Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Druhé rokovanie pracovnej skupiny v Dolnej Strede

Druhé rokovanie pracovnej skupiny, ktorá pripravuje podklady na tvorbu zmeny územného plánu sa uskutočnilo 8.augusta 2018 na obecnom úrade v Dolnej Strede.

 

Investor p. Vaško prezentoval svoj návrh riešenia, s časťou riešenia zástupcovia občanov nesúhlasili.

Výhrady boli k výške bytových domov(prezentované boli max. 4poschodové s podkrovím), k množstvu bytov(odprezentovaných 150 bytov, v ktorých by bývalo cca 500 ľudí a ktorí môžu mať asi 300 automobilov).

Zástupcovia občanov v prac. skupine spolu s niekoľkými poslancami zastupiteľstva sa zhodli na tom, že je potrebné zachovať dedinský ráz obce a preto najvhodnejšie riešenie pre obec v Lokalite A by bola iba výstavba jednopodlažných rodinných domov. Zároveň v záujme trvaloudržateľného rozvoja a ochrany prostredia na kvalitný život  občanov obce nevytvárať prehustenú zástavbu rodinnými domami.

Viacerí poslanci obecného zastupiteľstva vyjadrili svoj názor, že je nemorálne rozhodovať o takejto závažnej zmene územného plánu na konci volebného obdobia.

Keďže nedošlo ku konsenzu názorov medzi zástupcami občanov a investorom, bolo dohodnuté ďalšie rokovanie pracovnej skupiny.

Týmto ďakujem všetkým zúčastneným za korektný priebeh rokovania.

 

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Eva Válkyová | 05-10-2018 16:26:36
Zdravím

nie je to odsúhlasené, pracovná skupina o tom rokuje. Po voľbách budeme pokračovať v pracovných rokovaniach.
Asi bude 10.októbra schôdza, v diskusii sa môžete zastupiteľstva opýtať.
Zatiaľ p.Vaško doniesol pracovnú schému, ktorú sme mali pripomienkovať. Dokonca, aj keby mal investor super drahú vizualizáciu, nie je to podstatné pri zmene územného plánu, slúži to na predstavu pre laikov.
V niektorých prípadov, investori dajú urobiť luxusnú vizualizáciu, na základe toho sa odsúhlasí zmena ÚP, ale investor to podľa vizualizácie nezrealizuje(a ani to nie je povinný urobiť).
Budem Vás naďalej informovať, a pred hlasovaním poslancov, budeme požadovať dohodnutú verejnú schôdzu, kde bude projekt predstavený.

to nie | 05-10-2018 08:34:19
hrabe im nechceme to aj tak to nasilu presadzuju!
ubytovne | 05-10-2018 07:48:09
počul som starostovi sa podarilo obist stavebnu komisiu
už to schválili Vaško dal urobiť viluzaciu
a už sa s tým nedá nič robiť!!!!!!!
Napište či je pravda please
myslienka | 04-10-2018 10:42:28
myslim si ze to Blaho sem nevlozil niekto to sem zkopiroval. Je sloboda projevu, vyber si z toho co chces. Nez nan ho nalepia neaku nalepku extremismu, rasizmu atd z novodobych podrazov. Ked je niekto hnusny, tak hech ho policia sudi, ale obavam sa ,ze vznikne novodoba cenzura, bude umlcovat slobodu co sa im nehodi. Nie som jeho fanda a necital som vsetko co napisal ale je mi blvno z politikov. Nikde ziadne svetlo, cisty chaos, hnus. V mediach propagana siri rozdiely medzi ludmi a strach, beznadej. No a co z toho, poucit sa nech viacej anazovanych ludi a mozno casom z toho vznikne nieco lepsie.
Pre lubos blaho | 04-10-2018 09:02:47
Si podobny kriklun ako Stalin a Hitler
Vsetko obratis ako vyhovuje tebe a tvojim sudruhom
Slovakov a Slovensko mas v prdeli. Ide ti len a len o SEBA!
Taki ako ty su pre narod nebezpecni
A vobec co robi jeho komentar na sered on line?
Tento clovek nespi a siri svoje komunisticke komentare cez internet
po celom Slovensku
Slusni Slovaci ti odkazuju Nechceme tvoju zlost,zavist a nenavist
pre Janko Hraško | 04-10-2018 08:54:23
Mikuláš musí je zaplatený a je ich vicej, vďaka im tu vyzerá komunikačná úroveň ako je v maštali a to smutné, pretože je to vizitka dS a už to dávno prekročilo hranicu slušnosti.
poslanec | 04-10-2018 06:49:04
Úderka, nespite! Budíček!
pre janko hraško | 02-10-2018 05:46:58
Naivný a hlúpi si ty pán Mikuláš myslíš , že nikto nevie , kto sa za tým skrýva . Ak niečo komentuješ na fb tak to neprekrývaj , lebo je každému jasné , že sa hlásiš z dvoch profilov.
Alenka | 01-10-2018 13:40:05
pripomenme si tieto udalosti

http://www.seredonline.sk/clanky/z-rokovania-obecneho-zastupitelstva-v-dolnej-strede/

http://www.seredonline.sk/clanky/zavery-z-pracovneho-rokovania-s-obcanmi-obce-dolna-streda/

Karči | 01-10-2018 12:57:53
K predchádzajúcemu príspevku nie je čo dodať, presne popisuje situáciu. Nespokojní dolnostredania majú problém s tým, že zastupiteľstvo obce okrem pár výnimiek zastupuje a obhajuje \"investora\" a neháji záujmy občanov obce. Koho potom zastupujú? Súkromne môžu mať akýkoľvek názor, ale keď sú raz zastupitelia obce Dolná Streda, tak majú zastupovať občanov obce. Kto to kedy videl, aby \"investor\" postavil do pozoru starostu a poslancov obce, ale u nás je to bežné. Nikomu z nás nedovolia si postaviť dom vyšší ako jednoposchodový, akože \"investorovi\" chcú schváliť pár dní pred koncom ich volebného obdobia čo chce. A ešte sa tvária urazene, že sa nám to nepáči. Ďakujem, pekné zastupiteľstvo. Že sa nehambíte.
Postreh | 01-10-2018 11:00:18
Skutocny investor je asi Sidor, lebo tento nema ani na elektrinu.
Pravda pomali vychadza najavo, pozrime sa na to spolu bez mrzkych vasni. Starosta sa stretol a dohodol za nasim chrbtom s Vaskom este v aprili na 150 bytoch. Je to pravda, viem o tom. Potom boli iba dve pracovne schodze, cakalo sa na vizualizaciu vyse 4 mesiace a bolo to iba nakreslene, to by trvalo asi 15 minut . Vasko slubil v telocvicni ze bude spolupracovat s obcou a to ste vy obcania! sme toho svedkami. V clanku bolo ze Vasko pozaduje stale 150 bytov, takze neurobil ziadny ustupok za pat mesiacov, stale tocia o tom istom, Vasko pozaduje, poslanci mlcia ako hanblive panny. Chapem, ze si chce zarobit, ale cela tato zalezitost smrdi. Vyzera to, ze tato dedina je starostova a Vaskova a ostatnich veselo ignoruju. Cele mi to pripada ako nepodareny zart, boli sme v telocvicni a jasne sme tam dali najavo, ze nechceme aby tu Vasko staval a uz vobec nie 150 bytov. Starosta bohuzial jedna netransparentne a necestne. Dva razy som ho volil, ale ti casy uz skoncili. Na obecnej stranke ziadne info, na poslednej schodzi sa prejavil chce to doriesit a podla neho sa to novy poslanci budu ucit dva roky.
Cele zle od zaciatku.
Utajenie nikto o tom nevedel, bolo povedane, ze to je nas problem, on splnil zakonnu povinnost.
Peticia, clanok az potom
Utoky , ze informacie v peticii su nepravdive
Verejna schodza informacie, bohuzial boli rovnake len podrobnejsie. Starosta prehlasil zaujemci su traja, on nevie kto to kupi a zaruku proti ubytovniam nam nemoze dat.
A potom tlacil na pilu, jeho prezentacia bola az smiesna. Pentagon co nam tam ukazal a to chceli odhlasovat! !!! mali by sa hanbit. Tak toto bol fuj, hnus.
Mala nadej boli traja poslanci. S Kurbelom suhlasila cela telocvicna neseriozny investor tu nema co stavat, tlieskala mu cela telocvicna.

Druha schodza, zrazu sa ukazal Vasko investor zachranca od romov, rok a pol vybavoval povolenia a povedal mam to slubene, podpisal zmluvu s obcou, ked sa otvoril specialne kvoli nemu uzemny plan, ze bude spolupracovat s obcou podla zakona, aj totam priznal.
Bola slubena vizualizacia, ktora sa predstavi na verejnej schodzi v telocvicne.
Starosta ustanovil stavebnu komisiu, ktora ma odporucaciu schopnost. Aby zlegalizoval svoje a Vaskove zamery, nie na ozajstnu spolupracu.
Utajenie pokracuje, stale si tam hraju na bohov. Info je len na sol.

Nesuhlasim! Ide tu o princip takto to u nas nemoze fungovat!

Juraj | 01-10-2018 09:39:27
V tom momente, ked sa Vaskovi schvali zmena UP, tak za par rokov sa budete cudovat, ako sa tych 150 bytov nafukne na cokolvek ine. Ved cesticka sa na to nejaka nejde. Vaskovi sa neda verit ani pozdrav. Okrem toho on dostal za ulohu dosiahnut zmenu UP, skutocneho investora doteraz nepozname.Nech tam postavia iba rodinne domy, to by vecsina dolnostredanov akceptovala.
pre debilou | 01-10-2018 09:10:09
Nemali bi ste tu osocovat starostu dal podmienku Vaskovi 150 bytov to sa my zda oukej Vasko bi ich postavil 500
pre podomňou | 01-10-2018 06:34:53
Ty by si si mal dať mozog vyšetriť, neviem ani len pochopiť čo ste niektorí ľudia zač, takto klamať bez akýchkoľvek zábran aby ste sa dostali niekam, fuj hnus,toto už nemá obdoby.
Takýto hrdinovia sa potom schovávajú za anonymitu, lebo inak sa nevedia ani len pozdraviť nieto ešte rozprávať.
pre podo mnou | 30-09-2018 21:27:56
vysetruju starostu za rozkradania eurofondov je snad kazdemu jasne ze je to napoky nadhotene, tak nenadavaj
Pre debila podomňou | 30-09-2018 18:08:16
Kto mal vyšetrovať zberný dvor ti ***** z lesa ?
Pre pravdu | 30-09-2018 17:52:58
Co ma nejaká buchtova , ktorá ide kandidovať za poslankyňu z tým ,že tu chce vaško a sidor,stavať ubytovne? Mňa skôr zaujíma či už vyšetrili ten zberny dvor , a či polák bude nový starosta , ten je proti toho budem voliť.
Pravda | 30-09-2018 17:43:04
Môžeš tu vypisovať koľko chceš, fakty ktoré sa ľuďom zaryli do pamäti pri kontakte s Buchtovú nezmeníš.
NEMENIT UZEMNY PLAN | 30-09-2018 17:30:17


ubytovne pribúdajú a občania sa nemôžu brániť
keď ho zmeníme sa toto stane a nebude to v rozpore zo zákonom
Pokiaľ to nie je v rozpore s územným plánom a investor splnil všetky zákonné podmienky, dedina nemôže zakázať výstavbu ubytovne.
odpoveď pre odpoveď | 30-09-2018 17:18:57
ja jej fandím a ty sa choď prezentovať do krčmy
Odpoveď | 30-09-2018 17:11:55
Dobre pani Buchtová, máte možnosť to tam vymeniť, uvidíme koľko hlasov dostanete vo voľbách, ako poštárka ste sa už odprezentovali ale bohužiaľ pre vás nie moc dobre.
nie ubytovni | 30-09-2018 16:41:56
sučasný starosta s poslancami evydentne serie na ľudi
uz im neverím
hovno padá ze shora dole treba to tam vymeniť
ino nedáme
Helena | 30-09-2018 15:32:22
Sidor je biely kôň Vašku spolu majú kúpenu betonarku, tak asi tušíte ich podnikaelski zámer. Nedovolte zmeniť uzemný plán.
aj keď to chce starosta.
Vlado | 30-09-2018 14:15:06
ja to tu nechcem a pocul som ze to vlastni aj Sidor ten peniaze ma
kamoska byva v dome oproti sidliska za Bilou a davali namietky proti na stavebnom, nevedeli o o tom ze tam budu dalsie nechceli to ale nezastavili ich preto ze v uzzemnom plane to nebolo zakazane a chochmesu nemaju. Dosiahli len to ze nebolo osem patier ale pat.
Petice pisali proti cudzincom je ich tam pozehnane a stale sa boji bude tam Amazon stavat cinziak cely pre cudzincov.
slovák | 30-09-2018 12:21:06
ako to vidím z komentárov nikto okrem vášho starostu vaška a jeho pár poskokov činžáky nechce. Chcú to za každú cenu Ludia nedajte sa. Geto bude pri Bille a može byt aj u vás. V niklovke sa mu to nepodarilo.
ozajstny nasraty dedincan | 30-09-2018 12:11:30
si neni dolnostredan dolnostradania chcu domy

Meander za bilou myslis -vsetkych tam dobre odrbali povodnym cinziakom naslubovali parkoviska ihriska fontanku v parku

je to velka betonova dzungla cista Petrzalka teraz polovicka bytov je na prenajom a byva tam mrte srbakov robia bordel policajti ich neuspesne riesa kazdu chvilu

slovaci odstahuju a bude tal len getho=Detoit pride ich mrte
my nie sme MESTO
mne nedovolil starosta stavat na mojom pozemku vyssie lebo dedinsky raz obce
tak BUDEME OBEC

este to nemal ani kupene a uz sa mal menit uzemnych plan
zazil som toho vela ale toto neni demokracia namiesto veducej ulohy strany je tu veduca uloha prachov hnus.

pre Dolnostredana | 30-09-2018 12:09:57
Ty si neni Dolnostredan. A ak si tak sa tam odstahuj. Ale už potom sa k nám nevracaj. Ešte uvidíš ako to geto pri bile skončí a kdo tam nakoniec bude bývat.
dolnostredan | 30-09-2018 11:25:52
prosím vás čo je zlo výstavba bytovky mimo centra obce už sa tu zobudte čo to tu stále melete za nezmysli čo stým máte všetci zložte sa a nech obec postaví byty ak na to má alebo nech je spoluinvestor keď tak moc chcete kecat súkromným investorom do biznisu kto sa má ským radiť kvapká Vám na búdu keď bude te mať vlasný projekt tiež si doto nenecháte hovoriť každého koho práve napadne kopnúť do investora však sa zamyslite o čom chcete rozhodovať staráte sa do cudzích vecí v seredi je postavéný meander je to tam super investorom boli izraelci na začiatku a nenechali si do toho kecať od nikoho a zrazu chce stavať slovák a podme ho všetci ukameňovať lebo bude mať viac ako mi a vic robí ako mi však robte aj vy a možno sa budete ma%t tiež lepšie namiesto písania blbostí pokopte si záhradu na budúci rok budete mať úrodu ak niečo zasadíte.
Poďakovanie | 30-09-2018 10:39:16
ďakujem za Váš plnohodnotný príspevok je vidieť ako to s nami myslíte, my sme tu len krovie na Vaše kšefty. Tak ste mysleli spoluprácu s občanmi a činnosť stavebnej komisie Je to stále rovnaké stále nás chcete dobehnúť. Už stačilo, mali by ste sa hanbiť. Milujem túto dobu hociaké zlo sa označí ako investićná príležitosť a zrázu je OK a prospešné.

dolnostredan | 30-09-2018 09:21:56
ľudia čo Vám vadia bytovky v bývalej priemyselnej zóne týka sa to bytostne asi 10 domov a to až za hrádzou a všetci sa tu dušujete ako Vám to vadí píšete tu sprostosti o bytovkách ktoré Vás ohrozujú je to nevyužitý priestor medzi starou hrádzou a novou závidíte Vaškovy že to ide stavať tak sa ho opýtajte či nepotrebuje spoluinvestora alebo spoločníka a dajte tam aj svoje prachy a zarobíte ale už konečne držte huby nabalte sa na predaji bytov a šúchajte nohami moralisti.
Dolnostredanka | 29-09-2018 22:01:44
V apríli sa starosta vyjadril že tam bude 150 bytov a potom ustanovil stavebnú komisiu ale nezmenil postoj zasa chce s investorom 150 bytov a prezentuje to ako ústupok občanom no som sklamaná celé zle na čo to divadlo nie sme blbý
krivda | 29-09-2018 20:26:11
Vaskove drze spravanie je pochopitelne ide mu o prachy ale Suryho nechapem, zasa verejne potvrdil ze to je jeho projekt 150 bytov, stale nas ignoruje dokonca aj niektorych poslancov, vobec nic sa od aprila nezmenilo. nebojuje za nas. Moc mu stupla do hlavy, ked som s nim riesil stavbu bol nemilosrdny a nechapem preco by mal Vasko stavat na dedine bytovky. Za to ze vlastni pozemok a co ja tej svoj vlastnim tiez a nikoho to nezaujima co chcem ja musim sa drzat povolenia a uzemaku. Obsusedia radsej predali pozemky nez sa s nim otravovat.
jana | 29-09-2018 18:50:57
Bohužiaľ , ak by nevzišla na svetlo sveta tá výstavba , ľudia by stále verili , akého skvelého starostu majú . A on by si robil za ich chrbtom stále čo chce . Našťastie sa tak nestalo a preto treba ešte pred voľbami dať najavo svoj nesúhlas .
šúry smerácky demokrat | 29-09-2018 18:38:55
Pred voľbami nasľubuje hory-doly a po voľbách si urobí čo chce. To je zastupovať výhradne záujmy bohatých podnikateľov.
Dusan S | 29-09-2018 16:17:44
ol som v aprili na verejnej schodzi v telocvicni a odchadzal som s pocitom ze Vaskovi neverim ale traja poslanci sa nas zastali a starosta dal komisiu bude to OK snad sa nebude menit uzemny plan.
Stazoval som si tiez preco sme neboli informovani a dostal som odpoved, ze to je moja chyba mam chodit na schodze zastupitelstva, to nas*ralo. V rozhlase vyhlasuju hovadiny na facebooku a na strankach obce velke gulove. Starosta sluboval ze nas bude informovat. Teraz tam citam obojstranny informacny kanal to snad nie tie infosky tam neboli ani pred tym ani teraz. Od aprila nula. Kanal sa im niecim zapchal, zeby eurovkami.
Nikto zasa nevie ze starosta planuje 150 bytov v stvorposchodovich cinziakoch.
Vasko naoko suhlasi, a povolia sa cinzaky a potom zrazu ich postavia vyssie kupil to len preto ze mu starosta sluboval osemposchodove.
To bude cudzincov....
názor | 29-09-2018 11:42:36
najlepšie zarobia tí čo aj zamestnávajú aj ubytovávajú cudzincov a pôjdu pres mrtvoli.
názor | 29-09-2018 11:42:34
najlepšie zarobia tí čo aj zamestnávajú aj ubytovávajú cudzincov a pôjdu pres mrtvoli.
pre Amateri | 29-09-2018 10:13:12
Tie čo stoja vedľa panelovky smerom na Sered?
Amatéri | 29-09-2018 08:31:20
Ja tam mám už kúpené tri byty. Hahahahaha
Maroš | 29-09-2018 06:15:53
Akože investor(p. Vaško) nechce stavať rodinné domy, on chce mať v územnom pláne funkciu občianskej vybavenosti, aby sa tam mohlo stavať čokoľvek k jeho prospechu. Jeho obec ako taká vôbec nezaujíma a obyvatelia obce už vonkoncom nie. Pre neho je dôležitý starosta, ktorý tlačí ako sa dá na schválenie zmeny územného plánu pred voľbami. Podľa toho je vidieť, že súčasný starosta nejedná v záujme tých, ktorí ho zvolili do funkcie. A pri voľbách sa podľa toho zariadiť.
pre podnikatela | 28-09-2018 23:03:34
Jasné že to bolo dohodnuté. V-Š-V sa trochu zadrhlo. Po volbách je geto isté. A ryže bude dost.
Podnikatel | 28-09-2018 22:16:41
pisal som to tu starosta si presadi svoje je to vopred dohovorene len sa to pred volbami zdrzalo
ostražitost | 28-09-2018 21:38:33
treba byt ostražitý lebo už slintajú nad tými 150 bytmi čo tam presadzuje starostov kamarád vaško. A nikdo nezabráni aby sa tam potom nezriadili ubytovne ako chcú urobit aj v niklovej hute.
Luboš | 28-09-2018 21:36:23
Nie, ste zle informovaní, všetko bude moje.
budúcnost | 28-09-2018 21:30:23
vízia s.r.o čky
dve poschodia p.Šúry
jedno poschodie p.Moravčík a p.Chynoranský
zvyšok ubytovne p.Vaško a p.Sidor
činžiaky postavá Lukystav
pre Vraj | 28-09-2018 202718 | 28-09-2018 21:19:46
Vieme, o tom, to povedal Vaško v telocvični pred všetkými on môže postaviť dvanásťposchodový hotel plných srbákov a jeden tenisový kurt (nie je to pravda), ukazoval aké povolenia si vybavil za rok a pol a hovoril, že mu to starosta viacej menej sľúbil, inak by sa neotvoril územný plán, on nemusel informovať ľudí, to je problém obce, že nik o tom nevedel. On môže stavať ubytovňu na svojom pozemku za domom, ba hocikde kde kúpi pozemok. Povedal veľmi presvedčivo, budem spolupracovať s obcou a to ste Vy občania. To nemalo chybu, len akosi sa zabudol opýtať čo tam občania chcú, asi tak silno spolupracoval že to nestiho
Teším sa | 28-09-2018 20:54:16
Veď Starosta tam bude mať svoj podiel, on tam bude môcť pustiť teba keď mu budeš robiť opicu. Vlastne ty už opicu robíš pre Poláka ale ten ti zato nič nedá.
Pre teším sa | 28-09-2018 20:48:46
Nie pustíme tam najprv starostu počul som , že sú tu na predaj ešte pozemky za jedno euro on ich potom predá za 50 .aby bolo na nový domček ,byt .a potom nám zamáva.
Polak | 28-09-2018 20:44:22
Podľa šaša si starostovia opica.
Teším sa | 28-09-2018 20:41:19
Ja som počul že to bude mať 18 poschodí a na streche bude ďalekohľad ktorý bude vidieť až cez steny rovno do taniera. Poláková úderka bude mať vstup zadarmo.
pre šašo | 28-09-2018 20:40:37
starosta by to chcel, ale bojí sa a ty nepredbiehaj najprv musí byť verejná schôdza v telocvični a predstavená poriadne zpracovaná vizualizácia, nie ten pentagon ako minule a musí sa odhlasovať zmena územného plánu poslancami, viem si nachystaný hlasovať za, si zaškolený od starostu, to asi takéto zaškolenie mal na mysli, tak cca dva roky bude zpracovávať nových, hádam niečo pre nich urobí, alebo budú robi na obecnom, možno budú smeráci a keď nie tak má svoje policajtské metódy. Urobíme lotériu a vyhráme kopec peňazí, lebo vieme ako budete vopred hlasovať. Keby sa nerozhodovalo o celej dedine, bolo by to aj smiešne.
Pre saso | 28-09-2018 20:33:52
Daj myši , boli lepšie. Neboj ak budete presadzovať tie ubytovne príde aj televízia ,aby sme sa mohli zviditeľniť pán starosta sa určite poteší ukáže aj sprivatizované rameno.to bude saskaren .prídu aj poslanci starostove opice.a veď aj vaška určite pozvite,nech ukaze hotel.
Vraj | 28-09-2018 20:27:18
Že vraj bude 12 poschodová tá ubytovňa.
Šašo | 28-09-2018 20:24:38
A preto odhlasovali výstavbu a ty sa môžeš strčiť....
novinky z obce | 28-09-2018 20:17:52
na poslednej schôdzi čistá komédia Moravčík nenápadne nadhodil, že má Vaško nový projekt a starosta sa hneď chytil a tlačil na pílu, oni to musia dokončiť, pretože nový poslanci sa to budú učit dva roky, len falošný maltézky rytier starosta je ten vyvolený hlava pomazaná najmúdrejša. Morálka ho netrápi, že si následky ich rozhodnutich bude niesť na pleciach nové zatupiťelstvo. Prerátal sa bol si istý, že sa jeho majestátnosti nikto nepostaví, stačilo mu sa pred voľbami stiahnuť a zavádzať po dedine ja nič ja muzikant.

To aj bolo, štyri mesiace nič, rokovačky iba dve. Pozor, jeho chovanie nasvedčuje tomu, musí to dotiahnuť, je vážne ohrozený Polákom, preto tie špinavosti v ich komentároch. Je to smutné, budú sa to snažiť za každú cenu presadiť.
Nenápadne potichučky, ako od začiatku. Otázka stojí Šúrymu za to obetovať svoju politickú kariéru? Nech sa opovážia o tom hlasovať bez verejnej schôdze.
Pre úderku | 28-09-2018 20:13:20
Hahahahaha😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉
Dobrý vtip
Pre uderku | 28-09-2018 20:07:42
Máš pravdu poláková a svehlova úderka je v presile hádaj kto zvíťazí .
Pre Polákovú úderku | 28-09-2018 19:55:24
Ja mám radšej slivovičku, a kde a prikom budem stáť do toho treba prd. No ty s tým Polákom nepochodíš.
pre borovičku | 28-09-2018 19:46:39
Ty už zalez a daj si borovičku a porozmýšľaj aj z ostatnými či ty naozaj stojí za to štát pri starostovi .
Pre Polákovú úderku | 28-09-2018 19:22:41
Už dajte niečo nové. Tie ubytovne už ste postavili.
pre obyvatel | 28-09-2018 19:19:34
Máš pravdu čo píšeš teraz sa snaží starosta za naším chrbtom to schváliť aj proti nesúhlasu pracovnej skupiny a ludi v Dolnej strede. A nie len to jeho sesternica sa vyjadrila , žen si tam chce kúpiť byt a súhlasí ,z výstavbou . inak jej syn kandiduje za poslanca . A nebýva ten len tak náhodou v Seredi? Žeby si zobral príklad z pána starostu , ktorý keď kandidoval 1 krát tak si dal trvalí pobyt k švagrinej a inak tu ani nebýval?
Obyvatel | 28-09-2018 12:16:20
som znechuteny co si starosta dovolil v poslednom volebnom obdobi! Najma z toho ze potajomky planoval s Vaskom osemposchodovy hotel
s obchonym centrom. Nikto v nasej ulici o tom nevedel a ze dal skratku na uradnu tabulu to som prehliadol bolo tam len nieco Zmeny a doplnky v lokalite A ( ani som netusil kde to a co tam idu stavat, tak som po tom nepatral, pretoze v poslednej dobe sa tu stavalo vela novych domov predpokladal som ze ide o domy) potom ked som sa dozvedel co tu chysta tak som to pozeral este raz a veru az na spodku dokumentu bol odkaz na ktory sa nedalo kliknut musel si ho zkopirovat az tam bolo napisane co idu stavat. Nastvalo ma to! normalny clovek by o tom ani nerokoval s Vaskom!!! lebo to nie je v prospech obcanov a vyzera to ze sa tu zastupuje vyhradne pan Vasko
Mam tazke srdco aj na poslancov dovolili Vaskovi aby sa rozkrikoval v telocvicni ako moze stavat xposchodovy hotel az do neba len tak a ze aky je ustretovy ze s nami jedna. Nie je to pravda, mam btratranca architekta vysvetlili mi ze, podla uzemneho planu , ktory plati teraz musi splnit nizku vysku zastavby a keby chcel stavat hotel aj ked ho oznaci ako sportovy , musel by postavit na vacsine uzemia zaradenie pre sport, v ziadnom pripade by nestacil tenisovy kurt alebo jedno male ihrisko. Ludia zobudte sa takyto ludia nebudu obhajovat nase zaujmy!

Pre haha | 27-09-2018 20:46:43
Ty robíš šaša tu.
tak zo seba | 27-09-2018 20:03:13
si sasa nenechas robit ale z druhych si ho robis ty si teda hrdina haha
haha | 27-09-2018 18:54:24
Ešte to by mi tak chýbalo robiť na zastupiteľstve zo seba šaša , ako terajší poslanci myslím , že Vás neprekoná nikto . Starosta len za nitky ťahá a Vy pritakávate ako opice v cirkuse haha.
a ty si | 27-09-2018 18:15:15
urcite jeden z tych kandidatov co si mysli ze bude mat prinos okrem trapnych komentarov na internete :)
fero | 27-09-2018 18:05:15
Aha poslanci a starosta sú na zastupiteľstve nemá tu kto písať komentáre:D A potom čo komando pôjde do baru na pivečko prebrať stratégiu :D :D: :D.
pre ĽUBOŠ BLAHA | 27-09-2018 142601 | 27-09-2018 17:06:10
daj vlastný názor kopírovať vie každá cvičená opica
Pravda | 27-09-2018 16:59:44
pre program sas a sotatných : Tuším ste si toto fórum pomýlili z politickou debatou . vyvediem vás z omylu každá strana hrabe len pre seba pred voľbami po voľbách nič nespraví . Ale my ti máme inú situáciu . Naozaj treba zmenu a tou je Polák a je mi šuma fuk či je KDH mňa zaujíma jeho postoj k ubytovniam , par dón k hotelu.
Program SAS | 27-09-2018 15:41:11
v ľubozvučných slovíčkach sa skrýva pravda, nemilosrdne z nás pracujúcich urobia novodobých otrokov bez práv. Olichargovia a bohatá smotánka budú bohatší a stredná trieda bude chudobná, chudáci radšej umrú od hladu. Opakujú po starovekej Sparte dôchodcovia, malé deti, invalidi nemajú právo žiť. Nemocnice budú akciovky= bude to ešte drahšie, budeme rodiť deti a umierať doma. Ďalšie zdravotné poisťovne= ďalší nenažraní supy. Šetriť sa bude tak, že to pacient zaplatí. Bojoval si za vyššiu mzdu, tešil si sa na sviatok alebo príplatok zaň ho, zabudni. Aj smiešna sociálna politika Fica, ktorý sa nehanbí mať na sebe hodinky v cene malého bytu je humálna oproti SAS. Štát bude len pre boháčov, budú platiť menej daní a my všetci im budeme slúžiť. Školstvo bude tiež lukratívný biznis.

Neveril by som a nevolil ich. Nezabudnite na kauza Sasanka, Sulík jedna ruka s Kočnerom a s hayekovcami, Martin Chren, hlasovanie o eurovale atd.....
Je to len boj o koryta, kto si viacej urve!!!!!!!!!
Uderka | 27-09-2018 14:56:11
kádehacke svine môžu tahať krista za nohy a čerta za rohy a všetko je ok že komando polaka
pre jozef | 27-09-2018 14:54:55
ty si ozaj *****
Jozef | 27-09-2018 14:47:19
...hlavne, ze bolsevicke prasce prejavuju pokoru.
ĽUBOŠ BLAHA | 27-09-2018 14:26:01
Počujete to ticho? Predstavte si, že by nejaký bankový úradník porušil bankové tajomstvo v prípade Kisku. A že by tento úradník bol na výplatnej páske poslanca Smeru. Čo myslíte, čo by robili média a mimovládky? Žiadali by exemplárny trest, dožadovali by sa ôsmych rokov basy, vrieskali by, že Slovensko je mafiánsky štát.

No keď asistent poslanca SaS dostane za bankový zločin najnižší možný trest, trojročnú podmienku, tak sú média ticho. Čušia ako voš pod chrastou. Tichúčko sú všetci tí veľkí moralisti, slobodemokrati, transparentisti, slniečka... Lebo obeťou zločinu nebol \"ich človek\", ale politik Smeru. A tak je vlastne všetko v pohode. Ešte budú zo zločinca robiť ľudového hrdinu.

Ale však v poriadku. Precedens ako delo. Nabudúce si možno nejaký nabudený úradník posvieti na účty Kisku, Haščáka, Sulíka či Kollára. A verejnosť sa dozvie, ako chlapci kšeftujú. Lebo tak to je asi správne, že?

Ja sa nebojím, milí moji, ja na účte nemám milióny. Na pozore nech sa majú zbohatlícke prasce. Však za trojročnú podmienku si hocikto lajzne porušiť bankové tajomstvo. Ak z toho bude dobrá odmena, že áno. Nechcem do toho nikomu kecať, ale takto si ten kapitalizmus neudržíte, truhlíci 😉

Ešte smutnejšie je ticho okolo Pohody. Pred 9 rokmi som skoro prišiel o kamaráta, ktorého tam privalil stan. Lebo šlendriáni nevedia zabezpečiť ani ochranu účastníkov hudobného festivalu. Zomreli dvaja mladí ľudia a pred týždňom súdy rozhodli, že organizátori Pohody majú zaplatiť obom rodičom 30 tisíc eur. Čo je tragicky nízka suma a uznáva to aj denník SME. Ale nikto nekričí, aká je to nespravodlivosť. A že Pohoda by mala zaplatiť viac.

A viete, čo je najsmutnejšie. Že títo veľkí hrdinovia kapitalistickej práce, Rybanič zo SaS aj Kaščák z Pohody, nemajú ani štipku pokory. Jeden sa chce odvolať, hoci dostal najnižší možný trest. Druhý odvolanie zvažuje, lebo zrejme sa mu zdá byť veľa aj tých úbohých 30 tisíc za dievča, ktoré dnes mohlo žiť nebyť Pohody. To už sú len hrdinovia!

Nevadí, že sa pácha zločin. Nevadí, že umierajú ľudia. Keď ide o pravicové slniečka, tak je všetko v najväčšom porádečku. Médiá držia ústa. Aké pokrytectvo!

Nemajú hanby, nemajú česť, nemajú pokoru. A médiá im asistujú v legitimizovaní špinavostí. Ak si na správnej politickej strane, môžeš páchať podvody ako Kiska, môžeš páchať zločiny ako Rybanič, môžeš mať na svedomí mladých ľudí na Pohode - to nevadí, bude ti odpustené. Robíš správnu vec, lebo nenávidíš Fica a Putina. Si \"náš človek\", človek liberálnej kaviarne.

Ale ak si smerák, ľavičiar, komunista, skús len prejsť cez cestu mimo priechodu a spravia z teba kriminálnika. Takto si tu žijeme. Čudujete sa, že už to v pracujúcich ľuďoch vrie?

Súdy potvrdili, že asistent poslanca SaS spáchal trestný čin.

Súdy potvrdili, že organizátori Pohody nesú zodpovednosť a majú platiť pozostalým.

Súdy vymeral škandalózne nízke tresty. V oboch prípadoch. A odsúdení aj tak neprejavili ani trochu pokory.

Je to morálne zlyhanie a nepekný precedens. Ale jedno je beztak neodškriepiteľné - nie sú to hrdinovia, ale páchatelia. Slovensko to vedelo vždy, ale oddnes je to oficiálne potvrdené. Vinu zo seba nezmyjú, nech im dali akokoľvek nízke tresty.

Svet slovenskej pravice: sloboda, solidarita, pohoda... A zločiny.
pre Argumenty | 27-09-2018 14:09:58
a vies ty vobec co je SLUSNE SPRAVANIE ?
SME-rácke obedy nie sú zadarmo | 27-09-2018 14:04:38
Citujem z článku
Na Slovensku pracuje aktuálne 60-tisíc cudzincov a pri nedostatku domácich zamestnancov obsadzujú každé druhé nové pracovné miesto. Ak cudzinec poberá priemernú mzdu 1 000 eur mesačne v hrubom, z jeho ceny práce na úrovni 1 352 eur inkasuje štát dane a zdravotné odvody vo výške 244 eur za mesiac. Pri 60-tisíc ľuďoch je to pre štátnu kasu príjem 175 miliónov eur ročne. Aj vďaka týmto dodatočným príjmom môže vláda uvažovať o sociálnom balíku, v rámci ktorého sa majú zvyšovať vianočné penzie, znižovať dane pre rodičov či zaviesť pre žiakov jedlo zdarma.

(neverím v minulom článku bolo napísane , že zarábajú o veľa menej ako Slováci, xrát som bol svedkom toho, že sa nadriadený vyhrážal lacnejšou pracovnou silou Srbom ).
Typické, najprv z nás politici urobia pracujúci chudobinec a následne socky. Vďaka, nemám nič proti obedom zadarmo, ani proti vlakom. Ale sociálny štát nie sme, keď nie je postarané o našich invalidov, dôchodcov a mladé rodinky to majú ťažké a naše ženy, sú nútené cestovať do štátov, ktoré žijú lepšie na náš úkor a starajú sa o ich deti, dôchodcov a invalidov. Trocha sa dá žiť v okruhu cca 100 km okolo Bratislavy na zvyšok krajiny naša vláda zvysoka kašle.
Štát (zahraničné firmy) ich súrne potrebuje, tlačí sa na vedúcich aby vedeli po srbsky a musia sa ubytovať. Ich nočná mora je zastavený pás, prišli by o kopu peňazí.

Citujem z článku
Najväčší odpor majú niektorí Slováci k prisťahovalcom z Afriky a k moslimom. Dôvodom obáv je odlišná kultúra a v mnohých prípadoch aj skrytý rasizmus. Z daných krajín k nám však cudzinci v súčasnosti takmer
neprúdia.
Ďalšie vymývanie mozgov, naše slovenské noviny toto o nás píšu, preboha kde to žijeme? Premyslene nás cvičia na ich príchod podsúvajúc nám skrytú myšlienku, keď s tým nesúhlasíš si zlý rasista!
V kontexte toho, že kľúčový taliansky a nemecký politici priznali, že si nevedia rady a tak rezolútne žiadajú, aby ich prijali aj ďalšie štáty, sa ich príchod blíži. Jedna vážená nemecká polička navrhla aby sa cudzinci naverbovali do armády, kde sa využije ich nevyužitý potenciál. Dúfam, že ten návrh neprejde, lebo v tlači často čítame o ich násilných činoch na bezbranných, často zbabelo útočia v skupinách s nožmi, mačetami a bombami. Akú ničivú silu im dajú do rúk?

...a to všetko v jednom článku ...
https://spravy.pravda.sk/ekonomika/clanok/479662-ekonomiku-drzia-aj-cudzinci/
argumenty | 27-09-2018 100412 | 27-09-2018 131542 | 27-09-2018 13:57:55
Vieš ty vôbec čo je to osočovanie ?
trapko | 27-09-2018 13:53:20
ked si to nepisal tak co sa ozyvas
argumenty | 27-09-2018 100412 | 27-09-2018 13:15:42
to si laskavo vybav s tym co o tom pisal a zasa neosocuj nas vsetkych!
pre debilka | 27-09-2018 100528 | 27-09-2018 13:01:36
temu musime zabranit mi tu tie patposchodove ubytovne chceme a preto volime Suriho, Andela, raininca, borovicku! A samozrejme teba cmuk cmuk. a chceme aj zvysenu dopravu at to tu slape ako v meste
Karči | 27-09-2018 12:54:16
Turistické atrakcie v Serdeheli - zberný dvor uprostred obce, bývalá niklovka so súčasnými ekologickými prevádzkami a plánované najväčšie ubytovne cezpolných robotníkov v strednej Európe. To nemá chybu. Samé chuťovky.
pre debilka | 27-09-2018 10:05:28
Si iba trápny debilko ktorý sa chce za pomoci seredonline vyškriabať na stoličku na ktorú sa aj tak nedostaneš
argumenty | 27-09-2018 10:04:12
vieš ty vôbec čo sú to argumenty ?

Napríklad tu si tvrdil že zberný dvor nemá stavemné povolenie a nebude skolaudovaný, a čuduj sa svete SKOLAUDOVALI HO
že by toto boli tie ARGUMENTY , ktoré nám došli ?
pre pre starostovo komando | 27-09-2018 094630 | 27-09-2018 10:00:44
preto si sa ty podpísal aby som ťa bral vážne HAHAHA
komando poláka a spol | 27-09-2018 09:59:15
jednoduchá otázka aké argumenty došli a komu ? stačí jednoduchá odpoveď !
pre starostovo komando | 27-09-2018 09:46:30
aka spina? jednostranne to tu spinite vy, dosli Vam argumenty tak urazate, zastrasujete, zavadzate!!!! mali ste sa spravat lepsie sa necudujte potom su to nasledky Vasho spravania
ked chces aby ta niekto bral vazne tak sa nabuduce podpis.
Uderka | 27-09-2018 09:21:34
toto je tá úderka nasadená od seredonline ?
To kvôli nim sa tu nahádzalo na predchádzajúce zastupiteľstvo toľko špiny ?
Fuj hanbite sa Polák, Dobiš, Švehla, Buchtová, Válkyová, dedinčania už teraz vedia kto je tu a aký je farizej.
Grc, hnus a sračky, fuj.
Karči | 27-09-2018 09:07:13
Je potrebné vo voľbách dať hlas tým kandidátom, u ktorých je predpoklad, že budú skutočne zastupovať občanov obce napr.: Polák, Dobiš, Švehla, Buchtová, Válkyová. Týmto dám svoj hlas vo voľbách a dúfam, že to urobí aj väčšina voličov.
Ubytovne | 27-09-2018 07:44:21
Ubytovne sa začnú už stavať
Pre Evku | 27-09-2018 05:52:14
Evka dakujeme že nás informuješ. Vo volbách tebe držíme palce. Aspon do volieb nech je s výstavbu pokoj.
Eva Válkyová | 26-09-2018 23:26:34
Zdravím všetkých diskutujúcich

bude schôdza, mrzí ma, že sa nemôžem dostaviť. Výstavba lokalita A by sa tam nemala riešiť, zatiaľ sme mali len dve pracovné rokovania, z každej som napísala článok. Na poslednej schôdzi sme sa dohodli, že ďalšie rokovania budú až po voľbách s novým zastupiťelstvom. Naďalej sa budeme snažiť tvoriť územný plán tak, aby vyhovoval aj občanom. A tiež budeme trvať na sľúbenom verejnom predstavení projektu v telocvični, kde sa budete môcť k tomu osobne vyjadriť.

Štvrtok, 27. septembra 2018 o 17.00 hod. sa uskutoční v zasadacej miestnosti Obecného úradu obce Dolná Streda 25. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede.


Program:
1. Otvorenie, schválenie programu a určenie overovateľov zápisnice.
2. Kontrola plnenia uznesení z predchádzajúceho zastupiteľstva.
3. Prerokovanie zabezpečenia prípadnej budúcej pohľadávky Poskytovateľa zo Zmluvy o NFP vo forme vlastnej blankozmenky a jej vystavenie pre Poskytovateľa NFP pre projekt: Zberný dvor v obci Dolná Streda, kód ITMS2014-:310011B082.
4. Aktuálne otázky miestnej samosprávy:
- Prerokovanie opatrení na nekvalitu cyklotrasy vo vlastníctve TTSK v našom k. ú.
5. Interpelácie poslancov.
6. Diskusia.
7. Záver.
Pravda | 26-09-2018 18:42:46
ja prídem len či aj ty prídeš. Už som si to zariadil. Nechcem mať v susedstve srbov ani náhodou.
Miro K. | 26-09-2018 16:12:18
Prrepacte, ze sa miesam do debaty, ale som nahnevany z vyvoja situlacie. Bolo som v kine Nova a aj v telocvicni. Som rodeny dolnostredan a protestujem proti zameru p.Sidora a p.Vaska stavat ubytovne. Vnimam to tak, ze
kvoli priemyselnej zone sa zvysuju ceny plosne nehnutelnosti, ale kto ma smolu byva blizo ubytovne, tak to v zivote to nepreda alebo fakt lacno. Stat nam nezvysi platy aby sa oplatilo prestahovat sa z vychodu, na vychode stoji byt o cca polovicku menej, ked maju splacat hypo, radcej idu do zahranicia. 300 tisic mladych ludi a vela ich je s vysokou skolou je v zahranici a zatial sa nemaju preco vratit, ztratili nadej na slusny zivot. Ja svoje deti a vnucata vidim trikrat za rok, pretoze aj moje deti su mimo Slovenska. Som dochodca a niekedy sa rozhodujem medzi nakupom liekov alebo potravin, moje deti nechceli dopadnut ako ja a bez ich podpory by som sa mal tak zle ako vacsina dochodcov.
pre prispevok | 26-09-2018 15:42:22
ved tu ludia pisali ze vasko chce stavat zo svojho tie ubytovne za ucelom zisku prenho a ze ceny nehnutelnosti kvoli tomu pojdu dole...to si nejako protireci aj ked oboje smeruje k obhajobe toho isteho proti zamestnavaniu cudzincov
prispevok | 26-09-2018 15:18:05
Je 87-tisic volnych pracovnych miest na ktorych chce stat zahranicnych pracovnikov a cca 62-tisic cudzincov uz u nas pracuje ( urcite je to ovela viacej) za nissiu mzdu a dhsie. V mediach je propaganda ako je to super pre nas a pre ekonomiku, to ale s realitou nema nic spolocne.
Stat da danoveprazdniny, pozemky, a postavi prijazdove cesty (ani na stavani Jaguaru Slovensko nezarobilo) a infrastrukturu za nase peniaze. Zisk si vyvazaju von a vieme ze dane neplatia, JEDINA TROSKA VYHODNA VEC SU PRACOVNE MIESTA. Ale zahranicne firmy navozia do nasej krajiny zahranicnych pracovnikov, aby znizovali mzdu a pozaduju aby sme stavali najomne byty za statne, aby mali kde byvat. A potom budeme citat v novinach o tom, ze ako je to super, ked dostaneme par drobnych zpatky do statnej kasy z odvodov ? Dochodok im takisto bude treba vyplacat. Takze kto a ako na tom profituje? Len zahranicne firmy. A jednociselko ktore sa vola hruby domaci produkt? Environmentalnu zataz a zvysenie cien nehnutelnosti musime znasat my. Stat neobhajuje nase zaujmy, len zaujmy zahranicnych firiem, KTORE SI ZISK VYVAZAJU VON.
POUCNE POVINNE PRECITAT | 26-09-2018 12:56:24
http://klubnarodohospodarov.blog.pravda.sk/2018/09/25/trh-prace-nesluzi-obcanom-slovenska-obcania-su-na-nom-tovarom/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_rightbox
pre pravda | 26-09-2018 12:52:18
hlavne nezabudni prist ty nie jak minule tiez si tu burcoval a sam si nebol ty trol
Pravda | 26-09-2018 12:44:21
Nerieš tu trolov , ktorých platí starosta, príd na zastupiteľstvo tak bude naša sila.
Aj mne je ľúto | 26-09-2018 12:27:35
že ťa už polícia neporiešila, za tvoje príspevky. Nerob si ilúzie o tvojej anonymite a prestaň porušovať zákon.
Je mi ťa lúto | 26-09-2018 12:15:14
Ja o voze ty o tej svojej koze, už som povedal choď lekárovi kým to s tebou nesekne načisto.
pre Diagnózu | 26-09-2018 12:05:47
Dík za konzultáciu, plná telocvična občanov je duševne chorá???!!!!
to je vážna urážka, totalita už skončila, už sa to nenosí, keď mal človek nejaký názor bol proti strane, aha v demokracii podla Smeru je duševne chorý aha.
Diagnóza | 26-09-2018 11:53:30
Pre teba mám jednu radu. Keď že základom liečby je včasná a správna diagnóza a tvoje psychické poruchy sa v minulosti označovali ako duševné choroby. Týkajú sa teda tvojho vnútorného sveta alebo určitých aspektov tvojho správania, tak ti radím, že by si mal už konečne navštíviť svojho lekára.
pre komediant | 26-09-2018 08:16:00
Chápem ťa, s každým snížením o jedno poschodie menej penazí
je mi lúto, ale bránime si svoju dedinu, keď sa ti páčia činžiaky bude sa stavať v Seredi, vieš to je mesto, tak sa tam prestahuj. Ubytovne asi chceš podla tvojej reakcie, p.Sidor poslal elaborát mestu, podla neho má nárok na ubytovne v priemyseľnej zóne a ten nezmyseľ mu krajský súd odobril. Takže budeš mať blízko hooodne ubytovaných cudzincov, určite ti to nebude vadiť. Príjemné bývanie. Máš pravdu štát ich súrne potrebuje, ty nerobíš vo fabrike za pásom skús oprobovať na rok a potom uvidíš, aké super pdmienky zažiješ. cha cha


pre komediant | 26-09-2018 08:15:59
Chápem ťa, s každým snížením o jedno poschodie menej penazí
je mi lúto, ale bránime si svoju dedinu, keď sa ti páčia činžiaky bude sa stavať v Seredi, vieš to je mesto, tak sa tam prestahuj. Ubytovne asi chceš podla tvojej reakcie, p.Sidor poslal elaborát mestu, podla neho má nárok na ubytovne v priemyseľnej zóne a ten nezmyseľ mu krajský súd odobril. Takže budeš mať blízko hooodne ubytovaných cudzincov, určite ti to nebude vadiť. Príjemné bývanie. Máš pravdu štát ich súrne potrebuje, ty nerobíš vo fabrike za pásom skús oprobovať na rok a potom uvidíš, aké super pdmienky zažiješ. cha cha


Komediant | 25-09-2018 22:34:27
Ja nepotrebujem nič uhrať, jediný kto tu hrá divadlo si ty.
Názor | 25-09-2018 22:15:33
neuhráš to Šúry verejne priznal žiadne záruky nám nedá a Vaško jeho kamoš je záruka ubytovni.
Divadlo | 25-09-2018 21:35:28
Už sa spamätaj ty komediant.
Bud ferovy | 25-09-2018 21:29:28
Ty budes na schodzi posranec daj ludom zaruky ze tam ubytovne nebudu najlepsie pisomne a uverejni to a opytaj svojho kolegu preco klame o jednoposchovych
Trapoško | 25-09-2018 20:46:11
Ty tu trepeš stále o vymyslených ubytovniach v tvojej chorej mysli, takže by si bol originálny sa asi ťažko dá povedať.
Pre sasko | 25-09-2018 19:49:33
Myši už boli daj ine nech si aspoň trošku originalni.
Šaško | 25-09-2018 19:45:45
Hrdina si ty ale iba pri klavesnicovej myši. Takých bolo.
pre komando | 25-09-2018 19:06:55
pre zmena | 25-09-2018 17:51:00 Ty tam budeš určite lebo si poslanec . hrdina
pre zmena | 25-09-2018 17:51:00
No čo hrdinovia ? Môžete prísť, zasa vás tam bude ako šafránu. HAHAHA

https://www.dolnastreda.sk/
pre zmena | 25-09-2018 17:37:15
To kde si čítal, v katolíckych novinách na športovej strane ?
onanym | 25-09-2018 17:36:51
No mam dojem, ze o vystavbe-nevystavbe sa rozhodne urcite pred volbami. Ak to bude schvalene, uz bude neskoro... Ale to nepisem asi ziadnu novinku..
pre zmena | 25-09-2018 16:35:30
Fakty
Sury, Andel, Borovicka, Rajninec,Oravec su za vystavbu preukazane ich spravanie otras
pre zmena | 25-09-2018 16:14:26
Ty si iný jasnovidec, ty vieš čo iní budú robiť. Úžasné daj sem meno a budem voliť iba teba.
Zmena | 25-09-2018 14:44:11
Polak, Valkyova, Svehla,Bichtova, Dobis su proti a
nevolit co su budu hlasovat pro Sury, Andel, Borovicka, Rajninec,Oravec,Vranka,Majtan, Slaninova.
pre občan | 25-09-2018 104529 | 25-09-2018 14:24:45
Máš pravdu ,musí byť zmena inak sme v keli...
pre občan | 25-09-2018 10:45:29
nepáči sa mi, že točíte niečo o dvojpodlažnom hoteli, sú to klamstvá. Vaško bojuje za maximálnu zastavanosť a výšku. Hotel má ubytovaciu funkciu, aby sme nedopadli ako Hutník, hotel je blbosť, nie sme v Tatrách,
Investor chcel osemposchodové a keby nebol článok v sol a petícia, tak by sa už stavalo.
Neverte starostovi, jeho politika je priehladná, pred voľbami sa opekňovať ja s tím nič nemám. Preboha veď on s Vaškom to od začiatku vymyslel a keď sa mu to nepodarilo utajiť, tak to chcel presadiť aj proti verejnej mienke a po voľbách to zas vytiahne s heslom rozvoj dediny, bývanie pre mladé rodinky. To je každému snáď jasné, tak tu neklamte. Komisia nemá žiadnu právomoc a je preto, že bol predvolebný čas, a zasa v zápisniciach ani riadka o info o výstavbe, v programe bol o tom bod. Na stránkach taktiež a všimol som si, že sú vymazané súbory posledné zmeny a doplnky. Dolnostradiania sa musia informovať na sol.
Starosta sa dáva do pózy, ako mu všetci ubližujú, ale je to presne naopak, neférové jednanie za naším chrbtom je jeho predvolebná kampaň a preto ja ho voliť nebudem.
pre občan | 24-09-2018 22:43:08
ty nám chceš zákerne zle ty blbá karmo, keď tu chceš megaubytovnu. Si kompletný!!!!!
presne tak | 24-09-2018 21:30:15
myslím v Seredi
a na starostu | 24-09-2018 20:05:10
1 z 3...
odkial cerpas | 24-09-2018 20:03:29
5 zo 16 ked uz...
presne tak | 24-09-2018 19:54:56
Je zaujímavé že aj u nás je z 37 kandidátov len 3 za Smer.
A jaká to bola bašta Smeru.
stopka poslancom smerákomci | 24-09-2018 15:14:58
Smer vládnuca strana navždy mala najväčšiu možnosť reformami posunúť Slovensko niekde úplne inde, ale namiesto toho nás za judášsky groš zapredala mafii a oligarchom.

Už stačilo! za Slušné Slovensko.
pre občan | 24-09-2018 14:46:02
Ako nás ten hotel teda ubytovňa obohatí ? Ak sa ty to tak páči nasťahuj si ich domov, alebo daj Vaškovi pozemok ty a postav si to u teba . neoháňaj sa tu karmou je to sakra trap né. To ty kto natlačil starosta ? Treba zvýšiť platy a žiadnych cudzincov potrebovať nebudeme .ide len o biznis a kto to nevidí je bud blbí , alebo mu to vyhovuje...
Dolnostredan | 24-09-2018 14:45:32
Treba sa pozerat aj na to kolko pracovnych mist tu bude a pre koho je tu Amazon, cukrovar,lidl, cely seredsky priemyselny park kopec ludĂ­ co chodi do firiem sa ubytovava v trnave

to si napisal nevies, ze zahranicni robia lacnejsie a dlhsie
zaspal si dobu, to uz ne je pre nasich
neboj sa budes tu mat ubytovnu aj patposchodovu
pripada ako dobry napad chciet zaruku aby tu nebola ubytovna Vasko ma zdiskeditovane meno
Az ked bude seriozny investor potom mozeme uvazovat o stavani.
Ked chces byvat na sidlisku kup si byt v Seredi a silno sa modli, mas velku pravdepodobnost ze v tvoji susedia budu neprisposobivy hlucny zahranicni robotnici.
Si hrdy na nasu dedinu tak si uzij dokial je cas lebo nik nevie ako bude vyzerat v buducnosti.




Alenka | 24-09-2018 14:26:58

Dvojpodlažné, snívaj s nami :-):-)
občan | 24-09-2018 13:04:24
a pre všetkých čo repcú, a kritizujú starostu a poslancov platí kto nič nerobí nič nepokazí. a pre tých čo to nechápu tak,, Hoď kameňom kto si bez viny.
občan | 24-09-2018 12:56:38
všetci tu chcete povedať že ked zastupiteľsto a starosta schvália dvojpodlažný malý hotel z reštauráciou tak p.Vaško si postaví čo chce. Tak potom načo máme stavebný zákon.Zobudte sa chcete sa zhrabať do zeme a nič nerobiť len sa hrať na svojom piesočku. Každá dobrá myšlienka je pre Vás zlá a neprípustná. Neoplatí sa sem nič písať.Treba sa pozerať aj na koľko pracovných miest tu bude a pre koho je tu amazon, cukrovar, lidl, celý seredský priemyselný park kopec ľudí čo chodí do firiem sa ubytováva v trnave len mi to pripadá že ak by to bol Váš projekt bolo by to super len keď to je cudzí človek tak nič slepá závisť z vás hovorí závidíte jeden druhému aj vzduch pred ústami hamba Vám všetkým. Viete karma je zdarma tak ako budete priať druhým tak sa postará aj o Vás. príjemné premýšlanie o zákerných spôsoboch robenia zla ludom čo chcú niečo viac ako vy, a skovávať sa za dobré umysli akí ste spravodlivý a chcete len dobre ale komu.
peismista | 23-09-2018 07:02:52
Už som myslel, že úderka zaspala!
Simona | 22-09-2018 22:17:31
Mal si nam to vysvetlit na schodzi v telocvicni, urcite by boli ludia z teba nadseni.
Hotel u nas kde nie su turisti a ked dvatsatisicova Sered neuzivi jeden hotel, preboha pre KOHO by sa tu robil?
Informovanost u teba je nula, prid prosim ta na zastupitelstvo a opytaj sa preco trvaju (proti voli obcanov) na viacpodlaznej vystavbe, drzim ti palceky urcite ich presvedcis padnymi argumentami aby tam nebola viacpodlazna vystavba( lahke je tvrdit ze tam nebude, opak je pravdou Vasko aj starosta na nej trva) a tak zachranis razovitost obce a pomozes obcanom z dotknutych ulic, ktorym hrozi zvysena doprava a rapidne zhorsenie ich zivotnej urovne. Centrum obce zmeni len zvysena doprava. Ja sa necudujem ludom ze to nechcu.

VYHRN SI RUKAVY A UROB NIECO ABY SME TU NEMALI VIACPODLAZNU VYSTAVBU.
dobre viete kto... | 22-09-2018 22:07:12
Ubytovňooptimisti sa rýcho zbadajú, keď sa po postavení ubytovní nebudú vedieť dostať v dopravných špičkách z obce, keď sa úroveň kriminality zvýši o 700%, prestanú po zotmení vychádzať z domov a s umelými úsmevmi budú tvrdiť, že je všetko v poriadku, len policajti sú rasisti, keď stále rušia slušných ľudí zapnutými majákmi. Niektoré obce takéto sídliska už majú vybudované, stačí sa ísť opýtať ich obyvateľov, akú cenu má prerobenie obce na sklad pracovných síl. Ináč by to bola skvelá reportáž, ísť sa pozrieť zo soboty na nedeľu po výplate napríklad na sídlisko Poronda v Zavare.
Pre obcan | 22-09-2018 21:47:22
Pre teba je rozvoj ubytovana? To tu chceš hotel naozaj?Si taký zadubeny, alebo zase starostov obhajca.boh nás ochraňuj ked sa sury,dostane k moci.a jeho zakamuflovsny poslanci .kamarátka predavačka ,oravec kamarát rybár,eva s meracka.o starých poslancoch ani nehovorím.
občan | 22-09-2018 21:03:17
neviem prečo všetkým čo tu píšu nezmysli o výstavbe vadí rozvoj dediny, chcel by som vidieť aspoň jedného hlupáka čo kritizuje čo spravil pre rozvoj obce, daná lokalita neohrozuje rázovitosť obce, význam daného výrazu pre tupcov je že sa centrum obce a susediace ulice nebudú meniť. Jednoducho povedané že tam nebude výstavba viacpodlažná to že lokalita cigánov a starého priemyselného areálu premení na super zónu na bývanie a možno by tam mohol byť aj hotel konečne normálny nápad.Takže pre tých kritikov vyhrnte si rukávy a vyskúšajte niečo vymyslieť namiesto neustáleho kecania ako by to mohlo byť keby a keby. Držím palce všetkým poslancom a starostovi nech zvíťazí zdravý rozum a tupci nech zapadajú prachom histórie.
poslanci | 21-09-2018 15:44:13
Na stránke Dolnej stredy sú už kandidáti na poslancov.:Martin Andel, Emil Borovička , Stanislava Buchtová,Marek Dobiš, Štefan Frańo,Magda Janglová, Klaudia Kaiserová,Slávka Lošonská. Jozef Majtán,Miloš Oravec, Stanislav Rajninec.Eva Slaninová, Anton Švehla,Eva Válkyová , Vít Vranka,Peter Vrbovský.
Mam tusaka | 21-09-2018 08:02:02
starosta kuje plan s Vaskom ako nas odrbkat
bol velice prekvapkany protikandidatom Polakom
musi si pohnut do volieb nie je si isty vitazstvom
slubil a musi dodrzat slub lebo bubexy bubexy bubexy
boj teprve zacina
vychadza mu strategia ludi to prestane casom zaujimat
a klamanie po dedine ako zrusil vystavbu


odpoved | 19-09-2018 18:11:20
Neviem , kedy bude schôdza naozaj mala byť, hovoril to starosta prečo nebola vie len on sám. Ale neboj už si chystá svojich poslancov , aby to po voľbách mohli schváliť ved nadarmo z Vaško na pivo nechodí už mu to sľúbil a svoj sľub musí predsa splniť .
Občan. | 19-09-2018 16:59:35
Neviete kedy bude schôdza? Vraj mala byt 12.9. a nebola. Určite tam budú chciet zase schvalovat nejaké zmeny v územnom pláne treba sa mat na pozore.
Anton Polák - kandidát na starostu | 10-09-2018 14:34:44
Vážení anonymní diskutujúci,
pre Vašu informáciu som sa dnes stal oficiálnym kandidátom na funkciu starostu Dolnej Stredy pre nasledujúce obdobie odovzdaním podpisových hárkov s podpismi občanov a vyhlásenia zapisovateľke na OcÚ. Termín odovzdania kandidátnych listín končí zajtra 11.9.
Takisto Vám chcem oznámiť, že moje pohľady, názory a návrhy na dôležité otázky v obci budem postupne publikovať na facebookovej stránke Anton Polák-kandidát na starostu (od zajtra), na neanonymnom fóre obce Dolná Streda prípadne cez email apolak805@gmail.com alebo osobným kontaktom.
Môj program na nasledujúce obdobie tvorím a chcem tvoriť aj z Vašich návrhov a samozrejme ak budú zmysluplné, budú obohatením môjho programu a preto ma nemajte obavy kontaktovať mimo anonymné fóra. Ďakujem.
Alenka | 06-09-2018 15:16:20
platenych alebo zaviazanych hovorcov potrebuje rytier Sury dochtor filozofie cha cha
smiešne | 06-09-2018 14:33:41
ešče neni tarostom a už má platených hovorcov, polák a ty budeš akože ten pravý lider
kua furt | 06-09-2018 125705 | 06-09-2018 14:15:26
NIE
som rodeny Dolnostredan a ty si sa nakazil od Suryho kultom osobnosti nechapes ze existuju ludia co mu neklanaju
onanym | 06-09-2018 13:52:55
Pre Poláka | 05-09-2018 20:30:57 - Ty si bud sviatocny navstevnik kostola, alebo mas problem so zrakom. Pana Polaka som v kostole stretaval pomerne casto. Tak tu netrep. A pokial bude kandidovat, ma moj hlas. Chce to zmenu.
kua furt | 06-09-2018 12:57:05
a ty si z akej úderky, tej seredskej ?
pre demokraciu a ine nicky..... | 06-09-2018 11:23:00

To ze si clen starostovej uderky je jednoznacne potvrdene !!! osobne ti to vysvetlim ako si sa nachytal. A to az ked mne sa bude chciet ;-)

Rozmyslaj o svojom spravani aj ked pises anonym bud slusny a ferovy!!!
Rodený Dolnostredan | 05-09-2018 23:59:28
Seredani choďte už do riti, blečte si na svojom dvore. Starosta nech ťa pán boh chráni keď im to rameno pustíš.
pre rodeneho ... | 05-09-2018 23:14:01
ja som neni rybar a nepaci sa mi zabavka za desat tisic pre par rybarov a my ostatni co na heligonku som este mlady
mas s tym nejaky problem ?
pre rodeneho ... | 05-09-2018 22:58:10
ja som neni rybár a nepáči sa mi že Vaša zábavka pre pár rybárov stojí desať tisíc euro
máš aj s tým nejaký problém?
Chceš | 05-09-2018 22:45:10
Pôžičiam ti. Daj adresu,prídem až domov.
nasledovnik | 05-09-2018 22:39:09
to nebola remisova to bola zmajkovicova co si kupila titul a ja pana starostu neskutocne obdivujem odkedy je celebrita tuzim ho nasledovat setrim si pat tisic euro na vstup do radu maltezkych rytierov a chcem byt smotanka a mat smeracko mafianske styky takto sa robi politika zavidte a ucte sa
Rodený Dolnostredan | 05-09-2018 22:32:30
Šúry ja ti dám hlas práve preto že bojuješ za našu vodu.
dedincan | 05-09-2018 22:30:06
ja som rodak a byvam tu cely zivot
pre dedinčan | 05-09-2018 22:10:10
a z kerej si dediny, ze zavaru alebo sintavy
kua furt | 05-09-2018 22:07:29
ten oravec a šury vam v tej seredi ešte dlho neda spat
dedincan | 05-09-2018 22:06:38
pre trola z obecneho uradu
pre seredania |-09-2018 21:54:10
si priezracny napisal si tu mrte komentov si poslanec mal by si mat nejaku moralnu uroven
nasa obec ztraca uroven ked ju zastupuju ludia ako ty pardon ty len zastupujes p.Suryhovyzera to ze sa boji o tron
oravec | 05-09-2018 22:00:48
uz na to ide Sury vydal rozkaz uz zbiera podpisy na poslanca
rybnik bude len pre par vyvolenych lovu zdar
ešte niečo | 05-09-2018 21:55:59
šury zeber im tu vodu nech je konečne dolnostredská a potom bude klid, a oravec ty nespi a pomóž mu
Šúryho | 05-09-2018 21:55:46
voliť nikdy nebudem v škole v Sládkovičove sa neukázal vystudoval za klbásky
druhý titul si zaopatril u falešných rytierov asi ako Remišová tá si ju tiež kúpila
fuuuj smeráka nikdy voliť nebudeeeeeem
seredania | 05-09-2018 21:54:10
sa tu hrajú na dolnostredanov a hádžu tu špinu na starostu lebo prídu o rybník, aj tak sa dá....
Miloš Oravec | 05-09-2018 21:14:38
Starosta Šúry. Zabudol si tam napísať alebo nadiktovať, že si skoro uchmatol Seredanom rybník, to keby prešlo aj ja by som kandiduval za poslanca. Ešte by sme volačo udrbali.
Poláka | 05-09-2018 20:30:57
za starostu volit nikdy nebudem, cely zivot kandiduval za KDH a v kostole som ho nikdy nevidel
Pepe | 05-09-2018 15:01:05
Pán Polák ako jeden z mála poslancov zastupuje obyvateľov obce. Preto je p. Polák najlepšim kandidátom na starostu. A dúfam, že ľudia zvolia k nemu poslancov, ktorí budú naozaj zastupovať občanov.
Tak tu vidíme | 04-09-2018 18:51:03
pre koho sa tu stlala cestička tými klamstvami a urážkami terajšieho starostu, valkyová tak pre túto svojú rodinku si to tu chystala, a už sme doma.
pre anton polák | 04-09-2018 18:02:56
Ďakujeme . Tak tu máte kandidáta na starostu ako vy šitého myslím , že toto je dobrá voľba . pán Polák fandím Vám.
Anton Polák | 04-09-2018 15:58:59
Vážení anonymní či neanonymní diskutujúci,
ospravedlňujem sa, že môj príspevok nie je k téme článku ale vzhľadom k opakujúcim sa otázkam o kandidátoch na starostu Dolnej Stredy Vám oznamujem, že jedným z kandidátov na starostu som aj ja. I napriek tomu, že sa teraz pohybujeme na anonymnom fóre si myslím, že ma niektorí z Vás – anonymných prispievateľov do tohto vlákna - ako dlhoročného poslanca poznajú a taktiež poznajú moje dlhoročné postoje a názory. No a kto nie tak sa to bude môcť dozvedieť či už cez fórum na našej obecnej stránke, priamo na apolak805@gmail.com alebo na mojom profile na Facebooku, kde budem svoje názory a program postupne prezentovať a takisto osobným kontaktom so mnou.
Záverom chcem ešte dodať, že anonymnú diskusiu nepovažujem apriori za zlú (ako veľa ľudí), pokiaľ sú príspevky aspoň v základnom rámci ľudskej slušnosti. Podľa mňa sa v anonymnej diskusii môžete niekedy dozvedieť to, čo by Vám niekto do očí nikdy nepovedal. A to môže mať v niektorých prípadoch zmysel. Na druhej strane si myslím, že by mali volení funkcionári aj určitý stupeň kritiky zniesť.
Ale osobné vyhrážky či útoky na kohokoľvek by nemali mať ani v anonymnej diskusii žiadne miesto a mali by byť promptne zmazávané. To je už na adminovi.
Teším sa na Vaše podnety či návrhy hlavne cez horeuvedené kontakty aj na osobné stretnutie s Vami.
S pozdravom
Ing. Anton Polák
Nóóó | 04-09-2018 15:17:31
pri počítači máš veľkého pišáčika
pre že demokracia | 04-09-2018 14:22:30
Neobhajuj, už toho starostu , až to nepíše aj on sám. načo tu ide stavať mega stavbu , s ktorou ľudia nesúhlasia? Načo sa vyvyšoval pred občanmi len ON si za to môže a môžeš tu kydať na protikandidátov koľko chceš . ANO spravil aj pre dedinu , to mu nikto neberie , ale je čas na zmenu , a ani ty , ani on s tým nič nespraví.Ved si počkajme na voľby 10.11. nech ľudia rozhodnú koho budú voliť.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-09-2018 07:45:34
Znovu vyzva - nepouzivajte v diskusii SOL vkladanie prispevkov cez anonymizery a proxy servery.
Eva Válkyová | 04-09-2018 07:38:14
Sloboda jednotlivca končí tam kde začína sloboda toho druhého.


Sused Dominiky | 04-09-2018 06:50:17
uvidíme sa na predstavenie kandidátov, v tomto máš pravdu zašlo to moc ďaleko robime si len zbytočnú hanbu. A ja mám otázky a to na všetkých kandidátov.
Že demokracia | 04-09-2018 06:10:00
Demokracia jednotlivca končí tam kde začína demokracia toho druhého.

Je veľmi zaujímavé sledovať ako sa v tejto demokratickej spoločnosti správajú títo dvaja protikandidáti. Ten prvý kandidoval pred štyrmi rokmi. Utrpel veľké fiasko na ktoré zrejme nevedel tieto štyri roky zabudnúť, keď že ho celý tento čas nebolo vidieť a ani počuť. Po štyroch rokoch sa objavil zrazu na zastupiteľstve a prihlásil sa ako spasiteľ tejto obce. Ja sa pýtam kde bol doteraz ?

Ten druhý protikandidát je dlhoročný poslanec . Ja mu teraz položím otázku akou som skončil u prvého kandidáta. Kde bol ako poslanec doteraz ? Keď má byť pravdou, že súčasný starosta je taká špina ako ho tu opisuješ. Ako je to možné že to teda tento druhý spasiteľ dovolil zájsť až tak ďaleko ? Prečo doteraz nič preto aby to tak nebolo na zastupiteľstvách neurobil ? Nie je to len kvôli tomu, že ho chce vystriedať na stoličke z iných dôvodov ? Mne nestačí keď si niekto pred voľbami začne sypať popol na hlavu, že on to nevedel a celú dobu tam pritom v tom zastupiteľstve sedel a tváril sa s úsmevom na tvári že je všetko v poriadku. Takýmto ľudom sa hovorí že je farizej.

Toto sú otázky ktoré mňa zaujímajú.

Doteraz keď sa tu objavil príspevok na ochranu súčasného starostu, netvrdím že je bez chyby, hneď bol jeho autor zbombardovaný aká je tiež špina poslanec a podobne. To je Ty demokrat, ten novodobý demokratický spôsob ako sa takýmito praktikami niekto snaží dostať k tej onej tu toľko spomínanej moci.

Ja si budem klásť túto otázku stále. Kde boli títo dvaja protikandidáti doteraz ?

A ver mi, že túto a veľa iných otázok položím týmto protikandidátom na ich predstavovaní, nech mi vysvetlia ako to teda je. A budem sa ich to pýtať z očí do očí a nebudem ich anonymne osierať, tak ako to robíš ty v prípade súčasného starostu a v mene tvojej demokracie.

P.S. To že sa doteraz protikandidáti skrývali, len svedčí o tom že nemajú čisté svedomie inak by sa totiž nemuseli skrývať.

Budúci volič, a Ty s tým nič nespravíš.
v demokratickej spoločnosti | 03-09-2018 22:17:06
sa kandidáti na starostu nemusia skrývať do poslednej chvíle, aby na nich súčasný riaditeľ zemegule so svojimi hyenami nevytvoril nejaký príbeh o neschopnosti, skorumpovanosti a iných kvalitách, ktorými sám oplýva. Nanešťastie v Dolnej Strede demokracia zdochla, keď si tu úderná skupinka vytvorila svoje kráľovstvo, takže je toto skrývanie kandidátov pochopiteľné. Kandidáti sú dvaja. Jeden kandiduje s podporou strany, ktorá vyhlasuje, že sprivatizuje aj susedov kurín, druhá kandiduje s podporou strany, ktorú nemajú radi ateisti, ale tento má reálne vysokú šancu, že porazí totalitu založenú na hlasoch dôverčivých dôchodcov a na využívaní svojich ľudí na utláčanie občanov.
pre Vodku | 03-09-2018 20:43:13
protikadidáti sú dvaja
pre traposa | 03-09-2018 20:35:14
to je tvoja povahová vlastnosť ja som neni trapný
zamoruješ to tu už ti tu písali daj si stopku
Ty mi hovor | 03-09-2018 20:16:18
Ze som trapos a potom tu vyplakavaj jak ta tu niekto uraza...sa kukni na seba
pre trapoša | 03-09-2018 19:38:26
Boh nás ochranuj pred tebú trapoško
vieme kto bude protikandidát a je super Šúry mu nesiaha ani po paty. Hurá konečne sme sa dočkali.
Este | 03-09-2018 18:15:49
Ani neviete kto bude protikandidat ale uz viete ze ho budete volit len z trucu..Boh nas ochranuj
Roman M. | 03-09-2018 15:44:41
sak si pisal ze uz konecne koncis, ked ti to tu nevoni, tak sem nepis!
inak logicky Sury a spol s.r.o. sa chce udrzat pri korytku pre to ten boj za tie roky si vybudoval riadne koryto hodne rytiera. Problem je ze to prehnal a mysli si to tristvrte dediny. Urobil si to sam.
To čo tu predvádzate | 03-09-2018 15:20:54
je len snaha ako sa dostať ku korytu, no sklamem vás, vy sa tam nedostanete, totiž žiadne koryto v dolnej strede nieje a ani nebude.
Dano | 03-09-2018 15:17:42
oslavny komentar starosta sury tam bol dvakrat to sa ten clovek neciti a este bude nadavat!
Ja uz si Suryho nevazim v telocvicni som si nanho urobil nazor
pri takejto nadutosti si dajme pozor aby sme neskoncili zle ako ludia v tomto odkaze

https://www.aktuality.sk/clanok/619326/kupili-si-domy-pred-oknami-im-stavaju-megasklady-vitajte-v-senci/
Roman M. | 03-09-2018 14:46:42
straasne im to vadi maximalne chcu dat SOL dole za kazdu cenu najma teraz pred volbami. Boj o korytka v priamom prenose. Je smutne ze slovutny poslanci (len niektory) to tu zamoruju. Poprosim dajte si este 2 tyzdne volno a nehajte tu diskutoval ludi na urovni OK. Volby su az v novembri nemusite nam vymyvat mozgy skorej.
Nazor | 03-09-2018 14:22:26
Nie je vadi zkorumpovanym starostom a poslancom utocite na posledny kusok slobody majko nedaj sa drzime palce a dakujeme
Mne zas pripadá | 03-09-2018 14:06:23
že celé online je na prd.
pre starosta súry | 03-09-2018 13:41:46
Chváliť , čo spravil , alebo nespravil súčasný starosta je bezpredmetné ,pretože 10.11. sú voľby , a ľudia si vyberú koho zvolia a koho nie. Skôr my to pripadá ako ne povedená predvolebná kampaň.
Húsatká | 03-09-2018 12:24:54
Haj husičky Haj cez zelený háj.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-09-2018 11:31:35
Pre Majku, | 03-09-2018 11:22:21 | - nepochybujem o tom.

Urcite sa kazdy hned zorientuje - aspon tyzden sa v noci budem odkopavat zato, ze so mnou anonym parazitujuci na cudzom mediu prestal diskutovat... ;-)
Pre Majku, | 03-09-2018 11:22:21
Kto chce psa byť palicu si nájde, to je vidieť aj na veľmi rýchlej tvojej reakcie, hanbi sa . S tebou som diskusiu už skončil, to sa môžem rovno baviť doma zo sliepkami, tie kotkodákajú tiež stále rovnako. Tvoj postoj je myslím už všetkým normálnym ľudom jasný.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-09-2018 11:16:18
Pre Majku, | 03-09-2018 11:08:47 | - ako obycajne - klames! Prispevky riesi niektory z administratorov.

Dovod zmazania v tomto pripade bol v systematickom opakovani prispevku v diskusii.

Ak mas zaujem, kludne nas kontaktuj a dohodneme individualny diskusny priestor, v ktorom budes mat moznost pisat v rozsahu objednavky.

Za uplne chrapunstvo a podlost v tejto suvislosti povazujem branie si mojho mena do Tvojich ust, kedze 1X bol prispevok s rovnakym obsahom v diskusii ponechany.

Vidim, ze investicia do adminov fungujucich od decembra 2017 bola vybornym rozhodnutim.
Pre Majku, | 03-09-2018 11:08:47
prečo zasahuješ do diskusie a vymazávaš príspevky ktorých sa vyslovujú ich pisatelia v prospech starostu ?
A ty pán Majko sa ideš stavať do pozície nezávislých a demokratických novín ?
Si mi na smiech, ty manipulátor. Môžeš ísť na mňa podať trestné oznámenia že som si ťa dovolil osočovať. Moju IP Adresu máš k dispozícii.
pre starostu | 03-09-2018 10:09:36
oprava predchadzajuceho prispevku:
- kult osobnosti ako vysity(vybudoval, postavil, dal ...)
- park na Kostolnom namesti bol vybetonovanĂ˝ napriek nesuhlasu obcanov, povodnĂ˝ park bol 100% krajsi
- vystavbu sidliska s ubytovnami pri Panelovke tlaci hlavne starosta, aj ked sa tvari, Ĺľe on nic, o com presviedca obcanov obce pri svojej predvolebnej kampani,
- korculovalo a sankovalo sa aj za sociku(to snezne delo chapem ako vtip),
- zberny dvor v centre obce to tiez nie je ziadne vitazstvo,
- cyklotrasa to iste - neda sa po nej ist na prechadzku bez toho, aby Vás neohrozovali tolerantni cyklisti,
- ak sa nemylim zveladovanie obce ma starosta v naplni prace,
- a v oslavnej ode na starostu chyba sukromny rybnik za dedinou
+ opsravedlnujem sa za diakritiku
pre starostu | 03-09-2018 10:00:19
- kult osobnosti ako vyšitý(vybudoval, postavil, dal ...)
- park na Kostolnom námestí bol vybetónovaný napriek nesúhlasu občanov, pôvodný park bol 100% krajší
- vĂ˝stavbu sĂ­dliska s ubytovĹ?ami pri Panelovke tlaÄŤĂ­ hlavne starosta, aj keÄŹ sa tvári, Ĺľe on niÄŤ, o ÄŤom presviedÄŤa obÄŤanov obce pri svojej predvolebnej kampani,
- korčuľovalo a sánkovalo sa aj za socíku(to snežné delo chápem ako vtip),
- zbernĂ˝ dvor v centre obce to tieĹľ nie je Ĺľiadne vĂ­ĹĄazstvo,
- cyklotrasa to isté - nedá sa po nej ísť na prechádzku bez toho, aby Vás neohrozovali tolerantní cyklisti,
- ak sa nemýlim zveľadovanie obce má starosta v náplni práce,
- a v oslavnej óde na starostu chýba súkromný rybník za dedinou
pre starostu | 03-09-2018 08:15:34
trapné takto sa ozpevovať, nedočkal si na predvolebnú kampaň, asi ti riadne lepí.
Ale si sa pri tom unavil chudáčik šúrospasiťel, určite si torobil osobne všetko sám? Som zvedavý ako dopadne vyšetrovanie. Za pravdu sa každý hnevá. Do volieb by si mal odpuchnúť, myslým tím tvoje BIG EGO.
Starosta Šúry | 03-09-2018 07:28:22
Ďakujeme ti že si sa postaral o našu dedinu tak ako nikto doposiaľ.
Vybudoval si krásny park, aj s umelým zavlažovaním, na ktorom by sme mohli aj golf hrať.
Zrekonštruoval si cintorín aj s domom smútku.
Postavil si pre nás ekonomicky slabších sociálne byty.
Zrekonštruoval si pre naše deti školu aj s družinou.
Rozšíril si pri rekonštrukcii pre naše deti aj kapacitu škôlky.
Postavil si pre naše deti aj dve detské ihriská.
Dal si v obci vybudovať aj pre tých starších športovcov aj dve multifunkčné ihriská.
Pre všetkých ostatných si zrekonštruoval športovo –relaxačné centrum, do ktorého si zabezpečil nové vybavenie.
Postaral si sa o dobudovanie kanalizačnej siete na ulici pod hrádzou, kde sa konečne vybudovala aj nová asfaltová cesta.
Zrekonštruoval si záhumenskú ulicu novou cestou a chodníkom.
Rozšíril si priestory pre futbalistov vybudovaním nových šatní a zrekonštruoval si celý športový areál, kde si zároveň zabezpečil aj automatické polievanie trávnika.
Pre športové využitie si sa postaral aj o zrealizovanie vybudovania cyklotrasy až na Kaskády.
Postaral si sa aj o rekonštrukciu obecného úradu v rátane jeho novej fasády.
Na dom dôchodcov si tak isto nezabudol a si ho dal zrenovovať.
V obci pribudli aj dobrovoľný hasiči, ktorým si zabezpečil nové hasičské vozidlo.
Zabezpečil si aj vozidlá na rozvoz stravy zo školy do materskej škôlky.
Aby naše detičky sa mali možnosť cez zimné prázdniny korčuľovať a sánkovať, zriadil si obecné klzisko a kúpil snežné delo.
Organizovaním stavania mája, dňa obce, heligónkou, obecným plesom a inými akciami sa staráš o komunitný život v obci.
Zaviedol si za pomoci poslancov separovaný zber odpadu .
Buduješ zberný dvor , ktorý bude vybavený všetkou potrebnou technikou pre obec, tak potrebnou k jej fungovaniu a tým sa v neposlednom rade staráš o prírodu a poriadok v našej obci.
Na toto všetko si vybavil finančné prostriedky z mimo rozpočtových zdrojov.

Za toto všetko ti ďakujeme a prajeme veľa ďalších úspechov.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-09-2018 03:35:32
Nemozem | 02-09-2018 23:54:44 | - NIKDE NEspochybnujem ziadne Vase tvrdenie. Pytam sa na povod financnych prostriedkov v obci.

Dakujem za odpoved - myslim si, ze je hodnotnejsia, ako keby ste cokolvek napisali. Spytam sa teda starostu.

Lubos musi mat radost, ked otvarate stale novu a novu temu, ze?
Pokracujte.
Typicka | 03-09-2018 00:00:54
Reakcia primitiva co si nezasluzi nic len vystahovat k volakam na samotu nech si tam bacuje sam
Nemozem | 02-09-2018 23:54:44
Lebo neodpovedate ani vy mne
anonym | 02-09-2018 23:53:18
pre majka | 02-09-2018 23:20:32
typicka kravina poslanca ako je tu zvykom na diskusii. Mam mu ruky bozkavat ci co, ine dediny tiez dostali eurodotacie. No a co.
to sa mu to vybavuje smerackemu maltezakovi ked ma za kamosov elitu Slovenska smerackych mafosov ako Kalinak, Vareha, Zmajkovicova ...
jeden den si potrasie ruku s Ficom a uz ma novu strechu. Ale na kazdu svinu sa voda vari. Matecna umoznila mafianom rozkradat tak presetruje Brusel rozkrádanie eufondov a pocul som ze aj nemenovaneho falosneho smerackeho rytiera. Nepasuje im suma za organizované smetisko v centre dediny.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-09-2018 23:33:13
pre majka | 02-09-2018 23:20:32 | - dakujem za odpoved. Nie je sice dostatocne kompletna, ale aj snaha je uz pokrokom.

Podme dalej. Pisete - citujem:

\"Tieto financie same od seba nepipaju na ucet obce. To je praca starostu aby ich ludovo povedane vybavoval.\"

Su rozne prijmy a najvyssie take, ktore na ucet zo zakona pipaju.
Napiste prosim obcanom, ktore to su.

Druha cast citovaneho prispevku - mozte prosim ludovo zverejnit, kde / konkretne od koho, akym sposobom a na zaklade coho a v akej vyske predmetne peniaze starosta ludovo povedane vybavil?

Dakujuem za odpoved.
pre majka | 02-09-2018 23:20:32
prijmy obce su urcene v § 5 zakona č. 584/2004 Z. z. Neviem odkial diskutujuci vzal tu sumu ani vysku jednotlivych poloziek ale viem ze starosta ich nepriniesol keš jak fico na stol a tiez ze dane FO su mizive % vsetkych ostatnych prijmov obce. Ovela viac tvoria dane PO a rozne dotacie zo statneho rozpoctu a EU.

Tieto financie same od seba nepipaju na ucet obce. To je praca starostu aby ich ludovo povedane vybavoval.

A teraz ked sa ma pytate dovolim si otazku aj ja ak spochybnujete moj nazor na mizive % napiste mi kolko asi tak bezny obcan plati rocne € na daniach. Dik
pre Takze | 02-09-2018 22:43:15
Na Vahovskej sme spisovali peticiu za obmedzenie dopravy najma kamionov.
O retarderi pisu druhy.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-09-2018 21:48:27
Takze | 02-09-2018 21:43:07 | - vcera som sa v tejto diskusii spytal:

- odkial starosta doniesol 3 900 000 Eur?

Opakujem otazku a pridavam:

- odkial pochadzaju financie obce?

Dakujem za odpoved.
Takze | 02-09-2018 21:43:07
za dopravne nehody v obciach zodpovedaju v dnesnej dobe starostovia a tiez ked urobia nejaku obecnu akciu tak im to treba vycitat ze to je z tych mega dani ktore platite hlavne vy internetovi pisalkovia..chora doba
Pre pravda | 02-09-2018 21:33:50
Kde som písal o retardery si slepý.? Merac si niekam strc ked tá prejde auto bude ty na dve veci.
Pre pravda | 02-09-2018 20:10:45
Kde si videl na hlavnej ceste retarder ? Mimochodom na váhovskej je radar ak si si náhodou nevšimol.
V ktorej | 02-09-2018 18:10:33
Zapisnici to je? Chcem si to precitat
Pravda | 02-09-2018 17:36:04
Pre pre sused | 02-09-2018 13:33:41 aké ohováračky myslíš ? že keď idem cez prechod smerom na váhovskú tak ma tam idú zraziť no neviem. riešil som to z poslancom mikulášom a ten to predostrel na zastupiteľstve .Výsledok zakiaľ sa nič nestalo tak sa tam nič dávať nebude povedal starosta, takže aké ohováračky.Preto som sa pýtal ,kde sa rieši tá ulička ,kde chodia autá rýchlo. ANO aj ja sa bojím púšťať deti,na bicykloch samé.A váhovská to je kapitola sama osebe tam ani plot nie je v bezpečí .
sused | 02-09-2018 15:47:15
pre pre sused
A kam som to mal dať? Nájdi si to v zápisnici.
Zavolajte | 02-09-2018 15:29:02
policajtov ked mate v ulicke pretekarov
Váhovská ulica | 02-09-2018 15:14:43
Aké ohováračky, jedine aké tu robíš ty. Ty asi nevieš čítať, len provokuješ, bolo to oficiálne riešené. Problém má viacej ulíc. Mimochodom na Váhovskej sme už dávnejšie robili petíciu proti zvýšenej doprave, praskajú nám domy. Chápem, že je ťažké to vyriešiť. Ale aspoň trocha rešpektu k občanom by to chcelo, preto aby ste sa udržali pri koryte ste schopný všetkého. Najviac sa bojíte sol.
Pre pre sused | 02-09-2018 13:33:41
Vyzerá to ako slovo chlapa, ale prečo si to potom dal sem, je to čistá ohováračka.
pre pre sused | 02-09-2018 13:08:14
Nechaj to tak ja som myslel iné . viem ,že nie , ale bude sa časom. Budem to riešiť z novým richtárom nie na anonymnej diskusi.
Pre pre sused | 02-09-2018 12:57:05
Neviem ale Váhovská sa s Novou ulicou akosi nestretá. Trošku to máš pomýlené.
Pre pre sused | 02-09-2018 12:52:48
Naozaj si sedis na vedení nie som poslanec ani žiadni opilec normálne sa pytam lebo vahovsa a nová je z ahustena nemôžem pustiť deti von.od vahovskej idú jak blázni ten úsek som mal na mysli.nie každý co tu píše je poslanec.
Pre pre sused | 02-09-2018 12:40:51
Prečo klameš, asi si to zasa riešil iba v bare.
Pre sused | 02-09-2018 12:37:13
Normálne sa pýtam neviem o čom je reč.pýtam sa preto že už v celej dolnej je upchata premávka a nerieši sa to.ked poviem poslancom miknu plecom naco sú tam vlastne.
Sused | 02-09-2018 12:32:05
ale toto je smiešne, ja viem presne kto si. Ber to len ako upozornenie, viem aj konať.....
budeme to riešiť zasa oficiálne, až dúfam s novým starostom, keď boh dá. Toto nikam nevedie...
Pre dominiku | 02-09-2018 12:26:16
O ktorú ulicku sa presne jedna .?
Tak buď chlap | 02-09-2018 12:18:30
A nevypisuj tu ako ufňukaná baba
Sused | 02-09-2018 12:13:42
Smiešne | 02-09-2018 12:03:38
pre toto sa neoplatí s Vami nič riešiť, keď ti je smiešne, že naše deti sú ohrozené a starosta to odignoroval. Už stačilo,
Bodka. Som alergický, keď sa niekto naváža do žien. Pozor.
Smiešne | 02-09-2018 12:03:38
Skôr by som povedal že keď už píšeš pod koľkými nikmi, tak si sa v tom sám stratil.
Sused | 02-09-2018 11:59:55
logika nepustí ja plus Dominka rovná sa 2. Uličania majú rovnaký názor, urazili ste nás.
pre suseda | 02-09-2018 11:35:23
Prečo si onikáš sused ?
Sused Dominky | 02-09-2018 11:21:22
pre Už Vás mám dosť | 02-09-2018 11:06:59

čakáme na ospravedlnenie páni poslanci čo nám tu vypisujete anonymne v trojke hanbaaa.
Už Vás mám dosť | 02-09-2018 11:06:59
Vy kriklúni,gágaji,prdúsi len taký diletanti ako Vy čo si myslíte že všetci čo sem píšu sú poslanci. Strčte si tie svoje silácke reči veď vy dobre viete kam. V tej trojke čom sem vypisujete vám to akurát vydá.
sused Dominky | 02-09-2018 10:57:03

čakáme na ospravedlnenie pán poslanec.
Vidím | 02-09-2018 10:48:12
že iba tvoj názor david je ten naj 😉😉😉😉😉
sused Dominky | 02-09-2018 10:44:53
Pre Dominiku | 01-09-2018 17:43:59
Prepáč, ale vďaka Vám tu lieta na autách celá nová štvrť. Tak neurážaj.
tieto príspevky smrdia poslancom, o to viacej je to hanba, poslanec ktorý znevažuje ľudí. Je to pravda s tým retardérom a sa to prejednávalo oficiálne.
Podľa tejto pätolízačskej propagandy bude Šúry kandidovať a jeho svorka sluhov Borovička, Rajninec, Andel. Nie je sa čomu čudovať, musí dokončiť svoje poslanie postaviť nám tu mega ubytovňu napriek nášmu nesúhlasu.
Pre Dominiku | 01-09-2018 22:01:18
Komu tu ideš nadávať? Zato že ty nie si schopná navštíviť ani svojho suseda. Ani nový starosta ti nebude utierať zadoček.
Dominika | 01-09-2018 21:31:39
Ďakujem za retardovanú odpoveď, dúfam že to porieši nový starosta s poslancami.
Pre Dominiku | 01-09-2018 19:18:28
Vieš tie peniaze sú účelovo viazané, ty len upozorni tvojich susedov nech ich deti nie sú retardi a chodia pomaly.
Dominika | 01-09-2018 19:03:09
retardov je o 80 percent viacej, retardér by nám zvýšil bezpečnosť, žiadny tu v ulici nemáme. A keď má dedina toľko peňazí prečo nie aj na retardér? Moje deti sú ešte malé a sú ohrozené.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-09-2018 18:58:17
Pre Dominiku | 01-09-2018 17:43:59 | - odkial starosta doniesol 3 900 000 Eur?
Treba | 01-09-2018 17:57:42
len svojím synáčikom doma povedať že keď idú cez svoju uličku,nech aspoň tade idú pomaly.
Exocet Zeitgeist | 01-09-2018 17:48:51
Problém nie je retardér, ktorý tam mimochodom je - na križovatke, ale retardi, ktorí trpia utkvelou predstavou, že je to závodná dráha. Skôr by pomohlo vrátiť značky Obytná zóna na miesto, odkiaľ boli odstránené.
Pre Dominiku | 01-09-2018 17:43:59
Máš pravdu starosta sa za posledné volebné obdobie zhoršil, z mimo rozpočtových zdrojov doniesol iba 3 900 000 € , predtým doniesol 4 000 000 €.
Dominika | 01-09-2018 16:11:57
Dúfajme že bude protikandidát, v našej úzkej uličke chodia auta ako šialené a bude to ešte horšie dalšie domy budú stavať. Je to satelit dom na dome nalepený, aby sa čo najviac na tom zarobilo a pôjde to až po dialnicu. Náš múdry starosta povedal řetardér je moc drahý však sa tam ešte nikomu nič nestalo a keď sa stane koľko stojí ľudský život. Jedno auto sa tam ledva zmestí a už ani bycikel. Je to problém, mali by lepšie plánovať aj s ohladom na nás čo už tam bývame. V poslednom volebnom období sa starosta zhoršil.
Pravda | 31-08-2018 15:16:06
Už sa vie aký kandidáti na starostu budú ?
pre dolnostredan | 30-08-2018 12:28:41
12.9 bude zastupiteľstvo treba prísť a možno po nom bude aj schôdza pracovnej skupiny .
Eva Válkyová | 30-08-2018 08:59:36
Zdravím,

dám vedieť.
Dolnostredan | 29-08-2018 17:23:53
Dajte potom vedieť kedy bude schôdza.
pre eva válkyová | 27-08-2018 12:58:03
Ďakujem za info.
Eva Válkyová | 27-08-2018 09:00:08
Zdravím
pracovnú schôdzu operatívne zvoláva p.Moravčík, pár dní vopred nám volajú. Potom napíšem, aj článok, nenechám Vás v tom. Môj mail evickav@gmail.com tak píšte, verejnosť má právo sa podielať na tvorbe územného plánu. Ja to odprezentujem na schôdzi.
otázka | 26-08-2018 18:05:24
Ako je to teraz z tou výstavbou ďalej? Bude ďalšia schôdza či ako?
Tak tak | 26-08-2018 15:09:44
To, že lacnejší gasterbaitri znižujú platy Slovákom je hádam jasné každému. A to že na zabezpečovaní ich ubytovania aj v Niklovke a v Dolnej Strede chcú ryžovať rôzni \\\"podnikatelia\\\" je jasné tiež. Veľký problém ale je, že negatívne dôsledky tohto počínania bude znášať miestne obyvateľstvo. A výhľadovo nás možno čaká multikultúrne obohacovanie z blízkeho východu a Afriky keďže západ sa ich postupne objedá a bude ich treba niekde umiestniť.
Preto by samosprávy mali viac počúvať miestne obyvateľstvo a viac robiť v jeho prospech.
poslanci | 25-08-2018 09:01:02
sa tuším boja , že prídu o 120 euro ? A čo nebude na vodku pivko?
Pre Buchtu | 24-08-2018 23:34:00
Už začnú konečne pracovať a nerob si falošné nádeje že ti žena ako poslankyňa prinesie domov nejaký majlant. Oni poslanci
dostávajú ročné iba 120€ zato že sa stretávajú na zastupiteľstve a z toho terno nebude.
DJ Bulva | 24-08-2018 22:23:41
Ja budem voliť pani Válkyovú, pani Buchtovú a pani Lošonskú. Lebo pani Válkyová je aktivistka, ktorá sa nezlakne vyhrážania psichopatov, pani Lošonská predáva kvalitné kvety sa dobré ceny, tým pádom nezarába nečestným spôsobom a pani Buchtovej sa podla diskusií, čo som videl bojí celá cháska okolo Šúryho biznisu za peniaze občana. A ešte som nikdy nepočul, že by ženská niekde v zastupitelstve rozklepaná z pomsty starostu jak súčasné zastupitelstvo hlasovala za to čo sa lúbi tzv. strategickému investorovi. Asi majú lepšie vyvinutú morálku jak chlapi. Isté je to, že nebudem dávať hlas nikomu s politickou podporou. Stranícke záujmy sú vždycky záujmy zemepánov, čo tie strany sponzorujú. Jak nebohému Náhlikovi posluhoval Šúry.
Aleš B. | 24-08-2018 21:43:02
volim Buchtovú aspoň má svoj názor a vie si ho povedať nie je falošná a má záujem o ľudí. Ako jeden z mála diskutujúcich sa nebojí podpísať pod príspevok.
Lošonská nemôźe za starostu u ktorého je predpoklad že na ňu bude tlačiť.
Buchtoví | 24-08-2018 18:56:02
Tu osierajú starostu a všetkých poslancov v vrátane Lošonskej len preto lebo Buchtová chce kandidovať za poslankyňu a týmto by si chcela zabezpečiť viacej hlasov. Buchtovú preto odporúčam nevoliť. Keď teraz osiera ľudí ktorých nepozná, čo búde robiť potom.
Eva Válkyová | 24-08-2018 18:16:04
Zdravím
prosím Vás, napíšte si vlastný článok keď sa chcete navzájom urážať.
zklamany | 24-08-2018 15:37:25
nie zadarmo za moje platil som mrte love za neskolaudovane garaze, nedal mi ani sancu to stihnut!
realita na hovno | 24-08-2018 15:22:10
sak sa dozvieme neboj sa v pravy cas kolko bolo vackove
Realita v obci | 24-08-2018 12:25:32
No vidíš ani ja som potom nevedel o všetkých akciách na ktoré starosta vybavil dotácie !
za kolko | 24-08-2018 12:02:06
ste smiesny, cela dedina sa dohaduje kolko ste si rozdelili do vacku no daj sumu !!!!!
Ej veru | 24-08-2018 11:46:19
zabudol si toho viacej zarátať do sumičky ktorú povibavoval ten náš starosta pre obec, ja ti to zrátam ak budem mať čas a potom ti to sem napíšem.
pre zadarmo | 24-08-2018 11:09:58
Aj dane pozvyšoval zadarmo ty zadarmo.
ZADARMO | 24-08-2018 07:48:56
dostala obec hasičské auto a aj tú felíciu kombi na rozvoz obedov do škôlky, na to si tiež zabudol, aj to pre nás vybavil starosta.
pre realitu | 23-08-2018 23:57:10
vie ale bude mlžiť, aj ja viem, ale poviem to keď nastane čas. Zavádzajú ako keď Šúry tajil pred občanmi výstavbu megaubytovne, keď povedal v telocvični, že na panelárku sú traja záujemcovia a on nevie kto to kúpil, po roku a pol jednania výhradne s Vaškom, ktorý to už to mal kúpené. S Vaškom ktorý na to nemá peniaze a preto je podozrivé že s ním jednal, treba pozrieť do obchodného registra. Poslanci hovorili, že na to nemá. Nehambil sa nám ukázať tu hroznú vizualizáciu a keď sme ho plná telocviňa vypískali, tak nás odignoroval. Na druhej schôdzi sa zjavil Vaško a zavádzal o dušu on nemá ubytovňu o pár týždnov dostal zasa dalšiu pokutu za nelegálne ubytovanie cudzincov v niklovke ani primátor Seredi s ním nevie urobiť poriadok. No geniálny nápad dostal čistá vysoká politika, urobil komisiu dal tam občanov, ale hoops oni môžu len odporúčať, načo to!! je pred voľbami treba sa opeknovať.
Ešte by nám mohol poslanec, ktorý tu píše predvolebné sračky, dať sumu koľko ste na tom VYKEŠOVALI.
Pre realitu | 23-08-2018 23:09:16
Si na zlom vlákne, tu sa diskutuje o výstavbe bytov v panelovke a nie starostovej kampani. A keď to už sem už pletieš, nevieš ktorá firma to bude robiť?
Realita v obci | 23-08-2018 22:08:20
Máš pravdu na tých 350 000 € na škôlku som zabudol, budem to musieť skontrolovať.
pre realita | 23-08-2018 21:49:03

kludni sa predvolebná kampaň sa ešte nezačala =)
Pre Realita v obci | 23-08-2018 20:32:49
Tak sa mi zdá že si tam nezarátal ešte tých 350 000 € , za ktoré sa prestavuje celá škôlka.
čo nato povedať | 23-08-2018 20:17:11
rukolapný dôkaz, že starosta Šúry je FALOŠNÝ RYTIER ním samotným ani omylom nepohne. Vyvodiť z toho aspoň akú- takú sebareflexiu nemožno od neho očakávať. Pán starosta, kde viem nájsť Vašu rigoróznu prácu na základe ktorej sa hrdíte titulom PhDr. Napíšte kde Ste ju robil.Skutočne si ju veľmi rád prečítam a samozrejme aj zverejním. Ďakujem.
néééhehe | 23-08-2018 18:09:13
Chcel by som sa poďakovať pánovi starostovi falošnému rytierovi, falošnému doktorovi a falošnému magistrovi za to, že vybavil ohromné dotácie na rozvoj obce, za ktoré sa pokúsil sprivatizovať zväzový rybársky revír, do ktorého napustil virtuálne ryby a z toho, čo mu zostalo nechal postaviť zberný dvor za 10 krát vyššiu sumu, ako na rovnakej rozlohe postavila obec Zavar, z čoho si časť zjavne nechal na pekný dôchodok, keďže ho momentálne vyšetruje úrad EÚ dohliadajúci na čerpanie eurofondov. Vážne tomu bezchrbťákovi ďakujem a mali by sme mu poďakovať všetci... za to, že nadobudne aspoň trocha svedomia a vráti ľuďom to, čo \"previedol do vlastníctva obce\" , lebo užívateľské právo podľa neho funguje len vtedy, keď príde za občanom a vyhráža sa mu šikanovaním, keď neprepíše svoj pozemok na obec za 1 euro a následne ho obec vo \"verejnom záujme\" predá za 1 euro jednému nemenovanému miestnemu podnikateľovi. Takýchto starostov by v právnom štáte boli plné basy, nanešťastie tu nemáme právny štát, ale štát, kde sa právnici používajú ako poľovné psy na trhanie občana. Ináč slovo šikana je od odvodené od francúzskeho chicaner, čo znamená prekrúcanie práva, teda najobľúbenejšia zábavka jeho rytierskosti zloducha Šúryho.
Realita v obci | 23-08-2018 17:08:12
Chcel by som sa poďakovať starostovi obce Dolná Streda Ľubošovi Šúrymu, že za roky 2014 – 2018 získal na rozvoj obce dotácie v celkovej výške 1 477 249 EUR.

Starosta ďakujeme.
bohužial | 22-08-2018 23:44:09
starosta nie je spravodlivý pre všetkých len pre stavebné firmy tam je jeho motivácia nemá ju pre obyčajných ľudí
dokázané v praxi
Osierajte ďalej | 22-08-2018 22:03:22
Ste na smiech 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃trapkovia.

Myslím že | 22-08-2018 21:44:11
Asi to tam dal viac krát preto aby mal Majko čo vymazať , veď ten príspevok porušil majkové pravidlá lebo neosiera starostu.
pre milá elenka | 22-08-2018 21:36:02
Zasekla sa ti klávesnica ? :D nepíš to tu sto krát :D
Milá Elenka | 22-08-2018 21:22:04
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
Serdehelan | 22-08-2018 21:08:14
To je starostove dielo moj znamy poslanec daval pripomienku na poslednu chvilu
A kamosovi na novotovej pred domom vyrastli tri podchodove domy a on chcel poschodie starosta zakazal
Na slnecnom namesti su nasrati tiez je to pravda
Tiež občan | 22-08-2018 18:32:56
Ste všetci úplne mimo témy článku. Ohľadom záujmu výstavby megastavby v panelárni ktorá zatiaľ neprešla len vďaka petícii a pár poslancov je úplne jasné koho záujmy starosta zastáva. My čo tam bývame to nie sme. Dajte si teda sami odpoveď.
viaceri | 22-08-2018 17:46:04
sa spoliehaju ze si nazenu hlasy len z trucu voci starostovi ktoru tu navodili ale omyl treba aj nieco ponuknut
Pre trapka | 22-08-2018 17:08:26
Budiš, ideme hrať vašu hru. Otázkou dňa nie je kto je pisateľ listu Elenke, či je obyvateľ Dolnej Stredy, ale otázkou dňa je že to čo napísala Elenka vlastne nepísala žiadna Elenka . Ale trebárs si tipnem, meno pisateľa je „Dávid“
P.S. Je vidieť že tu na seredonline ani tak nejde o to čo sa bude v Dolnej Strede stavať ale ide o to, pošpiniť čo najviac meno starostu obce a poslancov , je vidieť že sa blížia voľby a niekto by si chcel takto polepšiť, keď že sa mu v posledných voľbách nezadarilo.
otázka | 22-08-2018 16:14:01
Milá Elenka | 22-08-2018 14:14:50 Naozaj to píše obyvateľ , alebo v tom má prsty zase nejaký obhajca poslanec .To je otázka na dnešný deń.
Milá Elenka | 22-08-2018 14:14:50
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
Elenka | 22-08-2018 13:36:16
suhlasim je to tak musime bojovat nam zobral zahradky, ktore sme uzivali od nepameti a nemame kde parkovat platime za za rok 200 € rocne co sme v meste? a vedla nas stavia organizovane smetisko (sberny dvor)
v centre dediny to som este nevidela a cez tu cesticku po pod oknami nam budu chodit smetiarske auta uz teraz tu furt behaju auta. a o kusok zas dalsie bytovky , to uz domy nestacia!!
pre Lošonský starosta | | 22-08-2018 13:17:04
Lošonský starosta | 22-08-2018 10:55:08 : Naozaj si myslíš , že ľudia v DS nemajú už toho dosť a nespravia tomu koniec ?Ako vieš čo sa chystá ? Nový kandidát bude a možno aj viacerí neboj karty sa zamiešajú . A ešte niečo ľahké je kritizovať ako niečo spraviť . Menej kecať a písať a viacej konať . Začni tým , že prídeš na zastupiteľstvo a budeš sa zaujímať o veci verejné.
Roman M. | 22-08-2018 11:36:22
to ani nemusis pisat je nam to uplne jasne Sury vie zahrat na city hovori ze ani nebude kandidovat aby s nim citili a lutovali ho. Kostolnici nan ho nedaju dopustit lebo nespoznaju jeho pravu bissnis tvar a on vie medove recicky pod nos tahat. Na obecnych strankach ani pismenko o 150 bytoch o cinziakoch nic. prave starsi ludia chcu dedinsky klud a bezpecie, keby im povedal pravdu tak by mrkal na drat pekne by mu vynadali.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-08-2018 11:11:10
System ma zavedene pomerne dobre kontrolne mechanizmy, ktore v pripade fungovania zamedzia zneuzivaniu moci starostom ci poslancami.

Poslanci rozhoduju - starosta vykonava.

Ak su hlupi poslanci (neriesim ci skutocne, alebo na zaklade nejakeho druhu motivacie) schvalia starostovi vsetko co chce.

Spolocne - a to si obcan neuvedomuje - mozu v podstate \"predat dedinu\" za flasku slivovice.

Dalsim obrannym a kontrolnym mechanizmom je hontrolor obce. Volia ho poslanci a ma kontrolovat starostu a chod obce ako taky.

Ak je neschopny, nesvojpravny ci kupenz, zlyhava dalsi obranny a kontrolny mechanizmus.

Posledny kontrolny mechanizmus je OBCAN. Ak je hlupy, nevzdelany, apaticky ci si mysli, ze to zariadi niekto iny - zlyha aj ten posledny obranny a kontrolny machanizmus v demokracii.

Nasledne nastupuje pocit neohrozenosti starostu ci primatora, presvedcenie, ze kedy vyhras volby mozes vsetko a zneuzivanie moci.

Pozname to dnes a denne vsade, kde sa pozrieme.

No a este tu mame represivne zlozky. Ak zlyhaju aj tie (a zase je jedno ci preto, lebo ludia pri moci maju kontkakty, su im mnohi zaviazani ci ide o previazanie struktur) - v prdeli je dedina, mesto, zupa aj stat.

Ak obcan dovoli, aby jednotlivci ci uzke skupiny ziskali neobmedzdenu moc - dovoli, aby ziskali neobmedzdne financie na jej udrzanie.

Potom je navrat do normalneho systemu tazky az bez revolucie nemozny. Ti hore navrat nechcu a ti dole ho nemozu dosiahnut bez dostatku prostriedkov a preto, lebo pri malom pocte nedokazu ucinne zapasit so silnymi ludmi pri moci, necinnymi policajnymi zlozkami, paralyzovanymi prokuratormi a nedostatocne dungujucimi sudmi.

Priatelia, nie sme este na konci.

Aj medzi policajtami, prokuratormi a sudcami su slusni ludia. Ukazte im, ze sa oplati byt poctivymi, slusnymi a cestnami vo svojich funkciach - postavte sa na stranu tych, ktori nie su odkazani pre moc urobit cokolvek - napr. dokonca sa znizit ku kupe falosnych titulov.
Lošonský starosta | 22-08-2018 10:55:08
Kataster síce neklame. Ale dôchodcov si pekne podchytil. To sú isté hlasy a vy tu môžte naďalej snívať o nejakej zmene. Ste na posmech ak si myslíte že vás pár niečo na tom zmení.
Pravda | 21-08-2018 20:48:49
Pani Lošonská je nevhodná bude kopať za starostu , a schváli sa čo bude chcieť starosta.
Taktak | 21-08-2018 20:36:30
Slavka je mi sympaticka na vine je starosta to je kyselina takto ovlada poslancov
Robo | 21-08-2018 18:17:26
Prosím nevoľte Lošonskú má pozemky v prenájme od maltézkeho falošného rytiera doktora filozofie \"starostu\". Dúfal som, že poslanci už konečne budú zastupovať ľudí. Nie je to ohovárka
pozrite si kataster.
pre martin | 21-08-2018 16:30:51
Dozvieš sa v praví čas.
Martin | 21-08-2018 16:10:51
Prosim Vas uz je nejaky iny kandidat na starosu????
Riso M. | 21-08-2018 10:48:06
Zasa stret zaujmov!
Losonska sa nehambi kandidovat???!!!!
Dana | 20-08-2018 16:19:23
budu tam stavat dom na dome nalepeny z dediny bude betonova dzungla
Stevo | 20-08-2018 14:26:42
Sury nam v telocvicni ukazal pravu tvar ma nas v pazi sme mu dobry len ked posiela sms aby sme ho volili
pravda je ze je maltezky rytier to si hovori krestan mal by sa hanbit!
onanym | 20-08-2018 14:11:26
Ak tam nechcete SMER-akov, tak proste volte inych. Ale to je ako \"prašť a uhoď\". Co tak ludia skusit kandidovat ..ako nezavislí... Napr.
pre -z váhovskej | 20-08-2018 13:53:06
To , aby sa tam stavali nové domy , žeby biznis?
to uz to bolo | 20-08-2018 13:15:00
ma v prenajme pozemky od Suryho takych slabych poslancov uz mame musime volit od neho nezavislych novych poslancov ktory budu zastupovat nas a nie len jeho zaujmy
Eva Válkyová | 20-08-2018 11:45:43
Typujem, že to bolo v záujme nejakého developera. Žiaľ vyzerá to že, záujmy developerov sú dlhodobo prednejšie ako záujmy verejné. Ja som sa dozvedela o výrube až z diskusie. Myslím si, že potrebujeme prírodu a každý kúsok treba chrániť, argument že to boli náletové dreviny bez hodnoty je chybný, pretože to je originál príroda, ktorá bude v budúcnosti vzácnosťou.
Je mi ľúto agátov, ale verím p. Tomčányimu, jeho pričinením sa vysádzajú nové stromy. Urobil pre nás veľa a bude nám chýbať.
Z Váhovskej | 20-08-2018 10:05:11
To mi potom objasnite prečo nechali vedľa nich na Váhovskej vyrúbať agátový lesík keď je taká zapálená za životné prostredie???
Eva Válkyová | 20-08-2018 08:08:51
pani Lošonská bude fain poslankyňa, keď ju Vlado Tomčányi odporúčá, je zapálená do ochrany životného prostredia a hovoril mi o nej asi rok dozadu. Vážim si obetavých ľudí čo sa nám roky starajú o životné prostredie.

Malori | 19-08-2018 21:08:01
Sidor spoluvlastni betonarku a cikani tam budu byvat v stvorposchodovych cinziakoch
Nechcem tu ubytovne!!!!!
Maroš | 19-08-2018 10:06:59
pre podnikaťel | 15-08-2018 15:56:42
za prvé isto bývaš ďalej, ináč by si vyskakoval až po plafón.
za druhé bez p.Válkiovej by sme zle dopadli, tak do nej nevyskakuj!
za tretie vyznáš sa, to uznávam stavajú tak, ako to opisuješ v Blave bežne porušujú výškový limit a to aj o 5 poschodi navyše, namiesto 6 bytoviek postavia koľko sa zmestí.
Nikto nič nezbúrá, nie sme v Rakúsku a úplatky lietajú do vačkov jedna radosť. Developerom je šecko jedno chcú len zarobiť. Kuknite si polyfunkčnú budovu veďla kaufu v Seredi postavili ju kúštik od činžiakov, je vidieť šeckým do okán, neúnosné. Znížili im tým cenu, to bude ťažké predať. Nikto takto nechce bývať, ako je to možné? Ešte že je 4 roky prázdna.
Za billou sa budú stavať dalšie dva činžikaky a jeden v strede! Iba 5 poschodové ľudia sa vzbúrili a dali námietky, ale sú tam ako sardinky. Nemajú kde parkovať to je tiež pravda, parkujú pred billou.
NECHCEM TAKTO ZIT ZA TO SOM SA PRESTAHOVAL NA DEDINU!
pre madona | 19-08-2018 09:52:20
Starostu , alebo starostku :-)
bytovky | 19-08-2018 09:03:01
v Diakovciach sú bytovky, my chceme domy.
Barbara h. | 18-08-2018 22:57:21
Rodinné domy nech sa to tam zastava a bude koniec špekuláciám sú drahé je to taká aká záruka proti ubytovnam činžiaky nie to tam bude veľa ľudí a cudzincov v prenájme
Bývame na dedine nie.
neskutočné | 18-08-2018 21:27:49
a to ešte riešia nehambia sa Vaškovi sa malo zakázať stavať
pre no neviem | 18-08-2018 17:29:47
A , ktorý podla teba nesklamali ? asi len dvaja ostatný čo? Voliť si môžeš koho chceš ja zo starých poslancov nebudem voliť určite nikoho ďakujem už stačilo...
starosta | 18-08-2018 16:13:52
sedí vec nový starosta to porieši
Madona | 18-08-2018 14:37:56
to by bolo supéééér ledva čakáme na nového ešte nepopísaného
starostu ktorý sa bude starať nie sa len povyšovať
postrehy | 18-08-2018 14:24:50
Nedoporučujem voliť

Rajninca smerácka pravá ruka šúryho
Borovička, to tam môže byť hociaký smerácky hospodský kamoš šúryho a neuvidíte rozdiel.
Andel tam nemôže byť pre stret záujmov.
a ostatní už toho majú plné zuby, za pár centov sa starať a čeliť kritike.

tak ako posiela sms voľte ma, tak sa snaží vybudovať skupinu poddajných poslancov, ktorý mu to odhlasujú.
viem čo sa vykľuje z nového ten mladý Horňák je už zpracovaný jasný nový poskok rytiera Šúryho a Lošonská je v pohode, ale tiež tam bude stret záujmov, prenajímá si pozemky od Šúryho.
Nájde sa niekto kto je nezávislý a nedá sa a bude naozaj zastupovať nás????????
a bude kandidovať na starostu =)=)=)=)=)=)=)
Helena | 18-08-2018 11:24:38
Jediný poslanci, čo nesklamali a verejne nás obhajovali už nechcú kandidovať. Chcela by som p.Vladkovi Tomčányimu a p. Tonkovi Polákovi poďakovať za ich dlhoročnú službu pre nás.
No neviem | 18-08-2018 09:42:21
Ale radšej by som volila tých čo nesklamali. Nikdy nevieš čo sa vykľuje z nového.
sahara | 18-08-2018 07:30:04
Nezvoliť starostu a terajších poslancov a bude po probléme A vAšKO SI Už Neškrtne .
dedincan | 17-08-2018 22:34:35
Je podozrivé, že Vaško chce nasťahovať cikánov do nového a tiež sa snaží pretlačit v UP občiansku vybavenosť, to znamená jediné, budú tam ubytovne. Aj keď sa tvári ako že ubytovne sa stavať neoplatia, Sidor mu to vysvetlí, že áno.
Fero | 17-08-2018 21:38:06
Ako zastavime šúryho s Vaškom, prvýkrát bolo pre viacej dôvodov Tomčány Polák a Miluláš dali námietky a Válkyová to zverejnila a bolo pred voľbami, upozorňujem Vás projekt bol komplet zpracovaný a už by sa stavalo. Toto ticho pred búrkou a preto
hybajte kandidovať. Keď tam budú poslanci ako Rajninec, Andel, Šúpola, Borovička vopred viete ako budú hlasovať a to je riadna nuda :-(

Pome do toho.
Ha ha ha | 17-08-2018 19:00:12
Pokiaľ sa zmení územný plán na bývanie tak z toho nakoniec môžu byť aj ubytovne. A výpočty či sa to oplatí alebo nie sú len na zalepenie očí verejnosti. Je to dobré len na odpútanie pozornosti a zľahčenie problému.
pre mudrlani | 16-08-2018 115157 | 17-08-2018 18:15:07
ty si len obyčajný provokatér
DOLNOSTREDAN A | 17-08-2018 13:02:16
pre Mudrlanti | 16-08-2018 10:06:58
a skade vies ze sa tam budu stavat ubytovne? Nepocul si o tom ze stavat nove ubytovne sa neoplati? Alebo to ma kupene Vasko so Sidorom ako betonarku?

Pomoz nam ostatnim, vies ako to chodi v praxi, DOZVIES SA KED JE UZ NESKORO.

zober si priklad z Evky, chod za poslancami, specialne za p. Moravcikom ten vie vyratat ze tam ubytovne nebudu, aby ti dali info, napis o tom clanok DAJ TAM FAKTY najlepsie zo stranky obce a mas pravo spisat peticiu, mozes podat namietku, ked to bude na tabuli.
Vsetko toto MOZES ako obcan mas na to zo zakona pravo.


pre ubytovne v Dolnej Strede | 17-08-2018 11:28:31
Prečo si myslíš, že Haviarske pole patrí obci Dolná Streda? Je tam XY pozemkov v rukách súkromných vlastníkov.
ubytovne v Dolnej Strede | 16-08-2018 12:43:39
Zasa ta Valkyova komu stoji v ceste? tak ju treba riadne ossrat aby jej ludia neverili. Tichy suhlas sa ako vyjadruje
zmurknutim alebo ako to mi vysvetli.
Ta Valkyova to ina kapacita ona moze zmurknutim povolit alebo zastavit stavanie????
ty fenomen mudrosti preco by mala obec vlastnik pozemku Haviarske pole stavat ubytovne?
To Vasko ma zdiskreditovame meno a moze si za to sam. On kupil betonarku, tam sa staraj ako to dopadne.
Za chrbtom ich bude mat cela Dolna Streda ked Sidorovi prejde jeho namietka voci rozhodnutiu mesta. Chce tam mat za kazdu cenu ubytovne a aj stavat nove pekne bytovky, ked sa mu to nepodarilo na Majeri s Forgacom, pamatate ako nam Vasko tvrdil ze mu to povolia v refundacii, tak to mu nevyslo. Sidor a Vaslo
toho vlastnia vela v Niklovke. Nie su sami aj Matuskova exposlankyna tam ma ubytovnu, vicej takych chcu kesovat v Niklovke hovori sa temu investicna prilezitost.
Tam sa staraj ako to dopadne.
pre mudrlani | 16-08-2018 11:51:57
Daj ešte niečo vtipné nech sa zasmejeme . Starosta si už chystá nových poslancov , ktorý budú vyhovovať jemu,terajší poslanci chodia zbierať podpisy pre nové\" neopozerané\" tváre ,nože prezraďte aké esá máte v rukáve ? :D
otázka | 16-08-2018 10:35:26
kde???? upresni
Mudrlanti | 16-08-2018 10:06:58
Viete o tom že ubytovne sa majú stavať aj na pozemkoch povedľa porobetón smer niklovka , s tichým súhlasom Válkyovej keďže o tom nič nehovorí. Bude ich mať priamo za záhradou.
Pepo | 16-08-2018 09:07:45
to myslis uslachtile pohnutky Suryho do kesene bubaky nazhrnat a kupit si dalsie nehnutelnosti alebo dalsi titul este nad meno sa mu zmesti jeden cha cha cha
pre roman | 16-08-2018 08:13:56
Ty si naozaj myslíš , že poslanci nám pomôžu ? No to sa musím zasmiať . Vaško je síce , len zástupca investora , ale musí mať podporu starostu , aj poslancov inak by si nebol taký istý sebou a svojím projektom.
Roman | 16-08-2018 07:47:53
ubytovne nechce nikto ani poslanci ale Vaško tvrdí ja staviam byty, pritom je označený na webe DS len ako zástupca investora a preto nechápem prečo s ním obec vyjednává, nikto nevie kto stojí za ním. Vaško je špekulant a nemá peniaze stačí pozrieť do obchodného registra. Vlastní pozemok jeho firma Sajva s.r.o
Tu nič nevyrišite chodte za poslancami a žiadajte záruky. Vaško ich presvedčil, že to budú byty na predaj. Logicky to tak môže byť, bude potrebovať byty predať aby sa mu vrátiti investície a rýchlo zarobil. Starosta chcel stavať aj paťposchodové, nevadia mu, a argumenty ako hluk zo zvýšenej dopravy po celej dedine, úzka ulica Mlynská kde sú domy hneď pri ceste preňho nič neznamenajú. Určite ho ktomu vedú ušlachtilé pohnútky ako rozvoj dediny.
Diakovce | 16-08-2018 01:08:22
Choďte sa pozrieť do Diakoviec aké tam postavili rodinné domy a kto v nich býva.Lokalita koniec dediny smer Horné Saliby je tam asi 6 takých bytoviek plných srbov rumunov tak sa preberte hocičo postavia budú tam bývať robotníci!!!
serdehelan | 15-08-2018 21:50:30
domy suhlasím
Môj názor | 15-08-2018 20:04:41
Si iba trápny úbožiak 😃😃😃
Pravda | 15-08-2018 19:54:50
Iba domy su idealne riesenie pre vsetkych obcanov Dolnej Stredy, ci uz seniorov alebo mladych
true | 15-08-2018 19:33:43
Neopeknuj ho kupil si clenstvo v sekte falosnych rytierov aj obidva tituly. Ked si robil prvy bol este normalny len smisny v skole sa skoro neukazal ale teraz to prehana. to sa stava zmenil sa k horsiemu.
Soraya | 15-08-2018 19:21:47
nie na teba to platí tvoje slová
nedokázal si tú školu ani kúpiť tak ako to vypisuje na druhých , lebo na to nemá peniaze
prihlás sa požičiam ti, ale za peniaze si nekúpiš vyššie IQ aj tak to bude poznať
Môj názor | 15-08-2018 18:33:59
To asi hovoríš o sebe však ...😃
pre podnikatel a pre moj nazor | 15-08-2018 17:58:19


co si sebe namyslate prachy nie su vsetko nezakryju Vas nizky intelekt a emocialne prazdno.
pre podnikatel | 15-08-2018 17:34:34
A čo aj ty máš niečo už sľúbené , keď si taký múdri? A prečo by nemali spisovať petíciu v Seredi to zabralo ľudia protestovali myslíš si , že ľudia v DS sú až taký hlúpy, aby si tu nechali postaviť ubytovňu? Nechaj to račej na nich ony si z tým poradia :P
nazor 2 | 15-08-2018 17:23:26
volby budu 10 novembra treba zvolit novych
kandidujte
upozornujem starosta agituje novych patolizacov
podnikaťel | 15-08-2018 15:56:42
prečo sa tu zbytočne ondíte je o všetkom dávno rozhodnuté investor chce 150 bytov a 4 poschodové činžiaky a starosta chce zmeniť ÚP.
Vaško poruší zákon a drbne tam na čierno 8 poschodové na Slovensku to ide za pokutičku, výšku pokuty určuje starosta.
O dva roky si zmyslí dostavať do medzier dalšie a zasa mu to dovolia zmenou ÚP. Pozrite za Billou čo sa deje a to tam budú stavať dalšie dva 5 poschodové, jeden z nich asi kúpil Amazon. Tým prvým nasľubovali parčík s fontákou a ihrisko pre deti a teraz nemajú ani kde zaparkovať auta. Veľa bytov je kúpená na prenájom a býva tam veľa cudzincov. Už tam chceli spisovať petíciu, lebo slopú, fetujú sú hlučný a robia bordel. Tie prvé činžiaky sú nechutné majú hnilú omietku, vyzerá to že sa o chvíľu rozpadnú.

Bude tam u nás v betonárke bývať nie 500 ale 1500 ľudí a nepomôžete si, hypotéky sú drahšie, keď bude v tom čase výhodné ich prenajímať, tak tam bude ubytovňa. Vyzerá to tak, kedže doteraz Vaško nemá kúpené rómské pozemky a zrúcaniny a chce ich presťahovať do nových činžiakov len o pár metrov ďalej.
Absolutne sa čudujem naivkám ako je tá pani s petícíou, na jej mieste by som držal hubu alebo sa odsťahoval.
volby | 15-08-2018 15:02:05
Kedy budú vlastne TIE VOĽBY ?
nazor dalsej osoby | 14-08-2018 21:40:03
nemam zaujem si kupit titul ani pred ani za menom toto robia smeracky mafiani ako Zmajkovicova viz clanok opisala bakalarku a ani ju necitala ta bola na fotke radu falosnych maltezkych rytierov so starostom. Ani si nechcem kupit clenstvo v radu za 5tisic euro. Zasadne neuznavam a ani nechcem patrit medzi takychto ludi bola by to pre man uracka na mojej cti.
Môj názor | 14-08-2018 17:14:20
To mi odkazuje kto ?
Úbožiak ktorý hádže špinu na iných, len preto lebo on sám nedokázal študovať lebo mu to hrabe a nedokázal si tú školu ani kúpiť tak ako to vypisuje na druhých , lebo na to nemá peniaze,a tak sa snaží preraziť pri klávesnici, jednoducho úbožiak a trapko !
pre realita | 14-08-2018 17:07:02
Už sa teším , dúfam ,že naozaj máš niečo zaujímavé. Bude ešte veselo v DS teším sa na to :D
pre moj nazor | 14-08-2018 14:29:55
traposko nejeduj sa
Môj názor | 14-08-2018 14:18:25
Ten šerbel s ktorého si padol na hlavu musel byť ale riadne vysoký.
Môj názor | 14-08-2018 14:18:15
Ten šerbel s ktorého si padol na hlavu musel byť ale riadne vysoký.
kandidatura 2018 | 14-08-2018 13:16:16
aj ja to tak vidim

kandidatura 2018 vyzaduje sa:
schopnost jazdit na koni, strielat z luku
mecovanie a hranie na lutne. Najvhodnejsi kandidati vypiju sud vina aj sud medoviny naraz a vlastnia zamok. Popripade cviceny sokol tiez pomoze v kandidovani.
realita | 14-08-2018 12:34:29
Vazeny ani jeden poslanec ktory je sucasne na urade ako aj HER MAGISTER RYTIER BAKALAR A neviem este aky titul si kupil nedostane moj hlas. Zacaniju chodit po dedine a zbierat podpisy dokonca pan sucastny poslanec Vodka zbiera podpisy pre buducu poslankynu ktora ma spolocne z obcou iba to ze jej mamicka sa dostala k pozemkom v okoli byvaleho druzstva.Vrana k vrane sada a ruka ruku myje.Dobre sa pozrite kto skym kavu miesa a co sa velkolepo chysta tato dedina ide do zatratenia sucastny vystudovany za klobasku starosta je potkan akeho ste nevideli uz treba len chvilocku a tesne pred volbamy to dam do eteru.Bude to silny cajicek nielen pre Smerackych oddanych blbeckov ale cela dedina a okolie sa dozvie v pravy cas ako sa tu robi biznis za vase!!!! deinske peniaze aby vam potom oci nevypadli ako sa tu potichu delia pozemky teple fleky pre posluhovacov ktory zneuzivaju svoju pravomc.Dajte si pozor len tolko smer policia a top podnikatelia akoze po novom po starom neandrtalci co sa hambia za svoje meno si namotali dost ludi aby boli hlasy a prosim vas ked este raz pojde rytier do kostola nech tam donese Stanko nejaku podperu lebo uz zacina aj kostol praskat
nazor | 14-08-2018 11:49:15
Majko dosol do telocvicne sam dvakrat
takyto odpad ako ty ma strach ze slobody preto z tohto media robi stoku
to nie Majko to ty a tebe podobni
co prides o chechtaky alebo co vysilujes?
co sa cudujes nechceme sidlisko na dedine
Môj názor | 14-08-2018 08:29:48
Nezabudni má vymazať keď už za mňa vypisuješ .
Môj názor | 14-08-2018 08:28:12
Majko
Pre prachy dokážeš písať aj pod iným nikom len aby si mal kliky. Si ty hajzel.
agitačka pre | 14-08-2018 08:21:08
Polák a tomčány nejdú kandidovať , kurbel má svoj biznis takže pochybujem , že pôjde kandidovať.
agitačka | 14-08-2018 08:03:13
Tých dvoch zagitoval starosta dúfam, že to nie je pravda
ani jeden nám nepomohol. Mikuláš sa dal počuť, že ako poslanec zarobí iba pár centov za hodinu, tak ako starosta bude mať 28oo euro.

nevieš je tam velký tlak radšej prídte na schodzu v septembri volil by som Kurbela, POláka, Tomčány,
Valkyovú niekoho normálneho konečne, neviete prečo sa hore pchajú taký čo namiesto srdca majú pokladničku?
starosta | 14-08-2018 07:53:35
A to ešte neviete , že šúpola a mikuláš terajší poslanci idú kandidovať za starostu obce.
Jaro | 14-08-2018 07:33:57
Aj ked sa zmena UP nebude schvalovat v septembri, aj tak to nevidim ruzovo. Kandidovat do zastupitelstva obce sa podla JPP chystaju osoby, ktore su so sucasnym starostom a Vaskom jedna ruka a postaraju sa v dalsom volebnom obdobi o nejedno \"prijemne\" prekvapenie obcanov obce. Ved viete o koho sa jedna. Preto si pri volbach davajte pozor, aby sme nesli z dazda pod odkvap.
názor 1 | 14-08-2018 06:56:01
aha preto je Vaško tak arogantný on si kúpil aj zmenu územného plánu v mafiánskom štáte to ide
pre naivku podomnou | 13-08-2018 23:29:16
Nepostavia sa za nás preto už mu bolo niečo sľúbené a ťažko sa o to prichádza
starosta bude tlačiť na hlasovani v septembry je mu kurňa jedno čo chcú ľudia čo tam bývajú. Obídu tu akože komisiu bez právomocí. Neriešte to tu a ,choďte kandidovať.

Andel má pekné meno, ale nespasí nás, pre stret záujmov bude hlasovať ako mu starosta káže.

Raninec to isté ale z oddanosti ku smeru.

Borovička tiež výstižné meno a chodí s najvyšším na dovolenky, tiež smerák.

Šúpola si doteraz neplnil ani základné povinnosti ako je ukázať sa na schôdzi, tiež smerák.

Moravčíl bol smerák, ale premnožili sa, tak sa prerobil v min. voľbách na nezávislého.

Slušní Ľudia zabráňte SMERÁKOM zas vládnuť.
názor 1 | 13-08-2018 22:50:47
oni nič nemusia
potichučky by zmenili ÚP a my by sme na to došli až keby začali stavať a to už sa nedá stopnúť a už vidím richtára ako na drzáka \"to ste sa mali skorej ozvať ....
Vaško trvá na 150 bytoch, kedy sa o tom napíše článok na obecnú stránku? Prečo sa poslanci nepostavia za správnu vec a nepomôžu nám ?
Môj názor | 13-08-2018 21:38:25
Radšej spíš zápisnicu napíš tam niečo čo sa na nás chystá, informuj občanov, pretože doteraz nikde ani zmienka o 150 bytoch, ten bod o informáciách je tam len pro forma mali by ste sa hanbiť.
Môj názor | 13-08-2018 17:51:06
Vidím že si sa potešil že sa nemusíš baviť sám so sebou.
Pre traposa | 13-08-2018 17:42:52
Zas si domyslas trapos
Môj názor | 13-08-2018 17:13:25
Od teba
Môj názor | 13-08-2018 17:13:22
Od teba
pre môj názor | 13-08-2018 16:31:13
myslíš od poslanca mikuláša či iného poslanca.
Môj názor | 13-08-2018 15:38:27
Kopec trapných komentárov od jednej a tej istej osoby pod viacerými nikmi.
pre názor | 13-08-2018 15:09:39
Myslíš , že pracovná skupina sa snaží o čo? Samozrejme o to , aby vybavili len to najlepšie pre DS. Či si myslíš , že to budú vybavovať poslanci a starosta na to zabudni.
nazor | 13-08-2018 09:30:02
zabranime tomu jednoducho nesmie sa zmenit uzemny plan.
Pravda | 12-08-2018 21:00:01
Netreba sa tešiť predčasne treba bojovať a hlavne chodiť na zastupiteľstvo musím si aj ja nájsť časť a prísť lebo tu ani náhodou nechcem Srbov.
špinavá hra | 12-08-2018 20:57:43
cikanov presťahuje Vaško do nopopostavebých bytov pozor
to je vidieť pre koho to stavia, aby to nedopadlo ako na Stromovej. Ja by som mu zakázal stavať a hotovo.
Martin | 12-08-2018 20:04:49
Domy nam tam pasuju nebude tam tolko vela ludi ako v cinzakoch nebudeme mat taku premavku to bude super.
Tánička | 12-08-2018 15:33:56
dôchodcovia tu nechcú mať mesto, môj dedko sa toho naštastie nedožil, on to tu miloval a bol zapálený rybár a záhradkár.
Ide to správnym smerom musíme si zachovať dedinu.
práve preto | 11-08-2018 16:06:53
treba dôchodcom vysvetliť a objasniť čo ten komunistický falošný rytier vlastne robí. Typické pre túto dobu. Veľký komunista a na staré kolená do kostola sa plazí. Ten by zradil aj vlastnú mater. Takto konajú len ľudia bez morálky a akýchkoľvek morálnych zábran. Ten úrad treba dobre veľkou metlou vymiesť od základu. Preda v Dolnej Strede je dosť slušných a múdrych ľudí, ktorí dokážu obec spravovať podstatne lepšie ako falošný rytier- bývalý komunista. Už je načase tým komunistom zatrhnúť ich šafárenie.
Dominika | 11-08-2018 15:23:35
Domy konečne ich napadlo niečo normálne aj pre nás
Brano | 11-08-2018 12:07:13
Mne to nevadi nech sa hra na rytiera mozno si lieci komlex ze bol volakedy chudobny komunista ale zradil nas ked nam na tajnasa pripravoval s Vaskom megavystavbu a dochocovia o nicom ani netusia a zasa mu to zozeru. Poslanci sa nas nezastanu seru na to! Okrem dvoch ktori koncia!

jednoducho falošný | 11-08-2018 10:56:36
rytier, teda starosta Dolnej Stredy už po odhalení týchto svinstiev na svojej stoličke nemal čo robiť. Ka komunistov by už sedel v Leopoldove. Ale za tejto \"demokracie\" bude ešte hrdina!. Ľudia, to sa Vám už naozaj niektorých poplietka úplne hlava? To už nedokážete rozpoznať špinu od pravdy?. Prečo si nechcete pripustiť, že iný starosta by pre Vás spravil podstatne viacej ako ten falošne titulovaný. Teraz sa starosta zrazu veľmi venuje dôchodcom, aby im obalamutil hlavy, lebo potrebuje ich hlasy do volieb. A Vy dôchodcovia prosím Vás nenechajte sa od toho falošného rytiera obalamútiť a poraďte sa so svojimi deťmi a vnúčencami koho budete volil. Lebo sa jedná do dobro Vašich detí a vnúčat. A za falošného rytiera im určite lepšie nebude. Len a len horšie.
palec hore | 11-08-2018 09:37:03
fandim pracovnej skupine ale treba chodit na zastupitelstva
falosny rytier a jeho pazata to len tak nevzdaju
Monika B. | 10-08-2018 17:54:44
Dúfam ze to vyjde. Rodinne domy patria na dedinu. Fajn kompromis
Obyvatelka | 10-08-2018 15:45:49
Supeer navrh rodinne domceky :-)
dufam ze sa to podari.
jana | 10-08-2018 14:19:29
Ďakujeme pani Válkyová , za info v tejto veci.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign