Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Ďalší díler zo Serede zadržaný policajtmi z NAKA

159

MVSR |MM|   Minulý týždeň v stredu (27. 04. 2016) Národná kriminálna agentúra zasahovala proti dílerom pervitínu v nitrianskom a trnavskom regióne. Zadržala tri osoby, dve z nich skončili vo väzbe a hrozia im vysoké tresty.

Policajti z Národnej kriminálnej agentúry zadržali Viktora L. (30) vo vozidle v Seredi a Rolanda Š. (39) pri domovej prehliadke v Tvrdošovciach spolu s ďalšou osobou. Vykonali tri domové prehliadky, jednu prehliadku nebytových priestorov a jedného motorového vozidla. Zaistili presne 181,468 g metamfetamínu, ktorého hodnota by bola na čiernom trhu približne 10.000,- eur. Zaistili tiež 15.000,- eur v hotovosti.

Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry Viktora a Rolanda obvinil z drogovej trestnej činnosti, za čo im v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov. Obaja sú stíhaní väzobne.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Chore hlavy.... | 15-05-2016 16:29:30
Co by ste aj robili keby ste neriešili iných!!!
Bojovník pre Nely | 15-05-2016 10:55:02
Ale tu sa intenzívne bojuje proti alkoholu,aj včera padlo niekoľko bojovníkov,ale to sú taký osamelí vlci.Keby ste netvorili odlučenecké skupinky,ktoré bojujú s metanfetamínmi a neoslabovali armádu bojovníkov proti alkoholu a intenzívne sa zúčastňovali na likvidácii tých destilátov,sila boja by bola väčšia.V jednote je sila.Ja osobne mám modrú knižku a nebojujem v prvej línii,ale držím palce.
Pre Nely | 15-05-2016 09:21:42
Boze dobry, Ty si chodil vobec niekedy do skoly? Tolko pravopisnych chyb hadam ani nie je mozne urobit
Pre Petra | 15-05-2016 01:56:57
;)sam si vypatlany :)
Pre anonym | 15-05-2016 01:54:23
Sam nemas mozog keby si ho mal tak tu neriesis p....a staras sa sám o seba!! Bajlahsie sudit dryhych a ohovarat preco sa nepodpises nech preberieme aj tvoj zivot trosicku no...lebo si zakomplexovany chudak ktory po vyplateny sekov nic nema a zavidi aj nos medzi ocami co ta po druhych v o beru a neberu keby si mal zaujimavy zivot nemusis tu riesit kto ma v hlave a kto nema ale ked si zistim tvoju IP adresu potom si to vysvetlime co ti na to?uvidime ci potom tvoj mozog bude tak rychlo pracovat!!:)
anonym | 14-05-2016 20:49:01
Podla urovne slovenciny dalsi fetak. Cim to je, ze vsetci co obhajujete drogy ani neovladate slovencinu? Ze by sfetovane mozgy?
Nely | 14-05-2016 20:09:27
Bojujte proty alkohulu.statystyka dokazuje ze to robi viac zla vo svete a dokonca legalne.nafetovany je hiper aktyvny takze skor ta zrazi opilec a zabije nekde podrazdeny alkoholik ako fetak,ale ktomu sa nikto nevijadruje lebo ste vsetci opylci alebo aspon raz zacas si date takze ste co???zavisly.cize to iste co fetak.teraz som zvedavi ako sa opilci tu budu vijadrovat kedze ste to iste co tu sudite a takisto krcmary a barmany.no podte dotoho nech sa zasmejem nad novy komentmy
Peter | 14-05-2016 12:36:01
Títo vypatlanci,čo obhajujú dílerov a podobnú háved nikdy nemali a nebudú mať kľudný a usporiadaný život.Skôr či neskor sa prejavý komplex zo stresu a psychycké poruchy ako paranoja astrach.To im prajem,ale núti niekto niekoho aby tie drogy kupoval a užíval?
pre gulag | 14-05-2016 10:59:25
Doba je zlá, niekto zvláda realitu triezvou hlavou, tí poslabší jedinci si musia pomôcť únikom z reality. Psychicky málo odolní. Človek, ktorý to má v hlave urovnané, je zvyknutý na stres, na každodenný prídel povinností, ten si drogami pomáhať nepotrebuje. Drogy berú sráči, ktorí nedokážu v dnešnom svete fungovať. V živočíšnej ríši takých slabých jedincov ich vlastní odpracú zo sveta.
gulak | 14-05-2016 10:12:05
Mňa by celkom zaujímalo..že,čo vedie človeka k tomu,aby bral drogy...prečo s tým začínajú..
pre uz stacilo | 14-05-2016 08:26:12
Čo to tu melete,keď Vam stačí,tak to nečítajte,a ešte te výrok;každá koruna dobrá;,nikdy nebude stačiť,musí sa to potierať za každúcenu,sskústesa pporozprávať S ludmi,čo stratili k voli drogám blizkeho!A nemusíte stále porovnávať,S alkoholom ,jedno zlo neospravedlňuje ešte vyššie zlo.Každá normalna spoločnosť musí čo najtvrdšie bojovať proti vsetkemu,čo robi ludi závislých na drogách .
Uz stacilo | 13-05-2016 21:55:49
Boze preco stale nedate tym ludom pokoj?sme na slovensku takze pomozme si ako sa da,ved sa hovori kazda koruna dobra.treba vychovat deti slusne a nie im fajcit do tvare a slopat alkohol pri nich od malicka a potom sa nemusite bat ze budu fetovat.
pre Zakomplexovanci | 12-05-2016 22:24:31 | 13-05-2016 10:20:59
ty uz mas riadne preje*any mozog z toho pika.
anonym | 13-05-2016 09:26:59
Po tom co zastancovia predaja drog neuspeli s temou zavisti, skusaju to dalsim zaporom v zivote \"zavistlivym, ktori rano vstavaju do prace\". A tym je nuda v ich zivote. Iste, keby som mal zit v neustalom strese, kedy si po mna pridu, tiez by som to vnimal ako nie nudny zivot. Ale ani toto sa neda, chvalabohu, zavidiet. Mimochodom, kde je vacsia nuda? Doma, v klude alebo v Leopoldove?
Zakomplexovanci | 12-05-2016 22:24:31
Nastaviť budík a šup do hajan lebo rano zaspite do práce velka nuda tie vase zivoty čo? Ľahšie je si sadnut pred počítač a ohovárať tu a riešiť cudzie zivoty vy nuly!!! Nikdy to nezastavite ani vašim deťom sa nebude chciet muklovat niekolko hodin v praci a priniest domou k...ked poplatia seky..ale vy si asi myslite ze touto duchaplnou debatou nieco zmenite pustite si radsej vecer spravy ako nejaka chudera porodila a dala dieta do mraznicky to sa vam zda normalne?až lebo ine veci ktore tu nebudem ani menovat co sa robia vo svete alebo na svete to je jedno toto len pise asi jedna a ta ista osoba co potrebuje stale rýpať a strkat svoj nechutný nos tam kam nepatrí!!! Ale ved..
BLBÝ LIDI TAKY LIDI A PÁN BUH JE MÁ Rad!!!
anonym | 12-05-2016 21:27:17
Lexa mas moj obdiv. Tiez sa cudujem tomu ako niekto pride na to, ze ide o zavist. Ale ti materialne zalozeni na vsetko tak pozeraju. Oni so zavistou vyrastaju, zavist je ich motivaciou a logicky tu zavist podsuvaju aj tym, ktorym zavist nic nehovori. Je to o hodnotach a u tych ludi je zavist v popredi. Preto ju stale spominaju.
názor | 12-05-2016 18:16:37
pre lexa

Páči sa mi tvoja posledná veta. Už aby boli tvoje slová naplnené.
Aj ja im to želám.
A aby som upresnil, želám to aj tým, ktorí takýchto poctivých, ctihodných občanov - dílerov, varičov,... - obhajujú.
lexa | 12-05-2016 17:43:55
Na tejto diskusii je krásne vidieť aká je dnešná spoločnosť chorá. Chytili dílera a jeho kamoši a parťáci si ho tu budú donekonečna obhajovať. Vraj mu všetci závidíme, keď sa vyjadrujeme v diskusii. Za prvé, diskusia je na to, aby človek vyjadril svoj názor. Za druhé, čo máme akože závidieť dílerovi? Že padol tak hlboko, aby predával drogy? Že robí pod takým šéfom, ktorý ho natrie, keď si potrebuje u policajtov šplhnúť? Že sa vozil na aute a mal trocha peňazí? To musíme mať pekne vymetené v hlavách, keď podla Vás ešte aj dílerovi drog máme čo závidieť a je vidieť v akej spoločnosti sa pohybujete. Áno, každý díler, zlodej, autíčkar je majster sveta, nie je nad neho väčšieho machra, lebo chodí na audine 200 cez dedinu a každá tupá trubka je z toho hotová. Keby ste mali IQ viac ako 50 a nepozerali toľko amerických filmov, tak by ste možno pochopili, že o tomto život fakt nie je, ale keď je podľa niekoho závisť, že nadáva na dílera (autíčkara, zlodeja),tak takému človeku potom ťažko niečo vysvetlovať. Ja len dúfam, že vy všetci seredskí díleri (majstri sveta) raz budete mať deti, ktoré budú kupovať to, čo vy teraz predávate a potom Vám možno v tých tupých hlavách docvakne.. Amen
pre pre nn | 12-05-2016 08:02:27
Chudak ste Vy,nechapete zrejme NIC.
Pre nnnn | 11-05-2016 22:14:10
No ty musis byt nejaka chudera alebo chudak co sa nemoze mat deti co teba do toho co z neho vyrastie urcite nie taka nula ako si ty!! To uz je ake chudastvo utierat si hubu o dieta sam alebo sama mas pokazeny zivot!!!
nnnn | 09-05-2016 23:13:34
Jediné čo je smutné natom je to, že kto vysvetlí jeho dieťaťu resp. ako pochopí to čo sa deje a ako to zoberie a aký človek z neho raz vyrastie. Nemôže samo za tých rodičov ale snáď nebude pokračovať v ich šľapajách
lexa | 04-05-2016 20:29:13
K téme drogy vs alkohol a cigarety: je už dosť výskumov, ktoré dokazujú, že alkohol a cigarety majú na ľudské telo horší vplyv ako NIEKTORÉ drogy. Nehovorím o dopade na ľudský život, rodiny a podobne. To, že nie sú nelegálne, je len otázka toho, kto schvaluje zákony. Stačí sa pozrieť aká špina je v našom parlamente, tak sa nemožno čudovať, že v minulosti nevládli o nič lepší ľudia a potom sa netreba čudovať, že tak nebezpečné drogy ako tabak a alkohol sú stále legálne, keďže vieme, že peniaze rozhodujú a DPH je silné lákadlo pre štátnikov. A keď už ide o porovnávanie, tak skúste si vycestovať 100 km za hranice do Česka a za pár gramov trávy, pre ktoré by človeka u nás spravili najväčšieho narkobaróna a posadili na min. 10 rokov, tak predstavte si, že v Čechách by človek z toho mal akurát dohovor od policajtov, takže by som to nevidel tak jednoznačne :) len toľko.. samozrejme si nechcem zastávať nejakého piko dílera, ale tematika to nie je taká jednoduchá, ako to niektorí ľudia vidia. Na zamyslenie je aj to, že niektorí díleri skončia za pár gramov v base a niektoré známe firmy, ktoré sú známe v celom okrese a robia v tomto biznise dlhé roky, tak tým sa nič nestane, kde je asi len pes zakopaný, že páni policajti? :)
zbadajte sa | 04-05-2016 20:08:13
Ľudia zbadajteeeeeeee sa!!!!!!Len tolko vám poviem
Pre halo | 04-05-2016 19:29:30
A predaj cigariet a alkoholu nieje pre teba zlocinnost?urcite jedno stoho robis alebo si dokonca krcmar,alebo predavas cigarety v trafike,alebo automaty sa tiz nerisia to nieje zlocinnost ked ludia prehravaju svoje majetky a domy?cele je to len o dph.
halo | 04-05-2016 16:16:54
Ja nehľadám v žiadnom prípade vinníka,ja len viem,že predávanie drog je .zlocin a basta.Je to obohacovanie na ľudskom nešťastí.A je úplne jedno,prečo ľudia fetuju.S tym nech sa zaoberajú psychológovia a ľudia,ktori majú na túto tematiku vzdelanie.A je to tak vsade na svete,predaj drog je zlocinna cinnosť .A tym to pre mňa končí.
Pre halo | 04-05-2016 15:27:54
Podla mna nemoze diler zato ze niekto sa stane fetakom ale prostredie v akom vyrasta a zije,cize kto je vinnik?rodina kazdopadne aj tak ten clovek nemoze bit normalny takze blbec bol predtym a potom zacal nato este aj brat drogi,skuste sa niekedy porozpravat alebo len pocuvajte tie osoby a mozno pochopyme ze taky ludia nestoja ani za ho?no.dovidenia
halo | 04-05-2016 14:46:31
Je to zarážajúce,A hlavne alarmujúce,keď dealeri majú v Seredi dosť zástancov.Je to skutočný obraz spoločnosti na Slovensku?Vsetko,čo sa drog tyka,je nesmierne kriminálna a zlocinna cinost,ktora nici zivoty celym rodinam,pripravuje im nesmierne utrpenie,ak napr.vidia,ze ich blizki sa ničia používaním drog.Ja viem,že niektori sa hneď ozvú,môžu si za to sami,ale ich ešte podporovať a ospravedlnovat, to v žiadnom prípade.
Pre xxxx | 04-05-2016 11:42:03
Ty co pises na Niku musis mat velmi skazeny zivot len z toho co pises usudzujem ze si velmi falosna osoba :)Nemusis ju lutovat je stale pekna mudrejsia ako ty a ma sa pre koho usmievat ma tu najkrajšiu dceru na svete!!!a neviem co ta do jej pier daj si spravit aj ty ale asi na to nemas tak ze usudzujem ze di nejaka seda zakomplexovana myska :)lutuj sama seba!!
A pre Vas moje zlaticka drzte sa mi!!
Mirka
Nela | 03-05-2016 22:38:12
Je to tu smiesne a trapne co sa tu riesi :)ruku na srdce kto nema rad alebo rada peniaze a co by ste vlastne mali keby ste ich nemali? Len za to ze si niekto dopraje viac ako vy ho musite osierat? Velmi sprosty narod!! Keby dal stat zarobiť nemusi clovek vymýšľať co ukradnut alebo ako zarobit peniaze nelegalnou činnosťou!jediny problem je v tom ze keby sa z nelegalnej cinnosti odvadzali dane pre tych co by hrabali pre seba myslim ze kazdy vieme kto to je..tak by to bolo ok
Starajte sa uz o seba konecne | 03-05-2016 22:27:13
Rolanda a Viktora nechytili z nicim nepravom su vo väzbe a nepotrva to dlho a na vašu smolu su zachvilu doma potom im to mozte povedat rovno do oci len...akurat v tedy sa nikto nenajde zrazu tí geroji co tu pisali a ohovarali nebudu a zasa budu zdravit tie falosne ruky co tu vypisuju luto mi je jedine vas a vašich nudných životov!!! No tak teraz to treba vypnut aby ste nezaspali do prace :)
Pre xxxx | 03-05-2016 22:00:53
Este ze mi vidis tak dobre do oci:)pozri sa potom este raz alebo radsej keby si sa pozrela do zrkadla ci tam neuvidis ty svoju pravu tvar?a nekomentuj moj zivot ked sa nevies podpisat bud taka laskava asi tiez ho nebudes mat asi taky idalny! Mna lutovat nemusis ja to nepotrebujem!! :)
Milan | 03-05-2016 21:53:46
Svätá pravda!!!nadstavte si budiky na rano :)
Milan | 03-05-2016 21:46:53
zavystlivci povypinajte tablety a notebooky co mate kupene na splatky, prestante riesit druhych a nadstavte si budiky na 5:00 aby ste nezaspali do roboty
pre obcana | 03-05-2016 21:37:05
ja mam nadcasom habadej ty sa nestaraj o moje nadcasy, tebe asi chybaju takze este raz nech ta nas....m kto je ten roland?
Xxxx | 03-05-2016 21:33:07
Toho Viktora poznám len z videnia.Je mi viac menej ukradnutý a nech dostane čo si zaslúži, ale Niky mi je ľúto...
Bola to fajn baba, pekná, múdra,usmievavá ... A teraz??? Namyslená,arogantná,povrchna.( s tými ústami nekomentujem....takto sa zhovadit.. Ach jaj)Ale v očiach jej vidno prázdno, smútok, sklamanie... Keby nekukakla len na peniaze,mohla žiť oveľa plnohodnotejsi život...
Pte anonym | 03-05-2016 21:26:55
Tak ked nezavidis a kludne spavas tak tu neries p...a chod sa v klude vyspat mozno ti zazvoní len postarka :)
Pre obcana | 03-05-2016 21:20:58
Teba do toho k...kto to je nemas co robit pusti si porno aby si sa nenudil boze...tie vase nudne zivoty.... Kto je ten Roland? Ale mas starosti zober si v tobote radsej nejake nadčasy nech sa nenudis a nenávidíš
onanym | 03-05-2016 21:20:38
Ludkovia, ze vas to bavi... Si to povedzte do oci a vybavene...
obcan | 03-05-2016 21:11:19
a kto je ten roland nevieme? inak celkom dobre citanie
Logika | 03-05-2016 19:47:39
Pre všetkých čo tu ubližujú :začnite konečne žiť svoje vlastné životy obujte si svoje vlastné topánky a kráčajte svoj vlastný život jedno je naozaj pravda a to si dobre pamätajte HLADNEMU CHLEBA PODAS ABY SA MOHOL NAJESŤ ALE HLÚPEMU ROZUM NIKDY NEPODAS nemáte čo robiť máte nudný život tak porozmyslajte či keď ráno vstane s posteli sa nebojíte pozrieť do zrkadla koho tam vlastne uvidíte či seba alebo niekoho zakomplexovaneho, zakerneho jedinca čo si potrebuje posilniť svoje ego inak by jeho život nemal význam!!!!
anonym | 03-05-2016 19:01:40
Nechápem ako môže niekto tvrdiť, že predávanie drog sa dá závidieť. Čo sa dá na tom závidieť? Stresy a čakanie, kedy si po mňa prídu? To snáď nie. Zásadne nezávidím nikomu nič, ani prachy, ani bývanie, ani autá. Mám čo potrebujem a zarobil som to tak, že kľudne spávam. To je pre mňa viac.
Seredan | 03-05-2016 18:46:21
Tak ako som to už raz Napísal :::: Tipické priblblé reči asi zo závisti.Toto je vám Treba Volnú Diskusiu nato sa Prejaviť a ukázat svoju Úroveň ;-) Raňajkovať namiesto Rožku Novú Intrigu a Šíriť ju dalej lebo sme sa Práve Nasítili Klobúk Dolu pred Vašimi Starostami asi sa tým živíte a nemáte čas na nič Iné len Riešit Veci do ktorých vás Nič :-) !!!!!!! Je to úbohé Za chrbot byť Gangsta a hlavne teraz ked tu Vikes Neni ale Ked tu bol Tak ste si doma Pohonkávali a Poprdkávali a tam je to vaše Ego Sráči útočit na Človeka až potom ked tu neni a na Nikoletu už duplom čo ju tu riešite vy RINGLE???? ODDTAJTE SA A POTOM PÍŠTE P..OVINY Ach bože Rozum sa mi Pozastavuje nad niektorými Nahonencami
Nuda | 03-05-2016 18:17:45
Ten kto pise ze spolu niečo mali sa musi velmi nudit v rakusku
Daniel M | 03-05-2016 18:09:09
V meste je o mne zname ze som mal vela dievčat a asi aj poniektore co tu vypisujú asi zo ziarlivosti:)ale s Niku som nemal nic viktor je moj najlepsi kamarat a nechcel by som aby mal nejaku použitú po mne :)
Patrícia pre Michala | 03-05-2016 18:01:26
Som rada že aspoň ty v obraze si, keď ja už nie. Neviem odkiaľ to máš,len dúfam že nie z toho klasického jedna babka pred kostolom povedala. Neviem ako to vysvetliť asi len tak že súdiť ľudí podľa reči nie je správne ja ich súdim podľa toho akých ich ja poznám a čo som s nimi prežila. Pri tomto tvojom tvrdení mi na um prichádza iba jedna myšlienka a to že si pri tom musel byť,keď to s takou istotou tvrdíš alebo aj ty patríš medzi vyššie uvedené typy a veríš tomu čo ti niekto povie len aby si si mohol vniesť kúsok vzrušenia do svojho života,lebo nemáš nič zmysluplné na práci ako žiť životy iných miesto toho svojho.Potom ťa mi je naozaj ľúto.

negramoty | 03-05-2016 17:50:19
Dalsia vec preco sa to v seredi zda moc rozsirene: kazdy nímand sa tu hra na čáva, okno dole ruka venku z hnilej felicie hudba nahlas a pohlad gangstra, a ked toto niekto vidi kto tu nepozna pomery tak si povie ze hmmmm tak tu je to premnozene
Klebety | 03-05-2016 17:49:31
Klebety vznikajú pretože by sa ľudia nemali o čom rozprávať nieje to o nudnom živote proste to tak chodí . tí čo sem píšu v dobrom či vzlom všetci sme rovnaký. Pochybujem že ty čo si ich tu veľkomožne bránia a hovoria že je to závisť nikdy neohovárali všetci ohovárajú len bohužiaľ za chrbtom...tak sa tu nehrajte na neviniatka proste každý má len inú tému na ohováranie!!!!! To je celé treba to tak brat život ide ďalej. Tomuto páru naozaj nieje čo závidieť je to skôr na plač . a pani zabila že úspech sa neodpúšťa :-) keď toto považuješ za úspech tak už potom neviem.
Hovorim | 03-05-2016 17:48:16
Hovorim co si myslim,
Lebo kusanie do jazyka ma boli ;)
negramoty | 03-05-2016 17:46:44
Situacia v seredi sa posunula k lepsiemu? To co vypravas? V com je sered ine mesto ako ostatne? Mozno ze v tom ze tu ziju take ringle jak si ty. Ked to tu bude jak v new yorku alebo detroite ze jazdu hodinu prepadnutie alebo vrazda tak potom hovor o tom. Sered sa nijako nevymyka priemeru. V prepocte na 1 obyvatela su na tom horsie mesta ako je sered to len tu chcete zit jak vo filme prci prci prcicky. Chces nieco zmenit? Nepozeraj z okna co ma a co robi niekto druhy ale chod do prirody, venuj sa detom vychovavaj ich aby sa nikdy nechytili drogy a nekradli!!!
Hlupaci | 03-05-2016 17:44:26
To cu tu riesite?je vidiet ze vam nevadia drogy sak to tu nikto ani neriesi ,riesite tu p?coviny co stymto clankom ani nesuvisia.takze sa nerobte ze nikomunic nezavidite
Krasny cas | 03-05-2016 17:42:34
Vonku prsi ved co by sme aj robili ked neklebetili že? To je taka zabava rozoberat cudzie zivoty len nie tie svoje ;)keby sprostost a závisť nadnasala lieta trištvrte seredi
Logika | 03-05-2016 17:39:20
Pre Michala neurážaj keď hovno vieš a keď ide o to pospinit je ľahko a už keď to tak vieš robil si im sekundanta keď to tak tvrdis?
Pre michala | 03-05-2016 17:31:10
Aj ked si myslim ze si zena len si si napisala chlapske meno toto som uz raz pocula kto to povedal... Len mas zle informacie ;)
Odpovedala manzelka teraz
Klebety | 03-05-2016 17:25:58
Klebety vznikaju zo zavisti,ktora je najvyššou formou uznania pretoze najviac nas odsudzujú za to,čo nam zavidia!

Takže ludia s negativnym myslenim nemozte mat pozitivny zivot!!


Michal pre patriciu | 03-05-2016 17:24:47
Moja ti si asi neni v obraze veď ešte pred viktirom ju jebaval danko a teraz im je krsnym pre malú to je pekné a možno jej nahradí aj muža :-)
Logika | 03-05-2016 17:22:27
Ako sa všetci schovavate za rôzne prezývky a mená,ste úbohý prečo sa nezverejnite, keď niekoho bombardujete lebo nemáte na to odvahu všetci ste čistý a poctivý a všetci ste bez viny pravdaže to si o sebe len myslíte na nič iné nečakáte len kde sa čo udeje aby ste si mohli vyplniť tie vaše nudné životy sa pozrite všetci na seba a zametajte si pred svojim prahom a nie pred cudzím. Nie je nič horšie ako závisť ktorá zároveň plodí nenávisť bože kde to žijeme veď ste všetci horší ako termity ktoré čakajú na to do koho sa môžu zákusnut lebo inak by v tejto dobe ani neprežili, verím že sa všetci čoskoro nasytite na tomto článku a zase budete čakať čo sa nové zomelie aby ste náhodou nezostali príliš dlho hladný.

Od nikto pre d.m. | 03-05-2016 17:22:23
To si z?a***** :) :)
Pre ...... od nikto | 03-05-2016 17:19:35
Aj nateba pride rad,presne o takych som tu pysal a individum mozes nazyvat svoju mater poj?ebanu co porodila takeho k?kota jak si ty,tak sa nezapajaj do debaty aby ti raz nekto nezaklopal na dvere ty sk?urvenec,ale zabudol som ved trafena hus zagaga,ze?tak drz p?cu radsej!
Daniel M | 03-05-2016 17:18:52
Lenka ja viem ze sa nemozes preniest cez to ze si neni Pani Mikulasova:):) ale aspom sem nepis co neni pravda ja som s Niku nikdy nic nemal tak nerob zlu krv alebo zasa si zasa zacala nieco uzivat?:)
Pisarovic | 03-05-2016 17:17:45
Komentare ludi co nemaju co cele dni robit ;-)
Pre lenku | 03-05-2016 17:07:41
Zavidis kde si skoncila?a od koho vlastne pri kom?a zabudla si aj na ine veci kto tibpomohol ked bolo treba ale to uz neni pravda!
............. | 03-05-2016 17:06:03
Vysvetlí mi niekto, ako individuum typu Nikto a podobní vôbec dokážu pri svojej nulovej inteligencii a intelekte vôbec zapnúť PC a otvoriť internetový prehliadač? Človek si myslí, že situácia v Seredi sa za posledné roky posunula k lepšiemu, ale to zrejme len navonok. Pod povrchom je to stále to isté mesto ako pred 20 rokmi. Starí variči a díleri si vychovali novú generáciu podobných, navonok kultivovanejších kriminálnych sociek a príbeh pokračuje. Slušnému človeku, ktorý sa na to nechce pozerať zostáva len vypadnúť z toho mesta.
Patrícia | 03-05-2016 17:04:53
Vy ste len slabí. Nikdy nebudete poznať priateľstvo alebo lásku. A je mi vás ľúto.
Patricia | 03-05-2016 16:58:48
A pre Michala neviem ako si na to prišiel že teraz by mala presadnut na konika Daniela Mikulasa asi ich tak dobre nepoznáš lebo keby ano tak by si vedel ze to je krstný otec ich dcéry!!
Nikto | 03-05-2016 16:47:37
A este som zabudol spomenut takych ulizancov vycesanych co im ocinko kupy auto a da na kofolu nech robi geroja zo seba a pritom ste ringle a presne taky sem pysu lebo zavidite to ze niekto si urobil meno bez fajc?enia svojmu tatkovy vy degesi,pozerate z okna bytu a zo zasratych senkov jak stupa jejich hladina z otvorenu smradlavu chrapu.a nepyste my zasa p?ycoviny ze im nezavidete.ked sem daju clanok z fetakom sk?urvenym tak to nikoho ani nezaujima ale akonahle je to nekdo kto ma nieco co vi nie tak je to hajzel ze?ze je to tak?raz pride ten cas ze to bude ako volakedy uz sa to sem blyzi stym uz nic nespravite ale doba svami ano a konecne konfidenty budu drzat huby.fetaci si nedovolia prepadavat starych ludi a radsej budu v pyvnicke fetuvat jak na bytovke a trupky sa nebudu hrat na frajerov pred peknymi zenami lebo pochopia za su trupkosi a ze ma ineho chlapa doma a nepotrebuje sa kukat na idiota spoteneho ze smradlavu papulu a 2mi euramy vo vacku vy chudaci v?jebany .este raz nie ze karma ale doba svamy spravi spravi poriadok!
Patrcia | 03-05-2016 16:42:06
Samozrejme ze si môžete povedať svoj názor každý človek má na to právo a najlepšie vtedy keď tu ten človek nie je a nevie sa brániť vždy ste všetci múdry!ľudská závist je tá najhorsia a ešte horšie je to že už keď ste proti nim niečo mali mali ste im to povedať do očí a nie tu ohovárať keď do toho ani nevidíte čo je pravda a čo nie!ja tu rodinu poznám osobne je už jedno co robil alebo nerobil ale bol a je super otec svojej dcéry takého chlapa ste mohli len závidieť a nie rozprávať že ma ukončené základné vzdelanie a neviem kto také niečo aj mohol napísať len ten kto ho nepozná!a najľahšie je útočiť teraz na jeho ženu veď prečo ešte neublízovat ďalej ja ju poznám a mne nikdy neublížila práve naopak ale to robia podľa mňa len nejaké Chudatka čo vedia ze nikdy nebudú mať to čo ona! Majú krásnu dcéru a ja im prajem aby to zvládli!!!
Nikto | 03-05-2016 16:25:21
Ja som len obycajny clovek co vie kde je jeho miesto ale podaktori z vas to nevedia,preboha to co je za dobu ved kazdy sa robi hrdina a pritom je obycajny gec a kazda co ma spotene tricka z turecka sa robi playmate a pritom ste hovna,preco tu pysete ze vas vobec nezaujimaju ked viete onich vsetko?a napyste mi sem p?coviny typy ze si ich zastavam ,vobec ma nezaujimaju len nato pozeram ako clovek.vy velky hrdinovia nebudem tu pysat ze karma vam to vrati alebo podobne p?coviny chcelo bi to odr?zavat vam hlavy,zlom?t nohy.a nakopat dohlav kebo toto sa uz neda vidrzat ze hocijaka trupka si mysly ze je zaujimava,skoda ze uz doba 90rokov skoncila lebo vtedy aspon vedel kazdy kde je jeho miesto.a nevimazavaj tento koment laskavo!
pre Komentare.. | 03-05-2016 16:03:51
Ze uspech sa neodpusta :D :D Ak niekto nazyva mentalne vypatlaneho kriminalnika, ktory sa zivi predajom pervitinu uspesnou osobou, mali by mu okamzite zobrat obciansky preukaz...
Komentare.. | 03-05-2016 15:36:33
Som rada ze sa bavis:)aj ja sa bavim na tebe ty chudera!! Ja ta chapem uspech sa neodpusta!!! :)
Komentáre | 03-05-2016 15:07:47
Natoto to tu je aby ľudia komentovali či už v dobrom alebo v zlom čiže nech sa nikdo nehnevá je to každého osobná vec čo si povie alebo napíše ja sa natom dobré bavím :-) a tá jeho chudera to je obyčajná zlatokopka s nechutnú kacacu papuľu onú by som neoprel ani bycikel čiže taká svinka ako je jej muž si to dovoliť mohol keby nemal peniaze tak sa naňho ani nekukne ale že ich mal tak ju vizor ani srdce a rozum nezaujímal... Ale teraz je určite rada že je aj zadržaný môže si loziť kade chce a hľadať nový objekt takže chlapi ktorý máte plné peňaženky a meloniky na účte čo neviete čo snimi nechajte tu naseba kontakt určite sa vám ozve vek a výzor natom jej nezáleží :-)

negramoty | 03-05-2016 14:32:35
teraz su tu vsetci mudri ked je chlapec zavrety a ona sama, preco ste nedosli za nimi a nepovedali ste to do huby? ty si diler ty si zlatokopka... ked ic mate tak nasledovanych, vedeli ste ake maju auta, kde byvaju kam chodia, tak preco nedojst za nimi a povedat to do oci?
Pre andreju | 03-05-2016 14:15:27
Ty ohrdnuta chudera ty urcite ani muza nemas :)a pochybujem ze aj zrkadlo :)
Obcan... | 03-05-2016 13:07:08
Ked ma tak velmi dobre poznáš ze za penize som ochotna spravit čokoľvek preco si sa nepodpisal menom a kludne mi to mozes povedat aj do oci ked ma stretnes nemusis ma osierat tu alebo ked je to pre teba jrdinstvo tu na mna a na mojho muza kydat tak teda maj tu radost ja ti ju doprajem a ver ze tvoju nenávisť potrebujeme :)alebo je to len nejaka zakomplexovana chudera ktorej neni dopriate mh..
Nudny zivot:( | 03-05-2016 11:39:15
Velmi nudne zivoty ludia mate az mi vas je ľúto:(ked mate cas na klebety a vytesovat sa z cudzieho nestastia vsetci vidite len to pozlatko okolo a nikto ani len netusite co to vsetko obnasa! Kazdy z Vas si moze vybrat tu cestu ktorou pojde ale súdiť a ohovarat je vzdy to najlahsie! Nemali by ste priat inym to co nechcete aby sa stalo Vam!lebo karma je zdarma a aj tak sa Vam to vráti len v inej podobe len co ked ste taky sprosti ze ani nebudete vediet za co alebo preco prave vy! Zdravit sa cez zuby a za chrbtom ohovorit to dokaze kazdy bohuzial aj tuto jeb...vlasnost mame kazdy v sebe!!!ked je dobre vsetci ste kamarati najhorsie je na tom ze az v takejto situácii sa ukaze prava tvar cloveka a kamarat sa hovori tomu kto pri Vas stoji aj ked je zle!!!
Chutí? | 03-05-2016 10:11:35
Chutí ti moje meno v papuli?
Tak daj pozor aby si sa neprezral!!!
Myslienka dna | 03-05-2016 10:09:21
Najhorsi ludia su tí, ktorí hladaju spinu u druhych,miesto toho aby si pozametali tu vlastnú!
demokracia | 03-05-2016 09:55:23
reci, ze ved zena za nic nemoze, ona o nicom nevie, su dnes priam moderne a aktulane. Hlavne u politikov.
Jeden kradne a odrbava stat, zena a cela blizka rodina z toho tazi a profituje a potom ked mu stupia na odtlak, cela rodina sa tvari ze akoze oni nic, onio o nicom nevedia a pod..
Je smutne, ze prave takyto debili sa snazia nasu spolocnost degradovat na ich uroven.
Malo by sa zacat u politikov! ...a pokracovat cez vychovu v rodine, skolke a skole...
Pre vas viac sprostych ako múdrych.. | 03-05-2016 09:41:16
Neprajem Vám nič zle!!!
Ale niektorym ludom by som priala,
Aby stretli samých seba!!!
Krásny deň Vám prajem všetkým!!
Cmuk
Skodoradost posledna radost | 03-05-2016 09:20:05
Nemrhaj svoj cas vysvetlovanim!!!
Ludia počujú len to, čo chcú počuť!!!!
Občan | 03-05-2016 07:24:14
Ti čo si berú jeho ženu do úst asi poznajú aká je to zlatokopka a za peniaze je ochotná spraviť čokoľvek
obcan | 03-05-2016 07:10:52
preco by tu ludia nemohli napisat co si o kom myslia? Ked je niekto zmrd tak je zmrd. Ty co sem o nich pisu asi vedia co a preco pisu.
seredan | 03-05-2016 06:14:53
toto je welmi hnusne zakerne a zawistliwe mesto,keby ste si radsej pozerali do swojho hrnca a neriesili tu druhych...a wytahowat sem jeho zenu tak to je uz wonkoncom ubohe
Pre Andrea | 03-05-2016 00:49:02
No ty si sa Ukázala nazývať niekoho Chuderou Chcel by som vidiet toho tvojho Modela ktorého doma Schovávaš ak nejakého vlastne máš a a otom že má len základnú tak potom ty budeš určite jeho stará škaredá plešatá a minimálne 150 kilová učitelka zo základky ktorá ho po 9tom ročníku vyprvadila zo školy a od tej doby oňom vie všetko nepošleš Foto??? :-D zaiste sa držíš toho známeho Podla Seba Súdim Teba :-D závidím ti tvoje úžasné Schopnosti nevieš náhodu aké padnú čísla v Lotte??? Že by som šiel troška Podať ;-) Smetám Klobouk Slečna Alebo Pani Dokonalá Šmajdova Manka 😂😂😂😂😂😂
pre Nely | 03-05-2016 00:41:01
To bola len reakcia na to, ze niekto tu ludi obvinoval zo zavisti voci jeho priatelke.
andrea | 03-05-2016 00:39:45
Takze fanklub drobnej seredskej narkomafie sa zisiel na SOL ako vidim.
Pre andrea | 03-05-2016 00:13:00
A ty nemas co ine robyt len sledovat kto navstevuje jeho byt?
Nely | 03-05-2016 00:10:33
Preco bi mala bit chudera?to co su za reci
andrea | 02-05-2016 23:56:12
Vsetci v sirokom okoli vedia co ten clovek robi. A kto nie, tak je zrejme slepy a hluchy.Ide o primitiva s IQ dreveneho vlacika s ukoncenym zakladnym vzdelanim bez práce ci podnikatelskych aktivit. Jeho byt navstevuju pravidelne znami seredski fetaci a recidivisti. K jeho priatelke - dobre vie cim sa zivi clovek, s ktorym byva v jednej domacnosti. V pravnom systeme ako ma napr. USA by bola obvinena zo zlocinu formou spolupachatelstva. A ze jej niekto zavidi? To ako vazne? Zavidiet nejakej zene ze spava s tlstym, plesatym skaredym prasatom co nevie do 5 napocitat, pricom za odmenu dostane vreckove a pravo byvat v jeho byte? Nehovori sa tomu nahodou \"chudera\"?
postreh | 02-05-2016 23:37:01
vysetrovatel ho obvinil, nie je este odsudeny, tak preco ho nazyvate v nadpise dilerom? to ze je niekto obvineny neznamena vinny...
Dida | 02-05-2016 23:25:20
Preco urazate jeho zenu?ved ona nemoze zato co robil jej manzel.a preco sa tu ona vobec riesi?aky to ma vyznam jej ublizovat narazkamy typu ze ako dopadne?nechajte ju tak
Seredan | 02-05-2016 23:20:23
Nerozumiem prečo sa tu navážate do Jeho Priatelky a máte blbé pripomienky otom akú má napichanú hubu a ako skončí.Čo vás je potom????? Tipické priblblé reči asi zo závisti.Toto je vám Treba Volnú Diskusiu nato sa Prejaviť a ukázat svoju Úroveň ;-) Raňajkovať namiesto Rožku Novú Intrigu a Šíriť ju dalej lebo sme sa Práve Nasítili Klobúk Dolu pred Vašimi Starostami asi sa tým živíte a nemáte čas na nič Iné len Riešit Veci do ktorých vás Nič :-) !!!!!!!
seredske eso | 02-05-2016 21:57:36
podla mna skonci jak cipsova:-) s ciganom,tehotna a na fetoch. uz jej ani ta napichana kacacia huba nepomoze zvysit si cez p... uroven.
Lenka | 02-05-2016 21:00:59
Toho uz mala teraz pojde po vedsej rybe
Michal | 02-05-2016 20:49:57
Áno Viktor z meandru no ale mňa by zaujímalo že na akeho koníka cul presadne jeho pipenka žeby Daniel M? :-)
Ivan | 02-05-2016 19:11:41
Viktor Lukáč z Meandra?

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign