále krajnejších riešeniach svojich i možno susedovych problémov.

Výborné výsledky vo voľbách zožal aj Oskar Dobrovodský zožali aj strany, u ktorých to nik nepredpokladal - úprimne, ani oni samotnéProblémy v spoločnosti sa kopia zo dňa na deň a ľudia ktorí naozaj rukolapnými dôkazmi presviedčajú svoje okolie, že pri určitých ľuďoch sa žiť jednoducho nedá, nie sú buď vypočutí, alebo sú vyhlásení za bláznov.  Riešenia ani v tomto prípade akosi neprichádzajú. Je na vide legislatíva, vysoká tolerancia, či jednoducho ignorácia kompetentných?

Nech je tomu akokoľvek, v momente kedy občania zoberú spravodlivosť do vlastných rúk, budú musieť nastúpiť už len riešenia zlé, horšie a úplne zlé. Musí u nás všetko byť dohnané naozaj až do extrému?


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
pre aj takto | 12-03-2016 18:21:44
Prosim Vas,co chcete vlastne povedat,vobec tomu nerozumiem,co ste napisal.
Aj takto | 12-03-2016 14:42:21
Nech Kiska povie koho volil. Lebo podla vsetkeho to bola prave strana LSNS. Kiska potrebuje Kotlebu v parlamente.
Kiska a Kotleba v minulosti radi chodievali na kavicku vo Videni
vyber z Chmelarovho blogu | 12-03-2016 14:31:30
Milí voliči Kotlebovej ĽSNS,
vraj sa dožadujete úcty. Cítite sa osobitne dotknutí, že vás nazývajú fašistami a že prezident odmietol prijať vášho vodcu. Ak chcete komunikovať, dohodneme sa najprv na jasných pravidlách: úcty sa môže dožadovať len ten, kto sa správa slušne. Kto nenadáva, neuráža (človeka, ani skupinu osôb), kto nepropaguje násilie a ideológiu vedúcu k potláčaniu ľudských práv. Ak sa dokážete zmestiť do tohto základného rámca slušnosti, môžeme hovoriť o dialógu.
Úcta sa preukazuje úctyhodným činom alebo úctyhodným osobám. Vaša voľba si nevyžaduje (a u mňa ani nikdy nezíska) úctu, ale len rešpekt. Je to vaše právo a za svoje rozhodnutie preberáte plnú zodpovednosť – nič viac a nič menej. Kritizovali ste Andreja Kisku za to, že sa nestretol s vaším vodcom. Mne vôbec neprekáža, že sa nestretol s Mariánom Kotlebom. Ja by som to tiež pravdepodobne neurobil a hneď vám aj poviem, prečo.
Mohol by som to vysvetliť jediným stručným principiálnym stanoviskom: s fašistami sa nevyjednáva. Ale to vám pravdepodobne nebude stačiť, pretože vy máte zmätok v chápaní toho, čo to ten fašizmus je. Nechcem od vás zložité definície. Na to, aby ste pochopili, že fašizmus je v civilizovanej spoločnosti neprijateľný, z vás nemusia byť profesori dejín a habilitovaní historici, ako som ja. Na to potrebujete obyčajnú slušnú výchovu, akú som ja dostal doma a vzdelanie na úrovni žiaka strednej školy (no, o tom druhom už musím pochybovať, lebo som čítal anketu medzi dvadsaťročnými mladými ľuďmi v Pravde, ktorí si myslia, že holokaust je výrub stromov v lese a pri otázke o Tisovi hádali, že to bol asi futbalista, herec alebo partizán). Ak ste toto všetko v útlom veku získali, potom predsa nemôžete mať problém s rozlíšením, čo je správne a čo nie, lebo vás akiste učili, že ľuďom sa vulgárne nenadáva, že sa do nich nekope a že Hitler nebol postmoderný mysliteľ, ale masový vrah. Toto všetko ste vedeli a napriek tomu ste takých ľudí zvolili. Zvolili ste človeka, ktorý popiera nacistické zverstvá, ako verejný činiteľ sa odmieta pokloniť ich obetiam a vašich dedov, ktorí bojovali za slobodu tohto národa, nazýva banditmi. Zvolili ste človeka, ktorý stojí pred súdom, lebo dokopal slušného chlapca v bare iba preto, lebo mu vadila jeho farba pokožky a nazval ho špinavým negrom. A keď ho verejný tlak prinútil vzdať sa mandátu, na jeho miesto nastúpil ďalší násilník, ktorý hádzal kamene do moslimskej rodiny s kočíkom a na svojej facebookovej stránke velebil Adolfa Hitlera. Takže sebareflexia u vás vyzerá tak, že agresívneho rasistu vymeníte za otvoreného neonacistu. No, tomu sa teda hovorí výber... Ak toto všetko viete a tvárite sa, že to nie je fašistická strana, buď o fašizme neviete vôbec nič alebo ste pokrytci a v skutočnosti vám to nevadí. A prepáčte, je zvrátené a choré, ak sa úcty dožadujú ľudia, ktorí bezdôvodne urážajú a fyzicky napádajú iných.
Viem, mnohí z vás hovoria, že za toto ste ich nevolili, dokonca niektorí z vás hovoria i to, že s nimi v týchto veciach nesúhlasíte, že ste im dali hlas iba preto, lebo s týmto skorumpovaným prehnitým systémom už konečne treba niečo robiť... A teraz otázka za tisíc bodov: to si naozaj myslíte, že týmto systémom pohnú tí holohlaví bitkári? Oni porazia oligarchiu, zmodernizujú školstvo, zlepšia zdravotníctvo a zreformujú sociálny systém, áno? Napríklad ten 22-ročný holohlavý predavač z e-shopu, ktorý hodil kameň do bábätka a o Hitlerovi píše s takým obdivom, akoby ho navrhoval na kanonizáciu. Toto majú byť tí lepší poslanci ako doposiaľ, áno? Pri kladnej odpovedi ste u mňa stratili posledné zvyšky serióznej pozornosti. Lebo takýmto zmýšľaním si koledujete o analýzu, ale ubezpečujem vás, že nie politickú.
Rozumiem vašej frustrácii zo smerovania tejto civilizácie, ale nemôžem sa stotožniť s riešeniami, ktoré ste si zvolili, lebo práve tie (a nie kritika systému) sú fašistické. Nielen preto, lebo ešte nikdy sa nestalo, aby svine vyčistili chliev. Ale najmä preto, že vás upodozrievam z alibizmu. Z alibizmu, ktorý by sa demaskoval okamžite, keby Kotleba odhodil rasistický slovník a stal by sa obyčajnou protisystémovou stranou – a vám by to začalo chýbať. Lebo tak ako váš vodca veľmi dobre vie, prečo sa začal vyhýbať novinárskym otázkam týkajúcim sa jeho názoru na holokaust (lebo vie, že dnes by ho už za to poslali do väzenia), tak aj vy podvedome viete, čo vám na tejto politike imponuje – hulvátstvo, ktoré si mýlite s pravdou. Neschopnosť pochopiť, že Rómovia, židia a utečenci nemôžu za vaše pokašľané životy z vás robí agresívnych slabochov vybíjajúcich si zlosť na tých najslabších.
Ani Hitler nevyhral voľby s prísľubom koncentrákov a popráv, ale s lákavou ponukou, že dokáže urobiť v krajine poriadok. Nedajte sa oklamať a zlákať na skratky, ktoré už toľkokrát v dejinách viedli do pekla.
Táto spoločnosť potrebuje radikálnu obnovu a zásadný obrat k lepšiemu. Ale neobetujte pre to vlastnú slobodu. Lebo pre fašistov bola demokracia vždy len nástrojom, ako získať absolútnu moc a zlomiť tú vašu.
pre seredana | 11-03-2016 18:21:23
daj linku na mafiansky zoznam, na ktorom je napisane meno Kollar (ja Kollara nemusim, ale drzme sa faktov...)

ku kotlebe: Hoci v župných voľbách uspel Kotleba ako jediný predstaviteľ ĽSNS, netrvalo dlho a členovia jeho strany i rodiny vo veľkom obsadili župný úrad i jeho najväčšiu firmu Banskobystrickú regionálnu správu ciest. (Tá sa po ich nástupe PRVÝKRÁT OCITLA V STRATE – takmer pol milióna eur).
Seredan | 11-03-2016 15:44:29
pondelok chystany strajk v BA na SNP. Demonstracia na zaklade Kollarovmu clenstvu v mafii a mozny vstup do pravicovej vlady)
Seredan | 11-03-2016 15:36:47
Alobal bane smer-kradnutie vo velkom ...ale temou je aj pre markizu a kupenych novinarov nepodstatne veci,je to velmi zaujimave sledovat to kopanie do pravicovych stran a zamerne ignorovanie v spravodajstve smer zlodejin .
Seredan | 11-03-2016 13:13:53
Pan Mgr.a Ing. poslanec Kotleba je priehladny a kazdy vie co chce a aky bol. Jednoducho media uz dlehe roky na neho polovali. Momentalne je to jediny politik ktory si ide svojou cestou s tym co deklaroval uz na zaciatku.
Ale taky Kollar ktory sa prezentoval ako pocitivy pondikatel ktory chce len dobro pre svetovy mier sa zacina formulovat ako clen Pitovcov ktory mal na starosti drogy pre cele stredne slovensko. Vcera povedal ze nikoho nepoznal a nahodou sa tam stretli a dnes uz overene informacie ze sa poznali a boli tam spolu. Ten clovek klame ci uz do kamier alebo buducim partnerom. A Lipsic za kazdu cenu aby sa dostal k moci tak vyhlasuje ze Kollar je v pohode a ze ved to boli len drogy a nie vrazdy....
Cakal som od Lipsica osobnost ktora je silna a bojujuca proti zlocinnosti ale jasne sa ukazalo ze zlocinnost len v tedy pokial bude ministrom a to aj tie zlociny ktore sa netykaju jeho politikov a partnerov.
re:Citatel | 11-03-2016 12:26:22
To chce veľkú dávku fantazie alebo tvrdých drog,porovnávať Švajciarsko so Slovenskom,ty budeš taká jednoduchšia ovečka-taký ruský mužik zo zemlianky.
pre citatel | 11-03-2016 08:38:09
No to mi je uz argument,Snad sa nechceme prirovnavat Svajciarsku.Tu ide o nico uplne ineho,dostat da pomocou demokracie k moci,a potom demokraciu odstavit.Ved to nie je v historii nic noveho.Tu ide o ideologiu,ta je ukazkovo nacionalne socialisticka.
Čítajte | 11-03-2016 05:48:55
Švajčiarsko - nechce migrantov
- nechce byť členom EU ani NATO
- nechce platiť eurom

Počuli ste už z úst nejakého politika, aby tvrdil,že
Švajčiarsko je fašistický štát?Prebudte sa ovce!
pre vsetkych hnedych | 11-03-2016 04:28:19
Ani keby ste sa posrali,zapalili milion fakiel a tu natarali veci,ktore by Slovensko do doby kamennej,nikdy svet nedovoli opakovanie sa nacistickych idei.Z toho jednoducheho dovodu,ze svetu vladnu peniaze,a ziaden normalny investor,podnikatel a banka nebude davat peniaze na nejaky zasrany fasisticky stat.Ake riesenie ponukate ludom,okrem ?Tieto naivne navrhy,von z EU,von z Nato,aky prospech by z toho ludia mali.Vy si myslite,ze ked nejak znicite ciganov,ze budete mat raj na zemi?Momentalne mate Okolo 9 procent,a uz vykrikujete parole z fasistickeho predvojnoveho Slovenska,vsetci vieme,ako to skoncilo.A inak a este horsie by to skoncilo teraz.Svet by Vas jednoducho zmietol zo sveta.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-03-2016 00:14:46
Ak by niekto nahodou nevedel najst... : http://transparency.blog.sme.sk/c/407199/za-boha-za-narod-za-nase-ksefty.html
judas | 10-03-2016 22:54:00
pre judasa,ake niektore krajiny maju problemi cela europa ma problem s migrantami.ze nevolia hnedy hnoj,nevolia lebo zatial nemali volby,ale uvidime aky hnoj si zvolia,rakovina merkelova,opiti juncker to urcite nebudu. uz teraz referencie stran ako kotlebova su dost vysoke.
postreh | 10-03-2016 22:32:56
pre: pre judas len malá ilustrácia z Európy:
Francúzsko Front national (FN)
Nemecko National deutsch partei (NDP)
Fínsko Perussuomalaiset (PS)
Rakúsko Freiheitliche partei Osterreichs (FPO)
atď.
Podľa vyjadrenia jedného z politológov po týchto
voľbách, až teraz sme sa politicky dotiahli na
vyspelú Európu.
pre judasa | 10-03-2016 21:36:51
Su krajiny, ktore maju problemy s imigrantami. A napriek tomu si tam nevolia hnedy hnoj - ved preco by svoje problemy zvacsovali.
katastrofa | 10-03-2016 21:26:15
KATASTROFA!!!Nenormalne,to je zly sen.Hlupaci.
postreh | 10-03-2016 20:55:31
za predošlej vlády (ministrovania p. Lipšica)bola bezpečnostná situácia výrazne lepšia (ani sme nevedeli či naši tmavší spoluobčania sú spolu s nami v tejto republike),
vtedy sa aj v mraze vydal pokyn na použitie vodného dela pri bežnej demonštrácii
judas | 10-03-2016 20:45:03
pre nevolicov kotlebu a majka.cudzinci napadli pocas noveho roka v mnichove,koline n.rynom,rakusku,svedsku,norsku domacich obyvatelov hlavne zeny,v nemecku v bazene masturbovali a vyprazdnovali creva,vo svedsku zabil cudzinec 21 rocnu ucitelku.v 90% su pachatelia nepotrestany. media a vlada zatajuju fakty.mame len jedno stastie,ze sme chudobna krajina inak sa to mohlo stat vasej zene,alebo mojej zene.....
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-03-2016 20:41:12
gulak | 10-03-2016 20:23:38 | - nie, na vine je uplne zla bezpecnostna situacia a to, ze za vlady R.Fica sa policia ZIAL viac zaobera vyberanim pokut na kazdom kroku za uplne vsetko o beznych obcanov, ako zvysovanim ich bezpecnosti v mestach a na dedinach.

Aj tu je mozne hovorit o prioritach - tie su za menovanej vlady vzdy postavene podla mna nie v prospech vacsiny obcanov.
gulak | 10-03-2016 20:23:38
Hmm..horsie je uz dlho,na vychode cigani napadaju,okradaju a zabijaju ludi..synovci byvaleho predsedu parlamentu..v Kosichiach brutalne dobili mladu dvojicu..zeby za to mohol Kotleba..
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-03-2016 19:53:55
Nieco pre volicov strany Mariana Kotlebu:

http://hnonline.sk/slovensko/593650-buduci-kotlebov-poslanec-je-sudeny-za-brutalne-napadnutie-cudzinca-mal-kopat-do-hlavy

... a bude horsie...
svata kotleba | 10-03-2016 18:53:03
Ako je možné, že Kotleba na svoju kampaň neminula takmer nič?
Od konca januára bola s mítingami mimoriadne aktívna. Aspoň dvadsať ich mala v kultúrnych domoch, v reštauráciách, v Bratislave v hoteli! Účty za ne nevisia NIKDE, ani platby nezverejnili na transparentnom účte.

V kampani mal aj tlačoviny a desiatky bilbordov. Oficiálne dostala jeho strana zopár malých darov a 1050 eur išlo na polep vozidiel. To je podľa transparentného účtu všetko. A ten bol v tejto kampani už povinný!

Kotleba v debate na Markíze ešte pred voľbami tvrdila, že sa ako prvá strana vzdajú peňazí od štátu. Potom však dodala, že tak urobia, ak sa ostatné strany vzdajú aspoň časti peňazí :-D

podávačom | 10-03-2016 17:50:09
platený som ...zo svojej roboty a prepáč, že som sa dotkol tvojej pravdy
re.Peťer | 10-03-2016 16:26:34
Ty buď budes jebnu.ý alebo platený .
podávačom | 10-03-2016 16:25:34
ja s prezidentom súhlasím. Je to len jeho vec komu podá ruku a on dobre vie prečo to robí
gulak | 10-03-2016 16:09:53
Asi by bolo najlepšie..keby našim premierom bol Chuck Norris..
Peter | 10-03-2016 16:00:57
Pred prezidentskými voľbami som napísal,že po dvoch troch rokoch vo funkcii prezidenta Kisku sa spýtam komu zo zástancov tohto ľudomila sa žije na Slovensku lepšie až dobre ako sľuboval.Tak komu?Ja stále tvrdím že je prvotriedny zradca národa a je mu u p..i celý národ.Jediný jeho cieľ je dotiahnuť sem NATO a tým aj hrozbu útoku radikálov.Ludomil už odkúpil kasaárne v Poprade ako súkromná osoba ,lebo ludia tam žiadne NATO nechcú a on ako správny rodák z Popradu kasárne poskytne pre NATO či sa to niekomu páči alebo nie!
dado | 10-03-2016 09:57:02
Nechapem co riesite Kotlebu??? Ak ma niekto dokazy ze je fasista alebo extremista nech to oznamy organom ktore to maju na starosti.Ked ma nezakonnu stranu tak by mali v prvom rade potrestat a riesit ludi co to zaregistrovali alebo na tych sa uz nemysli???Fico a spol a hlavne ten americky posluhovac Kiska dobre vedeli co je a kto je Kotleba len stale neverili ze by mohol uspiet Uspel a jeho uspech bude uz len a len rast buduce volby minimalne 20 percent pretoze este len vyjde na javo Kolarova minulost Sulikove kokainove hody Ficove zlodejiny a naposledy pride aj na intrigana Matovica vsetci sa biju do prs aky su spravodlivy a cisty a tie miliony zarobili asi na nejakej ropnej plosine len tolko
Juraj Kukla | 10-03-2016 08:33:45
Už si dovoľovali strašné veci. Potichu obsadili celý štát,od nezákonnosti v samospráve až po všetky najvyššie orgány polície prokuratúry... Môžu všetko, kradnú hltajú milióny slobodne a beztrestne protesty ľudí ich netrápia. Občan sa znova bojí, nemá žiadne právo aj keď sa dostane až po generálneho prokurátora. Každý druhý občan je u súkromného exekútora, nemôže sa zamestnať, lebo exekútor mu peniaze okamžite zoberie. Väčšina pracuje, živorí za tristo eur atď. Rozmýšľajme,nie je toto skutočný fašizmus? Nie je toto genocída likvidovať živnostníkov, podaných občanov bez práv... a ich peniaze odnášať do svojich rajov. Dobre im tak, vyrobili si Kotlebu a majú ho tam. Stranu mu chcú zakázať, lebo v ďalších voľbách by rozdával karty on, lebo dnes ho volili najmä tí, čo boli zmierení s tým, že podľa prieskumov ich hlas prepadne.
daniel | 09-03-2016 22:10:05
Náš milý pán prezident je diaľkovo riadený z Wošinktonu. Keď mu povedia že tráva je červená,tak on ako taký pajác to bude opakovať !
Seredan | 09-03-2016 22:07:12
Kiska tak ci tak tomu neujde ! Bude musiet mu podat ruku pred celym narodom ked bude Kotleba a jeho druzina davat slub v narodnej rade.
Kiska si dal gol do vlastnej brany
Emana | 09-03-2016 21:58:48
Kotlebovi fandím, takisto i strane, ktorú som volila.Skôr ma mrzí správanie nášho prezidenta, že sa nevie vyrovnať s takou situáciou aká nastala a nevie sa správať diplomaticky.

anonym | 09-03-2016 21:45:50
Jozef podľa môjho názoru jediný kto ako tak môže rozprúdiť a započať nápravu systému je v dnešnej dobe jedine Kotleba. V zmysle tom, že politici napravia čo pokazili a potrestajú tých ktorí su za toto zodpovedný a jedine tak sa stane že Kotleba bude zbytočný. Ak sa tak nestane dajú tým Kotlebovi možnosť to urobiť.
Jozef | 09-03-2016 21:27:06
Vies priatelu, ze na to uz mame zakon? Vola sa obciansky. A hovori, ze nikto nesmie obtazovaz svojim konanim ineho (parafraza). Aloebo - konaj tak, aby si inemu neblizil.
Len treba ten zakon do dosledku dodrziavat.
A na to nepotrebujeme dalsie vyzirky dani. Uz mame policiu.
Volme si taku vladu, ktora bude dbat na dodrziavanie zakonov a bude dobre.
Vladu luzy si uz par krajin vyskusalo. A nikdy to nedopadlo dobre.
anonym | 09-03-2016 21:17:59
A to ešte neviete, že p.Kotleba chce peniaze za volebný výsledok použiť na financovanie domobrany v oblastiach kde je to treba hlavne v miestach kde cigani a nielen cigani obťažujú a okrádajú a napadajú slušných občanov SR.
A už tu nestrašte Kotlebom. Kotleba nerozkradll a nezdevastoval Slovensko. Urobili to ti politici ktorí sa teraz boja dôsledkov, za ktore sa raz tak či tak budú musieť zodpovedať.
Jozef | 09-03-2016 21:12:22
P.S.
co je to slnieckar?
Jozef | 09-03-2016 21:11:11
pardon, preklep
daniel | 09-03-2016 21:09:07
Jozef to je všetko pekné čo píšeš,ale moje presvedčenie to neovplyvní. A ostatné nekomentujem. Načo ? Každý má svoju pravdu.
Žiadneho Konupka nepoznám,ale Kopúnka v TT áno. Osobne. Nemal na to aby viedol stranu. Asi toľko
Seredan | 09-03-2016 21:02:21
cim viac z nich robite nieco zakazane a nebezpecne len podporujete dlasich ktori ich budu obdivovat. Uz aj na zakladnej skole deti cek okno kricia na STRAZ !
pre tych, co nevidia v Kotlebovi fasistu | 09-03-2016 20:56:18
Ked sa niekto oblieka do uniforiem pripominajucich hlinkovcov, zdravi sa \'na straz\', zela si rasovu cistotu naroda a este stale sa najde niekto, kto tvrdi ze to nie je fasista .... k tomu tazko co dodat.

To je presne tak, ako keby niekto pred skolou posielal vzdusne bozky a naznacoval suloz s Vasimi detmi a niekto by tvrdil, ze to nie je pedofil a treba ho nechat tak, lebo inak je to fajn chlap a pedofil predsa bude az ked znasilni nejake dieta.

Ja si naopak myslim, ze taketo pripady treba riesit v zarodku a nekompromisne.
Jozef | 09-03-2016 20:49:57
DAno, ved si zober len spojitost so SNF, zjavny antisemitizmus, spomen si na Pruty, odmietanie Norimbergu, alebo oslovenie Vodca. Vyhrazky likvidaciou ciganom a podobne.Faklove pochody, cierne, neskor tmavomodre uniformy,odstupenie Konupka v prospech Kotlebu, pretoze bol prilis ultra...
To su jasne znaky krajne extremnej strany.....
a
Kým Boh Adamovi nedal Evu ako rovnocennú pomoc, je možné, že Adam si zo zvierat vybral to, ktoré sa mu najviac podobalo, a tým bola určite gorila. V momente, keď dal Boh Adamovi Evu, gorila prestala byť zaujímavá. A tá – podobne ako Lucifer, padlý anjel, naplnená urazenou pýchou, chcela sa povýšiť nad človeka a keď bol Adam s Evou v dôsledku hriechu vyhnaný z raja, nič už gorile nestálo v ceste. Tak sa z gorily vyvinul černoch.“ (Prúty 6/2001: 2)
daniel | 09-03-2016 20:26:33
Jozef.
Fašisti boli Taliani za Mussoliniho.
Nacisti boli Nemci za Hitlera.
Ale čo s tým má spoločné Kotleba ???
Čo tu furt vy slniečkári splietate dohromady ? Kde sú tie nepokoje a útoky v uliciach na slušných ľudí zo strany Kotlebovcov ?
Čo máte už načisto upchaté myšlienkové kanály ? Strašne tu poniektorým ten Kotleba vadí ! A práve preto ho budem podporovať ešte viac !
Jozef | 09-03-2016 20:22:37
zato tebe nadelila ozaj pozehnane.
Za teba sa hanbia aj susedia.
Realita | 09-03-2016 20:19:35
Jozef Jezef tebe matka priroda moc toho nanadelila do hlavicky
Jozef | 09-03-2016 20:13:26
Dano, Tvoju lasku k opiciam na strome zdielam, to asi uz vies, ale vidim aj trochu dalej ako buldozer v osade.
Si uvedom, ze s extremom nikto rokovat nebude, a Slovensko uz konecne potrebuje normal. A ten nepride ani s bolsevikmi a ani s Maroskom.
Smer a SNS zo 64(?) hlasmi nedokaze ani trt.
A pokial sa nedohodnu ti z prava, odhliadnuc od taneckov, ktore predvadza Beblavy a ostatni komedianti, tak sme naozaj v ...tam.
A u Holicu som nebol asi tak 20 rokov.
daniel | 09-03-2016 19:53:46
Jozef ,ty si sa pred chvíľou vrátil od Holicu,že ?
Jozef | 09-03-2016 19:48:37
vy tupela, vy si naozaj zasluzite len hruzovladu lidu. Bolsevika, znarodnenie a pracovne tabory.
Strelbu do davu a drzat huby.
Bolsevika si mozte nahradit nackom.
Skuste si spomenut na 1933. pripadne 1917. rok.
pre naopak | 09-03-2016 17:35:36
Mal by si sa naucit citat,o com som pisal ? O televiznej relacii ,o com bola rec?O tom ako tam vystupoval Sulik.Videl si tam jednu zmienku o slovenskych politikoch,to je tak,ked mate vsetci Pavlovove reflexy a este si vsetci myslite,ze ste pupkom sveta.Ti co tam boli hovorili pravdu a hlavne zachadzali medzi sebou s respektom,aj ked mali rozlicne nazory.A ked chce byt Sulik premierom tak by sa to mal naucit tiez.Nikto na svete sa nebude prisposobovat nasej politickej nekulture.
Seredan | 09-03-2016 17:19:22
pravica po 4 rokoch dostala iskierku nadeje a tam im hned aj zhasla. Za 20 minut sa 6 krat pohadali, Prochazka siel rokovat na tajnasa s Kalinakom, Kollar drogovy poskok, Beblavy opusta Siet. A to je len par dni po volbach :D este sa zabavajme a potom sa dozvieme novy volebny termin
naopak | 09-03-2016 17:10:30
...pardon neokradli ale potichu pod gestorstvom vlády jednej strany rozkradli. Pre operáciu slepáka doporučujem Rumunsko. Vrátite sa živí.
pre pre naopak | 09-03-2016 16:25:40 | 09-03-2016 16:34:13
Tak to si nas pobavil:-DDD Ze nekradli :-DDDD
pre naopak | 09-03-2016 16:25:40
Predstav si ,ze aaj ti druhi povedali pravdu,a nikoho neokradli.
v prípade potreby dokúpime,kus po 2 milióny EUR | 09-03-2016 16:08:47
Hnutie Sme rodina má informácie, že dochádza k pokusom kupovať poslancov a zabrániť vzniku pravicovej vlády.
Suma má byť dva milióny eur na hlavu.
domov.sme.sk/c/20113548/kollar-ma-informacie-o-pokusoch-kupovania-poslancov.html?ref=njct
pre realitu | 09-03-2016 15:57:10
A z ktorej vety si pochopil, ze si tlapli??? To je len tvoje zelanie :-) Stavim sa, ze vladu bude zostavovat Sulik.
gulak | 09-03-2016 15:55:46
Danko...to je typický slizký právnický had..priplazí sa tam,kde je viacej peňazí..a Ficiak ešte ani nezostavil vládu a už trepal o novom zákone,ktorý by eliminoval o voľbách rôzne neštandartne strany..jasné..komunistovi nikdy demokracia nevonia...
Realita | 09-03-2016 15:46:53
Takze Danko a Fico si tlapli a uz len cakat kto z pravice sa doplazi. (bugar, Prochazka) uz vedia ze pokial nepridu tak budu nove volby. Sach Mat
A chudak Sulik uz mal celu imaginarnu vladu zlepenu a uz aj ministrov mal rozdanych. - Ten clovek Sulik nikdy neprekroci svoju povest Šaška.
sered | 09-03-2016 15:40:12
Ficko chodil kolenacky po usa len aby nepredali vsz rusom
SPOLUŽIAK musí zasiahnuť | 09-03-2016 15:38:46
Čižnár už rieši Kotlebovu stranu:
\"...generálny prokurátor Jaromír Čižnár poznamenáva, že ak skutočne ide o zoskupenie identické – personálne a obsahovo s tým, ktoré bolo na základe návrhu generálneho prokurátora už raz Najvyšším súdom rozpustené, je potom na mieste otázka, prečo bolo príslušnými orgánmi opätovne zaregistrované...\"
http://www.topky.sk/cl/100535/1533407/Ciznar-uz-riesi-Kotlebovu-stranu--Nechapem--ze-ju-opat-zaregistrovali
naopak | 09-03-2016 15:30:23
oveľa viac mi je príjemný politik, ktorý povie čo si myslí ako vyfešákovaný a milý politik čo ma potichu okráda
pre roba | 09-03-2016 14:57:02
Ja som pana Sulika,videl v nemeckej televizii v nedelu 6.o 3/4 na 10je to velmi dolezita a velmi sledovana relacia.No,boli tam dolezite politicke osobnosti ,boli sprava i zlava a zurnalista.Spraval sa,ako je zvyknuty na Slovensku,arogantne hrubiansky a posmeskarsky.Za tu hodinu vysielania si ich znepriatelil vsetkych.Len kyvali vsetci hlavou.I ked mal niekedy,teda podla mna ,pravdu.Tak sa ale politik,ktory bude reprezentovst krajinu chovat nemoze !!!
s.i.n. | 09-03-2016 14:25:38
Ak by bol Sulík naozaj taký dobrý, ako to tu prezentujú niektorí diskutujúci, tak by sa netlačil do pozície premiera koaličnej vlády. Ktorá, ak vznikne, tak určite vďaka nemu aj krachne. Každý racionálne uvažujúci politik by v súčasnom rozložení politických síl a rôznych vzájomných animozít niektorých opozičných politikov, nechal vládnuť aj naďalej Fica s vedomím, že bude tancovať tak, ako mu parlament bude pískať. A to ho dlho nebude baviť!Toto je jediná cesta ako Fica poslať do minulosti.
anonym | 09-03-2016 14:11:06
Co z toho mate vy smeracke prasce ze si stale klamete ...si myslis ze ostatnym j.e.b.e a si to nedohladaju,alebo zavidite ze ten vas kleptoman frco zo smeru nevie nemecky a uklonkuje aj v moskve aj v bruselibruseli
Robo | 09-03-2016 12:52:36
pre: je urcite najlepsi | 09-03-2016 12:16:41

ja pozerám celé diskusie, čo tvrdíš sú úplné táraniny, Sulík ovláda zákony lepšie ako ktorýkoĺvek europoslanec, ľudia sa na ňom nezabávajú, v nemecky hovoriacich krajinách má veľa sympatizantov a na ten Neapol daj link... :-)
pre: je urcite najlepsi | 09-03-2016 12:16:41
ano pre ovce toto zostrihane video posobi ako silny Sulik. Ale treba pozerat aj cele diskusie a nielen jednu. Viac krat sa tam ludi na nom zabavaju a politici ho tam ponizuju nie pre jeho nazor ale neznalost zakladnych zakonov.
Najlepsie bolo ked tvrdil v nemeckej relacii ze hlavne mesto Talianska je Neapol... (pane boze)
je urcite najlepsi | 09-03-2016 11:53:03
https://m.youtube.com/watch?v=ezuQfKrMBTc
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 09-03-2016 09:10:05
seredan | 09-03-2016 02:48:49 | - ale ano, napisal som. A myslim ze dostatocne podrobne tu:

http://www.seredonline.sk/clanky/kto-a-koho-sa-snazi-verejne-diskreditovat/

A hned ako to bude aktualne, napisem znovu. Nie vsak sem, ale ako samostatny clanok, kedze tento pojednava o volbach a Kotlebovi, co standardnemu citatelovi iste neunikne.
seredan | 09-03-2016 02:48:49
Pan Majko a o sebe sem nenapišete samostatny material ako to bolo s tym ŠTB chlapcom z Krasnej ulice?Nato ste už zabudli
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 08-03-2016 20:18:56
pre: M.M | 08-03-2016 19:45:04 | - ku Kotlebovi som napisal samostatny material.
pre: M.M | 08-03-2016 19:45:04
Sulik nikdy nebol politik a ani nebude. Pokial myslime pod pojmom politik to iste.
To ze bol voci grecku tak to bolo 90 percent obcanov SR.
Ja som uz pisal ze ako ekonom ok beriem ma zrucnosti ale tam to aj konci.
On jednoducho je blbec ktory v realnom zivote je na smiech. Mal som par krat s nim byt na kurze varenia v Liviane v BA. On take blbosti hovori ze ludia sa tam na nom smeju a robia si tam z neho srandu a to najlepsie ked si da 2 pohare vina tak je otravny ako osa.
On sa jednoducho nevie spravat na verejnosti plus ma jednoduche myslenie.
Nieje davno ked behal s chlpom vo vrecku ked volal novinarov vrejne dokazat ze neberie cocain. (toto je akoze inteligentny clovek co ma byt premier ?)

Ved aj Kotleba nahlas a na rovinu hlasa to co Sulik a mozno aj viac. To potom znamena ze aj jeho uznavate ? Aj jeho nazvete politikom ?
seredan | 08-03-2016 19:37:10
kazdy vedel ze SMER nebude mat take percento ako minule voby ked padla vlada Radicovej a pravicovy volic bud nesiel volit alebo volil SMER.
Odhadovalo sa ze bude mat cca 34percent. Vela volicov zo smeru sa vratilo do SNS alebo si to namierili do LSNS. Ale poznam ludi ktori volili Kolara a to su dlhorocni SMERACI.
Pokial padne pravicova vlada tak SMER v novych volbach bude mat cez 34 percent a SNS minimalne 10 percent. Pravicove strany ako napriklad Kolar alebo Siet vobec nemusia prejst. Ludia budu znechuteni z pravice a uz nebudu mat tolko energie a odhodlania ist volit.
Volici lavice by sa este viac zmobilizovali a hlavne Kosicky Kraj by jasne prevalcoval.
Deti ktore dostali tricko od Matovica nie su zarukou stabilneho volica :)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 08-03-2016 19:31:51
seredan | 08-03-2016 18:36:42 | - neriesim Matovica, no Sulik je politik, ktory sa neboji povedat pravdu nahlas a to nech je v danej dobe aj sam.
Ludia uz zabudli na jeho postoje ku Grecku? Vsetci ho odsudzovali - mal pravdu a dnes to iste hovoria ostatni.
Imigracia to iste.

Opakujem - pretvarka sa u ludi pestuje stale vacsia a narastajuca anonymita zo stale viac ludi vychovava totalnych arogantnych somarov, ktori su schopni zit niekolko zivotov. Ten svoj verejny, kde pod svojim ksichtom pocuvaju rozkazy a podlizuju sa kazdemu, z koho nieco mozu vytazit a niekedy aj niekolkymi virtualnymi zivotmi, kde sa hraju na vsetko, cim by realne byt chceli.
Zle, zle a este raz zle. Ludia degeneruju a oducaju sa verejne prejavit nazor a nasledne za neho aj zodpovedat.
Jozef | 08-03-2016 19:28:33
pre:pre
takze 49 miest v parlamente, oproti 150 celkovych je asi, podla teba nadpolovicna, alebo dokonca ustavna vacsina?
To je az ku..evsky bombasticky a super hyper uspech bolsevika.
Obzvlast vo volbach, kde su ostatni od stredu do prava.
Svata prostAta
naopak | 08-03-2016 19:16:38
je to šanca. A som optimistom. Predčasné voľby by prepad Smeru ešte viac potvrdili. Veľmi sa podcenili mladí voliči a sila soc. sietí. Tento fenomén tu bude už vždy. A nie sú to \"ovečky\" ako s prepáčením dôchodcovia (bez urážky). Nuž nová doba a hlavne hlavu hore. Vláda štátostrany skončila.
pre: naopak | 08-03-2016 19:02:31
klasicke: pravica dostala zas na hubu ale ty si spokojny :)
Smer v tomto pripade nestratil nic len je v uzadi a moze kludne cakat kym pravica padne alebo ani nepostavy vladu.
Necha vsetku pozornost na pravicove strany ako sa medzi sebou hadaju od prvej minuty zvolenia.
A nove volby smeru len nahravaju ako to povedal aj Sulik ze dalsie volby Smer bude mat urcite viac.
Sulik vie ze toto je jeho poslenda sanca ked chce byt vo vlade a preto podliaza kazdemu. SNS, MOST, Kolar su zaruka rozpadu :) Nech len vidia pravicovi volici a nech stratia zaujem o dalsie volby po tejto maskarade co sa tu kona.
naopak | 08-03-2016 18:42:25
Kotleba je produktom činnosti politikov a hlavne bezbrehej samovlády Smeru. Ďakovný list mal poslať práve na Súmračnú.
A hovorím Vám - slovo zlepenec je dnes pre RF tabu (hociaký by mu bol dnes dobrý). Ale onedlho príde čas, kedy slovo zlepenec bude znova na stole každý deň.
Úprimne ma to však teší.
seredan | 08-03-2016 18:36:42
povedme si to na rovinu - SULIK a MATOVIC su najvacsi intrigani v politike.
Pojmom UROBME HRUBU CIARU uz je po volbach jasne dokazuju ako to vsetko oni beru. (kamarat znasilni zenu pre polnocou kamarátovi a potom mu povie kasli na to uz je po polnoci urobme hrubu ciaru za tym)
A paci sa mi ako SUlik uz intrigani a zostavuje vladu a to este ani nedostal poverenie od prezidenta. Jednoducho ten clovek je intrigan. Ziadna politicka slusnost mozneho buduceho slovenskeho premiera.
Ziadne moralne hodnoty ci uz Sulik alebo Matovic. Jednoducho bulvarni opozicni politici ktori postavili svoj uspech na intrigach a utoceni lebo Fico. A ked uz Fico nieje tak zrazu nevedia ako dalej.
Jozef | 08-03-2016 18:23:06
\"velmo\" sa mi paci slovo zlepenec.
Ale pockam si, co este birmobolsevik poradi svojim, ake vyrazy, aby pouzivali.
Ked sa chce Fico s niekym spojit, tak je to stabilna koalicia, pokial to urobia z prava, zlepenec.
Az fasa.
Taku vladu budete mat, aku si zasluzite.
Cest praci, sudruhovia.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 08-03-2016 18:07:44
obcan serede | 08-03-2016 17:08:33 | - amen...

Niekomu je asi smutno za vladou jednej strany. Je cas vytiahnut cervene knizky zo suflikov?

Demokracia je predsa o niecom inom...
obcan serede | 08-03-2016 17:08:33
Viete ako to dopadne ? Pravicove strany vytvoria megazlepenec, ktorý sa cca. po mesiaci rozpadne, alebo nevyytvoria nic a hneď budú ďalšie voľby, pričom Smer bude mať 50 % a Kotleba minimálne 20 %. Tým, že ho američan Kiska neprijal, ešte viac ako média vyburcoval ľudí k jeho podpore. Médiá zbrojili aj proti smeru a čo z toho teraz vzniklo ? Len chaos, zlepenec a totálna neschopnosť. Nepodporujem smer, ale jeho porážkou a vznikom takéhoto gulášu v parlamente, pôjde HDP a životná úroveň našej krajiny prudko dole. Čoskoro to zažijeme na vlastnej koži - zmenu.
gulak | 08-03-2016 16:19:20
Maš pravdu..ja vôbec neviem,čo je to byť vo vlade..nikdy som v nej nebol..ale Ty si asi bol vo viacerých vládach..preto máš taký prehľad...
pre: gulak | 08-03-2016 15:01:51
ty vobec ale vobec nevies co znamena byt vo vlade.
Ako sa moze dajme tomu SAS, OLANO, NOVA, MOST, SNS, SME rodina, MOST, SIET na niecom zhodnut ?
Denne je treba rozhodovat o veciach ktore treba riesit. Mysliet si ze sa tam nebude kratnut je vazne len scifi. Ked len volaky maly uradnik pod ministrom rezortu spravi preslap tak ostatne strany hned zautocia na danu stranu ktora to mala na starosti a hned sa zacnu medialne boje. A kazda strana sa bude snazit vybojovat co najviac volicsky kapital ze aka je ona razantna.
Co bude 8-9 stran ked kazda ma inu ideologiu moct rozhodovat ? Pridu tazke otazky ktore sa budu musiet rozhodnut do 24 hodin a kto ich akoze rozhodne ? Slovensko pocas ich vladnutia moze prist o milardy len tym ze ich rozhodovanie nebude dostatocne rychle v dolezitych otazkach.
Jednoducho povedane nielen ze mozny zlepenec nieje lepsi ako smer ale dokonca v tomto priapde je to horsie lebo demotivuje pravicoveho volica zas ist volit lebo coskoro tu mame dalsie volby ktore budu stat miliony eur.
s.i.n. | 08-03-2016 14:55:20
Zdá sa, že väčšine stačí pre \"zorientovanie\" počúvať a pozerať RTVS+JOJ+Markíza, kde sa voči Kotlebovi vedie priam hysterická kampaň. Prečo, ak je to fašistická strana, ako neustále dezinformujú médiá, nikto nezakročil v zmysle platných zákonov? Na to nech si dá odpoveď každý sám. Pred tým, nech si pozrie toto: http://www.cum.sk/v/wljd/pravda-o-kotlebovi-lsns-a-smer-sd-ktoru-vam-media-neukazu
gulak | 08-03-2016 12:54:40
Daniel..nie som naivný,ale myslím si,že ked je vláda zložená z viacerých strán..tak je možnosť,že kradnuť sa bude menej..je tam väčšia konrola..pravdu ukáže buducnosť..ale hlavne je potrebné rozbiť tu smerácku hydru,čo sa prisala na finančné toky...a z väčšiny pracujúcich ľudí a dôchodcov,čo majú odrobené desiatky rokov urobila chudobnu vrstvu..
daniel | 08-03-2016 12:34:38
Jozef to je pravda,tato M.je zakladateľ mafiánskych praktík v Slovenskej politike.
Gulak ty si vážne myslíš že Kotleba a spol by boli iní keby vládli Slovensku ako tá zlodejská chátra čo tu vládne už 26.rokov ? Nebuď prosím ťa naivný ! Je jedno kto bude v parlamente. VŠETCI ! čo sa tam dostanú myslia na to ako si nahrabať !
Jozef | 08-03-2016 12:27:35
Dano, ale za to vsetko znicene mozme dakovat nasmu najvacsiemu tatkovi zakladatelovi - velkemu muftimu.(samo, ze nie len jemu, ale on bol tvorca kapitalotvornej vrstvy)
A snad nebudes tvrdit, ze je chybou tych zahr. obchodnikov, ze nas jediny obchod Coop, nie je schopny pokryt spotrebu. Alebo ktorykolvek velky slovensky predajca, - je vobec taky.
Oni sa len vrhli na prazdne miesto a je nasou chybou, ze im to kupujeme.
Ale toto kotlebovci neopravia.
gulak | 08-03-2016 12:19:22
Mňa najviac teší,že prehralo smerácke rozkrádanie..vlada bez Fica ešte ani nezačala a už píšete,že tiež budú rozkrádať Slovensko..,nie každý má také zlodejské myslenie ako VY...
daniel | 08-03-2016 12:14:58
A aby bolo všetkým jasné,práve som podpísal petíciu o vyhlásení referenda na odvolanie terajšieho prezidenta.

Na stráž !
daniel | 08-03-2016 12:10:53
Jozef,to je jasné že aj Kotlebovci sa budú chcieť nažrať z válova. Veď som to tu už raz písal. Ale Kotleba je aspom hrdý slovák a nepchá sa Amerike a Bruselu do zadku !
Teraz nám je už lepšie keď sa všetko Slovenské zničilo,robíme iba na nenažraté zahraničné firmy,ktoré zisky nemíňajú u nás ale v zahraničí? Obchody a nákupné centrá ktoré patria cudzincom sem vozia svoj zahraničný tovar,ktorý by v ich vlastných krajinách nepredali !
a tak ďalej,škoda pokračovať
Seredan | 08-03-2016 11:45:27
Kiska sa boji Kotlebu preto: Kiska je v prvom rade Žid a aj Butora -- netaja sa tym.
Kotleba verejne prezentuje vystupenie z NATO - KISKA ako americky mediator si nemoze dovolit aby v jeho krajine sa rodzuchala diskusia ohladne NATO. To by znamenalo ze amerika by KISKU stiahla a nahradila inym.
Kiska je taky had ktory prezlieka kozu na pockanie. Uz len to ze SMER, SNS, LSNS volili ludia ktori nehlasovali za KISKU aby sa stal prezidentom jasne dokazuje ze Kiska by v dnesnych volbach vobec nebol prezidentom.

http://3.bp.blogspot.com/-7jJeBbnJ7Vc/VcuwW7vc1_I/AAAAAAAAJ6w/3R-oLw_mZKw/s1600/v.png
Jozef | 08-03-2016 11:44:25
Dano, az na to, ze tych 14 gardistov si teraz bude chciet tiez omocit zobak, co aj urobia.
Ale s tym rozdielom, ze doteraz to platili ludia z BB kraja a teraz budeme vsetci.
onanym | 08-03-2016 11:23:01
proamericky saso? aky inak by mal byt? lizat zadok PUtinovi? Uz len to by chybalo
daniel | 08-03-2016 11:11:28
Ale sa smejem ako tí pajáci v parlamente majú prievan z Kotlebu !! Hlavne ten smiešny proamerický šašo v Grassalkovičovom paláci !
Oni nemajú strach že by tu Kotleba vyvolal národnostné nepokoje,ale majú obavy že im teraz bude pozerať do ich finančných kšeftov a podobných machinácií ! Už sa teším na predčasné voľby ! Tie budú tak či tak.
onanym | 08-03-2016 10:28:29
pisarovic | 08-03-2016 08:16:04 - ty si dobra naivka! :D:D Pamatas si vyroky FICA, ako taral uplne rovnako o romoch?! Co urobil? Nic. Kotleba je to iste...
pisarovic | 08-03-2016 08:17:51
pre Peter | 07-03-2016 19:32:25

ak by otto kiska urobil hned by boli protesty a kisku by odvolali. este aby nebol prezidentom kotleba :D
pisarovic | 08-03-2016 08:16:04
a koho ineho volit? :) darmozracov? nie radsej kotlebu. aspon sa postara o ciganov :)
demokracia | 08-03-2016 07:59:31
...pekny vysledok a dokaz dnesnej demokracie: prezident jednoducho odignoruje 200.000 volicov.
Presne tak, ako vsetci ostatni politici - co kde kedy a komu vyhovuje...
Pani politici, mohli by ste sa uz nad sebou konecne zamysliet, ci naco??? ...ved Kotleba Vam to mozno za chvilku vysvetli.
jana | 08-03-2016 07:23:33
Pán Kotleba a pán Kollár to je ako zmena k lepšiemu ???? Ak si to naozaj myslíte tak potom zbohom Slovensko ! Najlepšie by bolo úplnú zmenu novú vládu nové tváre !
onanym | 07-03-2016 22:48:55
Paneboze...NWO uz aj na seredonline :D:D
pre obyvatel | 07-03-2016 22:43:44
presne sa to nazyva NWO now world order. clenovia rothschild,rockefellerovci,buffet,najaktivnejsi clen george soros a najmladsi clen bill gates.a co maju tito pani spolocne? financovanie vojenskych operacii,destabilizaciu krajin,riadenie inflacie,vyvolanie hospodarskej aj uteceneckej krizi.znizenie konkurencieschopnosti statov,hlavne europy a ruska akym kolvek sposobom.a snaha ponechat na planete 1mld. ludi.pomaly ale isto sa tento plan naplna.
toto vela vysvetluje | 07-03-2016 22:12:37
Ako informuje britský denník The Star, Hitler mal podľa záznamov doktora Waltera C. Langera rád, keď sa pri intímnom styku ženy nad neho postavili a vykonali naňho veľkú aj malú potrebu s tým, že bol potom pokrytý ich výkalmi.

\"Nebol schopný normálneho pohlavného života, pretože bol koprofil ...
Kotlebov vzor...
obyvateľ | 07-03-2016 22:03:05
Kde sa da pozriet kolko ludi v Seredi volilo Kolebu? Prave preto som ho volil lebo jedine on mal v programe vystupenie z EU a NATO. Nalejme si cisteho vina ze co nam tento vstup a pakt priniesol. Rozkradnuty a vypredany stat,donedavna sebestacne ale po vstupe totalne znicene a tiez rozpredane a rozkradnute polnohospodarstvo, znicenie malej ale uz aj strednej podnikatelskej vrstvy,nezamestnanost a chudobu. Toto je vysledok EU a NATO. Ano mozeme cestovat ale starsi nemaju zaco a mladsi si kupuju z SK len jednosmerny listok, ale spiatocny uz nikdy viac. O tejto vnutropolitickej zumpe uz ani nebudem pisat. A dôchodcom co volia tuto Smeracku bandu asi len tolko. Dochodcom bolo pridane asi 3eura k dochodku a znizenie Dph na par potravin im usetri asi 5eur za mesiac. Ale len na poplatkoch statu ci kolkoch alebo mestam a obciam ich obrali o niekolko 100% naviac. Tak co dostali ked tu bandu tak vrucne volia? Velke hovn.
gulak | 07-03-2016 21:29:27
V Nemecku bol nacizmus..fasizmus bol v Taliansku..
Peter | 07-03-2016 19:32:25
A ukázalo sa aj to,že ak by Kotleba alebo hoci kto iný získal aj 40% všetkých hlasov všetkých oprávnených voličov v republike,tak mu to môže byť prd platné ak by si prezident zmyslel že ho nepoverí zložením vlády.Tak že ľudom volený prezident môže odignorovať vôľu ľudu ktorí ho zvolil a rozhodnúť proti ich vôli.A to všetko legálne,taký je zákon platný ešte z čias ked prezidenta volili politici.
anonym | 07-03-2016 19:08:46
Ukazalo sa, ze niektori najvacsi demokrati /politici/ maju problem s demokraciou. Kotlebova strana totiz uspela v slobodnych a demkratickych volbach. Ak to niekto nechape a nedokase respektovat, patri do KLDR. A k tomu ich fasizmu len tolko - ak by naozaj islo o fasistov, MV SR ma pravne moznosti ako ich cinnost eliminovat. Ak vsak legalne kandidovali do volieb a legalne funguju, tak sa tak deje v sulade so zakonmi. Aspon neviem o tom, ze by statne organy tvrdili opak.
onanym | 07-03-2016 18:00:37
Presne tak. Proste ludia uz maju plne zuby \"tradicnych\" politikov á la Figel, Fico, Freso a podobne. Chceli zmenu. Nesuhlasim s jeho nazormi, ale ignorovanim jeho a jeho volicov proste dosiahnu uplny opak. Nie je to dobre, co je jeho idea, ale proste treba sa k tomu postavit vecne. Ludia maju problemy, vela problemov a politici na nich dlho kaslali. Tak to zobrali do ruk a rozhodli. Zaujima ma, kde vsak trcalo 40% ludi..
toto je výsledok | 07-03-2016 17:50:51
práce politikov a ignorantov takých ľudí, ako je p. Majko. Viď Fígel a ďaľšia politická čvarga. Kotlebovcov by som všetkých nasťahoval týmto politickým hajzlom za susedov.Nech si to užijú. A keď Tí kreténi sa ani teraz nedohodnú na menšom zle a nezastavia rozkrádanie, Kotlebovcov bude v parlamente 16%.
Peter | 07-03-2016 17:24:59
Všetky tri riešenia považujem za veľmi potrebné!
volič | 07-03-2016 16:59:22
Veľmi dobrý článok, pán Majko.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign