Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Filmový festival inakosti sa presúva do Banskej Bystrice

159

FFi  |MM| Filmový festival inakosti prinesie filmy o LGBTI ľuďoch do Banskej Bystrice. V piatok 22. a sobotu 23. februára premietnu organizátori v Múzeu SNP divácky najatraktívnejšie snímky z predošlých ročníkov festivalu. „V každom regióne žijú ľudia s inou citovou a sexuálnou orientáciou. Vieme však, že v menších mestách majú často viac obáv otvorene hovoriť o svojom citovom prežívaní, keďže majú strach z negatívnych reakcií okolia. Veríme, že práve filmové príbehy im môžu pomôcť nájsť odvahu hovoriť otvorene o svojich partnerských vzťahoch,“ komentovala riaditeľka FFi Zita Hosszúová.

Program v Banskej Bystrici štartuje v piatok o 17.00 kultovým nemeckým filmom Coming Out (r. Heiner Carow) o mladom učiteľovi, ktorý objavuje samého seba. Vystrieda ho film, ktorý zvíťazil v diváckom hlasovaní na FFi 2012 – Albert Nobbs (r. Rodrigo García). Ide o silný príbeh vždy spoľahlivého čašníka, ktorý je však v skutočnosti ženou. Dramaturgia vybrala do sobotného programu výnimočný americký dokument Edie a Thea: Príliš dlhé zásnuby (r. Susan Muska, Greta Olafsdottir). Hlavnými hrdinkami snímky sú dve Newyorčanky, ktoré sa spoznali v 60. rokoch a hoci vedeli, že sú si súdené, trvalo im až 42 rokov, kým sa ocitli pred oltárom. Slovenskú tvorbu bude zastupovať dielo režiséra Roberta Švedu Anjeli. Snímka rozpráva o zomierajúcom mužovi, ktorému zrazu do života vstúpi neznámy mladík. Medzi divácke hity rozhodne patria aj kanadské Imaginárne lásky. Talentovaný režisér Xavier Dolan pripravil divákom audiovizuálny zážitok na tému neopätovanej lásky. Program uzatvára snímka plná humoru Paráda (r. Srdjan Dragojević). Dej sa krúti okolo mafiána, ktorý pomáha chrániť ľudí na prvom gejskom pochode na Balkáne. Sprievodným podujatím bude v Banskej Bystrici diskusia pod záštitou Amnesty International na tému Práva LGBTI ľudí na Slovensku a vo vybraných krajinách. Hosťami budú Martin Macko z Iniciatívy Inakosť a Jela Dobošová z Amnesty International. Presný program je na http://www.ffi.sk/filmovy-festival-inakosti-banska-bystrica.

Filmový festival inakosti sa presunie po Banskej Bystrici do Košíc. Filmy zo života gejov, lesieb, bisexuálov, transľudí a intersexuálnych ľudí uvidia diváci 8. a 9. marca v Tabačke Kulturfabrik. Týždeň na to prinesie FFi teplé filmy do Žiliny. Projekcie budú bežať na Stanici Žilina-Záriečie od 15. do 17. marca 2013.

Roman Samotný

PR manažér

Filmový festival inakosti

Realizované s finančnou podporou Úradu vlády SR v rámci dotačného programu Podpora a ochrana ľudských práv a slobôd. Za obsah tohto dokumentu je výlučne zodpovedná Iniciatíva Inakosť.

Realizované s finančnou podporou Ministerstva kultúry SR.

 

Organizátor
Iniciatíva Inakosť

 

Partneri

Stanica Žilina-Záriečie • Tabačka Kulturfabrik • Dúhový PRIDE Bratislava • NoMantinels • Amnesty International • Czech Tourism

 

Mediálni partneri

iGirls.cz • iBoys.cz • Rádio_FM • Pravda • Kamdomesta.sk • Colourplanet.cz • Kinečko


Fotogaléria k článku:

159
Autor: FFi
159
Autor: FFi
159
Autor: FFi

Zobraziť všetky fotografie
159
Autor: FFi
159
Autor: FFi

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-02-2013 23:41:04
Do pozornosti odporucam clanok:

http://www.sme.sk/c/6712279/napadnuta-americanka-sa-na-slovensko-uz-nevrati.html

Az pri sustavnom cestovani po celom svete si clovek umedomi, ake netoletantne a primitivne hovada na Slovensku ziju.

Je smutne, ze niekto je schopny niecoho takeho. A ze sa nase pravo v podstate len tak prizera...

Nechcem sa dozit situacie, ze sa niekde v Afrike ci Azii na moju rodinu nejaky demetni vyvalia a budu mat problemy s tym, ze sme sa narodili ako bieli. Nechcem sa hanbit a schovavat za to, co neviem ovplyvnit.

Zamyslime sa nad tym. Dakujem.
Registrovaný Miro Motyčák Miro Motyčák | 22-02-2013 18:58:05
Po precitani niektorych nazorov sa mi rozum zastavuje niektorymi tvrdeniami a neda mi nezareagovat. To ze sa clovek stava teplym, len preto, ze to je moderne, je asi jedna z najvacsich blbosti, ake som za poslednu dobu pocul. Mozno by ste sa mali radsej porozpravat s nejakym homosexualom a neverit vymyslenym statistikam. Je dost pravdepobne, ze urcite nejakeho poznate, len o tom neviete, lebo sa bal, aby ste na neho nepozerali, ako na "choreho".

Mam dvoch kamaratov, ktoru uz par rokov su spolu. Mladi, nadani chalani a o tom, ze su spolu vie len par ludi, ktori ich dobre poznaju. Ale nepochybujem, ze by sa naslo vela ludi, ktori po tom, ako by to o nich zistili, zrazu by sa k nim stavali inak, ako ked to nevedia. A to je to pokrytectvo a netolerantnost ludi. So sexualnou orientaciou sa clovek narodi, aj ked sa prejavi az ked clovek zacne sexualne dospievat.
Inak mam jedneho znameho, ktory studoval na internatnej "svatej" skole a mi raz spominal, ze by som bol velmi prekvapeny, ake velke mnozstvo studentov teologie su tiez homosexuali, len o tom otvorene nehovoria.
Cize teraz duchovni, ktori su tepli, ale taja to, tak su dobri a zdravi, ale keby o tom otvorene povedal, tak uz by bol chori a skazeny a uz by nebol moralnou autoritou pre svoje ovecky. Asi sa zhodnem s Milosom, ze je podla mna zvratene hodnotit ludi podla toho, ci su cierny, biely, ci ich vzrusuju muzi, alebo zeny. Clovek moze byt dobry, alebo zly a to len na zaklade svojho konania voci druhym ludom a nielen preto, ze je iny, ako vacsina ludi v jeho okoli. A preto aj chapem taketo akcie. Gayovia a lezbicky tam nechodia preto, aby tam od rana do vecera sulozili, ako si naivne asi niektori myslia, ale aby aspon na chvilu mali pocit, ze niesu v tom sami.
Pavol Kurbel | 22-02-2013 09:29:09
Pre vedec
Cirkev homosexuálov neodsudzuje, to by ste mohol vedieť. A cirkev, na rozdiel od vašej pomýlenej mienky, odpúšťa vrahom, zlodejom .... a homosexuálom.
Vedec | 21-02-2013 21:30:29
Vedecký a lekársky názor na homosexualitu je taký, že sexuálna orientácia nie je voľba, ide skôr o komplexnú súhru biologických a environmentálnych faktorov, najmä v prostredí maternice. Aj keď sú ľudia, ktorí zastávajú názor, že homosexuálna aktivita je neprirodzená, výskumy ukázali, že homosexualita je normálna prírodná variácia sexuality (nielen ľudskej, v prírode je bežné, že v premnoženom druhu sa zvyšuje podiel homosexuálnych jedincov, čím sa zamedzuje páreniu) a nie je sama o sebe zdrojom negatívnych psychických vplyvov. Predsudky a diskriminácia proti homosexuálom je však preukázateľne príčinou psychickej ujmy.

Toľko vedecký pohľad k meritu veci. A veda, pán Kurbel, je na rozdiel od náboženstva pravdivá, či v ňu veríte, alebo nie. Cirkev odpúšťa vrahom, prostitútkam, podvodníkom, drogistom a iným úmyselným zločincom. Vrodenú poruchu, za ktorú človek či zviera nemôže, však neodpustí. To nie sú tiež božie stvorenia?
Pavol Kurbel | 21-02-2013 21:01:16
Pán Majko
"Urcite vsak viete a verim ze aj ocenujete fakt, ze SOL je mediom naozaj pre vsetkych a to bez akychkolvek rozdielov."
Všetko má svoje hranice. Aj sloboda. SOL by taktiež mali mať svoje hranice. Som presvedčený, že ako rozumný človek, nie ste zástanca nacizmu, jeho myšlienok a symbolov.Ako presvedčený humanista, by ste asi neposkytol priestor pre oznamy na zrazy fašistov, či na uverejňovanie ich symbolov.
Poviete, že propagácia nacizmu a jeho symbolov je trestná. U nás asi áno. Predstavte si však situáciu, že žijete v Maďarsku, kde nedávno súdy rozhodli, že propagácia nacistických hákových krížov nie je trestná a teda je povolená. Takže by ste vo svojom médiu dovolil uverejňovať tieto symboly? Myslím si, že asi nie. Každý vydavateľ je zodpovedný za obsah svojich novín. Keď inak nie, tak aspoň morálne. A nie všetko čo je dovolené, alebo nie je zakázané je morálne správne a prospešné pre spoločnosť. Napríklad máme morálnú zodpovednosť voči životnému prostrediu a budúcim generáciám. Nemusíme svojou činnosťou porušovať zákon, ale napriek tomu konáme tak, ako keby mala byť po nás potopa.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 21-02-2013 19:40:54
Pavol Kurbel | 21-02-2013 19:26:55 | - neriesim ci je niekto gay alebo sa ne neho hra.

Urobim vsetko pre to, aby mojho syna nik o takejto veci nepresvedcil. Ak bude po mne, asi Vam nemusim hovorit, ze asi voci podobnym aktivitam inych bude dostatocne odolny.

Neprinalezi mi hodnotit, ci propagacia tejto iniciativy sluzi alebo nesluzi k dobru spolocnosti. Noviny su tu na to, aby informovali o vsetkom podla moznosti rovnocenne a bez predsudkov.

Verim, ze spolocnost MSC ma dostatocnu poistku a ochranka na lodi aj zbrane tazsieho kalibru ;-)
Ale vazne, chapem, co ste mysleli. Som si vedomy citlivosti aj tejto temy. Zamerne pisem aj tejto. Pretoze kazda z tem je pre niekoho citliva.
Urcite vsak viete a verim ze aj ocenujete fakt, ze SOL je mediom naozaj pre vsetkych a to bez akychkolvek rozdielov.

Fakt nemam dovod zastavat sa zrovna gayov, no naozaj necitim potrebu hodnotit ludi podla ich sexualnej orientacie.
Pavol Kurbel | 21-02-2013 19:37:21
Pán Majko, ešte by som dodal, že pri vašej dostatočne veľkej tolerancii a dostatočne veľkej diere v lodi, by to určite nebola cesta k prežitiu.
Pavol Kurbel | 21-02-2013 19:26:55
Pán Majko
Zo štatistík vyplýva, že drvivá väčšina tých iných, sa taká nenarodila, ale stala. Napríklad preto, že je to moderné.
Ak niekto z tejto partie vášho syna presvedčí, že je to in a urobí z neho iného, možno zmeníte názor na to, že "Vyvoj vsak smeruje k maximalnej tolerancii voci vsetkemu. Asi iba to je spôsob, ako prežiť." Myslím tým to, že nebudem akoukoľvek formou podporovať či propagovať veci, ktoré neslúžia k dobru spoločnosti.
Nie je to tak dávno, čo ste i s rodinou cestoval po moriach na lodi. V rámci hesla o maximálnej tolerantnosti by ma zaujímalo, či by ste sa týmto heslom riadil aj vtedy, keby ste zašiel do podpalubia, pod hladinu ponoru a videl by ste tam, ako tam nejakí chlapíci vŕtajú dieru do lode. Z môjho pohľadu sú to ľudia, ktorí skôr potrebujú súcit, ako propagáciu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 21-02-2013 17:18:43
anonym | 21-02-2013 17:13:10 | - tu vieru som uviedol umyselne vo vztahu k tomu prezitiu. Totizto ak gay bude sediet pri vedlajsom boxe v restauracii, tak je dost pravdepodobne, ze pri nom nevybuchne bomba, ktora Vase nohy posle "na obeznu drahu". Kdezto pri tej zene v burke sa akosi podvedome clovek obzrie a je jedno ci to je v restauracii, na ulici alebo v metre...
anonym | 21-02-2013 17:13:10
Mimochodom ak hovorím o inakosti, tak v tejto súvislosti mám na mysli výlučne sexuálnu orientáciu. Mne žid nevadí, ak sa prezentuje ako ortodoxný. Tým neprezentuje svoju sexuálnu orientáciu. Aj ženu v burke považujem stále za ženu. To sú veci, ktoré tolerujem s ohľadom na iné náboženstvo a spôsob života naviazaný na konkrétnu krajinu. Tie rozdiely beriem inak ako u tých, ktorí sa ukazujú so svojou čudnou hladinou hormónov. To už nie je o danostiach jednotlivých svetových regiónov, ale o omyle prírody.
anonym | 21-02-2013 17:04:51
Nepovažujem sa za intolerantného a už vôbec nie za agresívneho voči takýmto ľuďom. V podstate sú mi ukradnutí. Ale ak je komunikácia jeden zo spôsobov ako sa prejaviť a navzájom tolerovať, tak takú komunikáciu fakt nemusím. Radšej by si mali svoje veci vybaviť doma a nie ich prezentovať. V tom prípade sa zaobídem aj bez tej všemocnej komunikácie. Mimochodom inakí by s tou ich formou komunikácie a prezentovaním sa pre mešitou asi dlho nevydržali. :-)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 21-02-2013 16:55:15
Nemusime. Hovorime si vsak civilizovani ludia a teda sa k tomu priblizujeme.

Osobne som sa citil divne, ked som v jednej casti Londyna videl ortodoxnych Zidov oblecenych na nase pomery hodne zvlastne - prosim o prepacenie, no tie dlhe vrkociky a klobuk u asi 7 rocneho chlapceka vyzerali divne. V Izraelskom Jeruzaleme som to chapal, no v Londyne mi to akosi neslo do hlavy. Nijako zvlastne mi nepripadal budhisticky mnich v budhistickom chrame v Bangkoku, no fakt sa nehodil do Barcelony na ulicu. A to si ho naozaj nepomylite vzhladom na jeho oblecenie. Do burky obalena zena v Dubaji ma neprekvapila ale povedzme si na rovinu, neobzrete sa po nej v Piestanoch?

V Istanbule pri kazdej mesite pred a pocas bohosluzieb stoja policajne hliadky so samopalmi namierenymi do ulice. Na Galatskom moste tiez v IST roky chodime do jednej kaviarne - uz sa tam pozname s obsluhou. Po jednej navsteve asi tyzden na mna Monika krici, ze v telke davaju spravy. Na zaberoch vedlajjsia restika - maju (mali) tam vyborne pripravene ryby - vsade okolo policajti, zachranky a - vybuchla tam bomba. Uprimne, skoro sme sa pos*rali ked sme sa na to pozerali a to sme boli v Seredi doma. Viete, svet (ludia) je zly a to vidime kdekolvek - aj v Seredi. Maximalna intolerancia a agresivita vsade. Ludia stracaju schopnosti komunikovat. FB, SMS, deiskusie. Uz sa mladi schadzaju aj rozchadzaju cez socialne siete ci mobily. Jednoduche, nie? Netreba sa na partnera pozerat a hovorit do oci - pocitac ci mobil znese ne?

Ide to vsetko do zumpy. Kto z koho. Este aj ti novinari niektori sa nechaju kupit, co?

Jeden operatot mal raz fajn reklamu - vsetko je o komunikacii a ja sa k tomu nazoru priklanam.
anonym | 21-02-2013 16:34:41
Ten vývoj smerujúci k maximálnej tolerancii voči všetkému nezasiahol všetky štáty. Viď príklad moslimskej krajiny, kde by som behal s krížom na hrudi... Prečo oni netolerujú niektoré veci a prečo sa mi musíme opičiť a prispôsobovať sa všetkému a všetkým? Taký vývoj je na čo dobrý, ak ho niekde rešpektujú a niekde nie? Prečo my musíme za každú cenu rešpektovať niečo čo sa vymyká rámcu?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 21-02-2013 16:15:18
hmmmm, zaujimave...

Cestujte po svete a skuste prezit v nejakej moslimskej krajine s nejakym vyraznym krizom zavesenym na hrudi.

Mozno este trosku inak - neriesim cloveka podla toho ci je biely, cierny, ci je cigan alebo mongol. Nik z nas si neurcuje kedy a akym rodicom sa ma narodit. Na cloveka sa nepozeram - nepytam sa - ci je to gay, ci je veriaci alebo neveriaci, ci je Jehovista alebo iny ista. Ci je praviciar ci laviciar. Je mi to fuk, pokym ma Jehovista nenahovara do jeho stada, pokial si ma gay neobzera na verejnom hajzliku... A pokial niekto z nich nesiahne na moje dieta. Pre mna za mna, nech doma su**** aj s ovcou. Je to jeho vec. A ze si robia festival? Chystate sa na neho, ja nie. Ale neznamena to, ze sa to nedeje. Ked o tom nebudeme informovat, tak to nezmizne. Iba sa budeme tvarit, ze to nieje, lebo to nevidime. Ako pri mnohych inych materialoch.

Inak povedane, nevidim problem neinformovat o tom, kedze to je legalne a je to pre ludi. Tolko za SOL a aj za seba.
pre p. Majka | 21-02-2013 15:56:53
Dovolím si trocha polemizovať nad Vašimi slovami "Vyvoj vsak smeruje k maximalnej tolerancii voci vsetkemu. Asi iba to je sposob, ako prezit.

Mozem mat na vec ako clovek akykolvek nazor, pokial vsak chcem zachovat noviny naozaj pre kazdeho, tak ani toto nie je vhodne obmedzovat.".

Je veľmi smutné, že vývoj smeruje k maximálnej tolerancii voči všetkému. Sú veci, ktoré by nemali byť tolerované za žiadnych okolností a v žiadnej dobe. Prečo si myslíte, že asi iba to je spôsob ako prežiť? Nerozumiem tej fráze...

K tej druhej časti - verím, že ako normálne orientovaný človek máte na tieto veci aj svoj normálny názor. Pokiaľ však chcete zachovať noviny naozaj pre každého, ste ochotný svoj názor v týchto veciach neprezentovať? Ako mám tomu rozumieť?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 21-02-2013 15:44:53
Ivan Sklenár | 21-02-2013 15:31:27 | - respektujem Vas nazor. Vyvoj vsak smeruje k maximalnej tolerancii voci vsetkemu. Asi iba to je sposob, ako prezit.

Mozem mat na vec ako clovek akykolvek nazor, pokial vsak chcem zachovat noviny naozaj pre kazdeho, tak ani toto nie je vhodne obmedzovat.

Aj tu vsak mame naozaj demokraticke principy - co ma nezaujima, to necitam a preskocim. V zasade uz asi 5 rokov nepozeram ziadne polodementne telenovely a ine somariny. Nechyba mi to. Neriesim vsak TV za to, co davaju. Je to ich vec.

Obaja vieme, ako dolezita je sloboda slova a to aj v momente, kedy sa nase demokraticke zmyslanie obracia proti nam. A obaja vieme, mozno iba dufame, ze su aj citatelia, ktori naozaj chcu informacie a zaroven vedia rozlisit ich hodnotu ako v novinach, tak v TV. A zareven, ze aj vedia prilozit vaznost tomu ktoremu diskusnemu prispevku.
Ivan Sklenár | 21-02-2013 15:31:27
p.Majko, čo je "normálne" pre deviantov, nemôže predsa spoločnosť, v ktorej sú ešte akceptované základné princípy morálky, považovať za spoločenskú normu. Popri demokracii je známy aj pojem anarchia. A tá nastáva práve v okamihu, kedy sa deviácia pod rúškom demokracie začína považovať za normálnu.
anonym | 21-02-2013 14:57:26
Ja ich tolerujem, pokiaľ sa s tým príliš nevytŕčajú a nehlásajú do sveta svoju inakosť. Kto je na to zvedavý? Nech sa zavrú do spálne a robia si čo chcú, ale načo to vytrubujú?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 21-02-2013 14:53:46
anonym | 21-02-2013 08:48:28 | - mozno je pre nich normalne to ine a nenormalne to nase...

V demokracii by to asi malo byt tak, ze tolerujeme jeden druheho a to nielen v nazoroch.
anonym | 21-02-2013 08:48:28
Asi preto, že nemám potrebu poukazovať na to čo je normálne. Mne ide o to prečo má niekto potrebu poukazovať na svoju sexuálnu orientáciu. Nech si robia čo chcú, ale prečo musí byť okolo toho vždy také haló? Heterosexuálni ľudia sa nepotrebujú takto prezentovať, prečo L&G áno?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 21-02-2013 08:43:21
anonym | 21-02-2013 08:31:55 | - preco nezorganizojete festival "normalnosti"? Pomozeme Vam s propagaciou rovnako, ako v pripade tohto festivalu.
anonym | 21-02-2013 08:31:55
Prečo neexistuje filmový festival "normálnosti"? Prečo nie sú na nejakom filmovom festivale premietané filmy pod rúškom heterosexuality, teda toho čo je ešte zatiaľ stále normálne? Prečo majú títo ľudia potrebu sa takto prezentovať?
antibuzerant | 21-02-2013 08:05:31
slečna Tothová,prečo tu zase začínate propagovat tu háved?

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign