Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Cesta alebo .....AKTUALIZÁCIA - zaslanie mailu pani prednostke

Iveta Tóthová Dátum19. 04. 2010 23:34:32TémaMestský úrad

Chcela by som poukázať na "cestu", ktorá je za OD Progres. Pôvodne to bola rampa na vykladanie tovaru, ktorá sa zasypala a zarovnala s okolitou cestou. Ovšem len so zeminou. Neviem, či táto časť pozemku patrí majiteľovi Progresu, pánovi Drábikovi alebo je majetkom mesta. Táto "cesta" mala byť ešte v nedávnej dobe používaná ako prístupová cesta k Uni banke, ktorá sídli v Progrese. No ísť autom po takejto ceste ......!!! Neviem, či sa týmto článkom niečo vyrieši, ale boli by sme radi, keby sa táto časť „cesty“ dala do poriadku . ----------------------------------------------------------- 22.4. sme pani prednostke zaslali nasledovný mail : Vážená pani prednostka ! Obraciam sa na Vás so žiadosťou v mene obyvateľov Pažitnej ulice a zároveň aj v mene klientov Uni banky, sídliacej v OD Progres. Jedná sa o príjazdovú cestu k uvedenej banke, nachádzajúcej sa za obchodným domom. V minulosti táto cesta neexistovala a bola tu rampa na vykladanie tovaru. Pred cca dvoma rokmi sa táto rampa zanosila rôznym stavebným materiálom a na vrch sa nanosila zemina so štrkom a zarovnala sa. Ovšem táto cesta je za daždivého počasia v hroznom stave. ( prikladám fotodokumentáciu ). Nakoľko sa z prednej časti Progresu osadili stĺpiky , tak sa klienti banky , ktorí sú z dôvodu bezpečnosti nútený zaparkovať čo najbližšie ku vchodu, nútení používať práve túto cestu. Ako obyvatelia sme boli proti tomu, nakoľko autá jazdia len pár metrov od činžiaku, ale zrejme iná možnosť neexistuje. Ale v tom prípade by bolo vhodné cestu dať do používateľného stavu ( vyasfaltovať ) . A nadôvažok by boli obyvatelia Pažitnej ulice vďačný, nakoľko sa na toto nevzhľadné miesto denno denne pozerajú. Už stačí predsa, že ako výhľad majú pár metrov od okien OD Progres, že od veľmi skorého rána sem zásobovacie autá nosia tovar a rušia spánok a motory chladničiek vydávajú taký veľký hluk , že sa v noci nedá otvoriť okno. Vieme, že uvedený pozemok je majetkom súkromnej firmy, ale mesto má v kompetencii upozorniť majiteľa a požiadať ho o nápravu. Veríme, že aj on pochopí túto žiadosť. Za kladné vybavenie našej žiadosti Vám vopred ďakujeme.... S pozdravom Tóthová Iveta uvedený mail bol zaslaný aj na mailovú adresu mestského úradu. -------------------------------------------------------- o obdržaní odpovede budeme informovať


Fotogaléria k článku:




Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
Iveta Tóthová | 03-05-2010 19:25:19
Dnes sme od pani prednostky obdržali mail nasledovného znenia : --------------- Pekný deň, pani Tóthová, Váš podnet bol odstúpený na vybavenie, posúdenie a prijatie opatrení oddeleniu územného plánovania a stavebného poriadku - /vedúca odd. Ing. Halabrínová/ o výsledku celého procesného konania Vás budeme informovať. s pozdravom Ing. Hanusová --------------- Zároveň nám dnes bol zaslaný mail od pani ing. Halabrínovej v nasedovnom znení : ----------------- Dobrý deň prajem Na základe Vášho písomného podnetu som oslovila konateľa spoločnosti o.s. Progres a oboznámila ho s jeho obsahom. V prílohe Vám posielam stanovisko p. Drábika ml. O.s.Progres pripravuje projekt dopravného riešenia - statickej dopravy ako i dopravy pre zásobovanie a prevádzkovanie stavby. Projektová dokumentácia je v štádiu dokumnetácie pre územné rozhodnutie. Vzhľadom na zložitosť situácie a miesta, kde sa stavba nachádza, je to zdĺhavý proces. Uvedený projekt bol prerokovávaný aj na Mestskom úrade v Seredi a v komisii výstavby a dopravy pri MsZ v Seredi. S pozdravom Ing. Anna Halabrínová ---------------------- Týmto veľmi pekne ďakujem pani ing. Hanusovej a pani ing. Halabrínovej za ich ústretovosť a zistenie v akom štádiu sa uvedená záležitosť nachádza. Takisto v mene obyvateľov Pažitnej ulice a klientov uni banky ďakujeme konateľovi spoločnosti o.s. Progres za to, že je v jeho snahe túto cestu dať do poriadku. Ďakujeme
anonym | 03-05-2010 18:29:55
Ale prečo ste čakali odpoveď na mail, v ktorom nie je jediná otázka? Samozrejme, že na taký mail neodpovedala. Na nič ste sa predsa nepýtala, nič ste nepožadovali, ničoho ste sa nedomáhali. Dá sa na to odpovedať?
Iveta Tóthová | 02-05-2010 18:40:23
Jasné, len sa ma pár ľudí pýtalo, či mi odpovedala a v akom je to štádiu. Preto som sa rozhodla slušne ju opätovne osloviť. Nekritizovala som ju, preto som aj napísala, že berieme ohľad na jej pracovnú vyťaženosť ale prosíme o odpoveď. Mimochodom : nie som novinárka, mojím "chlebíčkom" sú čísla, čísla a zas len čísla. A na stránku seredonline prispievam dobrovoľne, vo svojom voľnom čase, s cieľom ľuďom pomôcť, informovať, aby bola stránka aj za mojej pomoci zaujímavá. Aby ju ľudia otvárali s očakávaním, čo nové sa dozvedia a vždy sa na ňu vracali s radosťou ale aj s napätím späť. A každý kto na túto stránku prispieva to robí s rovnakým úmyslom ako ja.
anonym | 02-05-2010 18:10:57
Ak to bol 22. 4. 2010 iba "mail s upozornením na stav cesty za OD Progres", nechápem na čo mala odpovedať. Bola obsahom toho mailu nejaká otázka? Lebo sa odpovedá na otázky a upozornenia sa berú na vedomie bez toho, aby sa na ne odpovedalo. Nič ste sa v tom maily predsa nepýtali, akú odpoveď teda čakáte? Čítam ten mail spredu aj zozadu, ale ja by som jeho obsah tiež zobral iba na vedomie bez odpovede. Dokonca som tam nenašiel ani to čo vlastne žiadate. Vy ste iba opísala daný stav, ale vôbec ničoho sa nedomáhate a nič nežiadate, pani novinárka. Nespĺňa to náležitosti žiadnej žiadosti, takže na odpoveď čakajte ďalej.
Iveta Tóthová | 02-05-2010 16:16:33
Dnes je 2.5. a odpoveď od pani prednostky do dnešného dňa neprišla. Beriem ohľad na jej pracovnú vyťaženosť a ospravedlňujem sa za opätovné zaslanie mailu s prosbou o odpoveď. Podotýkam, že žiadame len o odpoveď, nie o nápravu problematiky, nakoľko chápeme, že sa náprava nemôže udiať tak rýchlo, ak sa vôbec udeje. Celé znenie opätovného mailu znie : Vážená pani prednostka ! 22.4.2010 som Vám zaslala mail s upozornením na stav cesty za OD Progres. Do dnešného dňa som odpoveď nedostala. Skutočnosťou je, že sa po uverejnení článku , na tú „cestu“ navozil štrk, ale či sa to jednalo na podnet mestského úradu alebo to spravil majiteľ cesty z vlastnej iniciatívy ( bez ohľadu na článok ) neviem. Ani to , či sa jedná o konečný stav alebo sa bude cesta dávať ďalej do poriadku. Všetci, čo sa o uvedenú problematiku zaujímajú chápu, že sa náprava nemôže udiať z jedného dňa na druhý ( ak sa vôbec udeje ), len Vás prosíme o odpoveď, či sa v tejto záležitosti niečo riešilo a ak áno s akým výsledkom. Ďakujem za odpoveď Tóthová Iveta --------- V akom štádiu je riešenie danej problematiky budeme všetkých, ktorí sa o danú problematiku zaujímajú informovať.
Ľubomír Veselický | 22-04-2010 21:22:35
Ján! Nebyť môjho vstupu do problému pred dvomi rokmi, tak by dodnes nebol možný prejazd okolo Progresu. Spajate ale dva rôzne problémy. Tie stĺpiky mali odstrániť ohrozenie čakajúcich na autobusovej zastávke, keď vodiči nákladných vozidiel cúvali do priestoru, kde stáli ľudia. Terajšia situácia im cúvanie nedovoľuje. Ak Progres obídu majú prípadných čakajúcich pred očami. Prevádzky v Progrese zásobovanie potrebujú. Vzhľad a technický stav príjazdovej komunikácie je riešiteľný. Iveta Tóthová urobila tú najjednoduchšiu a pritom najsprávnejšiu vec. Dúfam len, že pani prednostka a celý štáb príslušných zamestnancov mesta bude reagovať v slušnom termíne.
Iveta Tóthová | 22-04-2010 20:38:55
Dnes sme sa prostredníctvom mailu obrátili so žiadosťou na pani prednostku.
Ján | 21-04-2010 07:43:44
pán Veselický, čudujem sa že reagujete na tento článok. Nie náhodou Vy ste zodpovedný alebo prinajmenšom ste nerozmýšlali ked ste dali pred banku osadiť stĺpiky a tým ste umožnili a súhlasili, aby sa cez tento ako vy uvádzate súkromny pozemok jazdilo do prevádzok?
Ľubomír Veselický | 20-04-2010 19:17:05
Predmetný pozemok je majetkom súkromnej firmy. Mesto ale má možnosti konať vo veci. Otázku, čo doteraz kto urobil, položte pani prednostke MsÚ alebo Mgr.P. Rampašekovi, alebo Mgr.V.Vranovičovi.
Martin Brehovsky | 20-04-2010 17:40:19
Nie je všetkým jedno, že nie je kde parkovať, ale tento problém všetci (kompetentný) vedia teda aspoň dúfam.Bohužiaľ nikto tento problém nerieši.
seredan | 20-04-2010 14:12:26
no ake veci uz ludi trapia. Ale to ze neni pri veziakoch kde parkovat to je asi vsetkym jedno. Poopravujem sa, vacsine ludi jedno.
Martin Brehovsky | 20-04-2010 14:08:24
Ja bývam hnedˇ vedľa tohto paneláku, za ktorým je táto ,,cesta".Každé ráno chodím okolo tejto ,,cesty" do školy a každé ráno pozerám či sa tam neudiali nejaké aspoň malé zmeny.Bohužiaľ do tejto chvíle sa tam nič neudialo.
shelley | 20-04-2010 13:41:06
Ivetka, tu v Seredi je takých nevzhľadných miest, na ktoré sa my, obyvatelia Serede, musíme pozerať, viac. Takže chce to len pevné nervy, za pár rokov si na to zvyknete a ani Vám to už nebude pripadať podivné.....
Marek Olša | 19-04-2010 23:54:36
tú rampu bolo treba zasypať. X-krát do nej omylom zacúval šofér z druhej strany a ostal vyseť.Myslím, že pre zásobovanie to stačí. Tak či tak sa vôbec nehodí ako príjazdová cesta pre unibanku...
Jozef | 20-04-2010 09:31:07
Iveta - neda sa vchadzat od cesty je tam znacka zakazujuca vjazd.Tie zdemontovane vesele stlpiky su pre vyjazd.
Iveta Tóthová | 20-04-2010 07:48:23
Aj ja sama som bola proti tomu, aby sa táto cesta využívala ako príjazdová cesta k banke. A aj naďalej som. Žiaľ nedávno som ju musela viackrát použiť, nakoľko bolo kvôli bezpečnosti potrebné zaparkovať čo najbližšie ku vchodu do banky. Až nedávno som si všimla, že pár stĺpikov pri hlavej ceste chýba, takže sa tade zrejme už dá vchádzať a vychádzať. Ale tu ide o obyvateľov Pažitnej ulice, ktorý sa na toto nevzhľadné miesto denno denne pozerajú.
anonym | 20-04-2010 00:28:32
a to nemozete zaparkovat na parkovisku ? Ved to je asi 30 metrov od parkoviska ta banka. nepodstatne ...
Iveta Tóthová | 20-04-2010 00:02:17
Marek, to že sa rampa zasypala neodcudzujeme. Boli sme svedkom dokonca, keď do nej vletel motorkár. Ide o to, že sa to mohlo urobiť inak, napr. vyasfaltovať. Zrejme si nečítal články, keď sa osadili z druhej strany stĺpiky a práve cez túto cestu sa malo chodiť do banky.

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign