Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Cigáni zabíjali !!!

417

Helena Kmeťová | Redakcia1 |  BLOG  |  V Medzeve prišiel o život 25 ročný muž, otec 2 ročného dieťaťa. Mladého muža pravdepodobne dobili na smrť traja mladí Rómovia vo veku od 17 do 18 rokov.
Toto bola prvá strohá správa z incidentu. To stačilo, aby sa zdvihla vlna nenávisti a komentáre typu '' Cigánov vystrieľať !!'' neboli výnimočné.

No čo sa vlastne v Medzeve stalo? Samozrejme vyšetrovanie polície je neverejné a informácie sa dozvedáme iba po častiach a tak som si sama poskladala túto skladačku do takejto podoby:

Mladí muži spolu popíjali v miestnej krčme, kde sa pochytili a pred krčmou vonku niečo po pol noci aj pobili.
Pre mňa nepochopiteľné je, že dobitý muž ešte spolu s Rómskymi dievčatami sa pobral miesto domov, do Rómskej osady, kde asi bitka pokračovala. Dobitého mladého muža Rómovia ešte odviezli domov, kde po asi 15tich hodinách bez pomoci skonal.

Násilná smrť je vždy strašná a tragická, obzvlášť keď zomrie mladý človek. Rozmýšľam, že možno sa to nemuselo stať, keby krčmár, či miestni ľudia zavolali hneď na nespratných mladíkov políciu, keby sa nebohý muž miesto na ďalšiu bitku do osady nevybral radšej domov vyspať sa z opice, k svojmu malému dieťaťu ako správny otec, keby....Tak by sme mohli pokračovaťdo nekonečna, no zmysel to nemá, život to nikomu nevráti.

Cigáni zabíjali, no je toto rasový problém?

 Je dôvod na vlnu ďalšej nenávisti k nám Rómom?

Nebohý mladý muž mal s veľkou pravdepodobnosťou k miestnym Rómom a obzvlášť k Rómkam veľmi blízko, čo mohla byť aj pravdepodobne prvotná príčina incidentu už pred krčmou.

Samozrejme páchatelia si zaslúžia trest a ja dúfam, že budú aj adekvátne potrestaní, no nerobme z tohto muža obeť agresívnych Rómov, na spore má určite svoju vinu tiež a bohužiaľ zaplatil za ňu tým najcennejším čo mal, svojím životom.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
daniel | 17-07-2015 16:40:37
A je to tu zas ! Dnes v noci (17.7.)dobili palicami traja cigáni 74.ročného muža v jeho vlastnom dome. Prečo vždy len cigáni útočia na bielych? Prečo nie naopak?
pre gulak | 16-08-2014 12:59:43
Ty mozes akurat tak cuchat,kde som sa ja Vys.....l
gulak | 13-08-2014 14:38:19
Ty budeš asi ten,čo sa každý deň drhne Savom...
pre gulak | 13-08-2014 11:19:48
Vies co je priroda,tvoja neskutocna de......a
daniel | 13-08-2014 10:44:14
Gejza ty si to zle pochopil. Asi väčšina ľudí čo sem píše nenadáva na všetkých cigánov,ale na "neprispôsobivých". To sú tí chlieváci z osád na východe a aj tu na cukrovarskej a podobne. Áno aj medzi bielymi sa nájdu chlievaci a smraďoši,ale tých je len mizivé percento. Čo taký Luník IX? Dostali fungel nové činžiaky aj zariadené a čo tam zostalo po pár rokoch? Niekoľkometrová vrstva smetí,polmetroví potkani a neobývateľné činžiaky. A to urobili všetci cigáni čo tam bývali. Myslíš že aj bielí by to takto zdevastovali? To by tak museli vyzerať všetky byty kde bývajú gadžovia.

Čo sa týka prevýchovy neprispôsobivých cigánov,tu už nepomôže nič,len v nejakom údolí postaviť rezerváciu aspom so 4.metre vysokým betónovým múrom. A tam nech si tí dementi tancujú okolo ohňa! Aj tak nič iné nevedia. 90% z nich nevie vôbec čítať a písať a to je naozaj pravda! A keby sa premnožili,tak do toho údolia presmerovať tok nejakej riečky...

Ja viem že ťa to štve keď tu preklíname my bieli cigánov. Ale keď si slušný nemáš sa čoho báť. Keď cigán chodí do roboty,podniká alebo sa živí nejakým remeslom,nič proti nemu nemám. Veď sú medzi vami aj kadejakí umelci a keď sa tým dokážu uživiť a slušne sa správajú na úrade,na pošte a tak ďalej,tak takých si ani nevšimnem. Nech si žije ako vie. Ale nenávidím tú zgerbu čo žije v osadách o robote nechcú ani počuť a len vyciciavajú tento štát. Dajte nám,pomôžte nám! Ja by som im dal. Každému natrieť jednu ruku silným lepidlom a podať mu do nej odistený granát...

gulak | 13-08-2014 10:03:26
Možno niektorí Slováci smrdia,ale cigáni smrdia všetci-to je príroda,aj keby si sa mesiac drhol Savom,furt budeš smrdieť---a tí malí cigáni v osadách,tých kto naučí hygiene-ich ožratí,či sfetovaní rodičia...ved tam sa honcujú medzi sebou-presne ako to v tel.reporáži povedala jedna mladá cigaňa-ked príde tata domov z krčmy-vrhne sa na prvú,čo je pri dverách...no hnus...
Gejza | 13-08-2014 00:47:31
Ty si myslíš že Róm potrebuje internatnú školu aby sa naučil hygienický návykom a slušného správania?! Koľko Slovákov sa sprava slušne a poznajú hygienické návyky a máju aj k dispozícii soc.zariadenia prosím nesudte podla obrázkov a vykreslenia médii. Lebo poznám veľa Slovákov ktorí sa správajú horšie ako nejakí Róm a smrdia na kilometer :)
gulak | 03-08-2014 14:57:58
Nakoľko dospelí cigáňov už neprevychováš,tak treba začať od detí,vytvoriť internátne školy,kde by sa naučili slušnému správaniu,hygiene a pod.Nakoľko u neprispôsobivých rodín,je častým javom,že deti sú využívané na páchanie priestupkovej činnosti,alebo aj trestnej činnosti-bolo by vhodné sa inšpirovat napr.Francúzskom-kde je trestná zodpovednosť už od 13 rokov....
re pre Peter | 03-08-2014 11:55:56
Pozor toto nie je štvavá kampaň proti cigáňom,ale vyjadriť názor tu môže každý!Ak by sem niekto napísal ako na nich,tak by to mohol byť trestný čin a niekto cigáňomilný by si z toho mohol urobiť slušnú kariéru!V podstate každý vieme a niečo tušíme vo vzduchu!
dado | 03-08-2014 09:47:41
kde je ta opica Orgovanova???????napchat jej do p... delobuch
pre gulak | 03-08-2014 09:36:02
Vies co,mas pravdu.somarko.Strata casu.
gulak | 03-08-2014 05:55:21
Bonzáci a udavači sa vždy ozvú,ich prehnité ja-im nedovolí mlčať....
per daniel | 02-08-2014 19:26:17
Ty si zu vela veci zistil,Tak konaj a neblazni stale ludi,myslis si,ze bohvie aky ty si hrdina.Cele roky pises stale to iste.Tym smerom,ako si ty ten Problem snazis riesit,tadial cesta nevedie.Napis nieco rozumneho a zatlieskam Ti.Tie Vase kecy,co si myslis,ze Slovensko je pupkom sveta?Zabrzdime tych,co SA nechaju podplacat,tych velkych,co obchoduju s drogami,zacnime rozlisovat,kto chce pracovat a kto nie,ti ,co pracuju poriadne odmenit,ti co nie,tych chytit za golier atd.Vy sa len motate pod nohami.
daniel | 02-08-2014 18:23:59
Toto podomnou písala asi ženská. Tak vážená dámo! Práve som zistil že máte niečo s hlavou!
pre gulak | 02-08-2014 17:45:37
Kazdy moze napisat svoj nazor,tie doby,kedy nemohol sa uz chvalabohu minuli.Takze ,kazdy pozna realne riesenie,predstavte si ja nie.Tie vase kecy o plyne a vystrielat,a co ja viem co,ste len ubohi blazni!To je prave ten problem,poukazat na nieco,to vie kazdy.
gulak | 02-08-2014 16:23:49
Myslím si,že reálne riešenie cigánského problému,pozná každý z nás,len na tomto nete,je veľa bonzákov a udavačov,ktorí tu schválne rýpu do ľudí,ktorí sa neboja napísať svoj názor a ľudí,čo bonzujú na iných považujem za najväčšiu žumpu,spodinu národa...
pre Peter,pre iltik | 02-08-2014 13:37:47
Kedze nemate ziadne REALNE riesenie,zase su to od Vas len take pubertacke kecy,ako vzdycky.
anonym | 02-08-2014 11:28:33
Keby si si prečítal záver článku tak prídeš na to, že to nie je moja myšlienka, ale myšlienka autorky článku. Sám to svojim príspevkom spochybňujem, ale zjavne si to nepochopil.
pre anonym | 02-08-2014 05:00:48
Ako môže byť niekto z časti vinný na vražde svojej osoby?Keby sa samozavraždil ako hovorieval bývalý policajný prezident tak šľak to traf ale inak nechápem!Ty inak dávaš hlboké myšlienky.
raťafák plachta | 01-08-2014 21:01:57
článok naozaj hodnotný...paní si presne ako sama píše poskladala z neúplných informácií "skladačku",...spojenia ako v osade asi bitka pokračovala, pravdepodobná príčina je pravdepodobná blízkosť k miestnym rómkam dávajú tej skladačke naozaj punc "kvalitného" článku...všetko len domienky, neoverené informácie, dohady..
------- | 01-08-2014 20:29:47
Vláda bielych hajzlíkov záujme získania volebných hlasov Cigáňov vedome nič nerobí. Veď kto by potom Dzurindovcov predtým a Ficolínov teraz volil. K kým sú spájané volebné škandály na Slovensku. Predsa len a len s Cigáňmi. Ale vd predsa návod na spravodlivosť je veľmi jednoduchý, hoci podľa Cigáňov bude diskriminačný. Cigáňom dať také isté práva pri poberaní podpôr a sociálnych dávok vrátane starobných dôchodkov ako bielym. Cigáňom dať také isté
povinnosti ako majú bieli. Teda pracovať, platiť dane, odvody a podobné srandičky.Nemáš peniaze? Začo taktuješ do BMW alebo Audi? Tak zobrať vodičský!! Nemáš na pokutu za dopravný priestupok. Zabaviť do zaplatenia pokuty. Nemajme strach, poondiati Angličania nás už nebudú považovať za rasistov, Tam, ale vo Francúzsku majú Cigáňov plné zuby a začali to už riešiť. A od podlahy. Boh osvieť Slovenskú boľševickú republiku a privolaj pár anglických a francúzskych úradníkov na naše územie.
poriadok | 01-08-2014 20:09:13
...bol iba vtedy ,, ked tu boli skinheadi,vtedy si pamätam bola cista Sered, ti smradi boli zalezení.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-08-2014 19:45:14
pre Majko | 01-08-2014 19:40:58 | - nemate predstavu, ako strasne ma tesi, ked niekto pride na pricinu a aj to napise. Takye napisali ste:

"Ale ti uradnici,policajti,lekari ,sudcovia,ucitelia z autoskoly atd.ktori sa nechavaju podplacat,tich veru nikto nekritizuje."

- a dalej staci mysliet hlavou. Vo vsetkych svojich clankoch (a je ich naozaj hodne) pisem, ze hlavnym problemom je DISKRIMINACIA. Negativna, ale aj pozitivna.
pre Majko | 01-08-2014 19:40:58
Ti cigani,ktori ziju statocne a slusne o sebe uz premyslali,nemaju vsak ani spetku nadeje,ze by mohli parazitnych,kriminalnych,alebo dokonca vrahov nejako ovplyvnit.To je ten problem.Nemusime chodit do osad,napr.Sered,Kolko slusnych a vzdelanych ciganskych Rodin zije v meste? Mozu tito nejak ovplyvnit tych olasskych ciganov z cukrovaru?Nie,maju s nimi tiez problem.Ale ti uradnici,policajti,lekari ,sudcovia,ucitelia z autoskoly atd.ktori sa nechavaju podplacat,tich veru nikto nekritizuje.
anonym | 01-08-2014 19:31:14
Podstata článku? Poškodený si za to môže z časti sám?
litik | 01-08-2014 19:27:29
pan majko,co ak sa ti romovia nezamyslia,ked nemaju cim a budu povazovat vrazdu za normalny cin? co potom bude majorita slovakov robit?snad sa nebudeme donekonecna prizerat ako nasi negramotny politici?

litik | 01-08-2014 19:22:32
vcera sme to spominali,v teme zenskost na predaj, kolko casu odvtedy preslo?ak sa to nebude razne riesit,tak to bude problem aj pre mensinu,ale aj pre nas vacsinu.neviem na co politici cakaju,mozno tajne pracuju na nejakom plane ako to zmenit.ale zabudol som su prazdniny tak zrejme relaxuju na svojich jachtach a nejaky banalny problem s ciganmi a vrazdou,hadam si nebudu kazit dovolenku.
a ked pridu z dovolenky tak sa na problem zabudne,alebo sikovne vykluckuje.ved ten biely rypal do nasich spoluobcanov,bude to primerana obrana.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-08-2014 19:20:41
per pani Kmetovu | 01-08-2014 18:56:06 | - ano, je to viac-menej pravda. A este ovela horsie.

Na otazku, preco je tomu tak, si vsak musia odpovedat obe strany. Nielen diskutujuci z majoritnej casti obcanov SR, ale aj samotni Romovia.

Sledujuc vyvoj v kriminalite za posledne obdobie (zabijanie ludi prave Romami), by mali nad sebou rozmyslat teda hlavne samotni Romovia.

Prave komunikacia Romov s majoritou cez medium je nevyhnutna k spoznaniu dovodov - PRECO je tomu vsetkemu tak.

Dnes je vsak naozaj hlavne na Romoch, sko sa voci majorite zachovaju. My v mediu nerozlisujeme. Kazdemu davame priestor a moznosti uplne rovnake.
per pani Kmetovu | 01-08-2014 18:56:06
Veskere clanky,kde sa objavi slovo cigan,skoncia takto.Takze ,skoda casu nieco rozumneho napisat.Keby ste aj napisala rozpravku pre deti a bolo by v nej slovo cigan,skoncilo by to tiez takto.
Peter | 01-08-2014 17:38:10
Cigáni zabíjali a budú beztrestne zabíjať aj dalej a pomaličky sa to tu bude kryštalizovať a jedného dňa to vypukne ako na Ukrajine!Akože z ničoho nič ale potom už žiadna únia nezabráni nikomu a ničomu a nakoniec budú radi,že sa stým niečo urobilo aj ked akože s tým nesúhlasili!Príde čas!
azalka | 01-08-2014 17:30:24
preco hned rasisata,ved asi neviete co to znamena a kazdy vola hned po rasismu,budte optimizma a priznajte si ze tri tretiny populacie sa neprisposoby aj keby ste chceli a my gadzovia ako to oni volaju robime na nich ,a robit budeme pretoze ako to uz chodi oni cigani maju vecsie prava ako my a prosim nehovorte si romovia,,to slovo znamena ze ste debilni,,
azalka | 01-08-2014 17:24:37
hm co vzivate koltlebu sak zdvihnite moralku sam,co nemate tolko odvahy co kotleba?
Absurdistan | 01-08-2014 16:13:29
...pokiaľ bude takáta vláda, ktorej tento režim vyhovuje, nikdy a nič sa nezmení. 400 rokov ich chová štátny, vládny systém, a za posledné roky namiesto toho, aby štát riešil tento problém, ešte im aj pomáha a zastáva! Množia sa ako kobylky a všetci sú od malička debili. Napokon, čo môžeme očakávať, "keď debil stvorí debila"! Je to aj citát jedného politika, ktorého členovia vlády takmer zožrali za tento ale pravdivý výrok.
Konečná toto | 01-08-2014 14:31:09
No nech sa páči. Ďalší útok ,ktorý spôsobili diskriminované zvieratá tejto ríše. Toto je sila. Keby to spravil biely niektorému z nich ,tak by celá osada nabehla vyriešiť to ručne stručne, ale kedže je to naopak tak .... Toto už nemá obdoby jak si dovolujú opice jedny hnusné. A potom že sa na nich ľudia pozerajú ako na zvieratá z džungle , ktoré nemajú žiadnu výchovu . Velice nás bude zaujímať ako to dopadne. Určite to bude zase tak , že to spravil nejaký retarďák , ktorého nebudú môcť trestne stíhať - ako vždy. Šak oni sú velice vynaliezavý a kedže sú takmer nepotrestateľný štátom chránený druh - tak to aj tak bude!!! Prečo nemôžu žiť na nejakom ostrove ,kde by s pevniny cesta trvala aspon rok??
daniel | 01-08-2014 14:00:30
pre: marian. Kotleba nespí. V Gelnici bude akcia ktorú usporiadal s názvom: "Proti cigánskemu teroru na východnom Slovensku" Bude to na baníckom námestí o 15.00 a to 10.augusta. Deniska musím trochu brzdiť lebo poj...ní humanisti už nemôžu kvôli mojim komentárom dobre spávať. Ja keď som mal cigánov v ulici oproti nám,tiež som nemohol dobre spávať.Ja by som pánom humanistom a cigánomilom veľmi rád doprial taký istý zážitok! Tie debilné reči o našich milých spoluobčanoch,ktorých treba chrániť by ich rýchle prešli !!!
denisa n. | 01-08-2014 13:28:40
Daniel, na tvoj komentár som sa náramne tešila a nič :( to ma hlboko sklamalo, ty s plodivými myšlienkami :)
marian | 01-08-2014 13:26:11
a kde je kotleba.teraz ho to nezaujima,ked je zupan.
onanym | 01-08-2014 10:16:21
Biely zbije roma, je rasista. Rom zbije bieleho...Je to "ublizenie na zdravi"... Nezda sa to trosku zvlastne?
Seeker | 01-08-2014 09:55:03
Kebyže nahádžeme do plynu všetkých cigáňov.... "tak toto sa nemuselo stať" !!!!!! p. Kmetová, rasizmus pre Vás je už aj to, že štát živí vsetkých cigánov a všetko dostanú zdarma, lebo ste straááášne všetci utláčaný !!! Fakľe a bakule na vás !!!!!!!!!!!!!!! Prídite sa pozrieť na seredských ciganov ako si v klude žijú s predaja drog a štátnej podpory....
hombre | 01-08-2014 09:32:54
Z tohto Schusterovho rodiska prichádzajú dosť často takéto a im podobné informácie. A ani sa veľmi nečudujem. Raz, asi pred 10-12 rokmi ma tadiaľ zaviedli okolnosti prejsť cez túto obec. Vpravo poniže cesty geto a okamžite nájazd domácich, akoby som mal na aute reklamu, že rozdávam dôchodky. V tej chvíli som len tŕpol, aby som nemusel zastaviť alebo nedaj Bože, vypovedalo mi auto službu.
P.S. p. Herega, súčasne platný pravopis sl. jazyka ustanovuje pre 1.pád mn.č. muž.r. všade mäkké "í". Prosím, nekazte p. Shelley week end takýmito hrúbkami.
rasista | 01-08-2014 08:55:53
helena kmetová a tebe podobný,dufam ,že sa dožijem toho dna,ked vás tu budu zabíjat jak potkanov
daniel | 01-08-2014 07:17:30
Ja to radšej nebudem ani komentovať,lebo hneď som rasista!
Vladimír Herega | 01-08-2014 07:02:55
Zaujímavý článok, no mám k nemu výhrady.Rómovia sa pri akomkoľvek trestnom čine vždy vyhovárajú na rasovú otázku, ako sú na Slovensku utláčaný a diskriminovaný.Čoraz častejšie začali na trestnú činnosť využívať vlastné deti a nezletilých, nakoľko sú si veľmi dobre vedomý, že títo páchatelia, i keď sa ich podarí odhaliť, nebudú trestaný vôbec alebo dostanú polovičné tresty ako dospelý.V článku sú dve poznámky, je toto rasový problém a je to dôvod k ďalšej vlne nenávisti voči Rómom?Bohužiaľ, každý takýto čin len dvíha emócie, pretože ľudia už majú toho naozaj dosť.Mám niekoľko priateľov na východnom Slovensku a tí otvorene hovoria o vypätej situácii, najmä po vlne útokov na starších ľudí, ktoré nedávno spáchali rómovia priamo v ich obydlí.Ľudia sledujú správy, čítajú noviny, no povedzme si otvorene, koľko Rómov bolo potrestaných za svoje činy tak ako by boli ostatný?Netvrdím, že všetci sú zločinci, určite nie.Ale nikdy voči nim neboli uplatnené represálie ako aj zákroky polície, tak ako tomu bolo napr. v Šarišských Michaľanoch počas vystúpenia Mariána Kotlebu, kde prišiel poukázať na nečinnosť polície a okamžite zasiahli tvrdo nielen proti nemu a jeho spoločníkom ale aj voči bežným obyvateľom, ktorí na zhromaždenie prišli.Áno, každá takáto akcia, bude dvíhať vlnu nenávisti voči Rómom.Bohužiaľ.Stačilo by málo, prestať zvýhodňovať túto menšinu na úkor všetkých a uplatňovať voči nim zákony rovnako ako voči všetkým iným obyvateľom SR.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign