Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Chystané práce v zámockom parku

Iveta TóthováDátum22. 04. 2013 23:18:35TémaIné
24

Nie je tomu tak dávno, čo sme v novinách uverejnili informáciu o chystanej rekonštrukcii chodníkov v zámockom parku.  Mimo toho bude v parku vybudované aj nové detské ihrisko.  Táto informácia vzbudila u čitateľov záujem ale zároveň aj búrlivú diskusiu.  Tak ako to bude s týmito stavebnými plánmi v zámockom parku ? O vyjadrenie sme požiadali zástupcu primátora mesta Sereď Ľubomíra Veselického.


Fotogaléria k článku:

24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová

Zobraziť všetky fotografie
24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová

24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová

24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová

24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová

24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová


Skryť všetky fotografie

Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Obyvatel | 26-04-2013 00:00:44
Prečo tu navodzujete stále dusnú atmesféru a podnecujete ľudí aby sa sťažovali, vyjadrovali nespokojnosť ?
Kedy naberiete odvahu a urobíte niečo nielen hubou?
seredan | 25-04-2013 16:49:27
rudolf naco sa ludia budu trepat na stretnutia s obcanmi, ked aj tak nasi voleny odpovedia len nato co chcu, popripade neodpovedia vobec. Preco je problem vyjadrit sa tuna v diskusii? Presne ako pisal p. Majko pred volbami im nevadila diskusia tuna ale teraz zrazu vadi.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-04-2013 16:37:43
rudolf | 25-04-2013 15:42:33 | - Rudolf, nemyslim si, ze to je o tom, ci ma niekto cas prist, alebo ten cas nema. Jednoducho - nemusi. Volil a plati dane. A preto vyzaduje. A verte mi, bude stale intenzivnejsie a adresnejsie. Vyvoj nezastavite, tak ako ho nezastavi ani poslanec a ani primator.

Jednoducho obcan zacina za paniaze ktore takmer pol roka plati statu chciet sluzby. Nie sluby, ale adekvatne sluzby. Uz ludom prestavaju stacit sluby a nasledne zmierenie sa s tym, ze ich konkretni ludia neplnia. Je mi jedno, ci to je poslanec, ktory poslanec, ci primator. Pre mna to je clovek, ktory do funkcie kandidoval dobrovolne a dostal aj moje hlasy. Dal som mu mandat a vyzadujem jeho plnenie. Nechce? Nic sa nedeje. Ma moznost odstupit. Ale zotrvat a robit tak, ako to nevyhovuje vacsine obcanov - tadial cesta nevedie.

Vo vsetkych sferach bolo taketo konanie tolerovane od revolucie, teda 23 rokov. Pozrite sa, ako vyzera nasa republika. Hanba!! Nie vsak nam, ale politikom a je uplne jedno, z ktorej strany su. Je cas, veci zmenit. A nebudem sa snazit o krcmove kecy tam, kde nic neovplyvnim. Preto tam, kde veci ovplyvnit viem.

Tak to vidim ja...
rudolf | 25-04-2013 15:42:33
Pre Jozefa,po prvé, sme si nepotykali, po druhé,keď máte čas tu reagovať na môj názor o 12.35 hod.tak si myslím, že si viete nájsť čas na zastupiteľstvo,alebo píšete počas pracovnej doby a zneužívate PC zamestnávateľa pre súkromné účeli.Nikto Vás neťahá ani nikoho druhého aby ste chodili na obecné zastupiteľstvo do obeda.Každý prvý pondelok v mesiaci je zasadnutie zástupcov mesta z občanmi od 15.00-17.00.Mesiac dopredu je to zverejnené na stránke mesta.Kto má ozaj záujem o konštruktívny dialóg,tak si to včas vie zariadiť a dostaví sa.Ako posledne,prišli dve mladé mamičky,deti dali babke a prišli,Jedna prišla aj s dieťaťom.Lenže keď sa budú všetci správať ako vy,vyhľadávať len to najhoršie,osočovať tu iných (myslím všeobecne)tak nemá zmysel tu strácať čas.Dialóg ústny alebo písomný vyzerá úplne inak a nie tak ako ho tu predvádzate vy.
Na zamyslenie | 25-04-2013 13:12:50
Jozef, diskusia na stranke mesta je taka ista ako tu, akurat tam ti niekto z vedenia mesta aj odpovie. To ze ty povazujes odpovede za arogantne je tvoj problem, odpovede su vecne a k teme, bez zbytocnych omacok. Skus si nastudovat co je to asertivne spravanie, bez neho to na pozici pri ktorej dochadzas k castemu kontaktu s ludmi daleko nedotiahnes.
Jozef | 25-04-2013 12:35:30
rudolf, okrem stredy, kedy je na MsÚ dlhy den su uradne hodiny do 15.00. V piatok len do 12,00.
Preco si myslis, ze si ludia budu brat dovolenky ked nemusia.
A okrem toho, kedysi aj na stranke mesta fungovalo disk. forum. Ako tak, ale fungovalo. Za zastupcovania Peťa Rampašeka sa aj nejake veci cez toto forum podarili.
Pozri sa dnes. Arogantne nic nehovoriace odpovede p. viceblogera.
Dnes chcu ludia komunikovat takto - cez taketo media.
Pred volbami tu dnesny vicebloger sedel prakticky online.
Dnes s anonymnymi ludmi odmieta diskutovat. Jaj to bolo za Vranovica.
Ale nemysli si, ze to tu nesleduje. Jak "ostríž", ako inak by vznikali tie jeho "myty"?
rudolf | 25-04-2013 12:22:18
Pre Hombre,asi ste nepochopili môj príspevok.Chcel som len poukázať na to, že v týchto príspevkoch ktoré tu odzneli a nie len na túto tému,vyzval som aby občania išli vyjadriť svoj názor,návrh,pripomienku na obecné zastupiteľstvo,lebo si myslím že z poslancov málo kto číta tieto príspevky a neakceptujú ich,hlavne preto ,že sú anonymné.Čím viacej ľudí príde tým skôr sa niečo vyrieši a nebudú si môcť robiť čo chcú,lebo im bude volič šliapať na päty.Neviem konkrétne či ešte prebieha pripomienkovanie ohľadom veľkého parku ale viem že už vlani sme sa bavili o tom že sa majú vypilovať ihličnany vo veľkom parku nakoľko to nie je nížinný strom.Prebehla o tom aj na TV Krea debata.Ešte raz vyzývam prispievateľov ktorí si nájdu čas nech prídu na obecné zastupiteľstvo vyjadriť svoj názor,problémov v našom meste je dosť,príklad:poliklinika,cesty po zime,parkovanie,geotermálny vrt,za Billou pozemok,čistota mesta,dopravné značenia,bezpečnosť občanov v nočných hodinách,neprispôsobivý občania atď. Je dosť problémov na ktoré treba poukázať,všetky ma nenapadli.Viem,je ľahšie to tu napísať ale je to asi mlátenie prázdnej slamy.Mám skúsenosti že pár problémov ktoré občania boli vyjadriť osobne(netvrdím že všetky)boli kladne vybavené alebo sú v riešení.
pre: Adela | 25-04-2013 10:52:18
Nikto vás nenúti tam s dieťaťom ísť. Ak sú tam iní je to ich vec.
Adela | 24-04-2013 23:51:39
Inak čudujem sa rodičom aj ja,dnes som išla okolo a určite by som nenechala dychat smog mojmu dietatu.Ten park otrasne vypada,no strach .Pycha Seredi to teda nie je.
hombre | 24-04-2013 18:50:47
Pán "rudolf | 23-04-2013 10:48:10" Vy veríte tomu, že teraz, keď sa už započalo s realizáciou projektu v parku, o čom je tu reč, ešte stále beží pripomienkovacie konanie? A pamätáte si, že by ku tomuto projektu bola zverejnená výzva na pripomienkovanie projektovej dokumentácie? Ja nie, možno som nedával dostatočný pozor na takéto oznamy.
Občan | 24-04-2013 11:02:31
Tragédia je Horvath
Horváth Robo
Horváth 1
Zlé všetko podla takých indivíduií. Čítanie ich príspevkov je čistá patológia.
anonym | 24-04-2013 08:34:51
Prosím vás aký malý park a veľký park? Malý park je v skutočnosti námestie, nie park. Park tu máme jeden jediný a to je ten "veľký" alebo zámocký. Ako môže niekto námestie plné betónu označiť za park?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 24-04-2013 07:23:27
Horváth 1 ? | 24-04-2013 07:15:37 | - za kazdu cenu klamat samych seba? Takze to detske ihrisko na namesti je umiestnene vhodne a bezpecne?
Ste ochottny postavit sa, rucit a znasat nasledky za to, ked dojde k tragedii?
Horváth 1 ? | 24-04-2013 07:15:37
Ty , čo tu nadávaš na všetko, daj si preložiť pečienku tam kam patrí ,do hlavy patrí mozog. A to čo je , že 1, akože jedničkou sa hodnotíš v počte príspevkov? Smog ťa zmohol.
anonym | 24-04-2013 00:24:20
no možno hlučné a smogové miesto, ale kolkokrát je tam tak plno, že sa moje dieťa nemá kde hrať. takže je to naplno využívané.
Robo Horvath 1 | 23-04-2013 23:44:21
Cudujem sa rodicom ze sa chodia hravat s detmi na to ihrisko v malom parku do toho hlucneho,nebezpecneho a hlavne smogoveho prostredia rovno pri krizovatke. Ani si neuvedomujete akemu rakovinovemu smogu si vystavujete svoje deti. Urcite ale urcite by som tam svoje dieta nebral. A ak pan architekt chcel vniest zivot do tohoto maleho parku ihriskom pre nase deti pri krizovatke tak podla mna je blazon vcetne kazdeho kto sa o toto pricinil. Podla mna lepsie urobite ak to ihrisko odtial prelozite o nieco dalej do velkeho parku. Bude to mudrejsie, pre nase deti urcite zdravsie a este aj lacnejsie pre mesto.
Franz Kafka:Zámok | 23-04-2013 21:03:48
Zámek si představujeme jako sídlo mnoha různých oddělení, kanceláří, úředníků, tajemníků, sluhů a poslů. Úředníci jsou nám podáváni jako velice zaneprázdnění muži,obklopení stohy papírů, pracující i v noci, je-li třeba, což je snad jediný markantní rozdíl oproti naší době.
Že v takovémto kolosu dochází k chybám, omylům a informačním šumům, je zákonité. Stejně jako skutečnost, že to úředníci popírají. To dokazují starostova slova: ?Jestli existují kontrolní úřady? Existují jedině kontrolní úřady. Ovšem nejsou určeny k tomu, aby vyhledávaly chyby v nízkém slova smyslu, neboť chyby se nevyskytují, a i když se někdy chyba vyskytne, jako ve vašem případě, kdo může s konečnou platností říci, že je to chyba!?
Paradoxem je, jak moc jsou úředníci bráni ve vážnost, zvláště pak, nekonají-li svou práci správně nebo nejsou-li dostatečně důvěryhodní. V knize se dočítáme, že ?Úřední výroky jsou plaché jak mladá děvčátka.? nebo že: ?...takovým řečem pánů nelze příliš důvěřovat, páni při takových příležitostech rádi říkávají něco příjemného, ale význam to má nevelký nebo vůbec žádný, sotva to pustí z úst, už to navždy zapomněli, při nejbližší příležitosti jim každý ovšem znovu sedne na lep.?
Další zajímavou věcí je, jak úředníci řeší situaci, kdy nějaký člověk potřebuje náhle a neodkladně vyřešit nějaký problém. V Zámku nacházíme zvláštní řešení: ?...úřední organizace nemá mezer. Z této bezmezerovitosti však vyplývá, že každý, kdo má nějaké naléhavé přání nebo z jiných důvodů musí být vyslechnut, obdrží okamžitě, bez průtahů, předvolání, většinou dokonce ještě dříve, než si sám věc srovná v hlavě, ba ještě než se o ní vůbec doví. Tehdy ještě není vyslýchán, většinou ještě nebývá vyslýchán , tak zralá ta záležitost obyčejně ještě není, ale předvolání má, nikdy již nemůže přijít neohlášen, nanejvýš může přijít nevhod, nu, pak se upozorní na datum a hodinu předvolání, a přijde-li pak znovu v pravou dobu, pošle se zpravidla pryč, to už nedělá potíže; předvolání v ruce strany a záznam ve spisech, to jsou pro tajemníky ne sice dostatečné, ale přece jen silné obranné zbraně.? Nám nezbývá než počkat si na ten správný úřední den a tu správnou úřední hodinu. V tomto úryvku nacházíme ale ještě jednu zajímavost - člověk jednající s úředníkem se nazývá strana. Rozplývají se tu obrysy jednotlivých lidí, individuí. Strany je totiž jednodušší poslat pryč, přijdou-li nevhod. Strany nejsou tak důležité jako jednotlivé živé bytosti, strany lze nechat tápat v nevědomosti, jak jejich případ postupuje vpřed - postupuje-li vůbec.
Zajímavé jak na úřednících ze zámku, tak na těch našich je to, že by si vystačili i jen sami se sebou, bez občanů, bez stran. Nepotřebují vnější podněty, aby měli co řešit. A když už se dostanou do styku s někým z venku, klademe si otázku, jestli tu jsou úředníci pro nás nebo my pro ně?
jezismaria | 23-04-2013 20:53:17
sak ja chapem ze tie slova maju rovnaky zaklad, ale hned v druhej casti ten manik popisuje rozdiely medzi jednotlivymi stavbami, o ktore mi ide, len tolko, kym mi tu pastnes cely rozhovor zase
pre zamok? | 23-04-2013 20:44:23
OK tak pekne pomaly ti to tu pretlmocim ... zamok a kastiel je vsade na svete to iste, a teda aj park okolo seredskeho kastiela je zamocky park !!!

Kaštieľ (z lat. castellum, t. j. pevnosť, zámok)

Zaoberáte sa kaštieľmi. Aký je rozdiel medzi zámkom, kaštieľom a kúriou?
Po stredoveku hrad strácal význam, napríklad aj preto, že bol nepohodlný. Z Talianska prišiel počas renesancie iný vzor, ktorý sa volal castel. Boli to luxusnejšie stavby skôr v nížinách. Spravidla boli štvorkrídle, niekedy obohnané priekopou. U nás sú takéto kaštiele napríklad v Bytči, Brunovciach, Fričovciach, ale aj inde. V nemeckom prostredí sa používal výraz schloss – zámok, na Slovensku sa používal taliansky pojem kaštieľ.
Ľuboš | 23-04-2013 20:43:44
Pracovník | 23-04-2013 14:29:32
Lavička a aj značky museli byť zmontované dolu kôli elektrikárom VN.
Zmontovali to dolu je to odložené v Teenchalange až do vyriešenia a možno preloženia lavičky. Nikto to nezobral !!!
Aj keď pracovníka nechápem,ako mohla lavička vadiť elektrikárom asi Vysokého napätia(hádam som sa nemýlil)Možná je pravda že pod vysokým napätím sa nesmie sedieť.Ale mohli to tu na SOL vysvetliť a bol by pokoj...
Ľuboš | 23-04-2013 20:32:15
Ivetka nehnevaj sa ale keď som Ti posielal foto lavičky,tiež som si myslel ,ako je to bežné v Seredi,že ju niekto šlohol....
zamok? | 23-04-2013 20:19:08
Iveta Tóthová - to ze u vas v meste nejaky analfabet nepozna rozdiel medzi zamkom a kastielom, to ze tieto nazvy pouziva neuvazene a nerozumne a to ze v seredi nikdy ziadny zamok nebol a teda logicky ziadny zamocky park ani v seredi nemoze byt jednoducho nepriestrelny argument.
Preco sa vyhovarat na druhych , ze oni pouzivaju zle pomenovanie , tak ved mozem aj ja? to je vasa obhajoba? je to smiesne.
O seredskom kastieli mate pekny web a o parku tiez, tak preco sa nepoucit a trosku sa vzdelat?
http://vodnyhrad.sk/index.php?action=3_8_7
skuste sa zamysliet kym nieco napisete.
rovnako nezmyselne ste sa prezentovali vcera clankom o tom ze na hradzi ukradli lavicku a ocividne ste si nedali ani najmensiu namahu zistit si co je vo veci, ako vam to musel az napisat citatel do diskusie. zbytocne len zavadzate ludi a pre mna nema vyznam sa dalej s vami o niecom dohadovat.
Vase texty to je vasa vyzitka. zamyslite sa
Makoty | 23-04-2013 20:10:18
A nechcem byť sprostý,ale tie autá za p.Veselickým a dalšie na fotkách mali od MsP dostať mastnú pokutu....
Makoty | 23-04-2013 19:27:24
Presne sa potvrdilo to, čo tu bolo napísané pred rokom.Detské ihrisko pri svetelnej križovatke??? Úplná somarina ,ktorá sa aj potvrdila.Už pred rokom chceli mať mamičky detské ihrisko v parku a nie 3 metre od hlavnej cesty.
Registrovaný Iveta Tóthová Iveta Tóthová | 23-04-2013 18:05:06
pre zamok? | 23-04-2013 17:38:48 : prečo taký ostrý tón " preboha " ??? nevymýšľame si, veľakrát sa tento park pomenúva ako zámocký park. Mesto Sereď vyhlásilo vo februári verejnú podprahovú zákazku na dodávku a vybudovanie detského ihriska a ako miesto uskutočnenia stavebných prác je uvedený " zámocký park ". Ďaľší prílad: mesto Sereď prihlásilo orech čierny do ankety o Strom roka a miesto rastu bol uvedený " zámocký park". A celkom čerstvá pozvánka na akciu, ktorá bude túto sobotu a miesto konania je " zámocký park ". A mohli by sme pokračovať...Skôr ako niečo do diskusie napíšete, skúste trošku " preboha " uvažovať nad tým, čo aj píšete.
pre zámok | 23-04-2013 18:00:03
tak to si stupil vedla kamo ...

http://www.zamky.sk/?q=node/129
http://kultura.sme.sk/c/5836137/kunsthistorik-jozef-lenhart-na-slovensku-sme-sa-asi-zblaznili.html
zamok? | 23-04-2013 17:38:48
odkedy je v seredi zamok a zamocky park ? nevymyslajte si preboha
Makoty | 23-04-2013 17:14:49
Nič len zámková dlažba a sucho...
Makoty | 23-04-2013 17:13:20
Ja by som sa chcel spýtať na lipy na námestí...Všetky stromy zelené...A námestie ako na SAHARE....
re Jozef | 23-04-2013 16:19:44
Kto a na čo by rozširoval nefunkčný kamerový systém?
Občan | 23-04-2013 15:06:49
Dobrý nápad. Konečne si niekto všimol kus zelene v strede mesta a keď sa podarí cesta , chodníky a ihrisko wow .Chválime.
Maťo | 23-04-2013 11:26:14
neviem prečo pešiu zonu pri orange veď uplne stačí ul. Námestie slobody t.j. od chovateľa po križovatku pri lídli. Tam prejsť s autami je hrozné aj tak alebo teda iba krátka časť námestia slobody kde je neviem ako sa to volá textil house second, malá parková ulička až po niekdajší slovan. Vznikla by pekná časť. A počiatočné investície by neboli veľké. A k potom k revitalizovanému parku by bola ideálna cesta a prechádzka. Veď sa to nemusí robiť ihneď s veľkými investíciami.
daniel | 23-04-2013 10:56:41
Detské ihrisko v zámockom parku? Perfektný nápad! Ešte ten kaštieľ keby niekto zafinancoval...
rudolf | 23-04-2013 10:48:10
Páči sa mi ako sa tu rozbehla debata okolo parku,sú tu rôzne názory.Preto by som chcel pripomenúť tu prispievateľom že pokiaľ je tento projekt v pripomienkovom konaní,tak vás vyzývam choďte povedať svoje pripomienky aj našim predstaveným mesta,lebo si myslím že niektorí naši poslanci neakceptujú internetové pripomienky.Výhovorky tipu nemám čas neobstoja,väčšina tu diskutujúcich sa tu opakuje počas celého dňa.Keď skončí pripomienkovanie,to zasa bude kriku,že si mesto robí čo chce,tým sa nechcem zastávať našich predstavených.Ale nie je to prvý krát,keď občania boli nespokojný po funuse.Na pána Majka,hľadal som aj ja v archíve ale neviem nájsť ten návrh na pešiu zónu.Ale si myslím,že z pohľadu polohy mesta a cestnej infraštruktúry si neviem predstaviť kadiaľ by bola odklonená doprava,keby bola dajme tomu pešia zóna od autobusovej stanice(Orange)po svetelnú križovatku (Hutník)Kadiaľ by bola presmerovaná premávka????Okolo železnice??Okolo židovského kúpeľa a ul.A.Hlinku????okolo vinárskych???Tieto všetky obchádzky nie sú stavané na takú záťaž automobilov a ľudia týchto ulíc by protestovali kvôli praskaniu ich domov.A to som nespomenul ešte dopravné firmy ktoré ako tak držia ekonomiku tohoto mesta,ktoré v nevyhnutných prípadoch musia prejsť cez mesto.Najprv treba vyriešiť obchvat a potom môžeme riešiť pešiu zónu,ja som tiež za pešiu zónu ale jednoducho zavrieť časť ulice,tak to nejde.
ajuska | 23-04-2013 10:39:39
no to asi len pre decka s mesta co to maju blisko a co mi v cepeny hm na ne sa asi nemysly nie kazdy ma velky dvor a moznosti na hranie
Jozef | 23-04-2013 10:31:33
to je bohuzial "vyhoda" tych najlacnejsich ponuk.
Potom sa ale "macochy mesta" nesmu cudovat, ked im niekto, ako napr. stavbyveduci pri cyklotrase povie - "co by ste chceli za tie prachy?"
Predpokladany rozpocet pred VO(verejne obstaravanie)na cestu k amfiku bol cca 103180E, rozpocet po VO je uz len cca 36 600E.
Pergola a detstke ihrisko: pred VO cca 55000, po VO cca 21000E.
Oprava chodnikov je zatial pred VO - 20000E.
Je chvalyhodne, ze mesto chce setrit, ale - odkál pokál.
A to este pride rozsirenie kameroveho systemu a strazenie.
Či?
Obcan | 23-04-2013 10:25:13
seredan | 23-04-2013 10:10:19

Mylite sa mestska policia sa nevozi,ona caka v zalohe na vypad :-)
Ked som sa bol korculovat na tej nasej cyklotrase,tak sedeli v aute pri zahradkach.
Predpokladam ze cakali na niekoho na motorke,stvorkolke...co je chvalihodne,ale prislo mi celkom komicke ze pri vjazde od kastiela tam behal chlapik na skutri hore dole,samozrejme az po nich nesiel.
Evidentne snaha tam od MP je a je aj dobre ze preventivne dohliadaju na to aby tam nejazdili na motorkach,no mozno by to chcelo sa niekedy prejst aj pesi a hlavne ak chcem niekoho chytit,tak byt trocha nenapadnejsi.
Obcan | 23-04-2013 10:13:44
Jozef | 23-04-2013 09:42:41

Ako si mozete takto verejne dovolit napisat pravdu ? :-)))
V inom prispevku som napisal co si o tom myslim,uplne jednoducho,logicky,ale urcity ludia proste pravdu nechcu vidiet,mozno keby niekedy zdvihli prdel od pc a pozreli by si to na vlastne oci,ale tiez nepredpokladam,lebo ked tu niekto povie ze cierna je biela,tak to tak musi byt,ked to predseda povedal ! :-)))
Mažo | 23-04-2013 10:12:48
.. tak som sa snažil prelúskať aj archívom ale čím viac čítam tým viac mám z toho motanicu. Nedá sa zverejniť kratučký výťah z toho všetkého?
seredan | 23-04-2013 10:10:19
nemam nic proti bezdomovcom ale vcera tam sedeli na pnoch ako trpaslici a pili vinko!a ked odisli tak flasky a bordel zostal!pre nich neplati zakaz konzumacie alkoholu na mestskom priestranstve!uz sa podobame ciganom!a mestska policia sa vozi!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-04-2013 09:47:16
maťo | 23-04-2013 09:44:05 | - pesia zona mala byt spolu s namestim. Bola to jedinecna sanca, ktoru projektant nevyuzil. Pisali sme o tom pri predstavovani projektu namestia - najdete v archive v rubrike Revitalizacia namestia.
maťo | 23-04-2013 09:44:05
a k tomu pešiu zonu pre bezpečný prechod. super
Jozef | 23-04-2013 09:42:41
pokial tie chodniky spravi ta firma co aj cyklotrasu, tak do pol roka stejne zakvitnu.
anonym | 23-04-2013 09:40:30
Ešte tak kaštieľ dať dokopy...
seredan | 23-04-2013 09:25:55
Máte všetci pravdu je to výborný nápad,ale ani mne sa nepozdávajú tie asfaltové chodníky. Dlhú životnosť to nemá...
Registrovaný Denisa Némethyová Denisa Némethyová | 23-04-2013 09:22:50
páči sa mi táto myšlienka, konečne sa tam začne niečo robiť a do parku príde aj život a nie len zašívanie sa rôznych exotov.
Registrovaný Michal  Hanus Michal Hanus | 23-04-2013 09:19:37
Veľmi pozitívne vnímam tento projekt, vďaka ktorému budú môcť matky s deťmi tráviť čas v krásnom prostredí. Je vidieť, že sa v meste niečo deje. To, čo odviedlo vedenie mesta za posledné roky je veľkým prínosom pre obyvateľov a verím, že toho bude ešte oveľa viac! Veľká vďaka.
sportovec | 23-04-2013 08:48:01
mohli by v parku este vysypat dve tatrovky piesku a spravit tam beach-volejbalove ihrisko a ked su tam stromy, tak by mohli z konarov pospustat lana a spravit tam hojdacky roznych typov.
onanym | 23-04-2013 08:38:24
Mna by len zaujimalo, preco sa x rokov s parkom nic poriadne nespravilo. Ved je to krasne miesto, v centre Serede... Len ti asociali... Dufam, ze to bude pekne a ludia budu travit aj vdaka parku viac casu vonku ako doma pred telkou:)
sssss | 23-04-2013 08:11:27
výborná investícia,palec hore!!!!
mima | 23-04-2013 08:04:56
Teším sa ihrisku. Budeme ho využívať. Je dobré keď sa bude veľký park oživovať. Potom tam bude ubúdať asocialov, kedže tam bude plno ľudí a boli by moc pod dohľadom. To je začiatok správnej cesty, aby nám nezaniklo pekné miesto. Mestský zástupcovia sa snažia robiť veci pre rôzne skupiny. Nedá sa robiť všetko naraz. Ale pekne postupne, je vidieť snahu. Supečr
anonym | 23-04-2013 07:51:30
Ihrisko vo velkom parku je lepsi napad ako zivotunebezpecne ihrisko na betonovom namesti 15 metrov od krizovatky plnej kamionov (dakujeme pan "architekt" Kral). Akurat radsej by som privital chodniky tam kde po nich chodim niekolkokrat denne ako novy chodnik tam kade chodim raz za mesiac.
ludomil | 23-04-2013 07:40:04
to ihrisko pre deti tam budej super, je tam travnik, mozu si tam behat, kopat loptu, nevybehnu na cestu, ma to len same pozitiva.
ja milujem nase vedenie mesta, asi ked pojdem na mestsky urad, tak ich tam vsetkych vypusinkujem za tie ich aktivity.
Obyvateľka | 23-04-2013 07:18:33
Výborne , tešíme sa na to ihrisko pre detičky.
Bolo načase a vidieť ,že sú ľudia ktorým nie je osud parku ľahostajný.
Nevšimajte si neprajnikov , palec horeeé.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-04-2013 00:22:56
Fufík | 23-04-2013 00:00:42 | - neblbnite! Ako si to len dovolujete povedat? Ved tu nami voleni zastupcovia vsetko robia vylucne len a len pre nas. Sice s nejakym pomylenym poradim - priority predsa kazdy z nas ma ine - ale verte, ze presviedcania o logike takeho postupu je viac ako dost...

A dokedy? Nuz dovtedy, pokym vela, vela ludi sa neohlasi verejne a nepovie jednoducho - DOST! Ide o nase peniaze, ide o nase mesto a ide o nase priority. Nie o priority zopar jedincov, za "neomylnost" ktorych po desatrocia platime krutu dan my vsetci.
Fufík | 23-04-2013 00:00:42
Chodníky z asfaltového povrchu?! Aby boli najbližšiu zimu popraskané a popreliačované?! A cestu "pre nikoho" zo zámkovej dlažby?! Ja už rezignujem v tomto meste. Tu sa doslova všetko robí naopak!!!

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign