Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Exekúcie likvidujú šance mladých ľudí na slušný život

Miloš MajkoDátum08. 03. 2014 14:53:52TémaAktuálne témy
200

Exekúcie majetku pre neplnenie si záväzkov sa v našej krajine stali tak častým javom a v mnohých prípadoch sú pre dotknutých tak ruinujúce, až ich je možné označiť za vážny celospoločenský problém.

Väčšinou si za problémy môže sám exekuovaný, no je množstvo prípadov, kedy by dlžník zaplatil rád, len nemôže. V podnikaní to môže byť spôsobené napr. druhotnou platobnou neschopnosťou, v súkromnom živote trebárs ručením za dlhy iného a pod.

Vo všeobecnosti však platí, že občania nielenže majú nízke právne vedomie, ale ani nezvyknú detailne čítať obsah zmlúv, ktoré podpisujú.

Špinavosťou samozrejme sú exekúcie, v ktorých dlžník za pár sto Eur dochádza o rodinný dom či iný majetok  násobkami  prevyšujúci dlh vymáhaný exekútorom. To sú mnohokrát pripravené scenáre, prostredníctvom ktorých sa majetku lacno zmocní niekto iný.

O oprávnených exekúciách dlžníkov svojim konaním likvidujúcich poctivých podnikateľov v tomto článku písať nechcem - to je téma iná.

Na sociálnej sieti ma zaujal tento príspevok konkrétneho pisateľa:

Juraj Radobický   
Ľudia dám vám niečo z môjho života..... v 2004 som začal podnikať s vydinou že sa budem mať lepšie ale hneď ako som začal to začalo takí výdavok takí výdavok odvody a človek bol rád na začiatok keď to rozbiehal že má aspoň na chleba .
Po čase prišli aj zisky ak by som to tak mohol nazvať samozrejme väčšie odvody a dalšie väčšie problémy nevyplatili mi faktúry za služby ktoré som odviedol tím pádom som ani ja nemohol platiť dalšej strane.... typyci slovenské ... ale dan zo zisku ktorí som síce nemal vyplatení som ja štátu musel odviesť čiže.... zarobíte 10 000 z toho zaplatíte daň 2 000 ale z vášho zárobku vám firmy vyplatia iba 3 000 a o 7 000 sa môžete súdiť a to pri dnešnom našom súdnictve nehrozí že dačo vysúdite .... tak som sa rozhodol inak ..... ako vy mne tak ja vám .... od určitého dátumu neplatím odvody lebo aj tak idú niekomu do vrecka a nie tam kam by mali neplatím dane lebo aj tie idú inde ako by mali a na margo toho je na mna asi 20 exekúcijí ..... nie preto že by som nechcel zaplatiť ale preto že nemienim platiť tam kam to nepatrí a ešte jedna vec... ako sa štát stará o mňa tak aj ja sa starám o štát aké mi požičali taské som im vrátil .... a úprimňe voľakedy som sa toho bál ale dnes som na to hrdí .... a aby ste si nemyslely ž som dáky žgrlák pravidelne robievame občianske zbierky pre socialne slabých teraz sme založili v Zlatích Moravciach organizáciu K ľuďom atď atď .
Budem rád keď pridáte svoje názory

Následne sme sa skontaktovali telefonicky a dokonca stretli aj osobne. Juraj o svojich problémoch hovoril otvorene na kameru. Povedal veci, ktoré sa osobne dotýkajú desiatok tisíc občanov zmietajúcich sa v problémoch a čeliacich exekúciám z rôznych dôvodov.

Juraj na konkrétnom prípade poukázal aj na to, ako dlžník zaplatiť síce chce a má na to aj peniaze. Paradoxne mu platiť nedovolí samotný systém výkonu exekúcie.

Nie, nechcem obhajovať žiadneho dlžníka. No niečo je v systéme vymožiteľnosti prráva v našej krajine nefunkčné. Niečo, čo následne likviduje nás všetkých.

Hlavne na sociálnych sieťach sa ľudia organizujú do skupín, v ktorých preberajú konkrétne skúsenosti s výkonom exekúcie i príčiny, prečo sa do nej dostali.

Aké máte skúsenosti s exekútormi vy?


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko

Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
cepenanka | 02-11-2018 21:13:01
cepenan bude asi plateny diskuter alebo debil alebo cerveny fasista zo strany kssmer sd.
pre Cepenan | 02-11-2018 10:57:14
Ja som písal o mojom zaťovi, ako sme chceli jeho takzvaný, umelonatiahnutý dlh dať do poriadku. Ty asi vieš čítať, ale nevieš rozmýšľať nad tým čo čítaš. Ešte raz pre teba! Chceli sme uhradiť peniaze, ale aby mohol exekútor naťahovať čas, tak sa s nami nebavil, alebo ignoroval naše požiadavky o skoré vyplatenie. Tým naťahoval čas, aby mohol viac peňazí vyinkasovať na úrokoch s omeškania. Pre teba, aby si pochopil. Ak ti bude ešte niečo nepochopitelné, tak ti rád vysvetlím, lebo vidím, že to potzrebuješ vysvetliť! Inak, čo sa stalo tomu v Bratislave, tak to ho vôbec nelutujem. On zasa ošklbe pár jedincov a do dvoch mesiacov to má od nich naspäť. Stále tvrdím, že sú to svine a špiny.
Zoro pomstitel | 01-11-2018 20:58:51
Známemu súdnemu exekútorovi Rudolfovi Krutému zhoreli v stredu nadránom tri autá. Informovala o tom televízia Markíza s odvolaním sa na svoje zdroje
Z nebankovky Pohotovosť prešiel za exekútora
Požiar vypukol v noci z utorka na stredu v bratislavskej mestskej časti Podunajské Biskupice. Na sídlisku zhorelo celkom päť áut, zasahovali hasiči aj policajti.

Rudolf Krutý patrí k najväčším exekútorom na Slovensku. V minulosti pôsobil v nebankovke Pohotovosť, ktorá si ho vybrala, aby vymáhal pohľadávky.



Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/20945742/znamemu-exekutorovi-zhorelo-do-rana-niekolko-aut.html#ixzz5VaiTYTDW
Cepenan | 01-11-2018 17:10:33
Kto kazal ludom aby si brali nevyhodne uvery?Uzera nexestuje!je to len hlupost ludi...
SEREĎAN | 01-11-2018 07:28:17
Súhlasím s vami. tá banda je naozaj škodná.keby bol volný odstrel tej hávede, tak som prvý, čo by išiel na polovku.
seredanka | 31-10-2018 17:48:30
99% exekutorov je predlzena ruka moskovsko zlodejskej strany smer. Fico dal do žebroty a biedy cez 1 000 000(milion)ludi plus ich rodinni prislusnici .
PRE EXEKÚTOROV | 31-10-2018 14:46:56
Všetci exekútori sú svine podporované so strany skorumpovaného súdnictva! Doložím to skúsenosťou, ktorú mám s týmito darmožráčmi. Moja dcéra sa vydala za mladíka, ktorý mal nejaký dlh. Samozrejme ho našla táto nepríjemnosť u nás. Tak sme sa zhodli na tom, že aby bolo všetko v poriadku, tak sme chceli vyplatiť pôvodne dlh 420,- eur. Od exekútora prišlo 1100 aj nejaké drobné. Aby nerástli umelé úroky, či ako to mám nazvať, tak sme žiadali špinavý exekútorský úrad o zaslanie podkladov, že to zaplatíme. Minimálne 3 mesiace sme tam volávali do týždňa 2 - 4 krát a aj tak sme nič nevybavili. Až po cca 4 mesiacoch, keď som napísal na komoru exekútorov, tak sa ozvali, ale už to nebolo 1100 aj nejaké drobné, ale 1560 aj nejaké drobné! Odpoveď prišla od komory exekútúrov, že konajú v súlade so zákonom! Takže na záver. Všetci exekútory sú svine, špiny a všetko ostatné, čo sa o nich hovorí. Nebojim sa o nich takto rovno napísať, pretože je to pravda.
ekonomicky zazrak | 30-10-2018 18:28:48
Ekonomicky zazrak v podani zlodejskej zumpy smer,pomaly 4 miliona exekucii asi najviac v europe a mozno aj na svete.
pozor | 30-10-2018 09:06:17
hmm tak je to tazke.. ale tak je to individualne.. hlavne pozor na zrazky zo mzdy> https://jaspis.sk/aktuality/exekucne-zrazky-zo-mzdy-zamestnanca/
Miroslav z Bytče | 26-11-2017 13:15:37
Volám sa Miro a exekuujem sám seba.Stále hľadám zdroj kde celý môj problém zverejniť.Jednoducho vysvetlím aspoň časť.Bývalá Manželka ťažká alkoholička s ktorou som býval stále v spoločnej domácnosti ma nahlásila exekútorovi Jancovi v Žiline že jej dlhujem 600 eur výživného.Exekútor si pridal 1200 Eur trovy atď.Darmo som ja za ním pribehol s podpísaným zoznamom vyplatených Eur bývalej.Výživné bolo 50 Eur na dve deti pretože sudkyňa pri rozvode nemohla dať deti do opatery mne ale Manželke pretože dom bol napísaný na ňu.Tak isto som predtým dokázal jej alkoholizmus a neschopnosť starať sa o deti.Jednoducho sa mi chcela pomstiť.Nejaký mesiac po tom zomrela.vypovedali jej orgány v tele z alkoholu.Na úradoch som si porobil poriadky.deti mi boli bez problémov zverené kedže som sa o ne vzorne staral a chránil ich pred exscesmi ich Matky..Len exekúcia ostala a narástla do nejakých 5 000 Eur.Jednoducho ich mám doniesť exekútorovi Jancovi ,on mi z toho kšeftu vyplatí 600 Eur a sme si kvit.Mám 50 som zdravý nepijem nefajčím .Pracujem na čierno aby som mohol zabezpečiť deťom plnohodnotný život.
Nech žije tento bananistan
Jozef | 26-02-2015 12:53:54
preto, lebo, ze!!!
a basta.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 26-02-2015 12:27:50
abcd | 26-02-2015 11:47:57 | - skusim najskor takto:

- viete co bolo v prispevkoch z pred niekolkych mesiacov?
- ak nie a nemate ziaden majetkovy vztah k mediu - co sa do toho starate?

A teraz inak - trosku jednoduchsie:

- keby niekto chcel niekoho kryt, tak by nerobil rozhovor a video, nespracovaval by to a neplatil by uverejnenie.

- bol tam spam od robotov, ktorym je standardne napadana kazda volna diskusia

Teraz chapete, alebo treba este jednoduchsie? ;-)
abcd | 26-02-2015 11:47:57
preco sa tu mazu komentare inich?niekto neznesie pravdu alebo ju nerad pocuje exekutori su novodoby vypalnici tak to tu funguje ze z 20e narastie dlh aj na 400 e kde na to ludia maju vziat jedna vymeskana splatka nemoze predsa vyhnat sumu na tolko vela aj ked je s malim omeskanim vyplatena ja by som vy.... vsetkych exekutorov co je to za novinku dnesnom svete ked vymahaju nech aspon opravnen ja na sudy nemam a ties vymahaju za blbost vrazdila by som za to
macro james | 10-06-2014 22:25:45
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
jame | 10-06-2014 22:24:00
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
odpoved | 18-03-2014 11:40:50
Neviem!!Mám pocit,že si niekto myslí ako nás zmätie primitívnymi osočovaniami či na jedného alebo na druhého!Každý svojprávny človek má volebné právo a mal by vedieť logicky uvažovať samostatne a nečakať kým mu niekto nanúti svoj názor!Ako doteraz!
anonym | 17-03-2014 19:26:01
A prečo niektorí hádžu vinu na Kisku?
pre 3miliony exekucií za Fica | 17-03-2014 13:17:39
Ako to je?Kiska poslal na množstvo ľudí exkútorov,vo väčšine prípadov zákonne aby si uchránil svoje investície čo mu zagarantoval Dzurinda .OK.Všetko by bolo v poriadku,ved majetok by si mal každý chrániť!Exekuovaný sú väčšinou podvodníci ,lajdáci,špekulanti ale aj ľudia čo nechtiac nezvládli svoje povinnosti!To už záleží od exekútora aký prístup zvolí!Kurva ale prečo je vinovatý Fico?Prečo to nezastavili Dzurindovci,prívrženci opilej Radičovej,ale zrovna Fico?
Robo Horvath :( | 16-03-2014 18:01:59
Toto ked si pozriete tak pochopite v akej zumpe to zijeme a v akych vykaloch sa topime.
Je to chore kam az sme sa to dostali. Nastala politika arogantnej a absolutnej moci na chudakov co tento aparat vlastne este aj platia.
Stvrte video je napr. priam ukazkove a stoji za pozretie.

http://www.ginn.pro/
neni koho | 15-03-2014 14:01:43
Neni koho volit, je to samá atrapa. Radšej ficka, ale toho beckovského. Alebo aj Čaplina.
re 3 miliony exekúcií za Fica | 15-03-2014 13:28:20
Ty si prišiel na slovensko minulý týždeň po dvadsiatich rokoch?Dúfam že nemáš volebné právo,lebo nesvojprávny človek nemôže voliť!Teraz idem voliť a budem voliť toho nenávideného,zatracovaného a neustále omielaného kandidáta,lebo je jasným víťazom!
To znamená | 15-03-2014 06:15:36
že Fico robí poriadky s neplatičmi. Teda konečne si mi otvoril oči. Idem voliť Fica
3milióny exekúcii za Fica | 15-03-2014 05:42:16
Ministerstvo spravodlivosti eviduje 3 000 000 exekúcii, aj pre j.bnutych volicov Fica je to 3 milióny exekúcii alebo tri- milony exekúcii, to je vysiedok 7rocnej rabovačky komunistov, ktora v europe nema obdoby.
ked to | 12-03-2014 18:44:44
nepojde cez link, zadajte do googlu martin dano, exekutorka zummerova..a je vymalovano..takto to proste u nas chodi..
napriklad | 12-03-2014 18:38:47
http://m.youtube.com/watch?v=E-SBtH61c8k
Ludia | 12-03-2014 15:40:57
Vymýšľame tu koleso,ktoré je už dávno vymyslené!Keby bolo keby!Poznám pár súkromných pestovateľov,ktorí sa na to vykašľali a pestujú iba pre seba,lebo systém a je jedno či modrý alebo červený alebo lilavý neumožní jednotlivcovi ani prežiť a nie nebodaj zarobiť!Tí čo si prenajali polia pestujú repku tam dostanú aj dotáciu ale na redkovku nie!To slovíčko keby mi pripadá tak bezradne,nepoužívaj me ho a riešme súčasnosť a ako z toho vybrdnuť a nie snívať ako by bolo keby bolo keby!
celkom červený | 12-03-2014 15:40:07
K tej Veľkej Mači. Osobne som pár krát videl na vlastné očí Máčadanov, ako okolo 19.00 hod. sa v Kauflande zlietali ako supy a len ťčakali nato, kedy o oddelení zeleniny zlacnia o 50 až 60 percent a o dva minúty nato všetok tovar zmizol a na druhý deň Ste ho mohli vidieť ako čersvo dopestovanú zeleninu vo vlastnej záhradke. Skrátka podfuk. A keďže sa jednalo o domácu div nie bio, tomu zodpovedá aj cema. Predražené o 150 % . Ale domáca, zo svojej záhradky. A ten kto je pako, nech si tam kupuje a žerie výpredaj z Kauflandu.Veď aj teraz už v Mači dozrieva vlastné hrozno, banány, paprika a citrusy......
Jozef | 12-03-2014 14:56:24
skus iniciatizovat zmenu zkonu.
exekúcia | 12-03-2014 14:27:52
Bavíme sa tu o exekúcii v rôznych podobách. Ale bolo by veľmi zaujimavé, keby exekútori siahli na majetok našich politikov, ktorí nevedia alebo nechcú preukázať dôkazy o nadobudnutí majetku. To sa roky zametá pod stôl. Sú získané legálne alebo nie? Sú to čiastky niekoľko miliónové až miliardové. Keby sa tento majetok vrátil, pocítili by sme to všetci.
Jozef | 12-03-2014 14:10:04
takze sme sa vlastne zhodli.
Obcan | 12-03-2014 13:57:42
pre občan | 12-03-2014 13:39:04

Ak si este raz precitate pozorne moj prispevok tak zistite ze je pisany v minulom case.
Je aj jasne ze dnesni mladi nechcu na tych rolach makat a aj vykurovanie a ostatne veci su nerentabilne-v tom s Vami suhlasim.
Ale tu slo o to ze ta zem ich dokazala uzivit slusne,coho vysledkom su tie baraky.
Co sa tych velkoskladov tyka nemam ziadne iluzie,v Ba pol trhoviska je zo skladov,dokonca uz aj tu v letnej sezone sa da vidiet ze to nieje tovar z domacnosti,este lepsie je to vidno na jesen ked su v ponuke nadherne velke kusy ale chut ako muka...
Napriek tomu sa najdu stale podstivy sukromnici co mozno nemaju take pekne ovocie a ani take velke,ale ked ho ochutnate tak chuti tak ako ma.
A to nevravim o super,hyper,mega,giga marketoch kde trebars rajcinu pripomina len to ze je to nieco gulate a trocha oranzove.
Samozrejme je na kazdom pre co sa rozhodne.
Vravim ale ze ako je mozne stale najst podstiveho sukromnika,tak je mozne aby si podstivou pracou slusne privyrobil.
Vela ludi radsej prihodi par centov ako by malo jest neaky humus.
pre občan | 12-03-2014 13:39:04
Ste naivný, keď si myslíte, že predávajúci pri ceste v Mači majú všetok tovar vypestovaný na vlastných pozemkoch. Keď nie Vy, oni určite vedia, že existujú aj veľkosklady so zeleninou a ovocím. Asi ste si nevšimol, že akosi z ich pozemkov zmizli skleníky a fóliovníky, ktoré sa pri dnešných cenách palív neoplatí prevádzkovať. Takže takú kvalitu si kúpite aj v obchodoch.
Jozef | 12-03-2014 11:09:53
gulak - kecas.
Obcan, ved tvrdime to iste. Keby bolsoun neukradol role, tak by majitel mohol makat a dnes "mat".
A nestazoval by sa. On chcel makat na roli. Ved preto ju kupoval.
gulak | 12-03-2014 10:22:33
Dnes za zarába asi toľko,čo mali učni(za komančov)v 3 ročníku...
Obcan | 12-03-2014 10:12:05
pre Jozef | 11-03-2014 20:53:21

V tomto sa trocha mylite.
Staci zajst vedla do Mace,pripadne juznejsie,kde ludia po praci dreli este na rolach,kym inde sa vykotili pred tv a uz len podla domov uvidite ze si pomohli.
Nebolo to na zbohatnutie typu privatizacia a zo dna na den milionar,ale ,,madari,, sa nikdy nestazovali ze su na tom financne zle.
Nezavidim,ale ta zem im pomohla,zasluzene peniaze.

gulak | 12-03-2014 09:54:14

Krasny priklad s tym bytom a samozrejme aj dalsimi vecami.
Ak kedysi v Kcs stal byt tolko co dnes v eurach,dovolim si tvrdit ze dnes su aj drahsie-kedysi v Seredi 3izb byt aj za cca 30 000 kcs,dnes 55 000 eur,ale keby aj to bolo vyrovnane,podstatna je otazka:
Ak sa kedysi zarabalo 2500 kcs,zaraba sa dnes 2500e ?
Ved by malo byt za cislom vymenene len to kcs za e.
Teda myslim priemer.
Lebo kedysi bol ten priemer nazozaj priemerom,lenze dnes vsetci vieme ze noznice su uz moc roztvorene a k priemeru byva velmi daleko.
gulak | 12-03-2014 09:54:14
Delvácia koruny bola aj po tzv.nežnej revolúcii,dalej pri zavedení Eura a sofistikovaná devalvácia-je stále-neustále zvyšovanie životných nákladov-rok 1989-nájomné v 3 izbovom byte(300 korún)-dnes minimálne 150eur+energie,cena nového bytu bola okolo70 000 korún,dnes sa ten istý byt predáva okolo 50 000 eur-1 500 000 korún..atd-čiže nech žije devalvácia.....
pre Jozef | 11-03-2014 20:53:21
Píšete, že teraz máta trt, ale keby ste hrdlačil na tých roliach mal by ste hrb, lebo zo sedliačiny ešte nikomu nenarástlo konto, iba hrb.
Obcan | 11-03-2014 20:51:20
Mária Malaníková | 11-03-2014 20:44:15

Hned ako som videl vas prispevok,tak ma napadla ta vasa Helenka,ale povedal som si ze aj ked je to tema exekucii a toto je o inom,tak mozno to bude o niecom.
Kliknem a ... Helenka :-)
Vy ju snad musite mat aj na obraze nad postelou :-)))
Registrovaný Mária Malaníková Mária Malaníková | 11-03-2014 20:44:15
Petícia proti rozpredaju našej pôdy zahraničným osobám. Tlačivo vytlačte a zbierajte podpisy od tých ktorí nemajú internet. Na webovej stránke je možnosť hlasovať elektronicky. Keby sa vám stránka neotvárala,alebo vypisovala error, znamená to, že server je preťažený. Skúste odkaz otvoriť neskôr.
http://www.peticie.com/read/9926/20525213
Jozef | 11-03-2014 20:28:08
Vies, keby si hrdlacil na tych roliach tak by si ich zhodnotil. Mozno by si sa stal slusnym dodavatelom chleba, ci masa. Ale takto, ked Ti to bolsoun zhabal mas naozaj ten TRT.
Dnes, ked v markete kupis hnus, tak sa kazdy normalny clovek snazi najst dodavatela ptravin trochu na inej urovni.
Ja napr. nezjem kurca z marketu(39 dnove maso je cokolvek ine, len nie maso), tak isto zeleninu. hladam si prave tych, co hrdlacia po starom na roli a u nich kupujem produkty.
A o tom to , co pisem je. JRD, SM doondili produkciu zdravych ptravin, a to co tu je teraz nieje o dobrom jedle, ale o ksefte.
A to je vysledok prace bolsevika. A ze bolsoun vladne aj v EU je Ti asi jasne.
Ale to je uz trochu inde ako exekutori.
pre Jozef | 11-03-2014 20:05:06
Iné pozemky nestratili na hodnote,iba tie udrbané v 50 tich rokoch?Myslíš že keby si na grunte hrdlačil celé tie desaťročia tak bude drahší ako iný?Nemyslím si takto to zariadili politici a Fico tam vtedy nebol!Ano na kysuciach sú hlavne lesy a môžem si zobrať svoj les,len chyba je v tom že nie je v celku a nie len akože výhody z lesa ale aj povinnosti a tie prevyšujú hodnotu výhod! Objednám svoj diel drevnej hmoty a nie je problém!Vieš čo stojí nový krov na dom?V štáte môže byť aj neviem aké zriadenie vždy ťa bude odrbávať či na daniach poplatkoch všetkého druhu lebo štátny aparát potrebuje z niečoho žiť či Fico či Frešo či hocikto.Nie neberiem diskusiu osobne pokiaľ mi niekto bezbreho nenadáva,ja sa snažím byť tolerantný ku každému rozumnému názoru.
Jozef | 11-03-2014 19:41:50
P.S.
neber to osobne, len ma serie, ked ma niekto trvale odrbabrava. A to tento bolsevicko/STBacky system dokaze dokonale.
Jozef | 11-03-2014 19:39:26
vidim, ze mas 25 rokov a skusas sa naucit zit.
Evidentne nepoznas zakony tohoto sk... statu.
Pozemky, ktore Ti udrbali v 50.rokoch, dnes stratili na cene a to, co by dokazali zhodnotit stari gazdovia dnes ma cenu ostatnych pozemkov.
A mozno si pocul o verejnom zaujme.
A ako pises na Kysuciach, su to len luky, travnate pozemky, max. lesy vo vlastnictve urbaru.
A stale si obmedzeny vlastnictvom dalsich osob.
pre Jozef | 11-03-2014 19:31:57
Všetko čo môžeš nejako relevantne doložiť,si pýtaj späť alebo adekvátnu náhradu!A nebudeš mať trt!My sme to urobili a ešte stále na Kysuciach pribúdajú nové pozemky o ktorých sme ani netušili!Ked sa budeš iba sťažovať a ľutovať a nič nerobiť proti tomu, budeš mať TRT!
Jozef | 11-03-2014 19:01:42
takze pre mmna:
makam od *79. roku.
Takze tomuto statu som odviedol na daniach a odvodoch dost. A ver tomu, ze nerobim za min. mzdu.
Dodnes jazdite na dialnici, ktorej pozemok patri mne a mojej rodine. Mam s toho trt.
Jedno nemenovane druzstvo obraba nase pozemky a mame stoho trt.
Majetky, ktore bolsevik znarodnil, nielen nam, ale tisicom , mozno milionom ludi dodnes povazujete za svoje. Ale trt s makom stale su nase.
Mena penazi pripravila miliony ludi o cely majetok, a z toho co tie svine ukradli, postavili tie Vase vymozenosti, o ktorych stale snivate.
A pre posledneho: slabost je verit, ze to postavili pre Teba.
Neviem kolki z Vas si pozreli to video , kde sa chalan stazuje.
V podstate cela jeho rodina bola exekvovana. Ale oni za to nemozu! Trt s makom a dva orechy.Oni tomu nerozumeli. Ked je niekto tupy, tak ma smolu.
anonym | 11-03-2014 17:44:30
Jozef, po 48. roku až do r. 89 sa toho dosť vybudovalo. A určite nie len zo znárodneného. Napísať takúto blbosť je dosť slabé.
Pre Jozef | 11-03-2014 17:15:26
Smutnejšie je,že v dnešnej dobe si niekto musí brať úver,aby si mohol kúpiť televízor.K tomu znárodneniu,čo také veľké znárodnili? Bez JRD by sme pokapali od hladu.Po 89tom najprv národné podniky zoštátnili,aby ich mohli rozkradnúť a ľudí pripravili o prácu.P.S koľko máš rokov? čo o tom vieš?Alebo si niečo nesúvislé počul?Koľko rokov si odpracoval?
Jozef | 11-03-2014 15:52:04
ono sa dobre buduje z nakradnuteho.
Kedze ste dochodca, tak si asi pamatate co bolo znarodnenie, rozkulacovanie/nasilny vstup do JRD, penazna mena.....
A este, ako to tu uz niekto pisal, ked je niekto schopny zalozit dom, pre televizor, tak si nic ine ako exekuciu nezasluzi.
A nech mi nehovori ako suhajko vo videu, ze normalny clovek tomu nerozumie....
dôchodca | 11-03-2014 14:49:42
pre Jozef 10-03-2014 22:09:50
To čo po 48. roku vybudovali, to demokrati po 89. roku rozkradli. A je jedno či boli ľaví, lebo praví. Takže tej babky by ste sa mal pýtať aj Vy, prv než napíšete bludy, lebo teraz sa to hodí. Bolševik som nebol a nie som prívržencom žiadnej terajšej bandy, len sucho konštatujem, že dobre už len bolo.
daniel | 10-03-2014 23:02:45
sapo! Ešte si mladý a blbý! Radšej sa na tie voľby vykašli a počkaj až naberieš nejaký rozum a skúsenosti!
Jozef | 10-03-2014 22:09:50
sapo, spytaj sa babky, co bolsevici ficovho razenia urobili tejto krajine po 48. roku.
A ten ficizmus Ta prejde.
sapo | 10-03-2014 21:57:42
Toto budu moje prve volby ;) a dam hlas Ficovi. Kiska sa mi vobec nepozdava a iny kandidat neprejde do druheho kola.
sapo | 10-03-2014 21:57:42
Toto budu moje prve volby ;) a dam hlas Ficovi. Kiska sa mi vobec nepozdava a iny kandidat neprejde do druheho kola.
jana | 10-03-2014 20:53:22
docitala som sa tu ze kto kontroluje exekutorov asi taki isty ako su exekutori preto lebo

su to exekutori a kazda vasa exkucia moze trvat do konca vasho zivota bohuzial su tu take zakony
apokial sa sami ludia nezobudia tak to tu bude tak fungovat
FICOMEGABIZNIS-užera | 10-03-2014 18:23:30
je Fico úžerník??
tak mi vysvetlite, prečo podpísali Fico a spol. zmluvu na financovanie PPP projektu rýchlostnej cesty pri úroku cez 10%. Štát ktorý si požičiava na 10 rokov za 2,5% uzavrie úver na cestu za 4-násobný úrok a tak preplatí viac ako 4-násobne - namiesto 1 miliardy EUR nás stojí tento Ficov úžernícky úrok o 3 miliardy EUR viac.
anonym | 10-03-2014 18:21:15
Dzurinda je už dávna minulosť stačí zmeniť 2-3 zákony a je po exekúciách. Ale prečo to Fico za 7 rokov pri moci neurobil? Pretože keď vymeníš kurvu tak bordel stále zostane.
pre anonym | 10-03-2014 16:58:29
Tie exekúcie čo píšeš sú dôsledok Dzurindovho uľahčenia vymáhania pohľadávok ,aby sem mohli prísť tí jeho investorí aby ťa mohli zodrať z kože ty dement!Keby tam bol teraz Dzurinda čo by si vykrikoval?
obcan | 10-03-2014 10:56:04
Ze by si Kiska uz pomali zacal pretlacat novely ? Jdu blejt velebnosti
Robo Horvath :( | 10-03-2014 09:47:46
Tu je potvrdenie toho co som pisal. Ako si hajzli pretlacaju zakony co z nas robia chudobu. A to nieje len tento pripad zakona ono to takto skurveno funguje vsade,len sa o tom akosi nesmie moc kecat.
http://www.topky.sk/cl/10/1382565/Sokujuce-priznanie-poslanca-Smeru-o-uplatkoch--Vyhrazky-bitkou-kvoli-vile-na-Kostarike-
andrea | 09-03-2014 22:57:53
Chcela som volit Kisku ale ked to tu citam tak nejdem volit nikoho.
anonym | 09-03-2014 22:03:02
Smer kradne uz aj najvacsim chudákom doslova od huby, ale sa vas tu zliezlo zastancovia hranateho zmrda, toto sa deje tato megarabovacka ...(3 miliony exekucnych konani)... za jeho vlady.
Na vine | 09-03-2014 17:59:59
je samotný výkon exekúcie a nie globálne exekútory!Vždy sa nájde nepoctivec či je to exekútor,murár,holič a obzvlášť politik!
Súhlas | 09-03-2014 17:40:26
Toto sú dôsledky rozhodnutí predchádzajúcich kompetentných,len smola že teraz je tam Fico,teda pre Fica!Mám v živej pamäti ako sa rozplývali nad tým aká je slabá vymožiteľnosť práva a pohľadávok na Slovensku a poctivý zahraničný investori nemôžu prísť zdierať Slovákov lebo sa boja o svoje investície!Toto isté bude aj s druhým pilierom a dôchodkami z nich!Veľký boom bez domyslenia dôsledkov a tu ho máš 30 eurové almužny,a demokrat Kaník by mal doplatiť zo svojho hajzel!
dzurinda a jeho plan.... | 09-03-2014 17:03:39
Za rok 2005 vlada Mikulasa Dzurindu schvalila zakon o navyseni exekutorov o 30 %. Ministerstvo spravodlivosti to odovodnilo ze pokial chce slovensko prilakat zahranicnych investorov tak musi slovensko vediet vymahat svoje pohladavky.

anonym | 09-03-2014 16:06:42
Človek sa môže k exekútorovi dopracovať aj tak ako napísal R. Horváth. Proste chybou tretej strany. Ale drvivá väčšina týchto konaní sú kvôli sprostosti tých, ktorí si zoberú a potom zistia, že to nedokážu splácať. A tomu nie je na vine Fico ani Kiska. Je logické, že ak Kiskovi neplatili, tak sa obrátil na exekútorov, veď prečo by si mal nechať odkrajovať zo svojho? Zamyslite sa nad tým čo vedie človeka k tomu, aby za pár desiatok € bol ochotný založiť dom? To nie je idiot? Je a prvotriedny. Verte, že ak by to v zmluve nebolo, tak na ten dom mu nikto nesiahne, ale tí ľudia pri podpise zmluvy s tým súhlasili! Tak o čom točíte, že tu niekto niekoho okráda? Veď tí ľudia sa odrbali sami svojou tuposťou.
pre anonym | 09-03-2014 15:39:10
Ked je pre niekoho normálne založiť za 1000EUR dom,tak tam nepomôže ani svätená voda!Neviem prečo sa tu oháňate všetci Smerom a urážkami,to je len rozumné vysvetlenie dnešnej reality!Osobne som apolitický a len porovnávam reálne príbehy z reálneho života !Ale vidím že kopa z Vás žije mimo realitu!Prečo by mal niekto prísť o svoj majetok len pre to že chcel pomôcť k majetku tomu čo ho nemá?Také nezmysli,že kvôli televízoru za 1000 EUR niekto prišiel o dom ,ak to nebolo zakotvené v zmluve môžete tláchať pri jablčnom víne niekde v kruhu seberovných!
anonym | 09-03-2014 15:01:25
ked je pre niekoho normalne za 1000eur zobrat niekomu dom ,tak to moze schvaľovat Len smeracky komunisticky hajzeľ
re FICOMEGABIZNIS | 09-03-2014 14:05:57
Neznížim sa na tvoju úroveň demencie,hoci aj ja poznám nadávky,ktoré by ponížili tvoju nízku úroveň až pod čiaru najhlbšej žumpy.Normálny človek v zahraničí si nepožičia na vianoce s vedomím že to nebude mať z čoho splácať!Pridrblá formulka čo mi zoberú už asi nie je reálna!Ked uzatváram zmluvu čítam si podmienky,ak niečo podpíšem musím si byť vedomí že beriem na seba určité záväzky a podpisom súhlasím s nimi!Ty si taký zakomplexovaný,že komplexy Ti nedovolia rozumne využiť už aj tak silno obmedzenú kapacitu šedej kôry!Ak nevieš čo to je tak to je to čo Tebe chýba ale nebud smutný,lebo anjel Kiska Ti pomôže!On ako prvý začal masívne využívať exekúcie,lebo ho chceli odrbkať taký ako ty!Daj mu svoj bezvýznamný hlas!
FICOMEGABIZNIS-Exekúcie | 09-03-2014 12:48:51
!Každý svojprávny človek s trochou reálneho uvažovania sa s exekútorom v živote nestretne,možno tak pri pive!...................................tebe j@be ty smeracky hnis ,preco tu za vlady Fica nastal boom exekútorov.....za jeho vlady 2 Miliony a mozno aj viac exekútorských konanii ,ukaz este krajinu kde to exzistuje a niči to nie len ludi ale aj ekonomiku.
pre FICOMEGABIZNIS | 09-03-2014 12:40:00
Keď ste taký rozhľadený , viete ktorá vláda zriadila exekútorské úrady?
Robo Horvath :( | 09-03-2014 12:34:04
Je to uzera presadena cez zakon. A biznis na chudobe.
Tomuto biznisu dal pravdepodobne zaklad aj Kiska a nasi super politici.

http://www.pluska.sk/spravy/z-domova/hlina-slovensko-dalo-obcanov-exekutorom-uzernikom.html

Robo Horvath :( | 09-03-2014 12:10:13
Pre: 09-03-2014 11:23:01
Tiež si dal komentar co zavadza.
Napr. platis poistavnam rôzne poistky a poistovna nam posiela pravidelne seky. Ale nedopatrenim ci dokonca v mojom pripade chybou pracovnicky v poistovni co zadala asi v ich sisteme spatnu korespondencnu adresu sa mi nedostal do ruk jeden sek a nasledne ani upomienka kedze asi znovu dali spatnu adresu a posta to hadzala do schranky neviem komu tak po par mesiacoch som mal doma pismo od exekutora a samozrejme navysena cena o pokutu z omeskania,poplatky exekutora,sudne poplatky a atd. a zaujimave ze uz mali aj spravnu adresu.
Takze to nebola ani moja chyba a uz som mal na krku exekutora aj zo sudnym rozhodnutim o exekucii a uz idu hned cloveka stahovat z koze. Samozrejme ze som na protest neschopnosti, pazravosti a chamtivosti poistovni,exekutora a statu zareagoval. Odvolal sa na sud kde som musel dokazat ze to bolo spôsobene nie mojou neschopnostou ale chybou poistovne co sa mi nastatstie podarilo. Samozrejme som ukoncil zmluvu s neschopnou poistovnou. Ale stalo ma to cas,peniaze na pravnika, nervy, stres.
Takze mozes byt svojprávny človek s trochou reálneho uvažovania kolko chces a mysliet si ze sa s exekútorom v živote nestretnes je len tvoj pohlad ale urcite tomu never co si napisal.
re FICOMEGABIZNIS | 09-03-2014 11:23:01
Ani nevieš na čo tu tak veľkodušne nadávaš!Len sprosto nadávať a urážať všetko okolo to svedčí o miernej až pokročilej dmencii!Každý svojprávny človek s trochou reálneho uvažovania sa s exekútorom v živote nestretne,možno tak pri pive!
FICOMEGABIZNIS-Exekúcie | 09-03-2014 11:06:34
Spinavi komunisti zo smeru si spravia megabiznis aj z exekúcii a lincuju najchudobnejsich toto neni nikde vo vyspelej europe.
celkom červený | 09-03-2014 09:22:23
Za socializmu úplne neznámy pojem.Podobný inštitút sa volal výkon rozhodnutia, realizoval ho pracovník súdu. Ale skutočne si nepamätám, žeby som bol za socíku počul aj o realizácii výkonu rozhodnutia. A že kapitalizmus nám neprináša milión možností! Ako skončil na dlažbe a v totálnej chudobe.
www.EXEKUTOR.sk | 09-03-2014 08:37:40
Ospravedlnenie
„Slovenská komora exekútorov sa ospravedlňuje JUDr. Jánovi Borovskému, súdnemu exekútorovi za neoprávnený zásah do jeho ľudských práv najmä do práva na ochranu osobnosti, ktorý mu spôsobila tým, že uverejnila informáciu o pozastavení výkonu exekútorského úradu súdnemu exekútorovi JUDr. Jánovi Borovskému, exekútorský úrad Košice, i napriek skutočnosti, že o pozastavení jeho výkonu exekútorského úradu nebolo v zmysle zákona právoplatne rozhodnuté.“
exekútor | 09-03-2014 08:20:16
Buržoázny výmysel.Pasca na chudobných.40 rokov sme nevedeli čo to je.Keď zamestnanci a nebolo tých prípadov málo,nedostávali mzdu aj niekoľko mesiacov,štát na zamestnávateľa neposlal exekútora. Hanba takejto vláde.Je na čase s tým skoncovať.Čím skôr tým lepšie.Trpíme už štvrť storočie.
Ja... | 09-03-2014 00:23:47
na vsetkych spinavych exekutorov dojde!!! To co si oni dovoluju to je uz vrchol !!! Ale nebojte aj na nich dojde a co skoro!!!
exekúcia | 08-03-2014 22:57:27
Kto ich kontroluje a vôbec či ich niekto kontroluje? Ak ano, tak potom ako je to možné, že exekútor peniaze neodvádzal, ale si ich nechával pre vlastnú potrebu? Bol obvinený, ale ani zmienka, že musí škodu nahradiť. My obyčajní ľudia ťaháme za kratší koniec.
jana | 08-03-2014 21:06:48
konecne ze jeden clovek Juraj prehovoril a nebal sa povedat pravdu ako to v tomto systeme funguje ja mu preto velmi Dakujem a prajem mu v zivote nech sa dari
Palo | 08-03-2014 21:01:40
na chudobe sa bohatne najlepšie.exekutory dostaly neskutočnu moc.nevolim nikoho nikto si tam nezasluži byť,všetkym politikom vyhovuje bordel v štate,lebo iba vtedy sa da bezpečne kradnuť.pokym narod nepovstane nezmeni sa nič a k lepšiemu už duplom nie.
Ivan | 08-03-2014 20:59:40
Kiska nema Triangel uz 10 rokov.. ale exekucie tu su stale. U mna skoncil Fico lebo ten to vie jediny zmenit ale toleruje to. Ziadnemu JUDr. nikdy verit nebudem.
marek | 08-03-2014 20:43:52
Kiskacik stratl moj hlas potomto. Kaslem volby
jana | 08-03-2014 20:43:44
ja uz nechapem kedy sa tento slovensky narod prebudi , kolko ludi a tie strasne osudy malych deti bez strechy nad hlavov a este aj ludom ktory pomaly zomieraju na rakovinu z toho mala co im stat da beru nehanebni exekutori
názor | 08-03-2014 20:24:22
Je vôbec rozdiel medzi úžerníkom a exekútorom? Je. Úžerníka postihuje zákon a exekútora chráni zákon. Pritom ale obaja trpia syndrómom pažravosti.
Mária Malaníková | 08-03-2014 20:17:05
K téme exekúcie len toľko. Sme si sami na vine? Kto mohol predpokladať, že sa odsúhlasia likvidačné zákony? Likvidované sú aj firmy veľkopodnikateľov. Citujem:
...Známy podnikateľ a neúspešný politik Alexander František Zvrškovec (na snímke) rieši problém. Jedna z jeho početných firiem -- SLZ Chémia v Hnúšti čelí návrhu na konkurz. Výrobcu dreveného uhlia posiela pred súdy Daňový úrad v Banskej Bystrici. Aj keď firme s asi 40 zamestnancami reálne hrozí krach, šéf skupiny Dividend Group, do ktorej patrí aj fabrika, hrozbu zavretia nevidí. "Výroba v Hnúšti bude pokračovať v podniku pri inej právnej forme," naznačil riešenie pre HN Zvrškovec. Neuviedol, čo to bude sprevádzať. Podľa portálu Sociálnej poisťovne len na odvodoch firma k včerajšiemu dňu dlhovala vyše sedemstotisíc eur. Zvrškovec hovorí, že za problémami stoja práve úrady, ich postupy a lehoty. "Daňové úrady a Sociálna poisťovňa na Slovensku pravidelne buzerujú podnikateľov a podnikaniu kladú prekážky." Najbližšie plány a projekty v SLZ Chémii nespresnil. Povedal len, že v rámci skupiny ide o malý podnik. Dividend chémiu neprezentuje ako svoju nosnú činnosť. Tou sú strojárstvo, stavebníctvo, potravinárstvo, drevo a nábytok.

Mestský poslanec Hnúšte Miroslav Sihelský hovorí, že problémy vo fabrike sa objavujú už dlhšie "Vrátane zmien názvov a spoločností," poznamenal.

Zvrškovec je známy nielen ako podnikateľ, ale aj ako politik. Pred siedmimi rokmi založil neúspešnú politickú stranu Prosperita Slovenska.....
Zdroj:http://hn.hnonline.sk/ekonomika-a-firmy-117/firmu-znameho-podnikatela-zvrskovca-posiela-stat-do-konkurzu-531272
zmena systému | 08-03-2014 20:04:38
možno je to trochu od témy, ale čo keby sme sa nechali inšpirovať touto iba 12 ročnou dievčinkov:
http://www.youtube.com/watch?v=NsdHrmMe2rw#t=35
anonym | 08-03-2014 18:44:16
To nebude v Kiskovi. Fico je 7. rok socialny premier a stale sa pozera na to ako exekutori nicia ludske zivoty? Co im jebe ked za 1000€ dlzobu beru dom? Co je teda Fico za charakter ked keca o socialnom state a toto dopusti? A za rok co je tema plna medii neurobil nic? Zeby kvoli tomu ze poslankyna za Smer je exekutorka http://www.pluska.sk/plus-7-dni/domov/exekutorsky-urad-poslankyne-za-vladny-smer-vymaha-pohladavky-stat.html
seredan | 08-03-2014 18:35:01
Kiska a spol S.R.O
Vivat Mr. Prezident ..
exekutroš | 08-03-2014 18:16:09
za chrbtom ma štát a to je biznis ala pekný krasný vyšívaný Exekutor, radosť chodiť do prace, mačka a myš (Tom a Jerry), niekto chce prežiť, idealna praca pre EXE,,, živiť sa na smrtelnej posteli, potom je už len EXITUStor :(
BOL SOM POCTIVEC | 08-03-2014 17:38:11
Aby sme sa rozumeli suma ktorú mi ostal dlžny težpodnikatel bola cca 70 tisíc
BOL SOM POCTIVEC | 08-03-2014 17:34:49
Pred x rokmi som začal podnikať v stavebníctve. Všetko som do poslednej bodky platil. Až raz to prišlo. Tiežpodnikateľ v inom odvetví (Lahôdky)si ma najal na stavebné práce. Práca bola ukončená, ale keď mal zaplatiť, tak už bolo všetko zle, inak ako si to on predstavoval a ...... samé výhovorky. Nemal som na zaplatenie odvodov. Suma predstavovala okolo 70 tisíc ešte korún. Nezaplatil som 3 mesiace, lebo na to nebolo. Neskôr som sa postavil na nohy a začal som platiť znovu odvody. Tie 3 mesiace som akosi pri tom frmole pozabudol doplatiť. No a teraz sa podržte. Dostal som list od exekútora že ak neuhradím do určitého termnínu s pôvodných okolo 6000 korún a zrazu už necelých 17 tisíc, tak mi zablokujú účet a pod. záležitosti. Na druhý deň som išiel vybrať a že zanesiem aspoň pre začiatok 10000 tisíc, lebo asi tolko tam bolo. Neskôr ,keď budem mať ostatné, tak doplatím. Zrazu som nemohol hýbať s účtom, lebo ho exekútor zablokoval. A čo teraz? Vtedy sa mi zrútil celý svet. Nedalo sa robiť nič. Osobne som zašiel za pánom exekútorom, ktorý bol ochotný až po niekolkonásobnom mojom telefonickom naliehaní, aby som s ním prejednal platbu. Na moju otázku, prečo to zrazu vyskočilo s istiny 6000 na cca 17 tisíc, som dostal najprv vyhýbavú, ale pre mňa šokujúcu odpoveď. Aj ja musím s niečoho žiť. Takže záverom by som to zhrnul asi tak. Všetci exekútori sú vydierači, hyeny, svine a ožobračovatelia tejto spoločnosti. Verím, že je mnoho, takých čo by si chceli dať do poriadku svoje veci, ale samotný týto exekutorský zlodeji to nechcú umožniť,len aby naťahovali čas a oni s toho naďalej ryžuju, tým že naťahuju čas penále narastajú.
exekúcia | 08-03-2014 16:56:08
Dobrý biznis na obohacovania sa exekútorov. Vlastne koľko zhrábne exekútor? Jeho odmena mnohokrát presahuje viac dĺžnu sumu aj s penálmy. Čo je zarážajúce, že žiadne upozornenie od nich nedostanete a neraz sa stáva, že ani občan o tom nevie, že by bol dĺžnikom. Podobnú prax majú aj poisťovne. Keď sú oni vám dĺžni, pre nich platí premlčacia doba, ale keď ste vy, tak toto sa pre vás nevsťahuje. A taktiež vás neupozornia, ale naťahujú čas, aby ste platlili nemalé penále. Ozvú sa niekedy aj po desiatych rokoch. Ale keď si všimnete, že pri odsúdených, ktorí urobili škodu sú odsúdení na nejakú dobu, ale neni počuť, že musí škodu nahradiť, že mu na majetok siahne exekútor. Je to všetko na hlavu postavené.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign