Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Dnes zasadá Mestské zastupiteľstvo

Iveta TóthováDátum29. 11. 2011 08:45:51TémaMestský úrad
24

Dnes o 8:00 hod začalo zasadnutie Mestského zastupiteľstva. Primátor mesta srdečne privítal všetkých poslancov a prítomných. Prítomná je aj poslankyňa VÚC p. Slávka Kramárová.  Bodmi programu sú :

Program:

1. Otvorenie
2. Voľba návrhovej komisie, mandátovej komisie, stanovenie overovateľov
3. Informatívna správa o činnosti Mestského úradu a mesta Sereď od ostatného zasadnutia Mestského zastupiteľstva v Seredi /primátor mesta/
4. Interpelácie poslancov
5. Správa hlavnej kontrolórky o kontrole plnenia uznesení MsZ /hlavná kontrolórka/
6. Zmena rozpočtu mesta Sereď na rok 2011 /poverená vedúca finančného oddelenia/
7. Správy hlavnej kontrolórky o výsledkoch kontroly účtovných dokladov a súpisných čísel a kontrola plnenia prijatých opatrení na základe vykonaných kontrol v I.polroku 2011 /hlavná kontrolórka/
8. Návrh VZN č. 12/2011, ktorým sa mení a dopĺňa VZN č. 1/2006 o hospodárení a nakladaní s majetkom mesta Sereď v znení neskorších predpisov /prednosta úradu/
9. Návrh VZN č. 13/2011 o určení miesta a času zápisu detí do 1.ročníka základných škôl, ktorých je Mesto Sereď zriaďovateľom /prednosta úradu/
10. Návrh VZN č. 14/2011, ktorým sa mení a dopĺňa VZN č. 2/2011 o určení výšky dotácie na prevádzku a mzdy na žiaka ZUŠ, dieťa MŠ a žiaka školského zariadenia na území mesta Sereď v znení VZN č. 6/2011 /prednosta úradu/
11. Návrh VZN č. 15/2011, ktorým sa mení a dopĺňa VZN č. 7/2011 o určení výšky príspevku na čiastočnú úhradu nákladov v školách a školských zariadeniach, ktorých je Mesto Sereď zriaďovateľom v znení VZN č. 11/2011 /prednosta úradu/
12. Návrh VZN č. 16/2011, ktorým sa mení a dopĺňa VZN č. 1/2009 o úhradách za sociálne služby /prednosta úradu/
13. Návrh VZN č. 17/2011, ktorým sa mení a dopĺňa VZN č. 8/2004 o miestnom poplatku za komunálny odpad a drobný stavebný odpad /prednosta úradu/
14. Nakladanie s majetkom mesta Sereď /poverená vedúca finančného oddelenia/
15. Výkup pozemkov pre stavbu „Chodník Vinárska ul.“ /vedúca právneho referátu/
16. Informatívna správa o príprave projektov /zástupca primátora/
17. Správy o výchovno-vzdelávacej činnosti, jej výsledkoch a podmienkach škôl a školských zariadení v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Sereď v školskom roku 2010/2011 /riaditelia ZŠ, MŠ a ZUŠ/
18. Rôzne
a) M.Červenka – požiadavka na financovanie kultúrnej činnosti z rozpočtu mesta Sereď na rok 2012
b) Informácia – udeľovanie ocenení mesta Sereď za rok 2011 /predseda dočasnej komisie/
c) Informácia o bezpečnosti atómových elektrární na Slovensku /Ing. Rovný/ - dohodnutý začiatok prezentácie 10,00 hod.
d) Informácia o prevádzke dočasnej nocľahárne pre ľudí bez prístrešia /vedúca organizačného oddelenia/
e) Pristúpenie obcí Šintava a Vinohrady nad Váhom k spoločnému obecnému úradu na úseku školstva /vedúca oddelenia ŠRKŠ/
f) Žiadosť o spoluprácu – MajkoDesingStudio /zástupca primátora/
g) Harmonogram zasadnutí MsZ na rok 2012
19. Záver

Do bodov programu bol zaradený doplňujúci program " Prevádzkový program pohrebísk "

Prebehla informatívna správa o činnosti MÚ a mesta Sereď. 

Potravinová pomoc pre sociálne slabších občanov sa nie vinou mesta Sereď odkladá. Poslankyňa Vydarená požiadala o informovanie verejnosti , že kamiónová doprava bude z mesta Sereď vylúčená a do konca decembra budú osadené dopravné značky. 

Problémy s Meandrom naďalej trvajú a ich dlžná čiastka Mestskému bytovému podniku je 33 000,- eur. Firma, ktorá projekt realizovala na výzvy nereaguje a problém sa bude riešiť exekúciou.

Nemocnica sv. Lukáša v Galante je povinná poskytovať lekársku pohotovosť všetkým občanom mesta Sereď a spádovej oblasti.

Poslanec Rampašek má dotaz k syntetickému klzisku, či je potrebné za neho dať  takú čiastku na cca dobu 20 dní. Syntetický ľad nie je podobný ľadu normálnemu.  Primátor odpovedá, že časť financií za toto synt. klzisko bude riešená sponzorsky. Tento rok chceme urobiť toto klzisko v centre vianočných trhov , v okolí stánkov a pódia a zefektívnia sa vianočné trhy. Takéto klzisko je energeticky menej náročné a pre deti bude atraktívne.

Prebieha správa hlavnej kontrolórky o výsledkoch kontroly účtovných dokladov a súpisných čísel.

Bolo spracované a dohodnuté s riaditeľmi škôl, že zápisy detí do Základných škôl  budú tretí kalendárny týžden  v januári na príslušných školách, tento termím by mal byť nemenný.

O 10:00 je 15 minútová prestávka.

Po prestávke vystúpil zástupca Úradu jadrového dozoru SR Ing. Rovný , ktorý informuje o modernizačných projektoch na zvýšenie jadrovej bezpečnosti o opatreniach v prípade ťažkých havárií. Uviedol, že máme moderný a vyspelý  jadrový program mierového využívania jadrovej energie, jadrové elektrárne prevádzkované a budované v SR spĺňajú všetky legislatívne požiadavky na jadrovú bezpečnosť. Zástupca ÚJD vystúpil na základe interpelácie poslanca Ing.arch.Krála.

Pokračuje sa bodom 11 -  bolo odsúhlasené navýšenie poplatku pre MŠ na 12 Eur.

Prebieha bod. 13. - poplatky za komunálny odpad a drobný stavebný odpad  sa zvyšujú o 3 Eurá na osobu /1 rok.

Prebieha hlasovanie o výkupe pozemkov pre stavbu chodníku Vinárska ul.

MsZ rokuje podľa programu.

Po obednej prestávke poslanci  MsZ začali s rokovaním.

Práve prebieha vystúpenie  pána Červenku, ktorý s poslancami diskutuje o svojej požiadavke podľa bodu programu:
a) M.Červenka – požiadavka na financovanie kultúrnej činnosti z rozpočtu mesta Sereď na rok 2012

Po poslancoch  Irsákovi a Kyselom  sa do diskusie zapojil aj Michal Koričanský a v podstate sa vyjadril v zmysle, že Centrum  umeleckej kultúry navrhovanom pánom  Červenkom v Seredi nie je potrebne..

Ďalším bodom rokovania bolo poslancami odsúhlasené, že v tomto roku mesto nebude udelovať ocenenia občanom mesta.

MsZ v ďalšom bode odsúhlasilo prevádzkovanie mestskej noclahárne pre bezdomovcov na túto zimu. Noclaháreň bude fungovať od  15. decembra v podobnom režime ako minulý rok.

MsZ schválilo zmluvu o zriadení spoločného školského úradu pre Sereď a okolité obce.

Poslanci  MsZ rokujú o spolupráci   mesta a internetových novín  SeredOnLine.sk. V súvislosti s diskusiou trvajúcou  minimálne  30 minút uvediem najmä fakt, že poslanci noviny  SOL  vnímajú ako dobrý a prospečný projekt, no v podstate vítajú spoluprácu mesta a  SOL, no bez anonymnej diskusie. K spolupráci bude rokovanie skupiny poslancov a SOL. Zároveň bude pripravený návrh zmluvy ktorý bude  prerokovaný na februárovom MsZ v roku  2012.

Rokovanie  MsZ skončilo. 


Fotogaléria k článku:

226
Autor: Monika Majková

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Tibor Nešťák Tibor Nešťák | 02-12-2011 17:00:00
Marek, Tvoja iniciativa ocenit nase juniorky za vysledok na Majstrovstvach SVETA v speed badmintone ma potesila (ale nie je to futbal :)). Ovela viac by nas vsak potesilo, keby sme nemuseli trenovat v dolnostredskej telocvicni pri 8°C (slovom osmych), ale v meste, ktore reprezentujeme. Nejako si poradime a tentokrat uz nenechame nieco zaujimave, co aktivizuje stale viac ludi k sportovaniu skapat, tak ako dopadol aj florbal v Seredi. Skor som za ciny ako tliachanie...dnes si berieme do telocvicne aj rukavice, takze pohodka...

btw.: vsetky tri baby, ktore spravili vysledok v Berline primator pozval na fajn neformalne stretnutie, co myslim uplne stacilo.
anonym | 01-12-2011 17:02:59
Ja si zasa myslím, že oceňovať občanov nášho mesta stačí aj raz za dva-tri roky, lebo potom mi to pripadá, že sú tam aj ľudia, ktorí nie až tak si to zaslúžia.Nuž ale čo, koho každý rok oceniť, kde tých ľudí brať ? Radšej redšie organizovanie ale s vyššími zásluhami,kvalitnejšími ľudmi.Keď šetriť, tak šetriť.
anonym AS | 01-12-2011 16:39:03
vsimavy | 29-11-2011 15:51:17
Presne ste to vystihli.
Pokial bude p. Koricansky poslanec, clen kulturnej komisie a pracovnik DK, nikdy to nebude lepsie.......nema k nej vztah, nic pre kulturu nespravi,ani nespravil, nijak jej nepomaha aby napredovala, a ked aj spravil, je to veeelmi malo ( aj to malo bolo ubohe).......nema ani sajnu o kulture....Co uz, ludia si ho zvolili, ale pocitam ze to boli fakt zuuufalci, co ziju v inom storoci. "Cize ked tu bol 30 rokov, tak preco tu nemoze byt aj nadalej...asi je vsetko v poriadku....".
Registrovaný Marek Tóth Marek Tóth | 29-11-2011 20:21:49
Nerozumiem preco tento rok nebudu ocenovani obcania mesta. Osobne som navrhoval dve dievcata, ktore uspeli v sporte (speedminton) na vrcholovej urovni - 1. a 2. miesto na Majstrovstvach Europy. Nasej vrchnosti asi ani taketo uspechy nie su dostatocnym dovodom na "slusne" podakovanie aj za reprezentaciu mesta Sered na medzinarodnej urovni.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 29-11-2011 18:37:21
Vase videnie je velmi zjednodusene. Nie kazdy prispevok ktory sa nezaklada na pravde, nie kazda urazka, ponizenie ci osobny utok na konkretneho cloveka je trestny pripadne je na zalobu. A uz vobec neprichadza do uvahy, aby niekto z nas niekoho sledoval, navstevoval, zistoval a pod. To je neprijatelne a nemyslitelne.

V pripadoch kedy som bol dotknutou osobou ja, som sa zariadil. Najskorej som vzdy dal moznost verejneho ospravedlnenia a ak nepomohlo, tak som konal v sulade so svojim presvedcenim a zakonmi krajiny v ktorej zijem. Naposledy dostal diskutujuci moznost ospravedlnenia sa - nevyuzil su. Mna jeho postoj mrzi, no znovu som sa musel zariadit a aj som sa zariadil. Vsetko si vsak vyzaduje cas a naklady. Pytam sa, preco je to nutne? Preco sa ludia nevedia spravat? Preco si riesia komplexy alebo osobne antipatie a pod. cez verejnu diskusiu? Ako moze niekto o inom vyhlasit nieco, co nema nijako preverene a nevie to dokazat? Keby som sa tak spraval ja, asi by som zvysok zivota stravil chodenim z pojednavania na pojednavanie po sudoch. A verte mi, ze vo vacsine pripadov by sa jednalo o pravdu, len by som ju nevedel preukazat dokazmi.

Zoberme si konkretny pripad - klzisko. Diskutujuci sa evidentne mylil. Riaditel DK napriek tomu ze nemusel, veci preveril a vysvetlil nieco, co sa vobec netyka jeho. To iste mal pred pisanim spravit diskutujuci. Zavolat a preverit. Nasledne pisat. Bolo by po probleme, resp. problem by vobec nemusel vzniknut. Ospravedlni sa diskutujuci za svoje tvrdenia?

Skutocne ide o problem, ktory sa pretriasa roky. Uz nik z nas nie je ochotny den a noc sediet nad diskusiou stoviek ludi a - zadarmo. Co mame z toho, ze sustavne bojujeme s mnohymi a proti mnohym? Co mame z toho, ze sme vzdy medzi dvomi kamenmi?

Noviny budu vzdy objektivne a diskusia zachovana bude. Forma anonymnej diskusie je podla mna v poriadku. Je vsak mozne a hodne pravdepodobne, ze ovela viacej zacneme vyuzivat diskusiu registrovanych nickom. Je to forma anonymnej diskusie a kazdy diskutujuci by mal mat aspon tu ochotu registrovat sa ako Adela, Jozef ci Miso. Bude na neho spatny kontakt cez e-mail a bude mozne s nim komunikovat v pripade potreby aj mimo forum. Ci bude mat zaujem neviem, zle za pokus to stoji.
Faktom vsak je, ze toto obmedzenie si zase vyzaduje urcitu starost navyse. A dovolim si povedat, ze naroky poslancov MsZ budu ovela vascie.
Igor Lehocký | 29-11-2011 18:34:38
V tom je práve ten vtip a napísal ste to úplne spontánne "Anonymný diskutér", že tí, ktorí idú za hranice slušnosti Vás nezaujímajú a určite aj viete prečo. No lebo nie ste dotknutou osobou. To nemôže povedať majiteľ novín, alebo ten, koho adresne anonym okydáva a v tomto anonym ostane anonymom, teda nezainteresovaný. Riešiť všetko cez políciu, alebo cez civilné žaloby na ochranu osobnosti, tadiaľ cesta predsa nevedie. Viete si predstaviť, že by na Okresnom súde v Galante riešili za štyri roky fungovania SOL cca 150 - 200 žalôb? Veď to by asi nebolo únosné pre nikoho a ani normálne, lebo asi toľko príspevkov anonymov bolo vymazaných.
Je rozdiel napísať kritiku ako hotovú vec bez toho, aby ten dotyčný anonym poznal podstatu veci a mal dostatok relevantných informácií, alebo napísať kritiku s poukazom na porušenie takého, či onakého zákona, VZN a podobne a je rozdiel anonymne nakydať s pocitom, že ako anonym to môžem, lebo však aha, aj henten anonym nakydal, tak aj ja môžem. Toto je práve úplné nepochopenie tých hraníc slušnosti a zmiešavania pojmu demokracia a anarchia a dopláca na to iba majiteľ novín, nie anonym. To je spravodlivé? Mňa nezaujímajú povinnosti majiteľa novín, nech si svoje obháji pred MsZ? To podľa mňa nie je v poriadku. A nikdy nebude, pokiaľ neustále budú anonymní pisatelia s radosťou urážať a osočovať, lebo to nikam nevedie, iba k tomu, že sa musia hľadať spôsoby, ako eliminovať takýchto "demokratov", žiaľ, taká je skutočnosť a vývoj udalostí aj v týchto novinách. Nikto nevolá po cenzúre a ani ju nikto nechce. Jediné čo je nutné, je dodržiavať "pravidlá hry", aj svoje vlastné a to nemôže byť problém. Je to iba druhá strana mince zvanej nezávislé internetové noviny.
Anonymný diskutér | 29-11-2011 18:00:58
Pre Miloš Majko:

Vás som určite nemyslel, veď vy dávate voľný priestor na slobodu slova. Narážal som na výhrady poslancov k anonymným diskusiám. Podporu od mesta vám prajem ale verím že to nebude úplatok za držanie huby a diskusiu nezatvoríte.
Anonymný diskutér | 29-11-2011 17:56:54
Tí, ktorí idú za hranice slušného správania, riešte cez políciu alebo ich navštívte osobne, tí ma nezaujímajú.

Ale snaha obmedzovať diskusiu od mesta je veľmi nebezpečná - v podstate hovoria "Občania, držte huby". Iné mestá si dávajú robiť drahé prieskumy verejnej mienky, na SOL mesto dostáva spätnú väzbu okamžite. Dobré veci ľudia pochvália, prasačiny a neprávosti vytknú. Oni nemajú obavy z toho, že sa niekto pod príspevok nepodpíše. Skôr sa boja toho, že ak vyvedú prasačinu, tak sa to rýchlo šíri. Ale práve to je základ demokracie - hodnotiť volených a podľa toho voliť, nie?

Ale dávam Vám za pravdu, nájdu sa tu aj diskutujúci bez úrovne. Žiaľ, aj to sú občania mesta a aj oni majú hlasovacie právo a právo na slobodu prejavu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 29-11-2011 17:55:14
Anonymný diskutér | 29-11-2011 17:03:59 | - pevne verim, ze ste nemali na mysli mna. Ja som iba informoval a aj to z casti o diani na MsZ.

Preco z casti? Lebo chcem byt objektivny a moje odporucanie je ako obycajne jasne - vypocujte si audiozaznam z rokovania. Ak Vas zaujima konkretne SOL - predposledny bod rokovania.
Igor Lehocký | 29-11-2011 17:38:47
"Anonymný diskutér", prvou vetou Vášho príspevku ste sa netrafil, ale sakramensky. Keby ste totiž pred novembrom 1989 aj anonymne ale verejne kritizoval komunistov, asi do troch dní máte na rukách želiezka, prípadne by ste sa okamžite stal zaujímavou osobou pre ŠtB a nežilo by sa Vám od toho okamžiku dobre. Snahu ale máte v podstate správnu, iba ste ju nie presne vyjadril. Vami vybrané niektoré články Ústavy sú celkom v poriadku, len sú nepoužiteľné k podstate snahy o spoluprácu SOL a MsZ, lebo zase, sice s dobrým úmyslom, ale míňajú podstatu veci a tá stojí a padá na tom, po čom neustále voláme cez SOL: permanentne a dookola žiadame anonymov, aby aj pri kritike zachovávali určité hranice slušnej diskusie. To je všetko. Či sa to darí alebo nie, odpovedzte si sami.
Anonymný diskutér | 29-11-2011 17:03:59
Na margo anonymnej diskusie - požadujete prednovembrový stav. Súdružky a súdruhovia, zobuďte sa a prečítajte si taký smiešny zákon, vďaka ktorému sa môžete jeden deň v roku vyspať alebo ten deň môžte stráviť v nákupnom centre.

Ústava SR:

(1) Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené.
(2) Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.
(3) Cenzúra sa zakazuje.
(5) Štátne orgány a orgány územnej samosprávy majú povinnosť primeraným spôsobom poskytovať informácie o svojej činnosti v štátnom jazyku.
Registrovaný Ing. Marcel Červenka Ing. Marcel Červenka | 29-11-2011 16:02:03
chcem k tomu poopraviť, že navrhované je zriadenie Centra pre umeleckú činnosť
vsimavy | 29-11-2011 15:51:17
samozrejme, ze p. Koricansky sa vyjadril a vyjadri proti akejkolvek inej ako jeho "aktivite" v oblasti kultury, pretoze je v DK uz viac ako 30 rokov a tzv. kultura v meste ostala na rovnakom bode ako v case, ked do DK nastupoval. Zial akakolvek iniciativa ludi co rozumeju ci uz tejto alebo inej problematike sa v tomto meste udupe uz v zarodku... a potom, ze chceme nieco zmenit k lepsiemu. Kto to chce? Nase MsZ akoze zastupujuce a hajace volu svojich volicov? To je iba utopia. Realita je niekde uplne inde!

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign