Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

"Je odchod pána Káčera a avizovaný odchod pána prednostu tak krátko po vstupe GGE do Energetiky Sereď len náhodou, alebo je v tom niečo iné?" - kladie si otázku M.Hanus

Že by nejake neplánované chyby v niekoho scenári, keď si otázky kladie ďalší poslanec MsZ?

Inak bez komentára...

Je rok 2013 a na scénu MsBP ako konateľ nastupuje úplne nový, v meste neznámy človek, pán Káčer. Jeho úlohou je dostať MsBP z červených čísel, nakoľko v čase, keď ho preberal, bol vraj v účtovnej strate 800 000,-€. Dôvodom malo byť zlé účtovníctvo, všetky bytové domy boli na jednom účte. Proste chaos. Zo všetkého vznikol návrh prenajať tepelného hospodárstvo MsBP. Aký podiel na strate MsBP malo tepelné hospodárstvo nikto povedať nevie. V roku 2013, konkrétne 12.11.2013, konateľ MsBP pán Káčer podpísal zmluvu s konateľom V.I.Trade pánom Válentom o nájme nehnuteľností a technologických zariadení. V tom istom mesiaci toho istého roku spoločnosť V. I. Trade postúpil práva a povinnosti na spoločnosť Energetika Sereď, s.r.o., ktorej konateľom bola tá istá osoba, ako v spoločnosti V. I. Trade s.r.o., teda pán Válent. Bolo to len dva dni po podpise prvej zmluvy. Prichádza rok 2015, konkrétne mesiac október a k slovu prichádza nový konateľ, pán Oravec. Na svojom mieste sa ohrial niečo cez rok. Na mestskom zastupiteľstve na otázku poslancov, kedy príde k deklarovanému zlacneniu tak, ako to tvrdili pred pripojením v analýze, žiaľ, odpovedať nevedel. Koncom roku 2016 nastupujú hneď traja konatelia, pán Pradla, Bero a pán Krázel, a to pod hlavičkou spoločnosti, ktorá vstúpil a do Energetiky Sereď. Spoločnosť GGE, a.s. Spoločnosť GGE je ľuďom veľmi známa. Možno však širokej verejnosti bude viac hovoriť jej bývalý majiteľ, pán Kmotrík. Ten v roku 2015 predal spoločnosť investičnému fondu Infracapital z Londýna. Konatelia, opäť ako aj ich predchodca neodpovedali, kedy príde k zlacneniu tepla a teplej vody pre odberateľov, pričom však konštatovali, že budú pracovať tak, aby ceny nestúpali. Škoda len, že nikto, naozaj nikto, nerieši dôvod pripojenia škôl a budov v meste na centrálny zdroj tepla a tou bola analýza, ktorá nám hovorila, že príde k výraznému ušetreniu pre všetkých odberateľov, ku ktorému nedošlo. Konateľ MsBP Káčer pred koncom roka 2016 ohlásil, že sa vzdáva funkcie konateľa MsBP Sereď zo zdravotných dôvodov. Krátko po tom, ako do energetiky vstúpil „veľký hráč“ a nevedno, za akých podmienok. O pár týždňov na rokovaní MSZ sme sa mali možnosť dozvedieť, nie všetci a verejne, ale jednotlivci, že sa prednosta Krajčovič chystá opustiť rady zamestnancov mesta. Dôvod je vraj jednoduchý. Dostal lukratívnu ponuku a nechce byť na billboardoch v meste (na svetelnej križovatke, kauza odmeny). Prednosta, o ktorom sa v minulosti primátor Tomčányi vyjadril, že uprednostnil dobre platenú prácu pred prácou na MsU v Seredi, pretože je lokalpatriot a nerobí to pre peniaze ale pre mesto. Otázka znie. Je odchod pána Káčera a avizovaný odchod pána prednostu tak krátko po vstupe GGE do Energetiky Sereď len náhodou, alebo je v tom niečo iné?

Zdroj: FB, Michal Hanus -  (upravené 17:00)


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Pre anonym | 15-02-2017 19:45:46
A co je pravda?
Pre pre obcan | 15-02-2017 17:02:31
Ano mate pravdu, vsetkych co robili na ekonomickom useku prepustili, aby im nepozerali cez prsty, nechali si len pracovnicky na predpise najomneho a vytvorili s novym konatelom Nasu domovu spravu. Vidim,ze su tam tie iste. Strata bola za posledny rok 28 tis. A nie ako pisu, vid. sprava zo 16.4.2013 v materialoch na MZ. Vplyv na vysledok mala velmi slaba zima, vyrobili a predali nalo tepla a cenu mali nizsiu akonteraz Energetika. Teraz je tuha zima,zasa budu mat zisk. Nasa domova sprava nezdvihla poplatky?
anonym | 15-02-2017 14:55:30
Toto s kinom tu už Vranovič, Kurbel a spol.konšpirujú aspoň 10 rokov.
A pravda je na míle vzdialená.Nebol náhodou pán Kurbel proti tomu aby sa kino zmodernizovalo???? Konšpirátori, vymyslite niečo nové.Toto už je obohraté klamstvo s tým kinom.Veď toto nezožerie ani dieťa z cirkevnej, aj oni už boli v kine a vidia čo je pravda.
Pre obcan | 15-02-2017 14:13:31
Ty sa ich opytaj, ako ich vyhodili ako prasivych psov zo dna na den len aby si pobrali osobne veci a viac nech nechodia. A len doplacali peniaze. Ale iba tych, ktori im mohli pozerat na prsty. Nie robotnikov. A zaldzeny bol preco? Si mi ty len odbornik. Ale este neskoncili. Este treba \"pripravit\" budovu kina pre niekoho. Az potom mozu v pokoji odist.
občan | 15-02-2017 11:44:22
Navážaš sa do prednostu a ani netušíš,čo sa dialo roky v MaBP.Postupným zadlžovaním sa podnik stále prepadával a poslanci MsZ rozhodli o prenájme.Osprostený je akurát ten , kto toto nechce vidieť a keď to budeš chcieť vidieť tak sa ti oči otvotia.Kto chcel veľmi predať tento podnik? Opýtaj sa bývalých zamestnancov.
obyvatel | 15-02-2017 10:21:28
ze ho skoda nebude a cim skor odide a nie len on tak oto bude lepsie pre toto mesto. Ta kuleha ze zalozit s.r.o.-čky a previest na ne vsetok majetok mesta teda majetok nas obyvatelov a potom osprostit okrem obyvatelov ale este aj poslancov a takto vlastne nas zbavit ekejkolvek kontroly a moznosti rozhodovania nad nasim majetkom mesta, tak to bol naozaj geniálny plan a čin. Vysledkom bolo ze si do s.r.o. dosadil svojho cloveka co sa postaral oto ze majetok nasho mesta a teda naš je uz totalne v prdeli,bez moznosti zasahu poslancov a nas obyvatelov.Treba si naozaj uvedomit ze vdaka prednostovi a spol sme prisli o majetok a jeho kontrolu a spravovanie. Toto je realita jeho doterajsej prace. Nasleduje zaverecny proces prednostu a spol. a to je pomaličky sa stiahnut a bez akejkolvek zodpovednosti ci uz moralnej,hmotnej ci trestnej. Len neviem ci bude vobec mozne po jeho odchode zrevidovat a napravit to co napachal.
obyvatel | 15-02-2017 09:54:34
No ja si myslim
obyvatel | 15-02-2017 09:54:34
No ja si myslim
Pre obcan | 15-02-2017 08:34:14
Zhadzuj kolko chces, aj tak ti za usami zostanu tie kusky ktore tam mas z toho, ako si sa niekomu na meste zasprajcoval v zadku. A zhodil si len sam seba. Len chudacik ako ty argumentuje krcmovymi recami typu, prednosta bol v Libresse... Tie su zarucene pravdive. Miso, nedaj sa.
vobcaan | 14-02-2017 23:01:33
di di a uz se nevracej.
lolo | 14-02-2017 22:45:02
občan | 14-02-2017 22:34:56 - to je o primatorovi a hovorcovi? tak v tom pripade si to trafil :)
občan | 14-02-2017 22:34:56
Prednosta je na mieste prednostu,pracuje, nikam neodišiel.
Pred kostolom sedia dvaja poslanci a plačú . Príde k nim pánbožko a vraví že by im splnil nejaké prianie. Chceme šesťprúdovú diaľnicu až do Košíc.Ach to je ťažká úloha. Vyberte si inú. Chceli by sme prestať šáliť a klamať. Fúha, koľko prúdov má mať tá diaľnica.
Pavol Kurbel | 14-02-2017 19:39:19
Cez prestávku počas zastupiteľstva som sa rozprával s jednou osobou. Vtedy k nám prišiel prednosta a okrem iného povedal, že zvažuje odchod z mestského úradu. Ostal som prekvapený. Túto novinku som povedal Michalovi Hanusovi, ktorý tomu nechcel veriť. Tak som mu povedal, nech sa ho ide opýtať. Povedal že pôjde. O chvíľu prišiel a povedal mi, že prednosta mu to potvrdil, že nechce byť na bilbordoch a že dostal ponuku na plat 7000 mesačne.
Registrovaný Michal  Hanus Michal Hanus | 14-02-2017 15:44:12
pre občan | 14-02-2017 15:08:15
Na zastupiteľstve cez prestávku som na chodbe povedal prednostovi, že som počul, že zvažuje odchod. Povedal mi, že dostal lukratívnu ponuku, povedal aj mesačnú sumu. Ďalej povedal, že už nechce byť na billboardoch. Aj keď mám s prednostom v rôznych veciach rôzne názory myslím, že nemá problém toto potvrdiť. Nikto tu v ničom neklamal, skôr sa niekto snaží o niečo, čo mu zjavne nevyšlo a ešte sa bojí pod svoj príspevok podpísať.
občan | 14-02-2017 15:08:15
Načo klamete ludí. Jedinou pravdou je že Hanus odchádzal z Trnavy do Leopoldova .Prednosta nikam neodchádza , bol v Libresse v sobotu a zasmial sa tomu. Lebo Miško a Miloš .
Miso | 14-02-2017 09:23:52
Myslim ze lepsi obraz o tom, ako to bolo s msbp by mohli priniest zamestnanci, ktorych sa zbavili. Ak je v nich kusok cti. Je cas, aby povedali, ako to bolo. Lenze to by museli vystupit a do toho sa im nechce. Lepsie nech sa hovori o ich neschopnosti ako o dovode, preco sa toto vsetko udialo. Zbavili sa kazdeho jedneho, kto im mohol pozerat na prsty a kto do toho aspon trosku videl. Zbabelci zostanu ticho ale kto ma kusok hrdosti, nenecha sa osi...t a povie, ako to bolo.
obyvatel | 14-02-2017 09:00:17
Uz tak ci onak ale par ludi sa opet na tepelnom hospodarstve napakovalo. Posdatata bola spustit tento proces a doviest ho do uspesneho konca kseftu. A to sa cielene a excelentne podarilo. Martin je vidiet ze v tomto si naozaj dobry a excelentny manager, ale inak sa mi chce s teba vracat. Myslim ze teraz uz mozes ist aj ty na zasluzeny odpocinok ako uvazuje prednosta a spol.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-02-2017 08:28:11
Do ceny tepla idu aj vsetky URSOM schvalene naklady a investicie. Ako to URSO posudzuje, koho prava regulacny urad haji povedal sam predseda uradu Holjencik.

Ale na druhej strane nebyt nenazratych statnych uradnikov, ludia by si stale mysleli, ze tolko na billboardoch propagovane stabilizovanie cien energii je pre obcana vyhra a prejav cocialneho statu.
Dobry vecer | 13-02-2017 17:40:57
Odpisy sa davaju do ceny tepla,teda je spravne,ze ich uctovali. Vsimli ste si,ze MsBP platilo Mestu Sered najomne za kancelarie vyse 33.000 eur ? Je to v tej sprave zo 16.4.2013.
Platí toto aj pre naše mesto? | 13-02-2017 16:21:29
Politici a aj miestny, trpia syndrómom HIP, ktorý následne prechádza do HIS.
Súvisí to s „debilizáciou“. To prvé je Hlúposť Iniciovaná Pozíciou a druhé Hlúposť Iniciovaná Skupinou. Hlúposť iniciovaná pozíciou znamená, že relatívne normálny človek, keď sa dostane k moci, tak jednoducho zblbne. Zrazu začne žiť v úplne inom svete ako jeho priatelia alebo podriadení. Vytvorí si svoj vlastný svet, virtuálnu realitu, a úplne sa odtrhne. Preto nie sú politici schopní normálne vládnuť, lebo oni vlastne riadia iný štát, mesto ako to v ktorom žijú občania. Tí, čo ich postihla HIP, sa, samozrejme, združujú, a tak vzniká hlúposť skupinová. To je ešte horšie. To sú naše politické a korporátne špičky, a tam je to v prvom rade o strate vlastného názoru. Tam meníte názor za výhodu a zásady za výsady. Bez akýchkoľvek zábran a škrupulí. Navyše sú ešte aj presvedčení o svojej nemennej pravde a akúkoľvek kritiku považujú za nepriateľstvo. Je to priestor, z ktorého sa morálne pokrytectvo následne šíri do celej spoločnosti.\"
Dobry den, | 13-02-2017 14:21:06
su v tom aj odpisy z majetku,vyse 298 tis. Ak by tam neboli odpisy, boli by mali vyse 270 tis.zisk. pozri si Spravu o vysledku hospodarenia, v materialoch pre poslancov na MZ 16.4.2013. Strata je 28 tis., sami si ju vykryvali, teda mesto im nedalo nič, vid. Vyročna sprava.
pre pre dotaz | 13-02-2017 13:55:26
Máš pravdu. 28 tis. Ale po odpisoch boli určite väčšie. Lenže strata po odpisoch je niečo úplne iné. Ale nikomu vyhovuje zverejnenie väčšieho čísla, tak preto suma po odpisoch. No nie každý je idiot.
Pre dotaz | 13-02-2017 11:59:36
Ved to nie je pravda s tou stratou,pozri si Materialy na zasadnutie MZ, a to rok 2012 a spätne kazdy rok. Posledny rok mal MsBP stratu 28. tis. To su straty asi za celu ekzistenciu MsBP a o ziskoch sa nehovori, ktore mali tiez.
dotaz | 13-02-2017 11:34:01
Nedá mi dať otázku, kde sa zobral tak veľký dlh 800.000€, keď sa v rámci SIPO pravidelne platilo? Iste, bolo dosť neplatičov, ale aj za nich sa platilo zo spoločného účtu? Nechali dlhy neplatičov narást do vysokých čísel, potom byt odpredali a nový majiteľ musel dlh vyrovnať. Ale nikdy sme v ročnom vyučtovaní nevideli plusovú položku za úhradu. Kto si nechal tie peniaze? Alebo boli vo všetkých obytných domoch z práčovní odstránené práčky, magle, zmýkačky ktorú boli funkčné. Kam sa podpratali, komu sa predali? Kto si nechal peniaze?
Vlado | 13-02-2017 11:04:19
pre seREdana | 11-02-2017 21:35:06
Milý môj ani nevieš ako veľmi si trepol, ale to len dokazuje, že futbalová lobby sa trasie aby im nepadlo toto priaznivo naklonené vedenie, lebo si uvedomujú, že si budú musieť zháňať inú dojnú kravu, než je mesto.Prečo všetko rušiť?Vôbec netreba.Treba im dať prachy ale primerane a nie im platiť všetko načo si dupnú.Sorry ale takto to nefunguje.ŠKF Sereď hrá 2.ligu, čo je de facto profesionálna liga, tak prečo by si ich mali komplet platiť ľudia, aj tí čo tam nechodia?Len zato, že si niekto dupol a povedal, že tak to bude a hotovo?Však hospodárte, nájdite si sponzororov a hrajte aj ligu majstrov.Koľko ešte treba napchať do futbalu aby bolo dosť?Len na porovnanie, modelári hospodária z cca 100 eur na rok.Na rok!!!!Aj tam chodia deti.Či nechodí tam nikto z podnikateľských detičiek ani z ratolestí pánov prikyvujúcich na Msz, tak tým netreba nič?Dúfam, že ľudia sa konečne zobudia a prídu k voľbám, lebo na jednej strane sa leje furt do jedného hrnca a na druhej strane v Seredi skapal pes.Lebo ak si niekto myslí, že tým, že nemáme dlhy a patríme do top hospodáriacich miest sme nejako extra príťažlivé mesto, tak je na omyle.A baby k Milexu ťahať netreba, tie tam stoja furt, vedľa tej nádhernej panorámy, ktorá víta všetkých návštevníkov, ktorí tadiaľto radšej len rýchlo prejdú.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 13-02-2017 07:31:02
Skusim obcnaom jemne pripomenut, ze ucelom mesta nie je podnikanie a zarabanie - mesto ma garantovane prijmy z dani obcanov - ale sprava veci verejnych a servis obcanom.
Lolo | 13-02-2017 03:22:55
Obcan | 12-02-2017 23:26:21 - tomuto vedeniu nejde vôbec o obyvateľa mesta ale len o to ako čo najviac naplniť vačky sebe a vyvoleným.
Obcan | 12-02-2017 23:26:21
Pavol Kurbel | 12-02-2017 22:01:04

Preco potom mesto tak velmi silou mocou chce dopriat uplne cudzej firme,ked moze mat same osoh a hlavne jeho obyvatelia ?
Preco nezaplatili schopneho cloveka co by to mal pod palcom a kludne ho aj nadstandartne zaplatili-ved ak by svojim konanim usetril pre kopec obyvatelov mesta neake slusne peniaze,verim tomu ze ludia by mu dopriali nie slusne,ale aj naozaj ZASLUZENE kralovske odmeny a vsetci by boli spokojni.
A posledne preco - ide mesto proti svojim obyvatelom ??
Zo zverejnenych informacii a samozrejme aj ocakavani obyvatelov nic dobre pre nich,ale len pre par urcitych ludi.
Pavol Kurbel | 12-02-2017 22:01:04
pre obyvateľ
O eurofondy sa môže uchádzať aj mesto. Takže rozprávať o tom, aká je to obrovská výhoda, keď sme to prenajali, lebo možno dostanú eurofondy na rekonštrukciu je zavádzanie. Rovnako by sme ich mohli dostať aj my. Už v minulosti sme dostali eurofondy a nie málo. Dokonca sa táto možnosť spomína aj v zmluve o prenájme.
obyvatel | 12-02-2017 21:08:03
pre občan | 12-02-2017 00:33:28 ja na tom co napisal Hanus nevidim nic konspiracne ale zato vidim katastrofu pre obyvatelov v tom ked im mesto odtafarilo tepelne hospodarstvo na zaklade toho ze mozno ak sa podaria vybavit niekomu EU peniaze z fondov tak mozno bude na vymenu tepelnych rozvodov. A co ked peniaze z EU fondov nebudu?? Tak ako niesu napr. na kastiel. Tam tiez bol projekt a cakalo sa a nic z toho nebolo. Mam pocit ze obyvatelom sa tu mota sladky motúz popod nos aj karelab do hlavy. Ja to vidim asi tak ako ked sa potkany najskor nezeru a zebezpecia pri valove a potom pred poziarom cize zodpovednostou po jednom utecu.
sefl | 12-02-2017 21:03:12
Dobre si pamatuji jak musel pán Ač odejít - údajne za nehospodární vedení Bytovýho Družstva atd.- nevyjasnené . Místo neho jeho funkci nahradili až dokonce dva pánové.Pán Ač rozumel svojej práci - nahradili ho političtí diletanti neznajíc problematiku - proto to tak i dopadlo.Nekdo se pod to podepsal.Tuším že vedení mesta Sered.
Registrovaný Michal  Hanus Michal Hanus | 12-02-2017 14:01:34
Toto nie je predmetom môjho príspevku na sociálnej sieti, ktorý sem skopíroval pán Majko a bude lepšie, keď to tu riešiť nebudeme. Ďakujem.
Mišo má pravdu | 12-02-2017 12:17:34
pokiaľ mám správne informácie, tak na pána Hanusa sú vyvýjané rôzne tlaky, adresováné rôzne usmernenia a upozornenia. Ako v podstate na každého, kto si dovolí ozvať sa a byť nepohodlný. To je tak vždy a všade.
Miso | 12-02-2017 10:52:38
Myslim ze Miso to napisal dobre. Nic vymyslene ziadny atak chronologia. Akurat jeho recnicka otazka v zavere. Ale na tu si moze odpovedat kto jak chce. A myslim si ze tym ze sa stara a pyta viac stratil ako ziskal.
Registrovaný Michal  Hanus Michal Hanus | 12-02-2017 09:32:35
pre občan | 12-02-2017 00:33:28
Viete, niekedy sa čudujem aj sám sebe. Takže sa nedivím, že sa niekto čuduje či nečuduje. Možno Vás to prekvapí, ale čítať viem. Písal som o tom, ako to bolo chronologicky. Kto komu prenajal, ako sa menili konatelia, kedy kto vstúpil do Energetiky. O dotáciách z ÉU som nič nepísal. Čo nedáva zmysel? Ktorá časť? Pretože všetko, čo som napísal sú fakty, ktoré sú overiteľné.
Obcan | 12-02-2017 01:04:03
občan | 12-02-2017 00:33:28

Celkom dobre ste napisal to slovicko-verejne.
Ak mate teda blizsie info,mohol by ste aj ozrejmit preco su niektore veci neverejne-teda aspon v par veciach ked sa o ne zaujimaju aj ,,nepovolani,, ludia.
Myslim ze na SOL toho bolo napisaneho celkom dost.
Nepoznam p.Hanusa,ale kym on moze este prekvapit,narozdiel od neho par ludi uz praveze nema cim prekvapit...
občan | 12-02-2017 00:33:28
Ľudia milujú konšpirácie a výmysly.A toto sú konšpiračné výmysly.
Toto,čo vymyslel pán novinár to je na Oskara.Asi sa trasie zadoček,že čo keď Tomčányi vyhrá súd s Kurbelom a dokáže že podnik pred krachom zachránil?Že MsBP chcel niekto zadĺžiť a predať ?Tomčányi pred všetkými poslancami,verejne a do tváre v priamom prenose povedal pánovi Kurbelovi že naňho podá tresné oznámenie a aj to spravil,prečo to nebolo opačne?Nemá to zmysel čo píše pán Hanus.
Uź sú pripravené projekty na výmenu potrubí z EU a to je možné len keď má mesto CZT.
Pán Hanus,ak viete čítať,prečítajte si smernice pre poskytovanie dotácií z EU.Že novinári klamú to je na Slovensku normálne a asi je dobré,keď sa človek nestavia do polohy všeumelca a všeodborníka,lebo je poslanec.Čuduje sa Vám už veľa ľudí zo Serede,čo Vás nepozná .A ešte viac sa nečuduje čo Vás pozná.
seREdan | 11-02-2017 22:46:33
pre seREdana | 11-02-2017 21:35:06
Ako vidno, kvalitní narkomani, šlapky, prekvitajúci obchod s drogami funguje aj bez dotácií z mesta. A bude tomu tak aj naďalej s takým primátorom, čo zrušil komisiu verejného poriadku. Ten obnos peňazí vyčlenený na šport mi, predstav si, nevadí. Vadí mi ale ich prerozdelovanie, a to, že mladí si môžu len utret hubu. Tam je odpoved, prečo Majka nevpustili na športovú komisiu. Tak tu prosím nezavádzaj!
Obcan | 11-02-2017 21:45:51
pre seREdana | 11-02-2017 21:35:06

Nikto nepise o ruseni sportu ako takeho,ale o tom ako sa leju obrovske peniaze na zabavku par podnikatelov.
Prave usetrenim tych penazi je mozne podporit sport este vo vacsej miere,ak bude z coho vyberat,deti si vyberu.
A podnikatelia ak chcu nech tam leju prachov kolko len chcu-ale ako som uz pisal,nech davaju zo SVOJHO.
Ak by niekto namietal ze davaju,len proste na hranie 2 ligy potrebuju este dotovat mestom,tak nech davaju viac,alebo proste nech to riesia ako na tych spominanych dedinach-potrenujeme,odohrame zapas,proste sme spravili nieco pre telo,zasportovali si a vsetci su spokojni.
Obcan | 11-02-2017 21:36:15
seREdan | 11-02-2017 21:11:02

Ohladom toho futbalu-niesom proti futbalu,sportu ako takemu,dokonca niesom ani proti tomu aby ked niekto cez svoje ego chce hrat vyssiu ligu,nech ju kludne hra,ale nech si to plati zo SVOJHO,alebo nech sa kamosi zlozia a zaplatia si premna zamna aj Messiho,presne tak ako to robia v inych kluboch !
Mesto ma vyclenit peniaze,ale len na mladez a samozrejme aj inym klubom dopriat,nie na ich ukor platit neakym ludom ich konicek.
Ked sa chcu pani hrat na podnikatelov a ukazovat sa,tak opakujem-nech si to platia zo svojho a nie natrcat paprce,len aby bolo uspokojene ego par ludi.
pre seREdana | 11-02-2017 21:35:06
spravne,zrusme futbal aj basketbal,tenisove kurty zrusme,vlaste zrusme vsetko co sa tyka sportu aj kruzkov.lacnejsie nas vyjde vychovat kvalitnych narkomanov,alkoholikov,spravme viac automatovych herni,lebo je ich stale malo,aj gamblerov treba,naco futbalistov to su skodna pre sered.v kazdom meste v kazdej dedine je futbalove ihrisko a mesto to podporuje aj financne.
budme v seredi prvi,kto zrusi futbal aj ihrisko,budeme in.tak mladi sup ho do senku k automatom,lebo musime setrit a dievcata k milexu,to bude priorita serede.to tu nebolo ani za komunistov.
seREdan | 11-02-2017 21:11:02
Vážení občania Serede, spomeňte si na XI./2014, na obdobie tesne pred komunálnymi volbami. Čo sa vtedy písalo v tomto médiu a porovnajte to s dnešnou realitou. Dobre organizovaná mafia s centrálou v Športklube sa postarala o všetko potrebné. Čudujete sa že máme v Seredi rozbité chodníky a cesty? Čo na tom? Ale máme ihrisko s umelou trávou a Sered hrá II. ligu s mužstvom zostaveným zo samých legionárov.A tí nehrajú zadarmo a ani z lásky k Seredi! Obcan | 11-02-2017 16:51:36 prečo by to mali robiť Kurbel s Hanusom? Nestačí že oni mu tento stav vytýkajú ako poslanci? Mimochodom, tento bordel s teplom sa ich ani osobne netýka. Bývajú v rodinných domoch. Prečo vy a vám podobní nespokojenci neprídete na MsZ klásť primátorovi otázky? Možno by vám aj odpovedal.. Máme, čo si v Seredi zvolila menšina, lebo ostatní sr_li na to.
Pre obcan | 11-02-2017 20:52:08
A aka je cena v Galante a aka v Seredi?
Obcan | 11-02-2017 20:20:01
Treba im to zobrat odstupit od zmluvy a hotovo. Zaplatit managera co rozummie energetike tepelnej.
Obcan | 11-02-2017 20:18:28
Pozrite si cenu tepla v pre Sered a pre Galantu. Skoro o polovicu nissia ako v Seredi
Pre obcan 1934 | 11-02-2017 20:15:15
Kedze neboli eurofondy a hrozili velke investicie, rychlo dali ruky prec. Lepsi vrabec v hrsti, ako... A ked sa bude investovat, tak tieto peniaze sa premietnu do ceny tepla. Vsetko bolo dobre premyslene, len ako to povedali pani konatelia, eurofondy su zatial vzdialene...
Obcan | 11-02-2017 20:00:11
Pri volbach sa treba zbavit primatora a potom preklepnut zmluvu
Obcan | 11-02-2017 19:34:30
Sice nie ten Obcan predomnou,ale nick sa mi paci tak ho nemenim :-)

Zaujali ma dve veci-najskor obhajovanie vrtu s tym ze je to pre obcanov vyhodne (tepla voda vlastne zadarmo)nasledna realizacia a bum-zdrazovanie a ked nie,tak ze sa budeme snazit ostat na rovnakej sume ??
To ake su naklady na ohrev priamej teplej vody a ohrev vody plynom ?
Kam zmiznu tie usetrene peniaze za tisice kubikov plynu co by bolo treba na ohrev vody ?
A dalsia vec-to s tym nezdrazovanim energii a zostanim na cenach urovne minuleho roka som uz niekde pocul.
Ale zabuda sa na to ze ceny energii idu vo svete dole a uz aj tak mame,nehladiac na platy, jedny z najvyssich cien v Europe.
Osobne som ocakaval prvy rok-dva rovnake ceny s tym ze budu investovat do rozvodov a pod. naco ale mali udajne ist eurofondy,ale keby aj nie,tak po dvoch rokoch a napojeni na priamy zdroj teplej vody mali ist ceny pre obyvatelov mesta strmo nadol !!!
Otazka je preco tak nieje a hlavne preco ani zodpovedni ludia nemaju o to zaujem a idu proti obcanom mesta...
Pre Obcana | 11-02-2017 19:03:02
A vsimol ste si na videu aj to, ze prednosta kyvol hlavou na p. Kacera a spolu vysli von? Bolo to prave v tej debate o MsBP. Prednosta sa hned vratil a p.Kacer nie. Preco ?
Jozo | 11-02-2017 18:57:27
Už je neskoro. Už to nepustia.
Obcan | 11-02-2017 18:42:34
A kde bola Zuza? Kontrolorka.
Dobry vecer | 11-02-2017 18:40:50
Prave,kvoli tomu som pozeral Materialy na zasadnutie MZ a tam som zistil skutocnosti. Je tam vela materialov a aj zivotopis a volba p.Ing Kacera.
Pre pre obcana | 11-02-2017 18:16:40
Vypocujte si posledne zastupitelatvo. A nielen to. Ved tam JASNE tvrdia, ze bol msbp v uctovnej strate 800tis. Toto je ich dlhorocny argument.
Pre Obcana | 11-02-2017 17:34:11
Posledna sprava o hospodareni MsBP je na internete v Materialoch na MZ v Seredi zo dna 16.4.2013; kde je hospodarsky vysledok 28.tis.eur strata a nie 800 tis., ktoru si MsBP bude vykryvat samo. Sprava bola prejednana dozornou radou a schvalena poslancami. V inych rokoch je zisk, z ktoreho si Mesto Sered ponechava 50%. Ak si pozriete predchadzajuce roky je to vzdy rovnako. Uctovnictvo bolo spravne, co overil auditor a schvalila dozorna rada.
Obcan | 11-02-2017 16:51:36
Preco p.Kurbel a p.Hanus nezorganizuju nejaky protest proti primatorovi. Trebalo by dat nan zalobu ohladne najmu ohladne toho ako AČ doriadil bytovy podnik a aj na AČA zalobu nech sa zodpovedaju
odchod | 11-02-2017 16:38:46
Odchod p.prednostu sa dalo čakať. Prečo? Nie je treba dvakrát hádať. Po nás potopa. Ale na svoje sme si prišli. A život ide ďalej. Len nevičem pochopiť, či je už náš národný šport, že tak ako v Šintave, tak aj u nás dvaja ľudia o všetkom rozhodnú bez toho aby to bolo prerokovalo na zastupiteľstve. Potom načo sú tam poslanci, len aby sa splnila litera zákona? Však ako obyvatelia ani nevieme komu bytový podnik patrí?

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign