Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

"FICO A TALIANSKA MAFIA" - Ondrej Dostál, poslanec NR SR

Miloš MajkoDátum24. 03. 2019 17:43:22TémaAktuálne témy
200
FICO A TALIANSKA MAFIA

Pokúšam sa porozumieť logike uvažovania Roberta Fica, ale zatiaľ sa mi to veľmi nedarí.

1. Ak na základe toho, že sa ukázalo, že za vraždou Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej nebola talianska mafia, Fico opakovane vykrikuje, že on a jemu blízki ľudia z úradu vlády s tou vraždou nič nemali a bolo im ukrivdené, tak to znamená, že tým priznáva, že on a jemu blízki ľudia na úrade vlády boli prepojení s talianskou mafiou, hej?

2. Ak Fico a jemu blízki ľudia z úradu vlády neboli nijako prepojení s talianskou mafiou, prečo mu teraz nie je jedno, či sa účasť talianskej mafie na vražde Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej potvrdila alebo nie?

3. Ak mali jemu blízki ľudia na úrade vlády prepojenie na taliansku mafiu, ale talianska mafia nie je zodpovedná za vraždu Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej, tak je všetko v poriadku, lebo veď prepojenie premiérových blízkych spolupracovníkov na mafiu je úplne v poriadku, kým mafia nezačne vraždiť novinárov?
 
- - -
 
Napísal na svojm FB poslanec NR SR Ondrej Dostál s uvedením linku na článok Denníka N s názvom: "Ad: Fico sa stal súčasťou Kočnerovho vražedného sveta"

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
gulak | 03-04-2019 16:42:45
Ako tvrdil Kali,Trošková má zaradenie..odborníčka na zahraničnú politiku:))..táto osoba mala ochranku,ale J.Kuciakovi ju nedali...
tony | 02-04-2019 21:43:42
a dokedy ich chcela odpocuvat do dochodku,preco skor nezasiahli az ked to vyslo na povrch.tolko prokuratorov vedelo o drogovych obchodoch vadalu a nechali ich roky zarabat miliony.podobna situacia ako v seredi.
vlada fetakov | 02-04-2019 20:16:31
https://www.etrend.sk/ekonomika/antonina-vadalu-odpocuvala-aj-florentska-policia-na-slovensku-ma-respektuju-uz-20-rokov.html
Dodatok | 31-03-2019 20:28:03
A nebyť nemcov, nevedeli by sme ani o vietnamcovi...
komentar | 31-03-2019 18:06:47
Toto je na trestné stíhanie zodpovedných osôb vo vláde SR, aj v SIS. Ako je možné, že predseda vlády si k sebe zoberie takúto závadovú osobu (Troškovú) napojenú na taliansku mafiu Ndrangheta? Ako je možné, že vo funkcii šéfa bezpečnosti Smer dosadil Jasaňa, ktorému bola Trošková (okrem Vadalu) predtým taktiež milenka? Čo robila SIS? Ide o priame ohrozenie bezpečnosti štátu. Ja by som to nazval bez obalu vlastizradou. Kto umožnil mafii dosadiť svojich ludí do úradu vlády a k premiérovi? V normálnm štáte by po zverejnený takejto informácii - ak je pravdivá, čo je ľahko overietľné cez taliansku políciu a prokuratúru - nabehli kukláči k Jasaňovi, šéfovi SIS aj k expremiérovi ktorý si takúto osobu dosadil do štátnej funkcie kde bola oboznamovaná s tajnými skutočnosťami... a všetci by išli rovno do väzby.
Fico si platil súložnicu zo štátneho rozpočtu. Navyše závadovú osobu. Nebyť Taliánov, stále by to ostalo ututlané.
Odraz | 31-03-2019 12:17:26
A potom, ze sme neboli mafiansky stat...
Dosiahli sme uplne moralne dno
Verim ze vysledkom dnesnych volieb sa z toho dna konecne odrazime...
Ubohe | 30-03-2019 23:05:00
V čase, keď bola Mária Troškova asistentkou poslanca za Smer Viliama Jasaňa a následne hlavnou štátnou radkyňou u niekdajšieho premiéra Roberta Fica (Smer) zachytila talianska polícia vyše štyristo telefonátov medzi ňou a Antoninom Vadalom.V sobotných správach talianskej verejnoprávnej televízie RAI to uviedla talianska investigatívna novinárka Maria Grazia Mazzola. Vychádzala z vyšetrovania benátskej prokuratúry. Jej slová potvrdil aj prokurátor z Benátok Bruno Cherchi.
lexa | 26-03-2019 17:56:41
ex-premiér krajiny si tyká s talianskymi mafiánmi, ktorí mu dosadili priamo na úrad vlády kurvičku, bývalí ministri vnútra a financií fetujú viac ako celá sered dokopy, ale vy sa tu rozplývate nad budúcim prezidentom... musí jebať, musí jebať
banány | 25-03-2019 23:33:10
Úf, máme sa na čo tešiť. Vadala sa chválil, že Colnej správe prenajíma sklady a šéf je jeho človek.
Taliani to 100% všetko sledovali a vtedy odchytili Fica. Podla mňa mu Fico potvrdil, že je všetko OK.
To by bola sranda, keby si telefonovali :
Tak čo tie banány, koľko ich príde ?
300 kilo
Kvalitné sú ?
Poči skúšal, 1. Trieda
Ok, je to vybafčo ?
Jásné, jak dotácie
Majka ako ?
Kurnik, tá ale maže !!!
Som ti hovoril Haha
Ok, tak potom pošlem pre to niekoho z Naky, dám ti vedieť čau
Čau
aký je v tom rozdiel? | 25-03-2019 14:24:08
Pamätáte sa ako Igor Matovič pre Bonaparte vykrikoval Aby Fico opustil tento byt ktorý patrí Kočnerovi? No a teraz som sa v spravách dopočula, že práve toto sídlo Bonaparte ten istý Matovič sa chce zúčastniť dražby a Bonaparte odkúpiť teraz už mu nevadí že to patrilo Kočnerovi, fakt už nechápem pochody v jeho zmýšľaný
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-03-2019 14:00:34
Faktom je, ze dnes moze SMER a konanie vacsiny klucovych ludi v tejto strane podporovat iba ludia, ktori z toho ze je SMER pri moci tazia, maju od SMERu krytie svojich aktivit, pripadne su na nich ekonomicky skutocne zavisli (zamestnanie v statnej sprave, podnikanie so statom).

Ako som pisal tu:

http://www.seredonline.sk/clanky/po-dnesnych-udalostiach-by-sa-mali-este-ako-tak-slusni-funkcionari-a-clenovia-strany-smer-ospravedlnit-obcanom-stiahnut-sa-z-verejneho-zivota-a-odist-do-historie/

kazdy co i len trochu slusny SMERak najneskor v den pravoplatneho odsudenia Basternaka a obvinenia Kocnera z objednavky vrazdy novinara, musel od tejto bandy dat ruky prec.
Pre pre neuveritelne | 25-03-2019 13:45:34
Nemyslite si,že Tych oviec je nejak veľa?Prosím,nezaradujte do Vašich kategórií ľudí,ktorí maju svoj vlastný rozum a sú úplne nestranný?Tu ide o objektivitu a nie o Vaše túžby po zenzaciach.Mali by ste konečne pochopiť,že ľuďom ide o nieco iné,ako Vaše konšpirácie. Tak kto je potom ovca?
pre neuveritelne | 25-03-2019 11:19:02
uplny suhlas s tvojim komentom....prosto tupe vymlete ovce,alebo hajzli prizivujuci sa na smerackych,hranolovych zlodejinach....a najlepsia je gramatika tych,ktorym je hranol ukradnuty,co niesu jeho volici ;-))) aj to niecom vypoveda...napisat trebars intrigi to chce riadnu inteligenciu ;-)))
sepultura666 | 25-03-2019 11:13:31
zboznujem,ako ovce pisu,hranol(rozumej fico) je mi ukradnuty,niesom jeho sympatizant,ani volic,ale idu sa zblaznit jeho obhajovanim :-))))))))))))
Odkaz | 25-03-2019 09:14:46
Aj mne sa zda cez Troskovu napojeni priamo naVadalov zdroj
Kokainu -excitacnej drogy a ja ze kolko enegie naco frcia ?

Pelegrinimu vypadlo take ,sparatko, v priamom tv prenose
A Pociatek viac ako isty
O akom trestnom cine a problemoch tu spekulujete?
smer chudoba | 25-03-2019 09:06:17
Zaujímavá vec. Fico už začína upratovať po sebe a svojich kšeftoch. Jeho asistentka Mária Trošková bola spoločníčkou vo firme GIA Management s.r.o., ktorá sa dala v pohode dohľadať v Obchodnom registry firiem. Dnes ju už v obchodnom registri nenájdete, aj keď ten uchováva aj zrušené firmy, a zároveň jej meno NIKDE NEFIGURUJE. !!!! Pritom, pri vypuknutí kauzy bola tam normálne zapísaná. Firma skončila s nedoplatkami. Ako je to možné, že sa jednoducho vyparí?!?!?!? Lebo SMERácka MAFIA!!!!!!!
Pre Vadala ako obchodnik | 25-03-2019 06:33:56
Nič vo zlom,ale tu by ste si mal dávať väčší pozor,čo píšete.Obvinujete niekoho z trestneho činu.Ak to niekto povolaný zaregistruje,tak máte problém
Vadala, ako obcodník | 24-03-2019 23:23:51
Vadala, ako obcodník
s drogami, pravdepodobne zásoboval Fica drogami, čoho dôsledkom je jeho dnešný vyšinutý stav.
re SEREĎAN | 24-03-2019 21:49:48
"Ano aj mne je Fico ukradnutý" vsetci ti verime ty červený ubožiak.
neutralizacia | 24-03-2019 20:28:04
Pozor to nie sú ľudia. Su to trolovia, majú za to finančnú odmenu, treba tu na to antivir. Dnes som pozeral TV o 5 minút 12, bojoval tam Dostál s nejakým komunistom proruským. Ďakujem pán Dostál, že za nás všetkých zvádzate tento boj za slobodu našej krajiny hoc by ste nemuseli.

Dennik N a SME patria k tým najkvalitnejším, ktoré tu máme. Dennik SME sa tu trápil už s mečiarizmom a spolu s rádiom TWIST zvádzali ťažký boj za demokraciu v tejto republike. Tiež ďakujeme.

Pre všetkých ostatných chem vyjadriť len jedno...za demokraciu a slobodu musíte bojovať stále, musíte sa o svoju krajinu starať každý deň lebo ju tvoríte a preto vždy ked uvidíte negatívny príspevok od propagandou plateného trola, napíšte niečo pozitívne, slovo vetu dve stačí.

Strana SMER už dožila, je koniec, nemá to už žiadnu podporu, problém je že vôbec bola, že sme sa z mečiarizmu nepoučili,a bolo to veľmi drahé, teraz nám hrozí do tretice ďalší problém a to je SNS. Prosím nepomýlme sa a dajme tejto krajine šancu na lepšiu budúcnosť.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 24-03-2019 20:08:58
Slušný občan | 24-03-2019 18:44:04 | - rozhodoval som sa, ci Vam dam sancu dokazat tvrdenie pred vysetrovatelom, alebo ten primitivizmus radsej stiahnem do archivu. Rozhodol som sa pre B. Teda do momentu, pokym sa budem musiet rozhodovat znovu.
neuveritelne | 24-03-2019 19:52:55
Ze po vsetkych tych kauzach, ktore vyplavali na povrch sa este niekto moze zastavat Fica! Vidiet, ze niektorym sa moze rovno vysrat na hlavu a aj tak ho budu velebit! Ludia, zo srdca mi vas je luto...
naozaj za všetko môže iba Fico? | 24-03-2019 19:36:47
ach ten fico fico fico, čo už s ním ten určite môže za všetko aj keď príliš slnko svieti aj keď prší keď sme sa práve chceli vybrať na výlet, ale prečo z vraždy novinára Kuciáka nikto neobviňuje mimovládky, pretože ak si pozriete video ktoré natočil okrem Kočnera, Penty poukázal práve na mimovládky, ktoré v okolitých štátoch umelo vyvolávajú nepokoje prepojenie týchto mimovládok je podporované a riadené Sorošom, a táto chobotnica ovláda univerzity média ako je Denník N, Sme a veľa ďalších takže je ich dosť veľa ktorým mohol tento novinár prekážať tak potom prečo stále len toto jediné obvinenie?
Pre ratafak plachta | 24-03-2019 19:22:02
Ale nie,mýliš sa,ľudia sú len objektívni a nechcú toto hecovanie.Keby to bola aspoň trochu pravda.
ratafak plachta | 24-03-2019 19:13:39
Vidím že všetkým je Fico ukradnutý ale novinári sú zumpa, lebo píšu o prepojení jeho najbližších spolupracovníkov na mafiu..:-D
Anonym | 24-03-2019 19:05:00
Tiež mi je Fico ukradnutý, ale ja sa zas pokúšam porozumieť logike uvažovania Ondreja Dostála, ale zatiaľ sa mi to tiež veľmi nedarí.
SEREĎAN | 24-03-2019 19:03:48
Tentokrát plne súhlasím s dvomi podomnou pisateľmi! Pretože čo už tá pliaga denník N robí za intrigi, tak to je už skutočná žumpa dokonca spodok žumpy! Ano aj mne je Fico ukradnutý, ale tí zhovadilci typu OLANO (štb Budaj, povalový archyvár Matovič či verklikárka Remišová si myslia, že vymysleli teplú vodu a preto spasia svet. A keď novinár, ktorý skutočne pracuje pre ľudí dostane zákaz vstupu do parlamentu, lebo vidí žumpovým novinárom na prsty, tak toto je skutočne svinstvo! O niektorých takzvaných novinároch som mal inú mienku. No som sklamaný.
Slušný občan | 24-03-2019 18:44:04
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
Halo | 24-03-2019 18:23:00
Pán Dostal niečo napíše a pán Majko to hneď uverejní.Uz som mnohokrát napísal,že mi je Fico ukradnutý ale prosím Vás pekne strcte si Vašu logiku viete kam,to ozaj nemá so sérioznym novinarstvom nič spoločné.Je to proste úbohosť.Ked tak napíšte niečo seriózneho a nebuntujte tu ľudí Vašimi úvahami,ktoré sú jednoducho na úrovni malého dieťaťa

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign