Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Ďalšia demagógia? (V podaní Ľubomíra Veselického)

Miloš MajkoDátum22. 01. 2014 22:31:43TémaAktuálne témy
200

Včera som sa rozhodol požiadať vedenie mesta o uverejnenie  v elektronickej i tlačenej verzii Seredských noviniek pomerne strohú informáciu o navrhnutých a schválených odmenách poslancov MsZ a hlavnej kontrolórky. Myslím si, že v prvom rade  médium platené z  daní občanov má povinnosť  prinášať informácie o dianí v meste, práci poslancov MsZ a o nakladaní s verejnými finančnými zdrojmi. Nič viac a nič menej.

Text článku, ktorý som e-mailom odoslal na príslušné adresy so žiadosťou o uverejnenie:

Dobry den,

Ako plne identifikovany obyvatel mesta a danovy poplatnik, ziadam tymto o uverejnenie svojho clanku  v najblizsom cisle  Seredskych noviniek – elektronicka a tlacena verzia.

Poslanci MsZ deťom a občanom zobrali a seba odmenili.

Na decembrovom rokovaní  MsZ, si v bode „Zmena rozpočtu“  poslanci MsZ nadelili odmeny. Podľa slov primátora mesta  Ing. Martina Tomčányiho,  boli  na účty poslancov vyplatené už na druhý deň. Štedrú odmenu  vo výške  2000 Eur  pred Vianocami dostala aj hlavná kontrolórka  JUDr. Zuzana Horváthová.

Treba pripomenúť, že návrhy  poslancov Kyselého a Kalinaia neboli nijako odôvodnené ani pred a ani na samotnom rokovaní zastupiteľstva.

Tento krok poslancov sa pochopiteľne nepáči mnohým občanom. Požadujú jasné vysvetlenie za čo poslanci odmeny dostali a v prípade hlavnej kontrolórky aj čo nad rámec  pracovných povinností  pre mesto urobila.

Vysvetlenia napriek viacerým e-mailovým  a tiež verejným žiadostiam  adresovaným  ako poslancom MsZ tak hlavnej kontrolórke, sa však občania doteraz  (21.01.2014) nedočkali. Iniciatívy zorganizovať diskusiu sa síce ujal poslanec  Sidor, no ani tá sa dodnes neuskutočnila.

Pripomíname, že poslanci MsZ s odvolávaním sa na zlú finančnú situáciu iba nedávno schválili zvýšenie daní z nehnuteľností  a minulý rok tiež navýšenie poplatkov za materské školy o viac ako  100%.

Je zarážajúce, že  v situácii, kedy vidia v rozpočte málo peňazí pre naše deti,  na svoje vlastné vianočné odmeny z rozpočtu mesta  (teda nás všetkých)   peniaze našli.

Miloš Majko

 

Včera bol môj článok uverejnený v internetovej verzii SN. Následne dnes sa nad mojim príspevkom objavil článok podpísaný  Bc. Ľubomírom Veselickým, viceprimátorom mesta nasledovného obsahu:

 

Oznam obyvateľom Serede

Dňa 21.1.2014  bol na tejto stránke zverejnený list Miloša Majku pod názvom „Poslanci MsZ deťom a občanom zobrali a seba odmenili“.

K jeho obsahu podávame túto informáciu.

Primátor mesta žiadnemu médiu ani osobe nehovoril o dni výplaty odmien poslancov.

(Po podpise uznesenia MsZ o schválených odmenách poslancov boli na účty poslancov odoslané 12.12.2014.)

Táto informácia zverejnená pánom Majkom nie je pravdivá.

V ďalšej časti článku pán Majko píše že: Vysvetlenia (k schváleným odmenám) napriek viacerým e-mailovým  a tiež verejným žiadostiam  adresovaným  ako poslancom MsZ tak hlavnej kontrolórke, sa však občania doteraz  (21.01.2014) nedočkali.

Pán Majko zamlčal skutočnosť, že poslanec M. Sidor mu mailom 18.1.2014 oznámil, že :

 „ Stretnutie na temu „odmeny“  sa ukutocni

 Dna  3.  Februara  2014   o 17,00 hod  vo velkej zasadacke MU Sered“

            Publikovanie nepravdivých informácií a zamlčanie súvisiacich skutočností vnímame ako zámernú snahu autora o diskreditovanie volených funkcionárov mesta, ktoré nie je dôstojné občana, ktorý sa považuje za nezávislého. Nezávislosť pána Miloša Majku  na pravde je teda jeho vizitkou.  

Autor: Ľubomír Veselický, zástupca primátora mesta Sereď

 

Červenou farbou som si dovolil v článku   VEREJNE   publikovanom o mojej osobe  zvýrazniť  podstatné veci.

Myslím si, že patrím medzi maximálne tolerantných, trpezlivých a chápavých občanov nášho sľubne sa rozvíjajúceho mesta, no niekedy aj ja musím povedať - dosť ! Dosť demagógie za finančné prostriedky nás všetkých a dosť v médiu, v ktorom ak priamo nie je v príspevkoch občanov cenzúra, tak minimálne sú za vyjadrenie názoru či dokonca prezentáciu informácií ziskaných z oficiálnych zdrojov verejne obviňovaní z pokusov o diskreditáciu vedenia mesta.

Prečo? Nuž tak sa teda pozrime na ďalší  zúfalý výkrik pána viceprimátora (mytológa) Veselického, tvorcu aspoň desiatich mýtov podrobnejšie.

Pán Veselický ma verejne obviňuje zo šírenia nepravdy v dátume, kedy mali byť odmeny odoslané na účty poslancov MsZ - ja v článku uvádzam nasledovné:

"boli  na účty poslancov vyplatené už na druhý deň"     a pán Veselický vo svojom článku uvádza nasledovné:  "(Po podpise uznesenia MsZ o schválených odmenách poslancov boli na účty poslancov odoslané 12.12.2014.)"

Čitateľ nedostatočne znalý problematiky si môže myslieť, "ako ten Majko účelovo klame! Odkiaľ berie tie nezmysly?"   Takže odkiaľ čerpám informácie?

O informácie som v súlade so zákonom o Slobodnom prístupe k informáciám   požiadal primátora mesta (e-mail pre istotu zasielam aj na adresu prednostu úradu, viceprimátora a na minimálne jeden kontrolný e-mail) s konkrétnou otázkou a dostal som aj konkrétnu odpoveď:

otázka: "-  ak boli odmeny schvalene, kedy budu (boli) – ziadame uviest datum , uhradene na ucty prijemcov?"

odpoveď:  "Úhrada prebehla do nasledujúceho pracovného dňa: 11.12.2013"

Halooo, pán Veselický, niečo nám tu nesedí ! Nerobte si srandu z legislatívy a z občanov, ktorí Vas platia. Ste verejným činiteľom, voleným zástupcom občanov a na  MsÚ zastávate významný a nie zle platený post. Niekto tu klame, to je pravda. Ale kto?  Stále trváte na tom, že som to ja?

Ďalej pán Veselický uvádza, že pán primátor nikdy nepodal žiadnu informáciu o odmenách - podal. Totižto za všetko čo oficiálne odchádza z MsÚ zodpovedá pán primátor ako štatutár. Áno, môže vyhotovením písomností poveriť aj inú osobu, no nezbavuje sa tým zodpovednosti. Môže sa snažiť nevyjadrovať, nepodpisovať a pod. Stále však de jure zostáva štatutárom mesta, berie za to plat a nesie aj patričnú zodpovednosť.

Hovorcovia a  virtuálne prenášanie zodpovednosti je marketingový ťah pre zachovanie si mena povedzme v citlivých otázkach pre ďalšie účinkovanie konkrétnej osoby  v politike či konkrétnej funkcii - platí všeobecne.

Následne pán Veselický kritizuje moje vyjadrenie týkajúce sa stavu, kedy v čase písania článku (pre istotu som uviedol aj dátum)  sme sa napriek našim žiadostiam nedozvedeli dôvody udelenia odmien ako poslancom MsZ, tak hlavnej kontrolórke. Je to snáď klamanie? Dnes sme všetci o deň starší a odpoveď sme nedostali stále.

To, že poslanec   Sidor  oznámil nejaký dátum neznamená, že dodržal to, o čom spolu verejne rokujeme už snáď on nového roka. Poslancovi Sidorovi som vo veci odpísal na jeho príspevok a očakávam jeho odpoveď. A verím, že nielen ja. V článku som teda neklamal a ani nič nezamlčoval.

- - -

Ľuboš, napíš verejne - prečo to robíš? Stále nemáš pocit, že Tvoje bezhlavé obhajovanie neobhájiteľného je kontraproduktívne a už prerastá do osobných útokov? Nie je jednoduchšie splniť si povinnosť danú zákonom a občanom poskytnúť vyjadrenie, na ktoré majú právo? Veď väčšina z nich maká v robote celý mesiac ani nie za štvrtinu toho, čo ste hlavnej kontrolórke nadelili navyše k jej mimoriadne slušnej výplate a to  naraz ! Povedz, stojí Ti za to, takýmito útokmi  verejne ponižovať mňa, seba a aj každého slušného občana? 

- - -

Vážený pán  viceprimátor Mesta Sereď a poslanec  MsZ  Ľubomír Veselický, vo svojom článku uverejnenom zatiaľ v elektronickej verzii  SN, ste ma neoprávnene ohovorili a obvinili zo snahy kompromitovať volených funkcionárov. Predložil som Vám podklady, ktoré svedčia o opaku. Nie ja som ten, kto by používal lož ako metódu demagógie a účelového informovania občanov v médiu, ktoré Ti osobne nepatrí. Používam podklady oficiálne získané od úradu, na ktorého chod sa finančne skladám aj ja (možno som sa už len skladal).  Vy ste verejne dokázali, že s údajmi manipulujete tak, ako Vám to kedy vyhovuje. Verejnosti poskytujete o jednej veci informácie rozdielne a zavádzajúce.

Pán Veselický, iste ma poznáte natoľko dobre, že pochopíte moju snahu dať  Vám šancu za  Vaše verejné tvrdenia a obvinenia mojej osoby sa do  24 hodín verejne ospravedlniť. Ospravedlnenie žiadam uviesť pod Vašim plným menom a funkciou ktorú zastávate tam, kde ste o mne verejne prezentovali informácie nezakladajúce sa na pravde. Zároveň Vás žiadam o zaslanie uvedeného ospravedlnenia e-mailom na adresu:  majko@majko.sk.

Už dnes Vám týmto oznamujem moju žiadosť vo veci vystúpiť na najbližšom rokovaní  MsZ a svoje pohoršenie nad Vašim správaním prezentovať pred poslancami  MsZ.

Miloš Majko


P.S.: To, že v tak závažnom materiali neuvedieš ani správny rok  prehliadnem a komentovať radšej nebudem...


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
obcan | 17-02-2014 20:10:26
len tak pre zaujimavost horvathova nie je Judr. ale ako sama uvadza Mgr.
obcan | 17-02-2014 20:10:04
len tak pre zaujimavost horvathova nie je Judr. ale ako sama uvadza Mgr.
celkom červený | 17-02-2014 19:44:50
. akropolis adieu........ zaspieval on, alebo iní ho poslali do ..... adieuriti..
sintavanka | 17-02-2014 18:37:31
takto robil aj v jednote
celkom červený | 17-02-2014 17:41:45
....... akropolis adieu........
Vladimír Herega | 17-02-2014 17:14:33
K takýmto hlúpym výhovorkám, zo strany zástupcov mesta je len ťažko niečo dodať.Je bohužiaľ dosti smutné, že človek ako on, zastáva tak závažnú verejnú funkciu akou hovorca Msú nepochybne je.Keď si odmyslím jeho historické znemožnenie sa v súlade s cisternami s pitnou vodou, o ktorých sa dozvedel až z mailu, tak sa dá povedať len toľko, že čo vyjadrenie to báchorka.Nuž p.Veselický, ja ako daňový poplatník som doslova zhnusený, keď vidím kam idú moje peniaze a ktosi ich rozdeľuje len tak hala bala.Do dnes ste ľuďom neodpovedali na závažné otázky, začo ste si nadelili odmeny keď v Seredi s prepáčením skapal pes a 99% projektov, ktorými sa hrdíte boli navrhnuté a zstrešené s financiami za býv. vedenia.Je dosti smutné, že sa hrdíte tým, že máme v meste cca 50 kamier, no pýtam sa, koľko z nich je funkčných?Pýtam sa prečo na mestskom cintoríne, kde chodia denne stovky ľudí, nielen cez deň ale aj večer sa zastavia z práce atď, nesvieti jediná lampa??Akým spôsobom bola splatená dlžoba za vodu vo výške cca 65000 eur, ktorou tak veselo šafárili naši spoluobčania na Cukrovarskej?Z akého dôvodu boli zvýšené poplatky do MŠ?A na záver, čo sa týka výzvy p.Sidora, nuž p. Veselický, my sme občania tohto mesta, nie Vaši poskoci.Vy sa máte zodpovedať nám, nie opačne.My platíme Vás, nie Vy nás.Nazýva sa to demokracia, je tu už od 89ho, i keď v podivnej forme ale je. Tak si nato zvyknite, a keď sa Vám to nepáči, dajte úradu adios.
jednotar | 17-02-2014 14:51:30
ked ho nemohli uz strpet ani v jednote galanta kde pracoval pradtym ale na urad v seredi je dobry. a aky je dolezity. pan h.....
Jozef | 17-02-2014 11:06:06
... a kedze pisanie ho neprestalo bavit a jeho myty uz nefrcia, tak zacal robit do reklamy. Vid SN.
Len ci to aj tie spolocnosti mestu zaplatili?
Či?
Peter | 17-02-2014 10:31:47
Koľko je v politike pán Veselický?Neskúmajme v akých farbách ,ale ako dlho a čo sa za ten čas naučil.Nič!Nič a ani nemá toľko pudu sebazáchovy aby nejaké vyjadrenie ,ktoré chce pustiť verejne do éteru dal prekontrolovať ,overiť niekomu kto tomu rozumie!To znamená čo si myslí o občanoch,ktorí ho volili!Myslí si že sme všetci blbší ako je on sám a teraz ak niekto poukázal na pravý opak,tak kope okolo seba a ani nevie ako sa zakopáva sám!Ak úroveň mentality našich radných je na tejto úrovni,tak ani úroveň v mete nebude vyššia,lebo skrátka nedokážu kapacitne reálne rozmýšľať a konať!
Jozef | 17-02-2014 07:51:04
ozaj, tych 24 hodin uz preslo?
celkom červený | 24-01-2014 09:31:01
Je len veľká škoda, že zmenou politického trička resp. názorových Salchovov sa nemení aj farba pokožky u politikov.Svetlo sveta pri toľkých otočkách by uzrela určite nová, zatiaľ nešpecifikovaná farba. Určite by dostala názov POLITICUM.
Jozef | 24-01-2014 08:04:32
v pripade mojho oblbeneho mytologa asi ani tak o sedu koru nejde, skor sa jedna o charakter a naslednu zmenu satnika.
A tym samozrejme aj zmenu slovnika.
celkom červený | 24-01-2014 07:57:52
Samozrejme s tými nohami máte pravdu.Lenže v tomto prípade sa prioritne jedná o šedú kôru mozgovú.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 24-01-2014 04:01:51
Nie som prioritne za pravne riesenie veci tam, kde to nie je nutne. A verim, ze prave v tomto pripade Lubos uzna svoj omyl a bude to riesit skor ospravedlnenim.
Ved kon ma 4 nohy a potkne sa...
mychal | 23-01-2014 20:55:27
za tie prachy, co si tie ***** nadelili mohli instalovat v tomto ghete zopar kamier.....
celkom červený | 23-01-2014 18:51:09
Pán Majko, nepredpokladám ani len štipku sebareflexie od pána Veselického. Ja to až tak zle nevidím, žaloba na ochranu osobnosti a samoška aj podanie na Okresnú prokuratúru vo veci podozrenia so spáchania trestného činu.V tej trestnej preto tak všeobecne a opatrne a výslovne ponechanie na posúdenie prokuratúry , aby sa zbytočne niekto nemohol domáhať odškodnenia, ak prokuratúra v jeho konaní nezistí naplnenie skutkovej podstaty niektorého trestného činu.
pre:jozef f. | 23-01-2014 18:27:13
Ach,veru!
jozef f. | 23-01-2014 18:01:50
ad Majka | 23-01-2014 17:39:56 ...a azda si aj pamätate ked L.V. pisaval aj do slavneho casopisu "MOST", ked uz nebol kontrolorom mesta, tusim za primatora Lehotu, kolko zlce dokazal vypustit vo svojich prispevkoch. A boli casy ked aj s panom Majkom intenzivne spolupracoval pri prispevkoch - ci do novin, ci na internet. Ale casy sa menia a v zasade aj ludia. Ci nie ???
pre p. Majka | 23-01-2014 17:52:12
Prajem všetko najlepšie k meninám a máte palec hore zato , ako sa viete obhájiť - narozdiel od nemenovaných a predsa všetkým známi :D Vaše vyjadrovanie a vyjadrovanie naších hore sedkov svädčí o všetkom. Ste super, fandím vám a ešte raz všetko najlepšie. Katarína
Majka | 23-01-2014 17:39:56
Teraz si spätne spomíňam na príspevky p.VESELICKÉHO,keď bol "iba" radový zamestnanec MsU.Všetky jeho kritiky a komentáre som rada čítala,pretože sa javil ako spravodlivý a pravdu písiaci občan.Či to bolo len naoko,aby sa dostal tam,kde je-už aj tak mi to vychádza podľa toho ako sa správa.Kde by si p.poslanci priznali šafárenie a odmeny za nič,radšej urobia vinným tých čo píšu pravdu.
a to keby ste vedeli | 23-01-2014 17:20:27
ako sa pekne zo Zs Komenskeho stava krasne odkladisko mestskych poslancov, oni sa tam mnozia ako huby po dazdi, za chvilu tam budu mat aj hniezdo
pre jozefa | 23-01-2014 16:42:51
neviem ako vy , ale ja nemám ten pocit že p. novinára tu osierajú, ja vidím že vačšinou mu dávajú zapravdu. Určite nájde sa kde tu niekto proti nemu, ale ved to si vieme domysliet odkial vietor fúka. A vy k nim asi tiež patríte. Aj ja p. Milošovi Majkovi gratulujem k meninam a prajem mu pevné nervy
celkom červený | 23-01-2014 16:09:09
Toto je fórum pre všetkých a teda je jasné, že sem prispieva hodne ľudí, ktorí vedenie mesta tvrdo podporujú. Nato majú plné právo. Stačí sa však pozrieť na ich pravopis, vetnú skladbu a najmä na ich slovník. V tom momente viete čo sú to za expertov, ktorým takýto stav vyhovuje. Stačí raz za štyri roky zadára päť párkov, dve pivá s plesnivý chlieb. A idú voliť len taký treskot. Podľa mňa stačí, aby k voľbám išlo aspoň 30 % voličov mesta a zmeny sú tu. Ten taký treskot!
Jozef | 23-01-2014 16:01:01
Vraj pan novinar, ked Ta tu uz kazdy(skoro) osiera, tak aspon odo mna prijmi blahozelanie k meninam.
A polepsi sa.
Obcan | 23-01-2014 14:54:32
p. občan | 23-01-2014 10:20:35

Neviem ci to patrilo mne-ach ten makcen :-)))ale ak ano,tak som si to este raz precital po sebe a vyslo mi ze sa nemylim.
Dokazom je aj Vasa reakcia p.poslanec,zle je ze poslanci nerobia skoro nic dobre,myslia viac na seba a svoje kseftiky ako na obyvatelov a co je este horsie,oni vedia ze maju ludia pravdu a aj tak ju nepriznaju,radsej budu utocit.
Takto utocil na kazdeho jeden byvaly premier SR,vsetci boli zli len on bol ten naj a dnes je na smetisku dejin.
Ja s tym Majkom nemam nic spolocne,len mi ako neznamemu umoznil za svoje prachy vyjadrit nazor.
Presny opak toho ako by ste najradsej umlcali ludi,pomaly aby tu vznikol kult osobnosti ako kedysi bol o Stalinovi,alebo dnes v Severnej Korei.
To by sa vam tam vsetkym hodilo,len nemozete zabudat ze je uz 25r po revolucii a aspon aka-taka sloboda prejavu tu je.
Co sa urovne diskusii tyka povazujem ju za jednu z najlepsich v nasich mediach,kazdy kto uz neake cital si vie urobit svoj obraz.
Ak sa aj vyskytla neaka vulgarnost,tak bola zmazana a pisatel varovany.
Opakujem,kazdy verejny cinitel sa tam hrabal dobrovolne a musi ratat aj s kritikou.
Ked sa mu da priestor na vyjadrenie,tak zacne utocit a kopat na vsetky strany.
Aj to je urcity prejav.
Občan | 23-01-2014 13:39:34
Vraj pán nemá inú možnosť.
Vraj ptrebuje čitanost kôli reklame.
Vraj na kohútiky na dotácie môže zabudnuť.
Vraj nikto s ním už nekomunikuje.
Vraj potrebuje denne hociaký článok len nech je.
Vraj za peniaze si necha kolená odvrtat obidve.
Vraj tak platil ludí že uz nema ani zamestnanca.
Vraj vsetko na tejto stanke je len a len pre občanov.xixi
Ivan | 23-01-2014 13:06:23
to Anonym | 23-01-2014 12:13:49. Aj takúto podobu má diskusia v SN:
"Slavo Pasternak · Najlepší komentátor
poslanci a hlavna kontrolorka si vzdy zasluzia,aj ked na nic ine nebude,zijeme predsa na slovenskom absurdistane,ved je odkial si brat priklady,urad vlady,ani 150 vyjebancov v tom nasom akoze parlamente hovno robi,ale peniaze si za to urcite zasluzia...skurveni,nenazrani,akoze zastupcovia ludu...ta poslanecka chamrad nema ziadnu chrbtovu kost,ziadnu kulturu,ziadnu ....nic....."
Jozef | 23-01-2014 12:20:33
...a este pre porovnanie tvrdenie LV dnes(hore v clanku) a v roku 2010.

"Problém vidím takto. Možnosť zverejniť názor na vedenie mesta či už v SN alebo na stránke seredonline.sk nie je pre niektorých funkcionárov ale aj samotných zamestnancov mesta vôbec príjemný. Najmä ak ide o tvrdú kritiku. Z tohto hľadiska by bolo priam "ideálne" všetky kritické pripomienky prednášať osobne pánovi primátorovi. Iba na jeho rozhodnutí by potom bolo, či vo veci bude konať, alebo nie. Navonok by ale žiadna kritika neexistovala a to by bolo akože dobre. Oficiálne dobre."

"Seredonline.sk je unikátnym príkladom dobrovoľnej spolutvorby vysoko aktuálneho média, ktoré nemá obdobu v širokom okolí. Málokto si ale uvedomuje, že celú ťarchu finančného krytia zabezpečuje jeden človek, a tým je pán Miloš Majko, a že bez jeho základného vkladu by schopnosti všetkých prispievateľov ostali nevyužité. Preto s istou dávkou smútku vnímam odmietavé postoje k požiadavke, aby mesto v rozpočte počítalo aj s podporou seredonline. Pomoc mesta vôbec neohrozuje nezávislosť tejto stránky. Zárukou v tomto pripade je osoba jeho vlastníka, ktorý nielen za uplynulé dva roky, ale ani predtým zo svojich základných postulátov nikdy neuhol. V tomto prípade nemôžeme hovoriť o natiahnutej ruke, ktorá hovorí dajte a my potom dáme tiež. Tu hovoríme o ponuke, ktorá hovorí: "Pozrite, toto sme dokázali, a spolu dokážeme ešte viac."

Snad o tej svojej premene napise novy mytus.
Anonym | 23-01-2014 12:13:49
Skončite s tym , Sered ide do predu, a že tu sa háda Majko s Veslickym nikoho nezaujíma.
Články zo strany majka len čo zlé a horšie, veselický oponuje . Ľudia vidia a neni sú sprostí a volakomu vadí aj to že veslicky je hovorca, závidí mu dôchodok ale na robotu sa nepýta.Skôr je problém že majko sa nedostal do VUC za poslanca .
Stretnite sa dajte si po čuni a je to.
Sú to majkove noviny,tak čo a keď je anonymná diskusia nečakajte inú úroveň .
pre Veselickeho | 23-01-2014 11:01:48
Vraj ste iba handra v rukach primatora ktory vas pouziva ako naraznik. Vraj Martin lize smotanu a Lubos zameta a schytava rany. Vraj Lubos bude mat dobry dochodok ved sa pocita poslednych 5 rokov. Vraj Lubos nie je taky, vraj su Lubosovia dvaja. Jeden z minuleho obdobia a jeden dnesny. Ale ten dnesny nie je skutocny Lubos, to je iba jeho Avatar, maska, kona povinnost cez vnutorny boj. Lubos, nejde o velkost vlka v boji, ide o velkost boja vo vlkovi. Zobud sa.
p. občan | 23-01-2014 10:20:35
Prečitajte si po sebe viac krat vas rozsihly prispevok a ked si sparujete styl a rozsiahlost co vam vyjde ?
Komu ide o obcanov a o toto mesto?
Novinarom?
Ludia ktorí robia dobre neptrebuju to dokola pisat a napadat vsetkych okolo.
Jozef | 23-01-2014 10:11:05
Obcan, na Tvoje slova
" Ak ho to tam nebavi,nech to nerobi,ved ho tam nikto nedrzi.
Preco sa tam hrabe ?"
zareagujem citatom z rozsiahleho diela mojho oblbeneho mytologa, ktore publikoval vo "svojom" mestskom mediu:

....."Pokúsim sa iba formulovať signály, ktoré v širšom kontexte táto informácia vysiela.

Prvý je správou pre tých, čo sa odhodlali niečo pre spoločnosť robiť a sú vo verejných funkciách. Počítajte s tým, že vás beztrestne môže hocikto a hocikedy opľuť, pohaniť či lživo obviniť. Nadávku idiot chápte iba ako tréning na posilnenie vašej psychickej imunity.

Druhý je posolstvom pre tých, čo by chceli kandidovať v budúcnosti . Počítajte s tým, že budete riskovať svoje súkromie a zdravie pre ostatných. Verbálnym útokom a negatívnym tlakom vystavíte aj svoju rodinu.

Tretí je informácia pre tých, ktorí slušnosť poznajú iba ak sa týka ich samotných. Osoby verejne známe sú zodpovedné za všetko s čím nesúhlasíte a preto si okrem prejavov vášho hlbokého opovrhnutia nič iné nezaslúžia."
(cely skvost najdete v jeho"sobranych spisoch")

co vsetko si ti politici, ci uz mali, alebo velki musia pre nase blaho vytrpiet. A napriek tomu sa tam cpu jak pominuti.
Obcan | 23-01-2014 09:48:12
Majko sa pyta na uplne bezne veci,Majko venuje svoj cas a peniaze na co by sa iny davno uz vykaslal,Majko ma trpezlivost vacsiu ako slon,Majko sa zastava beznych ludi voci ,,oligarchom,, atd... a ti za to z neho chcu spravit verejne nepriatela ludu,lebo nepatri sa aby luza sla proti slachte,aby sa im videlo pod tie krive prsty...
Toho pana poznam len z medii a skoro na vsetkych fotkach zazera akoby mu niekto zjedol veceru.
Ak ho to tam nebavi,nech to nerobi,ved ho tam nikto nedrzi.
Preco sa tam hrabe ?
Uz to tu bolo pisane x krat ale tak ak si to dotycny pan nevsimol,napisem to velkymi pismenami:

VY STE LUDOM ZDVIHLI DANE A POPLATKY NA ZAKLADE TOHO ZE MESTU CHYBAJU PRACHY A NASLEDNE STE SI NADELILI PRACHY PRE SEBA A ESTE ZBABELYM SPOSOBOM OBALENYM DO ,,ZMENY ROZPOCTU,,
AKO CHLAP TEDA PRIDEM PRED NICH A OBHAJIM SI TO,NIE SA SCHOVAVAT AKO MALI CHLAPCI KED ROZBIJU OKNO.

Cesi maju na to dobre slovo-takych volaju ,,prizdisraci,, a to vas tam vsetkych co ste si nadelili (nezavidim) presne vystihuje.
Vy nemyslite na obyvatelov mesta,ale len na seba a mozete vraviet co len chcete,podstatne budu vzdy len ciny,tie vravia za cloveka a nie prazdne reci.
Co sa tyka toho poslanca co chcel spravit to stretnutie ze to vysvetli,tak ak som to spravne pochopil,ten termin je obycajne planovane zasadanie na mestskom urade,takze zase pohrdanie obcanmi mesta,aj ked p.Majko povedal ze ma dostatocny pocet ludi-uznavam ja bych tam nesiel, aj neutralne miesto,stacilo dohodnut cas.
Stacila obycajna OCHOTA.
Aby som len nekritizoval,co sa tyka uvedenia spatneho roka,da sa pochopit ten preklep a nepozastavoval by som sa nad tym,kazdy vie ze myslel minuly rok.
Občan | 23-01-2014 09:29:42
Dal pán Sidor termín stretnutia 3. 2. 2014 ?
Dal .
A slová , že podľa slov primátora ...sú tiež nie celkom pravdivé.

A tiež pokiaľ sa jedná o škôlky tiež nie je to celkom pravda.
Z nákladov na svoje dieťa hradí po zvýšení :
Rodič 12 %
Mesto 88%
Zdá sa Vám to , že by to malo byť inak?
Väčšina rodičov pomáhala aj pomáha, niektorí viac , niektorí menej. Bolo to tak vždy.
arogancia | 23-01-2014 09:21:43
je to cele arogancia zo strany zastupitelov mesta. Ved takto to nerobili ani mecenasi z pred roku 1989! Vteda bol aj vlk syty a koza cela!
občan | 23-01-2014 06:56:22
Už je čas vymeniť celé vedenie mesta počnúc primátorom,vyceprimátorom až po poslancov.To čo robia už nemá obdobu.
Johnny | 23-01-2014 06:46:42
Dovidenia pán Veselický.
Otec | 23-01-2014 02:16:40
Ja im tie odmeny nezavidím,lebo kto je pri koryte si chce polešiť,pozrite sa na ministrov,hraju divadlo akoze sa medzi sebou neznasaju aby verejnost mala o com trepat,pritom mimo medií su vsetci ruka v ruke a najlepsi kamarati. Tam ide o miliony. Nie toto o com tu pisete! Primator si urcite odmenu zasluzi aj niekolkonasobe vacsiu,no aby bol aj vlk nazraty ,aj ovca cela,muselo sa odklepnut pre vsetkych,co je nespravodlive,pretože su tam darmožráči,co imituju nejaku funkciu ako napr. pán s plesinou ako Sam Houkins,alebo s fúzami ako mrož.
Velke minus pani poslanci a palec dole za tie materske školky ktore musia sponzorovat rodicia. Posrate farbicky a papier na kreslenie si musia kupovat z vreckoveho. Dali ste tam jednu tabulu s projektorom,ktoru ste vykazali raz takou sumou. Televizor,vysavac,dvd a na ine sa vyskladli rodicia,kazdy kolko mohol. A raz do tyzdna tam poslete mestku policajtku akoze vam zalezi na bezpecnosti deti. Učí ich take veci,ktore davno poznaju. Tie decka potesia skôr najake pomôcky alebo vylet napr.do zoo atd,ktory by im nemuseli hradit rodičia ako všetky taketo akcie doteraz!
Pozor,mozno vam tie decka nakopu rite ked vyrastu a z vas budu dôchodci!
V tomto davam + p. Majkovi!
Juraj Kukla | 22-01-2014 23:48:57
Z praxe viem, že novodobí grófovia, inými slovami majitelia miest a obcí sa radi odmeňujú, lebo im kráľovské platy stále nestačia. Bežný ich šport je, že podaným občanom potom zvyšujú dane. U hlavných kontrolórov bývajú odmeny za to, že majiteľov obcí a miest nekontroľujú a u poslancov za to, že bezhlavo dvíhajú ruky za všetko, čo im podstrčia.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign