Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Dodávky plynu z Ruska sú stále obmedzené asi o 30%

Miloš MajkoDátum04. 02. 2012 23:55:26TémaEkonomika

Vytrvalo nízke teploty v krajinách  Európskej únie zvyšujú nároky najmä domácností na spotrebu zemného plynu slúžiaceho na vykurovanie. Aj v samotnom  Rusku  zvyknutom na kruté zimy, však v súčasnej dobe teploty klesajú až na  -45 až - 55 stupňov Celzia, čo i v tejto krajine zvyšuje spotrebu plynu. A práve to je dôvodom  výrazných obmedzení dodávok zemného plynu  Gazpromom prakticky do celej Európy. Odborníci už otvorene hovoria, že môže nastať ďalšia plynová kríza.

Naplnené zásobníky plynu  v Čechách a na  Slovensku našťastie stačia dopĺňať asi  30% deficit v dodávkach plynu, no v prípade ešte väčších obmedzení by sa mala osvedčiť najmä diverzifikácia možností odberu plynu z iných plynovodov. V každom prípade cena plynu jeho nedostatkom rastie, na základe čoho sa dá predpokladať ďalší pokus dodávateľa zvýšiť cenu plynu aj pre koncových odberateľov. Otázkou ostáva, či by napríklad  Slovenské domácnosti ďalšie zvyšovanie cien zvládli. Spoliehať sa však na rýchle oteplenie v danej situácii zaváňa až príliš veľkým optimizmom. Predpovede počasia totiž na blízke obdobie neveštia pre nás nič priaznivé.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Peter Klokner | 09-02-2012 18:33:16
A momentálne ešte žasnem nad tým, že som medzi ostatné myšlienkové ejakuláty ktoré absolútne nesúvisia s témou zníženia dodávok plynu pridal svoj príspevok. To ma teda mrzí, úprimne :-)
Peter Klokner | 09-02-2012 18:28:55
pre "platiči | 08-02-2012 00:31:33"
celý problém je niekde inde ako si myslíte.

http://ekonomika.sme.sk/c/6252049/na-bezcennych-akciach-zaraba-financna-skupina-miliony.html

Pozornejšie si to prečítajte a pochopíte kto má záujem na podobnej sprostosti. Inak pre mentálnych invalidov iba zľahka nadhodím poznámočku ýe tento biznišťok vznikol v roku 2009 keď tu panoval sociálny raj na zemi :-)
Ja osobne to považujem za odkaz ako je to myslené s tým heslom že "ľudia si zaslúžia istoty" :-)
Už konečne poznáme dvoch čo majú istotu ziskov a tisíce ďalších s istotou platenia za bezcenné makové...... .
neslávny koniec Jirka M. | 09-02-2012 17:20:35
toto som si o ňom dnes prečítal:

Jirko dopadol velmi zle uz teraz. Nikto s velkeho biznisu sa s nim uz nebude stretavat, znami od neho zacnu bocit, v zivote uz neotoci ziadnu statnu zakazku. Blazni ako Hlina mu budu davat pred firmu transparenty, demonstrovat pred domom, hadzat banany na auto. Ako politik je navzdy odpisany. Nakoniec bude musiet chodit s ochrankou a postupne zisti ze si nemoze sadnut na korze na kavicku bez toho aby mu do nej niekto nenaplul. Potom si v tichosti zbali kufre a odcestuje do cudziny, kde zisti ze je len vychodoeuropsky niemand, jeden z miliona a ze sa nemoze vratit.
Tak koncia osudy bielych konikov, ktori si mysleli ze su geniovia ked odpalia celu energetiku za zlomkovu cenu a za tridsat striebornych si kupia vilku nad mestom a vsetci im budu zavidiet. Slovensko nie je USA. U nas ked sa dievka prespi vie o tom cela dedina a ked minister berie, hovori o tom cela Bratislava. U nas kazdy vie kto je Malcharek, Miklos, Kanik, Palacka, Kucej,... Tu kazdy pozna kazdeho a spinave prachy smrdia akosi silnejsie. A nakoniec bude rad ked sa politbyro nezhodne na tom ze potrebuju obetneho blbecka v base na to aby sa cela vec nejako zniesla zo sveta a lud pospolity upokojil. Tato rola by mu sedela a vela ludi by vedelo privriet aj tri oci pri par umne dopracovanych dokazoch.

P.S.takto si aj ja predstavujem koniec všetkých tých špinavých,skorumpovaných politikov,aj tých z veľkej politiky,ktorí sedia vo vláde a v parlamente,aj tých komunálnych čo sa motajú v zastupiteľstvách,sedia na rôznych mestských úradoch a dohadzujú si svoje špinavé kšefty...
anonym | 09-02-2012 14:48:29
toto sú tí tzv.najpoctivejší zahraniční vlastníci:

Haščák už rokoval s generálnym riaditeľom SSE Patrick Luccioni, s ktorým sa dlhodobo pozná a majú dobré vzťahy. Luccioni predbežne ponúkol províziu 2,5 mil. EUR čo je podľa Haščáka málo (len niečo vyše 1 % z očakávanej predajnej ceny 200 mil. EUR). Luccioni mu ale vysvetlil reálie, že Eletricité de France (súčasný 49 % vlastník SSE) je štátna firma a nemôže ponúknuť viac. Haščák to akceptoval s tým, že ešte sa u Luccicioniho bude snažiť túto sumu zvýšiť na aspoň 3 mil. EUR (120 mil. Sk). Tie by potom rozdelil na tretiny pre Malchárka, SDKÚ a 4 funkcionárov FNM (výkonný výbor FNM – Bubeníková, Jurica, prezídium FNM – Grošaft, Janota). Obáva sa ale, že Palacka bude chcieť viac, pretože predaj musí schváliť vláda SR (Palacka vypláca aj Mikloša). Haščák by to riešil tak, že by Palackovi povedal, že EdF ako štátna firma nebude môcť províziu zaplatiť priamo Haščákovi, ale cez poradcu EPIC. Palacka si tak v EPICU bude môcť overiť celkovú výšku provízie EdF. Haščák hovorí, že funkcionárom FNM v každom prípade musí dať 40 – 50 mil. Sk, keď chce, aby fungovali, pretože oni nesú najväčšiu zodpovednosť a majú s tým najviac roboty (aj keď bežne dostávajú len 2 – 3 mil. Sk každý, len Jurica raz dostal 7 mil. Sk). Provízia za priamy dopredaj 41 % balíka akcií ZSE patrí podľa dohôd SMK (Világi). U ZSE sa očakáva predajná cena okolo 300 mil EUR čo predstavuje pre SMK províziu od nemeckého E.ON Energie AG (súčasný vlastník 49 % akcií ZSE) cca 4 – 6 mil. EUR.“
pre všetkých krikľúňov, | 09-02-2012 14:24:03
ktorí tvrdia,že štát je najhorší vlastník a najúžasnejší sú len súkromní privatizéri:v Čechách práve prebieha boj o privatizáciu klenotu pivovaru Budvar.Na moje veľké prekvapenie,do dnešného dňa je Budvar NÁRODNÝ PODNIK!!!Doporučujem si prečítať článok ako celý český národ na čele s riaditeľom pivovaru bránia podnik pred ministrom,ktorý chce silou mocou podnik predať zahraničnému privatizérovi:

spravy.pravda.sk/kto-chce-budvar-musi-povalit-riaditela-dh7-/sk_ekonomika.asp?c=A120209_122651_sk_ekonomika_p01
j.f. | 08-02-2012 13:18:57
http://www.lipsic.net/prvy-kontakt-lipsica-s-tajnou-sluzbou.php
Lukas | 08-02-2012 08:54:21
j.f. nemyslis ze je uplne detinske hlasovat podla toho kto ten zakon pripravil? Bud je dobry a pomoze alebo nie je dobry. Toto bol velmi dobry zakon a ten co za neho tu paprcu nedvihol by nemal dostat hlas vo volbach. Dokonca ani ti ozrani z SNS nehlasovali za hoci maju ciganske geto na bilborde!
j.f. | 08-02-2012 08:45:50
Ja vazne neviem a nechapem ako sucasna koalicia nemohla prijat Kanikov zakon. Poukazujete tu na smer, ktory to zmaril , ale neuvedieta pravdu o tom, ze zakon nebol schvaleny vdaka sucasnej koalicii 295 stran. Skuste byt objektivny a nevyhovarajte sa na niekoho ineho. Mne je luto, ze tento zakon nepresiel, pretoze osobne neznesiem parazitov, ktorí napriek tomu ze nerobia, sa maju lepsie ako pracujuci. A este podla farby pleti chodia stale na dovolenky, kedze su permanentne opaleni. :)
Zostava vsak zahadovu preco tento zakon od roku 1998-2006 nebol schvaleny. Nechapem.
platiči | 08-02-2012 00:31:33
ĽUDIA AK SI MYSLÍTE, ŽE Z AKCIÍ V SCP BUDETE MAŤ ĎALŠÍ PILIER PRE SVOJ KRÁĽOVSKY DOCHODOK V BANÁNOVEJ REPUBLIKE SLOVENSKO - CHRÁŇTE SI ICH !!! AK SI ALE MYSLÍTE, ŽE SÚ BEZCENNÉ NIKDY ZA NE NEZAPLAŤTE - TO JE DEMOKRATICKÉ !!!

Sme zhnusení nielen z Gorily, ale aj z vyberania poplatkov za účty v SCP! Politici zorganizovali aj okrádanie občanov tohto štátu prostredníctvom poplatkov za vedenie účtu v SCP! Ľudia rozmýšľajte aké poplatky, za čo ? Naprosto súhlasím, aby boli spoplatnené výkony na účtoch v SCP (predaje, nákupy a iné prevody cenných papierov), ale platiť za existenciu účtu, ktorý navyše 99,9 % jeho majiteľov vôbec nepotrebuje a nikto z nich nikoho nepožiadal o jeho zriadenie, TAK TO JE ZLODEJINA, aká nemá obdobu nikde vo svete !!! Ak existujú gorily, tak sú určite zastrešené v SCP !!! Ľudia majú napríklad oveľa väčšie hodnoty vedené na svojich účtoch (listy vlastníctva) na katastri a pokiaľ nepotrebujú zmenu vlastníctva neplatia nič. Uvažujte ľudia, niekoho treba defenestrovať a to čím skôr !!! Aby sme politikom ukázali nezmyselnosť a nepotrebnosť našich účtov v SCP, nahádžme im ich pri voľbách do volebných urien, nech si s nimi .....!! Treba im ukázať, že Slováci nie sú "DOJNÉ KRAVY". Nakoniec aj tej krave keď chceš aby ti dala mlieko, musíš dať nažrať. Pýtam sa čo dáva držiteľom účtov v SCP ten holohlavý riaditeľ s bujačím krkom - okráda Slovákov a žije si ako sviňa v žite. Pritom sa vyhovára "to ja nie to tí predo mnou" - tak načo je tam? Kto súhlasíte, aby sme týmto zbojníkom ukázali našu oprávnenú nevôľu - VHOĎTE PRI VOĽBÁCH DO URNY BEZCENNÝ ÚČET Z SCP spolu s volebnou obálkou (pozor nie v obálke s hlasovacím lístkom) Ak s tým súhlasíte šírte to ďalej nech dáme všetci politikom vedieť že účty v SCP sú pre nás zbytočné, nepotrebujeme ich a NECHCEME ich. Nech nás nenaháňajú po vybratých poštách, ale čo napáchali sami, nech aj sami odstránia !! Ľudia nenechajte už ďalej zo seba robiť blbcov !
Peter Klokner | 07-02-2012 22:14:43
Pekné príspevky. Hlavne ten o radosti z neprijatia zákona proti parazitom a zároveň nádeji na jeho nutnosť prijatia po voľbách :-)))
Ten odhad kto kam patrí je skutočne nesmierne jednoduchý.

Ozaj pri logike o predaji SPP pod cenu ma napadla istá analógia. Čo tak ponúkať konečne byty v Seredi po 100000 Euro?
Myslím že je to slušná cena, lebo úvery budú o pár rokov reálne iba pre pár percent populácie a my sa dopracujeme k stavu ako je v EU štandard, čiže nájomné bývanie. A prenajímať byt za 400 mesačne je za 30 rokov 120000.
Je to predsa logické, či?
pre j.f. | 07-02-2012 21:02:57
Takze tento zakon nebol dobry a podobny po volbach uz dobry bude? Nebud naivny Slota bol 4 roky s Ficom vo vlade a pri tom vsetkom kradnuti si na romov ani nespomenuli. Komu ide skutocne o Slovensko tento zakon podporit mal! Tento zakon by znizil porodnost a kalkul osadniciek. Kazdym dnom co takyto zakon neplati sa mnozia viac a viac. Kazdy inteligentny poslanec mal zdvihnut ruku za.
XXXx | 07-02-2012 19:48:45
Ducký dal pol milióna mariek FC Petra Drnovice, aktivity SPP v Čechách však už skúma prokurátor.....
j.f. | 07-02-2012 19:07:58
Karol podobny zakon aj tak onedlho bude musiet prejst, pretoze ciganska otazka je neudrztelna. Bude to vsak az po volbach.
Karol | 07-02-2012 19:00:19
Ja som z toho velmi prekvapeny lebo Slota ma bilbordy kde chce riesit cigansky problem novymi rieseniami a ked pirde na lamanie chleba v parlamente tak su zrazu proti a ten navrh zakona sa mi zdal byt dobry a podporila ho iba SAS a SDKU ostatnym je asi jedno ze o 20 rokov bude pomer romov a neromov na zakladnej skole rovnaky ako je dnes, len naopak.
j.f. | 07-02-2012 16:09:38
pre j.f. | 07-02-2012 14:08:41
pokial je mne zname, tak smer nie je vo vlade a ani sucast koalicie, ktora ma vacsinu. Vacsinu ma zlepenec a ked si ten nevie odhlasovat zakony nie je to problem opozicie. Smetne je, ze za kazdy neuspech moze vzdy ten druhy. Je to tak nie len v politike, ale aj v zivote.
psps | 07-02-2012 15:53:06
myslim si ze toto je hlavny problem samotnej existencie dzurindu a sdku, ze svoje zlociny a kradeze budu neustale ospravedlnovat zlocineckou bandou okolo meciara a blbi slovaci im to este stale zeru a neposlu ich uz konecne do prdele a mensie zlo (rozumej sikovnejsi zlodej) bude stale vychvalovane v porovnani s vacsim zlom (rozumej nesikovnu bandu zlodejov)
re anonym | 07-02-2012 10:28:10 | 07-02-2012 15:48:59
zaujimave udaje hlavne ked tych 49 percent SPP stalo cca 120 miliard a odhadovana cena bola az 193 :) matematika nepusti ani demagogiu z sdku
pre j.f. | 07-02-2012 14:08:41
smer dneska zablokoval zakon Kanika aby matky ktore za 4 roky neodrobili aspon 280 dni dostavali iba polovicny prispevok. Takze paraziti v getach sa mozu dalej rozmnozovat do obrovskych rozmerov zatial co bezny clovek ledva uzivi jedno svoje dieta a popri tom cez dane 6-7 deti v getach. Dakujem za takuto socialnu politiku. Ako sa to bude riesit o 20 rokov kedy kazde dieta na ktore poberaju v getach pridavky bude mat 7 dalsich deti? Dakujem za odpoved.
Lukas | 07-02-2012 12:20:38
Po Duckeho zmenkach a safareni som rad ze polka SPP sa predala lebo to bol megatunel na ludi kde sa len kradlo a kradlo.
dam si colu | 07-02-2012 10:32:56
Kolko stoji plyn v okolitych krajinach? a po vstupe do eu si zabudol na krizove dotacie ze su zakazane.
anonym | 07-02-2012 10:28:10
http://www.aktuality.sk/clanok/110500/komentar-privatizacia-konecna-bilancia/

Zhrutie:
Mečiarova privatizácia: účtovná hodnota majetku 109 miliárd, predaný za 31 miliárd korún.

Dzurindova privatizácia: účtovná hodnota majetku 98 miliárd, predaný za 293 miliárd korún.

Tak vďaka komu to slovenský národ prišiel o miliardy? Fico kričí lebo privatizáciou prišli ex-HZDSáci v Smere o miliardové kšefty.
re : dam si colu | 07-02-2012 07:18:07 | 07-02-2012 08:59:54
mozno to tak je, ze zlacnel, ale nie vzhladom k vstupnej cene v case predaja, ked bol predtym a aj potom zdrazovany tak dnes je na tych 600 percentach ako je uvedene v clanku dole a trebars vdaka tomu nie je na 650
re:dam si colu | 07-02-2012 07:47:25
Myslim že plyn zlacnel . Ale je to otázka pohladu . Smerakom stúpli príjmy takže sa im može zdať že plyn zlacnel o 90 % .
dam si colu | 07-02-2012 07:18:07
Ale ved za Fica plyn zlacnel o 90 % ( ako povedal najslizkejší človek Smeru ) !
anonym | 06-02-2012 20:44:54 | 07-02-2012 02:06:07
ked niekde zvysim cenu monopolu o 600 percent tiez ti dvihnem zisk, zaujimave by bolo zistit ci sa aj zisk zvysil oficialne o 600 percent alebo aj tam sa nieco poriesilo ... asi sa hoooodne dodavalo z dcerskych firiem a investovalo :) to je velmi jednoduche umenie, takto na ukor klientov ktori si nemaju sancu vybrat konkurenciu lebo neexistuje. problem nie je to, ze sa to predalo ale za kolko sa to predalo a ako 51 percentny vlastnik chrani zaujmy skutocnych majitelov spp, ktorymi su obcania tejto republiky.
anonym | 06-02-2012 20:44:54
Privatizacia SPP bol dobry krok a niekto to tu minule rozoberal v komentaroch ale tie data su asi verejne dostupne ze po privatizacii sa zvysil zisk SPP stvornasobne a stat zarobil na tom kazdorocne omnoho viac ako pred privatizaciou ked sa tam len kradlo a kradlo. A este jeden riaditel akko bol Ducky tak exekutorr berie SPP aj trubky zo zeme to mi ver. Pozri si Gorilu kde Hascak jasne neodporuca ist do dozornej rady tam kde je zahranicny vlastnik lebo tam sa neda kradnut, ale tam kde je jediny vlastnik stat sa kradne veselo - jeho slovami za 2 roky si zarobi na domcek. Takze privatizacia bola velmi spravny krok pretoze kindermanagement nasich skvelych stran by si tam vzdy dosadil babky cez ktore by tiekli miliardy. A stratu by ako vzdy zacvakal nejaky stat. A tomu statu by to potom chybalo tak by to nakoniec zacvakal debil ako ja alebo ty formou nejakej spotrebnej dane.
re anonym | 06-02-2012 19:00:09 | 06-02-2012 19:45:37
jedno svinstvo ospravedlnujes druhym ? slovenska stupidita v praxi
anonym | 06-02-2012 19:00:09
A zratal si si kolko stali Duckeho zmenky? Chvala bohu ze je SPP predane a nebacuju tam politrukovia.
potvrdilo sa,že SPP predali pod cenu!!! | 06-02-2012 13:27:00
privatizérom sa za 10 rokov vrátila kúpna cena späť a teraz ešte krásne zarobia...

spravy.pravda.sk/privatizeri-zarobili-rychlo-spp-je-opat-na-predaj-fv2-/sk_ekonomika.asp?c=A120203_204355_sk_ekonomika_p29
Peťa | 06-02-2012 08:57:11
Robím v energetike a môžem povadať, že netreba sa báť. Novinári potrebovali už inú tému ako je gorila, tak sa rozhodli postrašiť zase raz slovenský národ nejakou krízou, ktorá zataiľ nehrozí, lebo plynu je dosť a reverz funguje :-).
shelley | 06-02-2012 06:30:13
Pán Majko, nestrašte, už aj tak toho máme dosť, valí sa to zo všetkých strán...alebo...alebo budeme musieť začať byť na tieto jóbovky odolní. Prestať čítať internet, pozerať TV správy? ( budeme musieť začať byť....haha, to je konštrukcia, čo? )

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign