Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Burina zarastá sociálne byty. Nie je možné zapojiť ich obyvateľov do verejnoprospešnej práce? - AKTUALIZOVANÉ

200

Určite nie dobrou vizitkou kompetentných za údržbu v meste je burina na verejnom priestranstve pred nehnuteľnosťou mesta  Sereď - Sociálnymi bytmi pre odkázaných spoluobčanov. Burina a tráva asi nebola tento rok kosená ani raz a tak to aj vyzerá. Dorastá do výšky cez meter a niektoré lepšie rastúce kusy buriny sú po obloky nehnuteľnosti a tedba vyššie ako dospelý človek.

Je smutné, že v mestských sociálnych bytoch býva dostatok ľudí, ktorí by mali byť správcom nehnuteľnosti zainteresovaní na údržbe okolia nehnuteľnosti, nakoľko väčšina z nich trvalý pracovný pomer nemá a niektorí z obyvateľov sociálnych bytov tu bývajú už aj dlhšie ako desať rokov.

Fotografie sú z dnešného rána.

- - -

 

AKTUALIZOVANÉ     24.05. 2013    13:25

Dnes popoludní začali pracovníci objednaní mestom s kosením trávy a buriny pred  Sociálnymi bytmi mesta  Sered  na verejnom priestranstve.


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

Zobraziť všetky fotografie
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-06-2013 15:28:43
Robo Horváth | 23-06-2013 15:26:06 | - ak mate zaujem diskutovat na SOL, poziadajte admina o dohodnutie individualnych podmienok na diskusny priestor.
Robo Horváth | 23-06-2013 15:26:06
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
Peter pre Andrej | 18-06-2013 17:37:44
Prečo porovnávaš neporovnateľné?Máš predstavu aký nájom platia v nájomných bytoch a aký sociálnych ?Vieš aký ludia bývajú v nájomných a aký v sociálnych bytoch?Prečo by obyvateľ nájomného bytu mal kosiť trávu okolo činžiaku,ked si to platí v daniach u mesta?V sociálnych bytoch dane neplatí nikto,tak z vdaky by mali poupratovať to čo tam narobili!Je milion príkladov prečo ano a prečo nie!
Andrej | 18-06-2013 16:20:21
Ha- Ha to som nemyslel. len som čakal, že mesto sa toľko oháňalo aj výsadbou a kde nič tu nič. V novinách fotky a skutek utek. A na chodníky krík cez celý chodník. Asi by mal dostatať kríček pokutu lebo každý musí isť dole z chodníka a potom naspäť.
gulak | 17-06-2013 20:27:13
Si predsa nemyslíš,že ľudia,čo bývaju v nájomných bytoch-pôjdu kosiť zelinu-ved mesto ich dosť zdiera,tak nech to tam pokosí...
Andrej | 17-06-2013 18:34:50
čo sociálné byty, ale pozrite na tú burinu pri nájomných bytoch na Čepenskej. To už aj pri soc. bytoch majú lepšie poupratované :-))))
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-06-2013 15:44:04
Obcan | 16-06-2013 14:54:08 | - velmi zly priklad ste uviedli. Vyslovene neporovnatelny. V clanku sa jedna o verejne priestranstvo. K opodstatnenosti takeho kroku sa vyjadrovat nemozem, nepoznam detaily.

Problemom je, ze aj v socialnych bytoch poukazujete na problem s Romskymi obyvatelmi. Mozno vsak neviete, ze drviva vacsina obyvatelov je dnes neromskeho obyvatelstva.

Nie je to vsak o povode, ale o spravani sa. A tam je dlhodobym problemom prave to. A to je uz na vlastnikovi a spravcovi. Spravca musi mat v prvom rade prehlad kto, kedy a za akym ucelom sa v socialnych bytoch zdrzuje.
Odporucam prestudovat (vyziadat) zapisnice z komisie verejneho poriadku a bezpecnosti, do ktorych som navody ako postupovat dal zaprotokolovat uz pred 5 rokmi.

Ja som sused a v ramci moznosti, som veci vyriesil tak, aby som v danej lokalite mohol byvat. Ostatne je naozaj na tych, ktori su za spravu a udrziavanie chodu nehnutelnosti dobre plateni. Ja do veci zasiahnem zase az vtedy, ked to budem povazovat za nevyhnutne, alebo veci prospesne.
Obcan | 16-06-2013 14:54:08
http://www.aktuality.sk/clanok/171996/dalsi-mur-na-vychode-romovia-chcu-informovat-brusel/

Tu je nieco podobne.
Hlavne si precitat PRECO ten plot postavili.
A este maju drzost sa stazovat do Brusela.
Niesom rasista,ale toto treba riesit,lebo o generaciu-dve tu nastane velky problem...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-06-2013 14:04:47
Obcan | 16-06-2013 13:29:29 | - pocas vystavby muru okolo mojho vlastneho pozemku bola vystavba stopnuta na niekolko dni z dovodu staznosti mojich susedov zo socialnych bytov na to, ze nebudu mat vyhlad - na MOJ sukromny pozemok.
Moja odpoved bola jednoznacna a verim ze uspokojila nielen susedov, ale aj prislusnych uradnikov. Odporucil som im na ubytovanie hotel Carlton situovany na bratislavskom nabrezi, z ktoreho okien je krasny vyhlad na Dunaj. Nie socialne byty mesta Sered.

Vobec nejde o to, ci tam byva biely, zeleny alebo iny clovek. Kazdy ma svoje prava. Na svojom! Na mestskom, teda na spolocnom, sa mosi uspokojit s pravami, ktore mu da spolocnost.

A vobec sa nejedna o mna. Takto by mal postupovat kazdy.
Obcan | 16-06-2013 13:29:29
p.Majko,tak to Vas obdivujem takto verejne povedat a podpisat sa pod to ze ste si dovolil postavit 3,5m vysoky mur od nasich ,,spoluobcanov,,
Podobne veci skusili na vychode SK a okamzite boli pod palbou mimovladnych a cojaviem akych organizacii ochranujucich ludske prava :-)))
Takze by som sa ani nedivil ked by Vam neaky aktivista zaklopal na dvere.
Pre tieto pripady je dobre mat za branou velku uhlovu lopatu a mierit priamo na rypak :-)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-06-2013 10:47:06
Chapem, ze sa v meste nachadzaju verim ze aj stovky ludi, ktori uplne nechapu, ako je mozne, ze zrazu po desiatkach rokov drzania huby a vyslovene riadenej pretvarky, svoj nazor aj na citlivu vec nieto kludne verejne publikuje a nema s tym problem.

Po desiatky rokov sme boli vyslovene systematicky vedeni zit v pocite, ze na nikoho kto je vo funkcii, sa nesmieme my ani len spatno pozriet. Ze mozeme na neho kludne nadavat za jeho chrbtom, ze mozeme kydat na jeho hlavu v krcme, doma, pri ohniku v prirode - len pre Boha nikdy nie tak, aby to on pocul a uz vobec nie verejne v mediach.

Chore a zcestne. Necitim potrebu nikomu nic hovorit za chrbtom a povazujem za seriozne byt citatelnym a kazdy vie, co od cloveka moze cakat. Jasne, nenosi sa to bezne a pozostatky z doby minulej si vlecieme za sebou ako tien.

Ukazalo sa vsak, ze aj ludia sa menia a hlavne mlada generacia bude ina - ak ju starsi neseknu. Vidim nevyhnutnost v nasmerovani mladych a sustavnom opakovani im ich vlastnej zodpovednosti.

A vidim cestu v presviedcani ludi, ze podpisat sa pod nazor je prirodzene, normalne a slusne. Nie, nechcem anonymne vyjadrovanie nazorov blokovat, ale na zaklade logickych argumentov "otacat" ludi k ceste, kedy sa za svoje meno a nazor hanbit nebudu.

Od mestskych socialnych bytov mam 3 a pol mestovy mur postaveny na vlastne naklady, nakolko vtedajsie vedenie mesta tvrdilo, ze na to nema peniaze. Ja som teda "musel" stavat mur z obidvoch stran pozemku, co nie je standardom.

Vo veci upravy verejneho priestranstva mam svoj nazor a z 13 rocnych skusenosti aj urceny svoj postup. Ospravedlnujem sa za uprimnost, ale fakt ma nezaujima, kto si o tom co mysli. Ja viem preco robim tak, ako robim a viem preco a kam tym smerujem.
Vôbec nič | 16-06-2013 10:18:07
ma do toho nie je,nebývam na Trnavskej,ale aj keby mal p.Majko na VLASTNOM podotýkam VLASTNOM pozemku celoročne kopu hnoja nie je to to isté ako burina na verejnom priestranstve a má právo kriticky reagovať na obyvateľov soc.bytov,kde sa burina nachádza!Nikto nikomu nebráni platiť dane a sledovať kam smerujú a kto to zneužíva!Cigán zostane cigánom,darmo si oblečie bielu košeľu!Ak susedí s tým getom,tak tri metre vysoký múr a nie tuje!To sa už nenosí p.falošný Majko,špehovať,a ohovárať a starať sa do súkromných vecí.Teraz je v kurze starať sa do verejných vecí! Takto to dopadne ked sa národ prebudí po bezmála dvadsiatich štyroch rokoch!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-06-2013 01:44:10
Anonym | 16-06-2013 00:14:40 | - "môžeme robiť poriadok vo svojich predzáhradkách a vy pán Majko nemusíte" - mate pravdu. Nie som nadclovek a napriek tomu nemusim. Ani Vy nemusite. Ale, mozete... Zijeme v slobodnej krajine a kludne mozete na verejnom priestranstve dobrovolne pracovat aj v celom meste. Je to skutocne iba na Vas. Je to tak spravne, nie? ;-)

Ze sa neurazite, ked Vam napisem, ze mi je uplne jedno, za co povazujete to co pisem. Ono Vam to zase az tak jedno nie je, kedze to citate, ci sa mylim? ;-)
Anonym | 16-06-2013 00:14:40
Tak všetci na trnavskej si môžeme robiť poriadok vo svojich predzáhradkách a vy pán Majko nemusíte? Vy ste nadčlovek, alebo čo? Keby mal každý na trnavskej takú predzáhradku ako vy, tak by sme mali najškaredšiu ulicu v Seredi. Pozametajte si najprv pred vlastným prahom. Zatiaľ to čo píšete má pre mňa hodnotu iba prázdnych žvástov.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-06-2013 14:51:19
Neschopný a nesebakritický Miloš M. | - ak mate zaujem, mozete prist makat na mestskom pozemku. Ja som na nom makal 8 rokov, kupil, zasadil a polieval som tuje aj vsetky stromy okolo. Nemam ziadne vyhody oproti socialom, ktori byvaju vedla mna. Mesto Sered mi neposkytuje ziadne vyhody. Opacne, ani o pouziti dane ktoru som zaplatil predvcerom neviem rozhodnut. Rozhodne o nej napr. pan Kysely a pan Koricansky. Pardon, u mna tadial cesta nevedie.

Dnes to beriem pragmaticky. So vsetkym, co sa tyka verejneho priestranstva. Jednoducho nesuhlasim s tym, ze niekto bude makat a iny si bude uzivat.

Je to moj postoj a moj nazor. Vy mozete mat iny, neberiem Vam ho.

Ja som sa zariadil, mozete (ale nemusite) aj Vy. V budocnosti Vas ziadam, aby ste sa nepodpisovali mojim menom, pretoze Vas prispevok jednoducho zmazem.
Neschopný a nesebakritický Miloš M. | 04-06-2013 10:49:27
Bol som sa pozrieť na burinu pred sociálnymi bytmi, ale našiel som pekne pokosené. Avšak na vedľajšom pozemku, pred domom pána Majka som videl veľa vyschnutých tují. Nikto na Trnavskej nemá škaredšiu predzáhradku ako vy , pán Majko. Odkiaľ beriete tú drzosť a aroganciu kritizovať susedov, keď nie ste schopný postarať sa ani len o svoju predzáhradku? Všetci ostatní na Trnavskej máme predzáhradky pekne upravené.
gulak | 28-05-2013 18:33:22
No,aj v Česku su vymletí pandrláci,čo obsluhuju kamerový system a spokojne si pozerajú na kamerách,ako tlupa cigánov brutálne bije -biely pár-pevne verím,keby to bolo opačne-tak do CZ-príde nejaký vymletý komisár pre menšiny a bude tam kvákať o rasizme-ja byť na mieste toho chlapa-tak na druhý den ich vystrieľam,ako prašivých psov a aj toho blba,čo to sledoval na kamerách
nazor | 27-05-2013 17:52:03
myslim ze toto etno arboretum neni az taky problem lebo dnes nemaju ani slusny ludia robotu a neni dovod zobrat do roboty taketo individua. Teraz su dokonca nepostihnutelny lebo Fico schvalil ze za 10-nasobok obvyklej davky drogy sa nejde do basy. Aj drogovy dileri si zasluzia istity!
daniel | 27-05-2013 16:41:22
Mne sú títo Sereďskí cigáni veľmi proti srsti,ale priznám sa,že aj ja tu mám troch známych,ktorí chodia celý život do roboty,chovajú sa slušne a tak. Majú však jednu chybu : je ich strašne málo...
BigStan | 27-05-2013 16:14:12
Ano, veľmi sa mi páči tá ich botanická predzáhradka. Je vidno, že tam majú veľa vzácnych druhov rastlín. : )))Rád by som vedel, ako majú postavené zmluvy k ubytovaniu. Myslím, že im z toho vyplývajú nejaké povinnosti - starostlivost o interiér a exteriér, či nie? Veru v tomto štáte sa používajú dvojaké metre.Keď si nevážia toho, že majú kde bývať,asi by som ich odtial hnal! Keby tam bývali nejaký bieli, tak už by ich vyhadzovali von za neplnenie si povinností. Lenže, netreba ich hádzať do jedného vreca, lebo poznám aj takých romákov, čo pracujú a sú to slušní, inteligentí a príjemní ľudia, čo sa vedia správať.
som hotový | 26-05-2013 19:00:59
Každému cigáňovi takú sociálku ako nám bielym. Teda HOVNO.
KAžDéMU cigošovi invalidovi taký istý dôchodok ako bielemu. Teda ešte väčšie hovno. Choďte na poštu v dobe vyplácania dávok. Doslova si z bielych robia piču pri otázke kde a koľko si pracoval. odpoveď: Od revolúcie v Niklovke na čpavkovni a kobalte 20 rokov a preto beriem invalidné. Toto musí nasrať aj každého normálneho demokrata. Ak nie, jeho mamka a takto musia byť cigošmi.
daniel | 26-05-2013 16:05:02
Len si chovajte cigánov! Len ich hýčkajte! Aby sa množili ešte rýchlejšie! To nie je o korupcii,ale o ľudskej blbosti! Nemám nič proti,čiernym žltým a ostatným. Majú svoje,krajiny a územia.Dokážu sa živiť sami,majú kultúru,ale toto??? Veď to sú iba paraziti,ktorí žijú na úkor iných! Kde majú cigáni svoj štát? Kde nejakú kultúru alebo slušnosť? Dámy a páni humanisti. Prajem Vám aby ste sa ocitli sami,ďaleko od civilizácie a mali nejaký problém a potrebovali by ste pomoc. A práve by okolo išla skupina cigánov...
čierny alebo biely | 26-05-2013 14:40:22
Asi im neostal benzín do kosačky.. Museli dať do medveďa... :)
Pre Daniela a inych | 26-05-2013 13:47:11
Ktory nemaju radi humanistov.Mate deti? Tiez ich tak vychovavate aby nemali radi humanistov? takych ci onakych ludi? Zltych,lebo ciernych alebo coja viem akych? Takto sa neda.Sme vsetci ludia a zijeme na jednej planete.Ved kazda krajina ma svoje zakony.Kto tym ciganom dava socialne prispevky? Kto im schvaluje invalidne dochodky?Takze znicme si v krajine korupciu,a to urcite nie je problem len ciganov.Takze takyto populusmus nikam nevedie a ja si myslim, ze vsetkym ludom,ktorym aspon trosku zalezi na slusnosti tento pury rasismus odsudia,ako sa to uz deje v celej Europe.
Darcy | 26-05-2013 13:27:40
navrhujem vysadiť tam nejaké mäsožravky :D
daniel | 26-05-2013 10:33:07
Ďalší humanista... Tých mám rád ako zubára!
Clovek. | 26-05-2013 10:00:32
Citujem vase Upozornenie na formu diskusie.Nezneuzivajte tuto snahu na osocovanie kohokolvek,na ohovaranie,ci sirenie udajov a sprav,ktore by mohli byt v rozpore s platnou legistlativou SR a EU,alebo Etikou,koniec citatu. Vecne kritizovat,to ano,ale niektore komentare su jednoducho hnusne.My vsetci mame vinu na tom aka je situacia medzi takzv.neprisposp.Niekto tam pripomenul,ze EU sa dozaduje viacej agazma v Takzvanej romskej otazky.Viete preco? Lebo tie peniaze ktore EU na tento problem uvolnila jednoducho zmizli,aspon velka cast z nich.
cerveny cigan | 26-05-2013 09:28:10
chodia menej ako bieli ale ked uz idu tak komunistov z hzds a smeru a podobne cervene strany ....cierny alebo cerveny zlodej by mal sediet v base ..ten cerveny zlodej je momentalne pre spolocnost nebezpecnejssii...
daniel | 26-05-2013 09:04:21
Vec sa má tak: Voľby sú záležitosťou bielych,pardon gadžov. A žiadny cigán nikdy v živote ani len nepohne prstom aby pomohol gadžovi. Cigán keď uvidí na ulici zomierať gadža,tak ho prekročí a ide ďalej. Keď sa nik nepozerá,tak si na pamiatku zoberie peňaženku. To len my bieli sme takí somári že sa o tie čierne poloopice staráme ako o vlastné deti!
seredan | 26-05-2013 08:57:02
Čo si osprostel? Cigáni celkom určite nechodia voliť!!!
az nato | 26-05-2013 08:38:33
ze kazdy cigan povie:"ze za komunistov im bolo lepsie"aj teraz su to najvacsi volici komunistickeho smeru a komunistov...ved si volia svojich.. cerveny cigan je este vacsii zlodej ako ten tmavy cigoš...
nerasista | 25-05-2013 09:07:32
Ej veru, veru, za nás komančov museli robiť, aby mali štíhle línie. Teraz robia tiež. Predávajú drogy a okrádajú ľudí priamo na parkoviskách. Toto je pre nich práca. Prečo im štát nezastaví výplatu sociálnych dávok keď sa vozia na Audinách. Každý z nich váži 150 kg od malého cigáňa počnúc.
Ani sa tomu človek nemôže diviť, že na Slovensku začne prekvitať rasizmus. Angličania nás pred pár rokmi odsudzovala. Pustili si tam našich Cigáňov a nestačili sa diviť ako Cigáni ponímajú demokraciu.Už ich volajú špinavou a zlodejskou bandou, ktoré rozkrády britský socialny systém,už sú pre nich len kriminálnici parazitujúci na anglickej spoločnosti. netreba sa Cigáňov báť, treba sa im vedieť postaviť. Potom sú dosratí.
peletka | 25-05-2013 08:27:09
dobrý deň, iba iba som chcela podotknúť, že na tých sociálnych bytoch bývajú aj "bieli", "gadžovia"....
daniel | 25-05-2013 07:10:59
A ešte poznámočka : cigáni nás bielych NIKDY! nenazvú inak iba "gadžo",alebo "sedlák"
daniel | 25-05-2013 07:07:44
Ale,ale! Dámy a páni. Vidím že poniektorí máte doslova strach použiť výraz "cigán". My hovoríme Rakúšania,pričom oni sami seba nazývajú ostereicheri. Nemci si hovoria germaneri a názvu že sú nemci by sa veľmi čudovali! Maďari na Bratislavu hovoria Poszonyi,my hovoríme Viedeň,pričom sa volá Wien... Z toho vyplýva,že každý si môže tých druhých pomenovať po svojom a naši predkovia tú divú zver,čo sa naučila ľudskú reč odjakživa volali cigáni. Názov Romovia si pred necelými 40.rokmi vymysleli samotní cigáni. Nech sa oni sami seba tak nazývajú,my môžeme kľudne použiť tradičné pomenovanie. Nie je to nesprávne,ani trestné. Ani nemci ich nevolajú romovia,ale zigeuner. Angličania gypsis a tak ďalej.Prajem pekný deň!
Pre Dušan | 25-05-2013 05:56:24
Zaujímavé,že niektoré mestá,aj obce využívajú VPP,len naše mesto nie.P.S ale nie som si istý či sú tam zapojení aj cigáni,pardon "osadníci".
Anonym | 24-05-2013 23:04:16
Pokiaľ viem tak primátor zakázal pred soc. bytmi kosiť, nariadil kúpiť im kosu a majú si kosiť sami. Rozčulovali sa dnes v šenku na Trnavskej.
Filip | 24-05-2013 22:01:46
Ja som len zvedavý dokedy toto bude trpieť slovenský národ a či sa vôbec dožijem vyriešenia rómskej otázky lebo veci čo sa v poslednom čase dejú nemajú obdoby, tým samozrejme nechcem hádzať všetkých do jedného vreca ale čo je moc to je moc také výhody ako u nás nemajú nikde vo svete, Deniska plne s Vami súhlasím
Realita | 24-05-2013 21:50:30
Volá spoluobčan do banky:
- Prosím vás, prišla už moja podpora na kartu?
Operátor odpovedá:
-To neviem, ale z daní mi ju už strhli.
daniel | 24-05-2013 19:29:04
Deniska si moja krvná skupina !
Registrovaný Denisa Némethyová Denisa Némethyová | 24-05-2013 19:25:58
milujem čítať tieto komentáre, je vidno, že veľa ľudí má otvorené oči a zdieľame rovnaké názory, cigán pôjde aj štrajkovať za svoje práva...ale mi gádžovia nič nerobíme...ale čítala som v SME, že sa zase EU otriasa, že stále nie sme voči cigánom empatický a utláčame ich...kurnik ja by som každému jednému europoslancovi dala na mesiac jednu cigánsku rodinku, nech ich živí a snaží sa z nich urobiť ľudí a socializovať ich...je mi jasné, že násilie nič nerieši, ale na tú hnusobu premnoženú asi treba tvrdé pravidlá a ruku, inak nám tu budú skákať nielen po hlavách...Miloš ja vás ľutujem, že bývate vedľa hentakých...mesto malo dať soc. byty niekde na okraj mesta, kde to nie je ani vidno...prečo sú umiestnení v slušnej obytnej zóne?
love | 24-05-2013 17:20:16
trištvrťka dávok --) do platu obyčajnych ľudí ktori v praci stravia 8+ hodin, hoci aj denne
daniel | 24-05-2013 16:38:49
Aj na to zabíjanie mačetami raz príde. Keď sa táto chamraď množí rýchlejšie ako potkany,o pár rokov ich bude viac ako bielych a potom sa majú naši potomkovia na čo tešiť...
xxxxxxxxxxx | 24-05-2013 16:32:10
co by sme chceli,mozme byt radi ze nas nezabijaju s macetami......zatial
Obcan | 24-05-2013 16:27:13
Co sa podpory tyka,tak na tu by mal mat obcan narok po strate zamestania aj bez toho aby kosil,alebo zametal cesty-on si platil roky zo svojich dani to ze ak bude raz bez prace tak neostane bez pomoci.
Dalsia vec je ta ze mesto plati neakej firme peniaze a t sa ma starat o to kosenie.
To by si mal teraz kosit kzdy pred svojim barakom a firma len zhrabne peniaze ???
Co sa tyk cokoladiek a vseliakych asocialov co nikdy nicim do spolocnosti neprispeli-ano nech makaju a ak chcu aj len tu socialku,tak nech 4 hod. denne zametaju.
A prave na tomto moze mesto usetrit-budu tie prace robit ludia aby si zasluzili socialku a tym padom sa usetri peniaze co by sa platila firma.
Ale posielat zametat cloveka co roky platil dane a tymi svojimi danami zivil aj tieto prasce,ktore vstavaju ked on siel uz k obedu a zrovnavat ich je silna kava...
Tu sa toto neriesi uz roky a je to casovana bomba ktora ked exploduje bude uz neskoro.
daniel | 24-05-2013 15:28:38
Ja by som ich vyhnal na ulicu a nech bývajú kde chcú!!! Tak ako sa tento štát stará o tú chamraď,tak to neexistuje nikde v europe!
anonym | 24-05-2013 15:19:06
Dať im všetkým v soc. bytoch s lopatou po krížoch. Celý deň doma a poriadok okolo seba si nevedia spraviť.Len nech mesto dá, nech mesto spraví a oni nič. Za dávky by si mali niečo aj odpracovať, najmä vo svojom dvore a okolí aj širšom. Keď nie, tak ani dávky nie.
Filip | 24-05-2013 14:56:44
Urcite su tam vsetci "spoluobcania" v hmotnej nudzi ale na mercedesy, bavoraky a audinky co tam stoja kazdy den na to uz maju vsak?
daniel | 24-05-2013 14:12:16
Mne sa doslova hnusia ľudia ktorí pomáhajú a zastávajú tie čierne poloopice ktorých nazývajú spoluobčania. Furt len cigánom treba pomáhať,ale len nedávno bola na TV JOJ reportáž keď sa jednému mladému bielemu niečo stalo a išli okolo cigánky a nepomohli mu. Reportérka sa ich pýtala prečo nepomohli a cigánka sa ešte na ňu ocapila,že : A prečo by sme my gadžom pomáhať? To hovorí za všetko !
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 24-05-2013 13:32:14
dusan | 24-05-2013 13:20:15 | - nikdy som nemal na mysli nutene prace! Za ziadnych okolnosti.

V socialnych bytoch patriacich nam obcanm, vsak za velmi zvyhodnenych podmienok byvaju obcania, ktori by podla mna mali na verejnoprospesnych pracach byt zainteresovani aktivne.

Jednoduche - my vsetci sme aktivne zainteresovani na ich byvani a servise pre nich.

Bolo by to spravodlive?
dusan | 24-05-2013 13:20:15
Miloši, to čo si napísal síce znie rozumne, ale.... Čistota a poriadok je pojem subjektívny, niečo, čo ľudia vykonávajú na základe vlastnej vôle prispôsobiť si okolie vlastným predstavám. príkladom je napr. mládež - to čo považuje 15 ročný chalan za poriadok, jeho mama považuje za "bordel". Tak isto to je s tzv. neprispôsobivými - im vôbec nevadí, že vo svojom okolí majú metrovú burinu. Ja mám takých susedov - sú biely, obliekajú sa ako biely ale v záhrade majú - podľa mňa - taký bordel a metrovú burinu, že ja by som sa za to hanbil. Ako mám prinútiť mojich susedov, aby si vyčistili ich vlastný pozemok - mne ten ich bordel vadí, ale im nie. Paralela s neprispôsobivými ako vyšitá. A populista zavelí - nech nezamestnaní pracujú - LENŽE to sa už pohybujeme v rovine NÚTENÝCH prác, ktoré boli charakteristické pre fašizmus (koncentráky) a komunizmus (gulagy). Dokonca aj moji priatelia by radi videli nezamestnaných zametať ulice, však dostávajú podporu tak nech niečo robia! Znie to pekne, však áno - ale uvažujte, problém má hlbšie korene ako tá burina...
gulak | 24-05-2013 13:01:28
Je to dôsledok úpadku bielej rasy-títo neprispôsobivý sa množia ako na bežiacom páse a časom sa stane to-čo sa stalo v Anglii a aj naša čierna rasa tu po meste bude pobehovať s mačetami a pod-no,čo ma však fakt zaráža,ked vidím,ako sa mladé,pekne biele dievčatá-tahaju so smradľavými cigánmi
Registrovaný Denisa Némethyová Denisa Némethyová | 24-05-2013 12:18:38
nech zarastú, aspoň ich tam nebude vidno...budú sa brodiť von džunglou..len chudáci susedia...keď sa tá zelina vysemení, tak sa toho nikto nezbaví :(
ale evidentne všetci tam poberajú právom sociálne dávky a sú chudáci aj ťažko zdravotne postihnutí...ale jedine na obe ľavé ruky!!!

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign