Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

"Demokracia sa ľahko môže stať vládou darebákov."

Miloš MajkoDátum01. 11. 2017 18:40:33TémaVoľby do VÚC
159

"Demokracia sa ľahko môže stať vládou darebákov." Edmund Burke

Za posledné roky som s poslancom Pavlom Kurbelom strávil hodne času. Kauza  nevýhodného prenájmu  MsBP a nezákonné nakladanie s majetkom mesta (mesto vlastní mestskú eseročku na 100%)  za primátorovania Ing. Martina Tomčányiho bola a ešte bude náročnou témou, no jej rozlúsknutie a odhalenie pravej tváre viacerých "vážených" ľudí v meste a neskutočných finančných tokov mimo mesto za tú námahu stojí.

Pri tejto príležitosti mi Kurbel povedal, že vie, prečo to robí on. Je veriacim človekom a vidí za tým niečo vyššie. Povedal doslovne, že "tam, kde nie je Boha, je dovolené všetko."  Oboch nás to stojí skutočne veľa energie a peňazí, robí nám to veľa nepriateľov a že  nechápe, prečo to robím ja. Ja som mu na to povedal, že nepotrebujem desať Božích prikázaní k tomu, aby som vedel čo je správne. A myslím si, že to je o úplne obyčajnej etike a dodržiavaní základných morálnych zásad, ktoré by mali byť vlastné každému človeku. Zároveň tvrdím, že zďaleka nie sme slušnými a pravdy chtivými ľuďmi my sami. Sú nás stovky a tisíce. Len väčšina z týchto ľudí si jednoducho nechce špiniť ruky s vagabundami pri moci - platí obecne.

Dnes po polnoci začína moratórium a aj niektoré diskusné príspevky pod mojim článkom ma presvedčili o tom, že je potrebné čitateľom na rovinu povedať to, o čom netušia. Ako prebieha kampaň niektorých kandidátov a čo všetko sú dokonca aj niektorí starostovia obcí schopní spraviť preto, aby sa dostali k ďalšej funkcii a mocenskému vplyvu.

Vyberiem iba tie najvypuklejšie a podľa mňa najprimitívnejšie konania, na základe ktorých by sa každý slušný človek mal takýmto ľuďom otočiť chrbátom. Čestná a férová volebná súťaž s takýmito ľuďmi je teda naozaj problematická.

- - -

Správa publikovaná v médiách:

Zneužitie olympijskej symboliky na politické ciele je podľa výkonného riaditeľa Slovenského olympijského výboru Gabriela Asványiho neprípustné.

TRNAVA. Slovenský olympijský výbor považuje za neprípustné využívanie športu a olympijskej symboliky na politické ciele a záujmy politických strán, hnutí či jednotlivých politických aktérov.

V súvislosti s použitím emblému Slovenského olympijského výboru v predvolebnej kampani kandidáta na predsedu Trnavského samosprávneho kraja Tibora Mikuša to uviedol jeho výkonný riaditeľ Gabriel Asványi.

Rovnaký problém mal Mikuš aj s použitím loga volejbalového klubu HIT Trnava. Predseda klubu Miloslav Duchoňa najskôr vraj dal súhlas na jeho použitie v predvolebnej kampani, po zasadnutí výboru súhlas stiahol.
 
- - -
 
Trnavský hlas okrem iného uverejnil:
 

Volejbalový oddiel HIT Trnava a Trnavský olympijský klub stiahli súhlasy s použitím svojich log v predvolebnej kampani kandidáta na predsedu Trnavského samosprávneho kraja Tibora Mikuša.

Logá sa ocitli na bilbordoch a plagátoch Mikuša vedľa Smeru, SNS či KSS. Volejbalový oddiel podľa jeho manažéra Pavla Mančáka nikdy nedal súhlas na takéto použitie svojho loga.

O zneužití loga volejbalistiek v predvolebnej kampani hovoril v utorok počas rokovania Mestského zastupiteľstva v Trnave aj predseda komisie športu Juraj Fuzák.

Občianske združenie volejbalový oddiel HIT Trnava vydalo vyhlásenie, v ktorom sa dištancuje od politiky, politických strán a kandidátov na akékoľvek funkcie v politike, štátnej a verejnej správe.

Podľa stanoviska ľudí z blízkosti Tibora Mikuša, protiprávne používané logá mali byť z jeho propagačných materiálov odstránené. NEboli!

- - -

Už niekoľko dní sa na nás znechutení ľudia obracajú s informáciami, že v predvolebnej kampani sa dali dokopy starostovia kandidujúci za SMER-SD a s jeho podporou, ktorí v obciach kde vykonávajú volenú funkciu za obecné peniaze zvolávajú stretnutia s občanmi a hlavne dôchodcami a tu predstavujú kandidátov do VÚC - výlučne však za už uvedenú stranu. Pozývajú sa navzájom do "svojich" obcí a tlačia sa takto dopredu.  Mysleli ste si, že to nie je možné a že to by váš starosta neurobil? Ale kde, zistite si vo svojej obci a pýtajte sa známych.  Spoznajte pravú tvár svojho starostu.

- - -

Jeden starosta neváhal zájsť ešte ďalej. Nielen stretnutia s dôchodcami a pchanie sa aj na verejné akcie, s ktorými nemá nič spoločné, ale dokonca zneužívanie autority starostov u bežných ľudí  - inak vo voľbách určitá inovácia - a uvedenie názvov desiatok obcí na svojom letáku. Že na ňom neuviedol to, čo vyžaduje zákon, ho asi netrápi.

No nielen to. Tento starosta podľa strany  KDH hrubo zneužil ich logo a protiprávne ho používa na svojich predvolebných materiáloch. Ako dôkaz uverejňujeme oficiálnu výzvu KDH, v ktorej starostu vyzýva k "Ukončeniu protiprávneho konania".

Protiprávne používané logo  KDH kandidát, starosta, štatutár obce a verejný činiteľ z propagačných materiálov neodstránil. Dôkazy máte nepochybne aj vo svojich poštových schránkach...

List KDH kandidátovi nájdete v prílohe pod článkom.

- - -

Pod mojim článkom  kandidát  z Dolnej Stredy kandidujúci za stranu Kotleba ĽSNS na moju osobu verejne uviedol neskutočné  špinavosti, ktoré ako sa následne  verejne priznal, nemal ničím podložené. Chcel teda konkrétne identifikovanú osobu - rovnako kandidáta anonymne verejne znemožniť a  ponížiť. Nakoľko  však vedel, že bez mihnutia oka podám trestné oznámenie a civilnú žalobu na jeho osobu, ospravedlnil sa. Zase však anonymne. Je to jeho česť a jeho charakter. A samozrejme aj vizitka strany, ktorej logo na svojich propagačných letákoch nesie...

Anonymné diskusné príspevky kandidáta za ĽSNS nájdete tu:  http://www.seredonline.sk/clanky/samolepka-na-autobuse-vyzva-k-verejnej-diskusii-o-jej-obsahu/

- - -

Žiaľ, aj toto sú spôsoby, ako sa uchádzať o volenú funkciu. Prípadov je viac a niektoré nepochybne budú predmetom vyšetrovania polície po voľbách.

Otázka stojí,  ako by konali takíto ľudia v momente, kedy by do rúk dostali moc, prípadne moc väčšiu, akú majú teraz?  Občan sa pýta, čo ďalej? Nuž, treba rozmýšľať a na posunutie spoločnosti dopredu je nutné mať maximum vzdelaných ľudí, ktorí dokážu rozlišovať, kto je kto a aké metódy na dosiahnutie svojich cieľov v živote používa. Ak totiž človek evidentne a chrapúnsky podvádza už vo voľbách, ťažko predpokladať, že bude poctivým pri vládnutí...  

- - -

Som hrdý na to, že nie som odkázaný na anonymné ponižovanie protikandidátov vo voľbách, zneužívanie verejných finančných prostriedkov na prezentovanie svojho programu občanom a nečestné kroky vo volebnej  kampani.

Radšej prijmem čestnú prehru, ako nečestnú výhru. Nemám záujem o moc, ale o reálnu zmenu v samosprávach k transparentnosti a ich otvorenosť smerom k občanom. Teda smerom k tým, ktorí svojou prácou chod samospráv a vlastne celej spoločnosti financujú.

Je len na občanoch, ktorý smer si vyberú...


Priložené súbory k článku:



Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-11-2017 17:43:47
Vzhladom na moratorium a moje vyrazne obmedzene moznosti prezentovat sa, do volieb mozu diskutujuci diskutovat pod menom.

Mam zato, ze z mojej strany bolo vsetko napisane a nie ja som ucastnikom sporu medzi kandidatom a stranou KDH.

Ucelove anonymne obsahom zavadzajuce prispevky dvoch az troch osob striedajucich sa v diskusii pod roznymi nickami pisucimi pod vsetky clanky povazujeme za metodu, ktora je blizka v clankoch pod temami zo Soporne.

Aj diskusia musi poskytovat aspon porovnatelne sance disutujucim - moratorium vsak kandidatov diskriminuje.

Teme sa budeme venovat v mediu po volbach.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-11-2017 16:38:46
\"V mediu su uverejnene LEN preverene a podlozene informacie\" | 02-11-2017 16:34:30 | - presne tak, cele to smrdi.
Len nie nase.

Nabuduce prosim dajte si nick, ktory je nickom a nie diskusnym prispevkom.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-11-2017 16:36:35
tomu sa hovorí ,,ťah\" | 02-11-2017 16:21:39 | - odpoved najdete pod druhym clankom - reakcia advokata.

Ale nemam dovod nezopakovat. Na vec ma upozornili bezni ludia a ked som sa informoval na KDH, tak mi to potvrdili. Oni to riesili min. 4 dni predtym, ako som na to bol upozorneny.

Nasledne mi poslali list, ktory je zverejneny.

Poviem uprimne, mozno by som to ani nezverejnoval, keby po mne predvcerom spinavo nezautocil anonym.

Kumulacia - predseda Mikus - zneuzite loga, zvolavanie dochodcov po dedinach a pradstavovanie kandidatov SMREu, logo KDH, nasledne utok od Kotlebovca (zistil som vcera vecer ze je na kandidatke) - to je hodne aj na mna.

Nuz, ono sa da gumu natahovat hodne. Ked to ale niekto prezenie, gumu pretrhne a zvacsa mu da po hube.

A to som este do toho nemiesal tie telefonicke \"suhlasy\" starostov.

Viete, ked nieco robite za svoje a poctivo, tak obrana voci takymto praktikam je podla mna pochopitelna.

Staci?
"V mediu su uverejnene LEN preverene a podlozene informacie" | 02-11-2017 16:34:30
Zaručene nevidím, kedy bol kandidát vyrozumený, (prostredníctvom média? Smiešne), hlavne - kedy prevzal vyrozumenie, kedy sa vyjadril k danej veci,...
Vidím len list nejakej sekretárky, zázračným spôsobom zaslaný vám, pod neviem akou zámienkou,...
Netvrdím že ste OČTK a nerobíte šetrenie, ale ak pravdivo, tak kompletne.
Celé to strašne smrdí!

Takže ak \"V mediu su uverejnene LEN preverene a podlozene informacie\", mi nejako nesedí a tak teraz VIEM, KOMU O ČO IDE :)
tomu sa hovorí ,,ťah" | 02-11-2017 16:21:39
P. Majko, viete nám napísať, ako ste sa dostali k tejto správe, že kandidát na poslanca zneužil logo politickej strany? Dokonca aj k listu tejto strany adresovaný priamo kandidátovi? Možno by voličov zaujímalo, či nie sú ešte pochybenia iných kandidátov na poslancov.Ďakujem.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-11-2017 15:44:37
bude sa? | 02-11-2017 15:38:12 | - presne tak. Otazka stoji, komu o co ide a kto robi z media stoku.

V mediu su uverejnene LEN preverene a podlozene informacie.
A stoku z neho robia ludia ako Vy. Tym, ze pisu neoverene, nicim nepodlozene nezmysly, urazaju podpisanych autorov a nerespektuju zakony.

Predpokladam, ze ste pochopili obsah tohto prispevku. Dalsi k Vam uz nebude.
bude sa? | 02-11-2017 15:38:12
medium zverejni nieco, co nema overene a plne zodpovedane z kazdej dotknutej strany ci kandidata?rnFuj! Hnusny zakerny predvolebny tah! Komu o co ide? Toto medium sa stava stoka
Macha nevolit | 02-11-2017 13:39:29
a basta!! Teda lepšie do basy kam patril vždy ako bachar ale z druhej strany. Žiadne hratky s ním. Raz mu neco kvázi prepáčite a hned vás namiesto vďaky zhltne a pospini-odsúdi a spraví z vás idiota. Je to psychopat a preto tvrdo na jeho praktiky,nekompromisne.
Jana | 02-11-2017 13:32:54
Pán Macho bol vyzvaný, aby odstránil logo KDH. Keby je čestný a férový kandidát, tak do každej obce kam distribuoval svoje letáky pošle list na obec, aby zverejnila jeho vyjadrenie a ospravedlnenie voličom. Urobil to? Ja som také nič nepostrehla. Stačilo tak málo. Len tu sa každý spolieha na vyššiu moc. Keď už príde k tomu, že niekto na to poukáže, tak súdite jeho, namiesto toho čo to spáchal :-(.
bacharske metódy | 02-11-2017 13:23:21
Machovi nestačí manipulovat a intrigovat v Šoporni tak chcel by za pomoci Šuryho z Dolnej Stredy a Sukenika zo Zemianskych Sadov ryzovat a špiniť v trnavskom kraji-cez smer. No to ťažko! Už teraz zneužil logo KDH a pomohol mu k tomu vyše 80 ročný funkcionár obecného KDH v Šoporni Lipovský-haragač,v kostole Macha potľapkal po pleci a že môže..... čoho je ešte Macho schopný? A tie obecne prachy za obecného právnika: vyše 50 tisíc EUR?? A Macho si z našich dani rieši predvolebnú kampaň a prusery??
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-11-2017 13:16:41
Otazka | 02-11-2017 13:14:41 | - citajte text a dozviete sa.

Medium sa pripadu este nevenovalo. Ale bude sa.
Otazka | 02-11-2017 13:14:41
Pan Majko, kedy bol kandidat osloveny mediom/autorom aby sa k danej otazke/problemu vyjadril?
Jana | 02-11-2017 13:04:59
Milí občania a tí čo ste sa zapojili do diskusie. Pán Macho zneužil logo KDH na svoju propagáciu. Bodka. Skúste súdiť toho kto má byť súdený, pretože porušil pravidlá morálneho konania kandidáta. Človek, ktorý takto koná pred voľbami ako morálne a čestne bude konať po nich? Praktiku so zneužívaním postavenia funkcie starostu na predvolebnú kampaň pri stretnutí s dôchodcami sme zažili aj v našej obci. Morálka starostov, ktorí sa takto spájajú, aby ovplyvňovali voličov je zahanbujúca. Jedná sa o starostov a kandidátov za stranu SMER. Prosím začnime sa správať zodpovedne a odsúďme jednoznačne nechutné praktiky. Neobviňujme ľudí, ktorí bojujú proti tomu, ale súďme ľudí, ktorí toto páchajú. Ja chcem, aby ma všade zastupovali ľudia, ktorí dokážu bojovať čestne a otvorene a nepotrebujú na to naše dane :-(
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-11-2017 12:54:17
list | 02-11-2017 12:37:05 | - tak teda dobre, kedze sa tu dvala trolovia snazia zmanipulovat diskusiu, posunme sa faktami o krok dalej:

- KDH ma uzatvorenu KOALICNU ZMLUVU s viacerymi stranami a tak NEMOZE byt poskytnuta podpora od vedenia KDH aj inemu kandidatovi, ktory kandiduje aj s podporou inej strany, ako tie, ktore su sucastou koalicie.

Ze niekto nechape, alebo chape velmi dobre a snazi sa manipulovat verejnost - nuz, byt na druhej strane, radsej by som sa ospravedlnil.

Ak kandidat disponuje niecim vydanym inou osobou nedisponujucou kompetenciami mimo obec verim, ze strana sa s problemom rychlo vysporiada.

Vlastne sa uz vysporiadala. Stanoviskom, ktore je publikovane.
list | 02-11-2017 12:37:05
z listu, ktorý zverejnil pán Majko: \"Pán Mgr. Adrián Macho má oficiálne písomný súhlas zástupcu KDH na použitie loga tohto politického hnutia a aj oficiálnu
podporu s jeho kandidatúrou vo voľbách do Trnavského samosprávneho kraja\"
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-11-2017 12:31:50
Tak toto je už vela | 02-11-2017 12:25:13 | - v sulade s demokraciou, jeden krat staci. Ak chcete viac krat spamovat diskusiu tym istym prispevkom, dohodnite si individualny diskusny priestor.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-11-2017 12:30:02
Otazka | 02-11-2017 12:19:03 | - Kandidat ma moznost stanovisko zverejnit. Bol k tomu vyzvany a neurobil tak.

Co sa tyka polemiky ohladom pouzitia loga - tato je bezpredmetna. Jeho pouzitie neurcuje/nepovoluje nik iny, iba jeho vlastnik. A ten sa vyjadril.

Akekolvek utoky na zverejnenie faktov su smiesne - nie ja som porusil pravo tretej strany, a ja to ani netvrdim.
Tak toto je už vela | 02-11-2017 12:25:13
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-11-2017 12:22:34
Tak toto je už vela | 02-11-2017 12:14:53 | - uvedte v com konkretne. Ja vidim praktiky STB v tom, ze doteraz 2 ludia napisali asi 17 prispevkov pod roznymi nickami teda anonymne na konkretnu osobu.

Vy snad mate zaujem zakryt konanie kandidata, ktore vlastnik ochrannej znamky oznacil za protipravne?

Ak ano, aky na to mate dovod?

To, cu urobil, povazujete za spravne a eticke?
Otazka | 02-11-2017 12:19:03
Pan Majko, opovedzte na jednoduchu otazku. Dali ste pred uverejnenim clanku priestor druhej strane na vyjadrenie sa k predmetnej skutocnosti (zneuzitie loga)?
Tak toto je už vela | 02-11-2017 12:14:53
Nie je Vám to už blbe? Praktiky stb?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-11-2017 12:04:52
Kam je schopna zajst nenavist | 02-11-2017 11:55:48 | - ti, ktorych sa snazite obhajit doplatia na to, ze nepouzivate argumenty a vymyslate si.

Zverejnene je stanovisko vlastnika loga KDH, nie moje.
Kam je schopna zajst nenavist | 02-11-2017 11:55:48
Aby si clovek vybudoval karieru na obvinovani inych len aby sa dostal do vuc. Toto sa nerobi pan novinar. Kde su vase zasady a etika . Vraj bojovnik . Ano ale len za svoje ego!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-11-2017 11:49:14
Milos | 02-11-2017 11:45:37 | - som zvyknuty, ze pravda sklame vela ludi. S tym nic neurobim. Nebudem ju zatajovat preto, aby som zvyhodnil seba.

Ako som uz napissal - pri MsBP ludia pred 4 rokmi veci videli inak, ako dnes. Som rad, ze som bol medzi tymi, ktori isli za pravdou.
Milos | 02-11-2017 11:45:37
Hlboko si má týmto sklamal , mažem si všetky kontakty na teba. Už nechcem mat s tebou nič spoločné
To nemyslite vážne | 02-11-2017 11:42:38
O stanovisku strany a kandidátovi tobolo kým ste sa do toho nezamiešajú vy s možnosťou niečo z toho vyťažiť. Steobycajny zákerný hajzel a to som sa vyjadrila dosť slušne
Tak toto je Ubohe | 02-11-2017 11:37:38
Obvinovat a nedať možnosť sa obhájiť. To je komunizmus a stb. A takýto človek ako vy nás má zastupovať vo VÚC. NIKDY!
lexa | 02-11-2017 11:30:17
Tu v diskusii sa zase raz krásne ukazuje slovenská pri.ebaná mentalita... Aké hrozné chrapúnstvo a špinavá taktika zverejniť niečo takéto pred voľbami.. Vy pripečené ovečky, vysvetlite mi, aký význam by to malo zverejniť napr. deň po voľbách, alebo ste už všetci takí osprostení z tej politiky? Budeme sa tu teraz tváriť, že toto je najväčšia špinavosť, čo sa v súvislosti s voľbami stala? Fakt je tento národ taký sprostý, že nič lepšie ako vládu Smeru si nezaslúži..
Majko | 02-11-2017 11:26:04
Vy ste padli týmto tak hlboko , že hlbšie sa už ani nedá. Mali by ste sa nad sebou zamyslieť.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-11-2017 11:24:33
Ludia, uz sa prestante predbiehat v pisani nezmyslov. Nie je to predsa o mne, ale o kandidatovi a stanovisku KDH.
Toto je krok do prázdna od vás | 02-11-2017 11:09:35
Nie je to od vás trochu chrapunske? Vytiahnuť tesne pred voľbami takéto závažne obvinenie bez toho aby ste si overili fakty a dali možnosť vyjadrit sa obvinenej strane? To je demokracia? Nie sú to náhodou praktiky stb? Toto je z vašej strany iba špinavá predvolebná hra a chrapúnstvo. Môžte sa hanbiť. A to si hovoríte novinár? Kde sa podela vaša novinárska etika a nestrannost?
Fero | 02-11-2017 10:43:22
Očierňovanie a špinavá kampaň protikandidátov vo vašich článkoch, to vám pán Majko ide. Ale takto sa do VUC nedostanete. To len ukazuje o vašom pokrivenom charaktere a zlobe, čo niekoľko rokov používate na všetkých, ktorí vám neprikyvujú. Je mi z vás na vracanie.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-11-2017 09:14:26
\"som hrdy na to...\" | 02-11-2017 07:23:17 | - v liste KDH ani na letakoch sa ja nevyskytujem. Nemam s konanim KDH ani kandidata nic spolocne.
Publikovane su vylucne fakty a ako si ich vysvetlite Vy, ja neovplyvnim.
Ja nie som zvyknuty na takuto konanie a povazujem ho za podle a neprijatelne. Ale k tomu som sa vyjadril.
"som hrdy na to..." | 02-11-2017 07:23:17
Hrdost?
Je to Vasa pomsta. Verejne, pred volbami a cez vase vlastne medium. Vy viete preco a nie nahodou, či?
pre darebaka | 02-11-2017 07:08:40
Starosta Šoporne zuneuzil nielen značku KDH ale aj smeru. Zas mu pomohla p.kovalova čo ju dosadil znova po desiatich rokoch za ekonómku ZŠ! Už tam tunelovala školu za starostu Kiša ako ekonómka a je o tom sprava hlavného kontrolóra obce p.Magdalika. Takého kandidáta majú občania voliť!?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-11-2017 01:55:57
volič..... | 02-11-2017 01:28:03 | - presne toto su metody, ktore su vlastne Vam v Soporni. Tu ale miesto nemaju. Je moratorium, takze si obdobne nezmysly odpustite.

Video je predmetom trestneho oznamenia a je v rieseni.
volič..... | 02-11-2017 01:28:03
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-11-2017 22:36:37
Kazda cast tohto clanku je podlozena dokazmi a faktami.

Nejedna sa o snahu kohokolvek znevazit, ale uverejnit zadokumentovane fakty.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-11-2017 22:33:53
vlada darebakov? | 01-11-2017 21:50:18 | - prepacte, nedavajte mi prosim do ust nieco, co som NIKDY nepovedal. Ide o vyrok podstatne vazenejsej osoby, ktora je pri nom aj podpisana.
Dakujem za citanie napisaneho textu pred napisanim reakcie na neho.
vlada darebakov? | 01-11-2017 21:50:18
Dovolit si toto tvrdit pred volbami povazujem za urazku vsetkych kandidatov do VUC. Samozrejme, ze Vy to viete oddovodnit, lebo ti, co su na vasej kandidatke, su najcestnejsi, najpoctivejsi, ...samy NAJ! To urcite nebudu \'darebaci\'.
tomu hovorím - KAMPAŇ | 01-11-2017 21:30:03
Obrovská VÝHODA súkromného média!
obyvatel 1 | 01-11-2017 19:12:11
Je naozaj najvyšší cas tento marazmus zacat menit. Inak sa dostaneme na dno totalnej zumpy.
miroslav | 01-11-2017 18:47:39
za moc clovek dokaze hocico.

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign