Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Je cas pozametat

Miloš MajkoDátum10. 03. 2009 17:17:36TémaČistota v meste

A dodal by som, ze ak to je co i len trochu mozne, tak tie tony posypoveho materialu zmiesaneho s prachom pravdepodobne uskladnit a nasledne recyklovat pre dalsiu posypovu sezonu. Tak ci onak, da sa predpokladat, ze ak zima aj posledne zbohom este nedala, tak da coskoro. A mnozstvo prachu pri ceste sluzi ako vyznamny alergen pre nase deti, zdroj znecistenia pre interiery bytov ci domov a v neposlednom rade ako vyrazny prvok znecistujuci komunikacie a zivotne prostredie.


Fotogaléria k článku:



Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
Miloš Majko | 15-03-2009 04:44:59
Situacia denne stve vela ludi. Mamicky ktore sa s kocikmi pretlacaju cez drobny strk a spinu popri chodniku a samozrejme kazdeho, kto by sa i pri tom najmensom dazdi nechcel v centre mesta citit ako na slabo udrziavanej betonovej ceste podpriemerneho druzstva. Ze bude cesta pozametana, je dost pravdepodobne. No to uz vacsina posypoveho materialu bude rozvozena a rozprasena v okolitych travnikoch, kde nas spina bude otravovat aj nadalej.
Peter Sabo | 14-03-2009 20:39:52
Dnes to nastvalo uz aj mna, na bicykli som mal strach aby som hned na prvom kilometri nechytil defekt. Vedeniu mesta tlieskam posyp vydrzi urcite do buducej zimy!....
Ľubomír Veselický | 11-03-2009 17:05:47
Srdečne zdravím diskutujúcich, vrátane členov môjho antifankklubu. Názorov vidím veľa, argumentov poredšie, ale to je v poriadku. Výhradu mám voči Lukasovmu vyjadreniu, že stále dávam na niečo narážky. Nie. Žiadne narážky. Hovorím zreteľne a dávam argumenty. Uvedomujem si, že práve táto rétorika niekoho vytáča, ale o tom to je. To chcem. Nedostatky je potrebné pranierovať adresne. Iba vtedy majú účinok. Denne nastavujem zrkadlo. Takíto sme. Takto sa chováme, takto konáme. Veľa kritizujem? Skúste sa zamyslieť. Neprávom? Milay hovorí o zametaní a predaji TS. Má pravdu. O predaji TS rozhodlo vtedajšie zastupiteľstvo. O novozriadení Technických služieb mesta som s primátorom hovoril niekoľkokrát. Má rovnaký názor, ale konkrétne kontúry táto myšlienka zatiať stále nemá. Dnes sa uskutoční historicky prvé mimoparlamentné stretnutie poslancov k jednému neuralgickému bodu. Návrhu novej organizačnej štruktúry MsÚ. Zvolal ho Ing. Kyselý a ja dúfam, že tento spôsob prerokúvania vážnych materiálov, týkajúcich sa mesta, sa stane dobrým pravidlom práce poslancov. V meste máme ohromné množstvo akútnych problémov. Pohne sa ich riešenie dopredu, ak o nich nebudú občania pravdivo (kriticky) informovaní?
Milay | 10-03-2009 22:43:14
K zametaniu ulíc si myslím,že neboli zametané od "NEŽNEJ" alebo odkedy mesto predalo TECHNICKÉ SLUŽBY.Možno sa mýlim a boli cesty ,respektíve cesta od mosta k mostu pár krát zametené.Za Technických služieb sa zametali dosť pravidelne a počas letných horúčav sa i polievali.A iste by sa zimný posypový materiál dal recyklovať a znovu použiť.
Lukas | 10-03-2009 21:54:39
odporúčam Váženému pánovi Petrovi čítať poriadne príspevky !! (tak isto aj ja mám právo na svoj názor .. ) ked si prečítate poriadne príspevok,tak potom môžte napísať.
Peter | 10-03-2009 21:46:44
nechápem toto: Lukas ide poukazovať na p.Veselického, ale sám sa podpíše pod meno Lukas ktoré je anonymné ,nič nehovoriace. S niektorými príspevkami p.Veselického nesúhlasím ale to nedáva právo, aby som vystupoval na jeho osobu a odkazoval aby si založil svoju stránku. Každý má právo na svoje názory a práve táto stránka bola na to vytvorená. Odporúčal by som Lukasovi aby sa zaregistroval a svoje názory prezentoval pod skutočným menom a možno potom by dopadol ako p.Veselický, že niektorí občania by ho pod nick.anonym kritizovali
Miloš Majko | 10-03-2009 21:09:01
Nedovoli by som si tvrdit, ze Vas nazor je zly - snad len mate malo faktov pre objektivne ziskanie pohladu na poslanca Veselickeho. Mozno by bolo vhodne navstivit jedno zastupitelstvo, alebo si s nim dat rec. Nemam dovod na zastavanie sa jeho osoby, no musim verejne povedat, ze L.Veselicky pre obcanov mesta ako poslanec skutocne robi velmi vela. Zial aj podla diskusie je zrejme, ze iba malo obcanov skutocne vie pravdu o postojoch jednotlivych poslancov. Preto zverejnovanie zaznamov z rokovani MsZ povazujem za vhodne a verim, ze aj tym bude stav aspon trochu napraveny.
Marek Tóth | 10-03-2009 20:52:38
Pokial ide o zelen v nasom meste, tak sa o nej casto rozhoduje nekoncepcne a neodborne - viem o com hovorim! O cistote mesta sa hovori a hovorilo mnoho rokov, ale zial len velmi malo sa toho spravilo!!! Minuly rok na verjnom stretnuti poslancov s obcanmi zaznela aj pripomienka obcanky, kedy sa bude cistit mesto po zimnom posype, pretoze vyzeralo podobne ako na fotkach v clanku. Odpoved bola biedna - vraj ked sa otepli. Len neviem, ci vedenie mesta malo na mysli oteplenie na letne (tropicke) horucavy, alebo globalne oteplenie ... ?
anonym | 10-03-2009 20:45:03
Pamatám si na chvíle po revolúcii, ako sme sa tešili, že o pár rokov dobehneme západné štáty. Po návšteve susedného Rakúska som si predstavovala aké krásne budú naše mestá /nehovrím, niektoré sú/čisté, vysadené....No čo sa týka nášho mesta, tak ešte nikdy sa mi nezdalo špinavšie ako teraz. Je mi z toho smutno, že kdeaká dedina je na tom ovela ovela lepšie ako naše mesto. Prečo sa už konečne nezveladí okolie hlavnej križovatky? Veď tadial denne prejde tisícka áut. Aspon nejaká vizitka nášho mesta. Taktiež nechápem to neustále opilovávanie stromov. Napríklad pred AB éčkom, tam sú nasadené platany - krásny majestátny strom. To čo je z neho vidiet na jesen sa mi zdaleka na tento strom nepodobá. Prečo by tam nemohli rást prirodzene? Taktiež na parkovisku na SNP, rastie tam jeden jediný strom aj ten v piatok z polovice orezali - prečo? Komu to vadí?
anonym | 10-03-2009 20:28:05
viem že je tam pozdlžne parkovanie ale mal som na mysli prečo akurát pred križovatkou ? prečo by tam nemohly byť spravené normálne parkovacie miesta ? napr. pred bankou, už len z esetetického hľadiska, a čo sa týka pána veselického ja som za kritiku,lenže niekedy to má pridaľeko od kritiky. Ale niekedy mám taký dojem že od neho počujem len čo by sa malo robiť a prečo sa aj on nepričiní ?
Miroslav Mierny | 10-03-2009 19:58:21
Lukas podľa mňa sú tieto noviny verejné pre všetkých a každý má právo prispieť tým čo sa mu páči a čo nie. Ak sú tu príspevky ktoré sa niekomu nepáčia nemusí ich čítať. Ja osobne si vážim ľudí ktorý sa nehambia za svoj názor a dokážu sa pod neho podpísať celým menom! Nechcem aby to vyzeralo že si zastávam pána Veselického ale u mňa má *yes*
Miloš Majko | 10-03-2009 19:35:36
Lukas, so situaciou na cestach v civilizovanom zahranici mate pravdu. Skutocne su ciste a to nielen v lete, ale aj pocas dazda ci v zime. Co sa tyka aut - stoja v rozsirenej casti vozovky (pozdlzne parkovisko) a zaber je vyhotoveny z dovodu zadokumentovania sirky a mnozstva posypoveho materialu na ceste. Auta v tomto pripade nehraju ulohu. Dakujeme za Vas postreh.
Lukas | 10-03-2009 19:06:01
Som občan seredi a poslancov akože keby sa ma opýtali na jedno meno tak im poviem že ,,neviem´´ rád navšetevujem túto stránku a z komentov mnohých ľudí viem posúdiť charakter. Vždy ako zbadám napísané Lubomír veselický tak najprv sa zamyslím ahá to je ten ktorý stále dáva narážky na niečo.Stále len nejaké arogancia a reči do prázdna (Všimol som si že túto stránku má na starosti pán Miloš majko, vživote som toto meno nepočul ale z tých komentov je vidieť že je to človek ktorý má svoj cieľ a svojimi článkami rieši problematiku seriozne a snaží sa hu vylepšiť) čiže pre pána Veselického odkaz, založte si nejaký web na ktorej budete všetko kritizovať a pozvite tam podobné typy (nemám nič proti Vám, ale tie článka a váš postoj k veciam mi dosť vadí). Ale teraz k téme ! Je čas pozamätať ? prečo nechodí zametacie auto u nás ? Mám taký dojem že ked som bol v taliansku tak tam každé ráno ( V lete !!) chodilo zametacie auto a na cestu som si mohol aj lahnúť taká bola čistá. 2. ked sa pozerám na túto fotku tak by sa tu dala začať riešiť druhá vec, ako je možné že pred križovatkou môžu stáť autá ?? mi to pripadá ako v Kocúrkove. to bude asi všetko k tejto téme :-)
Ľubomír Veselický | 10-03-2009 17:56:17
Budem jedovatý. Sereďská realita je vyzametané mesto až pred prvým májom. Vtedy dokonca aj s nejakými tými bielymi čiarami na ceste, ktoré kým nezmiznú nesú hrdý názov - vodorovné značenie.

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign