Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Informácia o súčasnom stave na Mestskej poliklinike v Seredi

Iveta TóthováDátum27. 06. 2013 11:53:32TémaIné
24

Dlhé čakacie doby na vyšetrenia, málo časeniek, nedostatok odborných lekárov - to je časť toho, čo trápi obyvateľov Serede týkajúcich sa Mestskej polikliniky.  A keďže sťažností pribúdalo, vedenie mesta si na posledné zasadnutie Mestského zastupiteľstva, konaného 11. júna 2013 predvolalo riaditeľku Mestskej polikliniky Ing. Kornéliu Horváthovú, aby predložila informáciu o súčasnom stave polikliniky v Seredi.

Zo zápisnice z mestského zastupiteľstva vyberáme:

Na základe požiadavky poslaneckého zboru bola spracovaná podrobná správa o činnosti polikliniky od roku 2009 po súčasnosť. V správesú informácie o rozsahu poskytovanej zdravotnej starostlivosti, využívania priestorov na prenájom za účelom poskytovania zdravotnej starostlivosti , investíciách, bežných opravách.

Spoločnosť Pro Care na základe uzatvorenej zmluvy zaplatila v plnom rozsahu za prevod obchodného podielu , investovala do majetku spoločnosti nad rámec stanovenej výšky. Táto spoločnosť poskytuje v prenajatých priestoroch zdravotnú starostlivosť. Zdravotná starostlivosť je poskytovaná v súlade s uzavretými zmluvami so zdravotnými poisťovňami

Za roky 2009 – 2012 realizovala zdravotné výkony, ktoré zdravotné poisťovne neuhradili v celom objeme. Spoločnosť Pro Care vytvára kvalitnejšie materiálno-technické a mzdové podmienky pre zamestnancov.

Po prevode obchodného podielu v roku 2009 dvaja lekári ,ktorí poskytujú primárnu zdravotnú starostlivosť ukončili pracovný pomer a taktiež v roku 2010 sa odštátnili lekári zabezpečujúci špeciálnu zdravotnú starostlivosť v oblasti diabetológie, neurológie a internej starostlivosti. Títo lekári zostali v sieti zdravotnej starostlivosti a poskytujú zdravotnú starostlivosť pre obyvateľov. Pre celú spádovú oblasť je možnosť zabezpečovania kardiologických vyšetrení taktiež neurologických vyšetrení.

Po rekonštrukcii fyziatricko-rehabilitačného pracoviska boli vytvorené materiálno technické podmienky pre liečebnú starostlivosť, čím sa zvýšil záujem poistencov. Rádiologické pracovisko poskytuje mamografické vyšetrenia a USG.

Spoločnosť ProCare za obdobie 2 rokov od uzatvorenia zmluvy investovala do stavebných úprav a prístrojového vybavenia. Celková čiastka, ktorá bola preinvestovaná bola vo výške 581 331,08€ a finančné prostriedky, ktoré boli preinvestované boli nad rozsah zmluvy.

Poliklinika zabezpečuje bežné opravy na majetku tieto boli zamerané na maľovanie priestorov, výmenu PVC podláh, opravy strechy , odstránenie nedostatkov zistených protipožiarnou kontrolou a drobné údržbárske práce. Poliklinika nie je dotovaná zo štátneho rozpočtu , nedostáva príspevok na prevádzku a obnovu prístrojov z mesta resp. VÚC.

p. Kurbel – pri riešení zabezpečovania chodu polikliniky v predchádzajúcom období hlasovaním podporil zmenu, ktorá sa udiala. Pri zabezpečovaní vybavenia polikliniky prístrojovým vybavením a úpravy priestorov polikliniky prišlo k zlepšeniu, čo je veľmi pozitívne. Na základe vlastnej skúsenosti po absolvovaní všetkých potrebných vyšetrení potreboval konečné zhodnotenie týchto vyšetrení a bol lekárom odmietnutý. Taktiež na základe vyjadrení občanov, ktorí potrebujú vyšetrenie sú dlhé čakacie lehoty na vybavenie a ľudia aby dostali časenku musia veľmi skoro prísť na polikliniku. Nie všetci ľudia majú možnosť zaplatiť si za prednostné ošetrenie. Podľa zmluvy o prevode obchodného podielu v priestoroch, ktoré boli prenajaté spoločnosti ProCare bolo uvedené, po dobu 10 rokov zabezpečovať rozsah zdravotnej starostlivosti. Podľa jeho vyjadrenia dochádza k porušovaniu zmluvy.

Ing. Horváthová - čo sa týka odmietnutia vyšetrenia, koncom roka bola podpísaná zmluva s lekárom, ktorý mal záujem pracovať na poliklinike. Následne rozviazal zmluvu. Je problém so získaním neurológa . Ako výkonný riaditeľ polikliniky robí všetko pre to, aby vo všetkých bodoch bola zmluva naplnená.

Podľa vyjadrenia právnika prenajatie budovy podľa zmluvy je, aby bolo využité na zabezpečovanie zdravotnej starostlivosti pre obyvateľov mesta a spádového územia. Pri výpovedi lekárov z pracovného pomeru, je snahou vedenia polikliniky hľadať nového lekára na zabezpečenie zdravotnej starostlivosti. Napriek tomu, že poisťovne neplatia za výkony a sú vytvárané nadlimity, snahou vedenia je zabezpečovať zdravotnú starostlivosť pre obyvateľov.

Ing. Kalinai - pri všeobecných lekároch nie sú uvedené čakacie lehoty na vyšetrenie. Je potrebné sa objednať a zaplatiť si poplatok za prednostné vyšetrenie.

JUDr. Irsák - správa o činnosti polikliniky, ktorá bola predložená na rokovanie MsZ je spracovaná prehľadne a vyjadril poďakovanie za jej spracovanie. Predložená správa vychádzala z podnetu, ktorý bol odoslaný a aby bolo odpovedané na predložené otázky. Ako zástupcovia mesta majú právo na predloženie správy o činnosti v zmysle zákona o obecnom zriadení, ktorí sa starajú o rozvoj mesta a potreby obyvateľov. Každá právnická osoba vo vzťahu k mestu má povinnosť podávať informácie poslaneckému zboru . Určitým spôsobom je zmluva porušovaná. Pri počte 19 ambulancií, ktoré mali byť zachované došlo k zmene charakteru ambulancií. Všetky ambulancie boli v zmluve vymenované. Niektoré ambulancie nemožno nazvať ambulanciami lebo zabezpečujú vyšetrenie pacientov len v určitom čase. Podľa zmluvy nebol dodržaný rozsah zdravotnej starostlivosti. Mestské zastupiteľstvo odsúhlasilo zrušenie LSPP v meste Sereď z dôvodu toho, že nebola táto služba rentabilná. Občania majú záujem o poskytovanie tejto služby, preto odporúča jej zabezpečovanie formou žurnálnej služby to znamená, že jedna ambulancia by mala ordinančné hodiny dlhšie a mohla by zabezpečovať ošetrenie obyvateľov.

Ing. Horváthová - ProCare je súkromná spoločnosť, ktorá nedostala od poisťovní zaplatené za výkony, ktoré pre obyvateľov mesta zabezpečovala . Otvorenie novej ambulancie , ktorá nie je poisťovňami zazmluvnená nebude možné. Bola otvorená ambulancia diabetológie, nakoľko nebol zo strany pacientov záujem táto bola zrušená. Pokiaľ by mesto vedelo zabezpečiť financovanie tejto ambulancie bolo by možné túto službu zabezpečovať.

p. Kurbel – mal otázku, či do výnosov sú zahrnuté aj výnosy z lekárne alebo len nájomné. Podľa jeho názoru, pokiaľ by boli výnosy lekárne zahrnuté do výnosov polikliniky bolo by možné vytvoriť aj takéto ambulancie.

Ing. Kyselý - poďakoval za spracovanie správy o činnosti, ktorá má dobrú výpovednú schopnosť. Štát neplní dostatočne funkciu pri zabezpečovaní zdravotnej starostlivosti. Nie sú zákonné možnosti ako to riešiť. Mal otázku, či prišlo k náprave pri nedodržiavaní ordinačných hodín lekárkou. Občania sa opätovne obracajú so sťažnosťami na túto lekárku. Na jej spôsob práce . Potom vzniká problém s čakaním pacientov pri ošetrení.

Ing. Horváthová - uvedená lekárka má určitý počet kapitovaných pacientov. Pacienti od nej neodchádzajú. Ako riaditeľka polikliniky robí všetko pre to, aby lekárka dodržiavalaordinačné hodiny. V prípade, že by lekárka dostala vypoveď , je veľkým problémom hľadať nového lekára, ktorý by nastúpil na jej miesto . Bolo by to v neprospech občanov.

p. Vydarená - problémy týkajúce sa zabezpečovania zdravotnej starostlivosti na poliklinike sú priebežne riešené. Obyvatelia mesta sa obracajú na poslancov MsZ so sťažnosťami, že niektorí pacienti boli odmietnutí na vyšetrenie. Na ortopedickej ambulancii bolo napísané, že nových pacientov neprijímajú. Bol odmietnutý otec dieťaťa a boli mu dvere zatvorené. Bolo by potrebné v tomto niečo robiť. Každý obyvateľ má právo na vyšetrenie. Na niektorých ambulanciách sú dlhé čakacie lehoty na vyšetrenie. Čo sa týka vybavenia polikliniky toto je na dobrej úrovni a poliklinika sa zveľaďuje. Mala otázku, či sa plánuje využitie bazéna v rámci rehabilitácie. Veľa mamičiek chodí na plávanie so svojimi detičkami do iných miest, či by nebolo možné využívanie bazéna aj v našom meste .

Hlasovala proti zrušeniu LSPP na poliklinike. Či by nebola možnosť zabezpečovať LSPP do 22.00 hodiny, aby ľudia nemuseli chodiť do iných miest .

Ing. Horváthová

-bolo rokované so zástupcami poisťovní a pozastavení príjímania nových pacientov . Poliklinika nemá dostatočnú kapacitu, nikto nepreplatí výkony, ktoré sú nad schválený limit.

-Spoločnosť Pro Care neplánuje sprevádzkovať bazén , ktorý je v havarijnom stave, vyžaduje to veľkú investíciu.

-Vedenie polikliniky vytvára podmienky pre lekárov, ktorí by mali záujem na poliklinike zriadiť svoju ambulanciu, aby sa poskytované služby zlepšili .

-Zabezpečovanie LSPP do 22.00 hodiny nebolo legislatívne podložené, na niektorých obciach prišlo k dohode.

Ing. arch. Kráľ- dlhé roky bol chod polikliniky dotovaný z rozpočtu mesta. Od roku 1996 bolo do chodu polikliniky vložených 640 tis. €. Pre pacientov sa v tomto období urobilo veľmi málo. Poliklinika je riadená spoločnosťou ProCare, ktorá funguje komerčne. Každého sa dotýka zabezpečovanie zdravotnej starostlivosti. Sú stanovené podmienky na zabezpečenie finančných tokov, ktoré sú určené na financovanie zdravotnej starostlivosti. Dlhé roky nefunguje tento systém tak ako by mal fungovať. Poskytovateľ má poisťovňou stanovený finančný limit na zabezpečenie zdravotnej starostlivosti. Z pohľadu človeka to nie je veľmi dobré. Zmenu je potrebné robiť iba zmenou zákonov a to je potrebné robiť cez NR SR, ktorá schvaľuje zákony. Poliklinika z hľadiska vybavenosti je oproti predchádzajúcemu obdobiu na dobrej úrovni.

Ing. Kalinai - poďakoval za predložené informácie. To čo sa urobilo so zabezpečovan chodu polikliniky na zabezpečovanie zdravotnej starostlivosti bolo dobré rozhodnutie, mesto nemusí investovať finančné prostriedky na dotovanie polikliniky. Problémy, ktoré sa priebežne vyskytnú sú riešené. Vedenie polikliniky zabezpečuje chod polikliniky a táto napreduje.

V prílohe je priložená správa riaditeľky Ing. Horváthovej, ktorú predložila poslancom MsZ a zároveň aj ordinačné hodiny na Mestskej poliklinike v Seredi.

 

---

zápisnica je zo zdroja: www.sered.sk


Priložené súbory k článku:



Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Adela | 30-06-2013 09:01:17
Klame,ale kdo???ale dakujeme jej za všetko !!! :-))))
Obcan | 29-06-2013 23:43:17
Pan Ing. je asi iny srandista- Vedenie zabezpecuje chod polikliniky a ta NAPREDUJE.
Nebyvam nastastie moc chory,ale ludia tu pisu ako chybaju lekari,slabe sluzby,kratke ordinacne hodiny no a zlaty kliniec je ten zevraj si ludia musia privstat,dostavit sa o 5tej rano na casenky a tych sa vydava len par kusov...
Ja si myslim ze mal na mysli asi neaku v Afganistane,ale iste nie tu seredsku.
Ludia ktori sem pisu hovoria nieco ine.
Niekto tu ale potom klame...
Adela | 29-06-2013 22:34:32
sranda,dakovali p.riaditelke za podanie spravy...?? a kdo to dakoval????prečitajte si !!Tak aj ja jej dakujem !!
Ked budete mat chore dieta doneste ho na stadion | 28-06-2013 16:50:51
Myslim ze situaciu v Seredi dokonale vystihuje heslo protestujucich brazilcanov proti majstrovstvam sveta vo futbale: Ked budete mat chore dieta doneste ho na stadion.
anonym2 | 28-06-2013 12:32:41
Ja by som chcela sa vyjadriť k správe p.riaditeľky Horváthovej z polokliniky, ktorá je priložená k tomuto článku. Mám skúsenosti prednostného vyšetrenia (plateného)na ortopédií, gynekológií, chirurgií. P. riaditeľka uvádza priemerne 1 pacienta maximálne 2 za deň. Nejeden krát, keď som čakala na vyšetrenie boli prednostne vyšetrení 4 až 5 pacienti. Pýtam sa, kam potom idú tie peniaze za prednostné vyšetrenie? Na ortopedií sa čaká 3 mesiace na prednostné vyšetrenie a keď je pacient v akútnom stave musí ísť ráno o štvrtej pred polikliniku, aby sa dostal do poradia. P. riaditeľka sa raz vyjadrila, že dávajú von desať časeniek, no ja čo viem len 5 a ostatný pacienti sú prednostne objednaní.Tak, pýtam sa kde je pravda?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 28-06-2013 12:15:03
pre Miloš Majko | 28-06-2013 07:56:05 | - mozno sa na prvy pohlad zda, ze to je tazka uvaha. Je to vsak podstatne vaznejsie pre obcanov - vsetkych obcanov - ako sa na prvy pohlad zda. Totizto v tychto pripadoch akteri ani len nepocitaju, ze sa obcan bude takymi vecami zaoberat. Viem o com hovorim. Vyckajte, vsetko ma svoj cas.
pre Miloš Majko | 28-06-2013 07:56:05 | | 28-06-2013 10:09:15
...tazka uvaha -)
Podstatne je vsak to, poliklinika v Seredi nefunguje pre obcanov mesta, ale pre par jednotlivcov.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 28-06-2013 09:57:58
pre Miloš Majko | 28-06-2013 07:56:05 | - co vsak s takymi, ktori namiesto rozhodnutia nazor pre istotu "akoze nemali"? ;-)
pre Miloš Majko | 28-06-2013 07:56:05 | | 28-06-2013 09:54:24
suhlasim s prvou polovicou.
...a ta druha: neviem jednoznacne posudit, co bolo lepsie, ci "drzat hubu a krok" a zit si aspon priemer, alebo moznost verejne si vyjadrit svoj nazor (ktory i tak kompetentni neberu vazne) a spolosnost (vacsinu ludi) polozit na kolena
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 28-06-2013 09:02:49
pre Miloš Majko | 28-06-2013 07:56:05 | - ja sa nehadam. Pripominam len, ze konkretny stav sposobili konkretni ludia. Dohladatelni podla mien, funkcii minulych i sucasnych.
Jasne, boli aj taki, ktori pre istotu "nemali nazor". Spytam sa, boli lepsi ci horsi od tych, ktori nazor vyjadrili hoc aj z pohladu sucaneho poznania veci nie zrovna najstastnejsi...
pre Miloš Majko | 28-06-2013 07:56:05 | 28-06-2013 08:50:26
...ale boli "v ramci demokracie" voleni, demokracia im umoznila urobit to tak, ako to urobili (znicili, rozkradli) a este k tomu beztrestne. Niekedy davno, by za toto vyseli "za gule v prievane"
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 28-06-2013 07:56:05
revolucia | 28-06-2013 07:39:35 | - demokracia zase zdravotnictvo nedotiahla nikam. Dotiahli ho tam kde je konkretni ludia. Ti, ktori o nom - O NAS - rozhodovali a rozhodli.
revolucia | 28-06-2013 07:39:35
pri spomienke na dnesne zdravotnictvo (beriem ako hlavnu a zakladnu podmienku fungovania spolocnosti) sa mi tisne myslienka revolucie. Je to hnusne, kam demokracia dotiahla nase zdravotnictvo, skolstvo, sudnictvo,...
shelley | 27-06-2013 22:45:01
Ja som to hovorila už minule v ktorejsi ambulancii, že tuto sa rieši forma, ale nie obsah. Prečo lekári odchádzajú z polikliniky? Lebo im nevyhovujú pomienky nastavené spoločnosťou ProCare? Aj očná lekárka sa už sťahuje preč. Pomaly to tam bude prázdne. Akosi nám to uniká cez prsty. Nová budova postavená pri moste smemrom Do Šintavy mi pripadá ako taká nová menšia poliklinika. Žeby konkurencia? Alebo sa tam platí všetko na ruku ? Že vraj jednodňová chirurgia, zubní lekári, normálne sa čudujem. Ešte som tam nebola. Ale rozprávala som sa s paňou z Váhoviec, ktorá, keď chce ísť na vyšetrenie do Serede s manželom, čaká na sanitku najprv tam, potom naspäť, keby ešte musela pendlovať po meste po ostatných lekároch, tak si to nevie predstaviť. Bez auta je to zúfalé. Tabuľa, ktorá hrdo hlásala, že táto poliklinika bola postavená na počesť 40. výročia ( ? ) SNP, by asi mala byť daná do múzea. Ja som čakala na ortopéda 3 mesiace a tí, čo išli do Galanty, tiež čakali celý deň. Zdravotníctvo je čierna diera slovenského rozpočtu. Rozkradli sa milióny a teraz sa poisťovne vyhovárajú na lekárov, lekári na štát, štát bude najväčším dlžníkom, ale akosi to našu "verchušku" netrápi. To sme to
dopracovali. Ale aspoň pohrebné služby tu máme na úrovni.
anonym | 27-06-2013 19:49:38
čO sa týka čistoty spoločných priestorov, WC, tak hygiena sa určite výrazne zlepšila. Zlepšilo sa prístrojové vybavenie a celková úprava priestorov polikliniky. Len to vyberanie poplatkov za prednostné vyšetrenia sú už v každej ambulancii. K tomu drahé lieky, pokazené zuby a malý dôchodok,ktorý pomaly zhltne zdravotníctvo.
financna sprava ? | 27-06-2013 17:59:26
bla, bla.. - pardon..
Je pravda, ze ProCare je sukromna spolocnost a takuto spravu naozaj nemusi predkladat, to nech si necha pre Pentu. Predpokladam, ze obcanov - a snad aj poslancov zaujimaju poskytnute vykony a sluzby..
Tam sa vsak spominaju max. investicie, ziadne pocty osetrenych pacientov, prednostne osetrenych, doby cakania, atd..
To by vsak musel fungovat aj obsluzny pult, ktory v tichosti zrusili..
A dalsie perly - ze ProCare slovenska siet..
Skusili ste sa niekedy objednat napr. na ic inej "ppbocke", ak uz teda su v Seredi taki vytazeni. Samozrejme, ze nic take nefunguje. No led som si ja vy avovaj hypoteku v BA, podpisovali, sme ju v Seredi, lebo taka siet bank napr. aj funguje ako siet.
Pohotovost - poslanci odhlasovali, nikto uz nevrati zrusenie.
Lekarne - skusali ste niekedy zistit, kto ma pohotovost? Ani tato informacia nie je zarucena, ani ma mestskej tabuli, ani n a vyveskach lekarni - cest par vynimkam!

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign