Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Hľadá sa súdruh Eliáš !

Miloš MajkoDátum13. 02. 2013 12:47:31TémaTak to vidím ja...
200
... a znovu sme v tom...
Asi tak by som teda zhodnotil  dnešný diskusný príspevok napísaný diskutujúcim  pod článkom   http:// http://www.seredonline.sk/clanky/zivil-sa-predajom-drog-skoncil-v-rukach-policie/  s obsahom :

seredan | 13-02-2013 11:07:05 |
Pan majko je byvaly eštebak tak čo by ste odneho čakali (ak čitatelia neveria pošlem link na zozmam v ktorom figuruje pan Majlo)
 
Útok, presne tak ako v prípade z pred troch rokov  nasleduje po tom, ako niektorý z článkov na  SOL  niekomu stúpil na otlak. Možno si diskutujúci nechce uvedomit, že nie noviny, ale jeho vlastná činnosť mu spôsobila problémy. A to zase platí v obidvoch prípadoch. Udalosť sa stala a teda my o nej iba informujeme. 
To ako diskutujúci zaútočil iba potvrdzuje, že polícia tentokrát trafila hlbšie ako obyčajne. Ani to však nie je vecou média.
 
Ale k samotnému obsahu príspevku. Pred zverejnením takto  závažnei informácie o konkrétnej osobe verejne, sú potrebné dve veci. A to minimálne vediet čítať a písať. K tomu čítaniu - v prvom rade meno, priezvisko a dátum narodenia zo zoznamu a k písaniu - správne napísať aspoň to priezvisko. Ale  z kontextu to vyplýva a zámer v tomto prípade asi ťažko popre aj vyšetovateľ, ktorý sa v iných prípadoch vyhovára naozaj statočne.
 
Keď teda diskutujúci prelúska to meno s priezviskom o ktorom by jeho tvrdenie čiastočne aj pravdivé byť mohlo  (no nepatrí mne), tak sa dostane k  údaju, ktorý sa týka mojej osoby:   http://www.upn.gov.sk/regpro/zobraz.php?typ=kraj&kniha=88&strana=27&zaznam=81816
V tomto štádiu by nemalo byť prioritou otváranie šumivého a oslava, ale  odporúčam čítať návod  na použitie zoznamov.  Hovorí sa  v ňom:
 
"Spolupracovník ŠtB" je rezident (R), agent (A, TS), informátor (I), držiteľ prepožičaného bytu (PB), držiteľ konšpiračného bytu (KB).
 
Možno tá zelená farba  z návodu  diskutujúcemu veľmi nevyhovuje - vlastne, prečo, veď   PPÚčkari majú čierne kombinézy ;-)
 
Keď si teda ten návod na použitie prečítate, iste tam nenájdete   "KTS" . To sa hovorí  v inej časti:  http://www.upn.gov.sk/regpro/najcastejsie-otazky.php.  Ak náhodou niet času na čítanie celého návodu, tak zjednodušene len to podstatné: 
 
"KTS – spis kandidáta tajnej spolupráce
 Spis zhromažďoval údaje previerkového charakteru na osobu, ktorá mala byť získaná na spoluprácu."
 
Inak povedané, keďže som nikdy nebol členom ani kandidátom  KSS, môj otec v roku  1968 na protest proti vpádu okupačných vojsk Varšavskej zmluvy vystúpil z  KSS,  už v roku  1985 som  s ním navštívil  Rakúsko a so svojou záľubou cestoVať sa ani jeden z nás netajil,  od roku  1987 som pracoval ako novinár a v 1988 som založil  S-Klub mládeže,  ŠTB pravdepodobne začala zháňať  materiály o mojej osobe. Dôvody nepoznám, no možno by mi ich prezradil  súdruh  Eliáš, ktorý záznam o mojej osobe vykonal. 
Keď som záznam pred niekoľkými rokmi našiel, kontaktoval som  ÚPN, nakoľko v Cibulkových zoznamoch sa nenachádza. Možno to diskutujúceho prekvapí, no "KTS" o činnosti  ŠTB voči svojej osobe nevedel a vedieť nemohol. Pochopiteľné, ak by vedel, asi by  ŠTB to  "T"  mohla zo skratky vynechať ;-)
Každý štát svoje tajné bezpečnostné zložky  poveruje rôznymi úlohami a to aj monitorovaním  osôb, médií, firiem či rôznych skupín občanov, o ktorých činnosti chce vedieť viac. Nečudoval by som sa, keby aj súčasná tajná služba monitorovala  ľudí  majúcich dosah na masovo komunikačné prostriedky   (patrím k nim aj ja)  a teda nevylučujem, že možno za 20 či 30 rokov sa niekto dozvie, že práve tento článok či môj najbližší telefonický hovor  (možno aj Váš)  bol monitorovaný. Vám to vadí? Mne nie!  S manželkou si intímne veci vyriešim mimo telefón a to, že v putách kukláči odviedli  iných ľudí a nie mňa  svedčí o tom, že nie ja mám či už z rokov  minulých, alebo tých súčasných problémy so zákonom alebo morálkou.
Čo sa týka tých ostatných príspevkov - zvažujte, čo na konkrétnych ľudí napíšete len tak z rozmaru či dlhej chvíle verejne.  Okresný súd v dohľadnej dobe jeden podobný prípad začne prejednávať a verte, že dátum pojednávania sa dozvie aj samotná verejnosť a to práve tu na  SOL. Nezaťažujme prokuratúru a súdy  s nezmyslami, fakt nie som odkázaný na to, aby som počúval vystrašené výhovorky a zavádzanie kompetentných  tými, ktorí zrazu prestávajú byť hrdinami a hľadajú všetko možné, len aby sa z tých pár slov na nete vyhovorili.
Pre tých, ktorí stále nepochopili - pokračujte, diskusia je voľná. Ja som pripravený aj na opačnú variantu. Vlastne, prečo sa nepozrieť sem tam nejakému tomu anonymovi aj do očí, nie?
No a výlučne pre autora hore uvedeného diskusného príspevku - obaja vieme prečo  Thajsko, že? ;-)
 
Výzva na záver. Hľadá sa pracovník ŠTB súdruh Eliáš. Ak niekto vie kde pán žije, uvítam tip a rád ho navštívim s kamerou, aby si zažil svojich 15 minút slávy a nielen mne ale kľudne celej širokej verejnosti vysvetlil čo zaujímavé na mňa našiel alebo či len potreboval skasírovať od Československej socialistickej republiky pár sto korún na pivo.

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
j.f. | 16-02-2013 15:15:03
Samozrejme, ze aj tých . :)
pre j.f. | 15-02-2013 21:12:52
S tým Ing. a JUDr. máte na mysli tých dvoch prenasledovaných bratov, z ktorých jeden sa vytratil z politiky ako smrad z gatí a ten druhý chce byť prezident?
gulak | 15-02-2013 15:21:22
Smeráci vytváraju -potemkinovský štát,v ktorom sa pod zložitou fasádou inštitúcií ukrýva úplný nedostatok pravdivosti.Organizovaný zločin a korupcia sa úspešne rozvíjajú v krajinách,kde verejnosť má slabú dôveru voči inštitúciám a vzniká tz.gangsterský kapitalizmus.
ŠTB vo vláde | 15-02-2013 13:08:05
- Počiatkov otec a miliardár Široký vyprodukovaní eštebáckou hydrou.
- Manželka ministra Kaliňáka bývalá pracovníčka tajných služieb – skutočne bývalá?
- Manželka premiéra Fica – jej úloha v kauze diamantovej bane spojenej s tajnou službou, hoci na prvý pohľad vyzerá ako to najnevinnejšie neviniatko, pričom v realite môže byť ona tým skutočným premiérom.
- Robert Fico – jeho chystajúcej úspešnej kariére v ŠtB zabránil November 1989.
- Europoslankyňa Beňová – obaja rodičia kmeňoví príslušníci ŠtB.

Títo spoločne zakladali SMER – tzv. sociálnu demokraciu.

Je preto ťažké odpovedať na otázku: kto tu v skutočnosti vládne? Aj toto je výsledok našej ceny za nežnosť po novembri 1989. Práve tá nežnosť, ktorá umožnila týmto novým garnitúram komunistickej a eštebáckej zločinnosti a zlodejstiev, prezlečených do nových habitov, pravicových, sociálnodemokratických a národných, opätovne prevziať moc. Treba si uvedomiť, že v politických zločinoch a zbojstvách, v likvidovaní nevinných slovenských občanov cez sofistikovaný ekonomický fašizmus niet medzi nimi prakticky žiadny rozdiel. Sú ako jedna rodina.
Pavol | 15-02-2013 11:26:25
Pre Zorro a j.f.
Súhlasím. že väčšina ľudí v ,89 neštrngala kľúčmi za takúto demokraciu, kde táto garnitúra si takmer robí čo chce, nech je tam ktorákoľvek. Aj ja pozerám cez prsty že aký dôchodok mi vymerajú, ale ja som za zameral na odpoveď z predchádzajúcich príspevkov.
Pán j.f.máte pravdu, že deti prenasledovaných nemohli mať vysokoškolské vzdelanie. uvediem jeden z MNOHA prípadov. Jedného môjho príbuzného dcéra si dala po ZDŠ prihlášku(tuším) na 4 stredné školy. Odpoveď o neprijatí jej prišli všetky až po celoslovenskej uzávierke. Prečo? aby ju už nikde nemohli prijať- tak dodatočne ju vzali na niejakú učňovku, hoci mala na viac.Vďaka Bohu dnes v tomto nie je problém, dnes naše deti majú vysoké školy, nie kúpené diplomy, ale vydreté mnohí financovali zo svojho s rodičmi.
j.f. | 15-02-2013 09:16:19
Pavol nespochybnujem, ze to tak bolo, ale je tiez pravdou, ze pani z stb o tychto stretnutiach vedeli, pretoze napr. aj knaz, ktorý neskor zastaval vysoke funkcie bol myslim agentom stb. Samozrejme nepoznam nikoho napr. z mesta sered kto by bol za taketo stretnutia postaveny pred sud, alebo mu znicili nejaku karieru.
Tí skutocne prenasledovaní a vaznení obcania sa nikdy nedostali do politiky, do vedeni velkych statnych firiem a ani do parlamentu a nikdy nevystudovali na vysokych skolach ako tzv.disidenti, ktorych sa po roku 89 objavilo nespocetne vela s titulmi JUDr., Ing. a podobne....ako prenasledovany obcania by tieto tituli neziskali......
pre mladsich | 15-02-2013 08:35:27
niekedy to bola STB dnes je to SIS. Rozdiel je len ten, ze dnes je moralka posunuta uplne niekde inde a preto je dovolene (bez postihu) napr. verejne osocovat prezidenta republiky. - nech je uz akykolvek - volila ho vacsina Slovakov
ZORRO | 14-02-2013 22:28:28
Pán Pavol myslím presne opísal láskyplnosť eštébé.
Super najväčšia tragédia je v tom,že tento tzv. demokratický režim umožnil eštébakom takýmto spôsobom zneužiť poslanie sametovej revolúcie.A Tí, ktorí za demokraciu skutočne bojovali skončili s dôchodkami
250 EUR, alebo podradnými pracovnými miestami.Eštebáci s miliónovými kontami a usmiatými tvárami.Vyzerá to ako rozprávka? Žiaľ nie. Je to tvrdá realita.
Pavol | 14-02-2013 21:42:46
Vážení, čítam tu rôzne odsudzujúce pripomienky. Ten,kto nezažil "vládu" komunizmu, toto nepochopí. Bolo to vládnutie "neobmedzených a neohrozených možností a skutkov" zažil som to z časti aj ja. Napríklad: Skupina veriacich ľudí ktorá sa schádzala k svojim kresťanským aktivitám, či piesňam, modlitbám atd., tak bola prenasledovaná ŠtB-ákmi! Dokonca si na to najali aj niektorých susedov. Následne nasledovali neohlásené "návštevy" ŠtBákov ak stretnutie bolo u niekoho doma.Áno, bez povolenia a ohlásenia. No, nech by skúsil niekto v tej dobe povedať,že nepustím Vás dnu! Ten človek by bol odpísaný v každej oblasti života. Jednému pri výsluchu povedali"My Vám môžeme tak znepríjemniť život, že z tohoto mesta ujdete". Samozrejme nasledovali predvolania do Galanty na výsluchy, kontroly na pracovisko ap. Vy ste o tom ani nemuseli vedieť, a už ste boli zapísaný ako "D" dôverník, a po viacnásobnom výsluchu ako "KTS" kandidát tajnej spolupráce. Podotýkam, že nikto NIČ nepodpisoval. Žiaľ, že naozaj prenasledovaných a skutočných donášačov zapisovali tým istým pomenovaním, ako "A" agent. Viem o čom hovorím! Tak že bude dobre ak človek má rozmyslenejšie vyjadrenia na určité osoby.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-02-2013 18:46:53
lexi | 14-02-2013 18:35:45 | - s tymto Vasim vyjadrenim mozem iba suhlasit. SOL v ramci svojich moznosti je vybornym nastrojom verejnosti, aby aspon krocikom urcite svinstva samotna verejnost prostrednictvom kontroly cez medium eliminovala. To vsak naozaj musi chciet prave samotna verejnost a nie jedinec ci zopar jedincov.
Mam obavy, ze pokial si to neuvedomi vacsina, tak aj odhodlana a rozumna mensina zostane iba mensinou a v demokracii to ako vsetci vieme znamena - prisposobenie sa.

Mozno to znie ako fraza, ale skutocne to je na kazdom z nas, aby sme zase v ramci svojich moznosti nieco zmysluplne urobili. Ako to komu "doklapne" ja neovplyvnim, no nastroj verejnej kontroly tu je uz 5 rokov, len kontrolorov je stale malo...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-02-2013 18:41:38
Zorro | 14-02-2013 17:41:40 | - vdaka za info. Ja nechcem nic ine, ako dokazatelne fakty. Urcite budem informovat, i ked nastastie mna zatial nedobehol (teda dufam) a zaznam o mojej osobe neznamena nic, o com by som mal moznost vediet. Ako znie rozsudok sudu k zaznamom tohto typu, diali sa bez vedomia osob, ktorych sa tykali. Napriek tomu, rad sa dozviem podrobnosti, preco vznikol, preco moje meno - ak ovsem pan bude ochotny ich povedat.
lexi | 14-02-2013 18:35:45
Ako som pisal, nespochybnujem Vasu osobu, Vas clanok, pan Majko, ani nikde nepisem,ze zatknuta osoba je nevinna. Chcel som len poukazat na to,ze skutocnost,ze niekoho odvadzaju kuklaci, nemusi hned znamenat, ze dany clovek je spodina spolocnosti. Skor som chcel poukazat na prehnitost spolocnosti, v ktorej tie najvacsie bezcharakterne svine sedia navrchu moci a tvaria sa ako vzor moralky, pravdy a spravodlivosti..
Zorro | 14-02-2013 17:41:40
Július Eliáš. Adresa: Krásna 1049/2, Galanta. Takže p. Majko tu to máte. Ale bacha, pán je vysoko inteligentný. Dobehol aj mňa. Za starých čias sme sa spolu občas rozprávali o autách/ asi s nimi kšeftoval/ a ja, čo som ani nevedel čo je to Štb som sa zrazu ocitol na ich zozname. Ako dôverník. Ale vysvetľujte ľuďom. Im je to jedno. Či Vás prenasledovali a zo života Vám robili peklo Ste jednoducho na zoznamoch Štb a biľag na celý život. Skutočne paradoxné. A bývalí skutoční eštbáci super dôchodky, ich náčelníci slušní a nijako nepoškvrnení majitelia potravinárskych firiem, eventuálne pracovníci exekučných úradov, veď majú na to všetky vlohy.Takže pán Majko nedajte sa pár možno agentmi Štb znechutiť a teším sa na televíznu úlohu súdruha kpt. Júliusa Eliaša.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-02-2013 13:09:50
lexi | 14-02-2013 11:33:12 | - skonci pravo a demokracia tam, kde noviny zacnu rozhodovat a vyslovovat rozhodnutia o tom, ci kuklaci odviedli v putach vinneho cloveka.

Precitajte si obsah clanku a povedzte konkretne, co je v nom snad nepravdive alebo zavadzajuce. Skopirujem ho cely:

Sereď | Včera vo večerných a nočných hodinách, vykonali policajné zložky v sereďskom regióne policajnú akciu zameranú na drogovú trestnú činnosť. Mimo iné, zasahovali aj v Šintave, odkiaľ sú naše zábery.

Bližšie informácie prinesieme z KR PZ Trnava.

- - -

Niekedy je vhodne v diskusii zamerne posunutej smerom k meteniu verejnosti sa vratit na zaciatok.

Dakujem za odpoved.

- - - - - - - - - - - - -

úsmevné | 14-02-2013 11:03:43 | - je mnou uvedena informacia:

" Ja som aj Tebe a za moje prachy, dovolil slobodne vyjadrit nazor. " - snad nejako zavadzajuca ci nie je pravdiva?

Nie ta Vami uvedena a prisposobena, aby Vam vyhovovala do prispevku - tak isto citujem: "A este k tomu nam za svoje prachy dovoluje diskutovat na tomto fore!"

Povedzte, co ste vlastne chceli napisat? Ake posolstvo ste chceli svojim diskusnym prispevkom odovzdat spolocnosti ci jedincovi?

A prosim, odpovedzte mi, co je na mojom vyjadreni v danych suvislostiach arogantne?

Dakujem.
lexi | 14-02-2013 11:33:12
Všetko pekné,ale dovolím si nesúhlasiť s jedným: "a to, že v putách kukláči odviedli iných ľudí a nie mňa svedčí o tom, že nie ja mám či už z rokov minulých, alebo tých súčasných problémy so zákonom alebo morálkou". Nenarážam teraz na Vás, pán Majko, ale aj keby máme obe oči zavreté a uši zaliate betónom, musíme si uvedomiť, že v tomto štáte kukláči len málokedy odvádzajú v putách TÝCH PRAVÝCH.. Nie, že by tento alebo iní kukláčmi odvedení boli nevinní, ale asi si vieme domyslieť kam mierim.. To len taky detail od detailistu .) snáď sa nikto neurazí
úsmevné | 14-02-2013 11:03:43
One man show v podani Milosa Majka! A este k tomu nam za svoje prachy dovoluje diskutovat na tomto fore!

Naco to robite, ked sa vyjadrujete takymto arogantnym sposobom...a ja som si na chvilku myslel, ze novinar moze byt aj ferovy...alebo ste vobec novinar?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 13-02-2013 22:58:53
Pavol Pachník | 13-02-2013 22:31:13 | - fajn dovysvetlenie, no kedze nemam co skryvat, preco to nepublikovat. Ten anonym len sluboval ;-)))

Kazdy nech si urobi nazor sam.

Na publikovanie je pripraveny material, ktory hovori o poruseni zakona niektorymi poslancami MsZ. Co si myslis, pozve ma niektory z nich na kavu? No, asi nie. Ale povedzme to inak - co je lepsie, drzat hubu a nechat verejnost zit v omyle, alebo jej predlozit dokazy?

Jasne, je to narocne, no stale vacsia podpora verejnosti, jej hlad po informaciach a demokracia su silnou motivaciou.

Mam za to, ze volici maju pravo vediet, koho do funkcii zvolili a ko sa tam voleni funkcionari spravaju.

Pokym v meste nebolo SOL, vsetci sme zili v blazenej nevedomosti a mysleli sme si, ako vyborne vsetko funguje. A zrazu stacia informacie. A vidime, ako co nefunguje. A mame moznost ukazat aj preco to nefunguje a kto nefunkcnost sposobuje.

Hned sa bude pri hlasovacich urnach o necele dva roky rozhodovat volicom lahsie, nie? ;-)
Pavol Pachník | 13-02-2013 22:31:13
Miloš ak si ty bol ŠtBák alebo nejaký spolupracovník tak to by si musel mať kapánek viac rokov.
Prídem ku tebe a zožeriem tvoje topánky ...
Vôbec sa nezaoberaj deflorovanými individuami ktoré nemajú vôbec ani len kapku sivej kôry mozgovej pretože situácia ktorá prekračuje agentúrne a operatívne rozpracovania osôb nie je a ani nemôže byť známa hocikomu.
Ak si ktokoľvek nájde akékoľvek informácie a začne kadiť o hocikom, a niekto kto to číta a pohyboval sa v takom okolí a či dokonca v takom prostredí si musí utvoriť iba názor, ... tak ZASe JEDEN KTORÝ .. trpí .. doslova trpí, pretože nemá nič čo by povedal k veci .. ale musí .. aspoň povedať niečo od veci.
Kto to pozná ten si utvorí svoj názor , kto sa v tom pohyboval tak sa zasmeje , hahaha zase máme nejakého agenta spred 30 rokov , ale najkrajšie na tom je fakt, agentom nemohol byť každý kto aj chcel byť agentom !!!
To je aj z dôvodu infiltráice a iných okolností,
situácia okolo agentov bola tak špeciálne prepracovaná, že to nemá ani zmyslu písať. To nie je ani teraz v čase demokracie ... také ľahké ... stať sa agentom .. len preto ... ak si niekto myslí že si kúpiš zmrzlinu .. a budeš zaviazaný !!!

Sa ani vôbec nezamýšľaj nad bludami .. ktoré tu niekto chce chrliť ...

Máš iné a podstatne iné problémy ab si sa zaoberal skutočnosťami ktoré si niekto nanucuje a vykydáva na verejnom mieste ...

len na zamyslenie .. myslíš že by si to dotyčný dovolil pred rokom 1989 ???

Kašli nato ...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 13-02-2013 22:18:34
tu_je | 13-02-2013 22:17:06 | - hmmmm, palec hore ;-)
tu_je | 13-02-2013 22:17:06
Eliáš Július, Krásna 1049/2 , Galanta
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 13-02-2013 22:03:37
tu_je | 13-02-2013 21:50:35 | - ano je, no zial informacia stara 23 rokov. Dolezita je ta aktualna...
tu_je | 13-02-2013 21:50:35
http://www.upn.gov.sk/data/pdf/StB%20BA_OS.pdf
kpt. Július Eliáš,OZ ZNB Galanta, rok narodenia 1948
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 13-02-2013 21:48:06
Janco | 13-02-2013 21:45:23 | - nastastie to nemecke auto mam aj bez toho podpisu ;-))
Janco | 13-02-2013 21:45:23
Pan Majko mali ste to podpisat mohli ste mat Wartburga :-D
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 13-02-2013 21:28:07
Marián | 13-02-2013 21:13:09 | - STB zbierala informacie na tisice ludi. Hlavne kompro materialy, ktorymi by nasledne mohli byt vydierani a tym pritlaceni tam, kde ich STB potrebovala. Verim, ze v mnohych pripadoch aj boli uspesni. Mozno je podobna prax aj dnes. Neviem a neriesim. Ako som povedal, nevylucujem ze aj tento material je pod kontolou kohosi. Su veci, ktore v tejto dobe ovplyvnime tazko.
Marián | 13-02-2013 21:13:09
Miloš, dobre napísané.
Takých "KTS" bolo dosť. Priznám sa, na VSOŠ sa ma pýtali či nevstúpim do KS. Vtedy mi jeden veľmi dobrý "šéf" pošepol, aby som povedal že "na vstup do strany nie som zrelý a dostatočne zodpovedný prijať úlohy strany"... Kto ešte žil v tej dobe, vie o čom píšem.

Ale tí, čo si hubu o teba otierajú, v tej dobe ešte behali tatkovi v guľkách a teraz sa hrajú na hrdinov. Nevedia ani to, čo je VZS!
p. majko | 13-02-2013 20:24:08
veru mohlo pekne ste to napisal
Jarmila | 13-02-2013 17:59:08
p.Majko,nedajte sa odradit a znechutit.Zjavne niekomu na tom zalezi.A velmi sa mylite,ak si myslite,ze niektorych ludi naucite mysliet hlavou:DDD
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 13-02-2013 17:52:48
p. Majko | 13-02-2013 17:46:26 | - dakujem, no uz aj tak dost potrestanych viac trestat? Ved jeden nevie citat mena, druhy navody na obsluhu. Jedine co vacsina ovlada dokonale je naletiet na kazdu pizdovinu a bez rozmyslu buchat do klavesnice nezmysly. To je generacia. A ze potom je vyhrat volby tak jednoduche...

V Sol si nedavam ziadne velke ciele, ale aspon trosku naucit niektorych ludi mysliet vlastnou hlavou by sa podarit mohlo, ne?
p. Majko | 13-02-2013 17:46:26
p. Majko nevzdávajte sa držím Vám palce, len im to natrite všetkým
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 13-02-2013 17:38:20
Ja... | 13-02-2013 17:33:20 | - ked me si uz teda potykali, tak mylis sa! Nedotklo sa ma to. Keby ano, tak by som postupoval inak. Mam na to moznosti. Ja som aj Tebe a za moje prachy, dovolil slobodne vyjadrit nazor.

A co sa tyka novin, ano, su o ludoch. Takze kazdy clanok sa svojim spolobom niekoho dotkne ci uz pozitivne alebo negativne. Preto, lebo to je verejne. Otazka je, ci su veci v danom case pravdive.
Ja... | 13-02-2013 17:33:20
Iiiha Majka sa nieco dotklo... Pozri sa kolko tvojich prispevkov dotklo dalsich stovku ludi !!!!!
gulak | 13-02-2013 15:24:55
To kto bol eštebák sa dnes ťažko dokazuje-ved ešte v r.1989 -v novembri,v decembri -v kotolni na mlynárskej-policajti pálili rôzne materiály
Miloš,máš stopercentnú pravdu | 13-02-2013 15:15:50
potvrdil to aj Ústavný súd:"Kategorie operativních spisů Státní bezpečnosti důvěrník (D), kandidát tajné spolupráce (KTS), kandidát agenta (KA) či kandidát informátora (KI) nejsou na základě nálezu Ústavního soudu, sp. zn. Pl. ÚS 1/92, kategoriemi vědomé spolupráce ve smyslu zákona č. 451/1991 Sb. (tzv. lustrační zákon)."
Dežo | 13-02-2013 14:16:13
pán Majko, máte moj obdiv. No a ty anonymný hrdina sa s akou históriou pochváliš. Koľko krát si sedel, alebo koľko detských životov a rodín si zničil?Teraz reaguj !

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign