Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Exkluzívne: Prinášame komplet program festivalu Lovely Experience v Trnave

Lovely Experience |MM|  Zvony na mestskej veži už odbijú celú hodinu len niekoľkokrát a priamo pod ňou sa všetko začne. Festival Lovely Experience štartuje 25. mája o 13. hodine. Prinášame vám kompletný program.

Trojičné námestie bude hostiť viac ako päťdesiat zvukových a interaktívnych inštalácií, silent party, vystúpenia svetových dídžejov a práve tu sa odohrá aj jedinečná laserová šou.

Stage sa bude nachádzať pred Divadlom Jána Palárika, z jeho balkóna budú hrať dídžeji počas dňa pohodovú hudbu. Po zotmení si návštevníci vychutnajú silné mená elektronickej tanečnej hudby, house music, bass house, tech house či drum&bass.

Veľkým lákadlom budú aj interaktívne inštalácie. Väčšinu z nich si môžu prezrieť návštevníci so vstupenkou. Ich predaj stále prebieha na tomto linku:

https://tootoot.fm/en/events/5c32543aef14880c04540f4d

Interaktívne inštalácie

Les z Netykavek (so vstupenkou)
Pódium divadla sa premení na magický les, ktorý ľudia ovládnu dotykom. Inštalácia vydáva zvuk práve podľa toho, ako sa jej návštevník dotýka.

Initi Playground (so vstupenkou)
Interaktívne ihrisko, nájdu návštevníci v kultúrnom centre Malý Berlín. Vďaka svojej šikovnosti môžu zachrániť planétu od škodlivého hmyzu.

Graphic sound (so vstupenkou)
V arkieri mestskej veže nájdu ľudia interaktívny hudobný nástroj. Zvuky vydáva vďaka obrazom. Skutočne jedinečný zážitok.

Limity (so vstupenkou)
Skutočný vizuálny zážitok budú môcť ľudia zažiť v štúdiu divadla. Prezradíme len, že tam nájdu množstvo zrkadiel.

Experience in secured safe (free)
Vďaka partnerovi festivalu, Slovenskej Sporiteľni si budú môcť návštevníci zadarmo vychutnať svetelnú inštaláciu v pobočke Slovenskej Sporiteľne na pešej zóne.

Magenta lovely Messenger (free)
Ďalší partner festivalu, Slovak Telekom sa podpísal pod odkazovač 21. storočia. Prostredníctvom tejto interaktívnej inštalácie budú môcť všetci návštevníci festivalu zadarmo posielať verejné odkazy, ktoré sa zobrazia priamo na mestskej veži.

Create your own Touareg(free)
Spoločnosť Volkswagen prináša do Trnavy automobil Touareg, ktorému dajú návštevníci podobu podľa ich vlastnej fantázie. Zvolia si farbu, kontrast a ďalšie parametre a vytvoria tak jedinečné podoby tohto automobilu. Inštalácia je dostupná pre všetkých návštevníkov, uprednostnení budú návštevníci so vstupenkou.

 

Program na námestí(free)

Stage postupne ovládnu lokálni umelci aj maďarský hudobník Ialaz. Tu je podrobný rozpis hudobnej časti programu:

Ghostly Silent (SK) | 13:05 - 14:05
Sub:tearz daylight sound(SK) | 14:05 - 17:05
Ialaz (HU) | 17:05 - 18:05
Apple & Stone(SK) | 18:05 - 20:10

Spíkri v dennom programe

Zaujímavé prednášky si budú môcť návštevníci vypočuť na slúchadlách. Denný program sa začne o 18. hodine, je zadarmo, počet miest na sedenie však bude obmedzený a prednosť budú mať návštevníci so zakúpeným lístkom.

Zuzana Dutková, založila značku Dutka a je tiež zakladateľkou Inštitútu pre rozvoj udržateľnej módy. V prednáške „Ako nakupovať normálne“ porozpráva o módnom priemysle a jeho vplyve na životné prostredie.

Michal Feherje,spoluzakladateľ digitálnej agentúry Samsidigital a spoločnosti Studio TEM. Posledných šesť rokov sa zaoberá rozvojom svojho tela aj mysle. Prednáška „Work-life balance“ prezradí tajomstvá dobrého spánku, ktorý znamená úspech v práci aj v osobnom živote.

Boris Bellušpracuje vo Footshope, kde sa naučil, ako spájať ľudí, ich záujmy a lásku k teniskám. Práve táto obuv je jeho vášňou a sprevádza ho na každom kroku. Jeho prednáška tak oprávnene nesie názov „Tenisky ako influencer v hlavnej úlohe“.

Linda Schraggeová, kreatívna umelkyňa s päťročnými skúsenosťami v oblasti event marketingu. V súčasnosti pracuje ako creative team leader v CREATIVE PRO. Riadi sa filozofiou už žiadne výhovorky a návštevníkov Lovely Experience zaujme témou „From passivee to live experience!“

Marián Karaffaje jedným z tvorcov Basement Festivalu a tiež dídžej, muzikant a zakladateľ projektov vanlifesk a Basement Talkshow. Jeho prednáška sa volá „Vzostupy a pády pri organizácii víkendového festivalu.“

Deň sa končí, slnko zapadá.
Večerný program bude fakt lovely!

Hlavný program na Trojičnom námestí je pre návštevníkov zadarmo. Jedinečným zážitkom bude In search of sunset, hudobné vystúpenie z balkóna divadla pri západe slnka (20:00 - 20:55 hod), ktoré odohrá špičkový holandský dídžej Richard Durand.

Po zotmení (20:40) si ľudia vychutnajú projekt 300 podôb divadla podľa detskej fantázie. Do všetkých trnavských škôl organizátori rozposlali špeciálne makety trnavského divadla. Deti ich vymaľovali podľa svojich predstáv, tri stovky najlepších budú vďaka špeciálnej technológii premietnuté na fasádu trnavského divadla.

Najočakávanejšia Lovely Experience show sa podľa oficiálneho programu začína o 21. hod. Návštevníkov privíta virtuálna moderátorka Leyla, ktorá bude zobrazená na desaťmetrovom holograme by 3apes. Tanečné divadlo Bralen vytvorilo vystúpenie špeciálne pre festival Lovely Experience s názvom Rebound (21:20 - 21:30). Krátko po pol desiatej sa návštevníci festivalu môžu tešiť na 3D videomapping na mestskú vežu a divadlo s názvom Epochs off Experience. Večerný program uzavrú šikovní chlapci zo SLACK SHOW so svojím dych berúcim zážitkom - akrobatickým vystúpením vo vzduchu nad hlavami všetkých návštevníkov.

Silent party na slúchadlách

O 22:00 sa začína jedna z najobľúbenejších častí programu Lovely Experience - silent párty, žúrka pod holým nebom bez rušenia nočného pokoja. Silent párty funguje na špeciálnych slúchadlách, ktoré si návštevníci vyzdvihnú u organizátorov na vstupenku. Prepínať sa môžu medzi dvoma kanálmi.

Program silent párty:

STAME (SK) | 22:00 – 23:30 (kanál A)
Kansiik (SK) | 22:00 – 23:30 (kanál B)
WZ (CZ) | 23:30 – 01:00 (kanál B)
Richard Durand (NL) | 00:00 – 01:00 (kanál A)
Inkwall (SK) | 01:00 – 02:50 (kanál A)
Conducta (UK) | 01:00 – 02:50 (kanál B)
Lixx (SK) | 02:50 – 04:00 (kanál A)
Moskalus (CZ) | 02:50 – 04:00 (kanál B)

Poďte si spolu s nami užiť Trnavskú noc zážitkov, na ktorú tak skoro nezabudnete. #trnavajelovely a my to spolu s vami potvrdíme už najbližšiu sobotu 25. mája priamo na Trojičnom námestí v Trnave.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign