Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Hluk pri akciách ruší obyvateľov okolitých činžiakov

Miloš MajkoDátum03. 05. 2014 16:07:49TémaNázor občana

Ďalší 1. máj je za nami, ale aj ďlšia skúsenosť občanov bývajúcich v blízkosti priestorov kde sú mestské slávnosti organizované. Po každý rok sú sťažnosti občanov rovnaké - hluk, hlasná hudba a z toho plynúce nepohodlie vo vlastných domovoch. 

Názor občanov je asi takýto:

sereďan
2014-05-01 17:50:30

bývame na sídilisku pri gymnáziu. Včera sme sa s pár susedmi stretli pri činžiaku a zhodli sme sa, že máme po krk kolotočiarov. Hudba im tu vyvreskuje od predobedia do večera, rušia tým každého zo sídliska okolo Perlovky, Novomestskej, Mlynárskej... Človek príde z nočnej a nevyspí sa, vo vlastnej obývačke za zavretými balkónovými dverami si nepočujeme ani televízory, susedia nadávajú že to ruší aj malé deti poobede keď potrebujú spať, kvôli tomu revu nemôžem mať ani otvorené dvere na balkóne, ďalší sused má doma mamu po mŕtvici ktorá potrebuje kľud, atď. (xy ďalších scenárov a ďalších osudov) - a ako to máme riešiť? opakuje sa to každý rok a každý rok sú kolotočiari bezohľadní a majú sprosté odpovede. Kto im vôbec povolil ?? aby tam bliakali a vyvreskovali od rána do večera? Kto z poslancov by to chcel mať pod oknami ??

- - -

Ako sa zariadi vedenie mesta? Odignorujú aj tento krát názory a postoje obyvateľov predmetnej lokality a budú čakať, pokým niektorý z nespokojných občanov pri najbližšej  tentokrát minimálne trojdňovej akcii  nepristúpi k razantnejším krokom?


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
marian | 06-05-2014 13:54:29
gulak ty tomu asi tak rozumis ako hus pivu. taky kolotoc stoji viac ako tvoj dom.tak si rozmysli co pises ked tomu nerozumies.
gulak | 06-05-2014 07:34:33
Ano,tie kolotoče z čias Márie Terézie sú fakt úchvatné,taký fajn retro štýl...
hluk | 05-05-2014 20:53:41
Myslím si, že tým ľuďom, ktorí si túto sťažnosť podali nešlo ani tak o to, že sú tam tie kolotoče ako o to, že robia neprimeraný hluk. Že každý kolotoč, každá húsenková dráha a pod. púšťa si vlastnú hudbu "na plné pecky" a neni počuť vlastného slova. Že pribúda čím viac ľudí s poruchou sluchu nie div, keď stretáte ľudí so sluchátkami v ušiach, spevácke súťaže to je len revanie, že nerozumiete ani jedno slovo a ani melódiu nepočujete, aj pri rozhovoroch sa zvyšuje intenzita hlasu. Žiaľ, budeme hluchým národom.
Neviem | 05-05-2014 15:38:25
to na sto percent,ale ten pozemok patrí tuším niektorému kolotočiarovi,alebo ho má nejako dlhodobo predplatený !Môže tam parkovať ak nemá niekde inde rozložené kolotoče a ako sa vraví rozloží aspoň dva malé aby nehrdzaveli a samozrejme aj muziku!No ide o to ,že keby sa presunuli oslavy ,jarmok a pod.aj za Niklovku tak on bude rozložený stále na tom parkovisku lebo asi je jeho ten pľac!!Asi tak nejako.
shelley | 05-05-2014 14:44:02
A keď sa atrakcie presťahujú do amfiteátra, tak sa budú ľudia nadávať, že je to ďaleko.....ale.....aj pri amfíku niekto býva....
marian | 05-05-2014 14:04:02
mne vadi kampan v cukrovare. zavriet cukrovar.
Peter Toth | 05-05-2014 06:34:22
Paci sa mi ako vsetci nadavaju jeden na kolotocarov iny na obyvatelov, ze su precitliveli. Som za aby kolotoce a jarmok ostali tam kde doteraz (a pritom byvam tak, ze blizsie sa uz neda), ale vsetko rozumne. Nie je predsa potrebne, aby hudba revala tak nahlas. Naco? Sme generacia hluhych ludi? A ked je jarmok? Naco musi z kazdeho kolotoca hrat nieco ine? A z podia zasa nieco ine. Vecer je koncert, tak nech kolotoce vypnu hudbu. Cez den nech ju maju pustu, ale nech sa dohodnu, ze to bude pustat jeden. A v normalnej hladine hluku. Pokial to je hudba, ktorej je rozumiet a nie je to zmes piatich kapiel hrajucich naraz, tak to nevadi. Ako jeden anonym hovoril - parkrat do roka sa to vydrzat da...
vsade v meste | 04-05-2014 18:34:36
niekto byva. A vzdy by to niekomu vadilo.Nech by sa tieto atrakcie postavili kdekolvek, vzdy sa najde niekto, komu hluk bude prekazat. Jedine v kempingu na luke .teoreticky.Lebo prakticky by to v minulosti islo, ked tam stavalo aj cirkusove sapito. Dnes uz asi tazko, ked je cele ihrisko rozkuskovane na samostatne voliery. Este tak medzi zippkou a hornym cepenom. A tam by zas isiel do stankov, na cigansku, na kolotoc s detmi a posediet si pri muzike kto?
sucitim | 04-05-2014 18:16:40
s kazdym jednym obyvatelom mesta, ktoremu pod oknami vyrevuju od rana do neskoreho vecera odrhovacky..naozaj je to niekedy na nervy, a to byvam pri kine. lenze pokial nemaju kvoli tomuto problemu zakapat tradicie, jarmoky, mestske a obecne slavnosti, ktore sa vo vacsine konaju v centre dedin a miest, tak co s tym? Co maju hovorit trnavcania, ktori byvaju v epicentre jarmoku, co sopornania, ktori maju kolotoce rovno pod oknami bytovky a zabavu rovno na krizovatke, na rajcure? A co my, ktori pocuvame letne nedelne bohosluzby az v kuchyni a nie sme veriaci? Chcelo by to trosku tolerancie. Ti, co si kupovali byty v perlovke predsa davno predtym vedeli, ze pred gymplom su uz roky rozlozeni kolotocari a pred kulturakom je to do noci hlucne.Tak kde budeme mat atrakcie, stanky, ludovu zabavu, ktora mne osobne nechyba a tiez mam radsej komornejsiu atmosferu? Volakedy sa mestske zurky presuvali do amfiku. Tak bud sa zrusia a nebudeme mat nic, alebo to par dni vydrzime.
pre anonym | 04-05-2014 14:26:24
Anonym,ty budes isto nejaky mestky parazit,ktory parazituje na pracujucich obcanoch,preto mas take prastene nazory,....neviem preco,ale pripominas mi toho dementneho Veselickeho,co mu nic dobre s oci nekuka.My znesieme ten randal ak je nejaka akcia,prezit sa to da a tolerujeme to,ale tu v tomto meste je to uz prehnane.Ked je jarmok,tak z jednej strany ludovky a zdruhej kolotacari,...toto je od rana do vecera.Ked je uz po vikende,tak zase MU tyra svojich obcanov mestkym tlampacom a ohlasuje aku akciu ma Rebeka!!!!!Anonym,ked pridem na MU sa stazovat,Koricansky sa mi s Veselickym smeje do ksychtu ako dvaja retardi,jednoducho s nimi nepohnes,ich ego a pocit dolezitosti je viac ako obcan.Na SOL je sanca,ze sa mozme ako obcania spojit a potom spolu podniknut nieco.Mozme aspon diskutovat o probleme a vela ludi zisti,ze uz s tym problemom neni sama,ze viac ludi uz vedenie mesta sere.Zvazujem o trestnom oznameni za spam s tlampaca,tak snad sa ludia pridaju.Lebo ten rozhlas ma sere najviac,to je doslova teror
hluk | 04-05-2014 14:16:29
Úplne chápem tých ľudí, čo bývajú pri Perlovke, že sa sťažujú.
Myslím si, že sa intenzita hluku dá zmierniť, tým, že kto dáva povolenie ,treba upozorniť kolotočárov, aby hudbu, ktorú vysielajú o niečo stíšili. Naozaj, je to až ohlušujúce, že neni počuť vlastného slova. V lete z lode v noci hučí hudba po celej Seredi a počuť ju až v Čepeni. Tak žijeme v hluku 24 hodín.

Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-05-2014 14:07:52
Presne o tej diskusii a hladani vychodisk to je. Nemozu byt od stola (akehokolvek) byt odvrhnuti ludia, ktorym nieco vadi. Je potrebne venovat sa problemu presne tak, ako sa vedenie mesta spolu s hygienou venovalo problemu s mimoriadne intenzivnym svetlom z osvetlenia umeleho travnika. Skoda ze az po publikovani na SOL. Skoda, ze sa poskodeny obcan nedomohol svojich prav jednoduchym e-mailom - ignoracia prav vacsiny obcanov kompetentnymi je v nasom meste obdivuhodna...

Netvrdim, ze bude presunuty jarmok, alebo ze to je nevyhnutne. Ale nie je mozne problem neriesit a odpinknut ho len preto, ze sa mna, Vas ci primatora netyka.

Ked sa tyka jedinca, tyka sa SAMOSPRAVY. Sme si rovni v pravach aj v povinnostiach, podcenovat tento fakt mozu iba dovtedy, pokym ziju v meste namiesto obcanov ovce.

Je prirodzene, ze aj obcan musi v neiktorych pripadoch akceptovat, ze bude uprednostneny verejny zaujem nad osobnym. Mieru obratovania a velkost problemu vsak neurcime ani my od pocitaca a ani uradnici od stola.

Presne tak, ako v pripade podcenovania prav ludi byvajucich pri stadione - ze pani viceprimator a prednosta...
občan mesta | 04-05-2014 11:58:32
Tak navrhnite inú lokalitu s menej občanmi, ktorí sa môžu sťažovať. A keď bude vyhovujúce môže sa niečo začať riešiť.Do tej doby to na meste určite nezrušia, lebo je to väčšinou obyvateľstva mesta prijímané ako skvelá vec, kde sa môžu zabaviť. A berte na vedomie, že Kúpeľné námestie to nebude, lebo je tam hlavná cesta. Kolotočiari by sa tam síce zmestili, ale napr. okolité predajné stánky nie. A to isté je Zámocký park, tam sa síce zmestia stánky, ale kolotočiari asi nie.
anonym | 04-05-2014 11:34:42
Každého v meste niečo ruší. Je to len o tom či som schopný to zniesť alebo nie. Podľa toho si vyberám lokalitu, kde si zabezpečím bývanie. Ak som háklivý na ruch zvonka, pôjdem bývať do tichej ulice. Ak som sa rozhodol bývať pri Perlovke, zamyslím sa či je to chyba kolotočiarov alebo moja.
anonym | 04-05-2014 10:41:07
pre marek
Vo viacerych komentaroch bolo pisane,ze staznost treba adresovat kompetentnym organom a nie na sol.Co este treba vysvetlovat a radit? Sol predsa nema kompetencie riesit staznosti obyvatelov,moze o tom len informovat,ale nie riesit.
marek | 04-05-2014 10:34:39
Smutné na príspevkoch je to, že nikto nenavrhol riešenie resp. neporadil ale navážali sa do Miloša a obyvateľov dotknutej časti. Tak sa mi zdá, že tie príspevky písali do diskusie zamestnanci a fanklub z budovy oproti kostolu. Ja by som tie kolotoče poslal do areálu bývalých kasární.
anonym | 04-05-2014 09:50:07
Som si isty,ze aj na takyto Problem existuju predpisy,ktore,intenzitu hluku reguluju.
Otázka | 04-05-2014 09:22:53
Prečo sa odtial neodstahujete na lazy?
pre anonym 7.29 | 04-05-2014 08:51:36
Presne tak. Sme strašne precitlivelí a demokraciu si vysvetľujeme po svojom. Jeden robí problém, chce mať ticho, ale ďalších 10 chce, aby to v meste žilo, bolo veselo a nie mŕtvo. Každý niekde bývame a všade je niečo. To by sme sa všetci dokola mohli len sťažovať, na deti, autá,vlaky,stánkárov,kolotočiarov, trhovníkov, cigáňov,psov, susedov,MR, kostolné zvony,verejné osvetlenie,lebo mi svieti do okna a musím zatiahnúť roletu, nesvieti, zasa mám dôvod sa sťažovať, že prečo nesieti a pod.
Silvia | 04-05-2014 08:40:57
Je pravda, ze nebyvam tak blizko, aby ma hudba rusila, ale na druhej strane, 4 dni v roku sa to snad vydrzat da. Keby mesto nic neorganizovalo, tak by ludia zase reptali, ze sa nic nedeje. Samozrejme, ked si kolotocari postavia svoje maringotky len tak hocikedy, to by vadilo aj mne.
anonym | 04-05-2014 07:29:23
a sťažovali ste sa u primátora, alebo len u nejakej úradníčky ? máte dôkaz, že ste sa sťažovali, alebo len to tu píšete. Ak by mňa večer rušili kolotočári, volám najprv políciu ( hovor si nahrám ), potom idem na MU a písomne podám sťažnosť a až keď by mi arogantne odpovedali až potom to dám do médií.

Vám vadia kolotočári, niekomu chodí pod oknami vlak, niekomu hučia pár metrov od okien celý deň jazdiace autá, niekto býva v blízkosti školy a ráno-poobede mu revú decká pod oknami, niekomu svietilo svetlo zo štadiona do obývačky, niekoho roky trápil smrad na Trnavskej, niekomu jazdia pred domom kamióny a ničí im to dom, niekto má za susedov cigáňov, niekto narkomanov ( čo si myslím, že je sto krát horšie ako hudba dva krát do roka ). Veľa ľudí nemá ideálne bývanie. Treba byť tolerantný a 2x do roka tú hudbu po dva dni vydržať. Aspoň viete že žijete. V hrobe budete mať ticha až až.
pre anonym | 04-05-2014 01:14:40
Presne tak anonym.Ty to nemas pod oknami,ty ani netusis co to je od piatku pocuvat 4x denne Biela Ruza a dalsie odrhavacky,ty neviec co to je,ked sa o 2 hod.rano zapnu kostolne zvony a spustia randal,ty neviem co to je,ked ti do okna mesto denne 2x pusta mestky tlampac ktory sa da vyhodnotit aj ako spam!!!!!Tak drz hubu!!!!Ja som sa stazoval na mete a vysledok bol taky,ze to bude a hotovo a viac sa somnou nebavili,Arogancia a povysenecke jednanie ma utvrdilo v tom,ze tym hajzlom z MU uz viac hlas nedam.
Maja | 03-05-2014 23:32:04
Musim povedat, ze aj mne SOL pomohli s riesenim problemu. Tu ide o to, ze tristo rokov je nejaky problem a nik ho nevidi! Az ked sa to zverejni, ako aj v mojom pripade. A pravdupovediac, zverejnenie problemu na SOL mi pride ovela lahsia a pohodlnejsia cesta k vyrieseniu problemu. Jednak nemam cas chodit, telefonovat, vysvetlovat a vysledok ziadny alebo ktovie kedy. Myslim, ze aj preto volia ludia cestu cez SOL.
martina | 03-05-2014 23:02:34
pre anonym
nebyvam tam, ale co takto poslat kolotocarov robit randal pred dom, kde byvas?
ved je potrebne aspon trochu sa vzit do situacie inych ludi, tych, ktori tam byvaju a hluk im zneprijuemnuje zivot.
mne by to vadilo tiez.
a je mi jedno, ci sa akcie robia, alebo nie...
anonym | 03-05-2014 22:15:47
To už je hrôza, čo všetko ľudom vadí. Robia sa v meste akcie je zle, lebo je pre niekoho hluk, vrava,hudba,hrkot a vedenie mesta to nerieši hneď a zaraz ako si niekto zmyslí. Nerobia sa akcie, je zle,lebo okolité obce robia a mesto nie, čo tam pravda robia,keď nič nerobia. Zvonia kostolné zvony,tiež zle, lebo jeden je po nočnej a chce práve spať.Vysiela mestský rozhlas zasa zle, lebo moje dieťa chce spať. Tak čo, zakázať všetky spoločenské akcie organizované na priestranstvách meste,aby niektorých jedincov nerušili,zviazať kostolné zvony, aby ťažko pracujúci mohli spať, zakázať vysielanie v mestskom rozhlase, lebo zasa len niekoho to ruší. Čo vlastne chceme, komu vyhovieť? Azda by sa patrilo väčšine. Som a mnoho ďalších za akcie v meste kde sa môžeme postretávať s priateľmi, známymi, som zato, aby zvony zvonili, aby mestský rozhlas vysielal.
Fufík | 03-05-2014 21:01:21
A teraz odkiaľ ide taký hluk? Čo je tu zas za akciu?
raťafák plachta | 03-05-2014 20:24:55
Ako sa zariadi vedenie mesta? Odignorujú aj tento krát názory a postoje obyvateľov predmetnej lokality a budú čakať, pokým niektorý z nespokojných občanov pri najbližšej tentokrát minimálne trojdňovej akcii nepristúpi k razantnejším krokom? - ja myslím, že by bolo vhodné zamestnať na úrade osobu, ktorá by mala za úlohu preklikávať SOL, či iné súkromné média + facebookové profily obyvateľov mesta a zisťovať či sa náhodou niekto, niekde na niečo nesťažuje a problémy okamžite riešiť..:-D...vždy sa niekomu nebude niečo páčiť, niekomu sa nepáči že to má daleko, niekomu že to má priamo pod oknom, niekomu že sú tam kolotoče a hudba, niekomu sa nepáči že sa tam nečapuje Corgoň ale Zlatý Bažant(napríklad), niekto by to neoslavoval vôbec, dalším sa nepáči že poslanci sa nezaoberejú každým jedným anonymným príspevkom, ktorý sa objaví niekde na internete...:-)
Registrovaný Vladimír Herega Vladimír Herega | 03-05-2014 18:10:11
Bolo by určite zaujímavé vidieť nejakú štatistiku - ak nejaká vôbec existuje, koľko sťažností a s akým výsledkom bolo vyriešených kompetentnými ma Msú, napr. za posledné 2 roky.Z vlastnej skúsenosti viem, že som bol v istej veci posielaný od dverí k dverám s rovnakým výsledkom, nedá sa, nevieme, nemôžeme.
rush101 | 03-05-2014 17:38:33
Si počkajte ešte na jarmek
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-05-2014 17:24:27
ava... | 03-05-2014 17:15:01 | - ten anonym by mal naskor citat a az nasledne pisat a mna obvinovat takto:

"Vy ste to len skopírovali aby mali ludia kde diskutovať a zase sa búrili proti vedeniu."

Pocas 4 vedenia mesta sa nesnazim o nic ine, ako o to, co je pre normalny chod samospravy nevyhnutne: KOMUNIKACIA POSLANCOV A VEDENIA MESTA S OBCANMI.

Vsetky samospravy v oleni zastupcovia sa dnom zvolenia snazili iba o to, aby mali ako oni obcanom odovzdat tie info, ktore uznaju za vhodne. Opacne ich zaujima iba chvala a poklonkovanie. O niektorych lezenie do analu. Skutocne potreby a problemy obcanov su im lahostajne - kazde upozornenie a otazku vnimaju ako osobny utok a tak sa aj spravaju.

Sa netreba cudovat, ze ludia radsej volia diskusiu na SOL, ako sustavne sa prisposobovanie tym, ktori sa za svoj plat a odmeny maju prisposobovat obcanom.

Ano, netyka sa ma bytostne problem o ktorom pise diskutujuci, ale napriek tomu mu drzim palce v jeho rieseni. A kazdemu, kto tomuto mestu plati dane a zivi jeho nie malo nakladny chod.
ava... | 03-05-2014 17:15:01

p. Majko nebudte vzťahovačný, ten anonym má pravdu,on nespochybňuje Sol, iba napísal kde to majú nespokojní občania riešiť tak ako to bolo napísané aj v prvom príspevku.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-05-2014 16:58:57
anonym | 03-05-2014 16:48:32 | - staznosti obyvatelov je za posledne roky viac ako dost. Mna sa ten problem netyka - nebyvam tam, nebyva mi tam ziadna rodina.
Mne tam kolotoce, jarmok a ani 1. maj nevadia.
Pre mna za mna, nech tam odpaluju do vesmiru aj rakety.

To vsak neznamena, ze sa to netyka inych ludi - byvaju tam stovky rodin. A aj ti maju svoje prava.

A preto je to problem nie moj, ale problem samospravy - teda vedenia mesta!

Ale ako pokus o spochybnenie SOL to bol zaujimavy.Problem pre Vas je ten, ze som to nenapisal ja a ani SOL. Napisal to obcan:

http://www.seredonline.sk/chat/
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-05-2014 16:52:23
**** | 03-05-2014 16:32:39 | - na zakladnej skole ma ucili citat. Vas nie?

To nie je clanok, to je nazor obcana!

03.05.2014 16:07:49 Názor občana |
anonym | 03-05-2014 16:48:32
Preco by malo vedenie mesta riesit nazor obcana,ktory bol poslany na SOL.Keby to chcel obcan riesit,tak by to poslal kompetentnym.Suhlasim s tym,co je napisane v prispevku podomnou.
**** | 03-05-2014 16:32:39
p. Majko, to čo je za článok ??? skopírujete sem diskusný príspevok a nič okolo toho nenapíšete ? Buď ste si mali zistiť že ako je to s hlučnostou kolotočárv, či majú niečo dodržiavať a pod a informovať...alebo ste mali poučiť diskutujúcu pani, že s takýmto problémom sa neobracia na SoL ale na MU ( osobne, telefonicky, mailom, sms alebo v diskusii na mestskej stránke ) Tu sa riešenia nedočká...Vy ste to len skopírovali aby mali ludia kde diskutovať a zase sa búrili proti vedeniu. Ak chcú niečo vyriešiť, treba to riešiť inde, nie tu. A vraj novinár - haha

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign