Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Kam speje Šoporňa

Erika ŠčípováDátum21. 11. 2013 18:55:59Témaobec Šoporňa

Dnes sa malo konať zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Šoporni, s čím dalej skorším začiatkom zasadnutia a to o 8,30 hodine. Pozvánka nám došla 2 dni pred zastupiteľstvom, takže toho času na detailnejšie preštudovanie nebolo, ale to by snád nebol až taký problém, samozrejem okrem rozpočtu, na čo potrebujete omnoho viacej času a viacej konkretnych informácii od zodpovedných zamestnancov úradu. Ja osobne som sa ospravedlnila,  a myslím, že aj ostatní poslanci, pretože už donekonečna vypisujeme starostovi, že štvrtky sú pre vacsinu nás neprijateľné, a ranný čas tobôž. Napriek našim skutočne slušným upozorneniam a žiadostiam aby rešpektoval prijaté rozhodnutie všetkých poslancov, aby sa zasadnutia OZ konali posledný pondelok v mesiaci o 18,00 hod , pán starosta nereaguje a ide si dalej svojou cestou.  Domnievam, že mu to tak vlastne vyhovuje, a asi nemieni sa zúčastniť ani jedného zastupiteľstva,ved nakonec ako hovorí rozhodujú poslanci, ale potom sa pytam, ako je možné ze na zastupiteľstvá nepríde, ale rozhoduje o celom fungovaní obce, používaní finančných prostriedkov sám. ???  Ja len rozmyslam, ako chce pan starosta kandidovať opat za starostu, pri takomto nezáujme o občanov, lebo si myslím, že prejst sa  po obci, pri príležitosti nejakých osláv je dost málo, vážne veci sa riešia na zastupiteľstvách a nie pri poháriku vína a tanieri gulása. Nakoniec tento rok sme zvolali zastupiteľstvá takmer každý mesiac, že niektorí poslanci neprisli, resp. na naše zvolané nechodia, ani sa neospravedlnia, to je ich problem, problem ich svedomia a morálky. To zhodnotia občania vo volbách. Ale napriek našim nezhodám medzi poslancami a starostom, predsa nie je možné zablokovať chod obce na 4 roky.  Kontrolorke obce bol zrušený pracovný pomer, napriek tomu, že poslanci o tom nerozhodli, a v programe nájdeme bod odvolanie kontrolora volba nového??? Pritom sa čaká na odvolací súd, na rozhodnutie, nakolko prvostupnový súd rozhodol ,že starosta neoprávnene rozviazal pracovný pomer kontrolorke obce.  O pár dní vkročíme do nového roku, volebného. Na jesen  budú opat  občania, ktorí  prídu  k volbám rozhodovať,  kto bude viesť obec dalsie 4 roky. Ci sa niečo v obci zmení, ci sa nadstaví nový poriadok, nové pravidla platné pre každého  a hlavne, či občania, ktorí sa budú uchádzať o vašu priazen a podporu , sú tí,ktorí by mohli vyviesť obec z hlbokej depresie a letargie.  Tieto posledné roky ma presvedčili a neviem ako vás, že z pekných rečí sa nikto nenaje  a naslubovať sa dajú hory doly . Skutočne netuším kto tu píse pod rôznymi nickami,  ale podľa vašich  odpovedí , je zrejmé, že očakávame všetci zmenu, a dufam,  že torto obdobie, ktoré sme zažili bude to posledné v takej rézii ako sme svedkami. 

 

Erika Ščípová

poslankyňa OZ

Šoporňa


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
žasnem | 05-11-2014 07:21:36
ja žasnem nad tým čo si dávajú kandidáti do svojich programov, odpratávanie snehu, kosenie cintorína, sak hádam to sú normálne činnosti starostu, k tomu by som sa ani nevyjadroval, sak budú brať plat hadam volačo chcú robiť
vraj 200 istych hlasov | 04-11-2014 20:33:59
Celkovo je zaujimave, ako chce mat istotu, ze ho ti indovia budu volit. Predpokladam, ze to nenechal na nahodu a nejako si to zabezpecil.

A teda chce robit volebny vlacik ... potom si to treba nahrat ako dokaz - mozno sa aspon zlaknu. (musia tam vynasat prazdny volebny listok von a zase ho vyplneny doniest naspat a nejako si ho predavat - a to je vidiet ak su neopatrni)

Alebo im uz volebne listky pripravil (ma pristup k vsetkemu, co potrebuje) Potom by si mala komisia svoje listky nejako oznacit (znacka na dohodnute miesto) aby sa takto tie vopred pripravene dali rozoznat.
Pre dobry vecer | 04-11-2014 20:07:38
Ziadne ine oficialne prispevky ani nie su, nik iny totoz okrem p. Scipovej pod svojim menom nepise..
Dobrý večer | 04-11-2014 19:56:16
Kde sú príspevky ostatných kandidátov. Zatiaľ som našiel len príspevky p.Ščípovej.
clen komisie | 04-11-2014 19:40:58
cely tento škandal rieši ústredná volebná komisia, mali ste ho nahrať, nech by sme počuli ten predvolebný rev idiota
anonym | 04-11-2014 10:47:19
Vidím to tak, že kde sa dvaja bijú, tretí zvíťazí. To bude rana pre voličov. Potom sa ale najbližšie 4 roky nikomu, ale naozaj nikomu nesťažujte. Iné si nezaslúžite.
NEPRICETNY | 04-11-2014 10:44:23
na nedavnom pracovnom zasadnuti volebnych komisii sa starosta obce - podla ocitych pritomnych svedkov -Magor Vlcak LenOn predviedol vo svojej pravej identite; rozhadzoval rukami, krical, reval, spraval sa tak hulvatsky, az ho napokon zachvatil PLAMEN NEPRICETNOSTI, ktory vybicoval do maximalne krajnych rozmerov; vidina volebneho neuspechu ho tak zmyslove depta, ze nakoniec vykrikoval, ze onuz teraz ma istych 200 hlasov od Indov zijucich v osade Strkovec. je uz tak pomateny, ze sa verejne priznava ku kupovaniu volicskych hlasov
NEPRICETNY | 04-11-2014 10:44:23
na nedavnom pracovnom zasadnuti volebnych komisii sa starosta obce - podla ocitych pritomnych svedkov -Magor Vlcak LenOn predviedol vo svojej pravej identite; rozhadzoval rukami, krical, reval, spraval sa tak hulvatsky, az ho napokon zachvatil PLAMEN NEPRICETNOSTI, ktory vybicoval do maximalne krajnych rozmerov; vidina volebneho neuspechu ho tak zmyslove depta, ze nakoniec vykrikoval, ze onuz teraz ma istych 200 hlasov od Indov zijucich v osade Strkovec. je uz tak pomateny, ze sa verejne priznava ku kupovaniu volicskych hlasov
pre nech o 9:59:24 a celé ÚDH!!! | 04-11-2014 10:41:57
S takým myslením, intrigami, ohováraním, udávaním, výkrikmi do tmy a ďaleko dopredu, ..., sa vôbec nečudujem, že Šoporňa je tam kde je a prečo je už dlhé roky považovaná za Údolie dutých hláv.
S autormi takých komentárov, ktorí píšu nepremyslene, nepravdivo, neúplne a na slepo triafajú, mysliac si, akí sú neuveriteľne nadaní, odkazujem len jedno - dajte si hlavu do poriadku, skúste si dať všetky informácie do súladu a potom ak sa zamyslíte nad sebou zistíte, akí ste boli idioti. Žiaľ, niekomu je zbytočne o tom písať, lebo má v hlave nas*até, nemá čím myslieť a idioti sú všetci, len on a LenOn sú tí najmúdrejší.

Celé Údolie dutých hláv, kataster pod názvom "Šoporňa", zaviesť zeminou a vytvoriť rezerváciu s prísnym zákazom vstupu, aby sa prípadní zatúlaní nenakazili vírusom "ÚDH"!

A Vy, žijúci mimo ÚDH, sami podľa komentárov musíte usúdiť, aká je táto choroba nebezpečne nákazlivá.
obcan | 04-11-2014 10:18:33
Kto chce kam,pomozme mu tam,,Vela stastia Soporna,
dôchodca | 04-11-2014 10:08:57
A zase famy,polopravdy,jedna babka povedala-to je Šoporna.
pre omyl pre hmmm | 04-11-2014 10:03:14
Stačí sa ospravedlniť a všetko je v poriadku. Čo urobili za 4 roky aby pomohli sa ho zbaviť. Aj ja niečo ukradnem, ospravedlním sa a všetko je OK.
nech | 04-11-2014 09:59:24
odstúpi Adrian, prečo by mala odstúpiť Erika,ktorá bojovala za obec a proti starostovi celé roky? A potom sa neschopny adko rozhodol, ze ide kandidovať? On sa neradil s nou o kandidature, ale uz dopredu posluboval teple miestecka svojim blízkym..prečo adrian neodsupi? No naschval, zato, že mu erika nepristupila na jeho hru a neponukla mu miestecko prednostu uradu,tak sa voci nej otocil chrbtom,taka je pravda vazení...v pripade jeho vyhry sa este budete divit, co bude nasledovat..
pripada mi | 04-11-2014 06:30:56
pani erika,preco si sama napisete a oponojute a chvalite sama seba.pripada mi to tak,vas styl,slova,bodky ciarky,
soporna | 04-11-2014 06:15:12
no, ak by mala erika povedať čo sa stalo, tak potopí seckých poslancov jak mysi, to by ste otvárali oči, ale jak ju poznám, ona je CHARAKTER, možno vám to raz sama povie, ozaj si nevidíte dalej od nosa??aj poslanci sa ospravedlnujú, tak ako dotyčný pán a kradnú si dalej, je to len motúz pod nos, tak rozmyslajte
omyl pre hmmm | 04-11-2014 06:00:00
Velke peniaze? To kde zijete. Ten co pred 4 rokmi pomahal vlcekovi si verejne, opakujem - verejne! priznal chybu, ze ho podporoval. Tomu hovorim charakter. A kolki z vas - kritikov ma charakter, aby si uznal vinu? A co sa supisky tyka, je urcite lepsia, charakternejsia, ako supiska okolo cisla maleho snehuliaka. Erika nekomunikuje s poslancami koli vystrahe. Niekto dvihol prst a zlakla sa. Na kanditaturu ma pravo, len to nedokaze vysvetlit. Stale cakam, ze napise pravdu, co sa stalo ze sa odtrhla a podkopla tych poslancov, ktri drzali spolu pre obec.
hmmm | 03-11-2014 23:38:18
Je smiesne ako sa vsetci navazate do Eriky, alespytal sa niekto Adriana preco sa nechcel dohodnut s Erikou?

Staci sa pozriet na supisku jeho kandidatov za poslancov a kazdemu cloveku, ktory tu zije, pozna ludi a zdravo uvazuje hned dopne kvoli comu alebo komu sa nevedia dohodnut.

4 roky dozadu Vlcekovi pomohla nemenovana rodina k vyhre, samozrejme nasledne ich okaslal, tak ako to ma vo zvyku. Teraz to skusaju znova, nie cez Vlceka, ale cez Macha. V hre su velke peniaze a verim tomu, ze uz si stihli aj miesta na urade podelit.

Maria, zamysli sa nad svojou otazkou a verim tomu, ze ked spravne pouvazujes tak zistis, preco sa poslanci nevedia dohodnut na jednom kandidatovi.
Maria | 03-11-2014 23:07:51
Erika si fajn baba, ale preco sa nechces dohodnut s Adrianom. Nech ide do volieb iba jeden, potom je sanca uspiet, takto je to otazne. Preco uz niekolko mesiacov s poslancami nekomunikujes, co je za tym? Mas pravo kandidovat, ale obci to nepomoze, iba nahravas LenOnovi. Komu chces pomoct sebe, jemu alebo obci, daj si pravdivu odpoved a priznaj to aj ludom.
Maria | 03-11-2014 23:07:51
Erika si fajn baba, ale preco sa nechces dohodnut s Adrianom. Nech ide do volieb iba jeden, potom je sanca uspiet, takto je to otazne. Preco uz niekolko mesiacov s poslancami nekomunikujes, co je za tym? Mas pravo kandidovat, ale obci to nepomoze, iba nahravas LenOnovi. Komu chces pomoct sebe, jemu alebo obci, daj si pravdivu odpoved a priznaj to aj ludom.
bilbord | 03-11-2014 21:45:21
zbytočne budete vysvecovať bilboardy, ked vám nesvitne v hlavách
3 roky katastrofy ale | 03-11-2014 20:23:45
držím Vám palce to dotiahnuť do konca. To nie je starosta to je indivídum schopné čohokoľvek, nedodržiavajúc žiadne zákony a nariadenia. To je pohľad aj zvonka Vašej obce.
Urobila ste aspoň to, že ste vždy stála na strane práva a dodnes ho hájite. I napriek liknavosti našich súdov. Ostatní sa viezli a neurobili nič. Česť výnimkám.
Neporozumeli alebo nechcú porozumieť, že Šoporňa potrebuje zmenu. Zmenu za každú cenu aj za cenu obetovania ich aktuálnej šance na uplatnenie. Na to treba charakter.
Stále verím, že jeden Váš kolega poslanec Vás v tomto boji podporí a bude podporovať ako poslanec. A o 4 roky po normalizácii Šoporne bude mať o to väčšiu šancu.
Zatiaľ má šancu Váš magister. Nechcem ani len uvažovať, že sa mu to opäť podarí.
Svetelný bilboard by som zhasol a vôľu väčšiny podporil. Na to treba však charakter.
otazka | 03-11-2014 19:55:23
no kam až dôjde soporna to uvidíme, už o pár dní, len aby sme nezabudli čo sa tu dialo celé roky, to hádam sopornania ozaj nie sú tak zabudlivý, že si pripomenú čo vsetko sa tu vdaka p. starostovi dialo, a s tými indami si dajte pozor
gama | 20-10-2014 08:18:39
gama je gama
poznamka | 19-10-2014 22:34:26
voľte tak aby ste sa pozreli ráno do zrkadla a videli sami seba a nie človeka, ktorý sa hambí sám za seba... dva krát do tej istej rieky nevstúpite...
125452 | 19-10-2014 19:53:19
amag je gama???
amag | 19-10-2014 10:37:47
Odpoveď kam smpeje Šoporňa je jednoduchá. S tým čo tam máte, do zadku (pán Majko používa do prdele). Obe slová vystrihujú presnú výstižnú podstatu. Kde neni rozum, neni ani pomoci.
gama | 19-10-2014 09:36:59
Same nepodlozene invektivy-to je elita diskusie. HANBA
podivin | 19-10-2014 06:10:47
Zaujimat to tak moze volicov v nitre,ty pako nasladly,hovorime ti nechlaastaj lebo si mylis sever s juhom
pre 234543 | 18-10-2014 21:17:23 | 18-10-2014 22:20:10
napriklad volicov
234543 | 18-10-2014 21:17:23
Tak si to zisti a neotravuj tu,koho to tu zaujima
pre pre debilov | 17-10-2014 22:02:59 | 18-10-2014 20:48:15
http://www.tvnoviny.sk/domace/1694327_skandal-v-nitranskej-nemocnici-bielili-vraj-kartu-dietata

Zaujimalo by ma, ktora lekarka bola skorumpovana...
nuz co? | 18-10-2014 12:07:24
chceli by ste tu rozumne a zmysluplne prispevky? a od koho v UDH? od ludi, ktori si zvolili LenOna ??? ved to sa v zmysle zakona ani nemoze!
prepre anonym | 18-10-2014 09:50:13
A jaku dohodu uzavrela erika s vlcekom'to ze ide kandidovat proti nemu???? To je akoze ta dohoda??? To co tu trepete??? Sak to ked clovek cita tak vazne pochybuje o vasej mentalnej sposobilosti.sak vlcko dal na nu a ostatnych poslancov trestne oznamenie a ona akoze je s nim spriaznena????chore mozgy tu vypisuju ozaj
pre debilov | 17-10-2014 22:02:59
Uz dlhsie sledujem tuto diskusiu a uroven diskutujucich na tomto fore je dost uboha neda sa mi dalej nereagovat,aj ked nikdy neprispievam,ale to,co tu dokazujete je hodne adolescentov na skole pre mentalne zaostalich..Vazeni uvedomte si,ze pani poslankyna Scipova...pre tych,ktori nevedia ani jej priezvisko napisat a maju,,zarucene overene informacie o pracovnej pozicii a zaradeni pani Mgr.Eriky Scipovej,, nie je povinna tu analfabetom a primitivom podavat ziadne vyhlasenia ani stanoviska ohladne Fn Nitra, na to maju pracovnikov pre media, a uz toboz nie vyjadrenia ohladne skorumpovanej lekarky,ani komentovat rozhodnutia jej nadriadeneho..a Vazeny pan Materak, si velky hrdina za stolom, ktorym sa mozes schovat a anonymne uboho a primitivne sa navazat do inteligentnej zeny, ktorej nesiahas ani po clenky a nestojis ani za to, aby reagovala na tvoje psycho-invektivy! Takze ak sa nebojis tak vystup z anonymity a pridi na plnohodnu diskusiu medzi poslancov, v inaksom pripade si obycajny chudak, ktory sa skovava za pc..ako sa vravi--zdochynajuci kon najviac kope ;-)
dôchodca | 17-10-2014 21:36:46
Za debilov aj UDH sme vdaka debilovi.
pre otazka | 17-10-2014 19:55:49
Minimalne platil dane a urcite som nevolal vsetky televizie a nevyplakaval aky sme neschopní odvolat starostu. A potom sme boli za debilov vdaka vasej p.Stipovej a p.Machovi po celom slovensku
otazka | 17-10-2014 19:50:43
pre pre anonym | 17-10-2014 18:25:14
A co si robil pre obec pocas tych 3 rokov ty???
pre anonym | 17-10-2014 18:25:14
Erika uz neodpoveda viac ako 7 mesiacov a to zjedineho dovodu
lebo uzatvorila dohodu s Vlckom to vie uz cela dedina.Ludia casom pochopite o co Erika bojovala 3 roky nie o Vas ale bojovala sama za seba o svoje strostovske kreslo a to iste urobil aj dalsi pan poslanec islo im len o ich prospech a cez seredonline si tu robili tri roky kampan tak uz budicek
dôchodca | 17-10-2014 17:30:58
Ale ved to tu Eriku provokuju a keby sa ozvala,zasa budu pisat,ze porusuje volebnu kampan.
anonym | 17-10-2014 16:28:36
Erika Ščípová nemá povinnosť odpovedať na SoL ale z morálneho hľadiska ako súčasná poslankyňa by mohla komunikovať, nejako ostala ticho.
vyzýva ju | 17-10-2014 08:34:52
starosta alias materák vyzýva p. Ščípovú, aby sa na týchto stránkach SOL vyjadrila k medializovanej kauze, ktorá vznikla u jej zamestnávateľa - vymazanie záznamu v zdravotnej karte. Kauzu vyšperkoval riaditeľ nemocnice v Nitre a zároveň poslanec SNR /chudák ten sa musí od roboty aj pretrhnúť, keď zastáva jednou riťou dva tak náročné posty/ tým, že verejne podržal odbornú lekárku, ktorá ten údajný priestupok vykonala. No náš geniálny konšpirátor v kresle starostu obce hodil spoluvinu na p. poslankyňu obce odvolávajúc sa na jej významné pracovné zaradenie v nemocnici - kontrolórka. Je to samozrejme vymyslený blud, aby ju mohol zdiskreditovať pred občanmi obce - voličmi. Tento počin plne a dokonale charakterizuje jeho zákernú, pomstychtivú, klamársku povahovú črtu jeho psychopatickej osobnosti. Celé to vyznieva ako nepodarený žart. On LenON, ktorého spôsob starostovania sa zakladá na princípe "ja sám" a priniesol celý rad zahmlených a utajovaných finančných manipulácií s obecným majetkom a prostriedkami a všemožne aj za cenu porušovania zákonnosti a prehraného súdneho akože sporu /i keď to bolo jeho jednoznčné konanie nad rámec jeho kompetencií/ bráni riadnemu výkonu kontrolnej činnosti hospodárenia obce upravenej zákonom o obecnej samospráve a tiež verejnej kontrole v zmysle zákona o slobodnom prístupe občanov k in formáciam, v y z í v a obecnú poslankyňu vysvetliť kauzu na strámnkach SOL. Prečo nevysvetľuje on LenON. Má k dispozícii obecnú webovú stránku, tá je však pre komunikáciu orgánov obce s občanmi a opačne občanov s obecnými orgánmi /starosta, OZ a úrad/ neprístupná!!!
Takže jeho potencionálni voliči dobre si zvážte svoje rozhodnutie, ktoré vhodíte do urny. Budete za plentou, tam vás nebude nikto ovplyvňovať, iba vaše svedomie!!!
Ak sa niekomu ešte | 15-10-2014 10:43:09
neotvorili oči, tak za 4 roky tu nemáme stránku obce, z toho teda je jasné, že starosta nepotrebuje komunikovať s občanmi a nezaujíma ho názor občanov. Nemáme pravidelne zverejňované faktúry, takže nepotrebuje občanom ani dať vedieť, kam idú financie obce. Nie je tu ani náznak snahy na očistenie svojho mena pred súdom, lebo zákerné choroby to vždy prekazili. AK niekto očakáva zverejnenie faktúr, tak to príde až 16.11.2014 a to bude asi iná sranda, keď to občania nemôžu vidieť do 15.11.
zverejňovanie faktúr | 15-10-2014 09:41:30
mestá a obce zverejňujú väčšinou už na svojich webstránkach hradené došlé faktúry za dodávky tovarov a služieb, objednávky a uzatvorené hospodárske mzmluvy, pretože im to prikazuje zákon a slobodnom prístupe k informáciam. Jeto jeden z nástrojov spoločenskej kontroly hospodárenia s verejnými - obecnými prostriedkami a majetkom Zákon stanovil lehotu na zverejnenie faktúr - do 30 dní od jej uhradenia. Žiaľ v Šoporni buď pracovníčka poverená touto agendou /pani Mgr./ nestíha si plniť všetki svoje pracovné povinnosti načas, alebo jej v tom niečo bráni. Posledná zvberejnená fa bola totiž uhradená ešte 4.7.2014 /v evidencii je dátum uvádzaný v tvare 2014.07.04 - maďarský spôsob/. Je v eľmi nepravdepodobné, žeby od tohto dátumu obec neuhradila ani jednu fa. Vzniklé omeškanie zvrejenenia fa je teda už 2 - 3 mesiace. Občania teda nedostávajú informácie na ktoré majú zákonný nárok. V zmysle súčasne platnej právnej legislatívy možu teda učiniť podanie na na priestupkové konanie. Prislušný kompetentný orgán - Okresný úrad v príslušnom krajskom meste može za tento priestupok uložiť obci pokutu ...1 659,- Eur, Veru tak Magorkok Vlčák zodpovednosť nesie štatutár obce, možno si už prišiel na to, že v skutočnosti je to starosta.
Uchádzaš sa o priazeň voličov v nastávajúcich voľvbách kandodatúrou na starostu, ale napriek tomu svoju politiku starostavania a najme hospodárenie neustále zahmlievaš roznymi zákazmi podávania i nformáciíí, na ktoré mám,e všetci občamnia zákonný nárok. Vytváraš tým živnú pôdu pre rôzne dohady, klebety, ohováračky ale najmä nejasnosti pravej podstaty skutočného vykonania. Zahmlievaš napríklad celý proces vybudovania tzv artézkej studne. Chýba faktúra za jej vyvŕtanie, buď sa teda nevŕtala, alebo nejaký dobrák tu urobil zadarmo, alebo to bolo tak drahé, že pred voľbami to nechceš zverjniť§§§?? Môže byť aj to, že artézku studňu /hĺbkový vrt/ si dal spraviť načierno - bez príslušnej zákonnej dokumentácie??!! Iste si si vedomí, že za prípadné sankčné postihy za porušovanie zákonnosti znáša štatutár v pln om rozsahu!!!
vrátiť školné | 10-08-2014 05:29:51
vybodkuvaný Magor Vlčák Lenonm už toľkokrát akosi zle prečítal niektoré ustanovenia zákona o samospráve obcí a pritom mu ešte asistovala právna pomoc za 960 Eur mesačne, že vrátiť jeho školné náklady by bola "pouhá moucha, pouhý pakatel" oproti finančným stratám zo spoločných obecných peniažkov. Pre ilustráciu iba len nezákonná výpoveď kontrolórke, nezákonné uplatnenie sistačného práva voči uzneseniu OZ o vyhlásení referenda za jeho odvolanie, zmluvné obstaranie miliónovej plyn. kotolne pre ZŠ bez predošléhp súhlasu OZ, projektová dokumentácia na zateplenie KD, asanačné oráce a odvoz sutiny na súkromnom pozemku za 7,5 tis Eur, projekty intenzifikácie čističky, atď, atď, atď .... Sústavne prejavuje jeho nedobrú voľu zúčastňovať sa na zasadnutiach OZ, čo je vlastne hlavná náplň jeho funkcie - dôkladná príprava materiálov, podkladov pre jednotlivé body programu, návrhy riešení, zisťovanie a predkladanie najlepších riešni danej problematiky chodu a riadenia obce, prejednávanie žiadostí, podnetov občanov...to všetko by sa za jeho účasti malo odohrávať na pravideľných zasadnutiach OZ. Lenže ON génius toto rieši posedeniami pri pive v šenku u Piršela so svoji blízkymi prospechármi.
radio regina | 05-03-2014 17:16:53
hovorili o tom , jaké tu máme hovado, tak v skratke, to , čo vsetci vieme.
re:Fero | 05-03-2014 16:25:49
pekne ste uz v tej Soporni zblbnuti..nic ine vas ani nezaujima..na prvom mieste su klebety a
konspiracie..a preto ste tam, kde ste
radio | 05-03-2014 15:33:12
A čo hovorili?
regina | 05-03-2014 14:36:43
DAJTE SI RADIO REGINA HOVORIA O REFERENDE AJ V SOPORNI. TERAZ HNED.
pre Fero | 05-03-2014 14:31:20
Fero, ale daj pozor na reči. Matka je vždy istá. Zákon je zákon. Má jedno, vychová aj druhé.
U niekoho nie je dôležité kto je otcom, ale kto vychová :)
a tento poznáte? | 05-03-2014 12:55:57
stretnú sa dve mamičky s kočíkmi.
jedna nazrie druhej do kočíka a nadšene povie: tvoj malý je celý otec.
ona zhíkne a povie: pre boha, len to nehovor manželovi!
Fero | 05-03-2014 10:31:33
Prave som sa dozvedel, ze je starostova sekretarka, ci ekonomka, alebo co vlastne rob na urade, to je jedno, podstatne je, ze je tehotna. Gratulujem starosta!!!
peter | 05-03-2014 03:10:55
...deň konania voľby hlavného kontrolóra /HK/ vyhlási obecné zastupiteľstvo /OZ/ na úradnej tabuli a spôsobom vv mieste obvyklým NAJMENEJ 40 dní pred dňom konania voľby... Kandidát na funkciu HK MUSÍ odovzdať svpju písomnú prihlášku najneskôr 14 dní pred dňom konania voľby na obecnom úrade aj s výpisom z registra trestov nie starším ako 3 mesiace...
Takže máš pravdu. O čom to ten Magor Vlčák bohužiaľ starosta obce točí??? Keď ON LenON koná vždy "len podľa zákona" !!! Zákon o obecnom zriadení sa mu ešte aSI NEDOSTAL DO RúK. Nuž je to tak - na všetko sám nestačí! Ale, ale šak má právnu pomoc za 900,- euro mesačne. Že by ani pán právnik nevedeli, že aj na voľbu kontrolóra existuje určitý zákonný poriadok. A nie len tak vyhlásiť v programe zasadnutia OZ deň pred zasadnutím v obecnom rozhlase. Ale takto koná najväčšia hlava v obci, ktorej sa dvojtisícový mes. plat máli. Nehovoriac o tom , že k voľbe HK by malo byť prijaté uznesenie OZ
občan | 04-03-2014 17:38:39
tak ma napadlo, že starosta dal volbu nového kontrolora do pozvánky a nikde nevidím že by obecné zastupiteľstvo vyhlásilo volbu kontrolora, tak o čom to tento točí?? bud je tak sprosty, alebo tupy, inak si to neviem dať dohromady.
celkom červený | 27-01-2014 14:38:18
No ako čitam, už aj sem humor začína prenikať,možno pre domácich s čiernym nádychom. Myslím, že pre slovákov je úplne zajedno, Škótsko, Island alebo PSČ tušim 926 04.
iba toľko.. | 27-01-2014 12:15:24
pre:a jejéj... | 27-01-2014 09:36:53
pokiaľ vidím, je to z Islandu a ponúkajú pôžičky, takže asi spam.
celkom červený | 27-01-2014 10:27:17
Buďte radi. Takú reklamu by Vám agentúra spravila za 1 milón eura. Vy to máte zadára. A furt budete nespokojní. Ja to vidím tak, že pokiaľ nebude mať pasy Republiquesopornáre , furt budete nespokojní.
a jejéj... | 27-01-2014 09:36:53
to nás už poznajú aj v škótsku? a či "niekoho" hľadá "Scotland Yard"?
:)
scotialoans | 26-01-2014 02:47:30
Ert þú að leita að láni? Eða varst þú neitað um lán af banka eða fjármálastofnun fyrir einn eða fleiri ástæðum? Þú hefur réttan stað fyrir lán lausnir þínar hérna! Scotiabank lán Investment gefa út lán til fyrirtækja og einstaklinga á lágt og affordable vexti um 2%. Vinsamlegast hafðu samband við okkur með tölvupósti í dag á scotiabankloans@gmail.com
občan | 23-01-2014 16:27:30
to sú tí občania s ktorými vie komunikovať , sak idú volby potrebuje sponzorov, musí im zase naslubuvať a potom nič nesplní, jak minule, vyšiel huzevka na prazdno, tak idú dalsí na radu, čo sa dajú odrbať zase jeho recami.
martin | 23-01-2014 12:14:52
Dnes je štvrtok, nestránkový deň, no choďte sa pozrieť, koľko je pred úradom áut. Čo si delia toliariky: Daniel-Daniel-Lemoin-Lemoin/čítaj LenOn/.
faktúry 2014 | 23-01-2014 11:12:02
my to vidíme, vidíme. ale lenon to nevidí!
úrad je slepí? je 23.1.2014!!! a doteraz žiadna faktúra? objednávka? oznamy dva mesiace staré a ešte bez opravy?
milé zakvasené úradníčky a pán "štatutár", už sa konečne preberte a robte tak, aby sme sa pri strete s občamni z iných obcí nehanbili za to, že sme "ze šoporne"!
pre bliky | 22-01-2014 17:09:22
velmi dobre napísané, rozumne a vystižne, poslať to do každej rodiny,
webová stránka | 22-01-2014 17:00:57
sa "vraj" doplňuje o potrebné údaje. Ja stále nevidím žiadne nové dôležité údaje (napr.došlé faktúry zamrzli na č.667/2013 t.j.november 2013),dokonca zmizli aj tie údaje čo tam boli (napr.Zápisnice OZ...).
V oznamoch už od novembra trčí dátum 4.11.201 - Zabezpečenie ...vy to nevidíte? Je tam viac perličiek, hľadajte. "Zákon" a ostuda OcÚ.
je to možné? | 22-01-2014 13:25:33
pre bliky

- na predvolania očtk nereaguje /zákonnou cestou - predvedenie?! policajti mu radi pomôžu dostaviť sa na výsluch/
- okresný súd - myslím, že do konca februára by malo byť prvé pojednávanie. /pochybujem, že sa dobrovoľne dostaví/
- špinavosti a intigy budú na každodennom poriadku. bude robiť všetko, len nie "prácu" za ktorú poberá € /plat si nezaslúži!/.
- charakter hodný .... /žiaden pozemský tvor si nezaslúži prirovnanie k tejto osobe!/
záleží len na občanov šoporne, ale to uvidíme po voľbách. predpokladám, že dovtedy sa bude odvolávať, robiť všetko, aby rozsudok do volieb nebol právoplatný.
.....a potom tá hanba!
bliky | 22-01-2014 11:20:26
pre je to možné
...je to možné, že IM je to jedno...
...ak IM je mrhanie majetkom a peniazmi obce ľahostajné...
Z textu nie je úplne zrejmé koho tým myslíš, ale vychádzajúc z predošlých príspevkov tak usudzujem, že naších spoluobčanov rómskej národnosti. Upozorňujem však, že podľa štatistiky ščítania ľudu v r.2011 sa v Šoporni k rómskej národnosti hlásilo iba 13 /trinásť/ občanov. Iste, že v skutočnosti je v našej obci rómov / cigánov/ neporme viac a v poslednej dobe sa ich počty navýšili/ pokúpili staré domy na Sereďskej a Šaľskej ul./ a asi ich tu žije viac, ako ich je prihlásených k trvalému pobytu. No to si len myslím, netvrdím to.
No pokiaľ žiješ v Šoporni, tak určite vieš, že poslanci /ich väčšina/ a väčšina obyvateľov - voličov, chceli toho čo z toho žije a má úsmev na tvári odvolať zákonnou cestou. No žiaľ zákonnosť v tomto štáte je taká, že keď ON odvolaný byť nechcel a ani dobrovoľne odstúpiť nemieni, ták stále sedí v tom kresle starostu a vytrvale porušuje zákon o msamospráve a príležitostne ale často defrauduje verejné - obecné finančné prostriedky, prinajmenšom vynakladá ich neoprávnene, alebo nehospodárne. Finančné hospodárenie obce vykonáva neoprávnene sám bez schváleného rozpočtu a bez súhlasu obecného zastupiteľstva. Najsmutnejšie a najtragickejšie pre obec a jej obyvateľov je, ž i keď preukázateľne spáchal trestný čin a je aj zaň obžalovaný, dlhé dva roky po spáchaní tohto trestného činu stále vytrvalo zastáva post
starostu, funkciu, do ktorej bol občanmi nesťastne zvolený. Mnohých svojích voličov nesmierne sklamal. V situácii v ktorej sa ocitol sa neštíti páchať ohavný teror voči niektorým poslancom a obyvateľom , ale i zamestnancom formou vyhrážok, zastrašovania, písania anonymných udaní a trestných oznámení. Dovolil si aj svoju volebnú propagáciu za poslanca VÚC v mesačníku Žurnál zaplatiť z obecných peňazí kamuflážou za iný článok o obci zverejý v tomto mesčník s mesačným predstihom. To je už maxilálne možný vrchol arogancie a urážky voči obyvateľom a voličom.
Žiaľ situácia vo vykonávaní funkcie starostu v obci je taká aká je a zdá sa, že ku skoršej náprave by mohlo dôjsť iba nejakou náhodnou nesťastnou udalosťou, ktorá by však bol sťastím pre obec.
je to možné? | 21-01-2014 10:49:29
je to možné, že im to je jedno, koľko peňazí sa platí za it, it mimo paušal, kancelárske potreby, led osvetlenie možno už aj mimo úrad, koľko peňazí za právne služby? koľko čoho ešte........
je možné, že za časť takto minutých, premrhaných peňazí, mohlo byť.... nie len osvetlenie v obci, aby sme si nelámali členky, super opravené výtlky, aby nám dlhšie vydržali tlmiče a nehanbili sa za vyjadrenia, že "ako prví na slovensku máme všetky výtlky opravené"?!! a pritom sa stačí pozrieť už len pred úrad. a či urobiť niečo pre "starú škôlku" aby to nevyzeralo ako po vojne?
ak im je mrhanie majetkom obce, našim majetkom, našimi peniazmi ľahostajné, tak sa prosím, zamyslite aj nad sebou samými, či chcete podporovať ľahostajnosť. či vám nezáleží na budúcnosti našej obci, aby vaše deti vám raz nepovedali - prečo ste dovolili..../lebo niekto, kto mal pekné reči a oblbol nás...?/
lebo niekto, kto má pekne reči a oblbol vás, sa tým živý, žije, má z toho prospech a úsmev na tvári.
.JA. | 21-01-2014 09:51:51
Bojím sa, že nielen naši rómovia sú takí naivní ale aj veľa ďalších spoluobčanov...
je to možné? | 21-01-2014 09:37:51
aj pre martin.

ak by bola pravda, že kakarka zvoláva cigánov do kina, tak určite vieme prečo. kto má prehľad o tom, koľko oprávnených voličov je v rómskej komunite našej obce? len úrad. je to možné, aby sa niekto spoliehal na hlasy od našich rómov pri voľbách do samosprávy? je to možné. ale, sú naši rómovia natoľko naivní, aby sa nechali ukecať za rožok či klobásku? je možné, aby našim rómom dal nejaké záruky či výhody? jedine kakarka má výhodu, robí - ale nerobí a pritom je platená. len jeden "zákon" tomuto verí. ja zasa verím, že naši rómovia dobre vedia, že sľuby sa sľubujú...
za plentov ich "náš zákon" nebude kontrolovať.
martin | 20-01-2014 23:53:27
akoby nebolo zasadanie, ved načo zvolával cigánov do kina?kakarka roznášala lístočky. viete o tom niečo?
dôchodca | 20-01-2014 19:53:05
A to nie je porusenie nejakeho § zo zakona o samosprave,ked nezvolal opakovane zastupitelstvo,ktore sa nekonalo a nebol na nom ani on?
sopornan | 20-01-2014 17:59:20
nejako je ticho na úrade, čo zase nové chystá pán obzaluvaný?? zase nejaké vytrtky v telke v Markíze??aby sa nezabudlo akého ma soporna starostu,
už došlo na neho?? | 19-12-2013 10:08:14
no konečne, poriadny darček pod stromcek vsetkým sopornanom, takže bublina nadutého arogantného človeka, ktorý si myslel že je Boh a nič sa mu nemôže stat splasla?? Dakujeme poslancom, že to dotiahli do konca a . nevzdali sa
precitajte si ... | 19-12-2013 08:30:01
http://nitra.sme.sk/c/7042842/starostu-soporne-obzalovali-z-marenia-referenda.html

citajte...
precitajte si ... | 19-12-2013 08:30:00
http://nitra.sme.sk/c/7042842/starostu-soporne-obzalovali-z-marenia-referenda.html

citajte...
pre habovu 6.12 | 18-12-2013 08:43:21
D.Ch. uz ju prestan osirat. Habova s Adrianom stale riesi veci a starostovi sa strkas do riti ty len aby si jej spravil zle sam si sa vyjadril ze spravis vsetko aby si ju znic, len sa ti to nedari ani Machova ti k tomu nejak nevi pomoct. To ze Habova vyhrala prachy vieme vsetci a ako ich minula je jej vec (ale ty si pri tom minani asi bol ked mas take info). A co sa tyka vasich deti sa zobud koli tebe musia chodit kazde dva tyzdne psychologicke. Komplex ze ta vyrazila (co mala spravit skor) si liec niekde inde. Ona sa nemusi hanbit chodit po dedine i
príspevok pre habovú 6.12 o 23:43 | 18-12-2013 08:41:00
Chromek daj sa liečiť a neosieraj tu zbytočne a nerieš na tejto stránke súkromné záležitosti a hlavne svoje deti ktorým ubližuješ len ty
tajomstvá | 17-12-2013 23:30:01
v Seredi na Komenského skole za taketo nieco odvolali riaditelku!!!
toto nie je tajomstvo | 17-12-2013 21:03:58
pred rokmi sa za prenájom nejakej telocvične platilo - rovno niekomu do vrecka. kde to len bolo? hm...
tajomstvo | 17-12-2013 20:14:31
je verejným tajomstvom, teda prenikajú informácie zo skoly a obecného úradu ,že za prenájom jedálne na rôzne oslavy sa platí podľa uvázenia, teda ze sú ludia, ktorí neplatia vôbec, resp. si to berú do prenájmu akoze zamestnanci obce, ktorí majú na to zlavu. Ibaze to by malo fungovať tak ,ak je to zamestnannec, tak ano, ale nemôže sa pod to zakrývať prenájom kamaratom,takže asi bude zaujímavé sa na to po volbách pozrieť, a ak tam vynimka nebude podpísaná starostom, tak problem majú zamestnanci,ktorý sú za to zodpovední. A to isté platí aj za prenájom telocvične, niektorí platia riadne, dalsí tam chodia zadarmo, a to je ten meter na každého občana rovnaký*??? ozaj zaujímave, jak si niekto určí čo bude podla jeho pravidiel a čo nebude, ozaj najvyssí Boss soporne.
etela | 07-12-2013 19:03:17
a taký, ktorý by mal uplne odíst, je tu aspon jeden.hehe.
pre sopornan | 07-12-2013 18:45:38
No myslím, že takých, čo by sa nemali ukazovať v dedine je viac.
sopornan | 07-12-2013 17:42:41
ja byt pani habova tak sa urcite neukazem v dedine
pre pre habovu | 07-12-2013 06:37:22
No vidíte všestranná žena.
Škoda že ich nie viacej takých v UDH...
martin | 07-12-2013 00:04:18
pre-važení | 06-12-2013 19:31:41 ani by som sa nečudoval, keby to písal niekto, kto mu je najbližší. Len pre info, opil=oza. Rozhovor dvoch ,,úradníčiek" pri nákupe počas pracovnej doby:dobré meno som jej vymyslela? Však, pani úradníčka-udavačka?
pre habovu | 06-12-2013 23:43:08
jaaaj, ved habova neni vobec vlcakova nepriatelka,,, este ste ju nespoznali????ona chce byt stredobom pozornosti, to je jedno proti komu alebo s kym bojuje... nema chrbtovu kost,, vtiera sa tomu ktory jej mozno raz dokaze pomoct,,,, tak to bolo aj s adrianom, slubil jej flek na urade ked bude starostom, a ona leniva, sa chytila prilezitosti.... vy neviete o nej ze vyhrala tazke miliony,, a dokazala polovicku z nich doslova preflakat s chlapmi a s kamoskou?? falosna zena, ktorej nejde o prospech obce, ale o svoj vlastny prospech ....s tych milionov nema ani cent,,, tak sa chyta kazdej sance.... a pocula som ze vraj teraz bojuje aj cez vlastne deti,,,, chudera je to,,, inak dlzna dane obci asi za 6r, a to vtedy este vlcak nebol starosta,,,, sa mu cudujem ze este neposlal exekutora na nu ....
pre vážený | 06-12-2013 21:30:57
Ďakujeme že ste nám napísal o koho sa jedná. Lebo mi sme rozmýšľali kto to môže byť.
Už teraz aspoň vieme.
Ďakujeme!!!!!!
važení | 06-12-2013 19:31:41
to čo si myslíme o práci starostu je jedna vec, ja tiez nesúhlasim s jeho praktikami a tým ako sa chová ako starosta, ale nechajte jeho ženu na pokoji, už nebudte jak hyeny, pozrite sa každý doma čo máte ,možno vám doma na gauči leží ozratý manžel, alebo sa vám volakde zena ku... vi, tak sa preberte a chovajte sa jak ludia a nie zvery!!!
občan | 06-12-2013 19:17:43
Ja som si myslel že už ho to prešlo aby zbytočne dával trestné oznámenia.
Veď každý už s prepáčením resie na neho.
On má dosť starostí ako som počula zo svojou ženou.
Alkohol stále sa stupňuje. To je pre neho problém a veľký.
Mal by s tým niečo robiť.
Ja si myslím či to neudáva ONA keď je v podnapitom stave.
Ja ľutujem len ich dcéru ako sa môže cítiť v škole keď tam s ňou chodia aj šopornania čo to vedia. Ale aj kamarátky v Šoporni. Určite si to všetci šepkajú.
Tak si myslím že LenON je veľmi nešťastný človek.
bacha na to | 06-12-2013 17:36:49
vsetci myslíme na jednoho pána, len ho tu prosim vas neurazajte, lebo pojdete na vysetrovačku, lebo uz niektorí stastlivci, ktorí patria do okruhu jeho domnelýh nepriatelov už tam boli a niektorí sa len chystajú, tak bacha na neho, je to nebezpečný človek a nic nenechá len tak, nikomu nic nedaruje, len sa netriafa dobre,
kto to asi môže byť? | 06-12-2013 11:51:08
dáka hnusná svina či iné zviera
pre pre Šopornan | 06-12-2013 07:24:26
Ja s Vami súhlasím.
Sú podstatnejšie veci ako zábava.
Napr: kto rozkráda obec
kto stále vypisuje anonymi
kto podáva trestné oznámenia
No povedzte mi kto to asi môže byť???????????
pre sopornan | 05-12-2013 17:50:57
podla mna si prizemny uboziak lebo si neviem vysvetlit koho by zaujimali neake fotky z neakej poondenej zabavy.inteligentneho cloveka zaujimaju podstatne veci a nie pridrbane dristy a ohovaracky.ale chapem ze spolocnost potrebuje aj takychto ...
občan | 05-12-2013 07:29:12
Prosím Vás načo by ste chceli vidieť fotky z Katarínskej zábavy.
Veď posluhovačov poznáte. A Tí čo tam boli nevítaný tak aj tak by na fotkách neboli.
Šaty od Číňanov a opitú ženu veď to už viete kto je.
A čo by Vás mohlo na tom zaujímať. No ja teda po tom netúžim.
Nebojte sa smotánka tam nebola.
sopornan | 04-12-2013 21:26:23
chudak si asi ty a odbavit sa mozes ty
pre sopornan | 04-12-2013 18:52:06
A načo sú Ti fotky zo zabavy potrbuješ sa na niekom odbavit.
Nepamätam sa ze by tu davali rybari alebo niekto iny fotky zo zabavy.ale aj takyto chudaci su medzi nami.

pre sopornan - kto to vie? | 04-12-2013 14:31:06
číslo dverí 10 – prvé poschodie vpravo
tel.: 031/787 42 82, fax: 031/787 43 87
mobil: 0908 436 660
e-mail: starosta@soporna.sk
sopornan | 03-12-2013 21:24:55
kedy budu fotky z katarinske zabavy neviete nikto
zasadanie OZ | 03-12-2013 21:22:24
Mám fasa šéfa, stačí nahlásiť deň dopredu. Niekto má šéfa Fasa, ten to má horšie. To je taký rozdiel jak Andel a LenOn.
:)))
hello | 03-12-2013 20:46:55
už si vypíš dovolenkový lístok, aby si to stihol,xixi.
zasadanie OZ | 03-12-2013 20:03:46
"Zákon Slovenskej národnej rady č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení zo dňa 6. septembra 1990
§ 12
Rokovanie obecného zastupiteľstva
Odst. 7) Obecné zastupiteľstvo rokuje vždy v zbore. ........
Ak obecné zastupiteľstvo nie je spôsobilé rokovať a uznášať sa, starosta zvolá do 14 dní nové zasadnutie."

Potrebujem vedieť, aby som si mohol zobrať dovolenku.
občan | 03-12-2013 16:08:49
ked dopadne tak jak vo volbách vuc s počtom vyše 250 hlasov, tak bude dobre, ako predpoklad neúspechu sa mi to vidí dobre
ombre | 02-12-2013 20:01:20
AJ MY BUDEME PRI DALSICH VOLBACH NA STAROSTU MLCIACA VACSINA??
ombre | 02-12-2013 20:00:04
MLCAT JE ZLATO !!!
pre sopornan | 02-12-2013 18:17:52 | 02-12-2013 18:33:28
cenzúra!
oficiálna kontrola (a príp. následné obmedzenie či zákaz) verejne publikovaných či prezentovaných textov, televíznych a filmových diel, divadelných hier a podobne z morálneho, politického či štátneho hľadiska.
sopornan | 02-12-2013 18:17:52
kde su fotky dajte ich tam
podľa očakávania | 02-12-2013 18:13:19
dva dni (26. a 27.11.2013) bola "údržba servera". tak čo sa čudujeme? stačí "vypnúť stránku" a ďalšia fiktívna faktúra za údržbu je na svete. či nie? júj a ešte som zabudol na jednu - nahranie fotiek z "katarínksej zábavy", však i-Tĺčko vĺčko!
podľa zákona? | 02-12-2013 17:51:58
faktúra č.614/2013 : Mesačný paušál za IT služby, IT služby mimo paušál a ďalšie služby = 768 € spolu v jednej faktúre?
Infoera s.r.o. Pata.
- čo presne obsahujú služby mimo paušál a suma?
- čo presne obsahujú ďalšie služby a suma?
Faktúra mala byť rozpísaná na tri faktúry, ale samozrejme takto si myslia ako dodávateľ tak aj odberateľ že môžu všetko- teda podľa ich Zákona. Nie je to v poriadku!!! Uvidíme...
pre abcde | 02-12-2013 10:31:29
Spravny komentar! :)
abcde | 02-12-2013 10:27:17
damy v pat eurovych robach, opite troj eurovym vinom, tancujuce na chodbe chatrajucej ZS pred dverami do muzskych hajzlov = katarinska zabava. ozaj je za cim banovat. :)
pre Habovú | 02-12-2013 07:24:01
No starosta síce rozhodoval kto pôjde a Habovej lístky nepredal a dokonca tam zakázal ísť aj jej dcére ako hasičke (ktoré boli od starostu pozvané) zohnala si ich a verte, že starostu skoro porazilo keď ju tam zbadal. Ale keďže to bola Katarínska zábava a nie starostova zábava, má právo sa tam zabaviť ktokoľvek.
Pre Tomáš S. | 01-12-2013 17:38:01
Správny komentár :-)
anonym | 01-12-2013 17:34:03
A je to tu. Ako len všetci nadávali, že starosta rozhodoval o tom kto tam pôjde. Už nejeden článok a nejedna diskusia ma presvedčila, že Šoporňa je celá akási čudná. Teraz sa do mňa pustite, že ho obhajujem.
Tomáš Súkenník | 01-12-2013 17:10:48
Ano bol tam aj Sukennik. Chodime na Katarinsku zabavu uz niekolko rokov a nevidim dovod, preco by sme nemali chodit na zabavu len preto, lebo to organizuje starosta. Mne je putna jedno kto zabavu organizuje. Ja som sa siel zabavit s priatelmi tak ako kazdy rok. To ze som bol na Katarinskej zabave nic nemeni na fakte, ze nesuhlasim s tym, ake ma nasa obec vedenie. Ale neviem ani o tom, ze by mal niekto zakazane prist na tuto zabavu. My sme problem s listkami nemali ani tento rok a ani roky predosle.
Hm.... | 01-12-2013 12:02:36
To znamená len jedno, ze na zábavu mali vstup všetci bez rozdielu. A opäť ste tu mesiac polemizovali a klebetili... :-) ach jaj... :D
Inak ak je niekto tak strašne zaujatý voči nemu, ako napr. tá pani Habová, tak tam nemá co robit. Sama seba teraz zhovadila :-) a tiež všetci tí, ktorí ho tu osierajú a potom idú na jeho akciu.
pre pre Eriku a všetkých zvedavých | 01-12-2013 11:41:27
To znamená len jedno, že nie všetko ide podľa jeho scenára.
pre pani Habovu | 01-12-2013 11:22:36
A uz ste bola na vysluchu v Galante?
pre Eriku a všetkých zvedavých | 01-12-2013 11:04:48
Tu ste vypisovali ako idu len vyvolení na zabavu ale bol tam aj Sukeník,ktorý ho prvý udal za referendum a aj pani Habová jeho úhlavná nepriateľka a bojovníčka za spravodlivosť.čo to asi znamená,nech si každý odpovie sám.
katarínska zábava? | 01-12-2013 10:41:55
to bola katarínska zábava? tento prívlastok sa ešte nepremenoval na "moja" zábava? ja ho ľutujem. s chorými treba mať súcit.
ozaj?? | 01-12-2013 08:52:13
a to ozaj bol ohnostroj?? alebo si obvinený len prdol??alebo oslavoval začiatok svojho konca??? hehehehe, o rok o takomto čase to uz budeme vedieť,
ohňostroj | 01-12-2013 08:31:57
ohňostroj už pre 2000rokmi symbolizoval v Japonsku vyháňanie zlých duchov. Donedávna to bol u nás symbol Silvestra - prelomu starého a novéhom roka, symbol ukončenia jednej etapy života a začiatku druhej, rekapitulácie, zhodnotenia, bilancovania...Dnes už to je bežný prejav megalománie a mamonu pri oslavách úspešných firiem, úspešných ľudí v biznise...najvýznamnejších udalostí v obci /meste/.
Čo asi tak symbolizoval obvinený Magor Vlčák LenON ohňostrojom na "katarínskej zábave"??
paneboze | 01-12-2013 07:26:34
neprepadla ho tá skupinka, čo vraj po nom ide??? normálne mám o neho strach, čo by sme si bez neho počali, tu v tejto zapadlej soporni, sak on je nasa jediná spása...
nocny klud | 30-11-2013 22:38:23
To zaiste nas pan "zakon" sa ukazuje, aku ma moc. Rusi nocny klud zabavnou pyrotechnikou mimo zauzivanych zvyklosti, ako napr. Silvester. Udelil si vynimku?
dôchodca | 30-11-2013 22:28:34
Co sa deje?? Nočný kiud niekto usi delobuchmi.O 22,25 co vybuchuje?
tupelovi | 30-11-2013 19:13:42
ak nic nevies naco sa montujes? ved skus radsej rozmyslat nad tym ako sa da lahsie vojst do zadku dementovi!
pre pre tupelovi | 30-11-2013 17:27:24
Citam co pisem.Z toho co tu vypisujete uz nejake tri roky,to musi byt jasne kazdemu,aj tomu,co v Soporni nikdy nebol a ani nevie,kde sa obec nachadza.Nebolo to myslene nic v zlom,tak neviem,preco tolko zlosti.Ak to bolo zle odhadnute a mate tam prijemne ovzdusie a prijemne pracovne a medziludske vztahy,tak beriem spat :D
tupelovi | 30-11-2013 17:18:19
tupelo | 30-11-2013 15:22:02

Nepoznáš ani starostu,ani proti nemu iducich poslancov,ale je ti jasne,ze tam je nezdrave ovzdusie. čítaš čo píšeš? ako vieš, že proti nemu idú poslanci a nie on proti poslancom? nepoznáš problematiku v obci a sám si sa dostal do pozície TUPELA! píš radšej o tom, v čom máš prehľad.
občan | 30-11-2013 16:30:21
veru tak, zbytočne by nerobil tuk tuk do počitača, ale čo už, je neznalý problematiky, nevie chudák čo činí...
pre tupelo 1 | 30-11-2013 16:05:38
no keby si ho poznal, tak nám tu nebudeš písať také "tupeloviny".
tupelo | 30-11-2013 15:55:36
no , my sme už na to zvyknutý, jak sa hovori, človek si zvykne žiť aj pod šibenicu a tak sme si zvykli na nášho arogantného, zakerného, udavačského a nevím jakého vodcu,tak sa nedivte že to nechápete, pochopí len ten kto to zažil,
tupelo | 30-11-2013 15:22:02
V poslednom case je dost pozivany vyraz TUPELO a ako tak citam vsetky tieto komentare,tak Soporna je plna takych tupelov,Je az neuveritelne kam dokazete zajst.Nepoznam ani starostu,ani proti nemu iducich poslancov,ale je mi jasne,ze tam je nezdrave ovzdusie.Myslim si,ze vsetko by sa dalo riesit inak,no hlavne kultivovane.Toto co citam je plne zlosti,nenavisti a zakernosti.Nezabudajte,ze vsetko sa raz vrati a akou zbranou bojujes,takou zajdes.Bie je to az taka slast byt starostom,hlavne ked viete,ze mate okolo seba znepriateleny tabor.
katarínska zábava - otázka | 30-11-2013 14:45:04
a bude aj ohňostroj? že sa pýtam, bol aj minulý rok. ale z akých peňazí??? informácie z úradu už prešli na verejnosť, akým spôsobom určil, kto môže a kto nebude na katarínskej. vážení, dobre si natrite tvár, lepšie sa skĺznete keď mu poleziete do zadku. a po prejave ho nezabudnite velebiť, ako oóóóóóó, bravóóóó, možno vám dá úľavu na daniach. usmievajte sa, hovorte nahlas, aby vás počul. lebo ak nebude počuť, nazdá sa že ho osierate. budete v nemilosti. tých čo neodsúhasil dá svojim verným aby ich udali na polícii. dôvod sa už nájde. bože, ako hlboko klesli!
katarinska zabava | 30-11-2013 12:59:42
A VESELU KATARINSKU ZABAVU PRE VYVOLENYCH,ODPORUCAM OKOLO SKOLY TAZKOODENCOV ,POLICAJNE HLIADKY ABY VELKOMOZNEMU NIKTO NEPOKAZIL ZABAVU, AKOZE VYSERE SA KAZDY NA NEHO, ALE KEBY NIECO, JAK V TEJ REKLAME, HEHEHEH.
čitatel AME | 30-11-2013 12:56:24
a čo ked sa o nom píse?? je verejný činiteľ, ma sa zodpovedať pred občanmi, ešte aj o zdravotnom stave by sme mali vedeť, a pozrite sa ,čo píse v príspevkoch pod člankami v akýchkolvek novinách, na politikov, sak to keby mal sa každý ohrádzať, že ho urážajú, tak by mohli písať 5 právnici denne obvinenia, a čo sa volačo deje?? nič, len ten panko zabudol na jednu vec, ze sa nespráva ako verejný činiteľ, skováva sa jak malý chlapec,
pozor na to!!!! | 30-11-2013 11:43:07
Vaša otázka: A že nebude žiadny problém aby administrátor na žiadosť orgánov činných v trestnom konaní identifikoval počítače z ktorých bolo tie články zaslané.

Naša odpoved: ale že ste dobre informovaní, ved už nejaké trestné oznámenie je na svete, podobného razu, ohľadom identifikácie počítačov, že by ste o tom vedeli, lebo ste sto sám/sama poslali????? nepredbiehate udalosti??? ved je to trapné aj oznámenia, ktoré chodia na políciu, ale aspon vidia aj inde, čo to tu máme za človeka, môže sa aj posrať, aj tak nikomu hubu nezavre!!!!
888564 | 29-11-2013 17:34:10
skoda námahy ho tu obhajovať, ked secci víme čo je zac, jemu nepomôze ani papez keby dosiel.sak síce u farárka nového uz bol aj s tromi králmi, bol sa predstaviť kto je, ale asi nepovedal čo je zač. A análnici lizli za ním, sak kto bude zase zapaluvať betlehemské svetlo??? sak komunisti, tí sú na to stavaní, meniť kabaty jak sa dá,
pre pre pre pre | 29-11-2013 16:25:01
vidis kam si to svojou demagogiou a obhajobou chrapuna dotiahol? bolo ti to treba? ved mi ho uz pozname tak dobre, ze tvoje argumenty su pre nas bezvyznamne!
pre odvolací súd a pre pre | 29-11-2013 14:55:17
jednoznačne máme dar od Pána Boha k diskusii, veľmi sa mi na Vás páči rešpektovanie druhého, nenásilný tón a najmä Vaša slušnosť. Skutočne móres ako sa patrí v ÚDH .
odvolací súd | 29-11-2013 14:49:01
navrhne, alebo udelí obvinenému Magorovi Vlčákovi LenOnovi vyznamenanie a medailu rádu I. stupňa za odvahu ,chrabrosť , vytrvalosť, húževnatosť a oddanosť v presadzovaní objektivity a efektivity a vylepšovaní súčasného stavu legislatívy v oblasti samosprávy, tak, aby táto zohľadňovala jeho oprávnené požiadavky na jeho slobodné samorozhodovanie na poli hospodárskom, spoločenskom, kultúrnom no proste vo všetkom v jeho teritóriu zvanom obec Šoporňa, čím fvšak veľmi napomáha aj ostatným obciam k upevňovaniu ich riadiacich právomocí sústredených do jedinej osoby v obci a to do osoby "vášho starostu" vážení občania, ktorí mu vašou oddanosťou a poslušnosťou dodávate ďalšiu nezlomnú energiu a silu, ktorú bezozbytku vynakladá na úspešné rozvíjanie svojho blaha, ale i blaha niektorých občanov obce podľa selektívneho výberu a v boji proti jeho neprajníkom, najmä tej skupinke rebelujúcich poslancov, ktorí nie sú schopní ani zorganizovať Šoporniansku 12, ani Katarínsku zábavu. ON LenON by vedel zorganizovať aj dve Katarínske zábavy, taký má úspech u občanov ...keby ste to náhodou nevedeli, aký je v obci obľúbený, možno aj oblízaný. Alebo vylízaný !!??
pre take lahke | 29-11-2013 11:20:55
odvolaci sud na slovensku??? nezartujte ... kto u nas sudnictvu este veri? ale to vobec nie je dovod, aby sme ho odsudili pri volbach do zabudnutia aj s vami !!!
také ľahké | 29-11-2013 11:05:07
Nie je podstatné, čo tu čítate. Podstatné bude to, čo povie odvolací súd!!!! Rozumiete????
gama | 29-11-2013 10:40:42
Tak to tu sú strašné emócie prezumcie viny,ci neviny.Každému človeku je predsa jasné,ze v zákone je jasná klauzula-kontrolóra obce ci mesta volí a odvoláva obecné zastupiteľstvo.Ako právnici zatočia paragrafmi je problém právnikov.Podľa toho čo tu čítam a normálneho chápania zákona,bol zásah starostu v prípade kontrolórky v Šoporni nad rámec zákona,čiže zákon bol porušený.
pre pre E.Ščípová a p.Petráš | 29-11-2013 06:32:15
A čo bráni starostovi v tom, aby sa zasadnutia OZ konali vtedy kedy to bolo schválené? A vtedy kedy sa môžu zúčastniť aj občania? Ale veď načo aj, keď on nepríde, lebo sa bojí pozrieť komukolvek do očí.
pre E.Ščípová a p.Petráš | 29-11-2013 06:12:11
Takže pani Ščípová, zase Vám dochádzajú argumenty a tak radšej prejdete na tému milonárka Varholíková. Takže teraz sa treba pustiť do kritiky maďarského súdnictva.Veď Vám je vždy všetko jasné. Aj maďarský právny poriadok.Nuž ja ho veru nepoznám, tak sa k tomu nevyjadrujem. A nepíšem ani pod menom šopornan a ani pod jedným z tých, ktoré Ste uviedla. A kandidovať na post starostu samozrejme môže každý, kto spĺňa predpoklady stanovené právnou normou. Ja skutočne s Mrg. Ščípovou nemienim a nebudem diskutovať na právne témy.Je názor na právne problémy je jej osobným názorom ktorý má pre mňa nulovú hodnotu. Ak sa tá vec na odvolačke v Trnave zvrtne v prospech starostu som veľmi zvedavý, ako to bude komentovať.Pre mňa nech si kľudne kandiduje za starostku, je to vyslovene jej osobná vec. Prídu voľby a bude rozhodnuté.Len nech do už svojej kampane teraz nevnáša prvky kresťanskej lásky. Lebo to skončí katastrofále a podarí sa jej podľa mňa tak rozvrátiť Šoporňu ako nikomu doteraz. Pani Ščípová chce právo v praxi, tak prosím pokiaľ si myslíte že starosta kradne- podajte trestné oznámenie. A keď bude starosta spod obžaloby plne oslobodený som zvedavý, ako sa budú tváriť tí, ktorí ho tu tak vehementne ohovárajú. Určite vedia čomu sa vystavujú. A že nebude žiadny problém aby administrátor na žiadosť orgánov činných v trestnom konaní identifikoval počítače z ktorých bolo tie články zaslané. Joj a čo Vám pani poslankyňa bráni, aby ste na zasadnutie Obecného zastupiteľstva išla ktorýkoľvek deň v týždni?
Marián Petráš | 28-11-2013 21:14:38
Dobrý večer. Nechcel som ani ja reagovať, ale pri čítaní niektorych komentárov sa čudujem pisateľom, že dávajú verejne najavo svoju neznalosť, nevedomosť a zaslepenú oddanosť, na ktorú po čase doplatia. Prakticky máme rok do volieb starostu či starostky obce. Posledné voľby na starostu v praxi ukázali, čo je potrebné pri voľbach kontrolovať a na čo dohliadať, aby boli demokratické, aby nedošlo k pozmeňovaniu vzoru hlasovacieho lístka a nakoniec mlčiaca komisia, ktorá nezareagovala námietkou a vyhlásením volieb za zmanipulované a neplatné. Možno sa teraz do mňa obujete, ale tí čo boli v tom čase v komisii mi dajú za pravdu. Do volebnej komisie ustanoviť občanov, ktorí by nemali byť v priamom príbuzenskom vzťahu s kandidátom. Zároveň pisateľovi, ktorý sa obáva možnej kandidatúry pani Ščípovej na post starostky len toľko, že každý má právo kandidovať za predpokladu splnenia určitých podmienok. V tomto prípade vidíte len pána Vlčeka, ako jediného a schopného. Dovolím si oponovať. Verte mi, že v obci sú schopní ľudia, ktorí majú bohatú skúsenosť vo verejnej správe.
pre robotnícka päsť | 28-11-2013 20:33:45
Že bol zákonne zvolený? To určite a má toľko priaznivcov, že si musel kupovať voličov. Navyše má teraz veľké starosti, rozmýšľať ,ktože si to dovolil nedať mu hlas. A tá neistota, že kto to len spomedzi jeho verných vlastne hrá na dve strany.
naozaj | 28-11-2013 20:33:31
zacinam mat z toho taky pocit,ze par ludi si povedalo,ze nenecha kamen na kameni a ako to tak citam,pisu sem stale ti isti nespokojni ludia.Zacinam lutovat toho starostu,ze ma okolo seba takyto uzasny tim ludi.To sa musi velmi dobre pracovat.
pre Erika Ščípová | 28-11-2013 20:27:59
Erika ani by som nereagovala na tvojom mieste. Škoda komentára na takéto nezmyselné výplody.
Registrovaný Erika Ščípová Erika Ščípová | 28-11-2013 20:05:14
a čo keby ste tak nabrali odvahu a sa mi predstavili??? ha?? či to asi chcem vela?? lebo vy viete, kto za tým počitačom sedí, ja nie. Ja zodpovedám za vsetko čo tu napísem, vy nie, lebo vy ste vlastne nikto, anonym, občan, gulak, sopornan, a čo ja viem kto.
Registrovaný Erika Ščípová Erika Ščípová | 28-11-2013 20:03:36
samozrejme viem že platí prezumpcia neviny, a čo to má spoločné s kontrolorkou obce?? ved sa nehrajme teraz so slovíčkami , samozrejme ze rozhodne odvolací sud, ale vsetkým je jasné, ktorí vedia čitat zákon, že starosta pochybil, ked jej zrušil pracovný pomer, na to právo nemá, to hádam viete aj vy a že mi tu budete mavať pred očami nejakou prezenčnou listinou a hladať banality, prečo ju prepustil tak to ozaj nemusíte. To nakonec aj Varholíková je teda málo vinná za smrt 4 ludí, ked jej súd vymeral tak malý trest??? súhlasíte s tým?? asi nie, ak máte trošku empatie voči tým ludom, ktorí tam zhoreli zaživa, takže aj u nej platila prezumpcia neviny,až pokial ju súd neodsúdil, aj ked uplne vlažným trestom, myslíte si, že pozostalým by ste mohli povedať, že prepáčte ale platí prezumpcia neviny u milionárskej rozmaznanej paničky??? OK, starosta samozrejme zatial len prehral prvostupnový súd, starosta je len obvinený zo spáchania trestného činu verejným ciniteľom, či ako to klasifikovali, ano, mate pravdu, zatial platí prezumpcia neviny , pokým nebude právoplatný rozsudok. Ale tiez platí to, že ludia nie sú padnutí na hlavu, že vieme čitat a pisať, ze vidíme čo za faktúry sa zjavujú na nasej stránke, ktoré sú podla nás predrazené a tak by som mohla pokračovať dalej, ale ked bude čas a priestor, ak sa raz zídeme na obecnom zastupiteľstve, ktoré bude zvolané tak, ako sme sa volakedy dohodli, tak potom sa ma kludne pytajte na akékolvek veci, odpoviem, pokial to budem vedieť povedať hned.
si taky tupy | 28-11-2013 19:34:26
alebo len tak vyzeras?
pre pani Ščípová | 28-11-2013 19:09:04
takže dobre, nie madam, ale pani Ščípová. Doteraz Ste sa ani jeden z Vás neprihlásil k zásadnému postoju vo veci prezumpcie neviny. Nikto z Vás ani len štipkou na jazyku sa k tomuto nehlási. Tak čo to tu meliete za hovadiny keď dopredu vedome porušujete jedno z ustanovení Trestného poriadku. Akým právom tu ohovárate starostu vo veci neplatného rozviazania pracovného pomeru s kontrolórkou obce. Je už rozhodnutie prvostupňového právoplatné. NIE JE. Tak čo to tu rozoberáte? Toto je tá Vaša objektivita a dodržiavanie zákonov. No ďakujem pekne.
Registrovaný Erika Ščípová Erika Ščípová | 28-11-2013 18:14:43
dobrý večer, chvílu som rozmyšlala, či sa mám prihlásiť a zareagovať, lebo zvyčajne na anonymy nereagujem, ale nakoniec som si povedala že dobre. Ak prejdem cez tie oznámenia o našich prívržencoch, ako vypisujú vulgárne a podobne, myslím si, ak ma pamať neklame, že bol to práve starosta ,ktorý začal deliť ludi na slušných a neslusných, to mi asi dáte za pravdu, vsade to písal po novinách , a tak .Je ozaj obdivuhodné, aké ma ten alebo tá anonymná pisatelka obavy o stav dediny, a rozoštvanie občanov.To nemajte obavy dedina sa viac , ako ju rozoštval tento pán, už nedá. Myslím si, že takto ešte v zivote neboli také rozbite vzťahy a nielen to, ako sú teraz. Takže milý pisateľ, či pisateľka, nenamáhajte si rozum tým, čo bude ak bude, a hlavne ked tu ten váš nebude. Vyjadrila som sa dost jasne??? O niečom svedčí aj výhra 250 hlasov na volbách, ak uvažujem, toto mali byť vaši všetci odhodlaní voliči, ????dakujem pekne, ...Jednu vec Vám poviem, vy hladajte vinníka tam kde je, to čo je tu, je jeho výsledok jeho pôsobenia ako starostu, a ešte k tej zábave, čo tu písete,neviem prečo na mna?? Samozrejme že sa mi dostali do uší klebety, alebo skutočnosť, to neviem, to nechám na zodpovedného, že lístky na zábavu sa predávajú len vyvoleným, a len tým, ktorí schváli pan starosta. A nezaznelo to len od jedného človeka, ak je toto pravda, a predpokladám že je, skôr tomu verím ako nie, tak toto je ukážka takého chrapunstva, ktoré sa asi na slovensku nenájde. Aby niekto diktoval, kto môže a kto sa nemôže zúčastniť zábavy, tak na toto nemám slov, ja osobne by som na tú zábavu nešla a tie lístky by som mu hodila do ksichtu. A preto sa vôbec nedivím, že niektorí štastlivci, ktorí sa tam dostali, majú na to svoj názor a aký , sa starosta dozvie pri volbách. To na margo toho rozoštvávania v dedine, a inak stačí ak ma budete volať pani Ščípová, to madam kludne môžete vynechať, neurazím sa. Takže pekný večer všetkym
gulak | 28-11-2013 17:27:26
Ze Šoporne ani pagáčiky nie sú dobré
občan | 28-11-2013 16:41:28
no tak sa zdá, že sa začína prebúdzať obvineného osadenstvo, lebo ich vodca utrpel velice velkú porazku vo vuc, zvolilo ho jeho pár verných a viac ani hlas, tak teraz si začínajú hladať o koho si obtrú hubu, len im nedochádza to, že hentá obluda ich, ak pojde do tuhého ich zrazí dole, tak jak zrazil vsetkých čo predtým použil a čo boli uveličený jeho zjavom a jeho chovaním, spytajte sa ich teraz čo si o nom myslia, prvá bola pani Rosypálová, ktora za neho by bola zivot položila aj s jej synom,a teraz mu nevedia príst na meno, Ludia si sami robia mienku o tom ,aký nás zvolený predstavitel je, nechadzte to na scipovu ani macha ani nikoho, je pravda, že sa blizia starostovske volby tak sa začína roj sršnov prebúdzať a budú pichať a pichať.
pre robotnícka päsť | 28-11-2013 16:16:32
nuz co s nami chudakmi... budes nas musiet zachranit tak ako si spolocne s "Obvinenym" zachranil napr. futbal v obci. ale musis sa trosku zorientovat pretoze nas v "LenOnovom" zadku zbytocne hladas !!!
reakcia | 28-11-2013 15:57:21
pre: robotnícka päsť | 28-11-2013 15:37:32

Vážený/á/, skúsme sa dostať na začiatok.

- Zákon o obecnom zriadení, ktorý starosta nedodržiava.
- Ústava Slovenskej republiky, ktorú starosta porušil a zamedzil občanom sa slobodne vyjadriť.
- Trestný zákon, podľa ktrorého bolo Mgr. Milanovi Vlčekovi vznesené obvinenie z marenia úlohy verejným činiteľom.
- Zákon o rozpočtových pravidlách verejnej správy, ktorý starosta nedodržiava a s financiami nakladá po svojom.

Pokračovať ďalej?

Ak Vám to nedochádza, porozmýšľajte, kto z poslancov koná tak, ako štatutár. Ak ste rozmýľal/a/ a stále Vám to nedochádza, ste taký/á/ istý/á/ neznalý/á/ zákona ako on, ktorý si myslí, že je Len On. V prvom rade je tu pre obec, občanov v obci a nie pre pár vyvolených, ktorí majú jazyk strčený v jeho zadku! Presne tak, ako Vy.
Podľa Vášho komentára neviem či ste On či Ona. Preto tie výrazy v zátvorke. Ale to ste hádam pochopili.
robotnícka päsť | 28-11-2013 15:37:32
Nuž čo s Vami s opozíciou v Šoporni. Vy Ste skutočne ako vodca Apačov Fico. Jeho hlavný riťolízač dostane na p i č u od Kotlebu a vinný je každý len nie SMER. A vy v Šoporni. Vynný je vždy len Vlček, Vy ste tá šlachta. Ak keď náhodou voľby vyhráte do 10 dni medzi sebou vyvoláte občiansku vojnu. A potom budete strašne radi, že pán Vlček sa vrááti.A bude ochotný to no ako sa to volá viesť. Takže bolo by rozumnejšie, aby pán macho a jeho úderný predvoj ako päsť robotníckej triedy /mMadame/ sa konečne pokúsili aj o niečo iné ako rozvratnítvo. A prosím Vás, skúste sa aspoň tváriť na demokratov, zabudli na anatomické výrazy a konečne REŠPEKTOVALI že pán Mgr. Vlček bol zákonne zvolený za STAROSTU. A priblblé mozgy píšuce slovo pyča s tvrdým Y sa skutočne najprv vrátili do školy, aby nemali duté hlavy.
neviem... | 28-11-2013 13:59:54
Nemyslím si,že ,,spolubojovníci madam xxx nemajú kultúru.Nik nevie, kto to píše, tieto vulgarizmy. Možno si to niekto píše sám na seba, aby zo seba urobil martýra,- mučeníka- a potom podával udania. A vyplakáva v novinách, ako mu všetci ubližujú,a on je smutný. Čo my vieme?...Možno tým chce zaslepiť oči pár ,,roduverným", lebo nemá presvedčivé argumenty, tak sa musí schyľovať takýmto nepochopiteľným skutkom. Neviem, no naozaj NEVIEM. PS: ak by ,,spolubojovníci" nemali kultúru, tak by mu určite napľuli...
k téme | 28-11-2013 08:13:42
a hlavne ked sa pozrieme na tých spolubojovníkov pána obvineného, to je len výhra,samá elita soporne, fakt. Ozaj niekomu pukajú nervičky???
K téme Šoporňa | 28-11-2013 06:51:19
No predsa ˇk téme Šoporňa.A že nechápete? Ani sa nedivím. Chápete len to, čo chcete Vy. Na ostatných len kýbel vody.
pre pre madam Ščípovú | 28-11-2013 06:17:01
Fíha. Niekto je už evidentne v koncoch, psychicky na dne, už ani nevie čo a o kom má písať. No proste úžasný komentár. Len neviem k akej téme.
vyhraje | 27-11-2013 23:00:36
v Šoporni sa "vyhráva", asi v Seredi sa "vyhrajeváva"
.JA. | 27-11-2013 22:45:51
pre : pre madam Ščípovú | 27-11-2013 22:32:22
Zamyslel by som sa nad tým čo píšem. Čo s tým vašim príspevkom má Erika (madam Ščípová) Veď ona sa k zábave ani nevyjadrila. Evidentne aj vy ste "neutrálne" naladený.
pre madam Ščípovú | 27-11-2013 22:32:22
Myslím, že sa za svojich spolubojovníkov vôbec nemusíte hanbiť- Naozaj kultúra prejavu ako bejk.Dúfam že si plne madam uvedomujete, že aj keď snáď voľby vyhrajete už sa Vám podarilo dedinu tak rozoštvať že uvažujem nad tým, že si u Vás otvorím obchod s predajom zbraní. Bude určite výborne prosperovať. A po voľbách sa tá kultúra otočí proti Vám. VY sa nesprávate ako opozícia. Teda ani nemáte predpoklady k vládnutiu. Či sa Vám to páči alebo nie. Aj beda Vám v Šoporni, keď terajšia opozícia vyhraje voľby.Z jednej zábavy Ste schopný rozoštvať aj široké okolie. Prečo si nespravíte vlastnú zábavu kde budete mať len Vašich verných? Nie náhodou preto, že ani to nedokážete zorganizovať? Vy už vidíte pána starosti v Leopoldove. Nikoho Vás z opozície ani len omylom nenapadlo uviesť národ do koľají s tým, že v trestnom práve u nás platí prezumcia neviny. Ak Vám to teda niečo hovorí.Pogromy sa organizujú ľahšie.
Dnes má meniny Milan | 27-11-2013 21:18:45
Milan ty nedonosené embrio morskej kravy, želám ti len to čo ty mne.
web stránka obce | 27-11-2013 21:13:56
už druhý deň:

"Ospravedlňujeme sa, ale práve prebieha údržba servera na ktorom je umiestnená táto web stránka !! "

dokedy ešte? za takúto prácu web majstra Ľuboša Vadíka, by som mu neuhradil ani cent! a vy ste za takéto veldielo bez súhlasu vyhodili vyše 4.000,- € ?!
dedina | 27-11-2013 21:12:29
sak je toho plná dedina, ze je to ples len pre vyvolených, na nech sa zadrhne, aj tak by sme tam nešli, kukať sa na jeho vydrbaný ksicht celý vecer to je len výhra, hned by som mal po nálade.
šopornan | 27-11-2013 19:52:14
asi je treba sa pozrieť kde je petícia, ktorá bola uložená na obecnom úrade, asi si v nej nejaký psychopat uderený listuje a vie koho má pustit sa zabaviť, treba za ním íst aj s kamerami a zistiť to, pani poslanci. Určite ju otvoril, hajzel, lebo viacerí hovoria, že sa im vyhrážal ze podpísali petíciu, ze neví skapat tam de je.
seredan | 27-11-2013 17:54:26
a kto vlastne vyhral volby pan macho lebo vlcek
soporna | 27-11-2013 17:42:10
to ze lístky sú len pre vyvolených to sa vie už dávno, ná nech sa tam mu secci vopchajú do riti a roztrhajú mu anál, aspon tie sračky z neho vytečú čo nosí v hlave.
obcianka | 27-11-2013 17:39:54
a to čo je ze lístky na katarínsku zábavu povoluje pán starosta??? alebo si myslí, že sa to nedostane von?? sak aj tí , čo tam idú ho osierajú a ani nevie kto, haha. Lístky zaliate vo folii a kazdého jedného pan starosta schváli , kto pojde a kto nie. toto je ten Náš starosta, jemu ide o ludí o komunikáciu, toto je cisté psycho čo sa tu deje. A ludia rozprávajú , ideme tam, ale jeho voliť aj tak nebudeme, len sa ideme zabaviť , takze pekný príhovor nech si pán starosta pripraví ako minulý rok .Uz tam je dosť špiclov nasadených, ktorí zverejnia vsetko čo sa tam bude odohrávať, tak peknú zabavu pan velkomožný. haha.
už je to tu zas | 26-11-2013 13:59:49
"Ospravedlňujeme sa, ale práve prebieha údržba servera na ktorom je umiestnená táto web stránka !! "
26.11.2013 13:56

bolo mi to hneď jasné, že sa niečo udeje. lenon má auto pred budovou úradu. to som zvedavý na faktúry, príhovor...
takúto častú údržbu nefunkčnej stránky nemá ani prezident.
pre zaujimavé 25.11.2013 | 25-11-2013 21:25:20
Vážený, ten tretí riadok-posledná veta vášho komentára sa hodí pre vás. Aký človek, taká reč.
Hola hola Milan vola | 25-11-2013 16:24:12
takého vola + este neake individuality ktore su lahko zlomitelne
Halooooooooooooooo | 25-11-2013 14:59:34
Kolko mal pan Vlcek v tychto volbach hlasov ? , tak tolko bude mat aj v komunalkach + este neake individuality ktore su lahko zlomitelne a ktore neboli teraz na volbach , takze ak bude tolko kanndidatov ako pocuvam :D co je na taku obec dost , tak Hola hola Milan vola dalsie 4 roky a budem sa Vam aj ja smiat lebo tu vypisujete haluze ze ako pojdete volit , sak postavte jednoho kandidata protinemu , lenze vy ste chandzavy asi vsetci kolko vas tam byva :D
vyhraje | 25-11-2013 04:47:35
hlavná vec, že "vyhraje"!, ale nevyhrá. V lochu bude mať dosť času, aby si narobil poriadky vo svojej gebuli /nevyliečiteľný "narcista"/ a notorickým alkoholizmom v rodine.
sopornan | 24-11-2013 22:03:42
ach ta soporna to sa uz neda citat
zaujímavé | 24-11-2013 21:03:16
A čo také strašné sa stalo v Bystrickom kraji. Boli voľby demokratické? BOLI ! Vylúčil niekto pána KOTLEBU z volieb ?
NEVYLÚČIL. V Y H R A L voľy? Vyhral. Tak čo p i č.j .t e ?
Už sa bojíte že aj pán Vlček vyhraje voľby? len sa bojte. Lebo on ich vyhraje. A spraví s VAmi taký poriadok, ako spraví pán Kotleba s tými zlodejmi v Bystrici. A určite aj Vy budete rozčarovaný. Dúfam, že Ste si všimol / a/ , že píšem v jednotnom čísle.
Šoporňa 24.11.2013 | 24-11-2013 20:52:49
Teraz už nie je podstatné o koľko hlasov mal p.Macho viac , ale teraz je podstatné to, aby ľudia v Šoporni nemali sklerózu a nezabudli na tieto starosti, ktoré im pripravuje p. starosta, pretože zanedlho budú komunálne voľby a p. starosta sa iste bude uchádzať o tento post, keďže do poslaneckého kresla na VUC sa nedostal. Preto by obyvatelia nemali ignorovať voľby, aby sa nestalo to, ako teraz v Banskobystrickom kraji, z čoho sú sami ľudia rozčarovaní.
pre prepani Maria | 24-11-2013 17:55:05
pre23.11.2013 19:53:02
odporucam vam pytat si spat skolne, alebo doucovanie z matematiky: 359-239=120, mozte si to skontrolovat hoci aj na kalkulacke.
pre vsetkých | 24-11-2013 10:53:00
domnievam sa, že starosta vo svojej funkcii skončí, je to prvé a posledné volebné obdobie , ktorým dehonestoval sopornu, a zničil takmer vsetko čo ho sa chytil. najviac utrpela morálka v tejto obci. Z priatelov sa stali nepriatelia, rozoštval rodiny proti sebe, lebo každý kto s ním príde do konfliktu, vie, o čom hovorim. Aby robil starosta také rozdiely, že na katarínsku zábavu sa predávajú lístky na meno, a môžu sa zúčastniť len tí, o ktorých velebnosť rozhodne, že tam patria, aby sa teda pán starosta zabavil v pohode, bez pocitu, že tam má aj svojich odporcov?? Som presvedčený o tom, že tento človek nemá morálne právo isť znovu kandidovať za starostu ,a nakoniec, ak opat , čo je pravdepodobné, vyhrajú poslanci, tí ktorí sú tam teraz, lebo majú velkú sancu, tak o čom to bude zase na 4 roky???zase sa nic nebude robiť, a bude pokračovať letargia dalej ??? A nezabúdajte, že je obvinený z trestného činu marenia referenda, ktoré malo vám, občanom dať možnosť sa vyjadriť a starosta to zmietol zo stola a teraz sa stavia do pozície, že on robí pre ludí?? sak rozmyslajte trošku
odpoveď | 23-11-2013 20:16:06
Vyzerá, že máte problémy s matematikou :-D O akých 20-tich hlasoch to hovoríte???
pre pani Mária | 23-11-2013 19:53:02
To že pán Macho dostal len o 20 hlasov viac ako pán starosta je pre p. Macha hanba ako Brno. po toľkej stvavej kampani Voči starostovi zo strany poslancov je to skutočný výhra pána starostu. A nepochybne prvý krok k úspešným voľbám za starostu. Nepochybne pán mgr. Vlček tieto voľby vyhrá a obec bude úspešne viesť aj napriek ťažkostiam, ktoré mu poslanci, ktorých ja volám p. Macho & comp. spôsobujú.
pre Sereďan | 23-11-2013 18:39:42
Len nás už toľko nepíšte.
Náš pán LenON má iné veci na starosti a nie starať sa o obec.
Kto by potom písal anonymi na poslancov a aj udania.
Viete si predstaviť koľko je to roboty aby zmenil písmo aby ho nepoznali?
Ale jeho slovná zásoba vždy prezradí že je to LenON.
To je umenie stále vypisovať.

Už všetci pochopte veď mi tu máme umelca na anonymi.

A to nám môžu druhý závidieť.
Ale keby ste si ho chceli zapožičať na jedno volebné obdobie tak Vám ho zapožičiame.
Len choďte za ním a navrhnite mu starostovanie potom k Vám bude aj sám utekať.
Ale pozor. Len vtedy keď je ešte čo u Vás rozkrádať.
Cha cha cha.....
Sereďan | 23-11-2013 15:38:37
Toho vášho starostu by som hneď zosadil z funkcie, veď v Šoporni sa absolútne nič neobnovuje, nezveľaďuje, nič obec nebuduje. Tzv. Rajčura a námestíčko pred Jednotou a okolo bytoviek vyzerá hrozne. Veď načo máme eurofondy ? To naozaj sa tam v tej vašej obci nenájde nikto schopný, kto by spravil projekt na kompletnú rekonštrukciu obecného úradu a aspoň celého centra Šoporne ? + inžinierske siete, obnova kanalizácie a iné potrebné veci. Iné omnho menšie obce v okolí majú krásne zveľadené námestíčka, nedokáže to takáto obrovská obec ? Pán starosta by sa mal spamätať a občania Šoporne tiež, veď je to tam hrôza !
zvedavost | 23-11-2013 12:05:38
Aj strkovec bol dnes volit?
konštatovanie | 23-11-2013 12:04:26
Milí Šoporňania, ako to tu čítam, starostovi sa vo Vašej dedine naozaj podarilo dosiahnuť svoj cieľ - dokonale Vás rozoštval, skáčete tu po sebe ako besné psy, ste paranoidní, za každým komentárom vidíte nepriateľa, nikto nemôže mať iní názor na vec, hne´d to musí písať starosta... No Vašu dedinu už nikto nezachráni, lebo aj z Vás sa stali takí "starostovia" v malom.
pre anonym | 23-11-2013 11:58:05
Určite anonym nie je zo Šoporne. Lebo by vedel že poslanci urobili určité kroky proti zmareným referendám. Ale to nie je z dňa na deň.
Šoporňania čakáme aký bude pre OBVINENÉHO KONIEC!!!!
Všetko nemôže byť z dňa na deň.
anonym | 23-11-2013 09:20:01
To "malé referendum" vám je k ničomu. Naopak, tie referendá ktoré neboli, vám mohli pomôcť viac. Ale ak sa s tým dokážete uspokojiť, potom to v Šoporni tak vyzerá.
Maria | 22-11-2013 22:44:16
Pan starosta vo volbach do VUC dostal 239 hlasov, vratane hlasov od Indov. A.Macho dostal od obcanov 359 hlasov. V okresnom hlasovani dostal Vlcek cca 806 hlasov a Macho 1 152. V Soporni popri volbach do VUC bolo male referendum.
volby | 22-11-2013 20:11:52
Pokial viem tak pan Macho bol vo volbach vysoko nad panom starostom. A ja by som bola aj rada keby isla pani Scipova kandidovat u mna by mala urcite hlas.No je to na jej rozhodnuti a ja jej drzim palce.
shelley | 22-11-2013 19:34:58
Taká veľká obec ako Šoporňa už mala mať vyriešené všetky základné otázky a inžinierske siete a čističky. Aj oveľa menšie obce, ak majú šikovného starostu, to majú poriešené.
Prakticky 4 roky v čudu, resp. dozadu. Poslanci, nedajte sa a občania, preberte sa. Budíček!!!!
Šoporňa 22.11.2013 | 22-11-2013 17:25:25
Naozaj by si ľudia v Šoporni zaslúžili pokoj od takýchto vecí, do ktorých sú zaťahovaní. Pán starosta bol zvolený aby ľuďom slúžil a nie oni jemu. Je povinný starať sa o obec, zveľaďovať ju a hospodárne nakladať s prostriedkami, ktoré sú mu zverené. To nie sú jeho peniaze. Sú to občanov tejto obci a on nemá právo sám o ich používaní rozhovať. Na to je zastupiteľstvo, ktoré on ignoruje. Jeho správanie je správanie diktátora s neobmedzenou právomocou. Škoda, že mu stále nepúšťate nahrávku s jeho predvolebnými sľubmi, lebo už na ne zabudol.
pre neda sa to uz citat | 22-11-2013 17:08:45
Fakt by som sa potesil, keby Adrian kandidoval na starostu a utrpel by taku prehru s tebou ako tu pises. Z toho mas strach? Bodaj by to tak bolo. Na to sa mi oplati pockat. Narozdiel od teba je tvoj pravy opak, co dokazal aj dnes svojou ucastou na poslednej rozlucke s Mons. F. Javorom. A kde si bol ty? Uz sa bojis ist aj medzi ludi? A na Katarinsku davas pozvanky na meno, aby si nahodov nadostal po papule.
pre nedá sa to už čítať | 22-11-2013 16:21:38
Myslím, že pre niekoho iného voľby do VÚC nedopadli podľa jeho predstáv a nie p. Machovi. Takže niekomu tu tečú nervy a zle sa mu číta a počúva pravda.
Registrovaný Erika Ščípová Erika Ščípová | 22-11-2013 16:08:21
a este jedna odpoved na otázku ci pôjdem kandidovať za starostku, netrápte si tým vašu hlavičku, ako som uz povedala, ak sa rozhodnem dám vám včas vedieť, takze sa nateraz ukludnite a pripravujte sa radsej na vianoce,
Registrovaný Erika Ščípová Erika Ščípová | 22-11-2013 16:04:30
ja viem že moje príspevky sa nedajú čitat a hlavne ak sú pravdivé, to mi je jasné, To , že sem neprestanem písať, to Vám je hádam tiež nad slnko jasnejsie, nuz takto to poviem, niekto píse pod svojim menom a nehanbí sa za to, a hlavne stoji si za tým a niekto jak taký úlisný had vypisuje anonymy, kadetade, na políciu a furt dokola. A pokial budem mať na čo poukazovať, tak na to poukazovať budem, či sa to niekomu páci alebo nie, takže kludne si tu anonymne zase, samozrejme, môžete na mna písať čokolvek, a ktokolvek. Ja si z takýchto názorov tažkú hlavu nerobím, to si budte istý. Este ze občania vedia, kto za koho kope. A to čo si niekto svojim správaním a vystupovaním narobil, nech si zlíže sám.
pre nedá sa to uz čitat | 22-11-2013 15:54:35
ale to je niekto nervozny, dochádzajú nervičky??? sak my vieme, kto to tu píse, len jeden človek tu terorizuje sopornu, uz 3 roky. Pravda sa zle počúva ,čo?? A co vás trápi ci pojde Scipova za starostku?? je to len a len jej vec, a bodaj by išla, voličov bude mať dosť.
pre neda sa to uz citat | 22-11-2013 15:45:23
tebe sa pri hodnoteni terorizovania nacisto zblaznil kompas! najskor najdi sever, potom sa zamysli nad sebou a ... vies co radsej sa uz nevyjadruj!!!
:D :D | 22-11-2013 15:14:07
Ale ved kto si ho zvolil? Vy vy vy tak potom sa tu prečo rozčulujete?
nedá sa to už čítať.... | 22-11-2013 15:05:09
Pani Ščípová,prestaňte konečne svojimi komentármi a postojmi spolu s pánom Machom,,terorizovať,, Šoporňu.Povedzte na rovinu,že chcete kandidovať na budúci rok za starostku.....Len aby to nedopadlo s Vašou kandidatúrou ako pánovi Machovi,keď kandidoval za poslanca trnavského samosprávneho kraja....
Šoporňa 21.11.2013 | 21-11-2013 21:23:21
Na takýchto je postavený celý náš právny systém. Ich arogancia, drzosť a bezočivosť nepozná hranice. Takýto riadia náš štát. Je vôbec v našom štátte vymožiteľnosť práva ? Načo sú nám súdy- okresný, Generálna prokuratúra, Špeciálny súd, Najvyšší súd...? Len vytvorené dobre platené miesta pre celé klany. Keď si to dovolia tam hore, tak si to dovolia aj tu dolu týto tajtrlíci. Možno by nezaškodilo pána starostu preplesknúť, dať mu pár nečítaných aby sa spamätal. Alebo nikto nechce ísť pred súd, aby nebol trestaný ako za poriadneho človeka ? To ho chráni? Koho má za sebou?
aj pre eriku | 21-11-2013 20:24:29
hocijaké individum vieme pomenovať od svine, hovada, bula, hada, ... ale už neviem pomenovať to individum, ktoré sedí na poschodí úradu.
ale ak už nenašiel odvahu zísť do kinosály a aspoň sa tým skutočne pár občanom ukázať a oznámiť, že zastupiteľstvo nebude, nemám na štatutára ani jedno pekné slovo.
neviem či sa bojí, alebo dáva najavo ako na nás občanov serie, ale v každom prípade to bude oboje.
dôchodca | 21-11-2013 19:48:19
Cital som v niektoom zakone,ze samospravu dozoruje prokuratura.Kde je?? Ci podriemkava aj ta,ba dokonca asi spi.
Registrovaný Erika Ščípová Erika Ščípová | 21-11-2013 19:02:22
nedalo mi nezareagovať na dnešné zvolané zasadnutie obecného zastupiteľstva, ktoré bolo pripravené v taký den a čas, o ktorom sa vie, že poslani sa ho nemôžu zúčastniť. Načo sa to tu pán starosta hrá ?? na skovávačku?? je to dosť detinské na najvyššieho predstaviteľa obce, nemyslíte???

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign