Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Dopravná nehoda za Šintavou

redakcia SOLDátum28. 10. 2011 00:15:28TémaDopravné nehody
417

Takmer pod ďialničným nadjazdom medzi Šintavou a Šoporňou došlo v stredu k nehode osobného motorového vozidla. Vodička strhla volant a následne vozidlo zišlo mimo vozovku a prevrátilo sa. Pri tejto dopravnej nehode na šťastie nedošlo k zraneniam osôb. Na miesto dopravnej nehody bola vyslaná jednotka HaZZ zo Serede, RZP a Polícia.


Fotogaléria k článku:

417
Autor: redakcia/citatel
417
Autor: redakcia/citatel
417
Autor: redakcia/citatel

Zobraziť všetky fotografie
417
Autor: redakcia/citatel
417
Autor: redakcia/citatel
417
Autor: redakcia/citatel

417
Autor: redakcia/citatel
417
Autor: redakcia/citatel

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
adamooo | 17-02-2012 10:02:57
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
anonym | 03-11-2011 09:41:23
Miloš Majko | 02-11-2011 23:51:55 a zase ste uuuuuplne odbocili od temy!!!,, ale to je vam podobne.. namiesto toho aby ste sa vyjadrili k tomu k comu vas vyzvali, tak tu pisete same prazdne slova, ktore nikomu nic nedaju!!!!...
nelly | 03-11-2011 00:57:58
ta SPZ tam byt nemala...jednoznacne..to ste mohli aj v rozhlase vyhlasit kto havaroval...raz tak niekto nafoti Vas a nebude sa Vam to pacit...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-11-2011 23:51:55
anonym | 02-11-2011 23:29:25 | - diskusie tohto typu nemaju vitazov. Vzdy su iba porazeni. A to i vtedy, ked sa navonok niektory z prispevkov javi ako vitazny.

Za vitaznu povazujem diskusiu, na zaklade ktorej je odstraneny nejaky problem trapiaci obcanov, najde sa riesenie niecoho podstatneho pripadne diskusia niekomu konkretnemu pomoze.

Vkazdom svojom prispevku sa v zasade snazim vysvetlovat konanie a pohnutky k tomu veduce z pohladu zakladatela, vydavatela a investora projektu. Diskutovat nemusim a vysvetlovat nie je mojou povinnostou. Robim to preto, lebo stale ako jeden z poslednych verim, ze komunikaciou je mozne veci menit. Zial pre diskutujucich - viaceri to uz vzdali. Zamyslite sa preco.
anonym | 02-11-2011 23:29:25
Pan Majko, a teraz kto je vitaz tejto diskusie? lebo mne to pripada ako by ste boli Vy porazeny... ten kto sa nevyjadruje tak suhlasi, to aj nase stare matere vedeli)))))....... a mam taky pocit ze vy mate taky nazor ze cim dlhsi prispevok, tak obalamutim citatelov, ale teraz vam to David natrel a vy ste radsej ustupili, teda radsej ste ignorovali suboj )))))
david | 30-10-2011 10:03:28
ja som tuto diskusiu nemal v umysle vobec rozvadzat, vy ste ma , pan majko, k tomu doslova svojimi odpovedami donutili reagovat a branit sa. aj teraz len dokazujete ako sa da sikovne odbocit od hlavnej myslienky. opakujem mne nejde o nic take ako, co mozete a co nemozete, islo mi len o to dokazat ze si nestojite za svojim slovom, a pre senzaciu ste odhodlany urobit a slubit cokolvek. a tieto vase vety ma vazne dorazili: David, hanbil by som sa za taketo tvrdenia a uprimne sa cudujem tomu, kto je schopny k niecomu podobnemu sa znizit.
Ludi ako Vy eliminuje naozaj iba plne registrovana diskusia alebo zriadenie, v ktorom za taketo umyselne klamstva odtinaju ludom paprce. ....
je vidiet ako dokonale viete prejst z obrany do utoku, to vam ide perfektne...spz sa da s fotografie velmi lahko odstranit, ale to urcite viete to vam nemusim vysvetlovat. a teraz moze admin zablokovat diskusiu, na vas podnet... to bude len v moj prospech... a este som zabudol: nikdy som nepovedal alebo nenapisal ze vas clanok o havarii nebol korektny alebo ze by ste stoho mali nejaky profit....
Peto | 30-10-2011 04:49:48
Vonkoncom nechápem toto handrkovanie sa kvôli ŠPZ. :(
Bol som súčasťou deja a dovolím si podotknúť, že ak by pani za volantom z tej zákruty vyletela o pár sekúnd neskôr, zoťala by z cesty autobus s ľuďmi. Nehody sa jednoducho stávajú, pretože ľudia sú tvory omylné. držal by som sa hesla - "Nikdy nehovor nikdy" stať sa to môže každému z nás a buďme všetci len radi, že to schytali len plechy!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 29-10-2011 16:53:38
David, takze ma teda tesi. Co sa tyka tej SPZ - urcite z fotografii je zrejme, co bolo prioritou zaznamenat. Co je niekde na zemi, v trave, na pozadi - zial, nie je mozne riesit. Archiv nas neoklame a je vela nehod, ktore su tu zaznamenane. Nikdy nie je prioritou fotit ani ludi a ani SPZ, no velakrat su sucastou deja a nie je ich mozne vynechat. Je to spravodajstvo. Nic viac a nic menej. Korektnost pristupu ocenuje aj v diskusiach snad 80 % ucastnikov nehod. Su dokonca podakovania za korektnost - naozaj materialy robime inak, ako ostetne media. Nie vzdy sa vsak da vyhoviet kazdemu. Koho sa vec dotyka osobne, je prirodzene ovela citlivejsi na vsetko. Chapem. Ale znovu - bez foto a textov by jednoducho nebolo spravodajstvo. Nikde.
Diskutujuci si mozno naozaj neuvedomuju system prace a to, ze nie je v zaujme ziadneho z autorov clankov komukolvek uskodit. Nik z nas nema z novin profit, preto je hladanie zaludnosti alebo nejakych bocnych umyslov stranou casu a iba to plytva cas nas vsetkych.
Co sa tyka stylu prace - je rozdielny aj medzi nami. Nie je nevyhnutne chvalit ho, ale nie su akceptovatelne priame utoky.

Ako som uz povedal velakrat - najjednoduchsie je blokovat diskusiu. Usetrime cas adminovi, mne, no je to spravna cesta?
david | 29-10-2011 16:16:23
pan majko, ja sa nemam za co hanbit, a za svoje meno vobec nie. volam sa David Chromek, a vy tvrdite, teda aspon s tohoto som to vycital, ze ste mi nepovedali do oci ze ziadna spz sa neobjavi na fotografiach????? mam na to svedka, ale to vam asi nic nehovori!!!... nechapem dovod preco ma tu urazate! ja som napisal iba fakty. a mimochodom vase noviny si tu citam skoro kazdy den, niekedy som sa aj cudoval niektorym ludom ako na vas reaguju, ale zacinam aj ja menit nazor na vase noviny, alebo teda konkretnejsie na vas. sami si to kazite.. dakujem
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 29-10-2011 15:20:08
david | 29-10-2011 12:16:47 | - Vas prispevok je dokonalou ukazkou toho, co si dovoli diskutujuci nevystupujuci pod svojim plnym menom a priezviskom pripadne vlastnou fotografiou. Pre nahodneho citatela by Vas prispevok mohol byt argumentom, prec sa na SOL nikdy nevratit. Pre psychicky labilnejsieho fanusika SOL dovodom na ritualnu samovrazdu. Umyselne som nereagoval na Vase vyjadrenia (vzajomna komunikacia), ktore sa daju iba tazko dokazat.
Neda mi vsak neuviest citatelov do reality.

http://www.seredonline.sk/clanky/octavia-skoncila-na-streche/

Vo svojom dalsom prispevku tvrdite nasledovne:

"ale mne ide hlavne o to ze vtedy ste mi do oci jasne tvrdili ze ziadna spz nebude vidiet. cize ste klamali. a teraz nehovorim ci vam to dovoluje nejaky zakon alebo predpis, teraz hovorim o moralke... dakujem"

David, hanbil by som sa za taketo tvrdenia a uprimne sa cudujem tomu, kto je schopny k niecomu podobnemu sa znizit.
Ludi ako Vy eliminuje naozaj iba plne registrovana diskusia alebo zriadenie, v ktorom za taketo umyselne klamstva odtinaju ludom paprce.
Demokracia...
Jakub Šalmík | 29-10-2011 13:41:56
Dakujem to mi staci. Prave som si vazne nechutne zahryzol do jazyka ale :)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 29-10-2011 13:35:46
Jakub Šalmík | 29-10-2011 13:10:32 | - skusim este raz, ale uz naozaj naposledy. Verejny priestor, policia neopaskuje ako miesto cinu z dovodu zabezpecenia stop ci inych neopakovatelnych ukonov, nejedna sa o predmet statneho tajomstva. Verim, ze aj daleko jednoduchsiemu cloveku by veci mali byt jasne. Jakub osparevdlnujem sa, ale moj cas vyhradeny Vasej osobe prave vyprsal. Dakujem za pochopenie.
Jakub Šalmík | 29-10-2011 13:10:32
Skopirujem to z obcianskeho zakonicka ako pan predomnou:
§ 12
(3) Podobizne, obrazové snímky a obrazové a zvukové záznamy sa môžu bez privolenia fyzickej osoby vyhotoviť alebo použiť primeraným spôsobom tiež na vedecké a umelecké účely a pre tlačové, filmové, rozhlasové a televízne spravodajstvo. Ani také použitie však nesmie byť v rozpore s oprávnenými záujmami fyzickej osoby.

Vypichol by som poslednu vetu. Cize ak si osoba nepraje aby boli zverejnene tak by nemali byt. To znamena ze keby ste ma nafotili a ja by som vam na mieste povedal ze si neprajem aby to bolo uverejnene tak to nebude? A keby ste to uverejnili tak porusujete zakon? ako to mam chapat?

Ked EVC neni oobny udaj preco ho v telke aj v novinach rozmaavaju ako povedal david?
david | 29-10-2011 12:27:39
preco potom aj v televizii ,ked davaju nieco s autami, tak spz rozmazavaju? asi vedia preco!!... ale mne ide hlavne o to ze vtedy ste mi do oci jasne tvrdili ze ziadna spz nebude vidiet. cize ste klamali. a teraz nehovorim ci vam to dovoluje nejaky zakon alebo predpis, teraz hovorim o moralke... dakujem
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 29-10-2011 12:20:35
Jakub Šalmík | 29-10-2011 11:59:15 | - reakcia administratora bola spravna. Noviny uverejnuju vsetky materialy v sulade s pravom SR a EU.

Nieto predbehol aj admina v uverejneni zakonneho ustanovenia - je ich prirodzene viacej. Keby neboli, tak by ziadne spravodajstvo v ziadnych novinach jednoduchoa nevzniklo. Vzdy sa drzime faktov, pripadne vychadzame z tlacovych sprav. A tak to zostane aj v buducnosti.

Komunikacia je mimoriadne dolezita a iba trosku logicky rozmyslajuci clovek musi pochopit, ze ziadosti maju inu formu. A zasadne sa nepisu anonymne.

SPZ auta nie je osobnym udajom, nie je niecim, co je tajne alebo co by nemalo byt vozidle viditelne. SPZ auta nie je chranena zakonom na ochranu osobnych udajov. - - - david | 29-10-2011 12:16:47 | - odpoved by mala stacit aj Vam.
david | 29-10-2011 12:16:47
mam podobnu skusenost s panom majkom. v januari som mal havariu v hornom cepeni pri ihrisku. pan majko tam bol skor ako policajti!!!, zacal fotografovat, a po mojej otazke ze preco to robi, mi odpovedal ze moze, ale ze sa nemusim bat ze nebude vidiet ziadne osoby a vobec nie spz auta.tak som mu veril. na moje prekvapenie spz je na fotografiach asi lepsie vidiet ako samotne auto. vtedy som sa rozculil ale nechal som to tak. a teraz citm podobnu diskusiu tak mi to nedalo nereagovat.... pamatate si pan majko???
Jakub Šalmík | 29-10-2011 12:08:54
Ja si myslim ze tu nejde o slobodu slova ale o prava jedinca. Ale mozno sa mylim a mozno nie.
anonym | 29-10-2011 12:07:45
Na tricku nosis USA, ale slobodu slova nechces?

Stalo sa to na verejnom priestranstve - denno denne mas toho plne spravy na JOJke alebo Markize - myslis ze je to protizakonne?
Jakub Šalmík | 29-10-2011 11:59:15
Mam len dve otazky:
1. Preco ked dotycny nechce aby bola zverejnena fotodokumentacia tak to ignorujete?
2. Neni EČV nieco co sa zverejnit nemoze? vo vela novinach, casopisoch, televizii su EČV zakryte alebo podobne "zneviditelne".
anonym | 28-10-2011 23:40:58
ako chcete budeme riesit inak
Registrovaný redakcia  SOL redakcia SOL | 28-10-2011 22:55:31
Akékoľvek urážanie a nemiestne správanie sa diskutujúcich nemá opodstatnenie. Všetky informácie a fotodokumentácia boli, sú a vždy budú v novinách uverejnené výlučne s platnou legislatívou Slovenskej republiky a EÚ. Je zrejmé, že na niektoré z článkov či fotografií ľudia reagujú citlivejšie - je to pochopiteľné. Neznamená to však, že ich zverejnením na účely spravodajstva bol porušený zákon. Táto problematika bola v novinách rozoberaná už niekoľko krát. V prípade záujmu je možné naštudovať si diskusie staršieho dáta.
V prípade ďalšieho osočovania sa diskutujúcich bude diskusia zablokovaná.

administrátor novín
anonym | 28-10-2011 22:42:19
§12

(1) Písomnosti osobnej povahy, podobizne, obrazové snímky a obrazové a zvukové záznamy týkajúce sa fyzickej osoby alebo jej prejavov osobnej povahy sa smú vyhotoviť alebo použiť len s jej privolením
anonym | 28-10-2011 22:27:41
nemam sa zaco a blbym uz neodpisujem
anonym | 28-10-2011 22:25:11
osoba na foto si nepraje aby bola zverejnovana
anonym | 28-10-2011 22:12:27
Obciansky zakonnik:
§ 12
(3) Podobizne, obrazové snímky a obrazové a zvukové záznamy sa môžu bez privolenia fyzickej osoby vyhotoviť alebo použiť primeraným spôsobom tiež na vedecké a umelecké účely a pre tlačové, filmové, rozhlasové a televízne spravodajstvo. Ani také použitie však nesmie byť v rozpore s oprávnenými záujmami fyzickej osoby.
karol | 28-10-2011 21:15:25
:D hanbis sa?
anonym | 28-10-2011 21:03:34
Chcem sa spytat redakcie kto dal suhlas na zverejnenie fotiek . Ziadam o okamzite odstranenie . majitel auta

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign