Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Ďalšia rana subdodávateľom a slušným podnikateľom - Váhostav je v konkurze!

Miloš MajkoDátum24. 09. 2014 21:41:30TémaTak to vidím ja...
200 Miloš Majko

Neviem, či sa dajú nájsť rozumné slová na stav, do ktorého sa za posledné roky dostal štát, na ktorý máme akože byť hrdí. Väčšina ľudí živorí od výplaty k výplate a už sú tak apatickí, ako dlhodobo týrané zvieratko. Utiahnutí v kúte bojaci sa aj toho, že pri hlasnejšom zaskučaní prídu o ten posledný kus žvanca, ktorý im pán tyran sem tam hodí pred ďalším kopancom do hlavy. Pri aplikovaní na ľudí mám na mysli ďalšie zvýšenie niektorej z daní, poplatku za vybavenie dokladu ktorý im zase nanucuje byrokratický systém podporovaný štátom, alebo aspoň zvýšení školného pre ich deti, ktoré sa veľa krát v slabej chvíľke vo viere v lepšiu budúcnosť predsa len rozhodli priviesť na tento skazený svet. 

Dnes médiá obletela správa, ktorej dôsledky si  bežný človek  ešte nevie ani predstaviť. Zato presne vedia čo mám na mysli všetci tí, ktorí dlhé mesiace v subdodávkach robili poskokov pre ďalšie subdodávateľské eseročky na mnohých daňovými poplatníkmi financovaných stavbách po celej republike. Firma  Váhostav ide do konkurzu!!  Kde sú do prdele všetky tie milióny, ktoré táto firma ako jediná vysúťažila, keď množstvo drobných dodávateľov pôjde po žobraní? - sa musia pýtať všetci, ktorí majú zachovaný ešte aký taký nadhľad a hlavu nemajú len na nosenie čapice.

Politika štátu doviedla drobných živnostníkov na mizinu a tí uvedomelejší s rozvinutejším pudom sebazáchovy to zabalili skôr, ako im narastú dlhy na sociálke, berňáku a v zdravotnej poisťovni. Tí s menšími skúsenosťami plnia štatistiky neplatičov a už sa na nich tešia exekútori pripravení obrať ich aj o posledné, čo im ešte doma zostáva.

Eseročky dostali poplatky normálne rozmýšľajúcimi ľudmi vyhodnotené ako daň zo straty - pojem, ktorý nedokázal zaviesť ani feudalizmus. Obdobu zaviedol iba Fantomas - volalo sa to daň z práva na život, a aj to bolo možné iba vo filme.

Ekonómovia platení za vylepšovanie výsledkov ekonomiky štátu cielenou demagogiou spoľahlivo fungujúcou  u pravidelných divákov telenoviel a reality show sa snažia navodiť atmosféru, že štát má recesiu za sebou a vzmáha sa úspešnejšie, ako ekonomiky s potenciálom aj 100 x väčším, ako má naše mrňavé Slovensko.

Dozvedáme sa, že klesá nezamestnanosť a ja sa pýtam, k čomu toto klamanie samých seba je? Štatistiky sú totiž uspešne klamané metódami, ktoré sú vyhodnocované. Tisíce dobrovoľne nezamestnaných (čo im aj zostáva) a účelovo  vyradených z evidencie akoby neexistovali. Vážení, ale oni sú a bude ich stále viac. Až komplexný audit ľudí bez reálneho pravidelného príjmu by ukázal skutočnú mizériu, v ktorej sa krajina nachádza.

Politici sa stále búchajú do pŕs a ospevujú automobilový priemysel, ktorý má byť stále ťahúňom ekonomiky krajiny namiesto toho, aby rýchlo hľadali náhradu a krajinu tak pripravili na presunutie automobiliek do regiónu, v ktorom dokážu  ušetriť ešte viac ako u nás. Zostanú len prázdne výrobné haly a státisíce ton betónu na pozemkoch, ktoré v minulosti boli najúrodnejšou pôdou strednej Európy. No a samozrejme štvrť milióna ľudí s holým zadkom, ktorí nebudú schopní postarať sa o seba v drobnom podnikaní, ktoré si zubami nechtami drží každý uvažujúci predstaviteľ krajiny.

Áno, presne tak. Drobní živnostníci a maličké rodinné firmičky sú najdôležitejším článkom ekonomiky. Tí, ktorí uživia seba a svoju rodinu. Prípadne ponúknu prácu trom či štyrom ľuďom v službách v meste alebo na dedine. Stovky tisíc živnostníkov nemajú v podstate žiadne nároky na dotácie, sú flexibilní v prispôsobovaní sa požiadavkám trhu a neštrajkujú. Nikto nim neplatí dovolenku a keď si pár dní pomaródujú alebo dlhšie pospia v posteli, podochnú od hladu. Im totiž prácu a peniaze za ňu nezabezpečí nik.

Vymáhateľnosť práva je kapitola špeciálna - téma, ktorá si vyžaduje špeciálny materiál. V krátkosti snáď, čo si myslíte, koľko percent zo svojich pohľadávok v konkurznom konaní  dostanú tí, ktorí v subdodávateľských firmách dreli ako kone napríklad aj na majiteľa už spomenutého Váhostavu a.s. v konkurze? 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
adam | 01-10-2014 02:42:39
staci ist do USA a spitat sa slovakov co robil robil Siroki ked robil honorarneho konzula ako ich okradol o peniaze a potom ich poudaval niektori hovorili ze su schopni zaplatit niekoho abi ho odfaklil preto sa boji ist do usa je to spina prvej kategorie
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 29-09-2014 10:36:18
http://biztweet.eu/site/viewClanok/489/?krach-slovenskeho-stavebnictva-je-hanbou-ludi-ako-su-siroky-s-hodorovskym
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 29-09-2014 00:57:19
... no a len logicke pokracovanie pribehu uspesneho muza ...

http://www.cas.sk/clanok/270271/sirokeho-imperium-rastie-stavia-si-na-bahamach-sukromny-raj.html
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 29-09-2014 00:52:42
Tak strasne by som sa chcel niekedy mylit... ;-((

http://ekonomika.sme.sk/c/7405981/dodavatelia-vahostavu-peniaze-neuvidia-firma-dlhy-skrtne.html
Peter Klokner | 28-09-2014 22:01:25
Iba doplním, že táto firma krachuje už druhý krát.
Súdruh minister s jednou žltou kartou odhalil
národu dôvody - údajne lacné dialnice. Lenže potom
je ich sponzor ozaj nemehlo keď dokázal skrachovať
aj pri stavaní predražených úsekov ktoré mu priklepla prvá
Ficova vláda.

Alebo sa nám iba poodhalilo čo-to z mysteriózneho know-how
"Zarábania vlastnou hlavou".
Gabi | 27-09-2014 18:40:49
Veď my na SK už ani nevieme, čo právo a spravodlivosť. Pojmy u nás už dávno zabudnuté. :-(
pre bodkovaneho | 27-09-2014 16:10:39
Sovietsky zvaz,Putin,dalny vostok,Obama,kapitalizmus ,mate to ;nemnozka;pomotane.
,-,-,--,-,-,- | 27-09-2014 14:26:02
pre bodkovaneho | 27-09-2014 10:21:30
Este nikto nebol tak k smiechu ,ako ste Vy,napiste este nieco o ;Vovockovi Putinovi.

Tak to píše ten pravý. No a Putinovi dajte svätý pokoj. Nebyť Sovietskeho zväzu, , Vaši rodičia by Vás určite nestihli splodiť v Oswiečime aledo na Dálnom Vostóku. je fakt, že s ľuďmi so znížením šedej kôry mozgovej čo sa bytostne týka aj Vás nemá význam diskutovať. Váš milovaný kapitalizmus Vám totálne zaslepil oči, zatemnil mozog a doviedol do stave feťáckeho opojenia z Obamu. Už ľutujem, že s dobe domokratického bombardovania Belehradu Ste nestál na niektorom moste a nemával OBAMOVI JEHO americkou vlajkou. F 16 by Vás určite minulo so svojimi mierovými raketami.
SMER programovo tuneluje | 27-09-2014 10:45:31
štyri kone a za ruky a nohy k nim priviazať súdruha mafiana Roberta Fica a jeho sponzora a zločinca tunelára už nielen Harvardských fondov, udvača aj vlastnej matky ˇSirokého, a dalších podnikov, obaja sú tunelári štátnej kasy a teraz vytunelovali aj Vahostav a dostali a mizinu tisícky ludí - ludia zbavme sa tejto svoloči,
SMER programovo tuneluje | 27-09-2014 10:45:15
štyri kone a za ruky a nohy k nim priviazať súdruha mafiana Roberta Fica a jeho sponzora a zločinca tunelára už nielen Harvardských fondov, udvača aj vlastnej matky ˇSirokého, a dalších podnikov, obaja sú tunelári štátnej kasy a teraz vytunelovali aj Vahostav a dostali a mizinu tisícky ludí - ludia zbavme sa tejto svoloči,
pre bodkovaneho | 27-09-2014 10:21:30
Este nikto nebol tak k smiechu ,ako ste Vy,napiste este nieco o ;Vovockovi Putinovi.
bodkovany | 27-09-2014 09:44:23
Chyba ako chyba. Nepoucujte a nekadrujte, nemate nato.
,.,.,.,.,. | 27-09-2014 08:01:41
Pre:
pre bodkovaneho | 26-09-2014 08:37:40
,V tom Vasom prispevku,kde chcete niekoho naucit pravopis,som ja nasiel 4.gramaticke chyby.

Vážne????? tak sem s nimi.Je úplne iné vynechať dĺžeň alebo iné znamienko, samohláskuhlásku alebo spoluhlásku. O Vašom IQ svedčí obhajoba schyze čo jak to ten umelec na ypsilon napísal.. Ste k smiechu.
anonym | 26-09-2014 19:41:20
vydrb.li zasa s chudákmi...

Niektorí stavbári pre Váhostav pracovali do poslednej chvíle. Jeden z nich, ktorý nechcel byť menovaný, vysvetľuje, že ešte pred dvoma týždňami ich Váhostav presviedčal, aby stavali ďalej.

Odvolával sa na dohodu s bankami, ktorým vraj Váhostav sľúbil, že nebude odpisovať dlhy ani nepôjde do konkurzu. Banky sú obvykle pri reštrukturalizácii istené záložnými právami či inými zábezpekami. Nestáva sa tiež, aby sa firma pustila do ozdravovania bez toho, aby mala dohodu so svojimi bankármi.

Keďže tí držia veľkú časť dlhov, majú aj veľké slovo pri schvaľovaní ozdravných plánov firiem. Ide najmä o vplyv na rozhodnutie o tom, kto koľko percent z dlžných súm napokon uvidí.

Keďže banky mávajú pohľadávky istené a môžu si do budúcnosti zabezpečiť čistého a profitujúceho klienta, dohoda s úpadcom býva aj v ich záujme.


Čítajte viac: http://ekonomika.sme.sk/c/7405981/dodavatelia-vahostavu-peniaze-neuvidia-firma-dlhy-skrtne.html#ixzz3ERd9xwEc
chyby chyby | 26-09-2014 18:14:18
tých chýb má pán bodkovaný troška viacej nie 4 :D
gulak | 26-09-2014 10:31:07
Typické boľševické eštebácke podnikanie..
pre bodkovaneho | 26-09-2014 08:37:40
,V tom Vasom prispevku,kde chcete niekoho naucit pravopis,som ja nasiel 4.gramaticke chyby.
Makoty | 26-09-2014 01:56:22
http://vybrali.sme.sk/c/Dalsia-rana-subdodavatelom-slusnym-podnikatelom-Vahostav-je-v-konkurze/
Lubo | 25-09-2014 20:12:20
Vy toho nechapete viac, panelak nepozeram, ale mate pravdu tato debata sa tejto temy a uz vobec p. Majka netyka, preto to tu uz nebudem ,, spamovat,,...
pre luba... | 25-09-2014 20:04:53
Nechapem preco sa zapajate do tejto diskusie , ked neviete a nechapete co p.Majko pise, preco to pise. Ak ma nejaky prispevok nezaujima, tak nereagujem, oslovi inych obyvatelov. A co chcete aby organizoval? Snad keby ste vy pisali nieco duchaplne, mohli by sme si pokecat.Vas styl sledujem uz dlhsie, zrejme sa nudite radsej si pozrite ten stupidny Panelak.,
Lubo | 25-09-2014 19:48:15
:))) stale som sa nedozvedel kde to mozem vidiet tvoje ciny a nielen citat tliachaniny a urazky...
.-.-.-. | 25-09-2014 17:43:49
Myslím, že Teba ľahko nájdem. Určite si vo Veľkom Záluží medzi spolupustovníkmi a seberovnými. Ale neboj, psychiari Ťa určite vyliečia. Ja Ťa potom naučím pravopis,a sňáď Ti tá sprostosť z Tvojej gebule samovoľne vypláva. A dúfaj, že Ti tam zostane 5 mg. šedej kôry mozgovej. Na Tvore IQ
/ nie YQ/ bude postačujúce. Tak prajem úspešnú liečbu a keď sa preberieš určite budeš v šťastnom socializme.
Lubo | 25-09-2014 17:20:19
Bodkovany, :)) si usmevny, zabavny, gargraj a taraj :))) podmienky na sametovu revoluciu :)))) a ja vraj len taram v senku pri pive, ty taras len tu, dufam teda ze ma pozves na ten protest ktory budes organizovat, nakolko ty len netaras ale konas... :)) proste miestny bavic...takze kedy a kam?
1234 | 25-09-2014 16:43:27
To je preto ze sa dialnice stavaju lacno.Treba im nadzgat este par milionov,co milionov miliard naviac(Vahostav,Hydrostav a pod).Ved na to mame.Mame na dotovanie sukromnych futbalovych stadionov.Mame na dotovanie zahranicnych firiem.Mame na dotovanie neprisposobilych spoluobcanov.Takze neviem co sa stazujeme.A pan Majko skoda ze si nepozriete neaky fajny denni serial,alebo real show.Neviete o co prichadzate.Alebo viete?
.-.-.-.-.- | 25-09-2014 16:38:44
Ja by som si dovolil konštatovať, že sú možno vytvorené všetky podmienky na zopakovanie Sametovej revolúcie.
Len sa musíme vyhýbať takým, čo len kecajú, zavádzajú a navyše nepoznajú ani svoj materinský jazyk. Ale drístať budú do najvyšších výšin a som presvedčený že aj v slove p..a napíšu YPSILON. Taký nech radšej zalezú na jedno pivo a tam si šíria svoje šenkové keci. Tu je jeden
z kandidátov.

tento lubo: on vie všetko ako Truhlík vo Ferdovi ....
lubo | 25-09-2014 09:43:28
Ja neviem, bodkovany, donedavna si tu pisal pod svojim menom, teraz pises pod viacerymi prezyvkami, vvolavas dojem ako vela ludi diskuje, pritom si to ty sam, so svojim nezamenitelnym stylom pisania...preco to robis?
Pridať komentár
ogrgel minister | 25-09-2014 13:04:00
...a najlepsi bol vcera v spravach ten ogrgel minister dopravy, ktory sa vyjadril, ze on nepredpoklada, ze by Vahostav mohol mat problem dokoncit rozostavane stavby.
...a este horsie je, ze sa i nadalej moze uchadzat o statne zakazky a uplne uz ze najhorsie - aj ich dostane!
To co je uz za maximalnu aroganciu a vysmech nam, zatial este normalne zmyslajucim obcanom SR?!
onanym | 25-09-2014 11:58:58
zmenu moze urobit kazdy z nas. Len treba nefrflat pred hlupymi spravami a ak sa nieco deje, treba sa zapojit. hlavne treba zacat volbami....
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-09-2014 09:44:35
a čo teraz? | 25-09-2014 09:36:33 | - neviem ako Vy, no ja si vecer spravy nezapnem, nenecham si masirovat modzok a nebudem sa odreagovavat ani na telenovelach a ani na trapnych reality show.

Zase nieco napisem vo viere, ze dalsi aspon jeden citatel pochopi, ako a kto moze tento zufaly stav zmenit.
lubo | 25-09-2014 09:43:28
Ja neviem, bodkovany, donedavna si tu pisal pod svojim menom, teraz pises pod viacerymi prezyvkami, vvolavas dojem ako vela ludi diskuje, pritom si to ty sam, so svojim nezamenitelnym stylom pisania...preco to robis?
a čo teraz? | 25-09-2014 09:36:33
Všetci vieme, čo sa na Slovensku deje, že tu máme najnižšie platy a najvyššie ceny (teda v porovnaní k platom). A čo teraz s tým, nič? Zase si len večer zapneme správy, vypočujeme si masáž mozgu a odreagujeme sa pri tupom seriály alebo ešte tupejšej reality show? Neviem, či ste videli Pacha. Tam dráb bil Pachovho otca. Pacho zobral drábovi bič, no starec Pachovi bič zobral a vrátil ho drábovi, aby ho bil ďalej. Bohužiaľ, takí sme my Slováci.
Toto je v nás už stovky rokov.
.-.-.-.-.- | 25-09-2014 09:00:06
Pre lubo | 25-09-2014 08:09:49 , veru schyza, ale nie v mojej hlave. Len tak mimochodom, to slovo sa píše s mäkkým i
teda schiza.
Slovensko | 25-09-2014 08:23:59
To je tak typické.. Firma, ktorá od Ficka dostávala pravidelne všetky najväčšie zákazky za miliardy korun teraz ide krachnut... to je take Slovenské.Že nás tu už nič neprekvapuje.. len čo s tým...?
lubo | 25-09-2014 08:09:49
zase? dobra schyza čo?
.-.-.-.- | 25-09-2014 07:05:36
Tu stačí jeden, jediný rez, ale na správom mieste. Toto je výsledok demokracie. Totálny výsmech právu a spravodlivosti.Eštébák Široký to však dotiahne do konca, reštruktualizácia ho zbaví väčšiny dlhov a on si naďalej bude užívať svoje nakradnuté milióny. A tých čo okradol, tým zostanú len oči preplač, n dlhy, exekútori, rozvrátené manželstvá, depresie a nenávisť k všetkému. Vďaka Ti demokracie. Choď do prdele.
xxyyzz1 | 25-09-2014 06:59:23
Pre roky si vravím...Moja reč,ale my sami dvaja?P.Majko,nečítam moc klebetníky,ale toto je aktuálna a veľmi pravdivá téma.Smola, že sčasti lízla i mňa, ale človek asi vie,kedy v pravú chvíľu odísť.A som rád, že ste "človek".Lenže v tomto začarovanom kruhu sme všetci....o to smutnejšie.
roky si vravím... | 24-09-2014 23:21:46
štrngali kľúče - vivat kapitalizmus - vytúžená sloboda. nikto nepomyslel na slová socializmu - budete "vykorisťovaní kapitalistickou triedou, ..."
tu je následok a nikto sa nepýta na príčinu.

a tak si už roky vravím, nie je načase zobrať do ruky vidly?
sused | 24-09-2014 22:19:05
Vivat slovakia.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign