Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Dnes bolo v Seredi nájdené telo utopeného muža. - VIDEO - AKTUALIZOVANÉ

Iveta TóthováDátum23. 06. 2013 13:30:33TémaKRIMI správy
24

Dnes v doobendňajších hodinách bolo pred campingom v Seredi nájdené telo utopeného muža. Na miesto udalosti boli privolaní príslušníci HaZZ Sereď, ktorí pomocou lana telo vytiahli na breh a príslušníci polície, ktorá celý príprad prešetruje.  Totožnosť obete zatiaľ nie je známa.

AKTUALIZÁCIA : Tlačová správa z KR PZ Trnava 14:30 hod.: Náhodný okoloidúci našiel dnes po 10.h telo muža na plytcine Váhu pri Seredi. Polícia zistila, že ide o 39 ročného Henricha zo Suroviec. Jeho nezvestnosť bola na políciu nahlásena v piatok, pričom na brehu Váhu boli nájdene jeho veci. V sobotu polícia a záchranné zložky vykonali niekoľkohodinovu patraciu akciu. Muža voda vyplavila až dnes, lekar vylúčil cudzie zavinenie.


Fotogaléria k článku:

24
Autor: HaR
24
Autor: HaR
24
Autor: HaR

Zobraziť všetky fotografie
24
Autor: HaR

Skryť všetky fotografie

Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
›REGISTROVANÍ NICKOM‹
všetci
Registrovaný Marek Sladký Marek Sladký | 24-06-2013 18:28:36
je to veľké memento aby sme mali pred vodou veľký rešpekt.
nedá mi zareagovať, ale zábery /nie tieto/ boli aj v jednej súkromnej tv ktorá robila reportáž na mieste.
Registrovaný ALena Stefanikova ALena Stefanikova | 24-06-2013 11:49:04
tiež si myslím, že fotografie by sa mali z článku stiahnuť, toto nie je o novinárčine, ale o ludskej dôstojnosti.
Jarmila | 24-06-2013 10:53:23
Kazde umrtie je urcite velkou tragediou najma pre rodinnych prislusnikov a blizkych.Pamatam si,ze p.Majko raz zverejnil fotografie opiteho mladeho chlapca,ktory bol pozvracany,lezal na ulici.Tieto fotografie vyvolali velke pohorsenie.Ja si vsak myslim,ze urobil velmi dobre,ze to zverejnil,pretoze je to velke memento pre ostatnych mladych ludi.Tym,ze budeme privierat oci nad problemami,tieto nezmiznu.Bohuzial,je to realita.Iveta Tothova,je velmi citliva a svoju pracu robi dobre a profesionalne.Inapriek velkej bolesti rodiny nad stratou blizkeho cloveka si myslim,ze taketo jednanie si od rodiny nezasluzi.
stania | 24-06-2013 10:51:56
pani Ivetka, ja rozumiem, nieje to jednoduche... napisala som len svoj nazor, nepoznam vsetky okolnosti...ani vam, ani nikomu tu nic nevycitam, ze preco ste to uverejnili... pracovat s ludmi, ci pre ludi je nesmierne tazke a nikdy vsetkym nevyhoviete a staci jedno malinke "posmyknutie" a ludia zabudnu na to dobre co ste dovtedy urobili....

mne len pride nepochopitelne, takto sa tu zbytocne natahovat, je to nepríjemne uz len citat, nieto este byt vo vasej koži či nebodaj koži pozostalych :(

drzim vam palce do dalsej prace ...
Viera | 24-06-2013 10:50:18
Láskavo to vymažte,ak sa to nebodaj stane vo vašej rodine,tak snáď pochopíte ako sa cíti rodina zosnulého!
Registrovaný Iveta Tóthová Iveta Tóthová | 24-06-2013 10:43:20
stania | 24-06-2013 10:27:44 | verte mi, je to aj mne ľúto čo sa stalo. A tak ako p. Majkovi ani mne sa takéto materiály neuverejňujú ľahko. Každý je niekoho príbuzný, známy, priateľ...Ale aj takýto je život a bola to udalosť z nášho mesta. Aj keď žiaľ tragická. No bola na verejnom priestranstve. Do 23:00 nás nikto nekontaktoval, že si neželajú článok, resp. fotky zverejniť.
Stania, takmer o 23.00 ma rodina zosnulého telefonicky kontaktovala, no už som spala. Následne som dostala SMS s textom " Pani p..., prij..ná chudera, hádam sa ozveš a nebudeš sa schovávať " Chápem pisateľka mala v ten deň vypäté emócie, nervy, hnev, smútok. Všetko v jednom, ale jednať sa dá aj slušne.
stania | 24-06-2013 10:27:44
V novinárskej etike sa spolu stretáva sloboda slova s obecnou mierou vkusu, ochranou súkromia, ochranou práva na česť a dôstojnosť a zodpovedným hľadaním objektívnej pravdy.

keby som ja bola novinarom tak by som podla tejto definicie nezverejnila fotku toho neboheho pána. Navyse si to ani rodina nepraje ... tak neviem co sa tu dotahujete ...

kazdy bojuje za princípy ktorým verí, o co horsia by bola ta reportaz bez tej inkriminovanej fotky?? ale dobre, kazdy mame hranice prípustnosti inde, nechcete sa ako spravodajske medium nechat ovplyvnovat, beriem to... ale zbytocne mútite vodu okolo seba a svojej inak dobre vykonavanej prace.
Registrovaný Iveta Tóthová Iveta Tóthová | 24-06-2013 08:25:26
Monika Maronová | 24-06-2013 01:05:48 | chápem Vaše pocity, jedná sa o Vášho rodinného príslušníka a smrť človeka je vždy veľmi bolestivá. Touto cestou Vám vyjadrujem úprimnú sústrasť.
Viem, že citlivo reagujete na túto prinesenú informáciu, ale jedná sa o spravodajstvo. My sme priniesli správu o tragickej udalosti v našom meste. My sme nehodu nespôsobili, len o nej informovali. Nikdy dokonca neuverejňujeme ani mená obetí aj keď ich poznáme. Takéto správy zároveň obrazne zdvíhajú varovný prst, aby boli ľudia opatrní, aby boli vystríhaní pred nebezpečenstvom. Pred nedávnom sme priniesli rozhovor s mamičkou chlapca, ktorí tragicky zahynul pri dopravnej nehode v Šintave. Aj o ňom sme priniesli správu. Mamička chlapca priamo na kameru vystríhala mladých vodičov, aby boli opatrní a nehazardovali so životom. Aj k tomu slúži spravodajstvo.

Prosím nesúďte ma za prinesenú informáciu. Článok je označený, že je vhodný len nad 18 rokov. Mrzí ma čo sa Vám stalo a ešte raz prijmite moju úprimnú sústrasť.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 24-06-2013 07:32:27
Monika Maronová | 24-06-2013 01:05:48 | - "nezalezi ake ma tlac prava", nepotrebujete sustrast a vlastne Vam ide vylucne o Vas jednostranny pohlad.
Napriek tomu ze nejde o moj clanok, neda mi nezareagovat - sl. Maronova, nepoznam Vasu rodinu a myslim si, ze ani Ivetka. Spravodajska informacia bola prinesena presne ako stovky krat v minulosti a vzdy sa niekoho dotkne viac ci menej. Aj pri dopravnej nehode. O tom je zial zivot. Stavaju sa aj veci taketo.
Nik z nas nezavinil smrt Vasho brata, nik z nas nesposobil ba ani sa nepricinil o to, ze k tejto tragickej udalosti doslo.
Udalost sa stala a z diania v spolocnosti spravodajstvo vznika. Na miesto udalosti aj takychto smutnych jednoducho vsetci novinari prichadzaju. Je to ich praca. To je fakt a faktom zostane. U nas je tento clanok oznaceny symbolom nad 18 rokov, co hovori asi za vsetko.
Monika Maronová | 24-06-2013 01:05:48
Miloš Majko | 23-06-2013 23:32:47
aby sme si to upresnili, telefonovali ste s mojou sestrou a je mi jedno ci by ste jej zodvihli alebo nie a vobec ma nezaujima kolko bolo hodin..fotografie ste urcite nemali s policajnej spravy, tak neklamte teraz vy...a ako je mozne ze viete kedy presne sme volali pani redaktorke, a ked sa tu uz ideme dotahovat za malickosti, mate par mensich chyb v clanku...tu nejde o clanok, to je podla mna uplne vpohode informovat obcanov a tak trocha ich aj vystrihat..ale na druhej strane tie fotky su nevhodne a nejde o to ze to je moj brat. keby sa stalo nieco taketo vo vasej rodine urcite by vas to pohorsilo...ja som si chcela brata uchovat v pamati takeho akeho mame trz na fotografii na stole..a tohoto pohladu sme chceli uchranit nasich rodicov, ktorím to velmi zle padlo...ja som nehlada clanky na ktorych bude o nom pisane, ale vela nudi mi to splechlo do oci...vasu sustrast ja nepotrebujem..toto bude mat este odohru, a nezalezi na tom ake ma tlac prava. moja rodina sa jasne vyjadrila, ze si nezela ziadne fotografie v tlaci, tak ste si to mali overit o policie, ktora je o vsetkom informovana...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-06-2013 23:57:54
martina | 23-06-2013 23:46:12 | - Martinka, nechcem rozoberat ulohu spravodajstva. V tychto pripadoch ide viac o subjektivny nazor a chapem pozostalu. Ivetka vsak neuviedla totoznost a ani nic ine, co by akokolvek citatelovi napovedalo, kto je utopeny.
Ide skutocne o beznu spravodajsku informaci v rubrike krimi sprav.

Uplne nechapem citatela, ktory napriek upozorneniu ktore musi odkiknut ide na clanok a nasledne sa vyjadruje k jeho obsahu.

Podobne to je v porne. Ak ho nechcem pozerat alebo ma pohorsuje, jednoducho nekliknem. Ak kliknem , nestazujem sa na obsah...

Neviem ovplyvnit nic viac, ako ktokolvek iny.
K tejto teme sa pre zaneprazdnenost uz vyjadrovat nebudem.
martina | 23-06-2013 23:46:12
milos nehnevaj sa, taketo zabery sem nepatria, je jedno, ci je tam + 18 rokov alebo nie je. skutocne si myslis, ze ak sem zabludi mladsi covek ako 18, ze clanok s fotkami neotvori?
z ucty k cloveku a k jeho pozostalym by ste ich mali stiahnut. okrem tiel osob nezistenej totoznosti, kde je to na mieste, je toto prvy clanok s tak detailnymi zabermi tela zomrelej osoby. naco je to potrebne?

rodine Maronovej vyjadrujem uprimnu sustrast.
Katka | 23-06-2013 23:34:11
Strašne ma zaráža toľká neúcta k ľudskému osudu. Fotografie a video ktoré by som tu skutočne nečakala.Je to smutné :( Prosím vás majte trošku ohľadu a zmažte to !
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-06-2013 23:32:47
Monika Maronová | 23-06-2013 23:18:33 | - Sl. Maronova, neklamte prosim verejne. Chapem Vase pocity a ja Vam mozem vyjadrit iba sustrast. V ostatnom nasledovne:

- volali ste aj sl. Tothovej (podla Vasich slov) o 23.00 hodine - nedvihla. Pytam sa, preco by mala? Ano, ospravedlnujem ju, ako kazdy clovek, i ona ma predsa svoj sukromny zivot a pravo na spanok.

- volali ste mne o 23.03 - dvihol som. Vysvetlil som Vam, ze pre nas sa jedna o uplne normalny spravodajsky prispevok. Nik z nas neriesi, kto je utopeny pan, nie je mu vidiet do tvare a udaje mame oficialne z tlacovej spravy.

- clanok, video i fotografie sme pre istotu dali "nad 18 rokov", aby boli ochranene deti, mladez ci citlivi ludia, ktorym by pohlad na taketo fotografie mohli byt neprijemne.
Ak sa na ne napriek tomu pozru, lutujem - nemozeme urobit viac.

- V telefonickom rozhovore ste sa spravali mozno adekvatne vypatej situacii, ktoru iste prezivate, preto nijako neriesim ton, ktory ste pouzili kratko pred polnocou.

- kedze som Vam mobil zdvihol aj v takto neskorej nocnej hodine, prosim - uz nikdy ho neskladajte uprostred rozhovoru
A mozno trosku slusnosti - ak Vam dvihnem ja, prosim, nasledne sa spravajte rovnako. Co sa tyka sefovania sl. Tothovej - nie som jej sefom. Noviny su tvorene formou blogu a nik z nas si neriesi ziadnu karieru.

Dakujem za pochopenie.
Monika Maronová | 23-06-2013 23:18:33
Pani p... THOTOVÁ, si potrebuje stavat karieru na takychto pripadoch. ked jej clovek zavola priamo tak nezdvíha telefon a jej sefredaktor ju ospravedlňuje rodinou ale ked robila fotografie a clanok, nemyslela na rodinu dotycneho.... Rodina zosnuleho...
maro | 23-06-2013 21:40:16
bol Henrich Maron zo šúroviec,poznal som ho ,smutný pribeh
..... | 23-06-2013 20:14:34
ked to vidiet nechcem tak si tento clanok neotvorim, mali ste tam aj upozormenie tak nwm co tu riesite hovidiny zase
martina | 23-06-2013 19:25:53
podla mna by stacilo ilustracne foto, alebo telo zakryte foliou. toto je fakt nechutne, hlavne ked heno pochadzal z blizkych suroviec a poznalo ho vela ludi z okolia. myslim, ze by bolo korektne voci jeho rodine tieto fotky a aj video, kde je nazoomovany stiahnut. je to vrchol dehonestacie, pretoze nejde o ziadne zistovanie jeho totoznosti.
Obcan | 23-06-2013 17:55:00
Minule som pisal nieco podobne o zverejnovani podobnych foto ked vlak zrazil zenu v Sladkovicove.
Bola tu jej foto a p.Majko to vysvetlil tym ze ju moze niekto spoznat a identifikovat.
Tu sa jednalo o muza ktoreho hladali od piatku a teda bolo jednoduche spoznat jeho totoznost,policia iste najskor preverila tuto moznost.
Keby aj nie,zo ziadnej z uvedenych fotografii nieje mozne ho identifikovat neznamemu cloveku a preto tie foto tam nemali byt-da sa dat opis oblecenia,ale policia v tomto pripade to mala ulahcene,prave tou patracou akciou.
Ak,tak ked uz je clovek prikryty-podla mna slusnost a pieta aj voci nemu.
Da sa kliknut na clanok,da sa aj priniest sprava co splni ucel (aj splnila),len tiez sa pripajam k tomu aby v buducnosti neboli take detailne foto...
Obdivujem p.Majka za to ako robi podstivu novinarcinu,nikomu nelezie do prde.e a ma vlastny nazor,vo vela s nim suhlasim,ale toto je jedna z mala veci s ktorou sa nezhodneme (pisem to preto ze viem ze zdovodni preco tie foto maju byt)
Dam ruku do ohna ze dnes v Narkoze,alebo Hnojke budu buracky,nestastia...atd,ludia to vedia,odsudzuju to,ale opat zasadnu pred tv - a o to tym tv ide,smrt a nestastie ludi vzdy fascinovalo a oni na nej ryzuju...
Dufam ze aj nadale bude SOL prinasat spravy (dobre ci smutne)len z ucty k tym rodinam-menej detailnejsie foto...
Tolko moj nazor.
pre: Ja... | 23-06-2013 17:20:26
Klikol si na článok? Presne to sa od teba očakávalo.
Ja... | 23-06-2013 16:00:30
Druhy krat mu natocte aj ksycht!!! Som zvedavy ake by to bolo vam keby vam niekoho utopi a vy tu vyvesite jeho telo nech sa kazdy pozera vratane jeho rodiny!!! Taketo fotky uz len zo slusnosti k jeho rodine by ste sem ani davat nemali! Ach novinary ste horsi jak podkozny paraziti!!!
Registrovaný Iveta Tóthová Iveta Tóthová | 23-06-2013 14:52:32
AKTUALIZÁCIA: pridaná tlačová správa KRPZ Trnava

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign