Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Demonštrácia ku kauze Gorila - VIDEO

Miloš MajkoDátum27. 01. 2012 22:28:03TémaKauza GORILA
24

Z protestnej akcie konanej ku kauze  Gorila  konanej v piatok v Bratislave prinášame sľúbené video.

Na videozázname sú zachytené názory občanov, ktoré sa nemusia zhodovať s názormi vedenia novín a ich tvorcov.

 


Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
anonym | 31-01-2012 19:40:51
Neviem čo máte proti Matovičovi. Je vám ľúto, že práve on poukazuje na zlodejov? Tak voľte zlodejov naďalej, lebo Matovič je popletený. Držím vám palce.
gulak | 31-01-2012 16:59:36
Politici,čo tu,už 20r-rozkrádaju Slovensko dobrovoľne nikdy neodídu,nemaju v sebe kusok cti a plebs im je dobrý,len pred voľbami-všetko dnes zaklincoval Smer,kde na otázku,či podporí zrušenie imunity poslancov-vyhlásil,že ľudí zaujíma,ako sa dá zastaviť zdražovanie a nie zrušenie imunity-rozdiel je v tom,že zdražovanie potravín poslanci nevyriešia,ale zrušenie svojej imunity,by mohli ľahko schváliť-a ešte jedná demagogia Smeru-tiež kritizoval kauzu ACTA-kde potvrdil,že Smer bude vždy proti takejto zmluve-su to predvolebné keci,aby nachytal mladých ľudí,že jeho strana má o nich záujem a tak ich nalákal,aby ho volili-a čo sa stane po voľbách-Smer zase zmení rétoriku a bude tuto zmluvu obhajovať,pretože si Slovensko nemože dovoliť pohnevať USA a EU-názor si urobte sami
Erich | 31-01-2012 16:54:22
Sulík má sklony k štb?

Už niekoľkokrát som to písal, ale musím znova: vláda Smeru 2006-2010 bola zostavená z 3/4 komunistami. Vo vedení Smeru je na môj vkus príliš veľa detí eštébákov - samému veľkému Róbertovi píše prejavy eštebák! Za Fica eštebák riadil NBÚ! Eštebák riadil sociálnu poisťovňu! Poradca súdruha premiéra pre sociálne oblasti bol eštebák! A ak ma pamäť neklame, eštebácke dieťa bol aj podarený manekýn na ministerstve financií. A aj europoslankyňa Flašíková má oboch rodičov eštébákov!

Eštebák, sponzor súdruha premiéra chytal jednu štátnu zákazku za druhou! A funkcionári Smeru dodnes chodia na hokejové zápasy k onému eštébákovi, ktorého V. Kožený, zodpovedný za Harvardské fondy, obvinil z rozkrádania týchto fondov - a vlastne majetku občanov.

A Matovič to vôbec nemá popletené - on je obeťou médií, ktoré minulý rok z neho debila urobili. Smer je najmenej schodný!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 31-01-2012 16:44:45
j.f. | 31-01-2012 12:22:40 | - priatelu, ako obycajne, nebudem sa vyjadrovat k Vasmu hodnoteniu jednotlivych sefov stran. Prosim Vas iba - ten "iny pribeh" z Vasej poslednej vety do tychto novin uz netahajte... Dakujem. ;-)
j.f. | 31-01-2012 12:22:40
Erich som rad, ze som ta potesil. Ja mam tento nazor uz dlhsi cas. Ja ako ortodoxny laviciar :), ale nesuhlasim s tvojimi argumentami, kde sa stale vyhovaras na vladu smeru. Ziadna vlada by nemala ist do vladnutia s tym, ze sa bude vyhovarat na predchodcov, ale pracovat tak, aby nerobil rovnake chyby a nerobili kroky voci obyvatelom, ktore sa nedaju nazvat inak ako genocida na vlastnom narode(vid.zlepenec). To ze sa tu hadame a mame ine nazory je ale podla mna dobre, pretoze ak by sme mali vsetci rovnake nazory vladla by tu jedna strana a my by sme postupne nemali uz ziadnu slobodu. Som presvedceny, ze napriek nasej snahe sa do parlamentu dostanu opat tí istí zlodeji a nam zostava verit, ze ak uz budu kradnut nebudu taki pazravi, ze pri svojom zrani to co im odpadmňne o huby nechaju pozbierat ludom a nezozeru aj to.
Pan Majko ja osobne tiez nepoznam politika a stranu, ktora je cista a bola by najlepsie riesenie pre nasu rozdr..nu krajinu. Dzurinda mi nesedi pre jeho sklon k majetku, Lipsic mi pride ako inkvizitor, ktory by sa hodil skor do ineho storocia na vypocuvanie a trestanie carodejnic, Sulik ma sklony k traktikam štb, Matovic to ma cele popletene a Fico aj ked podla mna najschodnejsi, ale nie cisty. Takze mi vysla jedine Nora Mojsejova, ale to uz je iny pribeh. :D
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 31-01-2012 09:33:36
j.f. | 31-01-2012 08:45:55 | - je o mne zname, ze som apoliticky. Napriek tomu ma zaujal Vas prispevok. Ponuka slovenska politicka scena serioznu a preverenu alternativu? Nie, nemyslim - tito budu urcite ini... Mam na mysli - tito su zlozeni vylucne z osobnosti, ktore nesklamu. Lebo v zivote dokazali ze vedia nesklamat.

V politike by bolo na skodu veci, keby vladla jedna strana - osobne si myslim, ze by to bolo dokonca az skodlive a neprijatelne. Vlada viacerych stran je pre demokraciu nevyhnutna. To si vsak vyzaduje dohody, toleranciu k inym nazorom a respektovanie toho, ze vsetci su tam na jedno jedine - svojou pracou pouvat krajinu smerom, ktory bude v prospech vsetkych obcanov.
Erich | 31-01-2012 09:32:28
j.f., medzi stredopravými stranami máte na výber z SDKÚ-DS, KDH, Most, SAS, OL, dokonca aj SNS je pravica.

Jediná parlamentná ľavica (síce pôvodne to mala byť stredná cesta :)) je len SMER. Správne ste to nazvali Smer a.s., pretože cez akciové spoločnosti sa kradne viac a hlavne anonymne, takže j.f., palec hore!
j.f. | 31-01-2012 08:45:55
Aj slepému musí byť jasné že Žitňanská, Lipšic, Procházka a ďalší svoju prácu robia dobre, ale zial len 2 mesiace pred volbami. To ze Lipsic vedel o kautze Gorila velmi davno asi uz neprekaza nikomu. Hlavne ze sa "vysetruje" nevysetritelne, kedze sa to tyka jeho vlastnych koalicnych partnerov a kolegov s klubu svatych paprdov. Pre mna je pravica jedna prehnita a skorumpovana, zlepena stoka. SDKU s.r.o., KDH s.r.o., Most-Hid s.r.o., Smer a.s. :)
Registrovaný Tomáš Súkenník Tomáš Súkenník | 30-01-2012 23:37:47
Ten kto chce sledovať protesty proti gorile sledujte event: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=240018032744777&id=237819612964619¬if_t=like#!/events/237819612964619/
Peter Klokner | 30-01-2012 23:34:43
Erich on ten Fico v tom 98´nebol nijak nebezpečný. Klasický produkt politického vývoja čakajúci na svoju príležitosť.
A tá prišla vtedy keď si za Mečiara uvedomil aká masa ľudí sa dá hypnotizovať nie skutkami ale iba prostým omieľaním fráz o nejakých pseudoistotách.
Spýtajte sa dnes ľavicového voliča akú konkrétnu istotu im dal Mečiar či Fico. Žiadna neexistuje napriek tomu že od revolúcie celých 12 z 20 rokov sme tu mali tie ľudské a dobré vládne garnitúry. Toto ľavičiar nepochopí :-)
Možno práve preto že vo voľbách dali Ficovi cez 540000 preferenčných hlasov. Holt premýšľanie nie je zrovna jednoduché ak niet čím.

Osobne súhlasím s dianím v uliciach. Som presvedčený že inak ako prevalením megaprúseru sa politika neočistí. Pravica si o to koledovala a je iba na ľuďoch či ich to vyburcuje v marci k skutkom.
Vzhľadom na návyky voličov teda poslušnosť a poctivosť dôchodcov a zvyšku ľavicového elektorátu sa pohromou pre sociálnu demokraciu môže stať práve prebratie sa konzervatívneho a pravicového voliča z letargie. Už len preto aby poctivo vykrúžkovali z kandidátok zdravé jadro a dali vale obohratým platniam. Vysoká volebná účasť by celkom určite nepriniesla zisky ľavici.
Aj slepému musí byť jasné že Žitňanská, Lipšic, Procházka a ďalší svoju prácu robia dobre.
Robo Horvath | 30-01-2012 23:32:41
Treba ísť do ulíc, lebo toto zvyšovanie všetkého je cesta do pekla pre všetkých. Vôbec to nie je nutné,je to len nenažranosť špatného systému.
Erich | 30-01-2012 22:36:16
Nie, naopak ja oceňujem, že ste si to všimli aj Vy. Aspoň vieme, čo Fico v '98 myslel skandovaním v Záhorskej Bystrici "Markízu si nedáme"!
Peter Klokner | 30-01-2012 22:18:31
Je čoraz jasnejšie že špina je mimoriadne zažratá. Otázne je, kedy sa aj ľavicovo orientovaní spoluobčania začnú v duchu pýtať prečo je ich predseda tak neskutočne ticho.
No a ujo v Grassalkovičovom je akýsi zmätený. Okrem moču mu zjavne unikajú už aj súvislosti. Už aby ho ten Paška konečne vymenil :-)
Peter Klokner | 30-01-2012 22:12:42
Erich | 29-01-2012 22:48:50 oceňujem že ste to postrehli a celkom dobre sem vsadili :-)
Veď ona celá tá digitalizácia bola jedna veľká Gorilia akcia ktorá napokon stála miesto šéfa úradu telekomunikácií len preto, že odmietol tento postup. Keďže súdruh asi už províziu podobne ako za mýto zapracoval do nejakej s.r.o či kampane inak ako odpisom odborníka pre neschopnosť zvládnuť proces digitalizácie to dopadnúť nemohlo.
Registrovaný Tomáš Súkenník Tomáš Súkenník | 30-01-2012 21:57:36
obcan | 30-01-2012 19:52:56
nemyslím si, že molotovov koktail je riešenie.
Je to len voda na mlyn pre políciu, armádu a médiá, začnú totiž aktérov a účastníkov označovať za vandalov. Toto nie je cieľ týchto protestov. Ako povedal Jan Werich ... Milosti, nenechte prchlivost cloumat svým majestátem!
Ak nebude iná cesta, bude sa treba brániť ... ale rozhodne nie útočiť. Nesmieme nechať mocipánom dôvod na trestné oznámenia. Prosím a žiadam.... nerobte výtržnosti. Táto revolúcia nie je o násilí.
hombre | 30-01-2012 21:38:43
Dva či tri dni, ktoré uplynuli od Pia 27.1. a hlavne vyjadrenia ústavných činiteľov, len dokazujú, že rádoví občania tejto krajiny sú im celkom ľahostajní a že vo svojom ťažení proti nim mienia pokračovať aj naďalej. Dnes to zdokumentovala Markíza v príspevku o zavedení dane (neviem presne akej) na ovocné vína. Hoci takéto víno vôbec nemusím, týmto zámerom prídu o existenciu všetci výrobcovia takéhoto vína a tiež ich dodavatelia ovocia. Je to veľmi krátkozraké rozhodnutie, postavené na princípe legálne ukradnúť občanom peniaze z peňaženky a myslieť si pritom, že sa takto prestane piť lacné víno. Pokiaľ bude Slovensko existovať (to neviem posúdiť dokedy) dovtedy sa tu bude piť ako sa pije doteraz. Len pár rodín bude ešte chudobnejších a viac závislých na milodaroch..
obcan | 30-01-2012 19:52:56
******* opicie potraty co maju teply pelech v parlamente mali pindy ze demonstranti sposobili skodu na tom hadom hniezde!...keby so tam bol ja tak tam hodim aspon 10 Molotovych koktailov alebo granaty!...nemam viac co dodat-dodavajte vy ktori mate podobny nazor...a na najblizssiu demonstraciu by som, si zobral zbran aby mi policajti beztrestne v sluzbach tej chamrade nerozbili ksicht pendrekom!
Tomáš Súkenník | 30-01-2012 18:36:17
Nežná revolúcia bola pripravovaná uz od roku 1988.
Čo sa týka mizerného informovania médiami .. je to prirodzené, dôvody sú určiťe všetkým dobre známe.
Apropo ... koľký z Vás sa v našich médiach dozvedeli o prevrate a zvrhnutí vlády na Islande?
Viac si môžete prečítať tu: http://jozefkurty.blog.sme.sk/c/275565/Island-o-com-media-mlcia.html
gulak | 30-01-2012 18:19:29
To všetko je dosledok šaškárne zvanej-nežná revolucia-to je pojem,ktorý neexistuje,tak ako neexistuje vegeteriánsky vlk-tak revolucia neexistuje nežná-to,že ľudia boli nežný voči grázlom,čo sa skrývali za slovom sudruh,sa v dnešnej dobe ukazuje v plnej nahote-títo grázli a ich potomkovia vyplienili Slovensko viac,ako turecké nájazdy,rozliezli sa,ako rakovina,do politiky,do sudnictva,ovládaju televízie,radia,noviny a čoskoro ovládnu aj internet
Rasťo | 30-01-2012 17:10:29
Problem je ze spina nie je na stenach NR SR, ale vo vnutri

http://firmy.etrend.sk/firmy-a-trhy-financny-sektor/pentu-poliaci-upodozrievaju-zo-spoluprace-s-kgb.html
už sa vie kto poupratuje vajíčka | 30-01-2012 16:57:53
ekonomika.idnes.cz/penta-koupila-polskou-uklidovou-firmu-dyu-/ekoakcie.aspx?c=A120130_110448_ekoakcie_vem

:-D :-D :-D
Vinco | 30-01-2012 14:35:31
Toje hanba ze v televizii hlaasili len 800 ludi a tam ich boli tisice. Oddnes televiziu nepozeram. A dakujem Erich ze si konecne povedal pravdu o televiziach toto som si nikdy neuvedomil oni si zabetonovali svoj biznis a 20 rokov nikdo nebude predavat reklamu v televiziach iba oni. Dlho som si myslel ze Fica sa Gorila nedotkne ale ked vidim ako pekne vycural s novinarskymi hyenami a v podstate skorumpoval televizie navyse jeho vlada Gorilu neppresetrila a skartovala - ani Fico by sa do parlamentu nemal dostat. 4 roky nic nevysetril a teraz pred volbami hovori o zakone o preukazani majetku - ved bol 4 roky premierom preco ten zakon neschvalili predtym???
seredan | 30-01-2012 14:07:34
tuna bolo konecne vidiet kolko ludi prislo podporit tento protest. Hanba televiziam, ktore zavadzaju svojimi klamstvami ludi.
j.f. | 30-01-2012 14:05:35
Mslim, ze Lipsicovi ludia vysetria skor kauzu vajicka ako gorilu.
na organizátorov demonštrácie Gorila | 30-01-2012 13:56:48
podáva NR SR trestné oznámenie:
spravy.pravda.sk/nr-sr-podava-trestne-oznamenie-dav-vraj-vajickami-narobil-skody-pwf-/sk_domace.asp?c=A120130_134442_sk_domace_p23

Asi im začína naozaj lepiť...
hombre | 30-01-2012 12:47:17
Obsah správ v jednotlivých TV o protestnom zhromaždení v Pia 27.1. len v plnej miere potvrdzuje to, čo napísal Erich predo mnou.
Erich | 29-01-2012 22:48:50
Teraz si dajme tú rozprávku ako Fico vyhral na televíziami.

Kde bolo, tam bolo, v krajine nazvanej Slovenská džamahírija sme sa pod tlakom doby rozhodli prejsť na digitálne vysielanie. Hoci všetky krajiny EÚ od roku 2006 uprednostňovali novšiu normu MPEG4 (http://www.zive.sk/uploadedfiles/681470548.jpg), teda 4 kanály na 1 frekvenciu, Ficovláda si vybrala normu MPEG2, kde je maximum 2 kanály na 1 frekvenciu, navyše bez HD. Takže maximum pre SR je 8 kanálov - STV1, STV2, STV3, Markíza, Doma, JOJ, JOJ Plus a TA3. Transmisiu má na 20 rokov zabetónovanú J&T pod názvom Towercom.

Televízie majú na 20 rokov zabetónované pozície - nikto ďalší nepríde (až na kanál po STV3). Od toho okamihu namiesto investigatívy a žurnalistiky sledujeme v správach politicky korektné informácie - v ktorej ZOO sa narodila opička, kde vytrhli lavičku alebo kto nafúkal 0,5 promile.
anonym | 29-01-2012 18:08:52
Tv Narkóza a Tv Jéééj podriaďujú svoje spravodajstvo tomu, v rukách koho práve sú. Netreba dlho premýšľať a je jasné, že im objektívne spravodajstvo o Gorile nevyhovuje. Podľa toho vyzerajú aj ich "zaručené" informácie. Takže súhlasím s Vami, p. Sklenár, ich spravodajstvo je trochu mimo. Najradšej by asi boli, keby o tom nemuseli informovať vôbec. Oni vedia, že prečo, aj my vieme, že prečo :-)
Registrovaný Tomáš Súkenník Tomáš Súkenník | 29-01-2012 15:10:19
Super skvele zaznamenane, toto nezverejnilo ziadne medium na slovenksu, iba zamlzuju a klamu. Som rad ze to niekto nestranny zverejnil. Dakujem.
Registrovaný Ivan Sklenár Ivan Sklenár | 29-01-2012 14:39:26
Získal som info o návštevnosti jednotlivých článkov ku téme piatkovej demonštrácie v BA. Ku všetkým príspevkom je okrem foto aj komentár ktorý však ani v jednom prípade pri seba lepšej snahe autorov nevystihuje, to čo na protestnej demonštrácii odznelo. Návštevnosť týchto článkov je zhruba o 100% väčšia ako príspevok s videom. Tam na plné ústa a verejne, odznelo, čo si bežný občan myslí o našich politikoch. Zároveň to aj poslúži na konfrontáciu s tým, čo prezentovali dve najsledovanejšie televízie. Ak si niekto myslí, že Markíza alebo JoJ informujú objektívne, obetujte tých skoro 40 min a pozrite si to video. Hlavne obsah príhovorov , ktoré odzneli na nám. SNP.
Varga | 28-01-2012 15:51:40
Gorila slovenská

DEMOKRACIA
Je tomu cez 20 rokov,
čo vás máme za otrokov.
Vyštrngali ste si slobodu,
ale zároveň aj chudobu.
My vieme, že ste ju nechceli,
ale bohužiaľ, my sme vás prešťali.
Rozkradli sme čo sa dalo,
všade tam, kde sa to dalo.
Dali ste nám dôveru, aj ju máme, bezbrehú.
Darmo teraz kričíte, už na tom, nič nezmeníte.
Čo sme chceli , to už máme a vziať si to už ťažko dáme.

Možno, ešte je tu šanca, sformovať sa do očistca .
A preto, mor ho Slovač môjho rodu, za tú našu, snáď slobodu.
Snáď zas bude slušnosť v móde a nenažranosť na odchode,
spravodlivosť pre nás všetkých , trestnoprávnosť snáď aj pre nich.


Varga.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign