Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Dostal chuť na punčáky, tak ich zobral (ukradol) študentom. POSLANEC

200

Najskôr to bol len akýsi šum o krádeži zákuskov na stužkovej jedným z dlhoročných zamestnancov Domu kultúry.

Následne stretnutie svedka nahlásenia udalosti poškodenými dievčatami, zástupcov média a asi dvadsať študentov jednej zo stredných škôl v meste.

Podlé a primitívne konanie zamestnanca DK potvrdili verejne nielen samotní študenti, ale aj ich triedna učiteľka.

Nasledoval e-mail do redakcie a získavanie ďalších informácií. U riaditeľa DK, zamestnancov a ďalších ľudí, ktorí mali v DK akcie v minulosti.  Skladačka začala nadobúdať konkrétny rozmer a z pozadia sa vynoril obraz.

Telefonát   študentami  označenému zamestnancovi  DK.  Namiesto pokory a ospravedlnenia  vec bagatelizoval a tvrdil, že sa"jednalo len o pár zákuskov, tak čo hľadáme senzáciu".  Zloženie telefónu a potom už len nejaké SMS.

Riaditeľ DK sa najskôr s nami stretol osobne, komunikoval a vyjadril sa - "myslel som, že už je to za nami. Hovoril som s Mišom, ale poznáš ho. "

Jeho vyjadrenie na kameru sa malo konať na druhý deň.  To už  telefón riaditeľ nedvíhal. Sťažnosť troch študentiek týkajúcu sa prichytenia zamestnanca pri odnášaní  cudzích zákuskov  však potvrdil už pri osobnom stretnutí s tým, že tam bol aj svedok.

Logicky mal nasledovať  trest za  hrubé porušenie pracovnej disciplíny, okamžité prepustenie, ospravedlnenie sa poškodeným za organizáciu a prípadná náhrada  spôsobenej škody.

A týmto by tento trápny incident vlastný snáď jedine feťákovi alebo bezdomovcovi, mohol a mal skončiť. Trest ale nenasledoval. Prečo?

Na cudzie "punčáky"  totiž nedostal chuť  bežný zamestnanec DK, ale poslanec MsZ

Michal Koričanský.

POSLANEC

Áno, ten Koričanský, ktorého občania v DK platia snáď 40 rokov. Podľa svedkov zobral   (ľudovo povedané ukradol)  deťom zákusky  poslanec MsZ,  ktorého občania zvolili do mestského parlamentu, aby strážil, spravoval a spravodlivo rozdeľoval asi 10 miliónov verejných peňazí ročne  pochádzajúcich z našich daní.

Mali sme snahu priniesť aj vyjadrenie  poslanca MsZ Michala Koričanského, no on sa občanom vyjadriť odmietol. Nestoja mu za to a asi necíti potrebu ospravedlniť  sa za fatálne  osobné ľudské zlyhanie.

A tak si tu teda žijeme...

 

Poznámka: Máme k dispozícii všetky podstatné fakty potvrdzujúce, že skutok sa stal. Mená a výpovede poškodených, svedkov, ale aj ďalších zamestnancov DK. Samotný skutok nepoprel ani poslanec Koričanský, bránil sa iba tým, že išlo "len o zopár zákuskov".

Nie je podstatné, či svojvoľne vzal (ukradol) jeden, alebo stovku  zákuskov. Dôležitý je fakt, že si to dovolil. A že ho pri tom  prichytili.  Stalo sa to len raz?

Aké má takýto človek morálne hodnoty a ako zastupuje záujmy väčšiny, keď v živote a práci pred charakterom, cťou a zákonom uprednostňuje  seba samého a vlastný prospech?

Keď morálne zlyhá za niekoľko zákuskov?

V štúdiu na kameru zaujal stanovisko aj hovorca primátora  Ľubomír Veselický. Vyjadril sa, že - áno, bude to hanba na celé zastupiteľstvo...

 

E-mail od krádežou poškodených študentov:

Dňa 10. novembra 2017 sme mali Stužkovú slávnosť v Dome kultúry v Seredi. Kultúrny dom sme mali prenajatý do 4:00 ráno. Program prebiehal klasicky. Slávnostná časť, program, večera a nakoniec voľná zábava. Okolo 12:00 prišiel pán Koričanský za čašníkmi, ktorí obsluhovali na našej Stužkovej a navádzal ich aby už pobalili riad aby sme pomaly už skončili. Spolužiačka išla za ním, že čo si dovoľuje nás vyhadzovať. On zareagoval, že je opitá  preto sa rozkrikuje. Neskôr okolo pol 1:30 prišiel aj za DJ-om a žiadal ho, aby už prestal hrať a tým nám dal najavo, že máme odísť. Keď DJ neprestal, začal zapínať svetlá. Keď sme odchádzali okolo 5:30, triedna ho videla ako berie zákusky a povedala mu aby ich dal naspäť. Zákuskov bolo na Stužkovej 140 kusov, z ktorých sa zjedlo približne 50 kusov. Na druhy deň sme prišli pre zákusky a ostalo tam iba okolo 50 kusov. Jediný kto mal podľa našich informácií prístup do miestnosti zo zákuskami bol pán Koričanský a on aj posledný zamikal.

Poznámka SOL: e-mail je uverejnený bez akýchkoľvek zásahov, je podpísaný menom a priezviskom  študentov a zároveň sme si vypočuli  ich autentické výpovede. Rešpektujeme však ich žiadosť  o zachovanie anonymity.

Vážime si ich odvahu postaviť sa verejne nespravodlivosti, nečestnosti a svojvoľnému konaniu  voleného zástupcu a veríme, že mladí ľudia nebudú tolerovať zlodejinu  ani v budúcnosti  a rovnako sa zachovajú vždy.

SOL, vydavateľ  i prevádzkovateľ použil  na video i článok materiály získané na základe dobrovoľnosti a ochoty  niekoľkých strán incidentu. Mrzí nás, že  poslanec MsZ Michal Koričanský a riaditeľ DK  sa k veci verejne nevyjadrili.

- - -

Napriek tomu, že je dnes  31. december 2017, nejedná sa o žart a ani o rozbeh novej satirickej relácie. Podľa tvrdenia poškodených a svedkov to je žiaľ pravda. O konaní poslanca Michala Koričanského sme písali napr. aj tu:

Beztrestne podvadzanie, alebo kto nas to vlastne reprezentuje?   http://www.seredonline.sk/clanky/beztrestne-podvadzanie-alebo-kto-nas-to-vlastne-reprezentuje/     Týmto článkom sme pred  10 rokmi vlastne odštartovali  SOL.  Koričanský voči sebe nevyvodil žiadne konzekvencie a v zastupiteľstve si posedel ďalšie dve volebné obdobia.

Znovu parkovanie v zákaze a znovu poslanec MsZ. Tentokrát Michal Koričanský.    http://www.seredonline.sk/clanky/znovu-parkovanie-v-zakaze-a-znovu-poslanec-msz-tentokrat-michal-koricansky/

Napriek písomnej žiadosti, sa poslanec MsZ Koričanský  k jeho nezákonnému konaniu ktorého sa dopustil priamo počas rokovania MsZ, pre  SOL oficiálne nevyjadril.

 

- - -

Nakoľko sa jedná o osobu verejne činnú, po dlhé desaťročia platenú občanmi v Dome kultúry a zároveň o verejného činiteľa, voleného zástupcu - POSLANCA MsZ v Seredi, majú občania možnosť slušným spôsobom k publikovaným informáciám zaujať stanovisko v diskusii pod článkom.

Na základe nových poznatkov o činnosti poslanca Koričanského v DK pripravujeme  ďalší materiál.

Viac informácií, ako aj vyjadrenie svedka, komunikáciu média s poslancom Koričanským a riaditeľom DK, ako aj stanovisko viceprimátora Veselického nájdete na videu pod týmto článkom.


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko


Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Obyvatelka | 27-01-2018 14:06:44
pre Koricanskeho
Socialisticky zmrd - vsetko je vsetkych a najma jeho
Ved je poslanec
Lakomci | 19-01-2018 08:41:03
Mali ste pekne ponuknuť Miška a nebol by sa obslúžil sám!
Za pár zákuskov toľko rečí?!
Jozef | 18-01-2018 07:20:56
no co asi ? bol si vypratat chladnicky.
zvedavec | 17-01-2018 14:53:41
Tak čo, Punčakár - Koričanský pracuje v DK, alebo nie?
osobne som ho tam videl, čo tam robil ?
Macka | 16-01-2018 11:12:35
Bože,prepadla by som sa od hanby.... a nie že ,sa ešte vytŕčala v kostole. To čo je za svedomie človeka?


blbci | 14-01-2018 17:03:51
ako ty sú nebezpeční a zákerní.To že im chýba móres, tomu sa nik nemôže diviť.
pre znalca slovenčiny | 14-01-2018 14:05:03
si prymytývny ydyot nykto tu neryešy y-i-. ale charakter a morálni kodex Koryčanského.
zrejme si jeho kamoš ak to nye je samotní Koryčanskí. Nože skús opravovať ďalej , dostaneš jednošku.
hanba pre naozaj | 14-01-2018 09:38:14
v jednej vete 2 ypsilony to dokáže len tupec. Tomu zodpovedá aj neho názor tu prezentujúci
pre Gulak | 14-01-2018 09:23:52
tam by musel prísť z dvojkolesovou káričkou, ale tu nemá tak že by ju musel niekde džobnúť.
pre naopak | 14-01-2018 09:21:57
si chorí chod sa liečiť a ak nie si chorí tak si Koričanského komplic. Zlodejina a neprístojnosti sú ti veľmi blízke.
gulak | 13-01-2018 23:05:56
Mali ho pozvat na ples v opere..tam by si dosiel na svoje..
naopak | 13-01-2018 21:16:00
Ja takisto nemám pochopenie pre ľudí čo si prilepšujú z cudzieho ale ty kolega - Nika má pravdu | 13-01-2018 12:16:03 ...ty potrebuješ pomoc. Ventiluješ zlobu, ktorej si plný ...apropo hod kameňom kto si bez viny...
Ste všetci lepší ako Koričanský???
Nika má pravdu | 13-01-2018 12:16:03
sú veriaci - fanatici a sú veriaci normálni ľudia.
KORIČANSKÝ - patrí medzi fanatikov ktorí kradnú, zle robia a dokážu aj zabiť, však príde do kostola pomodlí sa a je to hotovo. Nemajú charakter a spoločenské cítenie.
Aj poslanci mesta sú takýto farizeji, že medzi sebou schovávajú takýto prelud a nevyzvú ho aby sa dobrovoľne vzdal mandátu čo by ocenili aj občania mesta.
Ale porekadlo \" vrana k vrane sadá a rovný rovného si hľadá \"
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-01-2018 21:31:14
takže Kori | 12-01-2018 20:31:16 | - nie, nevyrobili. Ti na o nu systematicky okradaju...
takže Kori | 12-01-2018 20:31:16
musel byť asi aj oddaný komunista. Tí po revolúcii napriek všetkým spáchaným svinstvám si zase zvykli sedávať v prvých radách. Okresný výbor komunistickej strany vymenili za kostol. A také svine nám vyrobili demokraciu.
nika | 12-01-2018 19:48:07
a v kostole v prvom rade ako keby sa nic nestalo
dnes som | 12-01-2018 18:21:08
PUNČÁKA som dnes stretol v Kauflande. Tá jeho Bohurovnosť a arogancia vskutku nemá obdoby.Pásni poslanci, vskutku máte kolegu jako bejk. Len čo je pravda. A tí, čo ho volili sa pred vstupom do volebnej miestnosti mali radšej pošmyknúť na h o... ne, aby nestihli voľby.
Pre Koričanského - PUNČÁKA | 12-01-2018 16:48:33
konečne sa na to vy s-r ! vys tupuješ ako idiot pod nickmi : RODIČ ; UPRATOVAČKA ; HELIGONKÁR ; MATKA ŠTUDENTKY ; NEPRÁVOM OBVINENÝ BEZ DOKAZOV ; ANONÝM ; MILAN ;
neie , že si zlodej punčákov, narušiteľ stužkovej ale aj idiot a debil.
pre anoným | 11-01-2018 09:38:18
Koričanský vôbec nenarúšal stužkovú slávnosť neprístojnosťami, to bo jeho \" ZLODUCH \"
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-01-2018 22:00:55
Mozno ani nehlasoval za kolegu a tie fotky kde parkuje na zebre su hoaxom... ;-)
pre anoným | 10-01-2018 21:17:18
jasné, že on to nebol, bol to jeho duch.
Nech podá oznámenie to by bolo najlepšie.
Anonym | 10-01-2018 20:59:35
Koričanský vraj skončil 31.12.2017 je to pravda?
Vraj sa riaditeľ ospravedlnil študentom za správanie Koriho a kúpil im tortu?
A pôjdu vypovedať aj na políciu študenti a triedna ?
Vraj podáva Koričanský trestné oznámenie?On to vraj nebol? Krivé obvinenie?
Tak kto? Čo je pravda?
áno išiel | 10-01-2018 20:53:42
ale do starobného dôchodku.Tiež pevne verím, že hlasovací automat z DK sa bude podobne porúčať aj ako \"ctený poslanec\" a punčofíl .
nestranný | 10-01-2018 18:21:25
dnešneho dňa bol som vybavovať určité záležitosti v DK v Seredi. V tom čase tam p. riaditeľ nebol, tak som po diskutoval s pracovníkmi a dozvedel som sa že :

.....Koričanský už nie je zamestnaný v Dome Kultúry.....

To som rád a verím že \" Hlas ľudu je hlas boží \" lebo pod tlakom verejnosti a vďaka p. Majkovi a ľudom ktorí s ním občas pracujú sa ukázala pravda a takéto indivíduá pôjdu na odpočinok.
Teraz ako sa zachová poslanecký zbor či vyzve Koričanského aby sa sám vzdal poslanca, lebo sklamal na plnej čiare morálne a charakterove. Je to prelud, vôbec sa neštíti chodiť medzi ľudí. Tak ako si sadne medzi Vás poslanci. Ako sa budete k nemu správať ? Na základe jeho budú hodnotiť aj Vás.
p. Majko | 07-01-2018 11:01:46
Vy ako šefredaktor - novinár máte možnosť nie len vyzvať riaditeľa DK, ale aj PRIMÁTORA, aby sa vyjadril aj on ako k zamestnancovi Koričanskému, nakoľko DK priamo spadá pod riadenie mesta, čo ďalej ?
Taktiež či odsudzuje konanie Koričanského ako poslanca ?
Alebo chce robiť MŔTVEHO CHROBÁKA. Nemuselo by sa mu to vyplatiť idú voľby.
p. Majko | 07-01-2018 10:25:46
Veľké množstvo poctivých a slušných ľudí odsudzuje konanie KORIČANSKÉHO.
Toto Vám dáva možnosť, ale aj povinnosť vyzvať riaditeľa DK ČO CHCE ROBIŤ , AKO CHCE RIEŠIŤ SITUÁCIU, ČI SA S TAKÝMTO KONANÍM STOTOŽŇUJE ?
samozrejme nech ozrejmí otázku neoprávneného užívania aparatúry, a prečo za ňu neplatí ?
a čo toto ? | 07-01-2018 10:18:49
Koričanský nie len že ukradol zákusky, to by bolo hádam to menšie zlo, ale svojvoľne začal ukončovať stužkovú slávnosť asi 3 hod pred tým ako mali študenti zaplatené miestnosti. Čiže narušil im celé podujatie a ešte aj študentky obvinil, že sú opité.
A čo nato, že hudobnú aparatúru používa bez povolenia a bezplatne?
A čo nato, že hudobnú produkciu vykonáva na čierno, neplatí dane.
JEDNO RIEŠENIE BY TU BOLO.
teraz je na ťahu riad. KD, mal by sa k veci vyjadriť a s Koričanským ukončiť pracovný vzťah. Žiaden zamestnývateľ by takéhoto človeka nezobral ani dvor zametať.
Pokiaľ sa týko jeho ako poslanca tak je to bezcharakterný idiot. Samozrejme poctivý mačkač tlačítok tak ako mu to primátor nariadi. Tsu sú aj na rade občania či budú voliť zlodejíčka, narušiteľa, neplatiča daní, a ešte určite niečo vyjde na povrch.
Halo | 07-01-2018 09:21:58
To,že ton je vtipné,som napísal ja.Tu je zasa jeden prípad čiernobiele ho chápania veci.Korycansky zobral zákusky študentom,teda to ukradol,nič viacej a nič menej.Je to dospelý človek,a nikto za neho nenesie zodpovednosť.Vy viete dobré,že aj keď je poslanec,bez riadneho protokolu,ho nikto nemôže prepustiť,ani ho zbaviť mandátu.To je tak právna stránka veci.Druha strana mince je jeho etické konanie.Ale ak toto nefunguje,tak čo teraz?
Veľmi vtipné | 06-01-2018 19:20:48
musím Vás sklamať, tento príspevok nepísal p.Majko. A to, čo som napísal žiaľ vôbec nie je vtipné.Je to skrátka škandálne konania poslanca MZ. Totálna hanba. Za boľševika by už ten umelec \" punčoman\" možno čakal vo vyšetrovacej väzbe. Bodaj by Ste mal pravdu ale Vy.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-01-2018 19:10:35
Pre pán Majko | 06-01-2018 16:58:42 | - publikovane je to, co vykonaju / NEvykonaju obcanmi voleni zastupcovia, uradnici a co sa deje v meste a regione.

Ci to je alebo nie je vtipne, nerozhodujeme my, ale ti, ktori maju konanie / nekonanie na svedomi.

Na mediu je informacie zverejnit. Na obcanoch (aj ja som jednym z nich) ich konanie komentovat a hodnotit.
Pre pán Majko | 06-01-2018 16:58:42
Veľmi vtipné!Dajte ešte niečo,konečne je v tom aj primátor.
Pán Majko | 06-01-2018 12:45:53
ako sám vidíte \"punčogate\" pomaličky utícha a Kory a spol
sa spoliehajú len nato, že časom sa zabudne. Určite sa mýlia.
Mladá generácia si dúfam vezme ponaučenie, koho v živote nemá
voliť a určite ocení aj angažovania sa pána primátora v tejto
aj ich kauze vo voľbách v Seredi. Ako vidíme, dal jasné stanovisko. Predsa sme v prípade voličského automatu z DK ani iné nemohli čakať. Prosím ak sa dá, vyhláste zbierku pod názvom \"PUNČOAKCIA\" a zabezpečte, aby sa dostatočný počet punčákov dostal na nasledujúce rokovanie MZ v Seredi. Informujete minimálne týždeň dopredu každý deň min. 2x a dátume a hodine jednania poslancov. Určite tam príde obrovské množstvo aj mladých ľudí, aby videli, kto im vlastne vytvára podmienky do budúcnosti. Ja tam donesiem minimálne 2O predĺžených šamrólek nech je dostatočná zásoba munície. Toto je jedna z mála možností, ako zastaviť aroganciu moci.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-01-2018 23:54:10
V nasom malom mestecku sa nam rysuje vazny problem. Poslanec Koricansky napisal tu:

Neprávom a bez dôkazov obvinený | 03-01-2018 08:13:15 |

tento text:

\"Štužkari dostali do triedy krabicu zákuskov a financie.\"
Toto mi potvrdil aj v telefonickom rozhovore.

V com je problem?

Nuz Michal sa cuduje, preco z toho studenti robia \"senzaciu\"m ked - DOSTALI de facto UPLATOK.

Misko ale zabudol, ze je poslancom MsZ, verejnym cinitelom a po tomto verejnom priznani sa k pokusu/dokonani cinu cez finacie a zakusky \"zatvorit\" poskodenym studentom usta, sa dost pravdepodobne dopustil protizakonneho konania.

Ked budeme dosledni - a to by sme v pripade volenych zastupcov byt mali - konanim poslanca by sa pravdepodobne na podnet dalsieho verejneho cinitela PRIMATORA a kolegov poslancov (ocistit povest mestskeho parlamentu) mal zacat zaoberat prokurator Specialnej prokuratury, ktora ma pravomoci vysetrovat korupciu verejnych cinitelov.

Povedal by jeden, co moze sposobit chut na sladké?
jajjaj | 05-01-2018 19:26:37
slovanista mal chut na puncaky
pre narušenie stužkovej | 05-01-2018 15:37:44
prečo by mal p. Majko vypočúvať DJ ? nie je policajt. Je to jasne napísané v oznámení, tak čítaj, čítaj, čítaj.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-01-2018 14:59:27
Narušenie stužkovej | 05-01-2018 14:51:47 | - preto, aby ste sa nemuseli pytat, je potrebne PRECITAT CLANOK a VYPOCUT SI VIDEO. Tam ziskate presne informacie.
Prosim.
Narušenie stužkovej | 05-01-2018 14:51:47
Pán Majko. Odkial máte informáciu, že p. Koričanský prišiel za DJom o 1:30, a nabádal ho aby už prestal hrat? Vyjadril sa k tomuto obvineniu aj DJ, ktorý tam hral?
Ďakujem
pre riad. DK | 05-01-2018 12:35:16
p. riaditeľ ČO BUDEŠ ROBIŤ ? budeš riešiť Koričanskéhos, alebo budeš sa chovať ako mrtvi chrobák ?
1/Krádež - ktorú sám priznal
2/narušenie stužkovej slávnosti
3/bez povolenia a platenia používa hudobnú aparatúru KD
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-01-2018 10:30:09
Pre Majka | 04-01-2018 09:00:46 | - od Teba to nevadi. Zvykol som si, ze v Seredi zlodej obhajuje zlodeja a za trapnych povazuje okradnutych, co sa brania...
Pre Majka | 04-01-2018 09:00:46
už si trápny
Koričanský!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | 04-01-2018 08:26:07
že si bezcharakterný tak to si už ukázal, ale že si dôchodca idiot tak to dokazuješ teraz, prečo vystupuješ pod ŠIESTIMI MENAMI??????????????????????????????
chceš vyvolať dojem, že ľudia obhajujú
1/zlodeja
2/ narušiteľa stužkovej slávnosti
3/neoprávneného použivateľa hudobnej aparatúry
4/ daňového podvodníka neodvádza daň

Keď si bez viny tak napíš a podpíš sa.
pre Milana | 04-01-2018 08:16:00
aký človek taká reč obhajuješ a bagatelizuješ zlodeja, inakší si neni ani ty. Vrana k vrane
Milan | 03-01-2018 23:24:32
ja sa Vám seredania čudujem. Majko si robí do sered online članky a Heligonkár plače že mu nepriznali ocenenie mesta a že nebude robiť HELIGONKY A Vy sa zaoberáte 7 zakuskami ktoré dostal ten pán z kulturáku a v SEREDI SA vykupuju pozemky v Niklovke na stavbu bytov pre srbov a iných štatných prislušnikov.Zobudte sa a nepište somariny
takže dúham, | 03-01-2018 19:51:11
že skutočná sametová revolúcia/ aj keď pomalým tempom/ predsa
len začala. Takže kto vie dať viacej informácii o hlasovacom automate z DK napíšte.Možno bude jednoduchšie,dať aspoň jedno hlasovanie, kedy sa p.Koryčanský postavil hlasovaním
proti vedeniu mesta.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-01-2018 19:32:14
no začína byť | 03-01-2018 18:50:15 | - v DK za niekolko desatroci boli stovky akcii. Znovu to je len a len na obcanoch, ci sa citia byt poskodenymi, ci sa stazovali a ci maju zaujem svoje skusenosti zverejnit.
Informacii je tolko, ze by bystali na niekolko clankov. Nemoze to byt ale len o pisani - dlhodobo je tu zaujem veci riesit, napravat pokazene a menit system k leppsiemu a spravodlivejsiemu.

Informacie zo skutocne hodnovernych zdrojov su, ze sa kryju navzajom a to az hore. Uplne hore.

Tolerancia takehoto konania moze byt obdobna, ako to bolo v pripade poslanca Kyseleho, kde napriek jeho konaniu (verejne obvinenie primatora z nabalovania sa na meste, podvodov a pod.) nebol zaujem vec rieist zakonnou cestou - bol potrebny hlas poslanca? Dokonca bol poslanec zamestnany prakticky mestom ALE LEN do momentu, pokym bol poslancom. Nasledne dostal kopacky. Jasne, ze skoncila zmluva. ;-)

Chce to jednu velku magneticku tabulu, magnetky s hlavickymi poslancov, vedenia mesta, niektorych uradnikov, zamestnancov, ich rodin a vybranych podnikatelov a ludia sa po ukazani prepojeni s datumami a dalsimi faktami dozvedia veci, po ktorych budu grcat tri dni...
no začína byť | 03-01-2018 18:50:15
hódne dusno. Ak je skutočne pravdou že Koryčanský ukradol
tie zákusky nastáva prúser ako Brno č.2. Samozrejme ako poslanec, ktorému to mesto možno toleruje roky je totálne zaviazaný a jeho hlasovania môžeme považovať za nesvojprávne a pod nátlakom. To je fakt hrôza. Dal vlastne Koryčanský za tie roky hlasovania a poslancovania nejaký zmysluplný návrh, ale ako na straníckych schôdzach len jednomyseľne za pridal
k ostatným poslušným a dal hlas za vedenie mesta. A k tomu ešte p. Vydarená a pozemok na garáž. No mám taký zbesnelý dojem SOL-ka spustilo skutočnú sametovú revolúciu. No a Koryčanský mlčí ako súdruhovia z ÚV KSČ v Prahe, ktorí sa
tvárili, že nič sa nedeje. Síce dialo sa len málo, lebo moc prezali ďaľši doslova komunistickí zapredanci a zradcovia.
občastný účastník akcií DK | 03-01-2018 16:18:38
A zamestnanec DK Forgáč Jozef čo? Ten je bez viny?
nika | 03-01-2018 15:47:27
preco sa doteraz nevyjadril Koricanskeho zamestnavatel DK ci s nim rozviazal pracovny pomer alebo si puncaky rozdelili rovnako apracuje nadalej
nebláznite | 03-01-2018 14:32:10
prečo montujete do tohto diania iné osoby, čím zahmlievate skutočnú podstatu veci.
Samozrejme prídu aj články na funkcionárov mesta a pod., ale všetky neduhy sa musia okolo koričanského ujasniť a zjednotiť a potom nech sa konšeli a Riad. DK zastáva pracovníka a poslanci svojho tlačítkového mecenáša.
Pán Veselický | 03-01-2018 14:13:13
p. Veselický moju dôveru máte
p. Veselický. | 03-01-2018 13:59:46
zdá sa mi, že si nechávate zadné dvierka otvorené. Na priamu otázku p. Majka sa vyjadríte nekorektnou odpoveďou. A pritom je to iba hypotetická otázka. Je to hanba! A nie ako by ste postupovali. P. Veselický ak sa nedokážete vyjadriť priamo tak tým sa zbavujete dôvery u ľudí. Nedokáže zastávať svoj post.
samý jasnovidec | 03-01-2018 13:53:59
je to tu samý jasnovidec, len škoda že to je jeden človek dookola stále ten istý a tie drísty sa už nedajú čítať, fuj hanbite sa pane
Stale klame | 03-01-2018 13:47:41
Pan Koricansky,preco stale tie klamstva? Ziadne krabice zakuskov,ani peniaze,ziadne ospravedlnenie. A o piatej doma neboli,lebo museli upratovat,kedze vy ste tam mali dalsi den akciu.
úvaha | 03-01-2018 13:26:23
Prečo koričanský dal škatulu zákuskov a peniaze keď nič neukradol ?????????
Chce takto KORUMPOVAŤ študentov, aby zmenili svoju výpoveď, ktorú zverejnili v i-meilovej správe ?
občan koričanský to sa určite nestane lebo títo študenti majú charakter a zmysel pre spravodlivosť. V prípade, že by pod nátlakom takto urobili dopustili by sa tr.činu krivého obvinenia.
Ako odčiníš to amorálne správanie ?
KORIČANSKÝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | 03-01-2018 13:17:13
vyfarbil si sa len jedna radosť. Prevtelil si sa do :
rodič ; upratovačka ; heligónkar ; matka študentky ; neprávom bez dôkazov obvinený .
Tomuto človeku povedať Pán je nemožné, nakoľko by nastalo dehonestovanie tohto stavu.
Občan KORIČANSKÝ nestačí ti že si sám pliaga, ale vystupuješ pod 5-timi nicmi, dokázal si že nemáš charakter a morálne zásady.
Teraz si dokázal aký máš charakter a čo si zač.
Keď píšeš že si dal do školy škatuľu zákuskov a peniaze tak si sa sám usvedčil, že to nebolo pár zákuskov ktoré si zobral. Ak dal, to sa dá zistiť-už je neskoro, krádež je krádež.
Ako chceš odčiniť to svinstvo ktoré si vykonával počas slávnosti študentom ?????????????
A čo tá aparatúra hudobná ktorú bezplatne využívaš?
A čo priznanie daní zo zisku ? zrejame to bude zaujímať aj daňový úrad !!!!!!!!
Nemaj obavi vie sa už o množstve podujatí kde si robil DJ - tak sa teš!!!!!!!!!!!!!
Toto je krásna tvoja vizitka pre občanov aby ťa volili.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-01-2018 12:37:18
Anonym | 03-01-2018 11:55:07 | - tadialto cesta nevedie. Ja nie som v tejto konkretnej veci poskodeny.

Prichadzaju dalsie a dalsie informacie o viacerych ludi a to nielen k osobe poslanca Koricanskeho.

Je potrebne, aby si ludia uvedomili, kadial vedie cesta. Cez ich vypovede, odhalenie krytia jedneho druhym, tretim, a pretnutie vztahov, kde skutocne nejde o par zakuskov.

Ide aj o verejne penize a to sa tyka uz aj obcanov.

Takto to dopadne vtedy, ked jedinec nevie, kedy ma dost a nechape, ze kazdy krcah raz pretecie.

Trebe cakat, ono v suvislosti s DK na povrch pravdepodobne vyplava este vselico...
Anonym | 03-01-2018 11:55:07
Ak mu tie zákusky triedna dala som zvedavý či je to pravda a ak je potom voľačo nesedí. Pán Majko , máte vyjadrenie triednej, alebo stačí keď sa vedro špiny vylialo a keď to Koričanský nebol, čo urobíte, lebo článok o tom že je de facto zlodej a kradol má autora. Je pravda že vy ste boli za študentami na pôde školy, môžete zverejniť vyhlásenie triednej? Ak ho teda máte a videla ho ako kradne 40-50 koláčov, čo je nemorálne ak to urobil. Ale ak sa mýlite, viete ako môže trpieť jeho žena deti a rodina?
áno, bude to hanba na celé zastupiteľstvo. | 03-01-2018 11:31:58
p. zástupca Veselický, je to predovšetkým Vaša hanba a nie pre poslancov. Je to ďalší dôkaz Vášho tárania a oblbovania ľudí.
gulak | 03-01-2018 10:43:32
pre seredan...tebe už načisto yebe s tým Matovičom..chod sa dať liečiť..
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-01-2018 10:43:11
Neprávom a bez dôkazov obvinený | 03-01-2018 08:13:15 | - Michal, ved uz v clanku som Ti napisal, ze by bolo najlepsie, aby si trestne oznamenie podal - vysetrovanie pripadu urcite prinesie vela odhaleni a trest pre vinnika by uvitalo vela ludi.

Presne to iste som Ti povedal aj pri vcerajsom telefonate. Len uz prestan zit tolko zivotov - ine hovoris v telefonatoch, ine pises. To nie je pre Teba dobre a tak sa zamotavas.

Ako som Ti povedal - jedine komunikacia s obcanmi a verejne Tebou povedana pravda Ta oslobodi a skrati to, co aj tak pride.
aja jáj | 03-01-2018 08:59:12
pozrime sa na výkuka Koričanského, čiže je to zlodejíček, výtržník-rozbíjal stužkovú, protiprávne využíva aparatúru a daňový podvodník-neodvádza daň.
Tento zbrusu poctivec má toho dosť na rováši a kto vie čo sa ešte vykotúľa. Primátorovi a riaditelovi DK takýto človek vyhovuje ?
Hudobník | 03-01-2018 08:53:31
KORIČANSKŹ a teraz to pravé orechové:
punčáky a narušenie stužkovej to je svinstvo od koričanského ale ide tu aj o čosi viac. Trénujeme v KD a viem bezpečne že Koričanský sa dopúšťa trestného činu a to.
1/ chodí robiť hudobnú produkciu ako DJ - celú aparatúru používa už dlhé roky z KD , čiže berie si ju bez toho aby mu ju niekto požičal a aj aby za požičanie riadne zaplatil. Ide o tr. čin neoprávneného používania cudzej veci za účelom seba obohatenia.
2/ Ide o ďalší tr. čin a to NEODVEDENIE DANE Zo získaných fin. prostriedkov za hudobnú produkciu neodvádza dane, robí to na čierno
Tak , že punčáky to sú len malina popri tejto trestnej činnosti ktorú Koričanský robí.
Tu je na mieste aby sa vyjadril RD či vôbec o tejto činnosti Koričanského vie.
a je po "Puncakoch" | 03-01-2018 08:38:31
..tak vyzera to, ze nazvu \"Puncove rezy\" uz nadobro odzvonilo a odteraz to budu \"Koricanske rezy\" :D Dobru chut!
Neprávom a bez dôkazov obvinený | 03-01-2018 08:13:15
všetko to sú výmysli a klamstvá. ráno o 5 tej sme boli v kuchyni len ja a triedna a dala mi 7-8 zakuskov na tanier, nikto tam nebol tak neviem odkial ste to vzali ! Dajte mi nejaký dôkaz, že som kradol. Všetci študenti už boli doma, tak neviem odkial to mate a kto to vymyslel.Boli to zakusky ktoré ostali po stužkovej. Zvažujem dať trestne oznamenie na políciu za ohovaranie Sered online.Pán Majko potrebuje takéto spravy aby ste písali. Len sa Vám čudujem že pišete bez dôkazov. Inak kuchynu nechali otvorenú ked odchádzali, tak si mohol zobrať hocikto čo chcel.Štužkari dostali do triedy krabicu zákuskov a financie.To je všetko nebudem sa viac k tomu vyjadrovať. Tak píšte dalej,
seredan | 03-01-2018 07:28:38
Koricanskeho by si mal podat Igor Matovic. by mal prist do Seredi, zorganizovat povstanie pred kulturakom a samozrejme by mal rozdavat tricka, kde Kory pojeda puncaky, akoze taku fotomontaz. povstanie by malo trvat dovtedy, kym Kory nekupi puncaky v cukrarni na stanici a ako odskodne este prida aj par konakovych spicov.
Občan | 02-01-2018 14:44:35
Nazývame sa právnym štátom. Nikomu z nás sa nepáči, ak nám niekto siahne na majetok. A konanie pána poslanca bolo obdobné aj napriek tomu, že práve on by mal ísť príkladom. Mrzí ma, že má niekto toľko drzosti takéto konanie ospravedlniť a je do očí bijúce, ako sa niekto snaží odpútať pozornosť od merita veci. Takéto konanie je neospravedlniteľné.
návštevník | 02-01-2018 14:06:05
Vrele odporúčam prečítať si aj príspevok JUDr. Skubeňa v stati \" ČLÁNKY \" pod názvom Multidiskutujúci .........
Zvedavý | 02-01-2018 12:29:26
Ak je to tak ako hovoríte, tak je to potom v poriadku. A mali by byť aj vyvodené adekvátne konsekvencie.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-01-2018 12:23:13
Zvedavý | 02-01-2018 12:09:32 | - pri slusnej diskusii nemam dovod urazit sa.

Poskodeni to podla mojich informacii oznamili v prvom rade nadriadenemu zamestnanca, ktoreho prichytili pri kradezi a jeho nadriadeny mal konat.

Poskodeni to redakcii neoznamili pod ruskom anonymity, ale bez problemov k veci hovorili vsetci studenti (aj e-mail je podpisany) i triedna ucitelka a - svedok prave nahlasenia studentami nadriadenemu.

Vsetko je uz ale publikovane, takze k veci nateraz ja nemam co dodat. Konat musia/mali by ini.
Zvedavý | 02-01-2018 12:09:32
Pýtam sa Vás to preto lebo vo svojom článku ste uviedli : „Vážime si ich odvahu postaviť sa verejne nespravodlivosti, nečestnosti a svojvoľnému konaniu voleného zástupcu a veríme, že mladí ľudia nebudú tolerovať zlodejinu ani v budúcnosti a rovnako sa zachovajú vždy“ , tak ma zaujíma kto a ako sa verejne postavil proti svojvoľnému konaniu pána Koričanského ? Lebo ja som tu zatiaľ takú informáciu nenašiel. Neurazte sa , ale keď to pod rúškom anonymity oznámi niekto Vám, tak ja to za verejné oznámenie nepokladám.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-01-2018 11:59:08
Zvedavý | 02-01-2018 11:35:37 | - kludne mozete nahlasit aj Vy.

Ja som si obciansku povinnost splnil tym, ze som cca 2 tyzdne venoval zistovaniu faktov, komunikacii a zverejneniu incidentu.

Takze skusme teda tak, ze kazdy svojim kuskom prispejeme k lepsiemu mestu a odhaleniu NEpoctivosti tych, ktorych platime v organizaciach patriacich pod mesto a vo verejnych funkciach. ;-)
Zvedavý | 02-01-2018 11:35:37
Nemal som na mysli iba Vás, len ma zaujíma či to niekto nahlásil. A mimochodom mohli by ste to kľudne nahlásiť aj Vy , veď v zákone sa hovorí o tzv. občianskej a oznamovacej povinnosti, aj keď ju zákon priamo neukladá pod hrozbou trestu za neoznámenie udalosti.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-01-2018 11:25:49
Zvedavý | 02-01-2018 11:04:29 | - otazku smerujete nespravnej osobe.

Ani ja a ani SOL nie je konanim poslanca poskodene.

Ak chce niekto nieco riesit pravne, tak mozu poskodeni alebo poslanec. Nepredpokladam, ze by riesili poskodeni, nakolko aj tak vzhladom na vysku skody by islo o priestupok.

Poslanec ma moznost branit sa - to je cesta, ktora by nepochybne bola zaujimavsia. ;-)
Zvedavý | 02-01-2018 11:04:29
Mám jednu pre mňa dosť podstatnú otázku na pána Majka. Pán Majko aj niekto nahlásil túto udalosť na polícii alebo to zostalo len v rovine diskusie na Vašom médiu.
pre všetkých | 02-01-2018 09:36:06
odporúčam aby si prečítali aj článok ktorý napísal šéfredaktor p. Majko, kde uvádza , že dvaja ľudia vystupujú pod rôznymi nikmi, pričom uvádzajú klamstvá a chcú ošpiniť krivo iné osoby a takto zľahčiť zlodejinu poslancovi Koričanskému.
ide o článok. \" MULTIDISKUTUJÚCI CHCÚ ZMIASŤ OBČANOV A ZĽAHČIŤ SPOLOČENSKÚ NEBEZPEČNOSŤ KONANIA POSLANCA KORIČANSKÉHO \"
Halo | 02-01-2018 08:27:11
Že by to bolo typické jednanie na Slovensku?Obávam sa,že áno.Ak by to bola všetko pravda o tom panovi,tak človek,ktorý sa ulakomi na \"zradlo\" je nedostacujuci!
matka študentky | 02-01-2018 08:22:37

Písali ste uz aj o tom že do triedy dostali študenti krabicu zakuskov a financie ? Majko píšte všetko. a nebolo to tak ako píšete. dcera mi hovori niečo ine, ani ona nebola pri tom ako triedna dávala tnier zakuskov tomu pánovi. Majko zavádzate a klamete.
Koričancký!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | 02-01-2018 08:20:40
čo povedať, na dôchodcu robotníka ktorý robiť nechce, musí to za neho robiť riaditeľ. Veľkú úctu aj ako poslanec by si zaslúžil, ale len keď ho stretnete tak poriadne opľuvať.
KORIČANSKÝ HANBA | 02-01-2018 08:17:15
to je zarážajúce, že kto ho v DK drží, keď viacerí uvádzajú že to nebolo prvý krát.Chová sa povýšenecký a arogantne a pritom je to primitívny zlodej. A čo tie fľašky tvrdého destilátu v sklade ? odkiaľ ich vzal. Ale nie sa čo čudovať, veď rôznych akcií je veľa kde je aj tombola a kto vie čo bolo v košoch.
Škulavé oko | 02-01-2018 01:16:26
Ked sa nad tym zamyslime tak nebolo to prvy krat a nebol to prvy clovek ktorí si takto \"prilepšil\" ..akurat pán koričanský sa nechal chytiť.
Tymto ho neobhajujem ba priam mi je z neho zle ked si predstavim ako dôlezito sa vzdy tvári akoby mu patril cely svet
anonym | 01-01-2018 20:28:16
co sa vyhrazate ze sa da zistit. ked posielam z nejakej kaviarne tak prdel zistite. len neplaste ludi. nech pisu co vidia,cosa bojite.
emil | 01-01-2018 20:10:01
je to dobrak od kosti asi lubi sladkosti
čakateľ | 01-01-2018 19:35:20
dôkazov je doposiaľ viac ako dosť, ak je to málo určite pri budú aj ďalšie, teraz je na ťahu riaditeľ DK a primátor pod ktorého DK opatrí, ako sa postaví k jeho zamestnancovi? a poslanci ako sa postavia k poslancovi , ČAKÁME!!!!!!!!!!!!!
seredan | 01-01-2018 15:32:01
Treba sa vrátiť k podstate a to je pan poslanec.
Pre suseu od kultúrneho | 01-01-2018 15:23:48
Bol som pozvaný ako sponzor medzi účinkujúcich a zúčastňoval som sa aj na posedení s nimi po koncerte. Po skončení čo bolo asi o 21,00 hod. sme spoločne odchádzali domov.
Prehlasujem, že nikto nič neodnášal, nebolo čo, všetko bolo skonzumované. Dovolím, si Vás upozorniť nehádžte špinu na človeka, ktorý si zaslúži úctu za svoju 10 ročnú prácu. Nechcite odvádzať pozornosť od zlodeja a jeho charakteru.
Ak si myslíte že ste v anonymite tak sa mýlite, presne sa dá zistiť kto sa pod týmto pseudonymom schováva, tak by ste neboli prekvapení.
anonym | 01-01-2018 15:18:27
Stop ľudia, ešte to tak, aby sme sa na Nový rok rozčuľovali! Nech si sám spytuje svedomie, i keď väčšinou takým ľuďom je to jedno. Prečo sa oplatí byť v živote čestným? Veľa ľudí verí, že byť poctivý sa oplatí, lebo „čokoľvek človek rozsieva, to bude aj žať“. Inak povedané, naše správanie vždy prináša následky, či už dobré, alebo zlé. Všetko dobré v Novom roku, drahí čitatelia SOL , sejte iba dobro a pozor na slová ! Lebo tak ako slovom môžete vytvoriť najkrajší sen, môžete ním rovnako všetko zničiť....
a už sme doma | 01-01-2018 15:10:53
ozvali sa tí ktorí majú pokrivení charakter, špinavosťami chcú odpútať pozornosť.
PRE SUSEDU OD KULTÚRNEHO :
Občianka Vy ste asi slepá, ja som p. Skubeňovi pomáhal, keď všetky veci ktoré hovoríte vozil z obchodu do DK na svojom aute. Oživím Vám pamäť : bolo to víno, pivo, mäso ovocie, šampanské ako dary pre účinkujúcich, chlieb, pečivo, minerálky, kofola, saláma, klobáska, dary keramické heligónky-ktorými sa pýši aj vitrína na MS úrade.
Presne viem o koho ide \"suseda\" najbližšie zverejním aj Vaše meno.
Pre iveta | 01-01-2018 13:41:45
S vasou gramatikou by som sa hanbil napisat co i len slovo.
pre susedu | 01-01-2018 13:29:51
Nahláste heligonkarom.Pan Koricansky je zamestnanec KD a poslanec,ktorý haji záujmy občanov,a to su asi aj ti študenti ...
obyvatel 1 | 01-01-2018 13:28:30
Poslanec ma byt vzor a nie hnoj. A vyjedrenie Veselickeho ze to je hanba poslaneckemu zboru je alibizmus hodeny na poslancov a do eteru. Ale ved tu pan Skuben povedal ze uz davno mali priamo od neho upozornenie na nekalu cinnost podlozenu dokonca videom. To znamena ze ked poslanec Koricansky pusta niekoho na akcie bez platenia tak vlastne pri akciach takouto cinnostou okrada mesto a organizatorov akcii. Preto sa pytam preco ste pan Veselicky a primator doteraz nekonali ked ste o tom vedeli??? Nevadi vam ze nielen kradezou zakuskov ci alkoholom ale hlavne sposobovanou financnou skodou neplatenim listkov cize volnym vstupom takto pravdepodobne dlhorocne okradal mesto ??? Aj toto je vasa zodpovednost a aj nekonanie. Ruka ruku myje. A uz davno tam vcetci nemate co robit.
dom kultury | 01-01-2018 13:27:37
bolo by dobre,aby zodpovedni pracovnici domu kultury sa zamerali na vybavenie kuchyne a zlepsenie poskytovanych sluzieb pocas prenajmu tohto objektu ,pretoze pozadovana vyska najomneho nezodpoveda je vysoka a sluzby na nizkej urovni.
suseda od kultúrneho | 01-01-2018 13:24:17
Videla som po koncerte Heligonkárov ako si pán Skuben po akcii naklada tovar do svojho auta a bolo toho vela, pivo šampus, jedlo. Pýtam sa a to mohol ? Majko odpovedz a neboli to za tanier zakuskov.
iveta | 01-01-2018 13:21:13
dobre to povedal Primatoer mesta na popslednom zastupitelstve o Majkovi sloba an nenávisť je v ňom. a Skuben ako keby sa našli. Máte nejaké dôkazi alebo lejn jedna pani , študentka povedala a ani pri tom nebola. dúfam že sa právnik toho pána ozve a pán Majko bude mať problémi. Dôkaz pán Majko máte to na videu, alebo fotku. Pozor obviniť niekoho je ľahké ale dôkazi nie sú. zasezavádzate a klamete. Len tak ďalej !
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-01-2018 12:48:38
Pre rodiča | 01-01-2018 12:45:19 | - klud, krok za krokom. Ako vzdy...
Pre rodiča | 01-01-2018 12:45:19
Žiaci a učiteľka si to vymysleli, vlastne ani neexistujú. To si Majko toto vymyslel, sám sebe poslal mail a je to len výplod jeho chorej hlavy! Úlohu ste splnili. Majka ste očiernili. Bravo. Alebo dlhoprstého kryje rovnaký charakter.
obcan | 01-01-2018 12:37:11
Študenti sa skladali 4 roky peniazmi od rodičov...
len tak na okraj | 01-01-2018 12:00:05
Vážení, kto sa zastáva Koričanského, kto neexistujúcimi vymyslenými úvahami a obvineniami chce odviesť pozornosť od podstaty veci je taká istá špina ako tento náš podarený poslanec. Našťastie, že zatiaľ sa prejavili len asi traja zo všetkých diskutujúcich.
Príjemný novoročný obed.
pre "heligonkára" | 01-01-2018 11:16:15
Nešpinte na človeka ktorý Vás naučil hrať, to nie je predmetom tejto debaty, tu ide o konanie a krádež. Všetci ostatní ktorých naučil sú mu povďačný. Keď nemáte na vstupné tak seďte doma, ste krásne zaznamenaný na videu, že p. Jozef
seredan | 01-01-2018 11:01:08
VEREJNA OSTUDA,ODVOLAT!
Heligonkar | 01-01-2018 11:00:39
opýtajte sa p. Skubena akým právom od nas pýtal a vyberal clenské a nechaval si to pre seba a neodvádzal to do Domu kultúry ? a dajte mu to mestké ocenenie nech tolko neplače, i ked si to nezaslúži !
tomi | 01-01-2018 10:59:35
tak akciu do kulturaku uz si robit nepojdem
Upratovačka | 01-01-2018 10:51:38
pýtali sta sa žiačok prečo nechali 4 hodiny otvorenú rano kuchynu ? Mohol si tam brat kto co chcel. a ráno tych ludi tam prejde vela. za jeden tanier zakuskov uražate človeka a bola pri tom triedna !prídite sa pozriet rano po stužkovej do ich šatní - bordel, prazdne flašky po alkohole, upchate WC atd.
rodic | 01-01-2018 10:42:40
pan Majko zavadzate a klamete. dcera mi to rozpravala - dali mu za tanierik 6 - 7 zakuskov a bola pri tom aj triedna. to je všetko.
koledník | 01-01-2018 10:38:21
Všetkým čestným a poctivým ľuďom v Seredi prajem v novom roku 2018 veľa zdravia, šťastia a osobnej a rodinnej pohody. Prajem im všetko zlé nech sa im vyhýba a nech prežívajú chvíle radosti i keď o krásnu akciu hlavne pre stredný a pokročilí vek Heligónka ich mesto na čele s primátorom obralo.
Môj názor k nášmu zlodejovi menom KORIČANSKÝ - to čo urobil je veľké svinstvo, tá krádež zákuskov len preukázala jeho charakter a chamtivosť. Najväčšie svinstvo urobil, že študentov zo stužkovej oslavy vyháňal domov a to rôznymi spôsobmi, tak ako je uvedené v oznámení.
Všetci diskutéri až na dvoch odsudzujú jeho konanie čo je dobré a svedčí o tom, že sú tú aj čestní a spravodliví ľudia.
Teraz ma najviac zaujíma čo urobia mestský konšeli, ako sa s tým vyporiadajú ako s poslancom. Ak ho nechajú medzi sebou tak to svedčí že nie sú vôbec odlišní od Koričanského. Samozrejme čo urobí riaditeľ DK - ponechá si ho naďalej?, ak áno tak potom treba vymeniť aj riaditeľa. On mal konať okamžite, ako sa prišli študenti sťažovať. Prečo nekonal to vie len on sám.
Ja len | 01-01-2018 07:34:53
dávam do pozornosti, že ak na družstevnom poli niekto ukradne možno 5 kláskov kukurice a je prichytený, tak za odcudzenie dostane aj podmienku. To je aký meter? Veď pár kláskov kukurice nie je taká hodnota, ako tých neviem koľko punčových zákuskov. Pán poslanec nemá na to, aby si kúpil pár zákuskov?
Príležitosť robí zlodeja! Ja som len zvedaví ako sa to dorieši.
Pre anonym a podobnych | 01-01-2018 07:13:15
Ked tu niekto riesi y/i aj ked je to naozaj smutne, alebo daj meno triednej a bla bla bla, tak potom to v tomto state vypada tak, ako to vypada. Bagatelizovat to, ze niekto si nieco prisvoji, hoci aj drobnost a je to poslanec MsZ... Niet divu, ze Sered ma povest, aku ma, ked sa niekto nestiti obhajovat jasne protipravne konanie. Ved ten ukradol len drobnost, ved ten ukradol len bicykel, henten auto, tamten bankomat,...
nezavisly citatel | 01-01-2018 02:15:12
Moja stuzkova bola v r. 2013 a na druhy den rano sa stalo tiez nieco podobne ako sa pise v clanku. Nam sa to napriklad riesit nechcelo, bolo by mi hlupe verejne ponizovat niekoho, avsak on sa ponizuje sam a vidim ze nic sa nemeni:)
len na okraj | 01-01-2018 01:09:58
Napísať v maturitnom ročníku v slove zamykať mäkké i po m je teda ozaj veľká hanba...učí sa to v treťom či štvrtom ročníku na základnej škole. No nič, asi to nie je také dôležité :)
anonym | 31-12-2017 23:30:57
este stale mu nikto nic nedokazal. jedna babka povedala.
Občan | 31-12-2017 23:21:14
Ak si niekto dovoli toto obhajit, tak je na urovni poslanca, ktory toto spachal a je mu blizke obohatenie sa na ukor inych. Fuj. Pani poslanci, ak tam takyto sedi medzi vami, tak je to hanba.
Anonym | 31-12-2017 23:18:56
Viete na 100 percent že to bol práve Koričanský?
Môžete uviesť meno triednej,ktorá ho videla ako berie tie zákusky ?
Je to silné obvinenie lebo podľa článku zmizlo 40 zákuskov,prečo to nebolo riešené okamžite po zistení 12.novebra ale až teraz?
súhlas | 31-12-2017 23:16:02
súhlasím so s.i.n.
len by som dodal
k tomu čo povedal pán Skubeň. Upozornil primátora aj viceprimátora, nič neurobili.. Možno teraz spätne sa budú tváriť, že to tak nebolo. Ale otázkla je, prečo konali tak ako konali? Lebo pán Koričanský patrí k tým, ktorí hlasujú tak ako treba? A dá sa vždy na neho spoľahnúť? Patrí k primátorovej družine a preto sa mu to malo prepiecť? Ja na teba nesiahnem, a ty budeš hlasovať tak, ako potrebujem? Či?
s.i.n. | 31-12-2017 23:02:46
Nuž p. poslanec Koričanský si pochvalu za svoj počin nezaslúži. Jediné, čo môže urobiť aby si zachránil už beztak \"obhorenú\" kožu na tvári, hneď a neodkladne sa vzdať poslaneckého mandátu, požiadať na matrike o prepis priezviska a odsťahovať sa zo Seredi čo najďalej!
Tu predsa vôbec nejde o škodu, akú predstavuje zopár ukradnutých zákuskov. Je to počin a vlastne je ich viac, ktoré ho posunuli v spoločnosti do tých najnižších podlaží v suteréne. Áno, a je to, ako povedal viceprimátor Ľ.V. hanba pre celý poslanecký zbor. Ponúka sa otázka, akými zásadami a princípmi sa riadia riadiaci pracovníci MsÚ?? keď p. Koričanský má aj mesiac po udalosti pracovný pomer (hoci len na dohodu) s organizáciou, ktorú riadi MsÚ?? Myslím, že z výpovede p. Skubeňa podopretej spomínaným videom jasne vyplýva, ako to vlastne s poslaneckými mandátmi (minimálne u istej skupiny poslancov) v skutočnosti je. Ale vážení Sereďania, tak vám treba, keď svojou pasivitou pri voľbách umožníte, aby vás reprezentovali ľudia s takým charakterom, ako tu bol odhalený práve u poslanca M.K.
gogy | 31-12-2017 22:14:34
spinavy nenazraty chrapun,nech sa zadrhne.
dotaz | 31-12-2017 22:10:54
Zdá sa mi, že niektorí súhlasíte s tým, čo urobil p.poslanec. To znamená, že s okrádaním plne súhlasíte. Tu sa nerieší problém rozkrádanie na vyšších postoch, ale o samého p.poslanca. Keď už mal takú chuť na zákusok, tak si mohol vypýtať, určite by mu boli dali. Podľa uvedeného článku ich musel zobrať asi 40 ks. To je sila! Bol na to odkázaný? A teraz, keby sa to mali dôsledne vyšetriť a vyvodiť dôsledky, stálo mu to zato? Veď tam pracuje mnoho rokov a teraz ľudia si môžu dávať otázky, keď tam mali najekú akciu či aj ich o niečo neukrátil. Je to smutné a hlavne preto, že sa v ňom ani trocha pokory nenašlo. Apráve naopak -arogancia.
Cukrovarská ul. | 31-12-2017 21:04:10
Chmatàkou a špekulantov je určite viac ako napr.pani Vydarená a jej špekulácia ohladne pozemku na garáž na Cukrovarskej pre synáčika...
Pre len tak a halo | 31-12-2017 20:57:43
Pre takychto ako vy, je tento stat tam, kde je. Kradol, ludia sa stazovali, dali podnet Majkovi, on objektivne oslovil kazdeho, kto sa mal k veci vyjadrit a este ho osierajte! Je to poslanec a ma ist vzorom.
sused | 31-12-2017 20:41:54
Chmaták jeden nepodarený ten naš poslanec.
Je to hanba KORIČANSKÝ | 31-12-2017 20:05:48
Tak ako je hovorené vo videu, že púšťal ľudí na heligónkarske podujatie bez lístka, tak som si to pozrel. A JE TO PRAVDA. O tom sa môžete presvedčiť všetci do vyhľadávača Googl si dajte \"heligonka Sereď 2017 - 1. časť\" a hneď na začiatkku cca 3 min. to budete krásne vidieť.
Ako uvádza - Nika- Udivuje ma aj tá skutočnosť, že lístky na Silvestra predáva Koričanský a nie v predpredaji - nabalí sa , alebo sa aj s niekym delí, keď je všade tam kde sú peniaze, lebo plagáty lepiť nechce.
normálny človek | 31-12-2017 19:54:00
Koričanský by urobil dobre, keby sa stiahol aj ako poslanec a v D.K tam nemá čo robiť. Poznám ho ide o bezcharakterného a vypočítavého človeka. Viete až teraz to vyhrotilo, keď narušil svojím konaním významnú slávnosť študentom, pritom mu nič nebránilo UKRADNÚŤ a zožrať zákusky. Keby si bol vypýtal tak by mu boli určite dali. Snažiť sa zrušiť slávnosť študentom do dokáže len bezcharakterný chrapúň. Pokiaľ sa týka inej jeho činnosti, tak ako je to na videu, aby riaditeľ DK s organizátorom podujatia chodili lepiť plagáty tak to nemá obdobu. Čudujem sa aj riaditeľovi prečo s ním okamžite neukončil pracovný vzťah. A čo tie fľašky pálenky v sklade, odkiaľ ich vzal ? akým právom vymenil zámky na dverách ?, ono je to vizitka aj funkcionárov Mesta na čele s primátorom. Veselický stále len hovoril, že ak je to pravda, on pri tom nebol a pod., to mu nestačí 25 študentov na čele s triednou profesorkou ? Dúfam, že sa vyjadria aj ďalší občania ale k veci a nie ako tu začal nejaký mudrc miešať Matoviča a útočiť na p. Majku. Vďaka p. Majkovi sa dozvieme o takých ako Koričanský a ostatných zbojníkoch mesta.
Roman | 31-12-2017 19:22:31
Nenažranec jeden...
len tak | 31-12-2017 19:08:16
Dajte to do Markizy nech spravia reportaz o tom. Ludia neblaznite za par puncakov spravit taketo hallooo. Tlacovky a podobne chujoviny len aby mal majko sledovanost? Myslim si ze pre pana poslanca to bude hanba na dost dlho.A neverim ze nikto kto by bol na podobnej akcii a bude pri nejakych zakuskoch tak nedostane chut. Je to smutne co spravil ale nieje to to najhorsie co sa tu deje!!!
Obyvatel1 | 31-12-2017 18:39:36
Gulak konecne si napisal nieco rozumne a este si ma predbehol, akurat som to tu isiel napisat👍
gulak | 31-12-2017 18:29:26
Nechapem,ze sa tu vzdy najde nejaky COCOT,co tu pise o Matovicovi..
Igor | 31-12-2017 17:53:30
Je to hanba ,v prvom rade sa mal opýtať či si môže zobrať.
Seredan | 31-12-2017 17:46:48
Keby toľkoto snahy pána Majka bola aj reportáž o Matovičovi a jeho denných cestách 600km a jeho stratenom účtovníctve. Tak potom by sa dalo hovoriť o nezaujatosti ale takto je to len ďalší článok o nepohodlných ľudí.
Najskôr by si mal každý pozametať pred vlastným prahom
Lolo | 31-12-2017 17:39:10
Sa nauc pravopYs skor

mirosla | 31-12-2017 16:58:01
zavist. asy sa tam potrebuje niekto dostat na jeho funkciu,co lubi puncaky. aj ja by som sy dal.
gulak | 31-12-2017 16:52:57
Mozno je to preto,lebo k tomuto zlodejstvu sa priznal..a tí na vyssich postoch sa nepriznali a ani nikdy nepriznaju..
Ajo... | 31-12-2017 16:37:55
Ako on ukradol flasky alkoholu a nejake zakusky a robite tu velke halo a reportaze ale tych co kradnu peniaze z vyssie postavenych z mesta Sered tak odrazu je ticho a nikto nic nevie....
nika | 31-12-2017 16:36:20
prave teraz chysta silvestrovsku zabavu ani listky neboli v predpredaji len u p.Koricanskeho ako keby to bola jeho sukromna akcia ktovie kolko mu klapne do vrecka
gulak | 31-12-2017 16:17:08
Cisty hyenizmus..
Obcan | 31-12-2017 15:32:41
Tak opat sa potvrdilo ze ak kradnut,tak len vo velkom :-)
Keby to nebolo take trapne,tak by to bolo ja celkom vesele...
Neverim ze ak by tie babenky slusne poziadal ze by mu par tych zakuskov nedali,z kazdej stuzkovej toho ostane kopec...
Skor co ma zaraza je ta arogancia toho cloveka,ze ak maju studenti zaplateny sal do rana a on im uz od polnoci zneprijemnoval zivot,slavnost na ktoru sa studenti tesia a pripravuju,babenky obzvlast...
A z toho videa-najskor by som sa chcel opytat admina ze co tam bolo za zvuk na zaciatku,ci to bolo umyselne,alebo je to len chyba zaznamu ?
Dalej z toho videa je zarazajuce ze on ako radovy zamestnanec odmieta plnit pokyny nadriadeneho,osobne samotneho riaditela a nakoniec riaditel aj z panom z videa lepia po meste plagaty,vlastne supluju jeho cinnost-TO UZ CO JE ???
Nepoznam firmu kde by takeho cloveka drzali co i len minutu.
Na zaver pre mna uplne prekvapenie ze v studiu SOL bol zastupca a dokonca v debate s p.Majkom.
Ze by sa predsa len pohli lady ?
Inak diskusia tu bude iste zaujimava :-)))
Lubo | 31-12-2017 15:21:36
Tak toto je sila presne jak píše autor tak mi to pripomína feťákov cca 15 rokov dozadu keď vykrádali latečkové pivnice a brali zavaraniny
Ten si užije výsmechu
tomi | 31-12-2017 15:10:21
je toto normalne?

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign