Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Divadlo skončilo, opona zostala roztiahnutá... - kto na MsZ verejne klamal? - časť 1.

200

Minulotýždňovému  za 5 nocí zinscenovanému divadlu primátorom mesta nazvanému "rokovanie Mestského zastupiteľstva" netreba podla mňa veľa dodávať. Video sme uverejnili ešte v noci po zastupiteľstve bez akýchkoľvek úprav a strihov. Takže o demokracii v meste si každý môže urobiť názor sám.

V tomto článku sa nebudem vyjadrovať za iných, ale výlučne za seba. Ako na premietanom a zostrihanom videu, tak z úst primátora mesta moje meno padlo niekoľko krát. Osobne by som s tým nemal problém, pokiaľ by nebolo udávané v súvislostiach, s ktorými ako osoba de jure nemám nič spoločné a ako médium už vôbec.

Na Seredonline.sk od vzniku média pristupujeme ku všetkým autorom článkov rovnocenne a dotknuté osoby majú právo na vyjadrenie v neobmedzenej dĺžke a tam, kde sú akýmkoľvek spôsobom spomínané. Dokonca sú k tomu vyzývané písomne alebo e-mailom.

Mestské zastupiteľstvo som do dnešného dňa považoval za inštitút, ktorý si nedovolí pre svoje záujmy zneužiť nikto. Po včerajšku a v spojení s verejným zhromaždením občanov konaným v uplynulom volebnom období som sa však presvedčil o opaku, čo ma len utvrdzuje v rozhodnutí poukazovať na neférové konanie samosprávy a spôsoby, ktoré sú volení zástupcovia za každú cenu schopní použiť.

Ako osoba verejne priamo atakovaná primátorom mesta a v samotnom účelovo zostrihanom a otitulkovanom videu Martina Daňa - GINN som dostal 1,5 minúty na svoj príspevok presne tak, ako ostatní občania, ktorých meno na tomto zhromaždení spomínané nebolo. Považujem to za diskriminačné, za porušenie mojich práv a za jasný a zrozumiteľný pokus o diskreditáciu bez predloženia akýchkoľvek dôkazov. Vo svojom  vystúpení som chce luviesť informácie, ktoré by tvrdenia primátora mesta  Ing. Martina Tomčányiho vyvrátili. Nebolo mi to žiaľ ako primátorom, tak poslancami  MsZ v potrebnej dĺžke umožnené.

Svoje vystúpenie som chcel rozdeliť do dvoch častí. V druhej časti  som sa chcel venovať  vysvetleniu, prečo Seredonline prinieslo video z tlačovej konferencie ICOCRIM a poslanca Pavla Kurbela. Zásluhou napr. aj výkrikov exposlanca  MsZ  Ing. Ľubomíra Kyselého a samozrejme primátora mesta Ing. Martina Tomčányiho som sa k tomu žiaľ nedostal vôbec.

Primátor evidentne pripravený na moje vystúpenie reagoval na každý bod môjho  príspevku, no mne odmietol poskytnúť akýkoľvek priestor na vyvrátenie jeho tvrdení a to napriek tomu, že v nich verejne klamal, manipuloval nimi prítomnú verejnosť a vytŕhal ich z kontextu diskusií prípadne článkov  uverejnených  aj na  SOL, čím významným spôsobom zmenil ich obsah. V niekoľkých prípadoch dokonca klamal vedome a svoje tvrdenia nezakladajúce sa na pravde dokonca neváhal podfarbiť emotívne, pravdepodobne v snahe pred prítomnými stovkami občanov totálne znevážiť moju osobu.

Primátor mesta Ing. Martin Tomčányi  podľa môjho názoru neuniesol otázky, ktoré mu boli občanmi a mnou osobne dávané za obdobie posledného roka a s tými poslednými, týkajúcimi sa jeho konania vo vzťahu k nakladaniu s verejnými finančnými zdrojmi namiesto obyčajného a bežného vysvetlenia, ktoré sa očakáva od voleného predstaviteľa mesta začal brať veci osobne, čomu som sa ja počas celého obdobia tvorby novín chcel maximálne vyhnúť. Viem však ovplyvniť vlastné konanie, no na konanie iných môžem len reagovať a to väčšinou až dodatočne, pokiaľ sa rozhodnú demokraciu a právo na vyjadrenie na verejnom fóre poňať podľa svojich vlastných pravidiel demokracie.

V najbližších dňoch budem postupne uverejňovať podklady, ktorými bude preukázaná manipulácia primátora mesta  Ing. Martina Tomčányiho  v jeho reakcii na moje krátke verejné vystúpenie a zároveň na vyslovene vymyslené informácie o mojej osobe prednesené na tomto verejnom fóre.

Ako bolo uvedené v premietanom videu, tak zo slov primátora mesta Ing. Martina Tomčányiho jasne a zrozumiteľne vyplynulo, že za tlačovou konferenciou ICOCRIMU stojí Katrinec, Kurbel a Majko. Či dokonca, že ja som ju mal organizovať, či spoluorganizovať. Dnes a v tomto článku verejnosti  predkladám dôkaz plného klamstva uvedeného na videu a v tvrdeniach prezentovaných primátorom mesta a to e-mail ICOCRIMu - organizátora tlačovej konferencie, ktorý bol doručený na môj e-mail s pozvánkou na predmetnú tlačovú konferenciu. V adresári, ktorým bol e-mail ICOCRIMu odoslaný je jasne a zrozumiteľne vidieť aj ďalšie médiá ako Plus1den, TV JOJ, Pravda, ČAS, Život, tlačová agentúra SITA a ďalšie. Médium, od ktorého pochádzal videozáznam použitý na MsZ tam však pozvané nebolo. Nijakým spôsobom nebudem špekulovať o tom, prečo je tomu tak, a či by tomu malo byť inak, napíšem len to, čo som už napísal na FB v príslušnej diskusii:

Do osobných sporov a bojov medzi Martinom Daňom - GINN a Ivanom Katrincom - ICOCRIM sa nenechám zatiahnuť ani ako osoba, ani ako médium. Tento spôsob riešenie sporov považujem za nešťastný, nikam nevedúci a do vecí zaťahujúci ľudí, ktorí o jeho podstate nič nevedia a dosť pravdepodobne ani vedieť nechcú. V mojom prípade tomu tak je určite.

 

Pozvánka  ICOCRIMu na tlačovú konferenciu zaslaná médiám na e-mail deň pred jej konaním: 

From:Ivan Katrinec [mailto:greyracing@pobox.sk]
Sent: Monday, May 18, 2015 12:13 AM
To: Lukas Milan; Jozef Zaťko - EEDA n.o.; redakcia; domred; sekretariatcsap; pravda; cas; zivot; plusjedenden; sita; spravodajstvo; noviny; skladan; Dušan Ďurkáč; majko; vsv; bukovsky.boris; Pavol Fejér
Subject: TLAČOVÁ BESEDA - ICOCRIM

Medzinárodný výbor ICOCRIM ,

Vás týmto pozýva na tlačovú besedu, ktorá sa uskutoční dňa 19.5.2015 o 10.00 hod. v salóniku hotela MAX PLAZA v Trnave. (Štefánikova ul.21/111)

Téma č.1 :  Nečinnosť ministra spravodlivosti T.Boreca vo veci väzby exposlanca NR SR Vladimíra Jánoša.

                  - informácia o doterajšom vyšetrovaní veci

Téma č.2 :  Prevody majetku mesta Sereď na súkromnú firmu a nezákonné uznesenia mestského zastupiteľstva v Seredi.

kontakt : tel.: 0944 748 271,   mail : ivan.katrinec@icocrim.sk                                       

Ivan Katrinec, ICOCRIM -  SLOVAK BUREAU

- - -

Na fotografii je jasne a nespochybniteľne na tabuli  viditeľné  logo  ICOCRIM  - organizátora konferencie.

Médium  SeredOnLine.sk sa jej zúčastnilo preto, lebo:

- na zaujímavé tlačové konferencie chodíme a ich obsah ako jediné médium nestriháme, nemanipulujeme s ním vlastnými komentármi a titulkami  a nevkladáme k nim žiadne účelové dodatky.  U nás má organizátor istotu preverenú časom, že tlačovka nebude zneužitá na propagandu, osobné útoky voči komukoľvek, ak nepríde skopírovaniu nášho záznamu a použitiu inými médiami, čo už bez nášho súhlasu niekoľkokrát urobil práve  Martin Daňo - GINN.

- kauzu poslanca  NR SR Jánoša sledujeme už od jej vzniku

- dianie v Seredi sledujeme 8 rokov

- osobne nás pozval aj poslanec Pavol Kurbel

Podobne chodíme na tlačové konferencie na prezídium PZ, KR PZ, ministerstvá, RegioJet a podobne.

V prípade, že by tlačovú konferenciu organizoval primátor Tomčányi, či ktokoľvek iný so zaujímavým obsahom a pozval by nás na ňu, prišli by sme rovnako.

Je smutné, že 25 rokov po revolúcii, sa nájdu volení zástupcovia, ktorí sú schopní a ochotní médium nemanipulujúce  fakty a videozáznamy  nielen ignorovať, ale ešte ho aj verejne napádať  za prinášanie informácií, čo je jeho prvotným účelom.

Na záver teda skrátene: primátor mesta  Ing. Martin Tomčányi na  MsZ  vo veci jednoznačne verejne klamal. Dôkaz som predložil a každý si ho môže konfrontovať s tým, čo primátor povedal na videozázname  priamo na rokovaní MsZ.


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

Zobraziť všetky fotografie
200
Autor: Miloš Majko

Skryť všetky fotografie

Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-06-2015 14:16:49
anonym | 05-06-2015 14:13:16 | - mozem skromne poprosit o malicke vysvetlenie vyhodnosti zmluvy pre mesto aj ja? ;-)

A ked sa popytaju dalsi obcania, tak aj oni? ;-)

A vlastne, ked to vysvetlenie je, mozu ho dostat vsetci? ;-)
anonym | 05-06-2015 14:13:16
P.kurbel ved vam to bolo vysvetlovane x krat.pochopili vstci len vy nie :D
Pavol Kurbel | 05-06-2015 13:48:25
Nevyhrážajte sami. Ja si plním len povinnosť poslanca. Nič viac a nič menej. Buďte taký láskavý a napíšte konečne, v čom je tá zmluva výhodná aj pre mesto, nie len pre súkromnú spoločnosť.
anonym | 05-06-2015 13:40:55
Nestrapnujte a nezosmiesnujte sa uz .
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-06-2015 13:19:48
anonym | 05-06-2015 13:01:50 | - dalsi verejne prezentovany vyrok hodny archivacie. ;-)
anonym | 05-06-2015 13:01:50
Zabomysie vojny? To nemyslite vazne .Budete este velmi prekvapeny z pokracovania toho co ste zacali.
Pavol Kurbel | 05-06-2015 12:53:56
Pána Katrinca som pred tlačovkou stretol asi dva či tri krát. Nepoznám ho a ani jeho predchádzajúce aktivity. Pokiaľ však viem, tak má ČISTÝ register trestov. Mňa tie vaše žabomyšie vojny nezaujímajú. Jediné čo chcem, aby bola zmluva medzi mestom a V.I.Trade zrušená, aby sa majetok MsBP znovu dostal do správy mesta.
obyvateľ | 05-06-2015 11:44:21
Mna zaujima MsBP a nie ako, co a kedy robi p. Katrinec. Naozaj sa tu cielene odvadza pozornost od hlavneho problemu pre obyvatelov nasho mesta.
Otázka pod touto | 05-06-2015 11:07:46
Pardon malo tam byt pre pána Kurbela
Otázka pre pána Kurbela | 05-06-2015 11:06:44
Prosim vás Kurbel, co hovorí na obvinenia pána Katrinca? Vyhrážanie, neplatenie výživného , krádež sena, vyhrážanie zabitím a podobne. Prihliadali ste nato alebo ste otom vôbec netušili?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-06-2015 09:39:08
Pavol Kurbel | 05-06-2015 08:22:37 | - na jednej strane je dobre, ze ste odpovedali, no na druhej - aka bude dalsia otazka? Kedy ste s kym boli na kave, kto platil ucet, co ste mali na veceru, pripadne sa bude preberat Vase spodne pradlo?

Pan Kurbel, este chvilu asi potrva, kedy sa ludia naucia aka otazka sa este hodi a ktora je uz tzv. mimo misu.

Tu sa nejedna o skutocny zaujem vec riesit, ale o znemoznenie tych, ktori davaju nepohodlne otazky. Pytas sa musi viac ludi, no to si vyzaduje zaujem o veci verejne - o nase spolocne veci.

Nesmieme dopustit privatizaciu mesta ani nevyhodne zmluvy, ktore na nas spolocny majetok podpisali - treba si uvedomit, ze pripadne problemy ktore mozu nastat, oni uz riesit nebudu. Budu mat totiz 80, 90 ci 100 rokov...

Smejete sa? Ak ano, tak sa smejte nad sebou - lebo je to totiz pravda. Za 50 rocne zmluvu s nakladmi pre mesto totiz dvihli ruky aj ludia, ktori by pri jej vyprsani mali zhruba 110 rokov!!

Pre koho je to zavazok - pre nich, albo pre nasich pravnukov?
Oravec | 05-06-2015 08:38:43
Jozef tento clanok je o nejakom obvineni zo spoluorganizovania tlacovky a tak ako som vysvetlil nizsie, niekto moze povazovat sprostredkovanie stretnutia, ci zoznamenie osob pripadne priamo\"vybavenie\" ucasti na tlacovke povazovat za spoluorganizaciu, jeden mail a foto tabulky nie je dokazom o tomto, toto sa da poriesit aj bez mailov aj bez tabuliek ale ako hovorim ten kto moze toto potvrdit alebo vyvratit je len Kurbel a Katrinec. Co sa tyka tepla tak Kurbel to sam povedal, vsetky tri stupne prokuratury to vyhodnotili a neobvinili nikoho, NAKA to uz tiez riesila ako to bolo spominane v clanku na SME a vysledok je tiez negativny. Otazkou teda je ci to je naozaj take nevyhodne. Inac v tom clanku sa spomina aj \"spoluziak\" a bol som velmi prekvapeny ze taka vec ktora sa dotyka poslanca msz a aj SoL tu nebola vobec prezentovana.
Pavol Kurbel | 05-06-2015 08:22:37
S pánom Katrincom som sa zoznámil na základe tlačoviek, ktoré som si pozrel na SOL. Zaujal ma prístupom a razantnosťou s akou riešil problémy. Preto som sa rozhodol ho kontaktovať a požiadať ho, aby mi pomohol v súvislosti s kauzou Mestského bytového podniku. Pán Majko nebol spoluorganizátorom tlačovky, ako ho tu niekto pododzrieva. Organizoval ju ICOCRIM a ja som na nej dostal priestor, aby som mohol prezentovať problém MsBP.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-06-2015 07:58:53
Jozef | 05-06-2015 07:50:14 | - co cakas ze bude riesit niekto, kto sa zrazu citi byt ohrozeny jednym z 19 poslancov a nejakymi \"bezvyznamnymi\" novinami a to
jednoduchymi a zakladnymi otazkami, s ktorymi ale nepocitali?

Jozef - ich ohrozuje sloboda slova a moznos verejne sa voleneho zastupcu vobec cokolvek pytat.

Sloboda smeruje do hajzla len preto, lebo ludia sa takymto praktikam uz davno nepostavili na odpor.

Postupne ukrajovanie zo slobody a nasledne je legitimna otazka obcana a poslanca \"osocovanim mesta\"...
Jozef | 05-06-2015 07:52:39
P.S.
a to som vobec nespomenul to super stedre odmenovanie za zachranu sveta.
Jozef | 05-06-2015 07:50:14
Je sranda sledovat ako tu vsetci riesite kto, s kym, a koho dal dokopy a na ten hlavny problem ser..te.
Ved tu ide o podozrenie, ze mesto pre..balo tepelne hospodarstvo.
A to sa bud potvrdi, alebo nie.
Vy..rte sa na nejakeho katrinca a dana, tu ide o nase mesto a nase kotolne.
Vzdy sa tu vacsina ludi vrhne na toho, kto na pruser ukaze.
Matko a spol. sa citia diskreditovani, ale najprv si ten kredit musia zasluzit.
Anonym | 05-06-2015 07:32:05
Pán Kurbel jasná otázka, zoznámil vás s Katrincom Miloš Majko,ak nie tak a ako potom vysvetlíte že sa poznáte s človekom a sedíte vedľa neho a on vedie akúsi tlačovú konferenciu. Opýtajte sa v okolí Brezna na toto meno a dozviete sa zaujímavé veci. Buďto ste boli zneužití a neviete kto bol Mikuláš Černák a jeho ľudia alebo dobre viete čo robíte a s kým.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-06-2015 23:37:39
anonym | 04-06-2015 22:55:23 | - zosumarizujte svoju podporu prosim do jedneho prispevku a nespamujte zbytocne diskusiu pod roznymi nickami.
hnus | 04-06-2015 23:35:27
mna by zaujimalo co pre mesto za tie roky urobil pan dokonaly dozivotny poslanec Kurbel mam pocit ze si riesi akesi svoje komplexy
anonym | 04-06-2015 22:55:23
Pripajam sa k vyzve.p.primator vydrzte to,mate to tazke ale s nasou podporou to zvladnete.
Výzva pre primátora | 04-06-2015 22:52:18
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
Pozrel som si video | 04-06-2015 22:37:21
Z tohto zmateneho clanku sa mi takmer nepodarilo zistit, z akeho konkretneho klamstva to vlastne primatora obvinujete.
Kedze ako dokaz davate mail o oficialnom pozvani na tlacovu konferenciu, tak som to pochopil tak, ze ho obvinujete ze Vas nepravdivo oznacil ako organizatora tej tlacovej besedy.

Nevidel som to video cele, ale nasiel som tam miesto, kde Vas primator oznacuje ako cloveka v pozadi tej tlacovky (a uvadza tam nejakeho cloveka ako zdroj tej informacie) - a to ten Vas \'dokaz\' nevyvracia - ale to asi viete. No a tato Vasa hystericka reakcia svedci o tom, ze je to asi pravda a s organizaciou tej tlacovky mate nieco spolocne.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-06-2015 21:34:04
anonym | 04-06-2015 21:30:31 | - su vobec na urade nejaki zamestnanci, m on vobec kamaratov alebo rodinu?

Je smutne, ze sa od neho distancuju uz aj anonymni diskutujuci... ;-)
anonym | 04-06-2015 21:30:31
pre oravec: Vy ste este nepochopili ze tu ide o to utopit primatora za kazdu cenu a je jedno akym sposobom? Spoja sa s kymkolvek len aby ho znemoznili.To co je tu popisane uz musi aj blbcovi byt jasne o co komu ide.Ono vsetci sme z masa a kosti a byt pod takymto neustalym tlakom ktorý je teraz na primatora vyvijany nie je sranda a pevne verim ze primator to ustoji.Tych vymyslenych kauz uz je dost. a nepracujem na msu a nie som ani rodina.
Oravec | 04-06-2015 21:11:49
Nedrzim stranu ani jednej ani druhej strane mam vlastny rozum a vidim co sa deje ak si niekto mysli ze ked chcem potajomky spoluorganizovat tlacovku tak si neposlem email alebo vyvesim tam svoju tabulu tak to by som musel papat slamu. Nechapem co sa do toho montuju odmeny v clanku ide o tlacovku. Ten kto moze vniest svetlo je Kurbel a Katrinec oni vedia ako sa k sebe dostali, moj nazor je ze tam bol prostrednik ktoremu Katrinec doveruje kedze dovolil vystupit na svojej tlacovke cloveku ktoreho ani nepoznal. Je jasne ze pripad MSBP Katrinec nestudoval podrobne, asi sa s nim zoznamil len tesne pred tlacovkou. Otazkou teda zostava kto bola ta osoba ktora dala dokopy Kurbela a Katrinca (neverim ze Kurbel siel za Katrincom sam od seba) niektore osoby potom mozu oznacit tohto sprostredkovatela aj za spoluorganizatora koniec koncov mal svoj podiel na celom vysledku.
gulak | 04-06-2015 14:58:42
Neviem,čo tu nejakých červených kádrovákov..zaujíma,aké vzdelanie má p. Majko....čo Vás to zaujíma...podľa najnovšie štatistiky...najviac finančných podvodov páchajú vysokoškolskí vzdelaní ľudia...v prvom rade ide o charakter,čestnosť...a nie o vzdelanie..
anonymous | 04-06-2015 14:54:27
oravec | 04-06-2015 13:15:40
Pán Oravec, vy žiadate dôkaz od p.Majka, ktorý sa snaží poukazovať na chyby a nedostatky nášho zastupiteľstva, ktoré rozhoduje o našich peniazoch?Prečo nežiadate dôkazy od. primátora, že udelenie odmien bolo adekvátne a najmä za konkrétne veci, ktoré UŠETRIA občanom peniaze?Alebo vám stačí jedna groteska zvolaná vedením mesta za hojnej účasti fanklubu T a spol.?No predstavte si, že v Seredi sú stále ľudia, ktorým to nestačí.Ak niečo alebo niekoho platíme, chceme vidieť výsledky a bohužiaľ, nijaké nie sú.Resp. nie také, ktoré by nám občanom šetrili peniaze.Alebo sa vari znížili dane, či poplatky?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-06-2015 14:52:26
obcan | 04-06-2015 14:48:41 | - pozor, v takto vaznych veciach ironiu bezny clovek nepochopi.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-06-2015 14:51:18
Anonym | 04-06-2015 11:06:45 | - nestiham sa divit, kto vsetko sa dokaze aktivizovat. Ste ako detske hracky na klucik, ktore ich majitel - Vas majitel natoci a strunka nasledne sposobuje, ze skackate tak, ako to on od Vas chce.

Ovce zostanu ovcami - maju na to pravo uz stvrt storocie... ;-)

Aby som nezabudol - na MsU v Nitre neplati pracovna doba? Vedia obcania Nitry, comu sa za ich peniaze venujete? ;-)
obcan | 04-06-2015 14:48:41
anonym | 04-06-2015 10:56:56
Áno pán Majko, prečo nikdy nič nepochválite?Vy len kritizujete všetko v celej ultra moderne vybudovanej Seredi, kde sa o ľudí starajú nad rámec povinností nadovšetko oddaný a skromný úradníci.Stále len poukazujete na chyby a nedostatky a potom sme z toho my ovčania, ktorý tak radi tlieskame za jarmočný prídel cigánskej, akýsi zmätený.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-06-2015 13:41:37
oravec | 04-06-2015 13:15:40 | - jediny kto stale zavadza ste Vy.

Prikladam aj do samotneho clanku fotografiu, ake logo bolo za ludmi, ktori na tlacovke vystupili.

Tu sa nehra o fazulky. Tu konkretna osoba ucelovo manipuluje informaciami - a dokazy su NESPOCHYBNITELNE.

Tlacovka bola organizovana ICOCRIMOM a medium sa na nej zucstnilo ako jedno z niekolkych pozvanych.

NIC VIAC A NIC MENEJ.

Ostatne otazky adresujte (ak na to mate pravo) inym adresatom.

Vzhladom k tomu, ze nie ste schopny ani len sa podpisat musi byt kazdemu uplne jasne, ze sa snazite lea a len odputat pozornost od merita veci. Ja a medium sme vo veci poskodeni a predlozili sme vylucne dokazy tak, ako ich predlozime aj v ostatnych klamstvach, ktore zazneli na MsZ.
oravec | 04-06-2015 13:15:40
Riesia sa tu zbytocnsoti, k tomu klamstvu ohladne tlacovky, zverejnit jeden email, ktory sa poslal viacerym novinarom nie je dokaz, to by ste museli zverejnit vsetky emaily z obdobia jedneho mesiaca pred tlacovkou a k tomu Vase telefonaty ved to da kazdemu rozumnemu cloveku logiku, ze ak by ste boli za tlacovkou nebudete to riesit v oficialnom maily pred ostatnymi novinarmi. Otazkou je ako sa Kurbel dostal k ICOCRIMU, kto zoznamil Katrinca a spol. s Kurbelom. Ja si myslim, ze tam nejaku ulohu urcite zohral nejaky prostrednik a ktore medium dava ICOCRIMU znacnu davku priestoru? Koniec koncov Katrinec na tej tlacovke ani Kurbela nepoznal, povedal zle jeho meno ktore si ani nepametal evidentne islo o to dat Krubelovi trochu medialneho priestoru pred velkymi mediami, ktore to odignorovali a ani o tom neinformovali.
daniel | 04-06-2015 12:03:09
Miloš nič si z toho nerob ! Ja to vidím ako z poniektorých srší závisť ! Keby im to SOL tak vadilo,tak to tu ani nečítajú
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-06-2015 11:57:57
Anonym | 04-06-2015 11:06:45 | - nikdy som netvrdil, ze som bol prenasledovany. Ani rodina a ani ja sme neboli veriacimi. Po maturite som reobil redaktora v podnikovych novinach a to lev vdaka rozumnemu komunistovi, ktory nebol vypatlany a nesnazil sa na niekoho chrbate vysplhat hore. Ale to je minulost. Na VS som sa nedostal a tak zurnalistiku vystudovanu nemam - napriek tomu Vas trapi SOL, takze v konecnom dosledku ta skola ani tak nevadi, ze? ;-)

A znovu - toto nie je o mne, ale o tpom, v com vsetkom primator na MsZ klamal. Takze spat k teme.
pre anonym | 04-06-2015 11:34:18
vas ta pravda možno nezaujíma ale vačšinu obyvatelov ano. A mna tiež dovi
Anonym | 04-06-2015 11:06:45
Ako ste mohli publikovať za socializmu stovky článkov v novinách keď ste boli prenasledovaný , to nesedí a niečo tu smrdí . V akých novinách ste tie stovky článkov už ako 18 ročný mali publikované?
Dajte tituly novín.
Máte čitateľov za debilných .
Načo klamete, čo tým sledujete?
anonym | 04-06-2015 10:56:56
P.Majko nas ta VASA pravda nezaujima.Nic nepisete a nerobite objektivne.Nikdy ste nic nepochvalili\'ste len vecne nespokojny so vsetkym a s kazdym kto s vami nesuhasi.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-06-2015 10:39:25
anonym | 04-06-2015 10:34:55 | - nevystudoval som zurnalistiku, pretoze ma po maturite na FZ UK nezobrali napriek tomu, ze som z uchadzacov ako jediny mal publikovane stovky clankov v novinach. Nezobrali ma pre nevhodny kadrovy profil. A kadrovali ti, ktori kadruju aj dnes, lebo po revolucii boli ludia zhovievavi a chceli zamat tam, kde boli potrebne vidly.

A nie je to o mne, ale o tych, ktori sa boja pravdy.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-06-2015 10:35:10
vlado | 04-06-2015 09:29:48 | - ekonomika hybe svetom a aj nami. Ekonomicke prepojenia niektorych ludi a firiem su tak vazne, ze to este len bude citanie. Vies, su ludia ktori vlastne hovorit chcu, len ich nemal kto pocuvat.

Niekedy az nechapem, kolko veci ludia vedia - ked zrazu pridu informacie, ktory poslanec za ktore obdobie co a za co kupil, od koho dostal \\\"tu svoju trafiku\\\" - to su veci, po ktorych ludia budu grcat. Samozrejme myslim tych, ktori rano na 6 chodia robit, ci predavacky makajuce za par stoviek s hmotnou zodpovednostou vyssou, aku ma realne prednosta uradu s kralovskym platom a odmenami 65 000 Eur.

Pozemky - to je nieco, co uz rozhadze kazdeho, kto len trosku mysli. Vies, informacie o tom co a kde bude a ako sa da na tom zarobit, zase nema kazdy. No a potom carovne prehodenie bezvyznamneho pozemku za par centov na parcely v hodnotach stoviek tisic...
Informacie su dolezite. Ctihodni obcania...

Viem, su veci, na ktore by mnoho ludi chcelo zabudnut. Zabudaju vsak hlavne na to, ze tu esistuje stare a dobre - ZI A NECHAJ ZIT.
Toto sa akosi vytraca mocitom moci a vlastnej neohrozitelnosti s mocou spojenej.

No a najhorsie je, ked ludia zacnu vsetko brat osobne. To sa potom ide DANO stylom - zamodestrukcny mechanizmus je svina. Ale o tom vam uz asi hovorit nemusim, na to ste uz po MsZ prisli aj sami, ze? ;-)
anonym | 04-06-2015 10:34:55
Pan Majko naozaj verite tym svojim vymyslenym teoriam? To co vy vykonstruujete v tej vašej hlave , to potrebuje doktora.
Take prizemne konspiracne az miestami primitívne dohady. Vy si hovoríte noninát, akú novinársku školu ste vyštudovali, napíšte ak sa nehanbíte, ake máte ukončené školy.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-06-2015 09:42:11
vlado | 04-06-2015 09:29:48 | - spochybnit e-mail odoslany rovnocenne niekolkym redakciam moze napadnut uz naozaj len niekoho, kto je fakt v zufalej situacii a nevyjde mu sni zneuzitie institutu MsZ na svoju propagandu...

Vlado - v prvom rade zverejni svoje meno a priezvisko a az nasledne sa stanes relevantnym partnerom do debaty so mnou.
vlado | 04-06-2015 09:29:48
Miloš, ak bude SOL slúžiť na riešenie problémov ktrré sú v meste Sereď, ktoré majú občania mesta Sereď, budem ich fanúšik, ale nie je mi známa jedna jediná kauza, ktorá sa tu riešila a rozoberala diskusiou, žeby bola vplyvom SOL vyriešená, podotýkam ja neviem o žiadnej. Jediné čo som si tu všimol, že SOL rozoštváva ľudí, diskutujúci sa tu hádajú, urážajú, vyhrážajú jeden druhému a toto sa mi vážne nepáči.
Stále sa tu oháňaš tým, že toto ide z našich peňazí, hento ide z našich peňazí, hrozne by ma zaujímalo koľko si ty osobne zaplatil za minulý rok na daniach, ako ťa poznám, ako poznám podnikateľov, tak minimum. Možno to nie je ani polovica z toho, čo som zaplatil ja, nemám problém zverejniť svoje daňové priznanie aj na SOL ak to urobíš aj ty.
A teraz k tým tvojim dôkazom, ešte som tu nevidel žiadny dôkaz od teba, iba slová ,slová a zase len slová, ničím nepodložené. Ten email za dôkaz nepovažujem, taký email ti vyrobím za cca 5 min.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-06-2015 08:42:27
vlado | 04-06-2015 08:18:28 | - tak strasne sa mylis a tak strasne ucelovo to prezentujes. Normalne nevediet o tom nic, asi by som Ti aj ja sam uveril. ;-)

Rad popisem v samostatnom clanku, no teraz aspon strucne.

On ten vyvoj bol zlozitejsi. S Martinom mam osobne skusenosti este zo socializmu, no po asi 8 rokoch som si povedal - co bolo to bolo a prelozil som list.

Nasledne tu boli primatori ako Vranovic, Lehota a ja som riesil uplne ine veci ako samospravu. Az nasledne znovu Vranovic a kedze sa mi niektore veci nepozdavali, tak som po niekolkomesacnej nikam neveducej diskusii na mestskej stranke zalozil SOL. Ku mytologovi z tej doby sa uz vyjadrovat nebudem - to je za nami - ale pred nim.

Martin bol v case Vranovica aktivny a mal som pocit, ze by vedel - po volbach mimoriadne rychlo dokazal ze skutocne vie! ;-)

Nebudem sa teraz venovat predvolebnym slubom. Myslim si, ze zo zaciatku fakt aj chcel, no tak ako dal na svoj obraz vsetko okolo seba, SOL sa mu nepodarilo. Neustupil som tlakom ani za peniaze - zmluva uz bola takmer podpisana.
Jedina poziadavka bola - BLOKACIA SLOBODNEJ DISKUSIE.

Chutou asi stupol apetit a SOL zostalo stale tam, kde za Vranovica - jednoducho neutralne. Mal som vela rozhovorov za tie roky ako s Martinom (po kazdom z nich z napadov ktore sme chceli realizovat my, niektore nechal zrealizovat on - to je Martin... ;-), tak s dalsimi poslancami. Zatial nebudem hovorit podrobne, no jasne mi bolo povedane - staci sa nechat podrobit a budeme v hre.

No a tu je to, kde si pomozem s citaciou od Teba:

\" Dobre vie, že pokiaľ bude primátorom Martin, z mesta nedostane ani cent. \"

Vies ako strasne mmam rad ludi ako si Ty? Niet lepsieho, ako ked verejne sami potvrdite to, co ja viem, no nechcem natvrdo napisat, lebo by som bol podozrievany z utokov na neho.

Ano, Martin sa tvari ako gubernator a nie ako primator.
U mna sa situacia zmenila. Sice trvam na rovnocennom pristupe k verejnym zdrojom, no SOL na nich nie je bytostne zavisle.

Som fakt asi jediny, ktor ma taky svojsky nazor na vedenie mesta. Tvrdim, ze kludne nech tam je aj Martin a kludne aj do smrti - musi vsak byt pre vacsinu a nie pre mensinu. A nesmie vystupovat PRESNE, AKO SI TO TY napisal.

V clanku si nasledne pomozem citaciou s rozhovoru s jenym fakt otvorenym poslancom, ktory mi pred par mesiacmi povedal asi toto: - ale Martinovi to mesto naozaj patri a bud sa prispozobis alebo nie.

A ja sa neprisposobim. ;-)

Ale vyzera to tak, ze dnes uverejnim dokazmi podlozene dalsie jeho klamstvo. Co Ty na to?
Hombre??? | 04-06-2015 08:27:28
Prečo sa nepodpíšete pravým menom ? Hanba by Vás prefackala Ivan S. z Matičnej ulice , čo vy na to?
vlado | 04-06-2015 08:18:28
Samozrejme, že Milošovi ide v prvom rade o peniaze. Keď v minulosti žiadal o dotáciu pre SOL na mestskom úrade, tak bol s Martinom akože kamarát, ked mu bola dotácia zamietnutá, odvtedy ide proti nemu. Je to celé z jeho strany účelové. Preto bola aj podpora kandidátov KDH na SOL vo voľbách primátora a zastupiteľstva. Dobre vie, že pokiaľ bude primátorom Martin, z mesta nedostane ani cent. O tom to celé je, Miloš sa potrebuje zbaviť primátora, ktorý mu nie je naklonený a neváha použiť žiadne, ani špinavé praktiky. Apropo Miloš, už je to trápne čo tu stále dookola píšeš, stále tie isté vety, názory, už to nikoho nezaujíma, už si sa vystrielal, už reagujú iba tí istí a stále to isté.
🐺. 🐻 | 04-06-2015 00:23:09
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
Marek | 03-06-2015 22:45:19
Treba sa opytat primatora, ako zobeal na svoje plecia problem s predchadzajucim konatelom bytoveho podniku p. Acom. Bolo podane na neho trestne oznamenie? Vysvetlite obcanom Serede p. Tomcanyi, co ste urobili Vy ako primator. Zbavili sa problemu prenajatim MsBP? Aby sa to cele ututlalo a pfimator nieco spra vil? Ukazte,ako riesite p. Aca na svojich pleciach. Proti svojim sa ude tazko, vsak?
pre obcan | 03-06-2015 22:04:39
Co tu potom robis ty? Chod si diskutovat na SN. Tam to mas bez reklam a aj bez diskusie. Tam budes mat priestor len pre seba a tebe rovnakym. Nerob reklamu na SOL svojim komentarom este drahsou.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-06-2015 22:03:38
občan | 03-06-2015 21:23:11 | - no konecne. Uz som sa bal, ze sa nieco pokazilo, ked to tu zostava bez odozvy.

Ale Ti lezi SOL v zaludku, co? Nic zmysluplnejsie ako porovnat Danove video s Danovym videom Ti na rozum nedoslo?

Problem je, ze tento clanok prioritne nieje o tom videu, ale o vyvrateni jedneho z verejnych klamstiev primatora. Video je iba dokazom. ;-)

A bude aj v dalsich pripadoch.
občan | 03-06-2015 21:23:11
Pozrel som si to video z Msz a porovnal som ho s videom na stránke GINN M.Daňa aj s videom na SOL. Asi som slepý, ale ja som tam nič zostrihané nevidel, videá boli rovnaké, akurát na tom MsZ to primátor zastavoval a komentoval. To video, čo bolo na SOL bolo iba z časti tej tlačovky. Tak neviem, „novinar“ MM sa tu stále snaží vyvolať pocit, že primátor zavádza. MM stále tvrdí, že jemu o nič nejde a je nezávislý. ale podľa mňa je závislý a veľmi....od čítanosti tejto stránky, lebo vtedy môže pýtať viac peňazí za reklamu na stránke. Ak by ju nikto nečítal, tak by nemal žiadne peniaze za reklamu tu na bokoch. Tak robí všetko pre to, aby bola čítanosť. A že vraj nezávislí.....ha,ha.
Pán Majko | 03-06-2015 19:56:47
Veril som primátorovi, ale veľmi ma sklamal. Už mu neuverím nič, ani keby prisahal na život svojich detí. Teraz už viem kto je klamár.
Marek | 03-06-2015 19:32:20
Miloš, aj obžalovaný z vraždy 1. stupňa, má na súde viacej priestoru na svoju obhajobu ako Ty si dostal od primátora. Jednoducho povedané: \"Všetci sme si rovní a niektorí sú ešte rovnejší\".
Tin Tin | 03-06-2015 14:58:08
Mal som možnosť pozrieť si to video zo zasadaniam mestskeho zastupitelstva.To bolo úbohé to bola verejná poprava p.Kurbela a p. Majka.Tomčanyi s Veselickým sa môžu hanbiť.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-06-2015 14:29:32
Marek | 03-06-2015 14:21:27 | - exposlanec Kysely pred nieco viac ako 4 rokmi vo volebnu noc o primatorovi mesta hovoril ze je to podvodnik, zlodej a ze sa za 20 rokov nabalil na meste. Hovoril to uplne verejne a priamo na MsU. Nasledne dostal od mesta/organizacie v ktorej je mesto zriadovatelom pracovnu poziciu financne ohodnotenu lepsie, ako su ohodnotene zamestnankyne tam pracujuce aj 20 rokov. Lepsie, ako su ohodnotene ucitelky, ktore vzdelavaju nase deti. Po poslednych komunalnych volbach, ked bolo jasne, ze nie je poslancom, mu zmluva predlzena nebola. Na poslednom MsZ sa vyjadril o tom istom primatorovi ako pred 4 rokmi, ze nie som hodny toho, aby sa on so mnou bavil. Snad je este bez prace a caka, ze sa mu nieco utre? Byt nad vecou si vyzaduje nebyt existencne zavislym na konkretnej osobe. Zatial mam to stastie byt nezavislym...
Marek | 03-06-2015 14:21:27
však Ing. Kyselý má Miloša stale v ústach a nikdy nezabudne v debate minimálne desať krát opakovať že je to zlý človek.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-06-2015 14:16:36
hombre | 03-06-2015 13:07:06 | - nie je ucelom, aby pochopili vsetci. V demokracii kde je skutocna sloboda nazorov obcanov, to ani nie je mozne.

Dolezite je, aby ludia mali dodtatok INFORMACII z OBOCH STRAN. Tak si moze kazdy urobit nazor aj sam.

Tak nehrozi ucelova manipulacia, ci jednostranna propaganda.

Vacsina ludi nie je hlupa. Mnohi len nemaju dostatok informacii a vychadzaju nie z faktov, ale z toho, kto im co podsunie.

Dnes tu je cast 1. budu dalsie. Mozno bude aj samostatna rubrika, v ktorej si trvale ludia najdu VIDEO s vyjadreniami primatora Tomcanyiho, krikom exposlanca Kyseleho, ale aj hlasovanim jednotlivych poslancov a tlieskanim komparzistov.

Som rad ze nie som odkazany klesnut tak hlboko, aby som musel robit nieco take, ako sa udialo pod vedenim primatora na poslednom MsZ.
Jozef | 03-06-2015 13:12:42
Hombre, mas pravdu.
Pokial si precitaju len toto, co napisala 400eurova:

\"Jediný negatívny príspevok na margo veci a predošlých krokov samosprávy prišiel zo strany súkromného média Sereďonline, ktorého predstaviteľom je Miloš Majko. No po vzájomnej konfrontácií s primátorom mesta vyplávali na povrch také skutočnosti, ktoré vôbec nevyzneli v prospech diskutujúceho, ale práve naopak. Primátor ho nazval klamárom a človekom, ktorý rád manipuluje verejnú mienku. Konkrétne uviedol akým spôsobom Miloš Majko uráža ľudí, ktorí pracujú na MsÚ, ako ich nazval dobytkom a na adresu viceprimátora Ľubomíra Veselického smerovalo viacero neadekvátnych a ponižujúcich vyjadrení. Jeho vystúpenie nakoniec ukončila časť prítomných ľudí, ktorí kričali, že on nie je hodný toho, aby s ním primátor diskutoval.\"

Pozadie \"sporu\", priciny nepoznaju a ani nechcu.
Registrovaný hombre hombre | 03-06-2015 13:07:06
Mne bolo z onoho predstavenia na MsZ špatne hneď od jeho začiatku. Zato fanklub p. primátora v tom videl presvedčivé víťazstvo. Je jedno za akú cenu sa zrodilo. p. Majko, mám obavy, že oní členovia fanklubu a jednostranne informovaní občania cez SN mu budú veriť, aj keby sa priznal ku tomu čo tu píšete. Jednoducho, v Seredi je to tak!

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign