Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Ján Budaj, poslanec NR SR aktuálne z rokovania parlamentu

Miloš MajkoDátum26. 10. 2016 16:20:11TémaAktuálne témy

Dnes o 17 hodine sa bude hlasovať o zmene pracovných pravidiel parlamentu. V návrhu sú diskriminačné pravidlá. Zavádza sa gumové rozhodovanie (závislé od vôle väčšiny). Poslancom sa zakazuje informovať voličov o priebehu schôdze (fotografiou, audio záznamom, streamovaním a pod.). Predsedajúci dostane silné právomoci, umožňujúce rozhodovať podľa subjektívnej vôle. Zavádzajú sa nové sankcie a pokuty, aj za oblečenie, vrátane trička. Pod pokutami bude zakázané ozrejmovať v snemovni voličom svoje návrhy za pomoci grafu, fotiek a pod. Právo poslanca hovoriť sa obmedzí...Očividne sme vykročili smerom do iného storočia (SMERom do 90.rokov)


Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Peter | 28-10-2016 16:00:51
Každý tu na diskusii automaticky ide obviňovať nadávať a urážať,toho druhého,v podstate o to politikom ide rozdeliť slovač na skupinky,lebo tie sa dajú ľahšie modelovať a ovládať.To že mi prišil niekto nálepku Ficovolič ma vôbec neserie a nemienim sa nijako vyviňovať,lebo to by mal robiť ten kto je vinný.Volím jednu a tú istú stranu a revolúcie,na to som hrdý.Sú aj dobrí aj zlí ľudia a všade to nikto neustriehne ale podstata mojich príspevkov stále niektorím uniká.Trocha kultúry v politike,neospravedlňovať trestný čin tým že porušenie zákona malo poslúžiť dokázaniu porušeniu zákona lebo ak sa to bude tolerovať na najvyšších miestach tak potom obyčajný človek nemá žiadnu istotu,že sa to neobráti proti nemu.Všetci zbohatlíci sa nasáčkovali do parlamentu a idú kázať o morálke a slušnosti a hlavne o zlodejoch.Zlodej kričí chyťte zlodeja.Už mali možnosť všetci čo sú tam presvedčiť ľudí o tom že to myslia vážne.A ?Každý si háji iba svoje záujmy a pokiaľ nebude zavedená hmotná zodpovednosť poslancov a zrušená imunita nepohneme sa nikam a sme stále v jednom kruhu.Niečo sa zavedie,po voľbách sa zruší a dokopy to stálo nás všetkých nehorázne miliony a to sa točí dookola už dlhé roky.
lexa | 28-10-2016 15:51:13
Lenže do 89 bola tá slušnosť akousi spoločenskou povinnosťou. Vtedy by sa politik odpísal na večné veky, keby vystupuje ako sedlák alebo podobne. Stačí sa pozrieť ako sa odvtedy zmenila doba, dnes je najväčším hrdinom a idolom tupý cigán, ktorý akože rapuje, ľudia sa nehanbia voliť klamárov a zlodejov, ožratý primitív Slota je krásny príklad našej politickej kultúry, to isté tupý \"vlastenec\" Kotleba a podobné typy. Veď na niektorých tých ľudí sa stačí pozrieť a vypočuť si jedno verejné vyhlásenie a človeku je zle, že niekto taký rozhoduje a dôležitých veciach vo vláde alebo parlamente.. A Peter so seredanom zase púšťajú svoje klasické nezmysly, len tak dalej chlapci, dosť dobre sa bavím na vašich výplodoch.. Len otázočka, lieky ste nezabudli užiť na dnes?
gulak | 28-10-2016 15:40:50
Je neskutočne drzé a stupídne,že niektorí slovenskí politici idu do Ciech na oslavu vzniku Ceskoslovenska a pritom Slovensko vznik Ceskoslovenska neoslavuje..aj to je kultura parlamentu
demokracia | 28-10-2016 10:00:44
pre: lexa | 27-10-2016 12:07:07
...slusni, som myslel pred ´89 - hovorim, ze aspon slusni a diplomaticki!
...nikde som nepisal, ze sa mi paci to, co sa dnes deje vo vlade, opzicii a vsade naokolo
lexa | 28-10-2016 08:16:49
Chlapci, chlapci, zase sa tu rozbieha zbytočná diskusia. Komunisti tu idú školiť ľudí o demokracii? Dementi idú hovoriť o tom, čo je rozumné a správne? Ľudia, ktorí klamú, podvádzajú a kradnú bez chrbtovej kosti tu idú kázať o morálke? Asi takto to vyzerá na Slovensku, všetko na hlavu postavené a vy čakáte nejakú logiku? Stačí pozrieť koľko voličov si tu zastáva to, čo sa tu deje. Je teda jasné, že ešte stále sa nájde dosť ľudí, ktorí sú dostatočne obmedzení alebo im práve takýto stav vyhovuje, ťažko potom čakať nejakú sebareflexiu od samotných politikov. Vy by ste sa sami od seba zmenili, keby máte najviac hlasov vo voľbách? Veď to je len znamenie pre smerákov, že aha - my slovač sme taký sprostý národ, že nám nevadí čo robíte s touto krajinou, ale zvolíme si vás kludne aj znova a potom zase...
Peter | 27-10-2016 22:46:53
pre Petra

V com ma byt Matovic neskodny. A mal by byt skodny? Na to je ich tam 150 aby skodili?
Prd makovy, jeden z mala co s aneboji otvorit usta. Na neho premeir vytahuje danove tajomstva co je trestny cin, na neho nasadili danovakov a NAKA a doteraz nic nezistili, za kolko mesiacov?
Lipsic zrazi chodca apolicia pusti video do eteru?
Asistent poslanca zverejni ze Kalinak naozaj dostal peniaze od Basternaka ale NAKA buzeruje asustenta ale Kali je v pohodicke?

Takto by som mohol pokracovat do aleluja. Ale to smerakom a tebe oci neotvori. Bud na to nemate vybavu alebo naopak, vybavu mate, ale z toho profitujete. Medzi ktorych sa radis ty?
Peter | 27-10-2016 20:12:59
Matovič a jeho príbuzní sa do vlády tak ľahko nedostanú a nikto iný nemá dôvod toto meniť.Uráža aj svojich partnerov a to tak že ak by toto povedal niekomu na ulici tak už leží na JISKE.Držím mu palce a fandím mu aby pokračoval v tom čo robí......a onedlho sa na toho pajáca zabudne.Už teraz je neškodný.
Anonym | 27-10-2016 18:46:51
Akosi sa chlapček rozplakal.
Jeho vyjadrovanie a chovanie patrí do ústavu a nie do parlamentu a keď tu hpvorí nejaký prostáčik o tom že demokracia skončila,ja tvrdím že demokracia začala a skončila demencia .
seredan | 27-10-2016 18:21:31
Demokracia skoncila, uz obmedzili čas nasim hridnom v parlamente len na 30 minut. A tak cele slovensko cakalo na ten romanticky pribeh poslankyni OLANO ktora sa zamilovala do pakistanca cez internet az sa vzali aby on chudak migrant mohol zostat v europe. Pochybujem ze jej rozpravanie o najvacsej laske aka kedy bola medzi zenou a tajomnym migrantom bude stacit ubohych 30 minut.
s.i.n. | 27-10-2016 17:26:28
Peter | 27-10-2016 16:36:07 : život vo svojich mnohorakých a neočakávaných podobách prináša situácie, ktoré treba posudzovať s nadhľadom a s maximálnou snahou o objektívny pohľad na vec. Bez emócií. Tie musia v každom prípade ísť bokom. Len tak človek môže zostať nad vecou. A je jedno či ide o politiku alebo trebárs o futbal. A práve tie emócie, zdá sa, ti robia dlhodobo problém.
gulak | 27-10-2016 17:11:21
Toto môžu schvalovať,len čistý cocoti
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-10-2016 16:45:02
Peter | 27-10-2016 16:36:07 | - prvy politik respektujuci zakladne demokraticke principy v spolocnosti, tento vcera odsuhlaseny nezmysel vrati do povodneho stavu.

Samozrejme ze ocakavat uctu k demokracii od komunistickych pohrobkov a deti vpyvnych estebakov je mozne asi tazko...
Peter | 27-10-2016 16:36:07
lexa,ja som spokojný s tým čo sa schválilo a rád som si pozrel aj uplakanú tlačovku Matoviča.Najviac sa mi páčilo ako sa vyhrážal že pokuty platiť nebude a aj auto predá aby mu nič nemohli zobrať ako najchudobnejšiemu človeku na slovensku.Týmto sa jeho poslanie skončilo alebo aspoň umravnilo.No a nakoniec,kto tvrdí že tam bude Danko s Ficom vo vláde naveky?Po voľbách sa predsa môže karta obrátiť a tí čo teraz plačú môýu ľudí presvedčiť aby mali oni hlavné slovo a potom sa im tento zákon bude pačiť.Neschválilo sa nič diskriminačné a ani výnimočné.
lexa | 27-10-2016 12:32:00
Podobná debata tu už bola s celebritami SOL fóra - seredan a Peter, ktorým tiež najviac zo všetkého vadilo, že Matovič chodí do parlamentu v tričku, ale že premiér a minister bývajú v dome megapodvodníka Bašternáka a paktujú s ďalším megapodvodníkom Kočnerom je úplne v poriadku, hlavne že nechodia v tričku pre boha..
Jozef | 27-10-2016 12:10:22
svata prostAto, a to tupelo sa podpise demokracia.
a mozno ma aj volebne pravo.
lexa | 27-10-2016 12:07:07
re: Demokracia - ak sa môžem opýtať, kedy presne to bolo, keď boli v parlamente slušní ľudia a diplomati? Myslíte za Mečiara, keď sa rozkradlo celé Slovensko medzi neschopných mafiánov, cigánov a zlodejov, alebo potom za Dzurindu, keď sa zvyšky predali zahraničným korporáciám? Vy ste asi presne ten typ voliča - ovečky, ktorý presne vyhovuje tejto smeráckej mafii, že stačí aby bol človek slušne oblečený a tváril sa ako neviniatko a zobete mu z ruky, nevadí že za chrbtom Vás okradne. Dúfam, že ste spokojný, ako pekne chodí oblečený súdruh Fico aj s Kaliňákom, tie hodinky, obleky, topánky a limuzíny sú totiž našich peňazí, hlavne že sú to \"slušní ľudia\", no nie? Hlavné je predsa, aby bolo v parlamente ticho, poriadok a pekne oblečení poslanci, čo na tom, že celá krajina je pomaly najskorumpovanejšia na svete.. Potom sa čudujme, kam táto krajina klesla, keď samotní voliči to majú v hlave takto \"upratané\"
demokracia | 27-10-2016 12:03:31
je mi uplne jedno co je vo videu, ale aby sa v parlamente chodilo v tricku, nosili makety postav, rozhadzovali papiere a poslanci sa spravali akokeby vysli zo IV. cenovej, tak to mi pride dost primitivne na to, ze reprezuntuju slovenskych obcanov, teda aj mna.
Hlboko ma to uraza!
demokrat | 27-10-2016 09:37:24
demokracia | 27-10-2016 08:03:42 :
také niečo ako si napísal v prvej vete je možné len ak si nepozrel celé priložené video. Je možné, že každodenné raňajšie povinnosti ti to neumožnili. Ale v takom prípade je lepšie byť ticho.
demokracia | 27-10-2016 08:03:42
priznam sa, ze neviem do akej miery toto nariadenie obmedzi demokraciu slova, ale bolo nacase spravit v parlamente poriadok.
Dnes su v parlamente (cest vinimkam) obycajne neslusne hovada, bez slusnych navykov, bez vychovy - vid. ich spravanie a vyjadrovanie.
Niekedy davno boli poslanci aspon diplomati, slusni ludia, ale to co sa dnes v parlamente - IV. cenova
lexa | 26-10-2016 22:59:08
už podľa tejto krátkej diskusie je jasné, že voliči smeru sú takí tupci, že ani po tomto sa im neotvoria oči, ale naopak ešte niečo podobné aj obhajujú.. tento národ je asi ozaj tak sprostý, že potrebuje nejakú diktatúru.. voličom smeru by asi neotvorila oči ani fotka, ktorá dnes kolovala na FB, kde bolo krásne vidieť, že presne 1 (slovom jeden) poslanec SMERu bol prítomný na rokovaní, takže presne toto ste si zvolili a presne za toto sa poberajú kráľovské platy (o ostatných výhodách radšej pomlčím)..
mám ďalší návrh | 26-10-2016 18:02:44
Aby poslanci mohli chodiť na WC iba jeden krát počas zasadania. VeĎ sme ich nevolili, aby chodili cikať a kakať, ale aby za nás rokovali.
to je návrat... | 26-10-2016 18:01:25
ani nie do 90. rokov, ale k úplnej diktatúre moci!!!!! Dúfam, že voličom SMER-u sa otvoria oči.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 26-10-2016 17:22:59
Neskoro...

Koalicna vacsina schvalila vyznamne obmedzenie prav poslancov a to aj v smere k informovanosti obcanov.
Historia krajiny je pisana kazdou minutou a kazdym z nas.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 26-10-2016 17:19:21
Priatelia, to nie je o niektorych zo 150 poslancov NR SR, ale o slobode a demokracii v krajine.

Vzdy to zacina obmedzeniami na pohlad mozno neskodnymi, len ich je vela. Dohromady sposobia vyznamne obmedzenie prav a nasledne lahku a rychlu cestu k prijimaniu obmedzeni veci tvrdo obmedzujucich prva obcanov.

POZOR ! Spamatajme sa vtedy, kedy este je mozne nieso zvratit a zachovat slobodu obcanom.
Pán Budaj | 26-10-2016 17:14:52
mali ste si umravniť poslancov opozície sami ...
sefl | 26-10-2016 16:40:31
bube poriadok - nie bordel

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign