Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Generálny prokurátor podal návrh na rozpustenie Kotlebovej ĽSNS. Neskoro...

Miloš MajkoDátum25. 05. 2017 15:39:13TémaTak to vidím ja...
200

Rozmýšlam, či to robia z neznalosti, alebo úmyselne. Či nechápu, že všetko má svoj čas a keď je premrhaná aktuálna šanca, netreba veci siliť. Stačí čakať na šancu novú - zvyčajne príde. A rozmýšlam, či nechápu mentalitu veľkého množstva našincov - totiž konať vzdorovito. Vlastne nás to naučili oni, dnes poprezliekaní komunisti a birmovaní populisti. Už viete, o čom píšem?

Ak ste tipovali na návrh generálnej prokuratúry rozpustiť dnes parlamentnú stranu KOTLEBA - ĽSNS, máte pravdu.

Aby som na pravú mieru hneď uviedol prípadne myšlienkové pochody venované mojej osobe zdôrazňujem, že je mi cudzí nacionalizmus, extrémizmus a iné "izmy", zato však po rokoch venovania sa médiam a veciam okolo veľmi dobre viem, ako reaguje spravodlivo rozhnevaný občan a čo od neho je možné čakať. Nepotrebujem k tomu analýzy za milióny Eur daňových poplatníkov zadané spriazneným agentúram, stačí mi pravidelné stretanie sa s uplne bežnými ľuďmi, počúvanie ich názorov na veci verejné a čítanie diskusie na  SOL.

Iba zopár dní dozadu som uverejnil článok s názvom  "Politici nekradnite, netunelujte, rešpektujte zákony krajiny ktorú máte reprezentovať a riešte problémy občanov, ktorí vás vo funkciách královsky platia !", ktorý si máte možnosť prečítať tu:  http://www.seredonline.sk/clanky/politici-nekradnite-netunelujte-respektujte-zakony-krajiny-ktoru-mate-reprezentovat-a-rieste-problemy-obcanov-ktori-vas-vo-funkciach-kralovsky-platia-/ Teda ak ste mu nevenovali dostatočnú pozornosť v čase, kedy bol z môjho pohľadu nanajvýš aktuálny. Nie že by teraz nebol, no mám pocit, že súčasní "v čase zabudnutí" predstavitelia štátnej moci, budú v najbližších mesiacoch riešiť  problémy s narastaním preferencií tým, ktorých takto nešikovne chceli obmedziť a vyšachovať z vrcholovej politiky. Lepšiu reklamu si totiž Kotleba nevymyslí, tobôž nezaplatí...

Rozmýšlam, kde boli policajné zložky vtedy, keď sa na Kotlebovej kandidátke verejne producírovali holohlavé indivíduá schopné v centre Bratislavy surovo napadnúť turistky odlišujúce sa od našincov u nás zaužívaným výzorom, či ľudia na sociálnych sieťach verejne sa hlásiacich k názorom  nepatriacich do tohto storočia? Nebol čas za razantný zásh už vtedy? Prečo polícia koná len v prípadoch, kedy má chrániť "česť" ľudí pri moci? 

Áno, dnes tu je výsledok NEkonania kompetentných a prehliadania nebezpečenstva pre spoločnosť, ktorého pôvodom - a na tom trvám - sú práve prakticky všetci  "politici" od Nežnej revolúcie. Tí, ktorí na občanov myslia iba pred voľbami a na seba hlavne v momente  publikovania ich stranám nevyhovujúcich  prieskumov verejnej mienky. 

Že sme v morálnej a politickej žumpe som vedel. Ale že má ďalšie, doteraz neviditeľné podlažie sa aj ja dozvedám až teraz.

Mám obavy, že nešikovnosťou a diletantizmom kompetentných Slovensko - rozumej uplne bežného občana  čakajú fakt ťažké časy.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
gulak | 29-05-2017 12:05:07
Sudruhovia zo Zderu tí maju fakt šajnu o riadení štatu,čo najviac ukradnut,vytunelovať,zdevastovať školstvo,zdravotnícto a ten velkohuby ryšavec..tem klame až sa mu z huby práši
onanym | 29-05-2017 11:04:08
Daniel - volit Kotlebu? ...ani keby to bola posledna strana. Nie preto, ze su to proste nackovia, ale preto ze ti chlapci nemaju sajn o fungovani statu. V kazdej debate tarali z 90% odveci a mimo temy..a riesenia? Ziadne... Mozno Uhrik je ako tak schopny, ale...ironia je, ze na Holokaust, odsun slovakov do Osviencimu povedal - \"Neviem, nezil som v tedy\"...pricom on a jeho vodca onanuju nad Tisom..Vari vtedy zili?
Lubo | 28-05-2017 12:06:30
Daniel suhlas, az na toho magiana.
daniel | 28-05-2017 10:36:22
Fickodiktatúra musí skončiť !
A preto BUDEM voliť Kotlebu...
gulak | 28-05-2017 08:35:32
Vyzera to,ze ten navrh,pochadza z dielne nosatych..uz zase chcu urcovat,co sa smie a co nie..
Makoty | 27-05-2017 17:57:43
Ono by úplne stačilo, jednoducho ich pozývať do tel.diskusií a dávať im len jednoduché otázky ako by ste robili...to to...Mne stačilo ako naposledy Sulík zmietol obyčajnými ,jednoduchými argumentami...Veď každý videl hrdinu Mazureka ako reagoval na otázky moderátora Tv novín...Otočil sa chrbtom a stál ako trúbka....
moevideyo | 26-05-2017 16:51:23
O tom to je. dokedy ešte? Smer má správny smer, kupředu, zpátni ni krok!
,,cestou k pokojnému a šťastnému životu,, /všetkých pracujúcich/

Ironický poznamenám - tak pracujte - lidi! Robte naďalej zo seba volov! Rozmýšľajte, aspoň malú chvíľku /pred volebnou urnou/. Potom sa však nečudujte, že zdravotníctvo je v žumpe, zákazky sú kupované skrytou korupciou /dáš - tak máš/, že ceny rastú, ...lebo takým ,,smerom,, bude stále málo.
onanym | 26-05-2017 15:13:33
Turbo - tak!
obyvatel 1 | 26-05-2017 12:39:03
Ten kto si pozrie toto video tak pochopi ako sa okrada obyvatelstvo vo velkom a vdaka strane SMER.

A v prvom rade treba zrusit stranu SMER, vdaka jeho elite a ich kradnutiu.

http://www.mojevideo.sk/video/2a73d/matovic_o_kalinakovom_realitnom_podvode_v_ziline.html
turbo | 26-05-2017 11:27:21
rozpustit treba vsetky strany, ktore nekonaju v zaujme obcanov
onanym | 26-05-2017 10:14:02
Ano, s nackami sa proste NEDISKUTUJE! ...ale pre tych jednoduchych volicov Magiana bude proste hrdinom a nic tym nedosiahnu...Mali sa poukazovat jeho prusery a nie to rusit. Chyba
lubo | 26-05-2017 06:38:41
s Magiána ugobia ešte mučedníka. Tgeba poukazovat na godinkárstvo a pgrešlapy, nie ho stavat do gole že všetci pgoti mne.
arogancia | 25-05-2017 22:55:29
potom treba zrusit aj smerakov...
obyvatel 1 | 25-05-2017 22:09:36
To je sila. Tak namiesto toho aby im zobrali agendu a poriesili z nej palcive problemy aby nebol dovod volit Kotlebu,tak to nie a radsej idu proti narodu a pokusia sa zrusit ich stranu. Nechcel som ho volit ale prave pre takuto aroganciu moci aka tu nastala ho volit budem. Lebo sa to tu zvrhlo na politicku rabovacku s totalitnou aroganciou moci.
seREdan | 25-05-2017 18:43:39
Ku ĽSNS mám dosť ďaleko. Nevolil som ich a ani voliť nebudem. Avšak to čo sa deje v tejto gubernii presahuje už všetky medze demokracie a slušnosti. Argumenty pre podanie návrhu na rozpustenie tejto strany, tak ako ich uviedla hovorkyňa GP sú dosť smiešne. To, keď sa náš p. prezident poťapkáva po pleci s fašistom Porošenkom, ktorý podporuje Benderovcov na Ukrajine nie sú verejné prejavy fašizmu? Pozri tu: https://www.youtube.com/watch?v=zUyr93SclgY Celé toto je cielený útok, ako zabrániť tomu, aby sa Kotleba opäť nestal županom. Ako sa ukazuje, účelové zmeny zákona o voľbách do VUC nezabrali a nezabral ani návrh memoranda všetci proti Kotlebovi, tak ho treba zlikvidovať inak. Ak návrh GP prejde na ÚS, tak napätie v spoločnosti len vzrastie. A to si neželá asi nikto. Ja teda vôbec!

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign