Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Colníci a daniari v plavkách

Colný úrad Trnava |MM| Takmer  60 %bufetov na kúpaliskách v Trnavskom kraji nedodržiava zákon o používaní elektronickej registračnej pokladnice. Dnes sa o tom presvedčili zamestnanci finančnej správy, ktorí preverili  kúpaliská či prírodné jazerá po celom Trnavskom kraji.

Kontrolná akcia začala dnes súčasne na všetkých otvorených kúpaliskách, či prírodných jazerách  v Trnavskom kraji. Cieľom kontrol bolo zistiť, či aj na takýchto miestach bufety  riadne evidujú prijaté platby od zákazníkov do elektronických registračných pokladníc a či im následne vydajú pokladničný doklad, ktorý zároveň bude spĺňať náležitosti podľa zákona o používaní elektronickej registračnej pokladnici.

V plážovom oblečení sa v rovnakom čase rozmiestnilo po kúpaliskách či jazerách v Trnavskom kraji 50 kontrolórov z Colného úradu Trnava, Bratislava, Nitra a Daňového úradu Trnava. Počas akcie vykonali 35 kontrolných nákupov. Porušenie zákona o používaní elektronickej registračnej pokladnice zistili v  21  z nich (60 %) dokonca v mnohých bufetoch aj viacnásobné. Celkovo zistili 32 porušení.

 

Najčastejším porušením zákona o ERP :

·        nevyobrazenie vzorového pokladničného dokladu pre kupujúcich,

·        nezaevidovanie tržby v pokladnici,

·        nevydanie pokladničného dokladu či vydanie pokladničného dokladu, ktorý však nespĺňal náležitosti zákona.

 

Colníci a daniari na mieste uložili obchodníkom pokuty v celkovej výške  5 880  eur.

 „Kontrolóri finančnej správy v  takýchto kontrolách neustále pokračujú a nie je vylúčené, že sa vrátia znovu i na kúpaliská,“ skonštatovala Iveta Švárna, hovorkyňa Colného úradu Trnava.

Daňový alebo colný úrad uloží za porušenie zákona o používaní ERP  podnikateľovi pokutu od 50 do 3 300 eur. Pri opakovaných porušeniach zákona až do výšky 6 600 eur.

 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Robo Horvath :( | 28-07-2014 22:19:06
Ked nechapes to, ze vsetky tieto nanutene vydavky pre zivnostnikov zaplatia vsetci obyvatelia nakolko sa to premietne do cien, tak tebe sa uz asi neda pomôct a budes tu odrbavat a trepat aj nadalej. dobru noc
anonym | 28-07-2014 21:21:32
Na jedno nemáš žalúdok, na druhé nadávaš. Zaujímavá osobnosť.
Robo Horvath :( | 28-07-2014 21:19:50
Pre anonym | 28-07-2014 19:39:18
Ja uznavam ludi co sa snazia prezit a uzivit svoju rodinu svojou pracou a umom bez zavislosti na statnom alebo mestskom. A nie parazitovať a buzerovat bez chrbtovej kosti naseba zarabajucich zivnostnikov. Ja na to nemam zaludok na rozdiel od teba. Asi si na seba hrdý. Skus sa pozriet do zrkadla a mozno ta napne.
anonym | 28-07-2014 19:39:18
Robo Horváth, keď je to miestečko štátneho zamestnanca také teplé, tak prečo ním nie si aj ty? Prečo vlastne podnikáš? Veď ty si čistý masochista.
pre anonym | 28-07-2014 12:51:04
Pane boze,vy nas mate za uplnych blbcov.
anonym | 28-07-2014 12:29:07
Najskor je potrebne pochopit to ze svoju zivotnu uroven zvysime LEN a LEN podporou domacich podnikatelov a domacich vyrobkov. Ze si podnikatel kupi drahe auto su len dristy zavistlivcov pretoze drahe auto vyzaduje drahy servis a drahe poistky cim zivi dalsich ludi a drahe auto je velmi zla investicia. Najvacsi balvan je vsak samotny stat ktory kazdorocne zhltne skoro polovicku hrubeho domaceho produktu (teda vsetky zarobene peniaze kazdeho cloveka od 1. januara do 2. juna).

Dnes sa stat sprava tak ze podporuje velke firmy ako je Agrofert miliardara Babisa a to tak ze beznej slovenskej chudobe stojacej za pasom zoberie a miliardarovi da (a vraj je Fico ako Janosik). Ono to ma fungovat presne naopak a maju sa podporovat male firmy, drobny zivnostici a hlavne nakupovat u miestneho podnikatela lokalne vyrobky - iba tak raz zbohatneme.

Vsetky tieto kontroly a blocky a pokladne su uplna blbost pretoze mlady clovek uz nema sancu naskocit na takto rychlo rozbehnuty vlak a skonci nezamestnany. Na zaciatok podnikania je uz treba omnoho omnoho viac penazi ako to bolo pred 20 rokmi a toto je chyba. Mal by existovat nejaky podnikatelsky inkubator - napr. trznica kde moze zacat predavat ktokolvek bez zivnostenskeho listu a pokladnice a moze si to na zaciatok odskusat. A nie ako vidim tych novych podnikatelov co si zoberu z uradu prace dotaciu a celu ju minu na pokladnu a prenajom a o par mesiacov exekutor...
anonym | 28-07-2014 10:49:30
a co podnikatelia velka maca. chodia nakupovat do retazcov a ta predavaju s tristo percentnym ziskom,ty nepotrebuju pokladne. ceny maju pre kazdeho ine zalezi aka znacka auta zastavi.to urcite nie su prebytky.
Robo Horvath :( | 28-07-2014 09:05:39
Pre 28-07-2014 06:51:43
Presne ako som predpokladal,ze debata s tebou bude o ničom a len mudre a teoreticke reci. Pravdepodobne ides na dovolenku z tepleho miestečka statneho zamestnanca co je plateny prave z daní žzivnostníkov. Tak si to uži.
reRobo Horváth | 28-07-2014 06:51:43
Ty si jeden z tých čo plačú ako sa to nedá,ale nerozmýšľa ako sa to dá!Nepodnikaj a začni sa živiť normálne,ak je podnikanie pre teba nenormálne!Niekto ťa núti na silu?Je to dobrovoľné a nie povinné!Aj zisk nie je garantovaný,len ak niekto si otvorí potraviny a zarobí tak všetci podnikania chtivý otváajú potraviny na každom rohu!To takto nefunguje a je normálne že z desiatich zarobí iba jeden a ostatný plačú že musia platiť dane a nezarobia!To sa mi páči ak nemá niekto rozum tak mu to treba dať najavo ,že tadiaľ cesta nevedie!Ja idem teraz preč a vrátim sa za dva týťdne,prajem Ti aby si zarobil na tie nekresťanské dane.
Robo Horvath :( | 28-07-2014 00:15:02
Zase to mas pomylene a len trepes. Ked pises,, To politické hovno podporuje 40percent Slovákov. To je len 40% Slovakov co boli volit. A kolko percent Slovakov bolo volit?.
Neodpovedal si ze ci vies o com tu pises alebo vyskusal si to uz niekedy co to obnasa ? Podla mna si podobne hovno co o tom hovno vie ale zato tu len mudruje.
Ten zivnostnik co predava napr. cukrovu vatu ma mensi obrat za urcitu dobu a teda ani nemusi byť platcom Dph okrem zakladneho nakupu. To znamena ze ani netoči Dph ako tie velke firmy co dostavaju politicke dotacie a danove prazdniny co presto vsetko este aj ojebavaju na tej Dph. Toto co sa tu deje je len buzeracia chudoby co je zatazovana vynutenymi investiciami ako su: pokladna,revizia,servis,fiskalna pamet a podobna zataz naco doplatia vsetci. To znamena zivnostnici a obyvatelia. Lebo tieto vydavky sa prenasaju do cien pre nas obyvatelov. A navyse ked stat ich tak dusi a utahuje tak na trhu je tolko blockov ze si do odpisov daju vsetko co sa len da a aj WC papier co by inak ani neriesili. To znamena ze vecsie vydavky mensi zisk ak vobec bude a teda mensie dane zo zisku pre stat. Pochopil si to uz konecne?
Na zaver este raz najkor si to vyskusaj, ukaz nam to ako prezijes a potom mudruj a rozdavaj rozum.
pokladne | 27-07-2014 20:20:06
P.Horvath napisali ste dobry članok, ktory pochopi iba zainteresovany. Co pomohol štat drobnym živnostnikom, nedaj boh aby ostali na PN. Dostanu 200 eur, co nestaci na najom podnik. priestorov, energie a ostatnych poplatkov. A potom pride kontrola ktora MUSI najst nejaku zavadu. tu nejde iba o pokladne,kto ma slabe nervy nech sa do toho ani nepusta .

anonym | 27-07-2014 13:23:53
Kradnutie prostredníctvom rôznych daní a odvodov na najvyššej úrovni štátu neoprávňuje ostatných podnikateľov a živnostníkov hľadať výhovorky ako vybabrať so systémom v štýle "veď aj oni...". Však Horváth. Nikto ťa nenúti podnikať ak sa ti to nepáči a nevieš sa s tým zmieriť. Pochopím to len v prípade ak trpíš masochizmom.
re Robo Horváth | 27-07-2014 12:54:04
To politické hovno podporuje 40percent Slovákov,to znamená že všetci sú podľa teba blbý len ty si chudák diskriminovaný lebo tebe nechcú dovoliť neplatiť dane!Zamestnávaš niekoľko jedincov za minimálnu mzdu oficiálne a chcel by si úľavy?Ak máš viacej zamestnancov máš aj viacej roboty tým pádom väčšie dane ,ale aj väčšie zisky!Priama úmera čo je na tom diskriminujúce voči tvojmu podnikaniu?Ak nemáš prácu pre ľudí vykašli sa na hranie sa na podnikateľa a pracuj sám na seba!Ak nemáš ani prácu sám pre seba rob na iných,alebo nerob vôbec!Nikto ťa nenúti a vyplakávanie tu na SOL ti na vážnosti nepridá a ani prácu!Poznám veľa živnostníkov a nevedia kam skôr majú ísť pracovať,lebo sú dobrý šikovný a urobili si meno sami sebe a nepotrebujú sa hrať na podnikateľov a ver mi že niektorí majú viacej peňazí ako ty to som si istý a platia aj dane!Nevyplakávajú ale robia to čo ich živý na rozdiel od niekoho!
Robo Horvath :( | 27-07-2014 11:59:32
Je vidiet ze tomu nerozumies a len trepes. Podnikal si niekedy? Vies vlastne co to je a co to obnasa?
Tu si precitaj len kusok

http://ekonomika.sme.sk/c/7303084/smer-zmenil-zakon-aby-vlada-nemohla-hovorit-do-pomoci-pre-babisa.html?ref=tit

a mozno pochopis o com pisem a kam idu tie dane. Legalne idu do najvyššej politickej prdele ale kludne sa odbavuj na bločku za zmrzlinu nech mas dušu na mieste.
Tu vidis ako ako sa hra nejake politicke hovno na spasitela co rozdava miliony z dani zivnostnikov svojim kamaratom a este im popri tom da aj 10rokov danove prazdniny a prave tu mozno robič za par šupov. Toto vam nevadi a este to podporujete a tlieskate tomu.
re Robo Horváth | 27-07-2014 11:22:07
To všetko čo si napísal by bolo krásne ,keby to fungovalo tak ako si to opísal!Perfektné alibistické konštatovanie,len chybička krásy je v tom že to nikto nedodržiava,a zamestnanec musí zaplatiť,živnostník ked nebude musieť miesto toho investovania kúpi drahé luxusné auto ,mesiace dovolenky pre celé pokolenie niekde v stredomorí,zamestnancom minimálnu mzdu,odvody mu strhne ale neodvedie,také ovce sme my slováci a nie prto že treba platiť dane ako všade inde na svete!Takto to funguje a pokiaľ to nebude po vražde najhorší trestný čin tak to aj bude fungovať dalej!Ak by si hladal priestor ako čo najviac zarobiť,tak ten zisk by vykompenzoval tie odvody a dane čo sa snažíš všemožne obísť!A nemusíš investovať do rozvoja mesta z vlastných lebo už si investoval z daní !Ha ha ha to teplo robí svoje!
per horvath | 27-07-2014 07:02:24
To co opisujete,moze byt pravda,ale jedno z druhym nesuvisi.Vy chcete jednoducho obchadzat financny urad,a hnevate sa ,ze vam to financny urad stazuje.Vy to osobne potom zabalite do politickej situacie,napisete pravdy,nepravdy,ked vam niekto tu nepravdu zisti,otrepete sa a idete dalej.Dane musite platit,AJ keby vladli hotentoti.
Robo Horvath :( | 26-07-2014 23:15:55
Skoro na dennom poriadku mame medializovany pripad,korupcie,podvodu,zmanipulovane tendre odjednavky,zakazky a pod. a to na najvyššej statnej politickej urovni a to je len zlomok reality co sa podarí novinarom odhalit a natom sa neodbavujete,nevadi vam to a mam pocit ze to schvalujete ked na to nereagujete.
Ale napr. v Česku nie je problem a nič sa nedeje ale tu sme ako zmagorene ovce. Ale tu na Slovensku si hovedo cez parlament pretlači pokladne, potom pravidelne revizie,potom fiskalne pamäte a dalsie a dalsie sprostosti ktore musi drobny podnikatel zivnostnik zaplatit. A ten zisk z takehoto vynuteneho nakupu ide nie statu ale niekomu do vačku. A nikoho nezaujima ze ten drobny zivnostnik musi na taketo vynutene investicie najskor zarobit. A toto su milióny co idu do prdele a to nenavratne. Treba si uvedomit jedno. Ze ten zivnostnik si tie zarobene peniaze na druhý svet nezoberie,ale ich dalej investuje v tej obci ci meste kde podnika ci uz do rekonstrukcie,dalsej vystavby,rozširenia prevadzky , cim v tej obci ci meste dalej podpori zamastnenost a pod. Skratka takto to funguje dokola a prispieva to k lepsiemu rozvoju. Ale toto co sa tu zavadza vlastne ubera zivnostnikom a nasledne stagnuje a financne brzdi a dokonca az likviduje vsetko to co som uz pisal teda ten kolotoč investicii a rozvoja. Defakto ideme dolu vodou a len si myslíme ze blocek za cukrovu vatu rozbehne ekonomiku tak sme naozaj len ovce. Stat a Kažimír sa usmieva v nadeji ze bude lepsi vyber Dph ale na druhej strane bude sklamanie lebo bude podstatne mensia dan zo zisku pre stat lebo zisk nebude kolotoč spomaluje. V Česku to funguje nadalej a je to vidiet na ich platoch,zamestnanosti a celkovej ekonomike, ale tu je to v prdeli a bude horsie.
Obcan | 26-07-2014 22:04:48
Ak si Vas manzel plati odvody v plnej vyske,tak klobuk dole !
Vacsina podnikatelov to obide cez minimalne odvody,teda ak sa nemylim na SVK 200e mesacne.
Ja ako zamestnanec som mal kolkokrat take odvody ze co dali ,,podnikatelia,, za cely rok,tak ja za cca 3 mesiace.
Samozrejme vsetko oficialne.
Velakrat som nad tym premyslal aky to ma vlastne vyznam,ked mam makat do 70tky a platil by som len priemer,tak vyjde taka suma ze by som musel zit vyse 100r aby som bol aspon na nule.
V prvom rade je tu bezodna statna kasa a aj polmilionova mensina ktora tiez potrebuje aby na nu niekto makal.
A zlaty kliniec je ze ak bych toho dochodku dozil,tak jeho ekvivalent bude dnesnych cca 160e,na viac stat nebude mat.
Otazka naozaj znie: Naco vlastne platit dane ?
Co sa podnikanie tyka,uz som to pisal viackrat-aj ked musim platit viac ako minimum (nemam to ako zneuzit) na SVK a hlavne v tomto meste by som sa na podnikanie iste nedal.
Nezavidim tym poctivym podnikatelom ale zase nech sa ani nestazuju-podnikaju slobodne a bez natlaku,bolo to ich rozhodnutie,takisto ako moje byt zamestnancom.
pre podnikateľ | 26-07-2014 21:31:38
Môj manžel je podnikateľ tak mi nič nevrav a neurážaj - tiež si musí platiť aj tie nehorázne odvody. Taaak?
pokladne | 26-07-2014 19:50:19
Tak nech stat nariadi aby aj babky na trhu mali pokladne. Treba dat pokladnu aj do mestskych zachodov, mamicke ktora vybera drobne do krabicky pre postihnute dieta, žobrakovi ktory hra na harmonike, ciganke co predava parfumy......
anonym | 26-07-2014 12:23:25
Vždy keď sa píše o podobnej téme, všetci uplakaní podnikatelia kritizujú kontroly zo strany štátu. Prečo asi? Prečo nepíšu aj o výhodách, ktoré podnikanie prináša? Prečo vôbec títo plačkovia podnikajú a nenechajú to tak? Choďte robiť za pás a máte čistú hlavu. Teraz ma ukameňujte.
pre horvath | 26-07-2014 11:21:09
Prave naopak,treba zlikvidovat danove uniky,comu sa podnikatelia brania?(podotykam len niektori)Brania sa proti tomu,aby mohli platit dane ako sa im zachce.
Robo Horvath :( | 26-07-2014 10:34:35
http://transparency.blog.sme.sk/c/361637/preco-kazimir-taji-kompletne-vykazy-z-prezidentskych-volieb.html

Tu je to ok a chudobu treba dusit a este tomu tlieskajme ovce. Darmo sme to len narod a mentalita debilov.
pre podnikatelov | 26-07-2014 07:07:19
Pani,kazdy ma svoje prava a povinnosti.Kazdemu zamestnancovi sa tiez strhne z vyplaty a to automaticky.
podnikatel | 26-07-2014 00:38:51
Čo sa urážate? | 25-07-2014 15:41:00 to bolo pre teba...
podnikatel | 26-07-2014 00:37:10
debilko... co nevie co to je v dnesnej dobe podnikat.. skus si to a potom mozes nieco pisat.
jozko | 25-07-2014 23:42:39
cinske obchodi si mozu robit co chcu a slovakov tu budu terorizovat
občan | 25-07-2014 15:50:27
Chod do hajzla a tam môzes mudrovat. Najskor nam to ukaž podnikaj,zamestnaj, daj do toho svoje peniaze a požicku, ukaz nam to a potom rozdavaj rozum.
anonym | 25-07-2014 15:45:22
co sa urazate. dufam ze ty si taky poctivec co tu vypisujes potom klobuk dole pred tebou. dufam ze si statny zamestnanec.
Čo sa urážate? | 25-07-2014 15:41:00
Ked chcu podnikať majú mať všetko v poriadku. To aj predavačka v jednote može povedať že nedala som bloček lebo sa mi to nechcelo tam ťukať do pokladne alebo čo. Predávaju tak maju mať pkladne a riadne si plniť povinnosti tak ako ostaný predávajúci a čo je natom že je to na kupalisku? Obchoduj? Obchoduju . Tak potom?????
hlavné je, že... | 25-07-2014 15:29:00
príde nejaký bambusák a má daňové prázdniny a "hovoji pefekne sovensky", žije si vo veľkom a slováka idú rozdrbať na mraky!
občan | 25-07-2014 15:24:16
Ja som im to uz aj povedal,ze koncim jebem nato . Predavačky prepustim nech idu na urad a idem aj ja . Toto trapenie uz v tomto state nema zmysel. Tolko starosti,nervov a stresu co toto obnasa je akurat tak na mašlu.
Vysledok.... | 25-07-2014 15:12:32
...bude kupaliská bez bufetov. Môžete si nosiť rožky zabalené v servítke a limo v termoske ako v 90-tich rokoch :-)..alebo ísť sa kúpať mimo SR.
občan | 25-07-2014 15:02:57
V tejto republike je to uz nacisto v prdeli. To nema zmysel robit sam na seba. Tolko byrokracie, financnej zataze a podobne ze to uz sa to neda utiahnut. Este v cesku ako tak nechaju zit maleho zivnostnika ale tu je to uplne v prdeli. Ukoncit toto trapenie ist na urad a nech nas zivi stat.
Nie ze my budeme zivit tuto byrokraciu a ciganov ale oni nas.
anonym | 25-07-2014 14:34:17
ste frajeri. velky.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign