Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Klamstvá a intrigy súčasného starostu. Už ich bolo dosť!

Mgr. Milan VlčekDátum15. 08. 2018 13:26:01Témaobec Šoporňa

15.8.2018          

         Čím viac sa blíži termín konania komunálnych volieb 10. novembra 2018, a teda voľba poslancov Obecného zastupiteľstva a starostu Obce Šoporňa, tým viac sa odkrývajú klamstvá a podpásovky súčasného vedenia Obce.

 

Za ich volebného obdobia ich bolo viac než dosť a netýkali sa iba mojej osoby či rodiny.

Jednou z „obľúbených“ tém súčasného starostu bolo vyplácanie platu počas mojej funkcie starostu. Nuž a aby bol súčasný starosta presvedčivý, tak podával na mňa trestné oznámenia jedno za druhým a dokonca na zasadnutí Obecného zastupiteľstva v Šoporni oznámil, že Obec musela vrátiť poistné ako zamestnávateľ do Sociálnej poisťovne a Všeobecnej zdravotnej poisťovne, keďže som vraj nezákonne poberal vyšší plat?! Poslanci – samosudcovia, bez overenia uverili starostovi a veselo zahlasovali za udelenie pokuty, čím mi spôsobili nemalé problémy. Starosta nemal problém oklamať aj súdy pri vymyslenej exekúcii a iba uviedol, že vyšetrovateľ, polícia prijala jeho trestné oznámenie. Nijaký písomný dôkaz nedoložil.

Ale lož má krátke nohy a keď som si na základe tejto informácie starostu vyžiadal z Polície Uznesenie o vyšetrovaní poberania môjho platu, bolo jasné, že starosta, ako väčšinou, klamal poslancov, klamal občanov Šoporne, súdy, prokuratúru!Dokonca zatiahol do svojich účelových klamstiev i obe poisťovne. Pochopiteľne, že som písomne obe poisťovne oslovil, aby sa vyjadrili, či Obec Šoporňa ako zamestnávateľ vrátila alebo nevrátila poistné za moju osobu, keď som bol starosta? A obdržal som písomné odpovede, samozrejme, úplne jasné, a ani jedna z poisťovní nič Obci Šoporňa za moju osobu, zdôrazňujem, nič, nevrátila, pretože nikto nič nežiadal a ani nebol na to žiadny dôvod.  

 

Právoplatné Uznesenie z Polície znie, že plat som poberal oprávnene v súlade so zákonom. Napriek tomu poslanci OZ a starosta Obce – samosudcovia začali práve z dôvodu, že som podľa nich – samosudcov, neoprávnene poberal plat, so mnou konanie o pokute a následne exekúciu. Ako dôkaz uviedli práve toto Uznesenie, ktoré hovorí o presnom opaku, ale nikdy Uznesenie nikomu neukázali. Dokonca sa údajne čudovali, ako som sa k nemu dostal, kto mi ho dal. Ich úmyslom asi bolo, aby Uznesenie nikto nikdy nevidel. To je už vážne choré a nebezpečné.

Platíme si drahého právnika, ktorý dostal z Obce Šoporňa takmer 100 000,- Eur a za čo vlastne? Ak by si aspoň prečítal zákon on, starosta alebo poslanci, tak by do takéhoto sporu Obec nemohla ísť. V Zápisnici OZ, ktoré sú na stránke Obce zverejnené (asi) si môžete prečítať aj konkrétne mená poslancov, ktorí za toto klamstvo a úmysel obrať ma o česť a majetok zahlasovali. Čo Vaše svedomie, vážení poslanci, už ste spokojní, keď ste konali bez písomných dôkazov a tak, ako Vám kázal starosta, ktorý opakovane klamal a stále klame?

 

A čo vyplácanie odmien zamestnancom Obce za dva roky vo výške takmer 700 000,- Eur? Čo na to hovoríte poslanci OZ Šoporňa? (uverejnené na SOL dňa 1.8.2018)

 

Podobne starosta Obce klamal poslancov a občanov o výške požadovanej sumy na kanalizáciu v období, keď som bol starostom. Povedal to verejne na zasadnutí poslancov Obecného zastupiteľstva! Namiesto sumy nákladov na kanalizáciu cca 7 miliónov eur uviedol

poslancom sumu cca 9,3 milióna eur. Je to uvedené i v zápisnici OZ (uverejnené na SOL dňa 25.5.2018).

 

Ako sa tomuto  konaniu hovorí v právnom štáte? Úmyselné organizované konanie? Zneužívanie právomoci verejného činiteľa?Môžem sa len pobaviť na neodbornosti  šopornianskych poslancov a na záver len vysloviť myšlienku: „Klamstvo či pretvárka dlho nevydržia, pravda vždy vyjde najavo.“ 

                       

Milan Vlček, Šoporňa


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
sopornan | 09-09-2018 09:26:10
Je dokonale absurdne,aby takyto clovek,ktory je pravoplatne odsudeny,za posobenie v komunalnej politike,moze opat kandidovat...Za toto by sa ani v kocurkove nehanbili
moralne ci nemoralne | 09-09-2018 07:35:02
Rano som asi vstal zlou nohou.
Napadlo ma, ci je moralne aby poslanec, ktory volicom doteraz ukazal falost a tupost, ktory na obcou poriadanych akciach absentoval, ktory nedokazal ani na oslavach SNP vojst do zastupu a vzdat poctu padlym vojakom, ..., ci je vhodny na post starostu obce. Byva vobec v obci? Nie je to aj vysmech volicom, aspon tym ktori ho volili? Aku pracu ci vykon poslanca vo bolebnom obdobi vykonal?
Je moralne, aby clovek ktory posliapal ustavne pravo 1100 obcanov slobodne sa v referende rozhodnut, aby bol znova na stolicke a diktoval vlastne zakony?
Su takito ludia vobec moralny?
To jen tak, na Dobre rano ;)
konstatovanie | 07-09-2018 20:20:18
Za tvrdenia, ze Macho dava obecne do farskeho majetku by som ta na Machovom mieste okamzite zazaloval. Nemas ani predstavu, ako funguje chod farnosti, farnici sa uz niekolko rokov skladaju na opravu kostola a tebe by mala huba zamrznut, ze vypustas taketo bludy. Dufam, ze ked budes krstit, sobasit alebo pochovavat niekoho z rodine, vyuzijes kostol, ale na opravu nedas ani cent. Uboziak.
pre vazeny | 05-09-2018 22:07:22
Ty si vazne chory!
Za prve, vies ze si napisal hlupost.
Za druhe, aj ked anonymne, ale robis zo seba riadneho debila!
Chapem, idu volby. Vazeny, nezhadzuj sa takymi vyplodmi chorej mysle.
važeny | 05-09-2018 20:17:24
Adrik klamal stále odmalička a klame i jako poslanec i starosta. Prečo klame a dáva obecne peniaze do cudzieho farského majetku ? Lebo volby!?Uz nás nechytí na jeho triky a podrazy?
kostol | 05-09-2018 18:14:06
Vazeny, keby ste sa zaujimal o dianie v obci, vedel by ste, ze vykonavane prace okolo kostola je z penazi z dobrovolnej zbierky na opravu kostola.
Ale taky ako Vy, totalny IDIOT, to zrejme nikdy nepochopi. Skuste riadnu ambulantnu liecbu.
Vy ste chory | 05-09-2018 16:46:19
Všetci ľudia,čo už nemôžu zniesť Vasu neobyčajnú drzosť a bezcharakterný,priam chorobnu posadlost po moci,ktorú zrejme už nikdy nedostanete,všetci sú Machovci?Vy chudák ste si rozdelil svet na Machovcov a nemachovcov?Úbohé,primitívne a hlúpe.Ja ho napr.ani nepoznám,ale tie Vaše výtvory sú skutočne choré.Ja viem ,že začnete zase od začiatku,ale to všetko,je zrejme pre niektorých slušných ľudí v Šopornianska ako zlý sen.
Ej Machovci Machovci | 05-09-2018 16:22:29
Klesli Ste na úplné dno špiny, intrigánstva, závisti. Škoda že som neštudoval teológiu. BYť tam správcom farnosti, Macho by sa ku kostolu nesmel ani len priblížiť. Myslím, že Pán Boh bude mať veľké problémy odpustiť mu.
pred volbami | 05-09-2018 16:10:25
Krajčová firma robí na cirkevnom pred kostolom. Kto to financuje? Biskupský a farský úrad alebo farizejsky Macho z obecných peňazí??
pre pre postreh | 04-09-2018 15:42:56
Správne pomenovanie - výplody.
Pre postreh | 04-09-2018 11:33:44
Jakokolvek čítam,nevidím žiadne vyplody na bývalého starostu,ale to viacej vyplody na terajšieho.
odmeny | 04-09-2018 10:37:39
Kolko dá starosta Petrasovi,Ovsikovi či Kate stanečkovej či Pastekovej za zberanie podpisov? Toto platíme tiež z našich daní,..
postreh | 02-09-2018 19:11:42
S posledných príspevkov pod viacerými clankami o Šoporni je dost jasne že Vlček a jeho voliči môžu byt dost spokojný. Tolko odveci vyplodov a sprostosti vyprodukovat na neho? To sa len tak nevidí. Machovym ludom či starostovi osobne asi dochádza dych a klesli na úplne dno. No čo ich vec a reklama.
ozaj | 02-09-2018 14:29:07
sa Vám všetkým čudujem,že vôbec reagujete na takéto hlúposti a choré reči je nám úplne jasné ,že je to obyčajný blázon,podvodník a klamár a taký je každý čo mu podpíše ten papier lebo človek čo má len minimálne IQ ho musí vyhnať z dvora.A keď ide o tú šancu od Boha sú tu aj iní občania čo môžu kandidovať on si svoju presral.
arogancia | 02-09-2018 10:03:59
naozaj | 02-09-2018 07:47:48

Naozaj?
Ako to bolo s aroganciou v rokoch minulých, aroganciou na ním zvolané zastupiteľstvá? Aroganciou na jeho účasti na zastupiteľstve? Aroganciou na úteky z tých štyroch za jeho panovania? Aroganciou na verejné obstarávanie? Aroganciou na odpovede občanov? Aroganciou na ,,deň otvorených dverí,, , keď sedel zamknutý v kancelárii? Aroganciou na ním zmarené referendum?
...

Prosím Ťa. Už netrep aký je úžasný! Kde bol posledné roky? A teraz bez chrbtovej kosti ide hlásať o druhej šanci od Boha? To je arogancia! Lebo ani pred Bohom sa nevie skloniť. On čaká opak. Či?
Vážení, čaká, že sa Jemu budete kľaňať, A vidím, že sa niektorí z Vás nezmenia. Stačí trocha medu kolo huby namazať.
naozaj | 02-09-2018 07:47:48
machovi dobre prepína tu i na úrade.sproste komenty a arogancia.
pre telenovela | 31-08-2018 09:53:49
Je ti ľúto aj za stoličku riaditeľa?
Môžeš byť rád, že aj z tejto školy ťa nevyvádzali v putách...
Je špina, ktorá sa zmyje. Je zmyja, ktorá je špina. Ty si 2v1 :)
telenovela | 31-08-2018 05:49:36
Adrian Macho vy ste vo funkcii starostu a spravujete obecne financie velmi zle a iba pre svoje spriaznene firmy. Zneuzivate obecného právnika a za vás prepuklo na úrade rodinkárstvo,základná škola totálne upadla čo ste tam dosadil Kabrhelová Evu. Vymyslate stále nové intrigy na občanov ked vás kritizujú.Stačilo!
prenebruč! | 30-08-2018 202157 | 30-08-2018 20:56:48
Citujem:obyčajný machopuč aby vlceka odstránil. chvalabohu neúspešne!! Takže priznávaš, že by ho odstránili? Však ste ho velebili, že je nevinný ako ľalia, a zrazu sa tu priznáte, že sa bál o stoličku? Tak ako, bolo nezákonné referendum?, alebo sa mu riťka triasla?
pre nebruč | 30-08-2018 20:29:06
Tebe dobre prepína.
nebruč! | 30-08-2018 20:21:57
macho a spol nafalsoval protokol a referendum ani nemohlo byt. ani všetci poslanci o tom nevedeli! obyčajný machopuč aby vlceka odstránil. chvalabohu neúspešne!!
§§§§ | 30-08-2018 19:48:07
Jediná škoda, že je to vždy a z každého pohľadu rovnaké.

Za ukradnutú paštétu je priestupk. Ešte raz do roka a už je to trestný čin a idú ťa zavrieť za hodnotu max. 0,50€!

Ale, ak bezchrbtový zmarí referendu, základné slobodné ústavné právo, znemožní voličom v počte cca 1100 občanov slobodne sa vyjadriť za jeho odvolanie, tak dostane jedentisíc eur pokuty!?
Za to mal ísť bručať na pol roka!
A taký sa bije do pŕs, aký je on čestný, všetko v zmysle zákona...???
Pľujem na taký charakter osobnosti.
presne tak | 30-08-2018 19:38:34
rozhodnú občania a Macha konečne pošlú tam, kam patrí. Za mreže.
volič | 30-08-2018 18:28:47
Rozhodnú Šopornani.
Pre pozorovatel | 30-08-2018 18:15:09
To máte pravdu,nemali by,ale ľudí jeduje táto chorobná,nesmierne zaludna a priamo hnusná črtá určitých ľudí.Je to vrchol,aký bezkozny môžu byť ľudia.
pre pozorovateľ | 30-08-2018 18:10:49
Dobrá otázka. Ale skús si ju položiť inak. Keď si niekto myslí, že vyhrá M.V., načo tolko času venuje očierňovaniu Macha?
pozorovatel | 30-08-2018 17:51:45
Ked si niektorí od Macha myslia že Vlček nemá vo volbach šancu vyhrať tak načo mu venujú tolko času,komentov či zbytočných primitivizmov?
neviete náhodou | 30-08-2018 17:33:42
ktorý Milan ... stavia v Tepličke penzión?
V Kepéždi sa šíri nevídaná novinka ...
Este raz | 30-08-2018 14:50:04
Keby som vedel kto tu pise tieto hluposti tak sa s nim stavim o tisic euro,ze Vlcek starostom nebude ani teraz ani potom ani nikdy.Tvoje zbozne zelania sa nikdy nenaplnia na to mozes vziat jed,si to schopny pochopit? Takato je realita a koniec.

MIlan | 30-08-2018 13:35:35
Milan Vlček nam už ukazal ako tomu rozumie. Boh nas chran od neho a jeho praktik
Ty si Maďar alebo debilko | 30-08-2018 12:02:44
ja som mužského rodu. Ale veď menám sa čomu diviť. Vy Machovci Ste popletení všetci. Vy už neviete kde je juh a sever. No a keď sa poprášite tak nemáte ani šajnu kde je výchor a západ. A Vy chcete viesť obec. Akurát tak do záhuby. Jediný, kto riadeniu obce skutočne rozumie je a bude Milan Vlček.
podstatné je | 28-08-2018 13:52:45
aby si sa naobedovala. Tie drísty čo trepeš od hladu, borovičkou nezasýtiš :)
podstatné je | 28-08-2018 12:53:45
Že starosta je feťák a vyhráža sa vlastným volicom občanom! Čo robia iný či si vypijú alebo nie je ich vec. No jasne že bachar Macho ma úchylku z leopoldova šikanovat ludi v dedine.
Halo | 27-08-2018 07:34:15
Nadmerné pitie alkoholu,je charakterizované tiež ako drogová zavislost!
pre - pre gule | 26-08-2018 190050 | 26-08-2018 21:58:32
a aj pre ozaj. Fakt všetkých normálnych môže len tešiť, ako sa Adríkoví prijaznivci ukazujú. Predpokladám, že prešli v mladosti ťažkým zápalom mozgových blán a teraz sa to naplno prejavuje. Lebo nedokážu nič nový vymyslieť, akurát len okopírovať iné príspevky ako slepice. Takže veľa zdaru Vašej práci.
ozaj? | 26-08-2018 21:56:01
Ako ty na peniazoch ked o nich stále píšeš? Kráti sa ti to Adrik a všetko vide na povrch! Ozaj ako dopadli výsluchy tento tyden ked si pre teba prišla polícia? Ani obecný právnik už nepomohol obštrukciami?? No toto..!
pre Ozaj? | 26-08-2018 21:37:55
Ja nepíšem, že fetom. To len ty, závislý na niečom neustále píšeš o fete. Ty, chudáčik, posadnutý adríkom. Všetci vieme prečo. Odtrhol ťa od obecnej peňaženky a nevieš nič iné, len osi er ať. Je nemorálne podľa seba súdiť iných. Potom to vyzerá tak, že na fete si TY sám závislý :)
Ozaj? | 26-08-2018 20:59:11
Fetom ešte nikto nikoho nevyliečil! Takze ani Adrik!
veru veru | 26-08-2018 20:21:24
Viac vyliecili, ako tvoj despota :)
diagnoza | 26-08-2018 19:41:16
Davno je jasne že machovci viac liečia ako úradujú v prospech občanov v Šoporni. Fet je silný.
pre - pre gule | 26-08-2018 19:00:50
Urcite si nemal problem? Podla toho ake komentare pises, mas problem aj s pecenou. O tvojom mozgu sa nebudem vyjadrovat. Na to si vela ludi urobilo usudok, ze nie si kompletny a urcite nie zdravy :)
Pre idiota ako si ty, su vsetci idioti
pre gule | 26-08-2018 18:23:17
pre gule | 23-08-2018 20:30:20 -S tebou sa ľahko bojuje. Lebo si ťažkopádny kretén. Ja som nikdy nemal problémy s ľadvinami. Ale teraz je naprosto jasné, že ty máš určite problém s mozgom. Samozrejme ak v tvojej hlavičke nejaký máš. No slepačí určite. Keš si fetneš, tak tam nemáš nič.
nad vecou | 26-08-2018 12:55:46
Jediný kto tu dlhé roky omiela to isté a špiní Vlceka a jeho rodinu je Macho a zaplatený žoldnieri!! Iné ani nedokážu. Ich plytká Žumpa smradlava.
pre presne | 25-08-2018 19:04:41
Čo ty máš stále s tou basou ?!
Veď výjdi von! Nehanbi sa. Ak vyjdeš za triezva, nebudeš sa cítiť ako v base. No kým si na drb kaná, radšej seď doma za plotom. A či ťa niekto doma za plotom drží ako v base?
Skús nejaký iný, rozumný argument.
presne | 25-08-2018 16:52:40
Ja Macho a vy ostatný jak v base. To teda ne!!
odvaha | 25-08-2018 14:49:13
sa berie v jeho JA ,,Sám Prvý,,!

Veď už ukázal, čo dokázal :)

Stačilo ho.
pre 12345 | 25-08-2018 14:07:39
Kde berieš tú istotu?
123456 | 25-08-2018 13:51:35
Neviem kto je lenin ale viem čo je zač Macho. Takze ten už starosta nebude chvalabohu. Arogantný bachar!
Pre zvedavca | 24-08-2018 21:33:36
Áno a LenOn už je starosta.
čo sa deje na obecnom úrade? | 24-08-2018 18:28:31
Belechova že skončila?
pre pre gule | 23-08-2018 21:00:31
No vidis. Keby si zral menej, nemusely by ti ladviny menit. Ale nenazranemu je to jedno. Ci?
Smejem sa | 23-08-2018 20:50:01
To su už machovci s Adrikom tak sfetuvany alebo zúfalý? Ešte sa vyfarbujú každý den.
pre gule | 23-08-2018 20:30:20
To ti moze zozrat len domaca sliepka. Ta si uz presavuje, ako bude ecka hrabat?
Tak žer a hrab.Možno požeraš aj biely prášok.Preto drístaš kraviny ako súdruh Biľak. Ako jeho povestné : Čo sa babe
prisnilo.....
pre smetisko a dym v dedine | 23-08-2018 16:34:52
Ale ho v no :)
Že by sa vám vyhrážal? Tak ho udaj. Dolož screen displeja telefónu že si mu volal a ako dlho, ..veď to sa dá. Či len ...bla bla bla ???
Že sa pálilo? Ak všade vidíš ,,zberný dvor,, , tak si dvor uprac a nebudeš sa dívať na vlastný bordel.
smetisko a dym v dedine | 23-08-2018 09:24:31
Dokedy bude obec palit bordel na zbernom dvore a zneprijemnovat nám čo tam bývame život? Včera zas a skoro každý deň!! A ešte sa nám starosta vyhráža ked sa ozveme.
stará vec | 22-08-2018 17:39:42
O Machovi sa to vedelo a vie i teraz. Určite jako starosta skončil.
pre gule | 22-08-2018 00:31:40
Co tu trepes o Billovi? Uz nevies co a ako mas porovnavat? Tu nejde o gule. Tu ide o obec. Ak chces porovnat a ukazovat tak skus cinmi kto co pre obec urobil. Aktivita o druhej sanci od Boha.... je slaby argument pre druhu sancu do volieb. To ti moze zozrat len domaca sliepka. Ta si uz presavuje, ako bude ecka hrabat?
:)
gule | 21-08-2018 21:56:54
Keď Bill Clinton musel po žalobách Moniky Lewinskej ukázať urologickej komisii gule a nikto v tom nevidel problém, prečo by starosta obce p. Macho nevytrel všetkým neprajníkom oči a jednoduchým toxikologickým testom by všetkých oponentov poslal do prdele. Tak sa prosím nedivte, že jeho nečinnosť v tomto smere zvádza k otázkam, či si pán starosta občas fetne alebo nie. Ak nie tak má voľby určite vyhraté. Ale ak áno je to prúser .
sorry | 21-08-2018 18:43:43
Gule negule ale Macho je velky klamár a podvodnik.
pre gule | 20-08-2018 21:19:18
Vyzerá to,že ten pod vami má gule alebo tie záprdky niekde inde.
gule | 20-08-2018 21:16:07
Ty máš teda gule! Verejne a menovite napísať takýto príspevok. Možno nemáš gule a nedomyslel si následky :)
pán Macho | 20-08-2018 20:29:07
ak máte gule medzi nohami a nie smradľavé záprdky , dajte si prosím urobiť verejne toxikologický test. A v tom momente, ako sa preukáže že Vy Ste skutočne čistý Ste nepochybne starostom na ďaľšie obdobie. Treba to ihneď a neodkladne spraviť a nepchať hlavu do piesku. Lebo toto je jediný spôsob ako Vy dokážete svoju morálnu a ľudskú čistotu.A nedivte sa, keď takýto krok Ste doteraz nespravil tak to vyvoláva podozrenia voči Vašej osobe.
trasu sa stoličky na urade | 20-08-2018 20:06:49
Gálovi či Machovi.. vy dvaja tam už davno nemáte čo robit.
všetci | 20-08-2018 19:57:44
sú podľa teba navyše.
Sa už preber a pozri si zákon! Skús napísať obce, ktoré nemajú prednostu. Vieš aké povinnosti má prednosta?

Kalíš vodu a zbytočne ju varíš. Na sviňu sa už dávno minula.
Ak máš taký názor na vedenie obce, tak Bože chráň obec a občanov od takých tupcov! Pod takým vedením by sme veľmo rýchlo skapali!
prednostovi | 20-08-2018 19:18:24
Oves aspon netáraj a neklam jak Macho. Aj ty si tam navyše čo Macho nastúpil. Prednostu ani v Šoporni netreba!
zas varíte vodu? | 20-08-2018 18:43:54
re: maco klameš | 20-08-2018 17:34:22 tak preto je tak horko! lebo v šoporni máte samú svinu, a len vodu varíte!!!
koľko. . . | 20-08-2018 18:28:02
- v roku 2014 45 osôb ...
- v roku 2015 46 (aj aktivačné práce, ktorým uhrádzal 90% mzdových nákladov úrad práce
- v roku 2016 31
- v roku 2017 30

Ale ak potrebuješ, uprav si čísla ako ti vyhovujú.
Ty vieš ako to treba, aby ti ľudia uverili. Či?
Nezabúdaj, že každá informácia sa dá overiť. Tak nerob zo seba . . .
maco klameš | 20-08-2018 17:34:22
Upravuješ si čísla s ovsikom a petrasom jak chces a kontrolorka za prachy drží hubu. Ale do času! No a odmeny sú zvlášt a plat takisto.Na každú svinu sa voda varí !
35??? | 20-08-2018 17:17:45
Si robíš srandu :D. Toľko ľudí nie je v niektorých okolitých mestách na úradoch. Ja viem že ľudí a agendy na dedine je každým rokom viac, ale ozaj treba prednostu? Uvoľneného zástupcu? Ak sa mýlim tak ma oprav, možno je treba toľko ľudí, ale ak nie tak tým pádom sú to vyhodené prachy.
za dva roky takmer 700 000e | 20-08-2018 16:55:28
Za rok je to 350 000e, bolo cca 35 zamestnancov, a ak dobre počítam, tak:

350 000 : 35 je 10 000e v hrubom

počítať vieš a tak si počítaj ďalej. Výjde ti, že

7 079 : 12 (mesiacov) = cca 590e čistá mesačná mzda.

O čom vlastne píšeš? O tom, že priemerny plat zamestnanca na úrade je vo 590!e ???
To sa ti vidí tak veľa? Prečo píšeš o odmenách, keď to zahŕňa komplet príjem mzdy zamestnanca?

Opýtam sa ťa : Si chorý? Prečo máš snahu verejne klamať či zavádzať?
VŠETKO | 20-08-2018 11:18:54
sa na dobre obrátilo. Zvolili sme si dobre :)
všetko | 20-08-2018 09:40:43
Sa na dobre v dedine obráti. Volíme p.Vlceka!
nó, toto sú | 19-08-2018 14:01:52
veľmi tvrdé obvinenia na stranu pána Vlčeka. Len otázne je, čo je na Vašich tvrdeniach pravdivé. Ja byť na mieste pána Vlčeka, určite sa obrátim na orgány činné v trestnom konaní. Opakujem, toto by som spravil ja. Máte vôbec predstavu o tom, že v prípade trestného podania len a len na Vás spočíva dôkazné bremeno? Inak povedané, Vy musíte preukázať, že Vaše tvrdenia sú pravdivé. Inak idete dole vodou len taký trestkot. A do konca života sa nedoplatíte náhrady škody. A veríte tomu alebo nie, táto stránka nie je anonymná. Trestňáci sa v pohode dostanú k Vám. Leda žeby Ste ako kotlebovec tvrdil, že Vy počítačom nerozumiete a tieto správy posiela Vaša prababička. Ako to tvrdil poslanec na Kotlebu. Fakt divné.
dá sa na to reagovať? | 19-08-2018 12:58:48
Ešte sa dá. Aj keď ťažko vysvetliť niektorým zabrzdeným občanom, teda tým trom v jednej rodine, že doba temna a rozkrádania pre vás (pre nich) skončila.
Veľmi silne pochybujem o vyjadrení Zuzky Beluchovej. Alebo aj ju chcete očierniť tak, ako je očiernený samotný autor?
Naozaj chcete tvrdiť, že agenda bola kompletná? Sám IT pán M. priznal vymazanie počítačov v decembri 2014 na PRÍKAZ pána Vlčeka! To sa dá hovoriť o sabotáži, marenie či likvidácia úradnej agendy - tzv. nekalá likvidácia!? Pre koho bol dotyčný pán ,,bielym koňom,,? Čo dokázal z rozpočtu za 4 roky pre ibec vybudovať, obnoviť, urobiť, ..? Stačí si prečítať záverené správy a stav účtov, čerpanie, ...
Ľudia nie su hlúpi. Vedia, ale ti to nepovedia. Pochop to.

Tak sa znova pýtam, dá sa na vaše argumenty reagovať?
Vy ste zabudli čo ste robili? Kam sa vozila ,,papierová,, agenda a kde skončila? Alebo zasa začnete tvrdiť, že sa na úrade po nociach svietilo? Priznávam. Svietilo. Do 21.12.2014! Potom už nebol dôvod na svietenie. Začali ste posielať udania :)
. . .
pre informácia | 19-08-2018 12:29:10
Omyl z tvojej strany. P. Vlček sa vôbec nemusí opekňovať. Každý vie že on jediný je schopný zabrániť totálnemu kolapsu obce Šoporňa. Stačí sa pozrieť na štátnické a \"záslužné\" konania terajšieho starostu, jeho úprimnú snahu na spôsobovať problémy iným, jeho nezákonné postupy. Viem určite, že MAcho už vie, že dostane od polície a prokuratúry pozvanie na vysvetlenie jeho záhadných praktík.
Takže zajtra | 19-08-2018 12:22:44
p. Beluchová končí na Obecnom úrade. Druhá možnosť hoc veľmi nepravdepodobná ja tá, že Macho to nestrávi a poberie sa z úradu sám preč. Určite tým poteší minimálne 99% občanov Šoporne.
obcan | 19-08-2018 11:45:10
Od pracovníčky úradu Zuzky Beluchovej viem že agenda po Vlcekovi ostala bez problémov komplet. A potom práveže Macho začal bez upomienok posielat občanom exekúcie aj za malé nedoplatky napr. za smeti a tak. Čo si to vycucal z prsta? Jak sa tu píše- Macho je velky klamár a zlý človek!
informacie | 18-08-2018 23:07:37
Jeden Mgr na konci svojho JA bacovania zlikvidolal kompletnu agendu v pocitacoch.
Nemam chut sa bavit o saboterovi, ktoreho tak krasne opeknujete. Alebo sa Sam opeknuje? To vsetko vidiet na vasej ineligencii a takych ten VAS magister potrebuje. Potom vas, tak ako tych predtym, kopne do zadnice a bez pozdravu a nabaleny odide.
pre a na zaver | 18-08-2018 22:03:40
Vieš čo je trapné? To ako za každým komentom vidíš Adriana. Si nim posadnutý/á , máš z neho mindráky.
feťák alebo foťák Adrík | 18-08-2018 21:39:00
to je teda zásah. Nechápem ako môže budúci starosta Mgr. Vlček zrušiť exekúcie, ktoré už súd ako nezákonné zrušil. &Práve preto treba voliť Milana Vlčeka, aby sa ľuďom okrem iného aj naplno sprístupnili všetky tie svinstvá a podlosti, ktoré Adrík napáchal.
a na záver | 18-08-2018 21:24:52
fetoš bachar to jakoze zhrnul. Adrik si trapny.
pochopené | 18-08-2018 20:35:25
:)
zlodej sa opekňuje v snahe získať post a znova kradnúť ... :)

nestranný a nezávislý nadáva diskutérom v slododnej diskusii do zmrdov ...

a hlupáčik sa hrá na záchrancu a spasiteľa ...

pochopené :)
Nahackeho mrtva bunka | 18-08-2018 08:24:10
Áno presne treba voliť Mgr. Milana Vlcka ved má chudáčik len nové auto a chatu aj to ne na seba písané a zakopané peniaze na záhrade ako Escobar a viac už nedokázal spraviť pre seba takze dovolme mu opäť rozkradanie a obnovu fontany za 100tisic €. Súčastny starosta porobil pre dedinu len veci a to je malo ale sak mi sme sprostý národ sopornansky čo si závidíme aj slnko na pohrebe takze jasne pome do teho Volíme Milana nech si môže zrušiť tie súdne exekúcie!
pre Jozef Nahácky | 17-08-2018 19:01:15
Chodili sme na zastupiteľstvá a videli sme, čo predvádzala finančná komisia na čele s G.G. Niečo nehorázne, čo si dovoľovali.To sa nedalo ani počúvať, čo tá osoba rozprávala.
príspevok | 17-08-2018 18:33:43
Tak o čom bol? Aký obsah?
Pre p. Majka | 17-08-2018 17:05:15
Kedy sme si my dvaja potykali ? A mám pocit že ten príspevok bol zmazaný z úplne iného dôvodu .
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-08-2018 16:49:04
Môžem poprosit | 17-08-2018 15:58:26 | - v prvom rade sa kontroluj v obsahu toho, co pises.

Zmazany bol prispevok vlozeny o 15:37:57 a to ADMINISTRATOROM SOL a nie mnou.

Nebol zmazany pre obsah, ale preto, lebo bol vlozeny cez anonymizer, co nie je pripustne.

UPOZORNUJEM - od decembra 2017 neriesim prispevky v diskusii, noviny platia administratorov. Ja osobne reagujem iba na to, co mi za reakciu stoji.

Administratori nevyjednavaju a nekomunikuju - kontroluju snahy o ovladnutie media zmrdmi, ktori si myslia, ze sa im to podari spinavymi a chrapunskymi metodami.

Pochopene? ;-)
Môžem poprosit | 17-08-2018 15:58:26
Autora posledného príspevku ( ktorý pán Majko zmazal) aby ho sem napísal znovu ? Nestihla som ho dočítať .
Registrovaný Jozef Nahácky Jozef Nahácky | 17-08-2018 15:58:05
Prakticky od začiatku Machovho nástupu do funkcie dochádzalo k treniciam medzi finančnou komisiou a starostom. Polovica finančnej komisie radšej časom odstúpila. A keby ste chodili na zastupiteľstvá, vedeli by ste, že som rozhodne nebo ticho. Skôr, že som sa 4 roky snažil, že obec férovo hospodárila s Vašimi peniazmi, čo sa nedeje..
pre p. Majka | 17-08-2018 12:57:43
tiež by vam asi vlasy stali \"dupkom\" keby ste videli napr. Kalinaka ako poukazuje na kauzy na ministerstve vnutra.
Podla vasej definicie ma na to pravo, podla moralne vsak urcite nie
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-08-2018 12:40:48
pre p. Majka | 17-08-2018 12:32:28 | - ak sa previnil ktorykolvek voleny zastupca, som medzi prvymi v rade, ktori budu ziadat exemplarny trest.

Kazdy obcan ma nie moralne pravo, ale OBCIANSKU POVINNOST poukazovat na pripadne pochybenia volenych zastupcov, ma pravo pytat sa na veci verejne, na nakladanie s majetkom obce/mesta/zupy/statu a ma PRAVO DOSTAT od volenych zastupcov odpovede.

Neriesim konkretne osoby, hovorim obecne o volenych zastupcoch.

Preto znovu otazka - v com konkretne nepise Vlcek pravdu?

Dakujem za odpoved.
pre p. Majka | 17-08-2018 12:32:28
p. Majko, ake moralne pravo ma tento clovek poukazovať na chyby niekoho ,s cielom vratit sa na starostovske kreslo? Aj keby mal stokrat pravdu, ak by bol sudny clovek , tak nevylezie na oci voličov.
Jeho arogantne spravanie, v case jeho volebneho obdobia bolo katastrofalne a to nemože poprieť ani vy.
To čo robí terajsí, je na zvazení voličov ci mu daju podporu, alebo ho nezvolia za jeho preslapy.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-08-2018 12:15:58
Rad by som si upratal myslienky. Moze prosim niekto napisat v com konkretne nema Mgr. Vlcek pravdu?

Dakujem
pre pre pre Jozef Nahácky | 17-08-2018 12:00:28
Nie som Adrian, takže sa upokoj ty. Naháckeho a Vlčeka by som nevolil ani keby boli jediní kandidáti na starostu. Jeden z nich už ukázal ako si váži občanov, smial sa im do tváre, zmaril referendum, utekal pred nimi zo zastupitelstiev. Stačilo. Druhý nevie nič, len papagájovať a mýliť sa.
Pre volby | 17-08-2018 11:28:32
Môj rešpekt,presne tak to vidím i ja.Uz som aj ja prispel podobnou tematikou.Je to strašne negatívny jav a rozlieva sa ako nákazlivé nemocnice.Ludia,ignorujte takýchto kandidátov bez programu .
volby | 17-08-2018 09:39:02
volebna kampan,tak ako vo velkej politike, už zacala byť spinava, intriganska aj na tých najnižších stupnoch riadenia republiky.Viac a viac ludí odmieta voliť a počuvať kandidatov, ktorí si svoju kampan založia na osocovaní protivníkov, hladani kauz a velakrat vymyslených senzacii, ktorými možu zdiskreditovať protivnika, naštrbiť jeho bezuhonnosť a tým mu odobrať co i len jeden hlas. Velmi dobre si uvedomuju, že pospinenie mena je velmi jednoduche a velmi lahko uveritelne, hlavne ludom, ktorí su na važkach koho voliť. Očistenie mena trva vzdy veeelmi dlho a niekedy sa to ani nepodarí.
Prečo sa kampan nerobi formou predstavenia svojho programu, svojich vizíí o riadení zvereneho uradu a predkladania slubov , ktore chcem splniť a viem splniť.
Prečo ste p. Nahacky zacali s touto štvavou kampanou až teraz, prečo ste veci neriešili cele 4 roky a nepoukazovali na prešlapy starostu. Možno by ste tým bol dokazal svoj skutočný zaujem o blaho obce. Teraz to vyzera len ako nepodarený vtip a vy ako 3 triedny komediant.
O p. Vlčekovi snad ani netreba pisať , tento človek už dokazal co vie, ako vie riadiť obec a ako vie jednať s ludmi. Ja verím , že ani nenazbiera potrebný počet podpisov , aby mohol kandidovať.
Uvidime , akí kandidati sa predstavia a kto bude mať tu silu isť kandidovať v našej obci. Ak to vsak budete iba vy dvaja a sucastný starosta, zbytočne sa strapnujete takými výlevmi bez dokazov
pre pre Jozef Nahacky | 17-08-2018 08:21:07
Pokial viem od mala až doteraz sa vždy plieskal o zem Macho ked nedostal čo chcel. Takze Adrian upokoj sa.čo už znova došlo na teba a tvoje choré praktiky.
Registrovaný Jozef Nahácky Jozef Nahácky | 17-08-2018 07:48:04
Takže, stačí aby niekto bojoval za spravodlivosť, upozorňoval na predražené zákazky, korupciu a klamstvá a hneď je úbožiačik, ktorý sa plieska o zem. Potom pán starosta je čo?
pre Jozef Nahácky | 17-08-2018 06:27:29
Si obyčajný ubožiačik, malé decko plieskajúce sa o zem, keď mu rodičia nekúpia, čo chce.
Registrovaný Jozef Nahácky Jozef Nahácky | 17-08-2018 00:20:53
A inak napadli mi ďalšie 2 Machovi overiteľné klamstvá.
1: SO Stanislavom Rosypálom vraveli, že právnika si budú platiť z vlastného vrecka...
2. Že súkromné auto nebude používať ako Vlček.Lebo vraj to je nevýhodné pre obec. Viete koľko si vyplatil za používanie vlastného auta???
poslanec | 16-08-2018 22:44:41
Starosta Macho zverejnite Uznesenie polície a priznajte vaše špinavé klamstvá! A ospravedlňte sa Vlcekovi a občanom? Do čoho do akej špinavej hry ste zatiahli občanov a poslancov!??? Vlček má jednoznačne pravdu!
Klamstvá | 16-08-2018 22:21:55
Pán Vlček a kde su dôkazy/listy z poisťovní + Pravoplatne Uznesenie z Policie??
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-08-2018 21:42:09
pre niektorých | 16-08-2018 21:22:48 | - s tymto nazorom plne suhlasim. Uz aby tak bolo... ;-)
pre niektorých | 16-08-2018 21:22:48
V živote sa všetko vráti. Zlo k jeho odosielateľovi. Láska k tomu, kto ju dáva. Klamstvá k tým, ktorí ich hovoria.
Závisť k tomu, kto ju cíti. Koleso sa točí, pre každého.
Registrovaný Mgr. Milan Vlček Mgr. Milan Vlček | 16-08-2018 19:31:24
Pre poslanca Naháckeho: V zmysle infozákona mi Sociálna poisťovňa, konkrétne riaditeľ poisťovne odpovedal listom č.27966-2/2018-GA. V zmysle infozákona mi tiež Všeobecná zdravotná poisťovňa, konkrétne riaditeľka právneho odboru odpovedala listom č.Z21609/2018. V oboch týchto listoch sa len potvrdilo, že Macho klame.

Ku kolotočom: Prenájom za kolotoče bol zaplatený vždy, každý rok, tak ako to bolo nadstavené za starostu Kiša. Krivé obvinenia, trestné oznámenia vyšetrovali na polícií v Galante, nič z Machových tvrdení nebola pravda! Opakujem, že všetky financie za prenájom kolotočov boli riadne zaúčtované,takže Macho opäť klame a klamal.
zaujímavé | 16-08-2018 17:04:27
Že Macho tu spomína fazulovu uličku ktorú si pred štyrmi rokmi kúpil .......no a romákov využil a oklamal tak jako i vacsinu voličov. Dostáva len čo si sám navaril. Už pre neho neni fazulka dobra ?!!
sopornan | 16-08-2018 15:49:16
Jozko aj mli mgr.dr. a ktovie co este,zmierte sa stym,ze adrian bude zase starosta.fazulova ulicka ma malo obyvatelov aby vas zvolili...
PS robi sa tu tolko,co este nikdy,ludia su neni slepy
Registrovaný Jozef Nahácky Jozef Nahácky | 16-08-2018 15:41:45
Pán Vlček, zverejnite infozakon, ak ste informácie v článku získali podla tohto zákona. Pán statosta vravel, že ako sociálnu, tak zdravotnú poisťovňu požiadala obec o vrátenie odvodov a poisťovne peniaze vratili!!
A kto z dvojky Macho Vlček klame,keď Macho vraví, že obec za Vlčeka mala príjem z prenájmu priestorov pod kolotočmi celých 0 eur? Vlček zase tvrdí, že obec mala nájom zaplatený vždy cca 3000€. Žeby dalšie Machovo klamstvo?? Keďže mi na túto otázku neodpovedal na infozákon...
tak tak | 16-08-2018 14:23:41
Adriana si jeho klamstvá dobehli. Vela Sopornanov to už zistilo.
pre Šopornania | 16-08-2018 11:14:46
Vieme koho nevoliť, ale koho voliť? Je to ťažká otázka, lebo nikto do nikoho nevidí. Zo skúseností vieme, že ak sa dostane do funkcie, zabudol čím bol. Otočí sa o 180 stupňov. Tak podľa mňa volby sú lotéria. Po zlom dobré nečakaj!
Aká obec | 16-08-2018 00:06:52
taký starosta. Predvolebná kampaň sa práve začala.
Šopornania | 15-08-2018 21:06:31
Nevolte ani Macha ani Vlceka lebo tato vojna bude pokracovat dalsie 4 roky a tesit sa bude pravnik ktory bude zastupovat nového starostu.Prosim dajte šancu niekomu čistemu kto nie je zatiahnuty do týchto špinavostí.Obaja pani su podobny ako vajce vajcu.Tak nas pan boh opatruj.
občan | 15-08-2018 17:06:03
V ktorom uznesení OZ je zákonné navýšenie platu??? Podstata problému je v tom,že plat si ten pán,čo tu píše svoje fantasmagorie,zvýšil SAAM..a to je PORUŠENIE platného zákona.Vyšetrovanie je nepodstatné.
dobré vedieť.. | 15-08-2018 16:00:25
P. Vlček,ak máte dôkazy vyhlásenia z oboch poisťovní, sem s nimi, radi si to pozrieme. Aby sme boli v obraze. Takto to vyzerá, že zo seba robíte hlupáka a zasa budete na posmech. Lebo oklamať policajtov, súdy a exekútora!? Hmmmm. To tak ľahko nevymyslíš! Koľko občanov toto zožerie? Asi iba tí z Fazuľovej uličky a pár zaslepencov, ktorí čakajú ako supy, aby im čosi kvaplo. Ale vaše slová sú silné. Dokonca sa nebojím tvrdiť, že hraničia s ohováraním. Vaša bohorovnosť sa rovná sebevražde. Alebo sa spoliehate na to, že ste invalid a vám sa nič nemôže stať? Možno ste si týmto článkom urobili kampaň, ale nie na starostu, ale do Leopoldova. Čo na to poviete?
názor | 15-08-2018 15:43:10
Kde je pravda? To, čo teraz píšete vy o terajšom starostovi, to sa písalo aj o vás. Je niekoľko porekadie: \"Zlodej volá, chyďte zlodeja\", alebo \"Každé hrable k debe hrabú\". Takmer každému, kto sa dostane do funkcie sa mu z výšky hlava zakrúti a vždy si niečo dokazuje. Každý by sa mal držať pri zemi, lebo pád z výšky je bolestivý. Potom nie je príjemné vrátiť sa medzi obyčajných ľudí, lebo oni nezabúdajú.
pre M.V. | 15-08-2018 15:20:59
Kde máš dôkazy o tom, čo píšeš?
pre chameleon | 15-08-2018 14:53:50
Aspon niekto vidí do vašej špinavej roboty!Už by hádam aj stačilo!Snívať možete vy,pol dediny vás má plné zuby!Si nefandite,lebo ludia nie sú slepía aby ste sa vy 10.novembra nezobudili do krutej reality pre vás!P.Vlček držíme vám palce a je nás veľa!!!
chameleOn | 15-08-2018 14:39:02
tento clovek nema žiadne moralne zabrany , ako vidite je schopný všetkeho, opat však bez akýchkolvek dokazov, len slova...slova...slova
Šoporňan | 15-08-2018 14:26:53
Vlček snívaj ďalej. 10 novembra sa zobudíš do reality

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign