Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Koná amorálne poslanec Matušica ignorujúci uznesenie a zákon, alebo novinár na to verejne upozorňujúci?

Miloš MajkoDátum02. 03. 2017 08:48:18Témaobec Šintava
200

Šintava   |  Bohatá diskusia sa rozpútala aj pod článkom týkajúcim sa NEkonania poslanca  OZ v Šintave  Romana Matušicu. http://www.seredonline.sk/clanky/poslanec-oz-roman-matusica-odpovedat-na-otazky-obcanov-nema-cas/   Jeden z diskutujúcich akosi NEchápe podstatu problému a takpovediac "za každú cenu" nehľadá problém v poslancovi neplniacom si povinnosti uložené mu zákonom  a uznesením orgánu, do ktorého bol zvolený, ale v médiu, resp. novinárovi, ktorý na tieto fakty verejne upozorňuje občanov a voličov poslanca Matušicu.

Buďme konkrétni a pozrime sa do diskusie, v ktorej čitateľ  "Majo" vo svojom prvom prispevku napisal:

Majo | 25-02-2017 18:05:59 |
Pan Majko. Som obcanom Sintavy. Nemam rad ani Holicku a ani Matusicu nepoznam osobne.

a tiež:

"Co si to vobec dovolujete niekomu davat ultimata??? Pokial viem, aj keby chcete nejake informacie, tak na Vasu ziadost je zvycajna doba odpovede 30 dni."

no a následne pod ďalším príspevkom zrazu napisal toto:

Majo | 02-03-2017 05:42:19 |   Ano, je to pravda, ze Jurcaga bol nastvany, ze Endelova kandidovala proti nemu :) ale ako vravim o tomto celu dobu nechcem hovorit. cele toto je medzi Jurcagom (Majkom) a Holickom a je to dlhodobe a zlozite a vobec am to nezaujima. Nazor na to mam a situaciu poznam. Uprimne ani jeden z nich mi nesedel ako starosta, ale to je zasa len moj osobny nazor.

- - -

Väčšinu príspevkov som vynechal, no je možné vrátiť sa k nim pod predmetným článkom. Za dôležité považujem upozorniť na nápadné niekoľko násobné upozorňovanie na "morálny rozmer" mojej komunikácie s poslancom OZ, termínom na jeho odpoveď a samozrejme všeobecné frázy ako 30 dní na odpoveď poslanca. Ale aj na zjavné protirečenie si v jednotlivých príspevkoch písaných s odstupom času.

Celé zle! Prečo?

Diskutujúci (vôbec neriešim kto to je) sa v niekoľkých príspevkoch zameriava na konanie novinára a ani jeden jediný krát nekritizuje  NEkonanie poslanca, ktorý skladal občanom sľub že bude hájiť ich záujmy, konať zákonne a pod. Ani jeden krát sa nepozastavuje nad tým, že poslanec (nie novinár) mal uznesením školskej rady (do ktorej bol schválený obecným zastupiteľstvom)  v zápisnici písomne uloženú povinnosť "Uznesenie 5: Rada školy ukladá doručiť stanovisko všetkým poslancom obecného zastupiteľstva. Z. p. R. Matušica, člen obecného zastupiteľstva.ktorú si na OZ preukázateľne NEsplnil. OK, buďme ľudskí a pripustime zabudnutie na túto dôležitú povinnosť uloženú mu uznesením. No máme tu hlasovanie o principiálnej veci - Výzva na dodržiavanie VZN starostom obce  Holičkom. Tu neexistuje žiadne ospravedlnenie konania poslanca Matušicu, pretože pri tej najlepšej vôli nemôžem nazvať morálnym Matušicov postoj, kedy starostovi dôrazne nepripomenul  rovnosť pred zákonmi a poslancami schválenými VZN-kami. V návrhu uznesenia  Matučica NEhlasoval ZA. Som zvedavý, ako bude poslanec Matušica reagovať na najbližšieho občana nesplniaceho si napr. daňovú povinnosť vyplývajúcu mu z VZN a jeho prípadné odvolávanie sa na úmyselné konanie starostu a NEkonanie poslanca v takto principiálnej veci. Tu sa totiž už nejedná o názor, ale o postoj k právu a pravde.

Diskutujúci stále píše o termíne, ktorý považuje za  amorálny, no zároveň ani jediný raz neberie do úvahy v článku zvýraznený fakt, že poslanec  Matušica už pri telefonickom rozhovore  po pomerne aktívnom odďaľovaní možného termínu stretnutia sa nakoniec vyjadril, že o komunikáciu nemá záujem.

Uvedené účelové konanie diskutujúceho je vážnym morálnym problémom vlastným nielen jemu, ale mnohým občanom, ktorí ani na základe jasných a zrozumiteľných dôkazov podložených fotodokumentáciou nemajú záujem pochopiť, alebo aspoň zobrať na vedomie, že ak v spoločnosti niekto morálne zlyháva, tak to nie je novinár na NEkonanie poslanca upozorňúci, ale samotný poslanec vážne porušujúci (minimálne ignorujúci) nielen  uznesenie orgánu do ktorého bol zvolený (školská rada), ale aj zákona  369/1990 Z.z., ktorý mu ukladá povinnosť informovať občanov a voličov o veciach súvisiacich s výkonom jeho mandátu.

Chápem, že v mnohých prípadoch hlavne v dedine dôležitú úlohu hrajú   kamarátske, rodinné a ďalšie vzťahy, ktoré lákajú k určitej "obrane" či aspoň tolerancii - no v kombinácii s útočením na pravdu a jej popieraním  to nefunguje. Práve opačne ! Už v diskusii som upozornil, že ja nemám problém urobiť ďalší materiál s podrobnejším vysvetlením problému zvaného NEkonanie "nezávislého" poslanca Matušicu v jasne definovaných skutočnostiach.

Novinár kauzu netvorí, on na ňu len upozorňuje. Po viac ako roku mnou vyhotovovaných a verejne publikovaných výstupov ste si pán diskutujúci  "Majo" mohli všimnúť, že sa neradím medzi bulvárnych novinárov, nehľadám atrakcie vo forme kritizovania oblečenia poslancov či ich účesu. Každý môj článok je podložený faktami a odvoláva sa na skutočnosti, ktoré si čitateľ/divák má možnosť preveriť priamo v publikovaných podkladoch (prílohách), alebo vo videu z rokovania OZ.

Osobne nemám problém s občanom, ktorý pochopiť nechce, nedokáže, alebo nemá záujem. Je to jeho osobná vec. No mám problém akceptovať v diskusii účelovo a systematicky uvádzané klamlivé informácie  týkajúce sa konania mojej osoby evokujúce snáď dokonca záujem niekomu účelovo škodiť, alebo na druhej strane pomáhať.

Ani jeden z článkov by totiž logicky nemal dôvod vzniknúť, keby si občanmi volený a za nezávislého sa vydávajúci  poslanec  OZ Roman Matušica plnil povinnosti a neporušoval (neignoroval) zákonmi mu ukladané  povinnosti.  Napriek uvedenému, u nás má aj poslanec Matušica (tak ako to je uvedené aj v SMS) stále dvere otvorené. Nikto nie je nijako nútený SOL mať rád, no pokus o jeho ignorovanie ktorýmkoľvek voleným zástupcom vzhľadom na dosah média v obci je minimálne na zamyslenie.

To je demokracia...

- - -

Ak máte záujem o vyhotovenie ankety s otázkou: "Koná amorálne poslanec Matušica ignorujúci uznesenie a zákon, alebo novinár na to verejne upozorňujúci?"  kludne napíšte - urobíme ju. Vopred ale vyhlasujem, že nemám záujem R.Matušicovi  škodiť. Za nevyhnutné považujem iba upozorňovať na to, že je to ON, kto si povinnosti mu uložené - neplni.

Úlohou médií je kontrola demokracie a prinášanie informácií občanom. A SOL si ju  plní aj v Šintave.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Otázka | 09-03-2017 16:25:18
Čo je teda v tom uznesení napísané, môžete ho niekto zverejniť?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 09-03-2017 15:38:38
zaujímavé | 08-03-2017 18:23:50 | - a presne polozenie Vami uvedenych otazok bolo dovom mojho kontaktovania poslanca Matusicu.

Ano, suhlasim. Urcite mal dovod na neoboznamenie poslancov s materialom a aj dovod na konanie popisane v clanku.

Ake jednoduche. A logicky tu je odpoved, kedy takyto clanok NEMUSEL VZNIKNUT.
Šintavan | 09-03-2017 14:46:40
Som si istý, že to bol od riaditeľa ZŠ herecký výkon. On totiž vyniká hereckým nadaním, schopnosťou manipulovať a umne podsúvať jeho názory ľuďom okolo neho (učiteľom, rade školy, rade rodičov, novinárom a samozrejme starostovi). Už by bolo načase raz a navždy sa zbaviť tohto parazita a dať priestor niekomu inému.
zaujímavé | 08-03-2017 18:23:50
pre pani poslankyňu S. Režnákovú: Pán poslanec musel mať nejaký dôvod, prečo neoboznámil poslancov OZ s uznensením rady školy. Prečo by niečo tak dôležité tajil?! A pán riaditeľ (bol) počudovaný, alebo sa (tváril) počudovane?! Lebo byť počudovaný ( vychádza z človeka) a tváriť sa počudovane (herecký výkon).
Registrovaný Stanislava Režnáková Stanislava Režnáková | 08-03-2017 10:47:33
osobne si myslím,že keby p.Matušica bol splnil uznesenie rady školy a rozdal všetkým poslancom stanovisko rady školy v termíne a nie až 23.2.2017 na porade v škole,aj to až na počudovanie p.riaditeľa školy,ktorý netušil že toto stanovisko sme neobdržali,nemusela táto debata vôbec vzniknúť.

S.Režnáková-poslankyna OZ
Otázka | 07-03-2017 16:52:20
Rozmýšľam kam speje táto spoločnosť,keď je ochotná zatvárať oči nad prešľapmi,neplnenim si povinností ,nad porušovaním zákona ,človekom ktorý by ich mal v prvom rade dodržiavať. Ako veľmi nás rozčuľuje,ked nám dá policajt pokutu za prekročenie rýchlosti, keď nám daňový úrad napari pokutu za nie načas odovzdané vykazy. Povedzte mi sintavania, prečo vás niektorých nerozculuje porušovanie zákona Holickom,ale vás rozčuľuje,ze na to Majko upozorňuje.Holicka nás má všetkých u r..i a smeje sa nám do tváre!!!hlupáci!!!
Obcan | 07-03-2017 16:26:28
Lenze matusica nieje zamestnancom ani starostu,ani riaditela,ale je poslancom oz a ma sluzit obcanom. Tak to je nieco ine ako si myslis. Ma sa im teda zodpivedat za svoje rozhodnutia.
anonym | 07-03-2017 15:03:02
Keď je tvoj zamestnanec tak ho vyhoď.
Občan | 07-03-2017 12:45:31
Občan | 07-03-2017 08:38:52
Predstavte si , že starosta, pracovníci obecného úradu a poslanci sú zamestnanci nás občanov. Čo urobí zamestnávateľ, ak sa mu zamestnanec vyhráža, ponižuje ho alebo mu neodpovedá? Každý zamestnávateľ by takého zamestnanca vyhodil!!!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-03-2017 08:48:18
Občan | 07-03-2017 08:38:52 | - pod inym clankom mate vysvetleneho Veselickeho - obdobne plati pri Matusicovi. Este pockam na text, ktory napisete pod Sopornu. ;-)
Občan | 07-03-2017 08:38:52
Pán Majko, Matušica nie je Váš zamestnanec,a keď sa s Vami nechce rozprávať pred kamerou. tak to treba rešpektovať a nie sa nadúvať ako malý moriak.Mám pocit že je stále viac a viac ľudí čo Vás nemusí a ignoruje Vás a Vaše názory.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-03-2017 09:20:45
V zasade je o kazdej obci pisane to, co sa tam deje, co pisu obyvatelia obce a co chce obec ako taka navonok prezentovat.

Vzdy to je o uvedomenosti vedenia obce, poslancov a o tom, ako k medializacii kto pristupuje.

Sintava, resp. vedenie obce sa k comukolvek (aj medializacii kulturnych aktivit v obci) v SOL stavalo mimoriadne negativne s tym, ze im vadi diskusia pod clankami.

Presne vedeli, co v obci nepotrebuju. Moznost pre ludi diskutovat a ziskavat informacie.

Staci pozriet sa rok a pol dozadu:

- viac ako 60 nezverejnenych faktur
- utajovany obsah protokolu NKU kde je konstatovane nehospodarne vyuzitie 37 000 Eur
- vysoko nadstandardne platy na urade
- nedodrziavanie VZN starostom obce
- nedodrziavanie zakona starostom obce

a dalsie veci, ktorych len zverejnenie vyvola reakciu u kazdeho normalne rozmyslajuceho obcana.
Zaklady na revoluciu su nebezpecne a chapem snahu radsej sa niektorym veciam vyhnut.
To vsak so samospravou roku 2017 nema nic spolocne. Utajovat starosta moze akurat tak ake nosi spodne pradlo, a co robi doma za murom vlastnej nehnutelnosti.

Vsetko co sa deje na urade a s verejnymi peniazmi je VEREJNE a akekolvek pokusy o utajovanie veci musia byt SAMOTNYMI OBCANMI razne potlacene uz v zarodku.

Ani v Sintave sa v podstate nejedna o zapas proti niekomu, ale za vec. Tou je transparentnost a to s nastavenim pravidiel, aby bolo uplne jedno kto bude na urade sediet - vysledok musi byt rovnaky.




jana | 06-03-2017 09:03:13
Občan | 06-03-2017 06:23:24 on myslel v negatívnom zmysle tu sa píše o kultúrnych aktivitách dedín . A má pravdu v okolitých obciach je tiež o čom písať .
Občan | 06-03-2017 06:23:24
občan | 05-03-2017 19:24:35
Píše sa tu aj o ostatných obciach http://www.seredonline.sk/clanky/oslava-mdz-v-pate-2/
janko | 05-03-2017 22:23:06
Aj na cintorinske sluzby bolo take vyberove konanie ze davno bol vybraty adept a cele to bola len fraska...
trapne prispevky | 05-03-2017 22:04:51
jaj...opat trapny prispevok
Xyxyx | 05-03-2017 21:29:51
Osobne si myslím Pán reportér,že by ste mali viac písat o Seredi ...lebo toto je stránka Sered Online a nie Šintava online a neútočiť na poslancov...keď ste reportér tak skúste písať o vašich susedoch v socialných domoch a ich živote atď.....Ale nato asi nemáte ....Mne to pripadá ako platená predvolebná kampaň ktorá už začína teraz...
výberko | 05-03-2017 21:05:19
V Šintave sú pedagógovia, čo by spĺňali podmienky výberového konania na riaditeľa/ku ZŠ s MŠ a majú schopnosť viesť školu, ale nedostanú šancu ... nemajú dôvod sa prihlásiť do výberového konania, keď výsledok je známy už teraz :) Najsmutnejšie je, že podporia cezpoľného ako rodáka a pritom občania by chceli zmenu.
Milan | 05-03-2017 20:45:18
O tom, že pán Matušica zabudol (nechcel ?, bolo mu to trapné ?, nerád vôbec niečo hovorí do kamery ?) informovať niet pochýb. Onedlho bude NEZÁVISLÁ rada školy opäť voliť riaditeľa. Myslím, že menovací dekrét je už vytlačený aj podpísaný ... a žúrka bude opäť
pre občana | 05-03-2017 20:41:40
Mne bežnému občanovi , Miloš Majko absolútne nevadí. Skôr vadí skupinke ľudí, čo si hrabala na svojom piesočku a zrazu ich aktivity resp. hru sleduje niekto, koho nepotrebujú, aby ich sledoval a to je Miloš Majko a občania Šintavy.
Občan | 05-03-2017 19:33:28
Prepáčte,možno sa mýlim, ale stále tu hovoríte buď o jeho nečinnosti alebo o tom,že si nesplnil úlohu a neoboznámil poslancov. Pokial viem,tak mávajú aj porady pred OZ a nikde nieje napísané, že to má oznámiť na OZ. Ako možte VY vedieť či im to oznámil alebo nie?
občan | 05-03-2017 19:24:35
To je dobré že na nikoho neútočíte pán Majko.To asi všetci ostatní ľudia na tejto planéte útočia na vás. A za to že je niekto exibicionista, že ešte aj na pyžame na chrbte má vyšité reportér SOL a že musí sa ku všetkému vyjadriť a podpísať s tým mám ja čo.Šintave nepomáhate, ľudia sa hádajú a vy ani v Šintave nebývate.Stavím sa že v takej Dolnej Strede by ste si takto na starostu a poslancov nedovolovali.Ani na Vinohradoch, ani v Šoporni, ani v Pate. Odtiaľ by ste išli s nasoleným zadkom.
Dadka | 05-03-2017 15:28:31
vyborne pan Majko velmi profesionalne...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-03-2017 14:21:37
občan | 05-03-2017 11:50:19 | - mylite sa a to hned niekolko krat. Iba 3 mi stoja za reakciu:

1. Klamete, na nikoho neutocim. Utocil na mna osobne starosta obce a to dokonca podanim trestneho oznamenia. Ubranil som sa - otazkou je, ci by sa ubranil bezny obcan, ktory nema moznost veci konzultovat s min. 2 advokatskymi kancelariami a nema skusenosti ako ja.

2. Nie som polnohospodar a rastlinnej vyrobe nerozumiem. Takze nic pre sitotu nesejem.
O tom, ze svojej praci rozumiem a urobil som ju dobre priamo svedci aj Vasa reakcia. Som rad a budem pokracovat.

3. Na rozdiel od Vas, ja sa neschovavam. Ani za transparentnost, ani za anonyma a na rozdiel od Vas, dokonca ani nekritizujem ineho na tajnasa len tak z poza klavesnice pocitaca. Ja pisem a verejne sa vyjadrujem pod svojim menom, fotografiou a v mediu, ktore ma denne citanost 2 x taku vysoku, ako ma Vasa obec obyvatelov. Takze KLAMETE VEREJNE a to Vam v sucasnom stave poznania faktov o riadeni Vasej obce starostom Holickom a pri mnohych veciach v NEkontrolovani kontrolorkou Vedeodyovou nepomoze. Uz je publikovanych prilis vela faktov, ktore jasne a zrozumitelne vsetkym ludom dokazuju, kto, kedy co urobil, NEurobil a kto sa na co hra.

Na zaver - mylite sa aj v tej novinarcine. Transparentnost v samospravach je moje hoby, nie praca. Verejne poukazovanie na konanie malych gubernatorov ma bavi tak, ako ineho hokej, kuzelky, sachy, futbal, alebo ina zabava. A obaja vieme, ze ked nieco niekto robi ako konicka a s radostou, ma to inu uroven, kvalitu a hodnotu, ako ked sa tym iny zivi.

Tak to je a ja som Vam to rad vysvetlil. Mozno pochopite, ako s tymi informaciami nalozit. ;-)
Obcan | 05-03-2017 13:42:51
Si ma pobavil. Vraj kona pre sintavu. Si uplne chory. Kona iba to,co mu pan riaditel,alebo pan starosta nakaze. Je to obycajny vritlez. Pre obec urobil zatial iba skodu napriklad tym,ze suhlasil so zvysenim platu starostovi o 25% co je zhruba 5000 eur za rok. Tak sa spamataj a nepis sprostosti tebe vlastne.
asi tak | 05-03-2017 13:25:50
Ako poslanec, člen rady školy, predseda komisie vzdelávania, by mal preukazovať väčšiu angažovanosť pri kontrole školy a väčšiu znalosť zákonov v oblasti školstva, ak mu už bola pridelená táto oblasť.
občan | 05-03-2017 11:50:19
Matušicu poznám,a ako poslanec robí pre Šintavu.Zvolili ho ľudia. Kto zvolil Vás? A kto zo Šintavy?A prečo práve Šintava? Vy pán Majko útočíte na každého kto s vašimi potreštenými názormi nesúhlasí.Nezasiali ste nič dobré pre Šintavu a pre rodiny žijúce v Šintave.Schovávate sa za transparentnosť a ak toto je cesta novinára tak zbohom.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-03-2017 11:47:35
Majo | 04-03-2017 10:18:13 | - Vy mate pravo rozhodnut vo volbach a ja mam pravo pytat sa. Sposob a styl zvolim sam tak, ako Vy sam zvolite listok, ktory do urny vhodite.

Uz podstatne nizsie som Vam napisal, ze neriesim Vas nazor - zostante pri nom. Ani Vam nevnucujem svoj. Vy reagujete na moj clanok a ja na Vase reakcie. cTo je vsetko.

K volbam este toto:

Ak volic povie, ze \"pokazeny\" nekomunikujuci a zakonom i uzneseniami ulozene povinnosti si neplniaci poslanec je snad OK a ak nie, tak mu to staci dat vediet pri volbach, tak ta tvrdim toto, ze mozno uz nebude treba.

Preco? Lebo dve ci tri zle rozhodnutia poslancov mozu obec doviest do stavu, ze kandidovat nebude mat kto. Nebude totiz dovod.

Poslanec NEplniaci si povinnosti udelene mu UZNESENIM kolektivneho organu a IGNORUJUCI ZAKONY, NEMA CO v zastupitelstve hladat !!

Poslanec ma byt moralnym vzorom a ak si obcania volia ludi, ktorym nasledne toleruju (nedajboze schvaluju) neplnenie uzneseni (vole vacsiny) a pripadne porusovanie zakonov, tak potom zbohom zdravy rozum - Majo!

To iste plati aj pri starostovi.
Majo | 04-03-2017 10:18:43
A moje skutocne meno je Majo, nemusite ho davat do uvodzoviek
Majo | 04-03-2017 10:18:13
Pan Majko, ano, nezameriavam sa v mojich komentaroch na to, ze NEkonal Matusica, kedze o tom ste pisete VY, a to ze NEkonal vyhodnotim JA pocas volieb ;) to je demokracia...takto by to malo fungoavat ak sa nemylim.

To, ze Matusica sa odmietol s Vami stretnut je jeho rozhodnutie a opakujem, aj toto jeho konanie ako volic ocenim vo volbach ;)

Moj komentar bol urceny pre Vas za to, ze odsudzujem Vas styl a sposob komunikacie s poslancom.

O kritizovani Matusicu bol Vas clanok, nie moj komentar a celu dobu som chcel upozornit na Vas styl a sposob komunikacie.

Ohanate sa demokraciou, ale akonahle niekto vystupi proti Vám spravate sa ako zaryty STBak. Je to dost alibisticke nevediet prijat kritiku a odlisny nazor.

Pochopil som, toto je medium pana Majku a nikto iny tu nemoze mat odlisny nazor ako on a nemoze ho tu kritizovat :D

A preto este raz opakujem ...
Ja som nekritizoval to, ze upozornujete na NEkonanie Matusicu (to je v poriadku), ale to, akym sposobom s nim komunikujete a co si k nemu dovolujete. Je to podla mna nedostojne z Vasej strany.

Amoralne nie je to, ze na to upozornujete, ale to, akym sposobom.

Kolkorat to mam este napisat? Ci zasa vystrihnete len cast mojho komentaru? Ja chapem, ze treba samospravu kritizovat a upozornovat na jej chyby... Ale treba to robit slusne.

A o tom som celu dobu hovoril ;)

Ale to by ste musel chciet citat s porozumenim...cize bud mojim slovam nerozumiete, alebo nechcete rozumiet

...ozaj...uroven Noveho Casu

Este kazdy piatok by ste sem mohol hodit letak z Lidlu v pdfku ;)

Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-03-2017 14:48:01
jana | 03-03-2017 14:45:53 | - ak mu to OBCANIA dovolia...
jana | 03-03-2017 14:45:53
Každý , kto sa tam chce dostane hovorí , že bude iný. Ale bohužiaľ nie je taký ako ostatný a hovorí , čo ostatný.(Kto chce z vlkmi žiť , musí s nimi vyť .)
obcanka | 03-03-2017 14:08:33
jeden z ritolezov...
Peter | 03-03-2017 13:09:39
Toto by mohla byť zaujimavá anketa, privítal by som ich na stránke možno aj viac :D
\"Koná amorálne poslanec Matušica ignorujúci uznesenie a zákon, alebo novinár na to verejne upozorňujúci?\"

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign