Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Genetika moslimov

Ivan SklenárDátum22. 01. 2016 20:09:22TémaBlogy
200

 Napäté ovzdušie, ktoré vládne medzi obyvateľmi západných krajín vrátane politikov, najmä však v Nemecku, vo veci prílevu imigrantov, prináša so sebou aj rôzne informácie, v podobe rôznych článkov, ktoré sa šíria po internete. V mnohých prípadoch vypátrať autora je dosť ťažké, ba až nemožné. Jeden z takých si našiel cestu aj do mojej mailovej schránky.

Genetika moslimov - katastrofálne dôsledky pokrvného príbuzenstva v 50-tich generáciách - sesternica a bratranec - znížená inteligencia až na oficiálnu hranicu pred debilitou.

1400 rokov “šľachtenia” moslimov

V dokumente fy Lockheed, sa nachádza aj výpoveď jedného z výcvikových inštruktorov pilotov:
„V čase odovzdávania lietadiel KV-107 a C-130 od fy Lockheed podľa vopred stanoveného programu sme objavili, že väčšina Arabských kandidátov – pilotov mala veľmi limitovane nočné videnie, dokonca i keď bola jasná noc a Mesiac bol v plnom splne. Tréning išiel veľmi pomaly. Niektorí mali veľmi slabú pamäť a potrebovali, aby sa im stále pripomínalo, čo bolo povedané včera. Navyše US a britskí inštruktori boli veľmi rýchlo z toho vyhorení. Trvalo to niekoľko rokov pokiaľ mohli lietať C-130 v tme bezpečne. Ak sa spýtate námorných, leteckých inštruktorov, čo trénovali vojakov z Iraku, špeciálne z Afganistanu, tak vám povedia,že „sprostejší ako domáci vôl – kuku“.

Obrovsky problém pre moslimov sú príbuzenské pokrvné vzťahy
Nikolai Sennels je Dánsky psychológ (http://martinkonvicka.blog.idnes.cz/c/425992/Islamofob-dne-Nicolai-Sennels.html)  ktorý urobil rozsiahly výskum na málo známom probléme moslimského sveta. Tým sú katastrofálne dôsledky pokrvného príbuzenstva, ktoré prináša manželstvo medzi prvými bratrancami. Toto praktizovanie, ktoré bolo zakázané ako v židovsko-kresťanskej tradícii  od čias Mojžiša, bolo dovolené Mohamedom, a už je to praktizované v 50-tich generáciách (1400 rokov) v moslimskom spoločenstve.

Praktizovanie pokrvných zväzkov nikdy neskonči u moslimov, pretože Mohamed je príklad a autorita vo všetkých veciach, vrátane manželstiev.

Masívne pokrvné kríženie v moslimskej kultúre spôsobilo nenapraviteľnú škodu na moslimskej genetike, vrátane vážneho narušenia inteligencie a psychického zdravia. Podľa Sennelsa, u skoro polovice všetkých moslimov je pokrvná príbuznosť. V Pakistane je to skoro 70%, dokonca v Anglicku viac ako polovica Paki-emigrantov sú priama sesternica a bratanec v manželstve, v Dánsku je to 40 % Paki. Čísla sú rovnako zničujúce v ďalších dôležitých moslimských krajinách: 67% v Saudskej Arábii, 64% v Jordánsku a Kuvajte, 63% Sudán, 60% v Iraku, 54% v Arabských Emirátoch a Katare. I keď Paki predstavujú 3% narodených deti v Anglicku, podieľajú sa až 33% na genetických defektoch. Riziko ochorení, ktoré sa volajú autosomal recessive disorders ako cystic fibrosis a spinal muscular atrophy… (autoimúnne ochorenia, cystická fibróza, svalová atrofia…) je 18x vyššie, a riziko úmrtia vďaka deformáciám je 10x vyššie. Iný negatívny následok pokrvných sexuálnych vzťahov je 100%-né zvýšenie rizikových pôrodov, a 50% možnosť, že dieťa zomrie počas pôrodu.

Znížená inteligencia má katastrofálne následky pre moslimské pokrvné manželstvá.                        

Podľa Sennelsa, výskum ukazuje, že deti z týchto manželstiev strácajú 10-16 IQ bodov a tiež že schopnosti sú omnoho nižšie u pokrvných deti.
Riziko, že budú mať IQ menšie ako 70 bodov, čo je oficiálna hranica pred debilitou, sa zvyšuje o neuveriteľných 400% u deti keď sú z man­želstva blízkych pokrvných.(Podobne to bolo v dynastiách Faraónov v Egypte, a tiež v mnohých kráľovských, ale i šľachtických rodinách v Európe, kde sa praktikovali pokrvné príbuzenské vzťahy. V Dánsku nezápadní emigranti viac ako v 300% prepadnú na inteligenčnom teste pri prijímaní do armády. Sennels hovorí, že “schopnosť získania vedomostí a abstraktne myslenie v islamskom svete sú jednoducho nižšie”.
   Poznamenal, že v Arabskom svete preložia len 330 kníh do roka, čo je asi 20% z toho, čo sa preloží napr. v Grécku. Za 1200 rokov islamu len 100 tisíc kníh bolo preložených do arabčiny, čo je toľko, koľko preložia v Španielsku za jeden rok! Siedmi z desiatich Turkov dokonca nikdy nečítali knihu!                   Sennels poznamenáva, že tieto ťažkosti spôsobujú neúspešnosť moslimských imigrantov v Západnom svete.  Znížené IQ spolu s náboženstvom, ktoré odmieta kritické myslenie, určite spôsobuje neúspešnosť uplatniť sa vo vyspelom svete. Len 9 moslimov dostalo Nobelovu cenu, z toho v piatich prípadoch to bola Nobelova cena za mier. Podľa časopisu Nature magazíne, moslimské krajiny produkujú len 10% svetového priemeru, ak ide o výskum a vývoj (pri prepočte na milión ľudí). V Dánsku, Sennelsovej krajine, moslimské deti predstavujú veľké percento deti, ktoré potrebujú špeciálnu starostlivosť. Až 1/3 rozpočtu pre Dánske školy ide na špeciálne vzdelávanie.  51-70% retardovaných a detí s telesnou chybou v Kodani je z radov emigrantov. Schopnosť učiť sa je tiež veľmi obmedzená. Štatistiky ukazujú, že 64% školopovinných deti arabských rodičov sú stále analfabeti aj po 10 rokoch učenia v dánskom školskom systéme. Prepadávanie na dánskych stredných školách je u moslimských žiakov 2x väčšie ako u domácich žiakov. Duševné choroby sú tiež evidentné. Blízke rodinné pokrvné vzťahy spôsobujúcu vyššie riziko ochorenia na schizofréniu.
Zvýšený výskyt duševných chorôb vysvetľuje, prečo až 40% pacientov v Dánskom najväčšom ústave pre duševne chorých, tvoria moslimskí emigranti. Aj v USA majú podobné problémy. Podľa Sennelsa väčšina moslimov v USA má nižšie príjmy, pretože majú nižšie vzdelanie, a teda aj horšie zamestnania ako bežní Američania. Sennels uzatvára: „Nie je žiadna pochybnosť o tom, že široko používaná tradícia pokrvných manželstiev moslimov poškodzuje genetiku väčšiny moslimov. Pretože moslimské náboženstvo (islam je nie iba náboženstvo, ale aj militantná ideológia) zakazuje manželstvo s nemoslimami, čo bráni tomu, aby prišiel nový genetický materiál do ich populácie. Genetické škody sa začali, keď prorok Mohamed povolil pokrvné manželstvá pred 1400 rokmi.“

Toto spôsobuje priame i nepriame sociálne následky. Islam v podstate nie je morálnou alternatívou židovsko-kresťanskej tradície!Súcit a pochopenie pre moslimov je jedna vec, a povinnosť ochrániť západnú civilizáciu od nezmyslov, ktoré diktuje islam, je vec iná! Našou povinnosťou je bojovať proti rozširovaniu tohto nebezpečenstva v Európe. Tieto hrozné reality treba brať do úvahy pri tvorbe zákonov a nariadení, riešiť imigráciu z moslimských krajín a zabrániť budovaniu mešít na území štátov západnej civilizácie. Byť slepými a naivnými, pokiaľ ide o šírenie islamu, môže spôsobiť zánik našej kultúry a kresťanstva v Európe.

P.S. Chcem týmto požiadať potenciálnych diskutujúcich, aby sa zdržali akýchkoľvek hanlivých a urážlivých vyjadrení na kohokoľvek či čokoľvek, čo je obsiahnuté v tomto článku. V opačnom prípade požiadam admina o zmenu úrovne povolenej diskusie.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Michail Kovaľčuk genetika slovanov | 18-01-2019 01:03:54
Len pred chvíľou som dopozeral vstup:Вечер с Владимиром Соловьевым от 17.01.2019 a asi 1,35 min. p.Kovalčukom
som sa nádherne bavil. P. Soloviev (jevrej ako sa s hrdosťou cituje) nuž padala mu sánka a inak výrečný svojimi vývratkami nemal slov!
https://www.youtube.com/watch?v=iD-JImttUD0
Kto je Michail Kovačuk
napr tu:
http://leva-net.webnode.cz/products/konceptualne-vystupenie-m-v-kovalcuka-v-rade-federacie-rf/
podstatné | 15-01-2019 17:45:06
že najmúdrejší medzi slepicami si TY.
Pre Diana si totálne ..... | 15-01-2019 14:11:32
Ale,aj Ty nie si oveľa múdrejší,keď reaguje s na toto!!!!
Diana si totálne jebnutá | 13-01-2019 14:11:41
Ty si pichneš asi aj s mohamedánskou fľaškou, keďže nerozoznáš mužský a ženský rod. Eventuálne to nezvláda tvoj Google prekladateľ. Ty si ten typický prípade keď s požehnením toho oného Brat prefíkne sestru. A je ďaľší bojovník IS. Bratranci a bratrankyne ako by smetl.
gulak | 24-03-2018 16:36:59
Vy 4 podomnou prispievajuci..obratte sa na dr.Chocholouška..ten ma pre Vas pripravene špecialne 1 litrove injekcie
gulak | 11-10-2016 14:05:03
To je to multikulturne obohatenie a kto ju to znasilnil..moslimskí atomoví vedci..neverím,ved podľa slniečkárov..sú to ľudia,ktorí svojskym sposobom prejavuju lásku..
Švédskom otriasa škandál, domáci sa mobilizujú: Ženu (33) na vozíčku znásilnili piati migranti | 11-10-2016 13:42:41
http://www.topky.sk/cl/11/1580897/Svedskom-otriasa-skandal--domaci-sa-mobilizuju--Zenu--33--na-vozicku-znasilnili-piati-migranti-
realita... | 10-10-2016 11:35:45
podľa mňa v konečnom dôsledku všetky náboženstvá idú vo svojej podstate proti človeku ako takému,momentálne sú v kurze moslimi,no v takom stredoveku prežívali svoj boom kresťania čo tí napáchali to sa len tak nevidí ja sa ešte čudujem,že môže vôbec človek niečomu takémuto veriť.Veriaci nemusíte sa hneď rozčulovať keď Vám človek napíše svoj názor ktorí nekorešponduje s Vašim presvedčením.OK
ciel | 09-10-2016 22:03:36
Nech mi,nikto netvrdí že to nie je cielené proti Európanom!! Neni možné že si sem môžu prichádzať od kade-tade tobôž keď idú SAMÍ CHLAPI!!! 90% všade samé masy chlapov. Nemali by o azyl žiadať deti a ženy?? Nevravím že u nich riziko teroristického útoku nehrozí práve naopak, u týchto.... sa odpaľujú jak ženy tak aj deti a o mužoch ani nehovoriac tak nech Merkelova Juncker a všetci politici ktorý to doteraz nezastavili netrepú kaleráby ľuďom do hláv že sem idú pracovať. Koľko útokov nastalo od migrácie. ?? Kto ich spáchal?? Tak čo sem,prišli pracovať? Možno áno ale jedine nA zničenie Európy ako takej !! Jediný Orban to plno chápe a dáva aj najavo. Nie ako Fico ktorý to na Slovákov hra ako ich bude monitorovať a nevpustíani jedného a pritom ich potajomky v noci dovážajú ..... Hanba všetkým ktorý Merkelovu ešte stále nedodvolali a dovolia jej NIČIŤ CELÚ EURÓPU !!!!!!!!
patrikkulan4@gmail.com | 09-10-2016 20:04:42
moslimi nech vypadnu spet tam kam patria su to magori ktory ani sami nevedia comu veria neaky mohamed ich sproste hlavy
patrikkulan4@gmail.com | 09-10-2016 20:00:42
moslimi nech vypadnu spet tam kam patria
KTO ZA ,,TÍM" STOJÍ | 06-02-2016 23:11:00
Znásilňovanie detí, bežná prax:
http://rogozov.bigbloger.lidovky.cz/c/448050/O-znasilnovani-deti-snadne-bile-maso.html
Migrant vo Viedni brutálne znásilnil 10-ročného chlapca | 06-02-2016 20:41:56
Muž, ktorý pochádza z Iraku, brutálne znásilnil 10-ročné dieťa. K hroznému činu došlo na plavárni vo Viedni ešte v decembri 2015. Chlapca museli pre zranenia hospitalizovať. Sanitku zavolal plavčík, ku ktorému chlapec pribehol s plačom. Po otrasnom čine sa Iračan ešte ďalej na plavárni zabával a skákal do vody z mostíka.

Po tom, čo ho chlapec identifikoval, zatkla ho polícia. Počas vyšetrovania sa migrant mužom zákona bez hanby priznal, že to urobil, pretože nemal štyri mesiace sex a mal prebytok sexuálnej energie. Násilník pracoval vo Viedni ako taxikár, rovnako povedal polícii, že to bola chyba a chlapca nechcel vyľakať a takisto priznal, že má ženu a dieťa. Podľa rakúskych Kronen Zeitung, muž prišiel do krajiny 5. septembra s ostatnými utečencami cez balkánsku cestu.
20 rocny iracky uprchlik znasilnil | 06-02-2016 18:51:06
iráckĂ˝ uprchlĂ­k znásilnil na začátku prosince desetiletĂ©ho chlapce na vĂ­deĹ?skĂ© plovárnÄ› Theresienbad. Policie ho zadrĹľela na mĂ­stÄ›. MuĹľ, kterĂ˝ dorazil do Iráku v září a pracoval jako taxikář, se hájil tĂ­m, Ĺľe nemÄ›l sex ÄŤtyĹ™i mÄ›sĂ­ce. RakušanĂ© dříve nesdÄ›lili podrobnosti trestnĂ©ho ÄŤinu, aby ochránili oběť, uvedly v pátek rakouskĂ˝ web Heute a v sobotu britskĂ˝ bulvárnĂ­ list The Daily Mail.
Znásilnění bylo natolik brutální, že chlapec musel být hospitalizován. Zatímco dítě bylo v slzách, Iráčan se bavil skoky z třímetrového můstku. Zadržen byl na plovárně.
daniel | 02-02-2016 16:32:55
s.i.n. boduješ !
s.i.n. | 02-02-2016 14:56:57
O americkom generálovi Pershingovi (žil na prelome 19. a 20. storočia) sa traduje, že počas jeho vojenského pôsobenia na Filipínach prišiel do kontaktu s iIslamistami, ktorí v ničom nezaostávali, v tom, ako ich svet pozná aj dnes. Zajatých niekoľko desiatok džihádistických radikálov dal postaviť pred vojenský súd a následne pred popravčiu čatu. Tí sa vysmievali, že ako mučeníci pôjdu do rovno do neba. Nato Pershingovi vojaci privliekli dve ošípané, zabili ich, a muníciu popravčej čaty vykúpali v prasacej krvi a tuku. To rázne zmenilo ich postoj k mučeníckej smrti až tak, že začali prosiť o milosť. Dôvodom bolo, že kontakt s nečistou hriešnou krvou pre nich znamenal, že dvere do raja pre nich sú naveky zatvorené. Jednému z nich generál jeho prosbe vyhovel a prepustil ho na slobodu. Ale nie zo skutku milosrdenstva, ale z psychologických dôvodov. Údajne od toho času neprišlo na Filipínach k jedinému incidentu...
Nerozumiem | 02-02-2016 07:02:34
Podla slovenskeho genetickeho ficoodpadu,ked zabijaju zidakov a amikov tak to su dobri arabi,Ä·ed rusov a stahuju sa do europi su zli arabi.
gulak | 01-02-2016 09:17:47
Hmm..zbrane,semtex..fajn...a kto im to nariadil kupiť..
Pre Gulak | 01-02-2016 08:32:59
zbrane semtex,.
gulak | 01-02-2016 07:28:09
pre Realista...škoda,myslel som si,že náš tu poučíte,ale asi ani strýko Google Vam nepomohol,vlastne sorry,Vy ho nepotrebujete.
KTO ZA ,,TÍM" STOJÍ | 31-01-2016 23:07:12
V Nemecku sa ozývajú aj takéto hlasy:
http://hn.hnonline.sk/svet-120/merkelovej-superka-vyvolala-kritiku-v-nemecku-chce-pouzivat-zbrane-proti-migrantom-1053856
a o to tu ide...
realista | 31-01-2016 20:20:47
Vazeny pan Gulak,Vy ste pre mna luft.
gulak | 31-01-2016 19:40:45
pre realista...uz od 28.01.cakam na vysvetlenie,ako sme..my..znicili blizky vychod..
pre sin | 31-01-2016 19:07:32
no dobre.to uz si 100 razy pisal,a teraz co?Strielat,alebo absolutne sa izolovat,co navrhujete,ked uz ste nam 100 razy vysvetlil aky islam je.Len kecy.
s.i.n. | 31-01-2016 18:41:48
Ako sa pozerá na Islám a jeho kultúru a hlavne filozofiu Jiří Kobza, bývalý diplomat ČR, ktorý dlhé roky pôsobil v islamských krajinách:
\"Pre všetky humanistické, multikultúrne, súcitné, solidárne, korektné a rôzne iné pomáhajúce duše, čo sa môžu pretrhnúť, aby sa nejako zavďačil utečencom hovorím:
„Uvedomte si prosím, že podľa Koránu, ste len ich sluhovia a čokoľvek pre nich urobíte, čokoľvek im dáte, je z ich strany považované a chápané za obyčajné splnenie vašej povinnosti, ako otroka voči svojmu pánovi! Váš súcit a milosrdenstvo je chápané a interpretované Koránom, ako výraz vášho poníženia, podriadenosti a priznanie nadradenosti moslimov voči ostatným ľuďom. Čím lepšie a viac im slúžite, tým viac ich bude chcieť prísť a užiť si dobrovoľných otrokov a najmä otrokýň. Od malička sú v tomto vychovávaní, takto ich učia a nebude to nikdy inak! Po príchode do Európy sa v ich očiach toto učenie potvrdzuje a zhmotňuje! Tak už toho, pre pána Jána, vy hlupáci, nechajte, dostanete nás všetkých do maléru, z ktorého nás už nikto nedostane !!!
Jiří Kobza, bývalý čs. diplomat v islamských krajinách
KTO ZA ,,TÍM" STOJÍ | 30-01-2016 14:41:34
Vďaka za upozornenie. Čakal som, že sa niekto ozve s kritickým myslením, urobil som chybu nedal som to do úvodzoviek, aby to bolo zrozumiteľnejšie, teda myslené takto:
Tím (z angl. team, pôvodný význam „záprah“) je skupina ľudí, ktorá spoločne plní nejakú úlohu alebo chce dosiahnuť určitý cieľ, čo je možné len pri spolupráci všetkých členov.
(zdroj Wikipédia)
Pridávam ešte jeden link:
https://www.youtube.com/watch?v=HNMjf3FIU2U
gulak | 30-01-2016 10:13:58
pre:pre Gulak...každý má svoj názor...Ty na mňa..ja na Teba..
daniel | 30-01-2016 00:24:53
Kto za TÝM stojí a nie TÍM ! No nevadí,nemôžu byť všetci tak chytrí ako ja ! :-)
Linky čo si sem dal len potvrdzujú to čo som tu už raz písal. Totiž že tie arabské poloopice nemajú v hlave nijaký mozog ale korán !
Dobrú noc !
KTO ZA TÍM STOJÍ | 29-01-2016 23:55:37
https://www.youtube.com/watch?t=22&v=BGNfysc6yi0

len akože NÁS v škole zabudli naučiť kritickému mysleniu, preto MY máme právo sa pýtať PREČO...

a ešte niečo zo Švédska:
https://www.youtube.com/watch?v=-j6pn7tkDp4
oprava | 29-01-2016 14:52:56
realita vo Švédsku
takáto je dnes realita vo Šedsku | 29-01-2016 14:51:30
http://zpravy.idnes.cz/katerina-karlsson-stockholm-pristehovalci-nasili-fwg-/zahranicni.aspx?c=A160128_185900_zahranicni_mlb

Ale samozrejme veľa vecí sa snažia tajiť/kód 291/v článku sa bližšie píše čo to znamená,je to sila.
Pre Gulak | 29-01-2016 14:42:08
No ty tak vela googlujes,tak sa informuj aj o tom,nielen co ti pasuje.
daniel | 28-01-2016 19:37:04
Pre toho podomnou : IDIOT !!!!!
rozhovor Slnieckara | 28-01-2016 17:29:34
ROZHOVORTakže pán Slniečko, mohli by ste v krátkosti zaujať stanovisko k udalosti ktorá sa odohrala vo Švédsku kde bola pracovníčka azylového domu dobodaná nožom jedným z mladých azylantov, aby sa naši diváci, poslucháči či čitatelia vedeli orientovať v situácii ktorá sa udiala v azylovom dome a neprepadali panike?- Tak v prvom rade, pán redaktor, treba otvorene povedať že jedna lastovička, prosím pekne, leto naozaj nerobí. Tak táto lastovička, pravda, už dolietala, ale to nás nesmie odradiť od toho aby sme si nebodaj mysleli že leto kvôli jednej lastovičke bude letom menej slnečným a že sa nám pokazilo počasie. Kdeže. Ešte bude len v Európe teplo, pán redaktor, ani predstaviť si to neviete, juj... Som sa až rozohnil z tej predstavy čo všetko nás ešte len pri budovaní Novej Európy čaká... Pozrite sa pán redaktor, multikultúrne spolužitie je ako kvetinka ktorá potrebuje v prvom rade veľa, veľa ale naozaj veľa slnka, lásky, a v prvom rade obetavých ľudí ktorí sú ochotný sa o ňu starať a zalievať jej ešte len krehké púčiky. A nebojím sa to pán redaktor povedať, aj obetovať sa pre ňu ako pre správnu vec. Veď o čo inak by mohla dopadnúť aj táto situácia keby táto pracovníčka vydala zo seba viac obetavosti a obetovala by trochu seba samej na pomyselný oltár multikulturalizmu a jeho výhod vzájomného obohacovania sa! Ako sa vzájomne mohli obohatiť! Koľko každý z nich získať! Poviem to na rovinu, pán redaktor, tak ako je to prirodzené a ľudské, frustrovaný azylant si chcel bodnúť ale pracovníčka sa na neho vybodla a on ju následne bodol tým čo mal najbližšie poruke, nožom...Ale to je hrozné, pán Slniečko. Vyhasol nevinný život!- Máte pravdu pán redaktor, úplne zbytočne, pri troche chápavosti k jeho potrebám, ak by mu pracovníčka bola po vôli , všakže, obaja by odchádzali vzájomne kultúrne obohatení. Takto musíme riešiť situáciu ako nahradiť ostré nože v azylovom dome gumenými a ešte aby sa dalo nimi aj krájať. Pozrite sa len, aké úplne zbytočné problémy nastali, viete si predstaviť tie chúďa kuchárky krájať to HALAL jahňacie a hovädzie gumenými nožmi?, no neželal by som vám to, pán redaktor, to musí byť o život, a pritom, stačilo tak málo, a trochu viac ústretovosti zo strany pracovníčky. Naozaj vážne uvažujeme o dodatočnom školení pre tieto pracovníčky, budú inštruované ako sa v podobných záležitostiach zachovať a aby boli vzájomne uspokojené obe strany a naozaj aby kultúrne obohatenie prinášalo vzájomný úžitok. Myslím na tie obetavé ženy z E 55, či aké je to číslo tej cesty, ktoré nepoznajú odpočinok aby uspokojili túžby našich mužov, pán redaktor, našich mužov, vidíte, je to pud prírody, mocnej to čarodejky, no môže niekto toho chlapca súdiť?, aby teda ony za miernu odmenu z našich fondov zaučili tie naše neskúsené pracovníčky ako si počínať v podobných situáciách aby k podobným kultúrnym zlyhaniam v budúcnosti nedochádzalo.No ale, pán Slniečko, Európan by za sexuálne napadnutie bol okamžite trestaný a vy vyzývate k tolerovaniu sexuálneho násilia?- Tak to sa vám môže zdať len na prvý pohľad, pán redaktor, vec je ďaleko, prosím pekne, ďaleko zložitejšia. Našinec je vychovaný ako udržať svoje pudy na uzde, všakže, ale oni toto naučení veru nie sú a radi popustia uzdu svojmu koníkovi, a to je presne to pán redaktor, oni popustia svoje koníky, naše kobylky budú mať viac žriebät a to nás vzájomne môže obohacovať, myslime nato, Európa aj vďaka našej snahe a zákonom vymiera, a preto my to, prosím, túto kultúrnu odlišnosť musíme tolerovať a našu vymierajúcu Európu aj takto zachraňovať. A pritom tie naše ženy, aké sú ony vyzývavo oblečené, ako rady provokujú nás chlapov!Ruku, na srdce, pán redaktor, veď my sami máme čo robiť keď vidíme tie naše ženy a poniektorí aj chlapov, pravda, nebudeme si zakrývať, však pán redaktor, aby sme sa patrične udržali na uzde. Tu naozaj treba na týchto chlapcov, ktorí videli doteraz ženu len v burke , hľadieť s istou chápavosťou. Nie je veru ľahké sa okamžite zorientovať z tohto kultúrneho šoku, a viete pán redaktor, a vy to tiež určite viete, ako vedia tieto naše ženy šokovať! Aj minule som bol z jednej neskutočne šokovaný a prežil šok pretože si dotyčná nevšimla moju orientáciu, som naozaj rád pán redaktor že už aj o tomto môžeme slobodne hovoriť a môžem vyjsť s týmto von aj pred verejnosť, no a táto žena teda snažila sa potlačiť moju slobodu možnosti výberu partnera! Úplne otvorene so mnou koketovala! No fuj! Koketa jedna koketavá... Povedzme si na rovinu! Tu musia ohľady preč, Naše ženy šokujú a šokujú rady! A vidíte, pán redaktor, presne takto bol šokovaný aj tento chlapec, šokovaný lebo toľko odkrytej krásy naraz ešte v živote nevidel. Vidíte teda, koľko búrky môže vyvolať na žene absencia jednej burky? Tu by som naozaj žene odporučil, nemáš burku? Choď do Burkina Faso a nafasuj jednu burku. To by som skutočne každej žene, aby sa vyhla nechcenému kultúrnemu obohateniu, odporučil. To by ste pán redaktor neveril, aké výhody má taká burka. Máte, s prepáčením, pán redaktor, vás sa to isto netýka, škaredú ženu? Dá si burku. Máte peknú ženu, ale chcete ju uchrániť pred hltavými pohľadmi okolia? Dá si burku! Ale aj iné výhody plynú z jej nosenia. Dnešná Európanka nič nezakrýva, a tajomnosť ženy sa stráca. O čo viac nám táto kultúra prináša obohatenia. Muž nevie, nevidí, tajomstvo treba odhaliť, najprv nežné slová lichôtok aby toto tajomstvo ukryté pod burkou bolo odhalené ňou samotnou, to čakanie, tá túžba, pán redaktor, tá túžba spoznať nepoznané, ešte nikým nevidené. Pomaličky, ako keď darček zabalený v hodvábnej látke je takto žena rozbaľovaná a rozpaľovaná, v túžbe a vášni až napokon odhalí svoju tvár... A vidíte, zase tá praktickosť bájneho Orientu, nepáči sa vám? , dáte jej burku opäť na hlavu a pokračujete ... Koľko našincov by taký geniálny vynález ako burka ocenilo?Muž nechce aby videli jeho ženu? Dá jej burku na hlavu. Hanbí sa žena za svojho muža? Dá mu burku na hlavu. Hanbí sa niekto za svojho prezidenta? Dá mu burku na hlavu!.. Jaj, čo to táram, premiérovi som mal povedať.... , ten môj poradca, zase to zle odpísal z tej inštrukcie z ambasády, prezident, premiér, P ako P... ale kde som to vlastne skončil? Aha.. Teda taký orientálec z Orientu sa orientuje aj v takýchto situáciách, nuž sa máme čo od nich učiť pán redaktor, to sa nedá uprieť. Toť minule sa jeden z nich vyznal, ako jeho manželka ani hlavničku nepotrebuje a ani nemá, veď jeho ruka a rameno sú jej vankúšom , veď načo by ho aj potrebovala, ten vankúš, veď nie je nič krajšieho ako usnúť na svalnatom ramene spoteného muža a takto sladko prespať celú noc, pán redaktor, joj... No proste, vzájomnému obohateniu nesmie stáť nič v ceste! A kto by s tým nesúhlasil, hneď teraz hovorím, nech sa ide niekam bodnúť... A pozdejšie s nimi ešte aj inak zatočíme, ušmikhlavufobovia , inžinieradoktorifobovia a burkumanahlavefobovia v jednom!Tak vám teda pán Slniečko ďakujem za rozhovor a zmôžem sa už len na jedno, na nedovidenia!\"

gulak | 28-01-2016 17:24:23
Prosím vysvetli,ako sme ..my..zničili blízky východ...na blízky východ sa z Československa chodilo robiť..budovať cesty,stavať fabriky,či paneláky..
realista | 27-01-2016 09:04:14
Sin,vtipne,aj ja robim vtipy,budte ubezpeceny.Mam taky dojem,ze si myslite,ze ja som zastanca moslimov,nikdy a ani nikdy nebudem,ale strasne sa zastavam ojektivity a realizmu.Lebo len trepat a hladat na googlu,zlociny,ktorym povodom boli moslimovia,nikam,ale nikam nevedie.Je tu jeden problem,my a USA,a Rusko,znicili vsetko na blizkom vychode,znicili ludom zivot a existenciu,vo spojeni s tym,ze sa vsetko globalizuje nastalo stahovanie narodov.Co teraz,chcete ich na hranici vsetkych postrielat?Pomoze nam,ked budeme donekonecne len lamentovat a urazat? To tazko.
s.i.n. | 26-01-2016 18:54:47
Viem, že týmto \"realistu\" nepoteším. Ale nahnevať ho, som tiež nemal v úmysle -:D

ŘÍKÁ TO KOMIK, ALE K SMÍCHU TO NENÍ!
Oxworthy je americký komik, televizní a rozhlasový bavič a také autor, který se pozastavuje nad tím, že (citace):
\"Je to zvláštní - můžete dělat vtipy na katolíky, papeže, židy, křesťany, Irčany, Italy, Poláky a Bůhví na koho ještě, ale je (prý) necitlivé, když vtipkujete o muslimech. Jsem přesvědčen, že čím dřív budeme mít všichni stejné měřítko a pravidla pro všechny, tím bude lépe\".
A nabízí své desatero:

1.Jestli se živíte rafinováním heroinu, přitom ale máte morální námitky vůči alkoholu, asi jste muslim.
2. Pokud máte samopal za 3 tisíce dolarů a odpalovací zařízení raket za 5 tisíc, a přitom si nemůžete dovolit koupit boty, asi jste muslim.
3. Jestli máte víc manželek než zubů, asi jste muslim.
4. Jestli si utíráte zadek holou rukou, ale vepřové považujete za nečisté, asi jste muslim.
5. Jestli si myslíte, že vesty existují jen ve dvou provedeních - neprůstřelné a sebevražedné našlapané výbušninami s hřebíky a ložiskovými kuličkami,
asi jste muslim.
6. Pokud si nemůžete vzpomenout na nikoho, komu jste ještě nevyhlásil džihád,
asi jste muslim.
7. Jestli se domníváte, že televize je nebezpečná a přitom běžně v šatech nosíte výbušniny,
asi jste muslim.
8. Pokud jste ohromen odhalením, že mobilní telefon může sloužit i k jinému účelu, než k odpálení bomb u silnic,
asi jste muslim.
9. Jestliže nemáte nic proti ženám a myslíte si, že každý muž by měl vlastnit alespoň čtyři,
asi jste muslim.
10. Jestliže shledáte, že toto vše, co tady říkám, je urážlivé či rasistické, a nepošlete to dál, asi jste muslim.
daniel | 26-01-2016 12:11:47
O tej mladej zabitej úradníčke v azylovom centre vo Švédsku som písal už dnes ráno na fcb. Hodím to aj sem : teraz dúfam slniečkári zbadajú ako to funguje v praxi. Vy na tú zgerbu s úsmevom a oni na vás s nožom !
Pisarovic | 26-01-2016 11:52:32
pre daniel | 26-01-2016 09:17:58
:D
tibor | 26-01-2016 10:53:28
pre: geneticka porucha na dedinach vollia smer | 26-01-2016 08:41:04
prosim ta mohol by si sem hodit ten text este raz, lebo je deformovani, popripade hod link odkial si o tom cital.
Od Ferka som cital nasledujuci clanok, a dost ma zaujal:
http://feminity.zoznam.sk/c/882526/cesta-do-minulosti-s-genmi-hladame-prapredkov
s.i.n. | 26-01-2016 09:47:26
pre Gulak | 25-01-2016 15:53:15:
Toto nebolo treba ani googlit:

http://svet.sme.sk/c/20079799/pracovnicku-azyloveho-centra-vo-svedsku-dobodali-na-smrt.html

TASR to prevzala zo švédskych novín http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/article22146770.ab …
Pre tých, ktorým sa nechce čítať viac:V správe sa hovorí o tom,že vo Švédsku prišla o život rukou teenagera-migranta (odkiaľ asi?) 22 r. pracovníčka azylového centra. Bol to nepochybne dement so zníženým IQ
daniel | 26-01-2016 09:17:58
Očuj ty Genetická porucha ! To si ako písal? V nejakom stredoafrickom nárečí ? Šak sa to nedá čítať
geneticka porucha na dedinach vollia smer | 26-01-2016 08:41:04
tvrdenia sú podľa docenta Feráka plné paradoxov a nezrovnalostí. Čo sa týka neželaných porúch, percento prípadov genetických ochorení sa zvyšuje, keď sa ľudia v jednej komunite sobášia medzi sebou a to sa dialo aj u nás. Ak sa stretnú dvaja nositelia toho istého chybného génu a majú potom deti, ktoré gén zdedia od obidvoch rodičov, narodia sa postihnuté. „Takáto situácia, teda uzatváranie sobášov prevažne medzi obyvateľmi jednej obce, sa napríklad pozorovala na Slovensku ešte pred 50 rokmi. Dovtedy bolo obyvateľstvo väčšiny slovenských dedín zložené prevažne zo vzdialených rodinných príslušníkov. Veď okolo 90 percent manželstiev sa uzatváralo len v rámci dediny, čo až začiatkom päťdesiatych rokov minulého storočia potlačila industrializácia a percento dedičných porúch pokleslo,“ vysvetľuje genetik.

gulak | 25-01-2016 15:59:58
No a čo,Ty si sa narodil hned mudry..a,čo je na tom,že je to v Googli...prečo by ludia odtiaľ nemali čerpať informácie...
pre Gulak | 25-01-2016 15:53:15
To je ono,vygugluj si este nieco v tomto zmysle.
gulak | 25-01-2016 14:42:05
Mestečko Sodertalje vo Švedsku..najprv bolo utočište pre kresťanov z blízkeho východu,ktorí utekali pred islamom..po obrovskej vlne moslimských utečencov idúcej do Europy..ich veľká časť prišla do tohto mestečka nastalo pre kresťanov doslova peklo..kresťania sa musia prispôsobiť pravidlám,čo určili moslimovia..nemôžu vstupiť do miestností,kde sedia už moslimovia,do niektorých nemôžu vstúpiť vôbec,nemôžu nosiť krížik na krku...švedska polícia vydala mapu 55 oblastí..kde sú napádaní poštari,hasiči,ambulancie..sú to tzv. no-go zony..čo je politický termím pre asi 186 get..ktore vznilki za posledné dve desaťročiaa sú obývané prevažne moslimskými prisťahovalcami..platia tam ich vlastné neoficialne zakony,dokonca tam majú vlastné neoficialne súdy...
lexa | 25-01-2016 13:46:00
Treba si uvedomiť jeden malý, no celkom podstatný detail. Spomínaný pán psychológ je z Dánska. Teda jedna zo severských krajín, ktoré sú známe vysokou životnou úrovňou. A čuduj sa svete, kam sa tlačí najviac imigrantov? No Slovensko to nebude. Áno, hádate správne, sú to práve severské krajiny, plus krajiny západnej Európy. Bol som niekoľko mesiacov v Nórsku a toľko imigrantov rôznych národností som dovtedy pokope nevidel a bol som prekvapený, že tam všetko funguje. Ale možno je namieste otázka, či to nebude dané aj tým, že vďaka vysokej životnej úrovni a sociálnym výhodám, sú tam imigranti \"dobre živení\" a preto aj spokojní a pokojní. Kto vie, aký bordel by mali severania, keby prestali tak štedro sponzorovať rôznych utečencov. A to nehovorím o tom, ako sa za tie roky stihli \"pomiešať\" genetické kódy prisťahovalcov s domácimi a to sú veci, ktoré sa nedajú zaplatiť za žiadne peniaze sveta. Nie som žiadny rasista, ale myslím, že aj multikulturalizmus má svoje hranice.
Pisarovic | 25-01-2016 12:12:30
Ved priemerne iq slovaka nie je o nic vyssie ako iq moslima takze o tom sa hovorit neoplati.
demokracia | 25-01-2016 11:22:11
Nemusime poukazovat na moslimov - ved my to tu uz mame davno - vid. cigani
daniel | 25-01-2016 11:08:57
Realista to ty si ten chudák čo si naivne niečo namýšľa !
realista | 25-01-2016 10:30:02
Pan Sklenar,presne o toto Vam islo,solidarita a spolupatricnost ludi s takym presvedcenim,ako je ten chudak Daniel?Tak Vam to prajem zo srdca.Cela severna a i stredna Afrika,polovicka Azie,Indonezia,blizky vychod,i niektore staty na Balkane,!Malaiazia,v Europe,ich zije niekolko milionov v USA,,Australia,je medzi nimi tolko nabozenskych smerov,ze to este nikto nespocital.Takze degenerovana genetika,boze ake je to jednoduche.A este nieco na okraj.Islam je asi o 600 rokov mladsia viera,ako krestanstvo,ked naberie taky historicky vyvoj a to len zpolovice,ako krestanstvo,lepsie povedane cirkev,tak sa mame naco tesit.A este raz,verim,ze sa tento zly problem vyriesi,a. to urcite nie z nejakou slepou nenavistou,ktora vzdy vedie len do slepej ulicky.
daniel | 25-01-2016 08:55:52
Realista ty si asi jeden z tých debilných slniečkárov. Ak niekto napíše pravdu o tých poloopiciach čo idú zničiť Európu,tak hneď je rasista,xenofób a ktoviečo ešte. Nech je ten Dán čo chce,napísal len to čo sám zistil. Hádam mi nechceš tvrdiť že medzi tými nájazdníkmi je aspom 20% slušných a civilizovaných ľudí ? Je to tá najhnusnejšia verbež a ja sa len divím,že ešte vôbec majú nejaký genetický kód ! Vždy som si totiž myslel že jejich alfou a omegou,teda aj jejich kódom je korán !
Volakedy v dávnej minulosti aj Turecko bolo výlučne kresťanské,ale alahisti ho postupne obsadili,tak ako to teraz robia s Európou ! Ak mi niekto ide tvrdiť že nás sa príchod týchto lúpeživých nájazdníkov netýka,tak ten je na veľkom omyle ! Možno ešte teraz nie,ale za pár desaťročí tu budú naši potomkovia všade naokolo vidieť iba mešity a počuť z nich vyblekovanie od rána do večera : Alláhu akbar ! A to bude náš koniec.
realista | 25-01-2016 08:21:53
Pre pan Sklenar,ja neviem,ci s Vami sa oplati debatovat,vezmete teoriu jedneho psychologa,ktoreho ptaca je nanajvys diskutabilna,a uvernite to na verejnom foru a to s jedinym cielom,rozsirovat nenavist proti celemu miliardy citajucemu nabozenstvu.A koncim s Vami,krestania su samozrejme nadradeni,a geneticky nezatazeny.Ja vidim ludi,a je mi jedno z akeho nabozenstva pochadzaju.Vy mi tu nieco vycitate,coho Vy sye vzorom.Precitajte si rasove teorie z tretej rise,je to to iste,ako praca tohoto Dana.
Registrovaný Ivan Sklenár Ivan Sklenár | 24-01-2016 18:47:14
realista | 24-01-2016 09:05:58: neviem, či má vôbec význam reagovať na Vaše poznámky. Ale predsa:
1. nie je vôbec zložité preukázať, že som dostal mail s obsahom, ktorý som tu zverejnil. Najmä preto, lebo Nicolai Sennels nie je anonymná postava (ako Vy) a otvorene hovorí o svojich zisteniach z oblasti psychológie. Možno aj preto sa dostal na \"zoznam\" islamofóbistov u ľudí, ktorým sa jeho (NIE MOJE ZÁVERY) nepáčia
2.Ak by ste čítal pozornejšie, tak mne žiadny psychológ neposlal žiadny mail.
3. Google poskytuje až prekvapivo dosť informácií o osobe Nicolai Sennels. A tie vonkoncom nie sú také, v akom svetle ho vidíte práve Vy
4. Existuje až nečakane dosť dôkazov, ktoré N.S. uvádza vo svojich prácach a niektoré z nich si bolo možné dosť jednoducho aj overiť. Stačilo napr. zájsť na konci septembra či v októbri na žel. stanicu Wien Hbhf.

Potešil by ste zrejme nie len mňa, ale asi aj viacerých čitateľov tohto článku, ako ste prišiel na to, že až \"80% migrantov tu nemá čo robiť\". Podľa akého kľúča ste ich vyberal? V tom nevidíte rasizmus? Nie sú to náhodou tí, o ktorých pojednáva vo svojich prácach N. Sennels? Podľa Vás, prečo už dávno boli a aj sú vo vyspelých kultúrach na celom svete, odmietané a niekde aj zakázané, manželstvá medzi osobami s pokrvným príbuzenstvom? Hlavne o tom je tento článok.
Prajem pekný večer.
Jaro | 24-01-2016 17:26:43
...nech to uverejnil..nič sa nedeje...treba sa pozriet na svet aj takýmato očami...hned tu niektorý píšu aký to bol nacista..nech bol..teraz tu máme moslimov...a ked poviem že nenávidim ich kultúru tak čo budem rasista? nech som..tak už sa niektorý nerobte humánni...a otvorte si oči...a neukazujte akyý bol hitler zlý..ked toto čo sa blíži je ešte horšie...čiže islam a tý jeho potkany v európe čo sem prichádzajú...
gulak | 24-01-2016 14:40:49
Neviem preco tu niektori ludia klamu..tento dansky psycholog..pracoval v Kodani vo vychovnom ustave pre neplnoletych,kde 70% tvorili moslimski delikventi..jeho studia nemaju nic spolocne s nacistickou ideologiou..to,ze po vidani jeho knihy,ho niektori nazvali..rasistom..este neznamena,ze je rasistom..je zaujimave,ze siroka laicka verejnost v Dansku mu dava za pravdu..
pre pre realista | 24-01-2016 14:06:40
Tak,by ste to pochopil,po lopate.Autorom tejto studie je dansky psycholog,ktory je skoro autenticky s nacistickou ideologiou,lenze namiesto zidov su to moslimovia,A ja sa pytam autora tohoto clanku,preco to uverejnuje z akych dovodov.
I
pre realista | 24-01-2016 10:21:46
Prepacte, precital som si Vas prispevok a nepochopil som. Mate nejaky problem s pisanim textov..? Obavam sa, ze Vase myslienky nedokazete dobre preniest do slov.
realista | 24-01-2016 09:05:58
Pretoze neviem,do akej mieri s Vam moze odpisat ,na Vas clanok,aby nebol zmazany,predsa sa o to pokusim.Mne sa terajsia situacia tiez vonkoncom nepaci,mam velke vyhrady k zivotu takzv.moslimov,to nazaciatok,tiez si myslim,ze 80 percent migrantov tu nema co robit,ale aby som sa znizil ktomu,aby som uverejnoval,Vas takzvany Email,co ste dostal,s tymto obsahom,od psychologa,ktory je vo vedeckom svete,povazovany,Vy viete za co,tak k tomu by som sa neznizil.Co Vy s tym vlastne sledujete?
pre p. Sklenára | 23-01-2016 07:45:44
Áno, presne tento článok. Ďakujem.
Registrovaný Ivan Sklenár Ivan Sklenár | 22-01-2016 23:06:39
anonym | 22-01-2016 21:57:45
Mal ste na mysli toto?: http://www.czechfreepress.cz/evropa/kalergiho-plan-legalni-genocida-evropskych-narodu-pomoci-miseni-ras.html
daniel | 22-01-2016 23:03:46
A to sa nám médiá snažili natlačiť do hláv na začiatku tej migračnej vlny že koľko je medzi privandrovalcami učiteľov,inžinierov profesorov lekárov a jadrových fyzikov...
Sú to iba divoši,ktorí si po vysratí ani neutierajú zadok lebo ani nepoznajú toaletný papier!
anonym | 22-01-2016 21:57:45
Takže rasa je patrične vyšľachtená a teraz hor sa na Európu pomiešať ju na starom kontinente. Očakáva sa vznik novej rasy, ktorá bude mať priemer IQ 90. Toto číslo postačuje na to, aby boli nechápaví na pochopenie toho čo sa vo svete deje a zároveň postačí na to, aby mohli pracovať a nechať sa podmaniť a zotročiť. Plán NWO ide presne podľa scenára. Škoda, že som nenašiel link na jeden článok, kde sa o tom podrobnejšie píše.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign