Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

DOKEDY EŠTE...?

redakcia SOLDátum18. 05. 2018 08:40:18TémaPostreh občana

                      „Seredské novinky“  sa majú zaoberať v prvom rade aktuálnymi problémami mesta Sereď, to je ich prvý cieľ. V mesiaci apríl (č.3 ,2018) je na šestnástich stranách šesť strán reklamy...Veľa som sa toho nedozvedel v spomínaných novinkách.Naviac som bol prekvapený reakciou p.primátora mesta v článku „Otázky Ladislava Skubeňa a primátorova odpoveď “. Každý občan (v demokracii) má svoj názor,každý občan má svojim spôsobom pravdu a právo na omyl. Z tohto dôvodu preto treba nesprávny názor posúdiť a zodpovedne vysvetliť.                                                                                                                                                                                                                                           

                      Je treba vidieť aj určitý vzostup životnej úrovne občanov Serede (určitých skupín občanov) po všeobecnej stránke.Na druhej strane (opačnej) samotná súčasnosť,doba v ktorej žijeme prináša i negatívne javy.                                                                                                                                                                                                                                                                                  

                     Nie je mojim  cieľom znevážiť za každú cenu prácu Mestského úradu,samotných poslancov a poslankýň Mestského zastupiteľstva, polície (štátnej i mestskej) v Seredi...Zaiste im patrí naša náklonnosť pre pokojný a dôstojný život v meste.No napriek tomuto poukázaniu musím uviesť len niektoré nedostatky,ktoré sa v našom meste opakujú a ukazujú.   

                    V Seredi je okolo šesťdesiat pohostinstiev,reštaurácií,krčiem,herní a pod. V niektorých z týchto podnikov (takéhoto charakteru) sa pravidelne organizujú tanečné zábavy (hlavne cez jarné a letné obdobie) . Zábavy sa pravidelne organizujú od piatku večera do nedele (vonku alebo vo vnútri).  Hudbu z týchto „podnikov“ je počuť široko- ďaleko.Počúvať ju musia aj tí,ktorí ju nechcú počúvať (tých je väčšina) –deti,dospelí aj dôchodcovia a tí ktorí sa chystajú do práce...Hlavné je však to, že sa zabáva skupina ľudí do druhej,tretej hodiny nad ránom.Policajti v Seredi majú čo robiť,aby vyhoveli nespokojným občanom! Pýtam sa v mene týchto nespokojných občanov-kde je tu zákon o nočnom kľude? Kto je za to zodpovedný...? 

                      Bicyklovanie po chodníkoch za plnej prevádzky (premávky)-chodci,mamičky s deťmi a kočíkmi,náhlenie za nákupmi...Chodci uhýbajte sa! V ktorom meste je takýto zvyk,aby sa chodec vyhýbal (na chodníku) bicyklistovi? V Seredi určite! Mestský úrad (MÚ) nemá financie na pár upozorňujúcich tabúľ „zákaz bicyklovania na chodníku“, alebo tam postaviť hliadku uniformovaných policajtov? (za pár dní by bolo po probléme!)    

                     Kaštieľ a park. Seredský kaštieľ sám prežil históriu, za posledných tridsať rokov len chátra,dožíva. (Už len chlpatá brada mu chýba).Dávno sa začalo s opravou kaštieľa- 1987-88; bolo vyčlenených 220 milionov Kčs (za vlády ČSSR).Opravy začali Pozemné stavby Nitra a Pamiatkostav Žilina. Potom prišla „nežná revolúcia“ v novembri 1989.Bolo po rekonštrukcii kaštieľa,po peniazoch a po dodávateľoch rekonštrukcie...                                                                                                                         V kaštieli sídlil Okresný národný výbor (do roku 1960) bola tam Mestská   knižnica,Vináreň,Piváreň, Pioniersky dom,Hudobná škola,priemyselná škola hutníctva (pre Ni-hutu).

                  Mestu Sereď sa podarilo zachrániť (obnoviť) amfiteáter. Park za amfiteátrom (smerom k Váhu) je otrasný. Pováľané storočné stromy,každý strom (aj pomerne mladšie) v tejto časti je napadnutý brečtanom (brečtan-popínavá drevnatá rastlina obopínajúca sa okolo stromu a saje z neho živiny ). Čo so súčasným stavom robiť nie je jasné,ani nebolo...

                Pred Obchodným domom „Jednota“ je značne poškodený chodník koreňmi zo stromov  (vydúva sa),kazí dlažbu (kto je majiteľ-mesto alebo „Jednota“? )

                  Obmedziť „producírovanie“ motoriek,ktoré sú na našich cestách v meste (hlavne v lete) bez účelu,ešte aj s upravenými výfukmi,ktoré zvyšujú hlučnosť a smrad...Platí to aj pri dodržiavaní dopravnej rýchlosti hlavne osobných a nákladných áut cez mesto.Negatívny prípad je ulica Slov. nár. povstania (SNP).

                   Na ulici Pekárenská je už pekných pár desiatok rokov postavených niekoľko „plechových garáží“, natretých na zeleno.(Nemá nikto ich odstrániť –škaredia mesto)...

                   Na „Námestí slobody“ je pomník Sovietskej armády v boji proti fašizmu.Podstavec je olúpaný,značne poškodený,bolo by treba opraviť podstavec.(Vypadá to na schválnu robotu...).

                  Ohorky z cigariet (špačky)-to by mohli hovoriť najlepšie upratovači mesta.Najviac špakov sa nachádza pred činžiakmi,pohostinstvami,obchodmi,autobusovom nádraží...Odpadové koše fajčiarom nič nehovoria-len mlčia...

               Keď budeme mlčať  i my-občania Serede dopadneme ako tie stromy,okadený plynmi z áut a motoriek,(aspoň nebude treba vojen).Sami sa vyhubíme.Chyba nie je len v Mestskom úrade,polícii.Chyba je vo výchove,nás občanov Serede.Najväčšia škola je škola života.V tom sa presvedčí každý občan mesta,keď sa naučí sám seba rešpektovať,aj okolie,v ktorom žije!

 

                                                                                                 RSDr. Kovarovič Jozef, občan Serede.

P.S. Bolo by toho viac,čo treba naprávať v našom meste Sereď. To však je záležitosť občanov,okrem interpelácii poslancov a poslankýň Mestského zastupitelstva...

         

                                                                                                                                                   


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Jozef | 22-05-2018 10:38:56
Mestské zastupiteľstvo v Seredi na svojom zasadnutí dňa 21. 11. 2006 a 23.11. 2006 prerokovalo a prijalo
Návrhy na udeľovanie ocenení Mesta Sereď za rok 2006 - tajné hlasovanie .....

MsZ rokuje o navrhoch oceneni Mesta Sered za rok 2008 pre navrhnutych obcanov Zial musim konstatovat, ze poslanci sa rozhodli o oceneniach a ich druhu pre navrhnutych obcanov hlasovat tajne.

Ale v prospech LV treba povedat aj toto:
V rozprave, ešte pred hlasovaním, vystúpil aj p. Veselický (od14:00 min záznamu) ktorý ako jediný vyjadril sklamanie nad rozhodnutím poslancov hlasovať tajne (2012)
Peter | 22-05-2018 10:22:20
Pán Veselický,vyrobené v EU!To nie je anonymita?
Ľubomír Veselický | 22-05-2018 09:47:05
Thaa! Ak by Vaše vyjadrenie o tom, že je jedno, či sa človek pod svoj výtvor podpíše alebo nie, malo platiť všeobecne a bez výnimky, tak by bol potravinový trh zaplavený výrobkami neznámych výrobcov. S akou dôverou by ste také potraviny kupovali? Alebo uvažujete selektívne a myslíte si, že do tela musí ísť iba preverená a kvalitná potravina od známeho výrobcu a do hlavy môže ísť hocaký informačný šmejd, urážka či ponižovanie bez ohľadu na to, kto je autorom?
Jozef | 22-05-2018 08:55:27
co sa cudujes? Ked moze mliet LV moze aj Thaa.
Pre Thaa | 22-05-2018 07:25:38
O čom to Vy vlastne melete.
Thaa | 21-05-2018 22:39:54
A preco neanonymeho ? Preco vam to zrazu tak vadi? Ved je jedno ci sa clovek, ktory vam pise kritiku podpise snad alebo nie? Ci anonymny hlas, ktory ma opravnenu kritiku sa nerata? Blbost je to len o jednom a obaja vieme ze zadara by tam nikto z Vas nesedel... viete kedy by to bolo fer? Prave keby to bolo pre ludi co sa tak strasne biju do prs ze to robia pre inych zadara... zial.. pockame si..
Ľubomír Veselický | 20-05-2018 20:10:00
Obyvateľovi /20-05-2018 16:58:50!
K podstate článku som sa vyjadril komentárom k tomuto článku uverejnenom na webovej stránke mesta, kam ju Laura Buchtová dodatočne poslala. Napísal som v ňom toto:
Pán Kovarovič má v mnohých veciach, o ktorých píše, pravdu. Okruh ním komentovaných problémov by bolo možné rozdeliť do dvoch skupín. Prvú tvoria tie, kde riešenie nespočíva iba na primátorovi a poslancoch. Druhú tvoria tie, kde by sme konať mohli, ale demokratické hlasovanie väčšiny rozhodne inak ako káže empatia a slušnosť. V tomto prípade mám na mysli neodsúhlasenie procesu prípravy Všeobecne záväzného nariadenia o verejnom poriadku, v ktorom by bolo možné obmedziť hudobnú produkciu v nočných hodinách. Záujemcom o túto problematiku odporúčam prečítať si moju dôvodovú správu k materiálu č. 14 C z rokovania MsZ 22.6.2017. Vždy som tvrdil, že právo na zábavu ľudí, ktorí sa chcú baviť, nemôže mať väčšiu silu ako právo na odpočinok tých, ktorí chcú odpočívať. Môj návrh na prijatie VZN podporili iba traja poslanci. Predpokladám, že aj v tohtoročnom na hudbu bohatom lete dôjde k opakovaným podaniam a oznámeniam vyrušovaných občanov. Ohorky na chodníkoch, pod oknami balkónov , odpadky hodené na zemi, žuvačkami oblepený asfalt i zámková dlažba, to je vizitka nás Seredčanov. Bicyklovanie po chodníkoch? Prejav neúcty k chodcom a pohŕdanie rizikom zranenia chodcov. Občasné pokuty za tieto priestupky nič neriešia. Všetko je v nás. Akí sme vo svojom vnútri , také je navonok naše verejné priestranstvo. Jozef Kovarovič našu diagnózu pomenoval presne v prvej časti poslednej vety svojho článku. Záležitosť občanov.
Re veselickeho | 20-05-2018 18:08:58
Svojho času vam anonymovia nevadili vadia vam od vtedy co ste si sadol na stoličku na ktorej teraz sedíte je to take farizejské nemyslite?
Obyvatel | 20-05-2018 16:58:50
Pan Veselicky ste tu neanonymne ale k podstate clanku nic len tu trepete
Ľubomír Veselický | 20-05-2018 13:01:49
Omyl! Čaro nechceného sa nekoná. Aj na stránke Seredských noviniek je možné vyjadriť pod článkom názor čitateľa. A aj reagovať na diskusný príspevok. Ale neanonymne. A to je asi ten najväčší problém.
Lolo | 20-05-2018 12:34:44
Je to čaro nechceného. Miesto do SN sa to dostalo na stránky SOL a tým pádom tu je možná diskusia. Na mestských stránkach by sa to dostalo jedine do webovej verzie a stratilo by sa to v archíve. Takto si môžme počkať či sa to objaví aj v tlačenej verzii. A ešte jedna vec. O mesiac je tu jarmok a okrem platených akciach nie je nikde zmienka o programe. Idú voľby tak dajte voličom nejaký top program :)
Obcan | 19-05-2018 20:30:48
gulak | 18-05-2018 20:11:43 To SUV tam sice nema co robit,ale smutne je ze tam nema co robit ani zelen,respektive stromy vyrastajuce z noveho asfaltu. Este v zaruke sa to poopravuje a potom...
Ľubomír Veselický | 18-05-2018 23:16:53
Laura! Prepáčte, že som Vás premenoval.Tento raz omyl z mojej strany.
Ľubomír Veselický | 18-05-2018 22:31:59
Vážená Lucia Buchtová! Vôbec sa nemusíte ospravedlňovať. Vy ste mi žiadne problémy určite nespôsobili. Predpokladal som, že došlo k omylu pri odosielaní článku pána Kovaroviča. Teraz je už všetko v poriadku. Váš článok je umiestnený aj na webovej stránke mesta v časti Seredské novinky. O jeho uverejnení v tlačených SN rozhodne redakčná rada 24.5.2018. Príjemný večer.
Laura Buchtová | 18-05-2018 22:04:07
Volám sa Laura Buchtová,som vnučka pána Jozefa Kovaroviča.Týmto sa chcem ospravedlniť pánovi Veselickému a vysvetliť môj omyl,ktorý vznikol nedopatrením.Odoslala som tento článok na zlú emailovú adresu.Článok môjho dedka chcel pán Veselický uverejniť,bez CENZURY.Ešte raz sa Vám ospravedlňujem pán Veselický za nepríjemnosti ktoré som Vám nevedome spôsobila.
gulak | 18-05-2018 20:11:43
Dnes som bol na cyklotrase popri Vahu a,co nevidim po hradzi si to veselo jazdi pan podnikatel na SUV-cku s privesnym vozikom..v Rakusku je za to pokuta 6000 eur..
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-05-2018 15:19:16
Ľubomír Veselický | 18-05-2018 14:48:46 | - pan Lubomir Veselicky, to si uz fakt stratil posledny stavec chrbtice, ked tvrdis, ze \"žiadne redakčné úpravy na článku nikdy nerobíme\"

Nehanbis sa VEREJNE KLAMAT? Ze to robis v novinach, ktore ste si ako soplavi fagani privlastnili sice neprepacim, no je to Vasa vizitka. Ale ze to skusas aj tu na SOL?

Nielenze robite CENZURU, este sa tym aj chvalite!! Ste horsi, ako boli komunisti za totalitneho rezimu! Aj ti so slovom cenzura narabali velmi opatrne.

Nie, neslo len o tuto vec.

Mam otazky na Teba ako na poslanca a ZNOVU SI PORUSIL ZAKON 369/1990.
Ako som povedal, hanbi sa!
Ľubomír Veselický | 18-05-2018 15:17:18
Opravujem.
V roku 2017 počet členov redakčnej rady klesol.
Ľubomír Veselický | 18-05-2018 14:48:46
Dovoľte mi, aby som uviedol veci na správnu mieru. V stredu 2. mája 2018 som od asistentky primátora prevzal obálku na ktorej bola adresa: Titl. Správa majetku, spol. s.r.o Námestie republiky 1176/10 926 01 Sereď. Ako odosielateľ bol uvedený pán RSDr. Kovarovič Jozef. Na obálke bol lístok s poznámkou „Kovarovič – Sered. novinky. V obálke bol na dvoch hárkoch A4 napísaný článok s názvom DOKEDY EŠTE...? V pravom hornom roku na prvej strane ručne dopísaný text „Sereď, 2. mája 2018.“. Ako sprievodný list na formáte A5 bolo napísané toto: „ Vážený pán redaktor – ka, prosím Vás uverejnite tento článok v „Seredských novinkách“. Za drobné redakčné úpravy ďakujem. RSDr. Kovarovič Jozef Občan Serede. Podpis.“
S odosielateľom listu sa osobne poznám desiatky rokov. Viem kde býva, i to kde sa obvykle zdržuje. Ihneď po prečítaní obsahu jeho listov som okolo 9.00 hod. dopoludnia išiel na adresu jeho trvalého pobytu. Po niekoľkonásobnom zvonení sa otvorilo okno na byte jeho suseda, ktorý mi oznámil, že pán Kovarovič išiel pred chvíľou do mesta a najskôr ho nájdem v dome na Parkovej ulici. Tam som sa s pánom Kovarovičom aj stretol a strávili sme spolu asi hodinu. Povedal som mu, že budem rád ak bude jeho článok v Seredských novinkách. Potrebujeme ho ale v elektronickej forme ako súbor. Súčasne som mu povedal, že žiadne redakčné úpravy na článku nikdy nerobíme. Napísal som mu aj mailovú adresu, na ktorú je potrebné článok poslať- seredskenovinky@sered.sk. Rozišli sme sa s tým, že tento článok pošle mailom jeho vnučka, ktorá s počítačom pracuje. Pred niekoľkými dňami som ho stretol a pripomenul som mu, že k dohodnutému odoslaniu jeho článku stále neprišlo. Čakám doteraz.
Nemôžem naozaj za to, že namiesto na adresu seredskenovinky@sered.sk
odišiel tento článok na adresu SeredOnLine.sk. Uverejnenie článku sa žiaľ ako to už v podmienkach práce redakcie SOL bežne chodí, hodilo na zverejňovanie diskusných príspevkov, ktoré ma vykresľujú ako jediného človeka, ktorý rozhoduje o uverejnení, či neuverejnení článkov v Seredských novinkách.
Faktom je, že na adresu seredskenovinky@sered.sk posielajú autori článkov mesačne množstvo článkov bez toho, že by som ich vloženie na stránku mesta mohol nejako ovplyvniť. Ak sám chcem uverejniť informáciu o dianí v meste pod mojim menom, posielam ho ako každý iný autor tiež na adresu seredskenovinky@sered.sk.
Výber článkov do tlačených SN, ktorý ako pracovný materiál pre členov redakčnej rady pripravujem, je zoznam všetkých článkov, ktoré sú z hľadiska termínu konania akcií čitateľsky aktuálne. Pred ním je ale spracovaný zoznam všetkých článkov, vrátane videí RTV KREA, správ KR PZ v Trnave a Sociálnej poisťovne, ktoré boli uverejnené v elektronických SN od ostatnej redakčnej rady. Ak by niektorý z členov redakčnej rady upozornil na to, že vo výbere nie je niektorý z aktuálnych článkov, pripisovaný je okamžite, a o odoslaní tohto článku zhotoviteľovi tlačených SN by redakčná rada rozhodovala ihneď. V roku 20147 počet členov redakčnej rady klesol. Preto som 27.4.2017 položil na rokovaní zastupiteľstva poslancom túto otázku: „Ste ochotní pomôcť v nábore na získanie ďalších členov redakčnej rady? Zo 6 členov redakčnej rady máme iba štyroch. Ak poznáte niekoho, kto by bol ochotný a mal záujem pracovať v redakčnej rade, nahláste mi ho.“ Žiadny návrh som od kolegov poslancov nedostal. Preto som navrhol dve nové členky redakčnej rady sám a zastupiteľstvo ich následne v pozícii člena redakčnej rady hlasovaním potvrdilo. Ak niekto pochybuje o tom, čo členovia redakčnej rady môžu a čo nie, ponúkam riešenie. Rozšírenie počtu členov redakčnej rady nie je problémom. Stačí osloviť niektorého poslanca a redakčná rada môže byť na hociktorom zastupiteľstve na základe jeho návrhu rozšírená. Problém je iba v tom, že vždy je menej tých, ktorí sú ochotní pre mesto niečo robiť, ako tých, ktorí iba anonymne kritizujú. Príjemný koniec týždňa, priatelia! Možno sa stretneme v nedeľu na Cyklomaratóne alebo popoludní na futbale.

Niečo ako P.S. Dnes o 11.34 hod. mi volal vlastník SOL. Od 9.45 do 12.30 som bol na akcii pri príležitosti 10. výročia začatia pôsobenia jednej spoločnosti v priemyselnom parku. Ak sa spomínaný a mnou neprijatý hovor týkal tejto veci, tak moja odpoveď jej tu. Ak nie, platí možnosť mailového kontaktu a moja žiadosť o položenie otázky, prípadne otázok.

čo sa týka Seredských noviniek | 18-05-2018 12:10:44
už toľko sa toho okritizovalo a riešilo. Každý, koho to trápilo vždy zistil, že čo sa uverejní v SN rozhoduje L. Veselický a akože redakčná rada (ak vôbec niekto z nich príde na nejaké ich sedenie+ funguje to tak, že redakčná rada len vyberá z návrhov - teda už prvotného výberu - ktorý urobil L. Veselický). Ak mi niekto neverí, nech sa spýta členov RR, prečo niečo uverejnili, prečo nie, prečo sú niektoré vážne články akoby skryté medzi množstvom reklamy,....Skúste to,môžte ich osloviť aj mailami a potom pochopíte prečo to tak je a vždy aj bude za tejto mestskej vlády.
názor | 18-05-2018 11:28:56
Chcem vyjadriť názor na niektoré vymenované nedostatky.
1. Bicyklovanie po chodníkoch. To je dvojsečná zbraň a to z toho dôvodu, že cesty nie sú prispôsobené tak, aby mohli ich používať aj cyklisti. Napr.na Cukrovarskej ulici je plná čiara až po chodník. Autá parkujú cez chodník, že je problém prejsť aj pešo. A tá bezohľadnoť vodičov! Naprik tomu, keď už používajú chodník, aby si ich nezamieňali za závodnú dráhu a tiež by mohli z toho bicykla aj zísť.
2. Ten hluk. Asi občania nemajú právo na odpočinok. Stačí, keď platíte dane a niekto si môže robiť čo chce. To sa týka aj jarmoku.
3. Jednota - nie len stromy vytláčajú chodník, ale koľko rokov je ten rok neupravený, na tom vyvýšenom mieste, čo tam všetko rastie? Tam za to chodia ľudia sa vyšpiniť. Komu to vlastne patrí? Za vzhľad mesta je zodpovedný MsÚ. Podobné je to aj z druhej strany Jednoty.
4. Nikomu nevadí, že na Dolnomajerskej ulici autá zaparkujú v zelenom záhone, že auto stojí pred chodníkom k odpadovým kontajnerom.
5. Vodiči si myslia, že sú na závodnej dráhe, ako na Cukrovarskej, Hlinkovej ulici. Pri prechode pre chodcov môžete stáť aj do Vianoc. Stáva sa, že vám niekto dá prednosť, ale nedočkavec ho predbieha a zastane tesne pri vás- samozrejme s mobilom na uchu. Aj na svetelnej križovatke preletia na červenú a je nehoda na svete.
súhlasím s vami | 18-05-2018 11:21:11
úplne s vami súhlasím naozaj je čo treba v našom meste naprávať a čo sa týka tých zahodených špakov neviem či to ešte platí, ale nebol náhodou zákon, že na verejnom priestranstve sa nemôže fajčiť? Stačilo,by keby mestská polícia vyčlenila aspoň 2 policajtov ktorí by dohliadli na takýchto neporiadnikov a upozornila ich aby upratali po sebe svoj neporiadok, alebo im uložila pokutu, určite potom by si dávali väčší pozor. a čo sa týka nedisciplinovaných bicyklistov na chodníku,ani sa veľmi nečudujem, že pri takej prehustenej premávke na cestách radšej volia pokojnejšie miesto, myslím že je v meste dosť širokých chodníkov, kde by stačilo len vyznačiť priestor pre bicyklistov a chodcov,

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign