Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

"Fascinujúca krajina Slovensko, v ktorej komunistickí kripli oslavujú Antiboľševika Štefánika." - píše Pavol Varga

Miloš MajkoDátum04. 05. 2019 22:04:41TémaNázor občana

Fascinujúca krajina Slovensko, v ktorej komunistickí kripli oslavujú Antiboľševika Štefánika.
Toho, ktorého mohylu polievali kyselinou, toho, ktorého vybielili z histórie rovnako, ako generálny tajomník ÚV KSČ Gottwald zo spoločnej fotografie po boku iného generálneho tajomníka komunistov, Rudolfa Slánskeho.
Davy s mliekom za dve koruny a družnou atmosférou v dlhých toaletných šórach na rite i huby mĺsne po mäse či banánoch budú otrocky kvíliť nadšením. Tak, ako kedysi, lebo čo by to bola krajina bez tradícií.
Otrockých.
Aj nad odkazom Štefánika, ktorý tým darebákom na tribúne musí jatriť nervovú sústavu.
„Veriť, milovať a pracovať“ !
Viera v boľševika bola neotrasiteľná mierou ranného strachu hompáľať sa na šibenici, hniť vo väzniciach či uránových baniach.
Milovanie bolo iné od momentu, keď spoločnosť vymenila - „miluj blížneho svojho, ako seba samého“ a pásmi tankov s turistami z Kremľa prešli na milovanie so Sovietskym zväzom. Nuž čo, aj kamasutra sa dá z hláv vyhnať rovnako, ako obraz milenky po boku ZSSR.
Pracovať, to bola morda už iba pri predstave, ktorý padal na jej čelných predstaviteľov rovnakou mierou, ako strach Stalina, ktorý v noci chodil prázdnymi chodbami Kremľa a do zoznamu adeptov na popravu dopĺňal nové mená, bol štyridsať rokov natoľko prítomný, že zo štátu Masaryka s jednou z najvyspelejších ekonomík sveta dokázali vymodelovať štát na úrovni rozvojových krajín Afriky.
Práca bola nimi iba oslavovaná nad davom jásajúcich z vlastnej poroby.
Na tribúnach, kde predkovia dnešných darebáckych Kriplov oslavujú antikomunistu Štefánika.
Viera a milovanie neprišli ani po Novembri ´89 o svoj divný obsah.
Slovíčko – Pracovať – prešlo zásadnou zmenou :
„Zohnal som vlastnou Hlavou nejakých štyridsať či päťdesiat miliónov“ !
Povedal potomok komunistický kriplov, takmer tridsať rokov po Zamate.
A čo vy, ostatní.
Vítajte v krajine BezHlavých občanov.

Zdroj: FB

Fotka Pavla Vargu.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Pán Majko | 05-05-2019 18:35:12
možno uveríte, možno nie. Ja vskutku nie som prezliekač kabátov ako údajný doctor práv Danko. A nie som ani plagiátor. To je slovo, ktorému tzv. JUDr. Danko nerozumie. A Vaše články nečítam, lebo Vaše názory plne poznám. Ja som písal vlastnú úvahu. Dokonca z vlastnej hlavy. Už 26 rokov sa snažím bojovať proti neduhom tzv. demokracie. Čo som preto spravil. Určite viac ako skorumpovaní politici. Ja som nič neprivatizoval, nič nerozkradol. Skutočne nemôžem zato, že väčšina v Dolnej Strede volila autokrata a zvláštneho vyznavača demokracie.Určite ho volili tí, ktorí o skutočnej demokracii nemajú ani páru.Všade vo svete už len prívlastok falošný rytier takýchto ľudí automaticky diskvalifikuje z verejného života. V Dolnej Strede je to naopak. Preto píšem o potrebe skutočnej revolúcie. So všetkými dôsledkami.Bez humanizmu a slniečkárov, sociálnych dávok pre bohatých Cigánov podnikajúcich bez živnostenského oprávnenia v obore predaj drog a krádeže. So zavedením prísnej zodpovednosti zástupcov od OZ až po parlament. Tie svine ministerské z SNS sa dočkali spravodlivej odmeny / po 10 rokov Leopoldova/ už desať rokov od spáchania ich zločinu. To takto predsa nemôže fungovať. To je prd a nie generálna prevencia. Nepochybujem, že príde aj na gubernátora Dolnej Stredy. Sám sa vychvaľoval, ako on získaval peniaze pre obec. Ale sám vidíte, že jeho poddaným to len vyhovuje.Podľa hesla keď nenakradeneš okrádaš svoju rodinu. V tomto prípade obec. Ich nezaujíma koľko si z cudzích peňazí prihrabol do vlastného vrecka. Tých v..o..l..ov ani nezaujíma, že obec má našlápnuté do nútenej správy.Veď nevedia ani čo to je a aké katastrofálne následky to pre obec môže mať. Takže pravdu povediam doprajme Dolnej Strede 10 poschodové činžiaky, Turkov, Mongolov,Mohamedánov, eventuále bunku Al Kaidy, ktorá bude v Dolnej Strede šíriť lásku , neskôr znásilňovanie žien, následne podrezávanie ich príbuzných. AK to chcú, netreba im v tom brániť. A či sa už postavia 5 alebo 10 poschodové to je vcelku jedno . Pokiaľ budú farári v kostoloch dávať rozhrešenie boľševickým sviniam, v pohode ich spovedať a voľne ich púšťať do kostolov, pokiaľ štát bude dopúšťať "predaj" akademických titulov,prevádzkovanie bačovských vysokých škôl ,falšovanie lekárskej správy, dopustiť, že lekár nerozpozná ľavú nohu od pravej, nečakajte, že sa u nás niečo zmení. To radšej Česť práci!
seredan | 05-05-2019 17:36:19
Varga jednoznacne trpi rovnakym mentalnim postihnutim ako Smatana. Ich nazorom sa kazdy normlane zmyslajuci clovek vysmeje. Vsetci vieme ze na Slovensku neni ziadna demokracia, nic tu nie je demokraticke. A ani tu v Seredi. Lebo ak by fungovala demokracia a vedenie mesta by sa malo riadit rozhodnutim vacsiny obyvatelov, tak nemohli by tu byt legalne ziadne ubytovne ktore si zriadili podnikavy jedinci ako Majko, Sidor, Vasko... Vola obcanov sa absolutne nerespektuje, cize o ziadnej demokracii nemozno hovorit. Tu vladne len sila penazi a toho kto ich ma viac. A to je smutna realita. Velkou smolov pre nas co mame rozum a vieme ho pouzivat je, ze rokmi vymyvania mozgov cez media ci printove, internetove,obrazove sa podarilo od 89-teho zmagorit ludi a spravit s nich ovce bez nazoru a stipky logickeho myslenia. A taketo ovce sa potom lahko pouzivaju vo volbach k presadzovaniu zaujmov urcitych skupin. To je dnesna realita a demokracia, vymyvanie mozgov a pouzivanie oviec.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-05-2019 14:07:41
Naozaj | 05-05-2019 12:06:38 | - vyborne, doplnil ste Vargov status o dalsie Vase poznatky.

Uz ste len opomenul napisat, co okrem tohto prispevku citujem:

" Preto Slovensko je tam kde je. Bez morálky, princípom a najmä v riti. Pokiaľ sa Slovensko nezbaví takýchto hajzlíkov počnúc obcou a končiac parlamentom Slovenku bude stále tam, kde je. Bez morálky, bez slušnosti a v bezpráví. A najmä v riti."

ste pre zmenu v spolocnosti urobil Vy osobne.

Srdecna vdaka za doplnenie.
Naozaj | 05-05-2019 12:06:38
nedá sa reagovať na tento článok. A pokiaľ možno pokojne. Čo nám v skutku doniesol November 89 ? Údajnú demokraciu. Môžeme slobodne voliť. Koho ? Prašivých politikov a prezliekačov kabátov. Starostovia primátori ??? Väčšinou odchovaní v boľševických rodinách. Preto vládnu tak, ako ich boľševickí ocinkovia. A štátna správa a vláda ? Stále presiaknutá tým najväčším svinstvom. Áno, to sú tí birmovaní komunisti. Podvody, krádeže, dokonca aj vraždy. Toto je tá Vaša demokracia? No radšej zdochnite súdruhovia demokrati. Ste poriadne svine. Nebude Vás škoda. Po prevrate najväčšie boľševické svine prevzali moc a rozkradli štát. Preto zastávam názor, že tu pomôže len nová revolúcia. Ale skutočná. Zoberte si len Sereď. Ubytovne v Niklovke??? Všetko podľa práva. Načo je také právo ? Treba ho pochovať! A zaviesť skutočné právo ! Spravodlivé ! Zoberte si len takú sviňu ako je Jariabek. Exponent Mečiarizmu. Keď jeho fúhrer politicky zdochýňal rýchlo prešaltoval. K sviniam so SMERU. Ďaľší nenažratý zo Smeru. Miroslav Č. Bývalý podpredseda parlamentu a bojovník za komunistické myšlienky.V Blave dva byty za pár šupiek, ale trvalý pobyt v B. Štiavnici. Aby bral diéty.Je to jednoznačný dôkaz, ako synáčik komunistického riaditeľa ČSAD v B. Štiavnici nedokázal prekročiť prah nenažranosti. Samozrejme úspešný aj synáčik- komunista v službách inštitútu Ministerstva vnútra Slovenskej socialistickej republiky. Potom šup, výmena kabátu, veľký demokrat. Preto Slovensko je tam kde je. Bez morálky, princípom a najmä v riti. Pokiaľ sa Slovensko nezbaví takýchto hajzlíkov počnúc obcou a končiac parlamentom Slovenku bude stále tam, kde je. Bez morálky, bez slušnosti a v bezpráví. A najmä v riti.
november 89 | 05-05-2019 10:38:47
Nalejme si čistého vína. Keby Štefánik mohol na jednu minútu ožiť počas slávnosti tak agent Kiška sa hneď kotúla dole z mohyli.

Inak Pavol Varga tu dostáva celkom dosť priestoru a pritom jeho názory sú na úrovni Smatanu ktorý po správe že v Norsku nasli velrybu ktorá je asi ruský špión tak hneď spláchol do záchoda svoje domáce rybičky v domnení že ho tiež sledujú.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign