Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Elitné policajné jednotky zatýkali a robili domové prehliadky. Miesto - Úrad Vlády ČR.

Miloš MajkoDátum13. 06. 2013 23:53:41TémaAktuálne témy

Dnes vykonaná razia elitnej policajnej jednotky aj na Úrade Vlády Českej republiky,  domové prehliadky a zatýkanie politikov, štátnych úradníkov a vplyvných lobistov   svedčia o tom, že v niektorých krajinách v tesnej blízkosti  Slovenska sa niečo zásadné mení.

V prvom rade sú to zvyky. Doteraz akosi nebolo vo zvyku, že by sa kriminalisti premávali pred politikmi ako hrozba a doteraz si akosi ani bežní občania nevedeli predstaviť, že by k takémuto ráznemu a širokému záťahu mohlo vôbec prísť. Prípad Rath  síce napovedal veľa, no asi pre málokoho až toľko.

V druhom rade, prináša  táto akcia minimálne dve poznania. Jedno mimoriadne pozitívne a povzbudzujúce - konečne došlo aj na tých hore. No a v rade treťom poznanie úplne strašné. Vlastne, nie poznanie, ale potvrdenie predpokladov - niektorí politici si už dovoľujú naozaj priveľa. 

Pre skutočne bežného človeka však toto je jednoznačným signálom, doba nevyhnutne prináša zmeny. Zmeny všade. A ak si niekto myslel,. že jeho zmeny obídu, tak tých niekoľko policajtov nateraz dokázalo, že po asi štvrť storočí sa takmer dôkladne opakuje prípad Babinského. Aj ten spolu so svojim širokým okolím si  určitú dobu mal možnosť myslieť, že na neho jednoducho nemá nik...

V Čechách snáď začala očista, ktorá v odôvodnených prípadoch nepochybne bude pokračovať. A nedá sa vylúčiť, že nielen z vnútornej strany hraníc.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Stanley999 | 21-06-2013 11:41:24
Keby novinári robili svoju prácu a neboli predajné prostitutky, tak taký gauneri ako smeráci v parlamente nie sú, ale málo kto z nich má gule a robí svoju robotu poriadne, aby vyžadoval pravdu, politik si veselo v priamom prenose klame a redaktor s tým nič nespraví. Keby sa dokola stále pýtal na pravdu a čakal na odpoved, tak to vypadá inak.
Len čo v RTVS hned výpoved,. v *TA3 to isté, hnoj a narkoza má radšej vraždy,polamane lavicky v Detve a ine bezvyznamné nezmysly za tejto vlady,...za pravicovej vlády sa vytahovala každá maličkost aj tu na SOL.
anonym | 20-06-2013 16:03:30
Ibaže na základe prieskumov volí iba blbec. Ak budú prieskumy hlásiť 99% podporu zlodejov, tak ich ešte nemusím voliť. Volič je buď idiot alebo nie je. Buď sa dá opiť rožkom a ukecať párkami a pivom alebo nie :-)Bohužiaľ pravdepodobne sa veľa blbých voličov prikláňa k tej strane, ktorá má pekné volebné prieskumy. Takých voličov by som vešal.
gulak | 20-06-2013 07:54:07
To su zaplatené a zmanipulované prieskumy-táto smerácka lúza začína ovládať masovokomunikačné prostriedky,aby tu ľudom tlačila kaleráby do hláv....
lubo | 19-06-2013 13:49:55
akurat dneska som niekde cital ze Hranol ma podporu 50 percent ludi vo volbach...to je sila, jaky sme len hlupy narod...
Ľudovít Štúr | 19-06-2013 13:43:33
Ľudovít Štúr:"Nech by sa akokoľvek komunizmus namáhal a predstieral, že chce ľuďom dopomôcť k ich právam, nič nevie o ľudstve, žalostne ho ponižuje, a keďže lipne na ustanovizniach, ktoré sú nepraktické a neuskutočniteľné, patrí k najdivším výplodom, aké vôbec vzišli z ľudského mozgu."
(Slovanstvo a svet budúcnosti. Bratislava 1993, s. 78 n.)
lubo | 18-06-2013 21:37:18
interpol?
po vzore FBI | 18-06-2013 15:44:07
by mohla fungovat institucia na odhalovanie korupcie v ramci EU to by hranaty asi tazko uplatil britov, nemcov,danov a pekne by isiel do leopoldova
svine zlodejske červene | 17-06-2013 12:09:23
Projekt Národnej sústavy kvalifikácií za 25 miliónov eur bude robiť Štátny inštitút odborného vzdelávania (ŠIOV). Výsledkom projektu má byť zoznam zručností a vedomostí, ktoré by mali ovládať murári, kaderníčky, či ďalšie povolania. Podobný projekt zaviedli aj v susednej Českej republike za približne 1,2 milióna eur. Opozícia kritizuje ministra, že neprijal ponuku českej strany, ktorá nám ponúkala katalóg zadarmo.
lubo | 17-06-2013 07:25:12
Hranol by si mohol zobrat priklad z Necasa..A nie komentovat "velke divadlo v CR" toto moze z huby vypustit len svazak...
Vahostav | 16-06-2013 21:55:20
Bezna policia normalneho statu by uz pri takejto beznej sprave zacala zatykanie napr. len dnes http://www.cas.sk/clanok/253334/dobry-biznis-vahostav-najskor-jamy-vykopal-teraz-ich-ma-zasypat-za-6-milionov-eur.html

Evidentne to ale nikomu nevadi ked su vsetci spokojny a nikto nic nehovori - dnes si z penazenky vyskrtnite 1,20 € - pan Siroky zakladatel Smeru ho prave zobral kazdemu z nas.
anonym | 16-06-2013 21:25:33
V našom parlamente bežne stretneš poslanca, ktorý sa vraj ešte nikdy s korupciou nestretol. Človeku až rozum postáva nad takými rečami.
gulak | 16-06-2013 21:19:53
Dnes ten falošný prorok z KDH-zanôtil svoju typicku falošnu reč-on vraj nepozná prípady kupovania poslancov na Slovensku-riadny C.O.C.O.T.-už je vidieť,že začínaju držať so smerákmi-falošní judáši,čo za hrsť drobných predajú aj vlastnu mater..
vlastná hlava | 16-06-2013 18:51:30
..dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil
som na tento rok 35, na budúci rok asi 40,
plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich,
ako tie peniaze, vlastnou hlavou. Oficiálne
prídu a budú normálne vykryté v strane.
To, že sa pri tom motal Fedor, nemôže znamenať, že ma niekto bude držať za
gule, to sa nesmie stať. Aj preto som
urobil niektoré rozhodnutia vo vzťahu k
týmto financiám. Som sa vymanil od
Fedora a povedal som: Fedor, ja som dal
do toho hlavu a nie ty si dal do toho hlavu, takže ja budem teraz o niektorých veciach
rozhodovať. Napriek tomu si myslím, že
musí vzniknúť nejaká paralelná finančná
štruktúra, ktorá musí byť k dispozícii pre
účely aj volebnej kampane a ďalších vecí.
Procházka to vystihol | 16-06-2013 13:05:57
Podľa opozičného poslanca Radoslava Procházku (nezaradený) kauza v Česku svedčí o tom, že Česi sú rakúska polovica monarchie a Slovensko tá uhorská.

"My sme kultúrne naširoko rozkročená krajina, ktorá jednou nohou stojí vždy na Ukrajine a druhou v Európe a o tú európsku, ktorá predstavuje nezávislé inštitúcie, právny štát, rovnosť pred zákonom, akoby sme sa báli oprieť," povedal Procházka.

"Vždy, keď je pri moci nejaký zväzácky typ, kedysi Mečiar, teraz Fico, tak sa opierame len o tú putinovskú, ktorú reprezentuje osobná svojvôľa, uprednostňovanie straníckych záujmov a osobných záujmov pred záujmami štátu," dodal.
lubo | 16-06-2013 11:52:11
je to bohuzial tak, Cesi su niekde inde, dost dalej, mozeme si nahovarat co chceme, klamat sa ako chceme. Idealne by bolo na rok spojit republiku, nech to precistia, potom to zasa rozdelit. :)
anonym | 15-06-2013 22:25:46
Odporúčam knihu Kmotr Mrázek, autor Jaroslav Kmenta. Z niektorých pasáží ide "mráz(ek) po zádech". Sú tam konkrétne mená politikov, policajtov. Takú knihu na Slovensku nikto nenapíše. Nicholsonova Gorila je proti tomu iba príbeh s fiktívnymi menami.
slovak... | 15-06-2013 21:35:12
...pravda, aj ja som ich videl...v pohode a na verejnosti! Takyto policajti by si zasluzili potlapkanie od ministra vnutra ako dakujeme a staci, cim skor, tym menej skody by narobili.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 15-06-2013 21:33:02
Vacsina zo zadrzanych sucanych, byvalych vysokopostavenych politikov a uradnikov zostava vo vysetrovacej vazbe.

Aj na tomto pripade je mozne jasne vidiet, co si az dovolia politici a uradnici, ked nad sebou nemaju kontrolu. Dokonca zo statnej spravodajskej sluby platenej z penazi danovych poplatnikov, si jedina zena na urade vlady CR dovoli urobit sukromnu spravodajsku sluzbu a zneuzivat jej dostojnikov k sledovaniu z osobnych dovodov. Slovko - otrasne je slabe na taketo konanie.Je to ubohe a nielen od nej, ale aj od samotnych tajnych, ktori by jednoducho uz len pokusy o nieco take mali eliminovat podanim na prislusne organy, ktore by mali veci samozrejme ze okamzite vysetrit.

A zase to je o cti a charaktere jedincov, ktori jednoducho nedokazali vzopriet sa nepravu.

Je uzasne vidiet, ako nasledne pravo dokaze skoro az zazraky...
Uplne krasny priklad ze u nas je to o inom ukazal p. Mlynarik, terajsi riaditel OO PZ v Seredi, ked sa tento tyzden pred Slovenskou sporitelnou na ul. M.R.Stefanika priatelsky zvital s Valencinom "Duncom", rukami si triasli a tlapkali sa po pleciach v dru | 15-06-2013 20:47:26
Uplne krasny priklad ze u nas je to o inom ukazal p. Mlynarik, terajsi riaditel OO PZ v Seredi, ked sa tento tyzden pred Slovenskou sporitelnou na ul. M.R.Stefanika priatelsky zvital s Valencinom "Duncom", rukami si triasli a tlapkali sa po pleciach v druznej debate. V tejto bananovej republike to este dlho takto bude, cechom treba iba zatlieskat a ticho zavidiet...zial
XYZ
...... | 15-06-2013 05:58:41
u nas to funguje naopak, niekto povie pravdu a odhali zlocin a bud je vyhodeny alebo sa mu vyhrazaju basou, vitajte v smerackom fasistickom gorilistane.
http://www.sme.sk/c/6836571/porucicku-od-tajnych-chcu-trestne-stihat-hrozi-jej-pat-rokov.html
anonym | 14-06-2013 16:37:07
Toto u nás nehrozí. Naša Gorila pomaly odchádza do stratena. Kde sa na nás Česi hrabú.
lubo | 14-06-2013 16:06:47
V kazdom pripade je to jasny signal voci celemu svetu, ako CR bude pristupovat ku korupcii...Aky signal dame my?
Slavia | 14-06-2013 15:29:44
Slovensko je banánová republika. Česi nás naučili čítať a písať, asi nás budú musieť naučiť aj ako si poradiť so zločincami zo zderu-sd čo si hovoria ústavní činitelia.
gulak | 14-06-2013 15:24:36
Ale arogancia moci,je rovnaká u nás,ako aj v Česku,ten sväzák Nečas aj spolu s notorikom Kalouskom-zautočili na políciu,že tou akciou poškodili dobré meno štátu-čiže na vine je polícia,lebo si dovolila zatknuť niekoho z pravice,ked zatýkali dr.Ratha-tak títo páni políciu chválili-je zaujímavé,český premier sa k tomu vyjadril,až včera podvečer-pravdepodobne aj s komplicmi pálili a skartovali o život...
lubo | 14-06-2013 13:11:51
jana, presne tak, tvoj nazor kradnem a je aj moj, musime sa este vela ucit, samozrejme aj cesi, ale ti spravili teraz obrovsky krok dopredu...
Jana | 14-06-2013 12:57:18
Vtip je v tom,že Češi medzičasom zrušili stalinistickú štruktúru prokuratúry ako takej,ktorá umožňovala Gen.prokurátorovi zastaviť hociktoré šetrenie na nižšých úrovniach tak ako je tomu dodnes u nás ..a napriek tomu sa ešte tí oligarchystickí kriminálnici boja drobného nevýrazného Čentéša..a teraz si predstavme,že by za SK GP-a kandidovala taká Bradáčová z českými právomocami ,ved Fico by z nej urobil Báthoryčku
Slováci si teraz možu svoj trápny pohár "štátotvornosti " vypiť až do dna a búchať si hlavu o múr,že keby sa neboli odtrhli od Čechov tak by dnes Slopta,Mečiar,Fico,Gašparovič,Harab ín už bručali na plzenskej vaznici "Bory".
mozno aj na SK | 14-06-2013 12:30:30
mohli by zacat aj na SK - viem aj co by mohli hned precistit: vsetky statne tendre, kde objednanu sluzbu zabezpecuje niekedy aj piata-siesta firma v poradi rebricka fakturacie, alebo zrusit obchod s bielym masom (personalne agentury) a pod. ...
lubo | 14-06-2013 11:13:21
Toto co sa deje v CR je proste nieco uzasne! drzim palce, nech to pekne precistia.
..... | 14-06-2013 08:14:41
U nás toto nehrozí. Nový generálny prokurátor, Ficov spolužiak, už dozrie na to, aby sa niečo také ako v Česku u nás nemohlo stať.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign