Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Dnes komisia rozhodovala o výške dotácií po prvý raz v histórii mesta VEREJNE. - AKTUALIZOVANÉ

Miloš MajkoDátum21. 01. 2019 23:43:59TémaPoslanci MsZ
200

Sereď   |   Dnes popoludní komisia pri MsZ zložená prevažne z poslancov MsZ rozhodovala o výške dotácií z verejných finančných zdrojov pre športové kluby a deti a mládež. Po prvý raz to bolo za účasti verejnosti.

Podrobný materiál, ako aj videozáznam na ktorom budú mať občania možnosť vidieť ako sú ich peniaze delené klubom, kto "za koho kope" a ako okato sa to nebojí prezentovať, uverejníme po jeho spracovaní.

 


Priložené súbory k článku:



Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
pre pre jej nevolič | 28-01-2019 07:21:17
O čom to tu trepeš? Dojiť mesto pre zábavku pár ľudí? Pozri sa, koľko dalo mesto na futbal za posledných cca 10 rokov. Na energie, štadión, dotácie na futbal. Sa zamysli. A pre koľko ľudí? No koľko to bolo? Milión? Viac? Tá nenažranosť nepozná hranice. Mesto ide prispievať sumou 190 tisíc a futbalisti si požiadajú o 210 tisíc? Koľko nás budú dojiť? A k tej voľbe pani Vydarenej. Áno, neprešla. Smutné. Ale nie je to smutné, že na úkor Karmažínovej, ale Veselického. Toto je veľmi smutné. Karmažínová má voličskú základňu hlavne kvôli mama klubu. Ale akú má ten demagóg Veselický? Ľudia ho spájajú s Tomčányim, a preto sa tam dostal. Na margo jeho voličov. Ja osobne by som ta rád videl na jeho mieste Vydarenú. Veselický nevie, kedy skončiť. Hovorí sa, že v najlepšom treba prestať. On už má najlepšie dávno za sebou a stále tam straší. Jasné, že ťažké sa vzdať pocitu dôležitosti, keď sa na akcii zjaví s nálepkou, je tu pán viceprimátor. Ťažko odolať. Cíti sa dôležito.
pre príspevok 15,05,03 | 26-01-2019 19:29:37
Pani Vydarená nie je až taká svätá ako sa vám zdá. Keby onehdy nebol jej muž hral futbal a potom trénoval H.Čepeň, kašlala by na futbal. Išlo a ide len o peniaze.
pre jej nevolič | 26-01-2019 15:05:03
o čom to splietaš a niekoho urážaš...p.Vydarená bola z poslancov medzi prvými čo niečo vo svojom obvode a aj za iných poslancov robila. To že je na dôchodku ešte neznamená že mala ako poslankyna skončiť. Ja som mal p.Vydarenú vo svojom obvode a je mi do plaču že táto žena nebola zvolená za poslanca, na rozdiel od p.Karmažínovej ktorá v obvode vyhrala, ale nič neurobila, k ničomu sa 4 roky nevyjadrovala..nechápem ako jej mohli ludia dať toľko hlasov? je to na hlavu postavené! tak ak chcete niečo komentovať, tak si dajte z očí čierne okuliare. A k tej spravodlivosti, ktorú tu pripisujete p.Majkovi!!!! Pán Majko sám povedal vo videu, že rozdelovanie nebude nikdy spravodlivé, takže asi toľko. Žasnem nad p.Fačkovcovou, to radšej nebudem ani komentovať ako je ona zaujatá voči futbalu. Útočila na futbal mužov, to aj ukázala keď im nepridelila ani EURO ani EURO!!!! že vraj nech to majú sponzori. Dobre a potom prečo pridelila financie dospelým basketbalistom, hádzanárkam, cyklistom a pod. to jej už nevadí že to nie je na mládež. A posledná poznámka k článku, ktorý je tendečný a vôbec nie je objektívny. Z akého dôvodu tu neboli pridané prílohy aj od iných klubov, ale autor sem pridal iba futbalistov? žeby to bol zámer?
Pre abcd | 26-01-2019 14:34:31
Ty mas casu 2x pocuvat 2,5 hod. video. Parada. Nikto nic nepise, nikto nekomentuje. Spokojnost vladne, asi kadzy dostal kolko chcel a vsetci sa tesia. Jupi.
jej nevolič | 26-01-2019 13:44:54
Vydarená ešte neskončila,zasa sa vopchala do komisii, alebo komisií, mesto si bez nej nevie poradiť?
abcd | 24-01-2019 10:14:35
Vypočula som si video 2 razy a žasnem.Znovu podľa hlasu jedine pán Majko verejne dokázal vystúpiť a poukázať na veľký problém s nespravodlivosťou ktorá sa deje v Seredi pod dohľadom poslancov a primátora už roky.Reč bola o seredských novinkách a môj manžel vždy o futbale číta len tu na sol.Ľudia to sa nehanbíte?Kedy sa dokážete zobudiť a dať na vedomie že stojíte za sol a pánom Majkom?Vy nevidíte že keby nám sol nezverejňovalo tieto špinavosti,nedozvedeli by sme sa o nich nič?Niekedy som si myslela že kľud je dôležitý.Teraz viem že najväčšiu hodnotu má pravda.Tú zverejňuje pán Majko a na to aj doplatil.Aj tu na videu je vidieť,že aj pán Bucha verejne musel dať majkovi za pravdu.Od známych viem,koľkým ľuďom sol pomohli a čo pre nás urobili.A ako Majko povedal na komisii,názov novín nesmie byť ani vyslovený.Kde to žijeme????
pre pre občan | 24-01-2019 07:08:33
Ľuďom je to úplne jedno a sú spokojní s týmto všetkým.
ešte šťastie | 23-01-2019 20:30:59
že Stareček sedel vedľa Buchu. Inak by asi ani nedokázal tú tabuľku vyplniť. Pán doktor mu s tým vďačne pomohol. Je viedieť, že má srce na správnom mieste.
pre občana | 23-01-2019 14:46:20
Ak ti je život milý a chceš sa dožiť dôchodku, tak to radšej nechci vedieť
Obcan | 23-01-2019 13:55:31
Lebo sme hlupaci. Vidime len co chceme, lepsie povedane, len co chcu, aby sme videli. Budem rad, ked sa raz dozvieme, ako to tam skutocne bolo za cias sucasneho vedenia.
Obyvatel | 23-01-2019 13:07:06
Cele toto mesto je chore a zvratene a nechapem preco si ako obyvatelia nechame od tejto organizovanej bandy stale srat na hlavu
občan | 23-01-2019 07:59:43
Ak by mal ešte niekto pochybnosti, tak by som len poukázal na jeden fakt. V komisie, ktorá tu zasadala, sedia dvaja členovia, ktorí sú jedinými akcionármi futbalového klubu. A sú zároveň dvaja členovia komisie, ktorá prideľovala dotácie do oblasti športu a o ktorú žiadal aj spomínaný futbalový klub. Ak už toto nie je konflikt záujmov, tak už vôbec neviem čo. ďalším momentom je to, že rodičia detí, ktoré chodia trénovať futbal, neplatia nič. Žiadny členský poplatok. Oproti iným klubom v meste je to výhoda. Otázne je, prečo rodičia neplatia členské? Ak budeme pozorne sledovať tak zistíme, že momentálne má futbalový klub dvoch akcionárov, ale pribudne ešte jeden. Mesto. Počuli sme to ako hotovú vec. Kto z prítomných poslancov o tom vedel? Kto z poslancov mimo komisie o tom vie? To len tak sa stane mesto akcionárom? Aké záväzky bude mať mesto, ak sa stane akcionárom futbalového klubu? Mne sa to celé nejako nepozdáva a obávam sa, aby na toto všetko mesto nedoplatilo.
Misho | 23-01-2019 05:26:27
Hanusko sa má po chlebe. Vystúpi si a povie niečo proti ábéčku, ktoré nedodržalo termín. A Vydarená si povie, že je to na poslancoch, Kováčová to zasa zahmlieva zverejňovaním na stránke mesta :-D Bucha zasa nazve kolegyňu schyzofreničkou. Toto je úroveň.
vypisovanie návrhov | 22-01-2019 23:26:48
je zaujímavé, ako pán Stareček povypisoval svoje návrhy - začiatok mu na jeho hárku vypísal sused Bucha, ostatné od neho potom poopisoval. Preto žiadne prekvapenie, že oni dvaja majú úplne rovnaké návrhy pre všetkých žiadateľov.
Registrovaný Iveta Tóthová Iveta Tóthová | 22-01-2019 21:53:33
AKTUALIZOVANÉ - pridané video
Misho | 22-01-2019 19:25:29
Na toto čakáme od včera, kedy vyšiel tento dlhočizný článok?
Registrovaný redakcia  SOL redakcia SOL | 22-01-2019 16:04:13
AKTUALIZOVANÉ - priložené prílohy k rokovaniu komisie pri MsZ
občan | 22-01-2019 10:39:22
pre Jozef. Ďakujem.
Jozef | 22-01-2019 10:13:51
ked Ta to zaujima:

Mestské zastupiteľstvo v Seredi prerokovalo
Schvaľuje
Procedurálny návrh PhDr. Michala Hanusa - zmenu Rokovacieho poriadku komisií
- článok 4 bod 6 - Zasadnutia komisie sa môžu zúčastniť aj ďalší obyvatelia
mesta Sereď alebo zástupcovia právnických osôb so sídlom v Seredi ( s výnimkou
prerokovávaných materiálov podliehajúcich zákonu o ochrane osobných údajov na
základe rozhodnutia predsedu komisie po predchádzajúcom hlasovaní členov
komisie). Tieto osoby sa môžu vyjadrovať k prerokovávaným materiálom komisie,
ak o tom rozhodnú členovia komisie hlasovaním.

staci?
Obcan | 22-01-2019 09:22:01
Toto ma zaujima, ako sa zrazu a preco stalo, ze sa da dostat na komisie.
občan | 22-01-2019 06:44:45
A ako to, že sa to podarilo a môžeme si to pozrieť? Vidíte, určite to bol nápad pána viceprimátora niečo takéto urobiť.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign