Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Bude SOL vedením mesta ignorované? - AKTUALIZOVANÉ

Miloš MajkoDátum24. 07. 2013 13:20:38TémaKvalita pitnej vody

O 12.02  som  e-mailom odoslanym na adresy:  'primator@sered.sk', 'prednosta@sered.sk', 'Ľubomír Veselický' a s kopiou na 'seredonline@seredonline.sk'  odoslal ziadost s predmetom   "Ziadost vo verejnom zaujme" s nasledovným obsahom:

Ziadam Vas o bezodkladne zaslanie obsahu oznamu vyhlasovaneho v mestskom rozhlase s rozpismi stanovist cisterien s pitnou vodou. Oznam bude beodkladne uverejneny na SOL. Ziadam Vas zaroven o okamzite preposielanie, resp. uverejnovanie na SOL vsetkych aktualnych informacii tykajucich sa situacie s vodou.

Za SOL a obciansku iniciativu, Milos Majko

- - -

Je niečo po jednej hodine. Odpoveď od vedenia mesta - žiadna. Sťažností od občanov na nedostatočné informovanie verejnosti - veľa.

Vážený pán viceprimátor, primáror a pán prednosta úradu - ešte raz pripomínam , my nesúťažíme!!  SOL je médiom akcepotovaným občanmi mesta a nejde nám o nič iné, ako o korektné informovanie verejnosti, rýchle a účinné sprostredkovanie informácií a to formou, ktorú občania akceptovali a požadujú.

Žiadam  Vás v mene občianskej iniciatívy a OZ  Občan rozhodni, v mene SOL  ako aj v mene svojom - akceptujte fakty a komunikujte s občanmi informačnými kanálmi, ktoré oni využívajú a nie tými, ktoré Vy chcete, aby využívali. Nenúťte ľudí prispôsobovať sa  Vám, ale prispôsobte sa  Vy im !!  Mesto nie je súkromná firma a obyvatelia nie sú jej zamestnancami, ktorí sú povinní  Vás počúvať na slovo. Mesto je živý organizmus 17 000 individuálnych osobností, z ktorých určité množstvo  Vás volilo do funkcií, nie na to, aby ste im rozkazovali, ale aby ste za naše peniaze naše želania a predstavy napĺňali v praxi.

Opätovne  Vás týmto teda verejne žiadame, aby ste všetky informácie bezodkladne uverejňovali na  SOL, ktoré v regióne nepochybne patrí medzi médiá najsledovanejšie a rešpektované.

V nadpise stojí:  "Bude  SOL  vedením mesta ignorované?". Úplná pravda je však takáto.  SOL je iba prostriedkom komunikácie. SOL sú obyvatelia mesta, občania a voliči. SOL sú ľudia, ktorí píšu iba to, čo žijú. Ignorovaním  SOL teda ignorujete nás - ľudí !

- - -

AKTUALIZOVANÉ:     24.07. 2013  17:56

Dnes o  17:47 sme dostali od hovorcu primátora mesta, viceprimátora a poslanca  MsZ  Ľubomíra Veselického odpoveď na našu žiadosť, v ktorej sme vo verejnom záujme požadovali iba informácie týkajúce sa nás občanov a obyvateľov mesta.

Text e-mailu od Ľubomíra Veselického:

Vážený pán Majko!

Všetky informácie obyvateľom Serede poskytuje mesto Sereď v elektronických SN na webovej stránke mesta, mestským rozhlasom, plagátmi, alebo tlačovou formou SN. So žiadnym súkromným alebo verejno-právnym médiom nemáme vzťah, ktorý by nás zaväzoval k osobitnému duplicitnému podávaniu týchto informácií.

Ľubomír Veselický, zástupca primátora mesta Sereď


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Peter | 25-07-2013 10:27:33
Tu nejde o to ci niekto nieco okopiruje alebo nie. Ak by mestu islo o obcanov tak by to urobili a basta. Ale ak im ide o politikarcenie a zabomysie vojny zatial co ludia piju vodu ktora je zavadna tak to je uz vazne. A to im nevadi ze ked niekto teraz zomrie a lekar urci pricinu smrti dehydrataciu ze niekto z mesta bude zodpovedny za zabitie z nedbanlivosti? Bez SOL by som sa to nedozvedel pretoze na mestsku stranku nemam dovod chodit a rozhlas uz podvedome potlacam lebo roky je zneuzivany 2 krat denne na nejaku reklamu a blbosti a ked sa volaco stane tak proste rozhlas je nepouzitelny. Budme radi ze je to iba voda ja si neviem predstavit nejaky unik chemickej latky alebo inu katastrofu.
PRE MIMA | 25-07-2013 09:48:57
A majú a to hned zo zákona!Morálne a profesionálne aspekty nebudem pripomínať,lebo u dotyčného neexistujú!
nevedomý | 25-07-2013 09:44:36
Neviem čo je hapták!
Pre Petra | 25-07-2013 09:15:37
Stačilo okopírovať článok zo stránky mesta ako to urobila p. Tóthová (vid. článok vyššie) a nevyrábať problém tam kde nie je . A ak hladáte info rmácie z mesta kliknete na mestskú stránku. Asi Veselický nestál v haptáku ako si to niektorí redaktori médií predstavujú .
anonym | 25-07-2013 09:08:45
Nepíšem to mi vyhovuje. Ale nemám vedomosť o tom, že by žiadateľ trval na sprístupnení zverejnených informácií. Ty áno? Ak áno, v tom prípade by ich p. Veselický zverejniť mal. Ale pýtam sa - trval žiadateľ na ich sprístupnení? Neviem o tom. Žiadal ich raz, p. Veselický namiesto sprístupnenia informácií žiadateľovi oznámil údaje, ktoré umožňujú vyhľadanie a získanie zverejnenej informácie. Trval žiadateľ stál na ich sprístupnení, resp. žiadal ich znova? Odpovedz.
pre pozorovateľ | 25-07-2013 07:52:25
Ty si tak blbý,že si ani nedokážeš uvedomiť aký si blbý!Pane bože netresci ale udri!
SEREĎ | 25-07-2013 06:30:32
Jasné,všetci majú internet!Tety,babky....
RE: anonym | 24-07-2013 20:57:51 | 25-07-2013 00:18:07
čítali ste toto anonymný dobrodinče ???
Očuj ty idoit anonymný !
prečítaj si toto .. a nevyťahuj zo zákonov niečo čo sa hodí iba tebe,totižto to čo si napísal a vytiahol ma aj takéto pokračovanie !! čítaj maldý muži !
§ 7
Odkaz na zverejnenú informáciu

(1) Ak predmetom žiadosti je získanie informácií, ktoré už boli zverejnené, povinná osoba môže bez zbytočného odkladu, najneskôr však do piatich dní od podania žiadosti, namiesto sprístupnenia informácií žiadateľovi oznámiť údaje, ktoré umožňujú vyhľadanie a získanie zverejnenej informácie.

(2) Ak žiadateľ trvá na sprístupnení zverejnených informácií, povinná osoba mu ich sprístupní. V takom prípade začína lehota na sprístupnenie plynúť dňom, keď žiadateľ oznámil, že trvá na priamom sprístupnení informácie.
Peter | 25-07-2013 00:05:19
Technicky vzato Veselicky informoval. A vyuzit SOL nie je povinny. Z moralneho hladiska vsak totalne zlyhal, ze nevyuzil SOL ako najvacsie seredske (nie len lokalne) medium. Az potom by mohol tvrdit, ze informoval dostatocne. A mozno by si pripisal nejake to +. Hlavne podla vyjadrenia v dnesnom Slovenskom rozhlase 1. Nuz co, babrak.

Drzim vam palce s riesenim vodovodu
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-07-2013 00:02:55
Umyselne som sa do diskusie po cely den nemiesal a nijako som nekomentoval ani prispevky a pozornejsi citatel si iste vsimol, ze ani vyjadrenie viceprimatora mesta Lubomira Veselickeho.

V tomto prispevku nebudem rozoberat ani trapne zasahy uderky, ktore sa opakuju vzdy, ked clanok trafi takpovediac do cierneho.

Zareagujem iba na to najpodstatnejsie:

- samozrejme poznam moznost polozit informaciu v sulade so zakonom 211/2000 Z.z.
Tentokrat som ju vsak nevyuzil umyselne. Asi sa vela citatelov a aj Ty Palko spytate - preco?

Nuz, mesto Sered je v stave, ktoremu sa velmi setrne a slusne hovori havarijny.
V meste pocas tropickych horucav netecie pitna voda a obyvatelia sa nahanaju za cisternami s flaskami, bandaskami a vedrami. Maju pridel pitnej vody na osobu 5 litrov. V informovani obyvatelov o kvalite vody zlyhali vsetci, co zlyhat mohli. V prospech obyvatelov vo veci zistenia skutocneho stavu vody tecucej z vodovodu pocas samotnych havarii nekonali vsetci, co konat mali.
Svoje povinnosti si postupne zacinaju kompetentni plnit az po podani TO a vtedy, kedy niektorym ludom na poziciach realne hrozi, ze budu mat zasadny problem so zakonom.

V diskusiach a aj telefonicky sa obyvatelia mesta - poskodeni obcania - stazuju na to, ze nie su informovani a informacie pozaduju tam, kde su zvyknuti pre ne chodit.

Umyselne som teda poziadal vedenie mesta o poskytovanie informacii bezodkladne aj cez SOL (SOL je riadnym registrovanym mediom a nie hobby strankou a ja som drzitelom medzinarodneho novinarskeho preukazu a clenom SSN) a to z titulu tzv. "Verejneho zaujmu". Znamena to, ze ja som nepytal info pre seba sameho, ale preto, aby sme 100% informacie okamzite a bez zdrziavania sa ich preberanim mohli poskytnut obyvatelom mesta. Vam vazeni obcania.

My aj dalej fungujeme tak, ako sme fungovali doposial. Informacie mate, no zabezpecujeme Vam ich my, dobrovolnici na nase vlastne naklady a to preberanim informacii vydanych vedenim mesta.

K comu teda doslo? Pokusim sa to vysvetlit:

- Lubomir Veselicky (okrem neho aj primator mesta Martin Tomcanyi a ini) ma online pristup do media SOL. Vyuzival ho a aj ho vyuziva zial iba k prezentacii svojej vlastnej osoby a vtedy, kedy sa o jeho osobne jedna.
Mrzi ma, ze jemu prideleny online pristup nevyuziva v prospech informovania sirokej verejnosti vo veciach, ktore sa obyvatelov bytostne dotykaju.
Lubomir Veselicky pre obyvatelov mesta teda ani v havarijnej situacii nie je ochotny ani z daleka spravit to, co pre svoj vlastny prospech preukazatelne (vid archiv media) urobil stovky krat. Stovky krat vyuzil medium k propagacii seba sameho pred volbami a po nich, po jeho menovani do funkcie medium odpisuje a tvari sa, akoby s nim nikdy nemal nic spolocne.
Ale mal. Zial iba dovtedy, pokym mu prinasalo osobny profit vo forme reklamy jeho osoby.

Vazeni citatelia, pocitam so zasahom uderky - som na neho zvyknuty a moj obranny mechanizmus voci takymto utokom je naozaj dostatocny na to, aby som si nicil zdravie tymi, ktori nie su ochotni akceptovat ani len to, co je napisane konkretnou osobou takpovediac cierne na bielom.

Vo veci nedostatocneho informovania verejnosti pred hroziacim nebezpecentvom poskodenia zdravia a i. je podane TO.

Je vizitkou jeho a vedenia mesta, ako sa k informovaniu verejnosti stavaju.
Ja to necham na posudenie obcanov. Mne je totiz uplne jedno, aky vysledok diskusia prinesie. Ja som sa totizto verejne nezaviazal, ze budem sluzit obcanom.

Pre pripomenutie pohladu na SOL si dovolim skopirovat uvodny prihovor Lubomira Veselickeho, na ktory som hrdy (on je totizto stale platny na 100%) a je stale v hlavnom menu novin "o nas"...

Lubos, vdaka za nadcasove zhodnotenie ucelu a hodnoty SOL pre obyvatelov mesta. ;-)

"Každý subjekt na mediálnom poli vznikol z konkrétnej príčiny, či podnetu. Tieto noviny nie sú výnimkou. Mohli byť vydávané pod záštitou oficiálnych mestských inštitúcií. Nestalo sa. A tak vznikli na báze neoficiálnej.

Nemajú ambíciu ihneď nahradiť klasické tlačové periodiká. Sú snahou o vytvorenie alternatívneho zdroja informácií pri maximálnom využití všetkých možností, ktoré internet ponúka. Teda flexibilitu, rýchlosť a najmä interaktivitu, ktorú tlačové média nikdy mať nebudú. Dostupnosť našich novín možno dnes označiť ako menej než polovičnú. Lenže kto z nás vie, koľko domácností bude mať prístup na internet o rok alebo o tri ? Do ich charakteru sme pri ich zrode vložili niekoľko vlastností. Otvorenosť, kritickosť, adresnosť, serióznosť a nezávislosť.

Otvorenosť znamená, že budeme mať záujem hovoriť aj o veciach, o ktorých by niektorí jednotlivci, či skupiny najradšej mlčali.

Kritickosť zaručuje, že zistené skutočnosti budú nazvané pravým menom.

Adresnosť ponúkame v tom, že každý z článkov, ktoré si tu prečítate bude mať podpísaného autora a zistené nedostatky budú adresované konkrétnym zodpovedným osobám.

Serióznosť je zabezpečená osobnou zodpovednosťou každého autora za celý obsah článku.

Nezávislosť vnímame ako možnosť uverejňovať vlastné názory bez ohľadu na názor tých, čo dnes a rozhodujú o veciach verejných a teda o nás samotných.

Tieto noviny chcú byť Vašimi novinami."
Marek | 24-07-2013 22:55:16
Takže najväčší chudák je mr. Veselický. Skôr je to babrák roka. Do Markízy mu nevadilo sa pretŕčať ale pre občana mesta áno. Mimochodom táto kauza pitnej vody a neochota mesta už prekročila aj hranice tohto štátu.
pozorovateľ | 24-07-2013 21:14:50
Jasné a výstižné. Urobiť si z pána Veselického fackovacieho panáka má niekto pravdepodobne osobný záujem. Nepáči sa mi to. Aj tak tú vodu nikto nepije a piť nebude. V Londýne tečie inakšia brečka z vodovodu. A drahšia.
anonym | 24-07-2013 20:57:51
Prečo by p. Veselický mal zverejňovať niečo čo už zverejnené bolo? V zákone č. 211/2000 Z. z. sa jasne píše:

Ak predmetom žiadosti je získanie informácií, ktoré už boli zverejnené, povinná osoba môže bez zbytočného odkladu, najneskôr však do piatich dní od podania žiadosti, namiesto sprístupnenia informácií žiadateľovi oznámiť údaje, ktoré umožňujú vyhľadanie a získanie zverejnenej informácie.

Či?
raťafák plachta | 24-07-2013 20:31:25
Malo by byť v záujme vedenia mesta informovať občanov všetkými možnými cestami. Hlavne v tejto situácií je prístup kompetentných nepochopiteľný. Myslím, že napísať email s oznamom, aby sa správa objavila aj na tejto stránke nie je nijak časovo náročné a zachytí ju tu viac obyvateľov ako na všetkých mestských oficiálnych informačných cestách dohromady. Pán Veselický je to presne ako píšete: nič vás nezaväzuje a svoju úlohu ste si splnil, bohužiaľ ignorovaním tohto asi najväčšieho mediálneho priestoru mesta jasne ukazuje váš postoj k problému a voličom. Sprostredkovať správu cez SOL by vás vyšlo 5 minút nad rámec vaších povinností, ale výsledný efekt, informovanosť a pocit obyvateľov z práce kompetentných by za to určite stáli..;-)
seredan | 24-07-2013 20:18:12
pan Pachnik, palec hore :). Som zvedavy ci sa Veselicky zmoze na reakciu.
pavol pachník | 24-07-2013 20:03:22
Vážený pán veselický

Vy si neuvedomujete dosah svojich slov a vážnosť svojich slov vy nemôžete podať informácieu : So žiadnym súkromným alebo verejno-právnym médiom nemáme vzťah, ktorý by nás zaväzoval k osobitnému duplicitnému podávaniu týchto informácií.
Ak vás vyzve hociktio aby ste podal informáciu podľa zákona 211 ste povinný podať takú infromáciu ako požaduje dotsčná osoby, vy ste označe ý za hovorcu mesta , p"y"š"y"te sa tým titulom, tak ste povinný odopovedať na žiadsoť podľa zákona o slobodnom prístupe k informácim, ináč porušujete tento zákon a ja by som s vami vybehol na obvodný úrad hneď. Vy ste platený z daní daňových poplatníkov, to sú tzv. verejné financie a prweto sa musíte spovedať !!!
Pán bakalár vessyelický prosím choďte už konečne doštudovať tú školu aby ste tie vedomosti mal na úrovni, a aby ste vedel čo máte povedať a komu povedať !!!
S úctou váš najväčší priateľ paľko pachník.
vrrrrrrrm | 24-07-2013 19:56:20
Informovanost obcanov je velmi dolezita, nech uz ide o akekolvek medium a hlavne take, ktore je v nasom meste a priamo sa nas tyka a informuje nas. Vsetko podstatne sa vzdy dozviem tu, prispevky su pisane okamzite a hlavne k veci. K teme voda uz len jednu vec, pripomina mi to Cernobylsku katastrofu, kde sa tiez vsetci tvarili, ze sa nic nedeje a az po niekolkych dnoch vysli s pravdou von.., u nas to trvalo roky, zial.
anonym | 24-07-2013 19:38:50
Myslím, že p. Veselický odpísal zrozumiteľne a vecne. Ak to zverejňujú v elektronických SN na webovej stránke mesta, mestským rozhlasom, plagátmi, alebo tlačovou formou SN, tak načo to ešte posielať do každých novín? Kto chce si tie info nájde, kto nechce jeho problém.
Pre momo | 24-07-2013 19:01:20
Ja si myslim, ze to bolo myslene na informacie vseobecne, a zdroje, kde ich obcania mozu najst.
Mima | 24-07-2013 18:58:18 | 24-07-2013 19:01:08
toto je debata na dlhé hodiny :)
momo
Mima | 24-07-2013 18:58:18
To teraz moze kazdy "ako obcan" pozadovat, aby mu informacie posielali na mail:-) ale kedze pan Majko to chcel uverejnit na SOL, ziadal to pre medium, ktore prevadzkuje..
pre Mima pre momo | 24-07-2013 18:49:08 | 24-07-2013 18:57:21
zo stránkou mesta Sereď je to v poriadku,ale tá tlačená a elektronická podoba SN je smiešna
Mima | 24-07-2013 18:53:39
Ja v zavere mailu vidim "Za SOL,atd... Milos Majko", takze asi neziadal ako obcan, ale to je jedno..sto ludi, sto nazorov...
Mima pre momo | 24-07-2013 18:49:08
Tak, ako klikate na stranku SOL si mozte kliknut aj na stranku mesta Sered...Je to problem?tam je vsetko napisane..
pre Mima | 24-07-2013 18:40:01 | 24-07-2013 18:48:38
myslím že pán Majko nežiadal informácie ako médium, ale ako občan mesta,ktorý v závere svojho emailu poslaného pánovi Veselickému napísal,že jeho stanovisko bude zverejnené na stránke SOL
pre Mima | 24-07-2013 18:40:01 | 24-07-2013 18:48:22
myslím že pán Majko nežiadal informácie ako médium, ale ako občan mesta,ktorý v závere svojho emailu poslaného pánovi Veselickému napísal,že jeho stanovisko bude zverejnené na stránke SOL
momo | 24-07-2013 18:45:29
nemôžem sa neusmiať nad tým, aké, pre nás infozdroje pán Veselický ponúka...tlačená verzia SN a jej elektronická podoba...a čo sa týka tej tlačenej podoby,tak tá ani pravidelne nevychádza..raz za dva mesiace...je to smiešne....keby nie je SOL, tak by som ani nevedela že vodu z vodovodu je zakázané piť..v tomto smere ma napadol jeden slogan,ktorým chcela vláda alebo niektoré ministerstvo zvýšiť pitie vody z vodovodu-,,pijem zdravú vodu, nápoj z vodovodu"..samozrejme,spozorovala som kalnosť vody,ale myslela som že je niekde zase potrubie hrdzavé.
P.S.:dúfam, že sa jedného krásneho dňa bude mať SOL aj tlačenú verziu,ktorá by slúžila aj ako náhrada SN :)
Mima | 24-07-2013 18:40:01
Reakcia pana Veselickeho je uplne opravnena..Oznamy su takmer vsade, a vy, pan Majko, mozete bezodkladne ziadat akurat tak...;) Voci vam ako mediu nemaju ziadnu povinnost..
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 24-07-2013 18:01:58
AKTUALIZOVANÉ:

Odpoveď Ľubomíra Veselického na našu žiadosť, ktorou sme chceli dosiahnuť operatívne informovanie občanov prostredníctvom SOL.
Jozef | 24-07-2013 14:12:39
julia, mne sa zda, ze si len niekto snazi kryt chrbat.
Ved pozrime si na datumy:
Šaľa/2013 22.07.2013
Vec:
Oznam odberateľom vody z verejného vodovodu v meste Sereď.
Západoslovenská vodárenská spoločnosť odštepný závod Galanta touto cestou oznamuje odberateľom vody z verejného vodovodu, že na základe opatrenia regionálneho úradu verejného zdravotníctva v Galante zo dňa 23.07.2013 zakazuje sa používanie pitnej vody z verejného vodovodu, torá nie je zdravotne bezpečná a nespĺňa limity ukazovateľov

ked uz 22,7 vedeli, ze zdravotnici na druhy den vydaju taketo rozhodnutie?

toto malo zniet po meste uz hodne davno a nie az teraz.
Mesto na to ma moznosti.
.... | 24-07-2013 14:10:10
pan majko ano seredonline bude ignorovane az do dalsich volieb, kedy sa tu zase stare zname tvare zacnu pretrcat a slubovat aj nemozne. je len na vas ci im tu umoznite robit si reklamu zadarmo na vase naklady. dufam ze uz tie tie nechutne fotky v maturitnych oblekoch videt nebudeme
julia | 24-07-2013 13:53:51
ved informacie maju ludia aj na stranke mesta, ked sa clovek potrebuje dostat k dolezitej info, tak si ju najde - napriklad a aj logicky na oficialnej stranke mesta, nevidim v tom ziadny problem.a to som obcan.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign