Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Čo sme to za ľudia?

Miloš MajkoDátum11. 12. 2010 22:59:58TémaVoľný čas
 Foto: Miro Mierny
O tom, že žiadna radosť netrvá dlho, minimálne dvanásťročného Matúša Mierneho dnes jednoznačne presvedčila hŕstka pravdepodobne naslopaných, no určite rodičmi úžasne vychovaných výrastkov, ktorí sa po zhodení chlapcovho snehuliaka práve teraz bavia v campingu. (neplánované pokračovanie predošlého článku) Smutné je, že v predošlom článku som mal pravdu. Určite by sme si pri spôsobe zábavy nerozumeli. Pýtam sa však, dokedy budú tlupy arogantných chudákov beztrestne obťažovať normálnych, slušných ľudí ktorí majú tú smolu, že bývajú v ceste ich zvrátenému vyčíňaniu? Keď nebudú môcť rozbiť snehuliaka, do čoho sa pustia? V campingu sú autá s SPZ okresov NZ, NR, TO a pod. Možno si veľa čitateľov povie - konečne sa v meste pre mladých niečo deje. Skúsim názor svoj - žiaľ, niečo sa deje aj s niektorými mladými. A to je na zamyslenie pre ich rodičov.

Fotogaléria k článku:

 Foto: Miro Mierny   -   detská radosť žiaľ netrvá dlho...
Postará sa o to zopár výrastkov a ich rodičia, ktorí evidentne mali iné záľuby, ako stavanie snehuliakov so svojimi potomkami.
Popis: Foto: Miro Mierny - detská radosť žiaľ netrvá dlho... Postará sa o to zopár výrastkov a ich rodičia, ktorí evidentne mali iné záľuby, ako stavanie snehuliakov so svojimi potomkami.

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
Miloš Majko | 18-12-2010 04:55:34
http://video.idnes.cz/?c=A101216_164504_zahranicni_brm&idVideo=V101216_154228_tv-zpravy_zkl
Pre p. Kloknera | 15-12-2010 08:34:39
Nebuďte jednostranne zaujatý,snažte sa byť objektívny.Nahrávka Mikiho bola viac autentická.Tú ste nepočul?
pre R.E.S.P.E.K.T | 15-12-2010 07:09:20
Rozkopaním snehuliaka bola pokazená aj láska syna k otcovi? Pre boha živého, to si ako myslel?
R.E.S.P.E.K.T | 14-12-2010 20:32:04
postavil si to mali chalan je ubohost rozkopat nejakeho snehuliaka preco by sa mala kazit detska radost a laska syna k otcovi lebo toho snehuliaka stavali obaja ludia uvedomte sa co robite vypatlane hlavy najblizsie rozkopem ja vas *headbang* *headbang* *headbang*
Peter Klokner | 13-12-2010 21:34:24
Smoklíme nad faktom, že ľudia sú k sebe ako zver, je nám ľúto zničeným snehuliakom, ktorý bol výsledkom námahy dotyčného dieťaťa. Je zrejme už zúfalstvom malé problémy akceptovať iba preto, že tu máme bordel omnoho vypuklejší. Pán Veselický určite správne pripomenul, že prvoradá je všímavosť občana, na druhej strane, je reálne aby polícia (ktorákoľvek) bola schopná zasiahnuť na dvoch či troch miestach súčasne ? Ťažko je hodnotiť ktorý problém v danom okamihu je závažnejší. Zrejme cesta povedie jedine vyššou občianskou angažovanosťou, resp. dnes je moderné tomu hovoriť občianska statočnosť. Moderná demokracia žiaľ je ďaleko od systému ktorý tu udržiavali za socializmu. Dve desaťročia nás ničomu nenaučili, stále sme naivne dôverčiví, tupo veriaci komukoľvek že nám chce iba dobre a samozrejme spoliehame sa, že slušnosť nosí v sebe každý okolo nás. Nechceme či nevieme sa naučiť uvažovať prezieravo, triezvo a hlavne logicky vyhodnotiť fakty. Spejeme jednoznačne do štádia, kedy si budú občania navzájom pomáhať pri riešení problémov s kriminalitou takým bežným spôsobom ako sú občianske hliadky či rôzne spolky a spoločenstvá na tento účel organizované. Samozrejme za predpokladu, že sa dovtedy navzájom od závisti alebo jedu nepovraždíme ešte skôr ako k tomu dospejeme. No a na záver verný svojim názorom a presvedčeniu by som chcel iba pripomenúť, že to samotní vrcholní politici nás zjavne zámerne potrebujú osobným príkladom udržiavať v určitom leveli zákernosti, podlosti a permanentnej potrebe mať nepriateľa. Sledujem totiž aktuálne ako sa FICO rýchlo oklepal po úspešnom vyautovaní jeho demonahrávky a už nám drbe Vianoce tým istým čo vo februári. Keď to okoreníme idiotskými BUKEKELA vianocami od DEDEHO, do toho cvrkneme desivé a nekonečné šoty s Kleopatrou z Turca, uznajte že jediné čo sa oplatí urobiť je ničiť, demolovať, kričať od zúfalstva, ublížiť alebo silno a intenzívne zašportovať. No a kto by už v takej kose a vetre športoval.
anonym | 13-12-2010 19:23:27
Jaj vy všetci nariekate nad tým snehuliakom ako keby to bola nejaká celebrita.Vážený venujme sa dôležitejšími vecami a nie tým posraným snehuliakom.Ked napadá sneh tak si to pre mňa za mňa postavte aj do postele ked vám to urobí radosť.
obcan | 13-12-2010 18:06:21
presne ako hovori p. Veselicky. Len treba viacej vsimavejsich ludi a tych, ktorym nie je lahostajne nicenie majetku. Treba hnet volat MP, alebo OOPZ. Inak sa to tuna nezlepsi.
Ľubomír Veselický | 13-12-2010 17:24:46
lol! Tu neide iba o snehuliaka. Tu ide o vzťah človeka k človeku. Nie je pravdou, že ak niekto v meste niečo poškodí, nikto nič nerieši. Ak sa nájde slušný človek, ktorý poškodzovanie oznámi MsP, alebo OO PZ, tak voči výtržníkovi alebo vandalovi je vedené riadne konanie v zmysle zákona. Svoje na tomto úseku vykonávajú aj monitorovacie kamery rozmiestnená na území mesta.
lol | 13-12-2010 17:02:01
jeden snehulak hore dole tu riesite ze vseti rozkopavaju snehulakov ale ked nedo rozkope v meste neco nido nic neriesi... *loony*
Anna | 13-12-2010 15:23:07
Myslím si, že spoločný menovateľ, ktorý je nám všetkým jasný je, že dnešným mladým ľuďom a už aj deťom chýbajú rodičia a ohľaduplná výchova voči ľuďom, prírode a okoliu.Dnes si nikto nič neváži(všeobecne povedané)a správanie mladých ľudí je výsledkom rodičovskej výchovy. V Seredi je bohužiaľ vysoká koncentrácia práve ľudí, ktorých rodičia asi robili a robia radšej do noci ako by sa venovali svojim deťom. Je to voľba, mnohokrát nie ľahká, určite nie v dnešnej dobe.Ale ten kto sa pre ňu rozhodne určite pri pohľade na svoje deti neľutuje.
anonym | 12-12-2010 22:41:02
Je niečo oveľa iné ničiť snehuliaka a lámať ruky a prevracať a páliť smetiaky. A je hlúposť že zábavka ktorá začína ničením snehuliaka prerastie v ničenie v ostatných vecí. Je niečo iné vidieť rozkopaného ,,snehuliaka´´ či rozbité dvere na našej Veľkej jednote. Je niečo iné mládež čo si kopne do snehuliaka ako mládež čo rozbíja okná kameňmi. Ak tu hájite deťskú radosť tak im obnovte pieskoviská alebo niečo prenich spravte než príspevok na seredonline. :-*
seredan | 12-12-2010 22:29:05
zuzi nebut naivna. Ten snehuliak sa predsa sam neznicil. Znicil ho niekto, kto to ma v hlave vymetene.
seredan | 12-12-2010 22:27:21
dnesnej chrapunskej mladezi nic ine ako poriadna bitka nepomoze. Len bit a bit to. V hlavach maju vykradnute a najvacsie ich hrdinstvo je prekotit smetiak, pripadne znicit snehuliaka. A ich priblbly kamarati ich este v tom aj podporuju. Najradsej by som takychto spratkov prefackal aj s ich rodicmi. Nic ine si nezasluzia.
zuzi | 12-12-2010 22:17:13
prepacte, mozno len zle vidim tu fotku, ale kde mate dokaz, ze toho snehuliaka niekto znicil? ved predsa zacalo na vecer prsat, takze sa sneh vytratil, nemohol proste tu hlavu stratit len kvoli tomuto? :-O
občan2 | 12-12-2010 21:27:56
Ja osobne som už zopár krát pri večerných prechádzkach mestom volal hliadky polície a taktiež som prispieval na email bezpečného mesta. :-)
ranxon | 12-12-2010 20:31:33
Pre,,lol 14:58,,.Ver mi, že tú ruku, by som ti dolámal bez mihnutia oka, keby som ťa prichytil pri tom snehuliakovi a na mojom pozemku, lebo to začína snehuliakom a konči, ako to napísal ,,občan2,,.
Milan F. | 12-12-2010 19:36:10
V dnesnej dobe si ludia myslia ze vacsia frajerina je byt destruktivny. Rad by som vedel ci ti tzv frajeri a machri by sa dokazali k tomu priznat,ze ano ja som ten co som zbural snehuliaka a urobil som to preto a preto...myslim,ze jedine na co by sa zmohol aj to len sam pred sebou je,ze si dokazal aky je on velky a silny chlap, ale miesto toho, aby vystupil a stal si za svojim konanim tak sa ZBABELO schovava za priaznou a obdivom svojich kamaratov, ktori su natolko zbabeli a bez nazoru na realitu, ze tiez len mlcia a na otazku kto to spravil by odpovedali s plnymi nohaviciami, ze nevieme. Je lahke zburat nieco, ale postavit to uz vyzaduje nieco viac ako len zbabele konanie. Po chlapcovi zostal snehuliak po chrapunoch skaza. Aj to je vysledok dnesnej vychovy.
anonym | 12-12-2010 19:22:30
ked som bol maly a postavil som snehuliaka tak nikdy nemal zivotnost viac ako den. neviem co tu riesite... asi vam len podvedome prekazali ti ludia co ste videli. ale hodnotite ich na zaklade oblecenia co je dost zle si myslim.
Miloš Majko | 12-12-2010 17:36:59
Napriek tomu, ze tu medzi sebou diskutuju dvaja diskutujuci + obcan2 a martaeva, zacinam mat dojem, ze naozaj bude v meste tazke nieco zmenit. Napriek tomu, ze urcite ani s tymito dvomi jedincami nevysielame na rovnakej frekvencii pytam sa: co konkretne ste spravili preto, aby situacia v mste zmenila k lepsiemu? snehuliak 12-12-2010 11:30 - Vy ste mi neodpovedali a v dalsom Vasom prispevku zase len lamentujete. Myslite si, ze tak isto by ste sa spravali aj keby ste pod prispevkmi bol podpisany?
digi | 12-12-2010 12:37:08
( Autor dlhodobo nerespektuje pravidla diskusneho fora v súkromnom internetovom mediu a to napriek viacerym upozorneniam. Nevyuzil ponuknutu moznost tvorcov novin, za svoje nemiestne spravanie ospravedlnit sa. Preto su a do prisposobenia sa stanovenym pravidlam diskusie, aj budu jeho prispevky zmazavane. )
martaeva | 12-12-2010 15:25:54
Treba niečo s takými nespratníkmi robiť. Konštatovať, že na prevýchovu je neskoro je najjednoduchšie. 12 roční by sa ešte dali formovať, keby si to rodičia vôbec všimli, že to treba. Všetci mladí sú obrazom dospelých. Od niekoho to len odkukali, nemyslíte? A článok o snehuliakovi je namieste, treba byť všímavý! *yes* *yes* *yes*
občan2 | 12-12-2010 15:07:11
Asi si jeden z nich. Tvoja inteligencia nedosahuje ani mrazenú rybku. Prečo by sa malo všetko ničiť ? Prečo by nemohli naše deti mať nejakú zábavu a bezpečie ? Nič ti to asi nehovorí....takým ľudom nie je pomoci.... *loony* *headbang*
chuan | 12-12-2010 14:58:47
asi tak neak ...načo ti tam bude snehulak cez noc ked spiš ?čo ? chlapci sa aspon viblaznili natom
lol | 12-12-2010 14:56:57
lenze snehulak a ruka to uz je uplne neco ine...lenze dnesna doba je taka ze ti ludia by kvoli jednemu snehulakovi kery sa aj tak roztopi by aj zabijali ... *loony*
občan2 | 12-12-2010 14:45:25
Pre chuan 12-12-2010 14:36 : Aj keď tebe niekto v podvečer doláme ruku, aj ja som za, veď ruka sa zahojí....Nepochopil si o čo tu ide ? O to že to začína pri snehuliakoch....a končí, ani neviem kde. Aj aj pre toto čo sa stalo, pre malé deti netrvá radosť dlho...
občan2 | 12-12-2010 14:39:13
Tak to riešte všetci, aj tí čo sem píšu prečo sa riešia snehuliaci. Čísla na príslušníkov poznáte, tak pri prechádzke ak uvidíte niečo, čo je v rozpore so zákonom, ihneď volajte... *loony*
Topsi Cret | 12-12-2010 14:36:36
Nechápem čo sa tú rieši jeden obyčajný snehuliak, ktorý sa tak či tak roztopí.. by ma zaujímalo čo robia Vaše deti, aký robia bordel, ako sa učia hrešiť, priamo za Vaším chrbtom, myslíte si, že máte každý doma anjelikov? Čudovali by ste sa..
chuan | 12-12-2010 14:36:20
šak čo snehulak ..aj tak by sa hnet roztopil neska ..tak mu chlapci trošku pomohly ja to schvalujem :D:D ;-)
anonym | 12-12-2010 14:35:25
Riešite snehuliakov ale podnapitú mládež a vandalov ktorý ničia mesto vznútra takých si nikto nevšíma o takých sa nikde verejne nepíše. Otvorte oči a riešte veci ktoré majú na niečo dopad nie snehuliakov ktorý sa tak či tak roztopia. *loony*
Miloš Majko | 12-12-2010 12:09:02
snehuliak 12-12-2010 11:30 - co navrhujete?
snehuliak | 12-12-2010 11:30:48
jakoze ludia nehnevajte sa na mna ale riesite tu snehuliaka ...preco sa neriesia problemy s dilermi a fetakmi a to ze sa ludia boja ist po 8 hodine vecer von to nikoho nezaujima??
anonym | 12-12-2010 09:13:47
Ožratý a nafetovaný debili nemali asi čo robiť tak snehuliaka pokazili.Mirko môžeš si znova postaviť snehuliaka ved snehu je dosť. ;-) ;-)
Ľubomír Veselický | 12-12-2010 08:39:39
Na prevýchovu je už žiaľ neskoro.
sused | 12-12-2010 08:00:41
Malý dvor velý byč ten by ich prevychoval.

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign