Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Bude Dolná Streda mestom?

Podľa posledných informácií p. Vaško stále trvá na 150 bytoch v činžiakoch. Je potrebné pomocou územného plánu vyriešiť katastrofálne  dopravné napojenie, dostatočný koeficient zelene, pre každý byt parkovisko pre dve autá atď... pred hlasovaním predstaviť projekt na verejnej schôdzi, ako bolo sľúbené občanom. Požiadavka občanov je záruka, že tam nebudú ubytovne. Nie je splnená. Ak sa odhlasuje zmena územného plánu na bývanie môže to skončiť ubytovňami.

 

Zástupcovia občanov v pracovnej skupine spolu s niekoľkými poslancami zastupiteľstva sa zhodli na tom, že je potrebné zachovať dedinský ráz obce a preto najvhodnejšie riešenie pre obec v Lokalite A by bola iba výstavba jednopodlažných rodinných domov. To chce aj veľká väčšina občanov čo tam bývajú. Takáto rozdielnosť v názoroch bude vyžadovať ďalšie rokovania, určite nestačia iba dve.

  

Na poslednom rokovaní sme sa viacerí dohodli, že budeme pokračovať po voľbách. Bolo by zbytočné rokovat s poslancami ktorí končia, za mesiac budeme rokovať odznovu s novým zastupiteľstvom.

 

Verejnosť má právo vstúpiť do procesu tvorby územného plánu, pretože sa rozhoduje o budúcnosti obce. Územný plán by mal platiť alespoň 30 rokov a nie z neho robiť trhací kalendár.  Jeho tvorba musí zohľadňovať dedinu ako celok, posledné väčšie voľné územia sú Haviarske pole a aj lokalita A  bývalá panelovka neskôr betonárka.

V platnom územnom pláne  v lokalite A je funkcia územia športovo-rekreačná určená prioritne pre rekreáciu. Nepáči sa mi, že pri rokovaniach sme manipulovaní do zmeny územného plánu obce.

 

Haviarske pole je vyčlenené na výstavbu, zvyšok dediny je už zastavaný (vyzerá to tak, že nebudeme mať ani políčko) a ďalšie etapy výstavby rodinných domov sa plánujú v dlhých záhradách, dokonca sa plánujú aj bytové domy,  V poslednej dobe viacerí občania spozorovali že nestíhajú siete, pozemné komunikácie, otravuje ich zvýšený hluk z dopravy, niektorí nemajú kde parkovať. To je všetko daň za úspešný rozvoj obce.

 

Myslím si, že občania potrebujú lokality s rekreačno-športovou funkciou a viac zelene. Satelitné mestečka v Nemecku vymierajú, občanom nestačí len chodiť domov spať.

Aj  novoprisťahované “mladé” rodinky tu chcú spokojne tráviť voľný čas.  My všetci musíme znášať neúmernú enviromentálnu záťaž, potrebujeme zeleň na zmiernenie negatívnych dopadov na naše zdravie. Oddychová zóna je naplno využívaná a populárna v okolí.  

 

Obec by sa nemala správať ako podnikaťelský subjekt, pretože má predovšetkým reflektovať na záujmy občanov a plánovať územný plán v súlade s ich potrebami.

V praxi to funguje naopak,  všetko je o peniazoch.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Trochu svetla do veci | 09-08-2019 23:09:24
si to vyžaduje. Stavebný úrad v Seredi nemôže vydávať žiadne rozhodnutia alebo stavebné povolenia, ak je stavebníkom či žiadatelom samo mesto. Preto sa väčšinou presúva táto právomoc na niektorú z okolitých obcí. Za ostatné roky to bola Šintava. Tam ale starostka, profesne bankový úradník, pochopila ako by sa mohla ľahko dostať do osídiel, ktoré splieta stavebný úrad Sereď a pochopila aj to, že hoci to za ňu urobí niekto iný (hádajte kto) podpísaná na listine bude starostka so všetkými dôsledkami. Pomerne rýchlo pochopila že to nie je pre ňu dobrá cesta a pri prvom vážnejšom projekte požiadala nadriadený orgán, OÚ Trnava čoby krajský stavebný úrad (ten formálne už neexistuje) o odňatie tejto kompetencie. Ten jej žiadosti vyhovel a ona môže pokojnejšie spávať. Ostatné, vo vzťahu ku D. Strede je už napísané v predchádzajúcich príspevkoch. Pre Sereď žiadna sláva!
Stavebný urad | 09-08-2019 22:30:05
Dolna streda? A odkedy? To nás ozaj majú za bláznov? Riešiť to bude aj tak stavebny úradu Sered a podpisovať starosta Dolnej Stredy. A biznis alias realitná kancelária stavebný urad Sereď pokračuje ďalej. Primator v Seredi to už asi pochopil, tak dáva ruky preč. Hnus! Ale na všetkých príde rad postupne.....
Obcan | 09-08-2019 16:38:33
Dolna Streda bude zastupovat Sered ako stavebnika v pripade tenisoveho arealu lebo tak rozhodol krajsky stavebny urad ci aj v pripade trhoviska to neviem.
Od kedy ma | 09-08-2019 16:28:38
Dolna streda stavebny urad????
Stavebny urad pre vsetky okolite dediny je v Seredi.
Alenka | 09-08-2019 13:36:06
vysvetli nám aké :D projekty:D nás čakajú
Starostka Šintavy | 08-08-2019 14:19:43
stratila trpezlivosť so stavebným úradom Sered, všetko prechádza do Dolnej Stredy! “Spolupráca “ so Šúrym bude výnosnejšie. Arogancia stavebného úradu v Seredi nemá hraníc!
pre Jasnacka ze klame | 06-11-2018 074306 | 06-11-2018 10:01:11
Ďakujem pán poslanec, ale Vy máte ako povinnosť informovať občanov ktorých zastupujete. Info po pol roku vrelá vďaka ale neskoro. Mať rok a pol otvorené územné konanie bez ich vedomia
blahoželanie.
pravda | 06-11-2018 09:51:07
ked sa otvoril plan, verejnost o tom netusila a Vam to hralo do karat. Dojak na hovado zachovat raz obce z 8 na 5 poschodove na 4 hektarovom pozemku, kus sidliska hrabe Vam to

nebyt peticie tak sa stavia!
az potom bola na schôdza na ktorej som bol ty ignorant tak ako plna telocvicna ludi! po ktorej to bolo na uradnej tabuli a isli ste to schvalovat!
pre pravda | 06-11-2018 07:56:00
tak ty si to nakoniec počul od susedky, pekné jedna babka povedala, ja viem ty si sa nikde nezúčastnil bo si bol v práci , ostatní neboli , tí asi nepracujú, že by sa zúčastnili preto že im na tom iba záležalo ?
Poslanci | 06-11-2018 07:45:39
Co hovorili nechcu vyskove budovy... Pojem vyskova budova som nikde nenasiel... Niekde ale nie v zakone iba to ze budova nad 30 metrov..(7 posch. cinziak ma 24 metrov).. Takze tazko verit ich vyjadreniam ze nechcu vyskovu budovu a po volbach sa budeme slovickarit co vyskova budova je...
Jasnacka ze klame | 06-11-2018 07:43:06
Pripomienky boli iba 2, poslancov Tomcanyho a Mikulasa. Odznelo to vela krat aj na tych schodzach, kde si udajne bol.
Jasnacka ze klame | 06-11-2018 07:43:06
Pripomienky boli iba 2, poslancov Tomcanyho a Mikulasa. Odznelo to vela krat aj na tych schodzach, kde si udajne bol.
pravda | 06-11-2018 07:39:37
stále tá istá, najprv bola odovzdaná petícia
a za pár dní potom bola až schôdza. Ja to viem od susedy, ktorá podpísala petíciu a je to Vaša hanba. A schôdza by nebola, keby sa netlačilo na starostu boli sme tam a potom sme dali pripomienku proti. A doteraz som proti. Máš s tým nejaký problém?
pre pravda | 06-11-2018 07:12:53
pekná konšpiračná teória,
neviem prečo si tu teda vypisoval že nikto nič nevedel
a teraz si dokonca podal pripomienku a v lehote, tak že si o tom vedel
čo je teraz pravda ?
prvá verzia alebo druha
hodíme si korunu !!!
pre skoro | 06-11-2018 06:58:13
Nechcu stavat mrakodrapy, len aby to neboli predvolebne sluby.
Sucasnym poslancom, ktori kandiduju zase na poslancov aj s ich sefom Surym sa da verit iba ked sa pomylia. Od jari doteraz mali moznost kopat za ludi co ich zvolili, ale tym ze boli ticho kopali za Vaska. A mozno to bol ucel.
pre skoro | 06-11-2018 01:32:13
a ty so sa s konom zrazil
Pravda | 06-11-2018 00:20:43
nemohli bolo pred volbami pokus starostovi nevyšiel
nevedel som o stavaní prevalilo sa to až po petícii, potom bola schôdza a kde starosta trápne loboval za projekt, architekta hovorila o šesťposchodových a videli ten pentagon. Prečo to už vtedy nestopol,ja aj manželka sme podali pripomienku, ledva sme to dali v lehote 14 dní. Viem o tom že celá naša ulica to dali.
Malo sa o tom rokovať, čítal som to bolo to pripravené na schálenie, v živote na tie nervy nezabudnem, tak nech starosta neklame o tom že to nechcel. Chcel som kontaktovať poslancov, nemajú telefónne čísla na stránke. Malo sa o tom hlasovať. Pod tlakom verejnosti sa museli stiahnuť. Na druhej schôdzi som sa totálne vytočil a som presvedčený budú to ubytovne. Nechcem aby tu Vaško staval, neverím mu a už ani Šúrymu. To neokecáš blbé je že si to ludia pamatajú.
Skoro | 05-11-2018 23:14:58
by sa dalo s tebou aj súhlasiť až na jednu maličkosť, poslanci sa neo.ebali lebo nič sa neschválilo, keby tak silno chceli schváliť výstavbu, už by bola dávno schválená. V tomto prípade si len niekto naplanoval že bude chcieť kandidovať na funkciu a potreboval vyvolať nejaký škandál aby sa mohol presadiť. Preto sa tu stále diskutuje anonymne aby nebolo vidieť že si týto ľudia sami píšu stále dookola to isté. Včera ste sa mohli presvedčiť že nikto ani z kandidátov nechce aby sa stavali mrakodrapy ako sa tu stále vypisuje už z hore spominaného dôvodu. Kto tu šíri túto dezinformáciu je mne dávno jasné a preto ich ani voliť nebudem, môžu sa tu už aj modliť.
Marcel | 05-11-2018 23:11:22
nemusíme sa namáhať na starostovom letáku nám označil všetkých smerákov kandidátov na poslancov
aby sme ich nevolili
za Slušné Slovensko.
Poslanci | 05-11-2018 22:56:30
Tazko ich sudit co budu alebo nebudu robit vsetko zavisi od toho kto bude starosta a eate dolezitejie co sa zvoli za 2 roky tam hore... Vieme iba hodnotit to zaco ruky dvihli alebo nedvihli..
Ci slovo dodrzali alebo nedodrzali..A merat hodnotu poslanca v tom kolko gulasov navaril a kolko stromov vysadil??? :) Poslanci nech sa venuju podrobne studiu katastralnych map a rozhodnuti aby sa neo.ebali ako predchodcovia.. a aby nedvihali ruky za to co sami nechcu...
dobiš | 05-11-2018 22:31:26
už aj ty si tu prihrievaš polievočku ?
Dobišovi | 05-11-2018 22:11:23
držím palce . dúfam že prejdete
Anička | 05-11-2018 22:08:39
hovorí nie
Milka | 05-11-2018 22:05:21
Podľa mňa to Pán Polák dobre zvládol. K čomu sa dokážu ľudi znížiť.
hahahaha | 05-11-2018 21:52:57
normálne som sa naľakaľ, ty frajer klavesnicoví
Pre polak | 05-11-2018 21:50:15
Myslíš to trápne divadlo starostu si ma pobavil zalez ty starostovia opica rybár a opilec.
Polák | 05-11-2018 21:45:45
už tu prestaň anonymne agitovať vo svoj prospech, na predstavovaní si to nezvládol, tak prestaň ľudí osierať.
Veru tak | 05-11-2018 21:43:36
Idiot je ten čo nepochopí volebnú matematiku. Skutočne silní kandidáti sú terajší starosta pán Šúry a ostrieľaný poslanec pán Polák so svojimi skúsenosťami. Nech sa pán Švehla nehnevá ale je len do počtu. A mal by nechať tých dvoch nech sa rozhodne medzi nimi. Ukázal by charakter. Nemá v samospráve žiadne skúsenosti, nijako sa v prospech obce nikdy neangažoval.Je dôchodca a to nemyslím zle, nijako tým dvom konkurovať nemôže.
anonym | 05-11-2018 21:32:04
nikto tu Švehlu neohovára ale keby chcel volačo naozaj zmeniť tak by nebral hlasy pánovi Polákovi. Pre sĺuby sa nevolí tu treba aj pre ludí volačo urobit
Skutočná PRAVDA | 05-11-2018 21:25:49
Ludia spojme sa vo voľbách proti nášmu nepriateľovi a nedovolme , aby vyhral a rozhodoval o nás bez nás ďalšie 4 roky .
Registrovaný Eva Válkyová Eva Válkyová | 05-11-2018 21:23:25
Ďakujem Vám za množstvo mailov čo som od Vás dostala, som rada že ste aktívny, nečakala som takú veľkú odozvu. Vaše názory som spísala so môjho volebného programu.
Som tu pre Vás :-) napr. na e-maile
evavalky​@gmail.com​ a na facebooku.
Eva Válkyová - kandidátka na poslankyňu Dolnej Stredy

Prečo som sa rozhodla kandidovať do zastupiteľstva obce?

Priznám sa, nikdy som sa o politiku veľmi nezaujímala. Verila som, že aspoň na obecnej úrovni je komunálna politika na osoh občanom.
Môj názor sa zmenil, keď som sa dozvedela o plánoch stavby sídliska na mieste bývalej Panelovky. Po preštudovaní podkladov k zmene územného plánu som si urobila priezkum na Sereďskej a Mlynskej ulici, ktorej sa výstavba priamo dotýkala, či o pripravovanej výstavbe niekto niečo vie. Nevedeli! Väčšina opýtaných sa hneď rozčúlila(veď je to sprostosť stavať tu sídlisko).
Preto som sa rozhodla skúsiť pomocou petície informovať spoluobčanov o skutočnosti, čo sa nám za chrbtom chystá a zároveň petíciou upozorniť obecné zastupiteľstvo na ich názor. Pokračovanie tohto príbehu už určite poznáte, je opísaný v starších článkoch na Sereď Online.
Kandidovať za poslanca obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede som sa nedávno rozhodla na základe ohlasov na petíciu, keď som zistila, že by bolo dobré, keby aj časť obce najviac dotknutá plánovanou výstavbou mala svojich zástupcov v zastupiteľstve obce.
Pri zbieraní podpisov na moju kandidátku som bola prekvapená množstvom pozitívnych ohlasov na toto moje rozhodnutie, čo som nečakala. Ďakujem Vám za dôveru, ktorú ak budem zvolená sa budem snažiť nesklamať. Viacej na facebooku.
zase tu nejaký | 05-11-2018 21:05:20
idiot šíri klamstvá a ohovára pána Švehlu. On má svoj program, ktorý nie je proti záujmom občanov obce. Určite je v rozpore so záujmami falošného rytiera. Takže buďte tak láskaví, nenasadzujte Švehlovi psiu hlavu. Tú si nechajte pre seba a Vám podobných klamárov.
pre anonym | 05-11-2018 20:49:16
Śury by kopal z posledného keby ho nepodržal na tróne Švehla.
Pravda | 05-11-2018 20:43:13
Ale nevrav, viem čo som videl a počul. Ten prvý KDH-ák je terajší kandidát na poslanca Vranka, schválil tieto zmeny ešte v roku 2009 keď bol poslanec, a mimochodom bol to práve on kto tieto pozemky predal staviteľovi a vedel že to predáva na výstavbu a lesík padne keď že hlasoval za zmenu územného plánu.
to je dobre | 05-11-2018 20:33:17
rytier sa z klamstva usvedčil sám - nikto mu výrub lesíka neschválil. a verejne klamal že je proti výstavbe činžiakov- stačí sa pozriet na záznam verejnej schôdze.
pre Pravda | 05-11-2018 20:29:15
ty sa nauč hovoriť pravdu, tá vyjde najavo. To spískali starosta a Lošonská a stavitel sa hlasno smeje ten sa zalóvil, to sa poštastí len starostovemu kamarátovi kúpiť ornú pôdu beztrestne vypilovať les a premeniť ju na stavebný pozemok. Alelúja
Pravda | 05-11-2018 20:15:49
Ten kto kope z posledného si akurát ty.
Mne sa najviac páčilo ako dvaja KDH-ci kritizovali vypílenie lesíka a nakoniec vyšlo najavo že to boli práve oni kto to odsúhlasili.
Dvaja kandidáti na starostu vypadali pri súčasnom starostovi ako dvaja mladší bratia ktorých učí ten starší chodiť.
anonym | 05-11-2018 19:56:41
Šúry kope z posledného
klame že nechceli hlasovať o zmene už bol aj bod v programe o tom
zabudol si dať do volebného programu ubytovne, ktoré máme zaručené keď vyhrá.
pre dobiš? | 05-11-2018 18:38:34
Schváliť môžeš internet , ale kedy to reálne bude to je otázne.Tu sa už toľko nasľubovalo a nesplnilo , že čo je veľa to je veľa. Treba dať priestor novým tváram ako pán Dobiš inteligentný a slušný človek , čo sa nedá povedať o našich terajších poslancov.
teraz | 05-11-2018 17:25:08
sa už bojím
nemaj strachu | 05-11-2018 16:07:44
prideme na volby
Myšičky | 05-11-2018 15:00:18
včera kde ste boli, tuším v prdeli.
nový starosta | 05-11-2018 14:46:30
Pán Dobiš je inteligentný muž , ktorý môže zastávať nie len post poslanca , ale aj starostu , ale to by sa mali pomery v Dolnej Strede zmeniť .
Komu zvoni hrana? | 05-11-2018 14:13:23
smeru
asi Dobisovi závidia inteligenciu, tu si v Sladkovicove nekupis
kriterium byt ritolez(alebo smerak)aj obidvoje sa hojne vyskytuje Suryho by nemal stacit na poslancovanie.
Dobis | 05-11-2018 13:01:52
klobuk dole pred nim, obec potrebuje inteligentnych ludi s vlastnym ako je on. Mozme si blahozelat, ked sa podari a bude poslancom.
Konecene zmena oproti alibistickym neslanym nemastnym starym poslancom.
Dobre vám tak | 05-11-2018 12:36:08
Treba voliť Borovičku tomu ako sa sám vyjadril 4 poschodové činžiaky pod týtešom nevadia.
Bungalovovy developer | 05-11-2018 12:26:58
Najviac ma "dojal" vcera miestny bungalovovy developer ako sa zbesilo rehotal a tlieskal keď sa hovorilo o lesiku, ktory vyrubal. Odvtedy je o poznanie vacsi hluk od dialnice v celej dedine. On to nepocuje??? Blbec bude ten co to tam od neho kupi.
Dobis? | 05-11-2018 12:05:11
Ja som chcel za poslanca volit Dobisa. Ale vcera ukazal ze je totalne mimo misu. Slubit obcanom vysokorychlostny internet, ktory uz je schvaleny predoslym zastupitelstvom 😁 alebo vybudovanie obchvatu dolnej stredy cez niklovku co su vaskove pozemky. Fantasmagoria. Cakal som ze chhce robit poslanca seriozne a nie tam ist len preto aby mu nesli auta popred dom.
Obyvatel anonym | 05-11-2018 11:45:46
Švehla slubuje teraz čo slubuval aj pred 4 rokmi ked som ho volil z trucu proti terajšiemu starostovi. nebolo druhého koho volit. vobec ho nebolo vidiet neurobil ani vtedy ani dodneska nič a zbytočne zebere polákovi pár hlasov.aspon bude vidiet že nechce zmenu v dedine. zbytočne slubuje nebudem ho volit ani za poslanca Lošonskú raninca frana a andela volit budem lebo pre dedinu aj volačo robia
anonym | 05-11-2018 10:05:16
Vidím to tak, že v DS si prerozdelia hlasy protikandidáti súčasného starostu a vy môžete nadávať ďalšie 4 roky.
pre volby | 05-11-2018 09:11:02
Súhlasím s vami že Švehla Polákovi škodí a on podrží Šúryho. Je to velká škoda pretože výmena starostu je pre dedinu už nanajvýš potrebná.
pokoj ný deň | 05-11-2018 08:38:17
Ani ja p.Švehlu nepoznám. Ale na druhej strane pevne verím, že matematiku ovláda veľmi dobre.Silnoprúdari z priemyslovky v Handlovej - to bola špica. Nepochybujem, že mu na srdci skutočne leží dobro občanov Dolnej Stredy. A tiež verím tomu, že je presvedčený, že pokračovaním vládnutia terajšieho starostu asi k výrazným zmenám v prospech občanov Dolnej Stredy nedôjde. Ale pokoj, v sobotu v noci budeme mať jasno. Bude aj jasajúci, ale aj zarmútený.
Pre mýliš sa | 05-11-2018 08:16:06
Nezavádzaj verejosť vyhrať môže len jeden. Hlasy proti šúrymu sa rozdelia a to mu vyhovuje. Švehlu ani nepoznám ale matematiku volieb ovládam.
mýliš sa | 05-11-2018 07:53:23
pán Švehla hlasy určite nezoberie. Majú určite spoločného nepriateľa. A čože sa stalo ? Rytier zase znížil požiadavky len aby bol zvolený. Ľudia nie sú ale hlupáci, rytierovi už neveria ani omylom. Takže sa bude baliť. V pokoji a pohode, nie to na tom nič strašného, že sa menia velitelia.
volby | 05-11-2018 05:49:47
dobrá haluz pre smerákov. Polák je silný protikandidát Švehla mu možno nejaké hlasy odoberie ale aj tak to dá. Švehla je Polákov protivník pretože mu bere hlasy. netrepte tu nezmysly
to ani netušíš | 04-11-2018 17:49:15
ako sa strašne mýliš.Ale nemôžeš zato, že v lebeni máš len luft. Aj to smradľavý. Veľký falošný rytier sa darmo snaží ľudom nahovoriť, že on a Švehla sú spojenci. Veľký to omyl. Švehla aj Polák sa vždy dohodnú aj dva dni pred voľbami, že pôjdu proti Falošnému spolu. A tým pádom v tomto momente skončil.Teda tvoj FALOŠNÝ RYTIER. ADIJooooooooosss.
Je to tak | 04-11-2018 15:14:29
Máš veľkého pišáčika, ale v hlavičke ti niečo chýba.
tvoja starostlivosť | 04-11-2018 13:07:41
je tak strašne dojímavá, že ma ideš rozplakať. Zrazu si nejaký jemnocitný. A všetci o Tebe vedia, že si poriadna sviňa. Preto dnes začali na poriadnu sviňu horúcu vodu variť. síce potrvá to ešte 6 dní pokiaľ zovrie.... a ty si skončil s úradovaním. Máš už zbalené fidlátka ?? Dnes od 16.00 môžeš baliť. Budem na nato dívať. Nielen ja, ale celá obec.
Prirodzené | 04-11-2018 11:26:23
je to že klávesnicový frajer zostane iba za tou svojou klávesnicou, bohužiaľ pre neho , iba tam aj zostarne nepovšimnutý
je prirodzené | 04-11-2018 11:13:52
že každý normálny človek má podvedome strach z iného, pokiaľ je presvedčený, že ten druhý je zákerný, pomstychtivý,nenažratý za peniazmi. pevne verím, že pre hoto bude platiť a revoire.
dejavu | 04-11-2018 10:38:34
Bojite sa Suriho vsetci do radu zasa budete ticho lebo on vie ako ma budit hrozu paragrafmi.
pre srala | 04-11-2018 09:39:40
Bohužiaľ tu vidieť úroveň voličov pána súčastného starostu , inteligenciou príliš nepobrali ,ved takých on potrebuje.
neboj sa | 04-11-2018 09:35:21
určite prídu aj takí, ktorých voláš sralo. Jeden z nich je určite falošný rytier.
pre srala | 04-11-2018 09:13:22
neboj sa príď , klávesnica ťa doma počká, tá neutečie nemá nohy ako ty
ty bezgulový | 04-11-2018 09:02:50
No ja tam určite prídem. Som veľmi zvedavý na odpovede falešného rytiera. Počúvaj dobre ty bez gúl, morálky a svedomia. Nie ja sa budem spovedať ty idiot, ale udodzený starosta a falešný zlodej. Nie ja sa uchádzam o verejnú volenú funkciu, ale falešný rytier. Tak sa nauč rozpoznávať čo musí verejný činiteľ a musím ja ako volič. Ako tu badám, takých rozumovo slabých tu má pán starosta za desať tatroviek.
máš gule , prídeš tam, asi nie | 04-11-2018 07:42:16
Na rozdiel od teba ja tam budem a niečo tam aj poviem.
Ja som zase | 04-11-2018 07:40:52
počul, nie niekto na Falešného rytiera Šúriho podal tresné oznámenie pre nezaplatenie daní z peňazí, čo mal ziskať za predaj ornej pôdy premenenej na stavebné pozemky. Páni kandidáti na starostu pýtajte sa prosím aj na toto Falošného rytiera.
moc si veríš | 04-11-2018 07:36:53
ty falešný rytier. Počul som, že už si vykúpil papírnictvo s plienkami. Dobre si spravil. Móc to budeš potrebovať. Už ťa chytajú nervy, pooobede na teba príde riedka stolica, za pultom po otázkach protikandidátov začneš zbesnilo peniť... Už si konečne uvedom, že Smer je zkrachovalá banda hajzlíkov a ty si zkrachoval s nimi. Veď si všetkým na smiech. Falešný rytier a starosta ?????
Pre podomňou | 04-11-2018 07:21:16
Hrdina už si sa posral ešte ani schôdza nezačala.
Vzľadom nato | 04-11-2018 06:44:57
že občania Dolnej Stredy dobre poznajú starostu Šuriho, budú sa radšej otázkam pre Šuryho zo strachu vyhýbať. Preto tie otázky by mali prvorade dávať jeho protikandidáti na starostu. Jeden v občanov sa už pýtal, čo je pravdy na tom, že Šúry podviedol a využijúc svoje starostovské postavenie za pakatel kúpil ornú zem, nechal z nej spraviť stavebné pozemky, ktoré draho predal a dokonca údajne neodviedol dane. Šuryho odpoveď som tu nedokázal nájsť. To ani o niečom svedčí. 0tázky mu bude dávať len jeho široké rodinné príbuzenstvo..... A falošný rytier môže zase falošne odpovedať. Takže pán Polák alebo pán Švehla, tu si môžete Šúriho rozobrať na franforce. Nech sa konečne ukáže pravda. Veď je do neba volajúca ostuda v centre obce postaviť zberný dvor a stavať ho prosím 10 rokov. A toto Šúry prezentuje ako svoj úspech. Inde by ho hnali vidlami.
som zvedavý | 03-11-2018 23:24:39
kto sa opýta pána Šúryho prečo nám tu chce stavať s Vaškom megaubytovnu
za akú sumu nás predal
ty ha ha ha | 03-11-2018 22:04:29
ďaľší blbeček v obci Dolná Streda. Jediný, kto je spojencom falošného rytiera si Ty. Teda Blbeček č. 2. Takže Šúry má takú šancu na zvolenie ako ty šancu mať zdravý rozum.... Ale veď pán Švehla ťa pozná, určite ako starosta ti nielen odpustí, ale postará sa o liečenie Tvojho zdravotného stavu. ja by som taký nebol. Ja by som Ťa psolal priamo do kafilérie. Medzi svojich.
zajtra schodza | 03-11-2018 21:33:48
sa predstavujú kandidáti na poslancov a starostu. treba dojst a opýtat sa čo budú robit a koho zastupuvat.
ha ha ha | 03-11-2018 21:31:53
Čestnosť pána Švehlu ktorý pre dedinu urobil nulu slovom nič a chce byť zase a už tradične akože starostom aj poslancom začína a končí pri maltészkom rytierovi. On nemá žiadny záujem vymeniť Šúryho ktorý ho vodí po lacných dovolenkách. to sú fakty a nie výmysel.
Pre trapka | 03-11-2018 17:33:36
Aby si neumrel hladom predaj počítač, aspoň tu nebudeš trapošiť s Ficom.
Za Slušné Slovensko | 03-11-2018 16:12:06
Pamätáte sa Ficovo demonštratívne gesto a sľuby? Nechajme sa prekvapiť čo budú robiť sociálni demokrati teraz, keď idú zvyšovať cenu plynu o 6%,
cenu elektriny o 10%,
cenu tepla o 12%,
cenu potravín o 2,5%
Štandardné zbedačovanie obyčajných občanov Slovenska. Ale netreba sa báť. Dostaneme sociálne balíčky potravín, keď budeme "zomierať" hladom
pre kedy je | 03-11-2018 15:37:50
bolo to uz na zastupitelstve a je to aj v zapisnici z neho
Pozvanka je na webe | 03-11-2018 13:33:57
https://www.dolnastreda.sk/novinky/novinka/419#novinka
pre občianka | 03-11-2018 13:19:00
Prečo , by mala byť blbá? Len si zvol Šúrika a uvidíš aké geto ty tu postaví . Predstavovanie kandidátov je 4.11.2018 o 16 v telocvični.
pre občianka | 03-11-2018 13:12:08
šak si ty len dutá osoba. Toje jedno, kto to bude , len aby to nebol Šúry. Nevidíš si ďalej od nosa?
Kedy je | 03-11-2018 13:02:36
Predstavovanie kandidatov? Vyhlasovali to alebo je to zase iba na nastenke??
občianka | 03-11-2018 12:58:47
Je úplne jedno , ktorý z nich to bude hlavne , aby to nebol šúry.
Typovanie | 03-11-2018 11:53:54
Švehla je čestný, neverím že je dohodnutý s Šúrym, ale stúpá s tým riziko že Šúry vyhrá!
Demokracia | 03-11-2018 10:16:23
Iba tvoj názor, ja hovorím Švehla je lepší ako Polák, nech odstúpi on.
Pre obyvatelka | 03-11-2018 09:28:15
Presne ste to napísala. Ja si tiež myslím, že hlasy pre Švehlu môžu chýbať poslancovi Tonovi Polákovi. Pán Švehla nemám proti vám nič ale na starostovanie nemáte. Neverím, že ste dohodnutý zo Šúrym ale ked budete kandidovat dvaja tak sa to nemusí podarit Dedina naša potrebuje aby už konečne Šúry skončil. Aj tak sa zastáva len kamarátov.
podo mnou | 03-11-2018 09:17:55
volit nezvolitelného čo sa zjaví raz za 4 roky aby pomohol Šúrymu??? Ten ho má dobre podchyteného. Aj pred 4 rokmi to urobil. Len vtedy sa nikdo nepostavil Šúrymu. Ale vol si koho chceš.
Tak je | 03-11-2018 08:51:03
Súhlasím treba voliť Švehlu.
obyvatelka | 03-11-2018 08:37:41
tento starosta môže vyhrat len preto že sa Polák so Švehlom nedohodnú a hlasy sa podelia a to je škoda lebo zmenu Dolná Streda vážne potrebuje
niekto | 02-11-2018 22:00:14
nehaj ho u korýtka ešte jedno volebné obdobie a skúpi celú dedinu.
otázka | 02-11-2018 21:02:56
ako je možné, že sa starosta dohodol s investorom čo si myslí o sebe že vlastní celú dedinu!?
Martina z ds | 02-11-2018 19:16:01
Ja? Robiť veď som bola na schôdzi a nič z toho. Na to zvolim p.Poláka ten sa bude starať aj o to čo chcú ľudia a nie len o to čo chce investor. Ja platím daňe a na brigády chodím viacej sa z mojej strany už nedá.
Martina z ds | 02-11-2018 19:16:00
Ja? Robiť veď som bola na schôdzi a nič z toho. Na to zvolim p.Poláka ten sa bude starať aj o to čo chcú ľudia a nie len o to čo chce investor. Ja platím daňe a na brigády chodím viacej sa z mojej strany už nedá.
Od len tak pre toho podomnou | 02-11-2018 18:28:11
Citanie s porozumenim ti nieco hovori? A ty nefrfli a rob tiez nieco...
Dominika | 02-11-2018 18:20:56
Urobme niečo frflanie nestačí pome na voľby a voľme Poláka alebo švehlu ti nám pomôžu 😍
Obcan | 02-11-2018 18:16:45
Presne tak súhlasím mám malé deti potrebujú bezpečnočnu ulicu a zeleň a na stránke dolnej ani prd o výstavbe a keď som si sťažoval tak mi povedal i mal som chodit na zastupiteľstva nemôžem robím v Bratislave nestíham.
Pre toho podomňou | 02-11-2018 17:17:23
Jedna otázka, kto ti v tom bráni , nemudruj a konečne niečo urob.
Len tak | 02-11-2018 15:53:37
150 bytov x priemerne dajme 3 clenna rodina na byt= 450 ludi... v kazdom byte skoro 2 auta... Dame 1.5 auta na byt = 225 aut.. Nevedeli ste si poradit s 2 romskymi nehnutelnostami pri seredskom zbernom dvore... Tak sa nebuchajme do prs co sme spravili lebo je aj vela veci co sme nespravili.. Hovorim sme preto lebo je to aj moja vina.. Ale nato mi odpoviete ze mal som ist do zastupitelstva.... A ked tam chce niekto ist tak ho strasite ze to nezvladne alebo ze nebude dobri ako ti co su tam :) Zacarovany kruh.. Proste s kludom dajme sancu kazdemu co chce nieco pre obec spravit.. Niekto sa osvedci niekto nie...Pre Obec neznamena len plne zaludky obcanov s gulasom ale nieco konkretne pre ich klud a dobre byvanie rychlost na galantskej ceste prach z niklovky (tlacit na odstranenie alebo zatravnenie) chodniky protihlukove steny zelen relax atd.. Je to len priklad nie utok na sucastne vedenie
obyvatel | 02-11-2018 15:36:33
My z Mlynskej sme proti stavaniu a
namestie faine ste nam ho zabetonovali a teraz nechapete ze desat autakov za sebu paralyzuje premavku
tak ste nam ho nanutili aj s retardermi a dvomi chodnikmi
a komu sa vysmievas???
Hahahahaha | 02-11-2018 15:12:53
Že by si každý pri ceste z práce odbočil urobiť na autíčku kolečko okolo kostola, no budiš u vás drbnutých je to asi normálne že ?
obyvatel | 02-11-2018 13:20:00
nehnevajte ma! raz dediny sa narusi stavanim sidliska a je uplne jasne ze na nam pred domom zvysi premavka a aj na kostolnom. Vy klamete. Som proti.
Nemusím byť architekt | 02-11-2018 11:18:56
Trošku scestné,nemyslíš pán architekt ? Aj keď sa mi nepáči cesta na kostolnom námestí, ale určite ju výstavba pod hrádzou neparalizuje.
Pán Vaško si môže od starostu prd vymáhať. Tak tu neklam keď už si taký znalý.
Čo hovoríš ako architekt na toho blbca čo si chcel v tej novej zástavbe nechať na dome rovnú strechu ako na činžiaku a tým narušiť ráz dediny ?
Architekt | 02-11-2018 10:28:43
ja nie, budem volit p.Polaka
je jediny schopny nam pomoct presadit rodinne domy.
nechcem sa tu zadusit v novovybudovanej petrzalke, v Seredi je kazdy den v poobede dopravna zapcha, rozmyslali ste niekedy co urobi zvysena doprava s uzkymi cestami na Kostolnom namesti a s Mlynskou ulicou?
O nedostatocnom a nevhodnom dopravnom napojeni zo Seredskej? Ktore, bude ledva stacit aj na rodinne domy?
Z uzemneho planu nemozte robit trhaci kalendar, ma to negativne dopady na celu obec.
Zavadzali Vas, stale plati funkcne vyuzitie sportovo rekreacne, Vasko podla platneho UP nemoze nemoze stavat vysoky hotel, pretoze lokalita nema vyssiu obciansku vybavenost, musel by splnit vela podmienok a na cca 90 percentach plochy dodrzat sportovo rekreacnu funkciu a podla toho stavat. Hotel by bol len doplnok a mal by nizky vyskovy limit, pretoze sa nachadza podla podla krajskeho UP v lokalite, ktora ma ucenu vyskovo nizku vysku zastavby.
Nemoze sa tam obnovit priemyselna vyroba, je len na dozitie! viz rozostavana hala, ktoru musiel byvaly majitel stopnut. Je to nezmysel! Obec ako to stavebny organ nemoze vydat stavebne povolenie na pokracovanie v priemyselnej cinnosti a to ani na betonarku.
Zakony musia platit pre vsetkych aj obec ich musi respektovat.
p.Vasko je podla nazoru poslancov neseriozny investor a je dohodnuty so starostom na 150 bytoch, ktore si bude logicky tvrdo vymahat. Ja tragicke ze si rok a pol si vybavoval povolenia. Obec by mala zastupovat zaujmy obcanov a rozhoduje o vystavbe.
Je to jej zodpovednost!
akurát | 02-11-2018 10:13:48
tak do žumpy.
Preto | 02-11-2018 09:07:33
budem voliť Šúryho, aby sa Dolná Streda ďalej rozvíjala.
to je fakt | 02-11-2018 08:34:33
jedno z dobrých odporúčaní. Aspoň nikto nebude voliť SMER a terajších, alebo bývalých SMERÁKOV. Dolnú Stredu čaká skutočný rozvoj.
Zlepenec | 02-11-2018 07:52:04
Sa ozýva, ak by sa náhodou dostal k moci, do polroka sa rozsypú lebo válov bude pre vás malý.
Amen | 02-11-2018 07:49:10
Ite voliť v mene božom.
ale pánovia | 01-11-2018 18:49:39
toto som teraz čítal v novinách:
Smer je zúfalý, už nemá ani kádre .Plus

Čo sa deje v najsilnejšej koaličnej strane.
Čítajte viac: https://www.sme.
Ale veď to je somarina. Má plno zlodejov, súdrušku Troškovú-Mafiánovú, Kámoša Kočnera, Podkámoša Bašternáka. JUDr. Smajkočovú, JUDR. sústružníka a vo vrecku prcgumy voziaci slávny minister práce a plno iných zmrdov a zmrdkyne ako Roškovu- Polchlebovú .No a samozrejme rôznych odpadlíkov SMERU- normálne ich voláme obracači kabátov. Takže hopsa hejsa do Brandejsa volit. Samozrejme žiadnych a dokonca ani bývalých SMERÁKOV.
ako vidím | 01-11-2018 18:34:19
dochádza ti dych. Nepi toľko, lebo ti miznú posledné zbytky už aj tak narušeného mozgu. Si ako tvoj kandidát .určite nevieš dobre čítať. Tvoj narušený mozog teda jeho zbytky ma posielali k psychológovi.Ja som to bez akýchkoľvek rozpakov prijal a teda poslal tam kam patríš. K psychiatrovi. Budeš určite aj učebný vzor pre študentov medicíny. Lebo stretnúť takého blbca ako si ty sa podarí málokedy. Takže dvíhaj zástavu korupcie a špiny, slávnu zástavu SMERU a choď voliť jeho kandidátov. A nazabudni si na krk naraziť prasačiu hlavu a zobrať meč. Maltézsky.
Pre podomňou | 01-11-2018 18:03:02
Máš pravdu, sám si sa zaradil, ty nemáš ísť k psychológovi ,ty máš ísť psychiatrovi, ty si ozaj iba debil.
pre hlupáka | 01-11-2018 12:29:33
Pre podomňou | 01-11-2018 08:35:19
Takže ty mi odporúčaš návštevu psychológa. Preto ťa volám hlupák, pretože psychológ debilov nerieši. Určite ale ty potrebuješ návštevu psychiatra. Ten rieši blbcov a idiotov ako si ty. Ój chlapče, chlapče. Ty si určite musel skončiť UNIVERZITU v Sládkovičove, potom si kúpiť doktorát z filozofie. A výsledkom je, že nedokážeš rozpoznať aký obrovský rozdiel je medzi psychológom a psychiatrom. Nehnevaj sa na mňa, nie si náhodou riaditeľ volebného teamu pána starostu ? No hoď sem ešte nejakú blbosť nech sa Dolná Streda zasmeje. prosím... prosím... prosím...
Strasne | 01-11-2018 11:36:59
Momentalne obhajoby starostu prirovnam k tomu ze na pretekoch padol uz jeden svetovy rekord a uz nikto iny sa ani nemoze pokusit ho neprekonat (alebo nemoze ani startovat?) alebo co? uz nikto nemoze byt lepsi? Vsak kazdy ma sancu sa ukazat nehovorim o ludoch co uz tam boli...
jana | 01-11-2018 10:22:44
4.11.2018 o 16 je predstavovanie kandidátov na starostu a poslancov . Treba prísť a dozviete sa viacej.
vtip | 01-11-2018 09:00:50
neviditelný dochodca Švehla že horúci kandidát? dobrý vtip. akurát odebere hlasy Polákovi a ked prejde to čo tlačí Šury v betonárke tak budeš mat olinov plný dvor to sa nasmejeme
Pre podomňou | 01-11-2018 08:35:26
Čo toto ako súvisí s článkom o tom či bude Dolná Streda mestom ? O voličoch už ani nehovorím. Moja rada, navštív psychológa.
Pre podomňou | 01-11-2018 08:35:19
Čo toto ako súvisí s článkom o tom či bude Dolná Streda mestom ? O voličoch už ani nehovorím. Moja rada, navštív psychológa.
Pre podomňou | 01-11-2018 08:34:55
Čo toto ako súvisí s článkom o tom či bude Dolná Streda mestom ? O voličoch už ani nehovorím. Moja rada, navštív psychológa.
odkaz voličom | 01-11-2018 08:25:58
ktorí bez akejkoľvek škrupule volia SMERÁKOV. Toto sú tí skutoční SMERÁCI. Inak povedané čvarga. Všetci si môže zmeniť priezvisko na SKUTOK sa NESTAL.


„V knihe o Jánovi Kuciakovi a Martine Kušnírovej sa nájdu sa všetci, o ktorých písal: Fico, Počiatek, Kaliňák, Výboh, Bašternák, Kočner, bödörovci, Taliani, Trošková aj Jasaň,“ hovorí jeden z jej autorov Marek Vagovič.

Spomienky rodinných príslušníkov, priateľov a kolegov Jána a Martiny. Vzácne fotografie z archívov Kuciakovcov a Kušnírovcov. Jedinečné momentky z vysokoškolských čias. Zákulisie investigatívnej žurnalistiky. Kuciakove kauzy v politických súvislostiach. Prvý a jediný profilový rozhovor s Jánom Kuciakom.

Aj to prináša kniha Umlčaní – Príbeh Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej, ktorá vyjde už tento mesiac. Na portréte talentovaného novinára a perspektívnej archeologičky sa podieľalo 14 novinárov pod vedením šéfa investigatívy Aktuality.sk Mareka Vagoviča.

Aké bolo písať knihu o kolegovi a jeho snúbenici? Ako sa autorom darilo udržať si odstup? Čo nové titul prinesie? Odpovede na tieto otázky nájdete v rozhovore s Marekom Vagovičom.
otázka na p.poslanca | 01-11-2018 06:37:49
Pán poslanec Polák, myslím že to bolo v roku 2016 keď sa otváral Územný plán Dolnej Stredy. Vy ako poslanec Ste nenamietal. Zaráža ma jedno, ako Ste toto mohol dopustiť, že zákonodárny zbor Dolnej Stredy o územnom pláne jednal na podnet pána Vaška a práve o "panelárke" keď je evidentné a preukázateľné, že v roku 2016 pán Vaško nebol majiteľom predmetných nehnuteľností / teraz ich už vlastní/. Toto je v rozpore s oprávnením OZ. Keby bol prišiel Cigán Olino s takou istou požiadavkov o otvorenie ÚP, lebo chce si na Kostolnom námestí postaviť chajdžu konal by Ste presne tak iste? Keďže Ste s pánom Švehlom určite horúci kandidát na starostu ako by Ste sa zachoval v prípade Cigána Olina po eventuálnom usadení sa na starostovskú stoličku po týchto voľbách ? Ďakujem za odpoveď.
pre debilov | 31-10-2018 23:40:34
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
Nechápem | 31-10-2018 21:27:02
prečo za nás poslanci a starosta nebojovali, čo od nás teraz chcú!!!! Hlas im nedám.
je veľmi | 31-10-2018 20:31:38
potešujúce, keď si tu niekto všimne ypsilon. Pričom v tom istom článku nespraví ani jednu gramatickú chybu. Podstatné je ale to, že pán starosta ani omylom hoc je doktorom filozofie nereaguje. Verne v intenciách SMERU- ktorý je tvorený značnou časťou bývalých kariérnych komunistov- obyčajných obracačov kabátov. Zločinov Smeru bolo dosť. Trošková- hlavná štátna radcová, fú fíkal mafián Vadala, Rošková jedna z najväčších SMERÁČOK - zlodejka agrodotácii. Čo k tomu dodať. Len toľko, že SMER treba veľmi zmietnúť z našej histórie tak, ako sa porúčal súdruh- pán Vladimír Mečiar a pekne si aj zaspieval ako nikomu neublížil. Omyl ublížil a stovkám.
Pre trapka | 31-10-2018 17:58:29
Ty si nato prišiel až teraz, že anonym sa píše s tvrdým Y, zaujímavé keď to tvoj parťák napísal o 13:55:14 a dokonca veľkými písmenami tak si si to nevšimol. Hahahahaha
pre hrdinovia | 31-10-2018 17:41:44
ANONYM sa píše z tvrdím Y ty sa račej nauč pravopis ty ANONIM:D
Hrdinovia ale iba anonymní | 31-10-2018 17:17:14
Trafené husi zagágali , že ANONIM. Myslel som si že Majko patrí medzi Vás, a nemýlil som sa.
pán Majko | 31-10-2018 16:12:34
konečne som zistil, prečo Vám politici majú v zuboch. Nie Ste servílny ale skutočný novinách riadiac sa heslom padni komu padni. A to politici nenávidia, my čitatelia milujeme. Na svoje úspechy politici upozorňujú v jednom kuse. Pre napredovanie spoločnosti sú potrební novinári ako Ste vy. Už čakám, akú vlnu kritiky spustia proti Vám a samozrejme aj mne. Držím Vám palce. Ak chceme voliť fakt slušných politikov, neslušných je potrebné odhaľovať a pranierovať. Ako v Nemecku, ale aj Bulharsku a v Rumunsku. V Rumunsku sa politici na invergastívneho novinára boja aj krivo pozrieť.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 31-10-2018 15:19:22
Pre päť jasnovidcov | 31-10-2018 13:27:57 | - rovnake moznosti ma starosta Sury.

Gramotny je, ved aj on ma titul, robit s pocitacom vie tiez. SOL sleduje nepretrzite - vzdy ked som za nim prisiel na urad, mal SOL na monitore.

Poznam ja jeho rovnako, ako on pozna mna. Takze ak nieco chce, staci dvihnut mobil a volat. Ma ma v zozname.

Na rozdiel od neho ja telefon dvihnem...
Pre starostové komando | 31-10-2018 14:50:53
Pre päť jasnovidcov | 31-10-2018 13:27:57 Fakt ťa už iné naozaj nenapadne ako jasnovidec ? Mám pocit , že voliči starostu sú fakt obmedzený . Vďaka bohu , že konečne ide kandidovať aj niekto iný ako Šúry. Vedia len urážať a tipovať kto čo napísal .Tipovacia a sms súťaž bude vrcholiť pred voľbami aké plytké...
aby som ťa citoval | 31-10-2018 13:55:14
písal som pred tebou. Uveď kde som koho ja svojim príspevkom urazil. Takže dovtedy si obyčajná sviňa len ty a prívlastok si si napísal sám. Mňa nezaujíma za koho kopeš. Ľudia sa majú právo kandidátov pýtať. Aj ANONIMNE. Pokiaľ politik nepochopí, že musí byť pod skutočnou konrolou verejnosti a jeho miera psychickej odolnosti je na úrovni opilca Jana pri borovičke, tak v politike nemá čo hľadať. LEBO BUDE URCITE DIKTÁTOR. A takí do politiky nepatria. Ale ty to asi nikdy nepochopíš.
Pre päť jasnovidcov | 31-10-2018 13:27:57
Už sa teším na to, som zvedavý kto z Vás bude mať gule aby tam tak hrubo urážal a klamal. Len tu ste takí hrdinovia za tichého súhlasu Válkyovej, Polákovej rodiny, ktorá mohla tomu anonymnemu špineniu zabrániť, keby dala možnosť reagovať len prihláseným. No vidieť že jej tá špina vyhovuje aj keď sa tu na oko hrá že nie. Anonymnú diskusiu neuzatvorila a Majko to tiež neurobí. Takže tu budeme stále zo strany nových kandidátov čítať ešte veľa špiny na starostu a poslancov.
U mňa ste len obyčajné svine, to som Vás ešte pekne pomenoval.
pre čo to tu skušaš | 31-10-2018 13:23:06
môžeš sa akurát od hanby prepadnúť. Občan obce Dolná Streda si "dovolí" dať starostovi jednu jedinú otázku a ty ako divá sviňa a netvor tu začneš vyblakovať, že starostu niekto ide kriminalizovať. Ak áno, si to predovšetkým ty s Tvojou nevymáchanou papuľou . Na teba nie je nikto zvedavý, ten pisateľ sa pýtal starostu. hničom ho neurazil,len sa opýtal. Alebo Ty si sa rozhodol zakázať otázky na starostu. Zapíš si riadne za svoje asi špinou zalepené uši, že sa nepíše rok 1988, keď si ľudia tebe podobný uzurpovali práva na múdrosť všetkého. Pokiaľ to tvoj intelekt dovolí, nauč sa čístať, potom slušne správať a nevypisovať blbosti.
Obcan | 31-10-2018 12:39:55
vieme pisu tu Suryho ludia, je to hanba pre celu dedinu a zoci voci si to poriesime
Pre Pravdu | 31-10-2018 12:26:30
nikto tu nepíše pod svojím menom a ty vieš, že to píšu poslanci a starosta áno????!!! Prosím ťa povedz mi čísla na športku ty jasnovidec......
Pravda | 31-10-2018 11:49:45
Takže nadávať na kandidátov na poslancov a starostu , sa môže že ? Ale nadávať respektíve napísať svoj názor (aj keď sa tomu nerozumie ) sa nemôže , že ? Suma sumárom nadávať do dementných,hlúpych ,schizofrenikov a neviem akých nadávok hej?Vyhrážať sa smrtou a ďalšie veci to sa môže? Nechápem čo do toho ťaháte pána Majka on ako jediný dá priestor na vyjadrenie pretože na obecnej stránke sa mažú komentáre , alebo blokuje diskusia a to je fakt. Nie som za urážky a nadávky , ale čo tu predvádzajú niektorý starý poslanci a dokonca aj starosta je veľa. Takže ak to zhnime starosta si za to môže sám a toto je bohužiaľ ten výsledok jeho arogancie a moci. Bohužiaľ ak dáme niekomu moc potom ukáže svoj charakter. Takže tá zmena je nutná moja voľba padá na Pána Švehlu . Poznám ho dlho a viem ,že sa na to hodí budem mu držať palce.
Pre hojdacieho koníka | 31-10-2018 11:17:01
Pre jedného a toho istého. Ja s tým nemám žiadny problém, len som alergický na jedno hovädo a to si ty.
Pre Majka | 31-10-2018 10:36:42
Mne osobne je úplne jedno kto bude starostom, či primátorom, len potom sa mi zdá, že je to zaujaté....Prečo nedáte príspevky, aby bolo konkrétne meno adresa a podobne? Alebo to radšej zrušte, pretože tieto nechutnosti tu podľa mňa píše 5-6 ľudí..... Prečo sa nepíše, čo daný starosta/primátor spravil dobre počas svojho obdobia prípadne zle????!!!!! Celá táto spoločnosť je jedna závisť a hlúposť ľudí, ktorí len sedia za počítačom a vypisujú veci, ktorým ani nerozumejú. Ja by som radšej zablokoval diskusiu, aby to neviedlo k ešte horšiemu. ďakujem
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 31-10-2018 10:09:36
V Dolnej Strede ako iste viete, nezijem. Neviem tak posudit, ci je alebo nie je ten ktory diskusny prispevok pravdivy, alebo jeho autor ucelovo zavadza.

Administratori SOL nie su ani len zo Serede, ide o studentov z roznych utov SR. Dokonca si myslim, ze nik z nich v Seredi ani nebol. Takze su na tom rovnako. Zaroven im to ale zabezpecuje nezaujatost, kedze netusia, kto je kto a na koho sa hra.

Uprimne - nepaci sa mi styl pisania niektoych dikutujucich, no su to nie moje produkty, ale Vasich obci a nasho mesta. Nie ja ich vychovavam, ale spolocnost, ktoru zial riadia ludia na funkciach, ktorym vyhovuje ak je "zaujem" ludi nasmerovany vsade inde, len nie na nich samotnych.

Je len pochopitelne, ze pred volbami sa obcania zaujimaju prave o nich, o ich ciny, ich charakter a chcu, aby obhajili 4 roky (niektori aj 8 a viac rokov) vo funkciach.

Ak s obcanmi voleni zastupcovia komunikuju tak, ako so mnou (nedvihanie telefonu, schovavanie a zatajovanie sa), povazujem spravanie obcanov - volicov za mierne a zdrzanlive.

V pripade, ze sa citite byt dotknuty niektorym z prispevkov, obratte sa s doverou na policiu. A snazte sa, aby v uzneseni policajneho organu od ktoreho ocakavate ochranu Vasich prav a Vasej osobnosti nebolo napisane "skutok sa nestal".

Kedze ja pisem VYLUCNE pod svojim menom, nemam problem toto odporucanie Vam dat aj teraz a v tejto diskusii.
Pre Majka | 31-10-2018 09:46:28
Pán Majko, keď si pozriete jednotlivé príspevky napr. len v tomto článku, Vás teší ako sa ľudia urážajú, klamú a podobne? Úprimne, ďakujem.
Pre co to tu skusas | 31-10-2018 08:49:13
Pán starosta co ste prišli na úrad a hneď sem píšete svoju obhajobu? Pozor ip sa dá zistiť. Pekné sa starajte o rozvoj dediny ,aby ste za tie necelé dva týždne ešte niečo stihol.
verejne tajomstvo | 31-10-2018 07:57:38
kazdy vie Sury je cely den pripojeny na katastri a spekuluje co sa da urvat, z ornej pody na stavebny pozemok to su ksefty storocia. To pretoze on o tom procesu rozhoduje, tak si zarobi peniazky. Sikovnym parti svet. Mas s tym nejaky problem?
Čo to tu skúšaš ! | 31-10-2018 07:41:51
A zasa sa tu snažíš vytvoriť zo starostu zločinca , keď že tu akože takticky uvádzaš čo sa budeš akože pýtať na predstavovali kandidátov. A ako pekne si svoj príspevok začal , že fakt tých napádaní bolo už dosť. Človek by ti normálne aj naletel. Tvojím úmyslom je však jednoznačne napadnúť práve starostu aby si ľuďom tesne pred voľbami zaštepil do hlavy myšlienku aký je to ako že podvodník. Zato že ty si taký smelý a spravodlivý si sa tu nepodpísal, lebo tvoja konšpiračná teória vyzerá ako skutočná. A predstav si presne práve kvôli takýmto konšpiračným teóriám budem voliť Šúryho, lebo som si pán kandidát na starostu istý, že sa to Šúryho na predstavovaní neopýtaš.
Važení spoluobčania | 30-10-2018 17:56:59
Dolnej Stredy. Fakt tých napádaní bolo asi dosť, neriešme teraz kto mal pravdu, ale treba sa pýtať kandidádov na rôzne závažné podozrenia v ich profesnom živote. Ak na otázku odpovedia, musíme dúfať že pravdivo a potom si môžeme vytvoriť o svojom kandidátovi skutočne reálny obraz. Ak opýtaný nedá odpoveď,určite zostane podozrivým z nekalej činnosti. Ja sa chcem opýtať troch kandidátov na starostu. Pán dr.Šúry, terajší starosta, odpovedzte prosím, čo je prav dy na šuškaní, že nie práve najslušnejším spôsobom ste od občianky obce " odkúpil" ornú pôdu naproti vchodu do bývalého družstva, následne zneužil svoje verejné postavenie, ornú pôdu následne zmenil na stavebné pozemky a tie Ste mal s údajne mnohonásobným
ziskom odpredať . Už tam stoja rodinné domy. Informácia bola získaná od jedného staviteľa.
Navyše aby Ste neplatil dane, údajne skutočná cena pozemku bola podstatne vyššia , ako na zmluve. Viete sa k tomuto vyjadriť? Ďakujem za skorú odpoveď.
Pre pravda | 30-10-2018 17:46:03
Je veru na čase sa zmierniť s tým že nebude podľa teba a aj iní ľudia majú svoj názor. Ty nie si boh. Možno na seredonline ťa zaňho tvoji kumpánmi majú. Ale u ostatných si luft.
Pravda | 30-10-2018 17:25:41
Bohužiaľ musím skonštatovať , ze starosta vo svojej nadutosti si stále namysli ,ze len pár ľudí je proti nemu ,hm smutné je ze aj pána poláka dlhodobého spolupracovníka označuje za zradu. nebyť tej ubytovne možno by aj naďalej sedel na svojom tróne,ale ľudia mu to spočívajú vo voľbách.ani esemesky nepomôžu.je načase sa s tým zmieriť,veď život ide ďalej.
Pre obcan | 30-10-2018 17:11:18
A teba to vymýšľanie baví ? 😉
Obcan | 30-10-2018 16:02:21
Dvakrát si vymýšľaš ešte ta to baví 🙂
Vás päť | 30-10-2018 15:20:07
supermanov je tu škoda. 😉
Predsa | 30-10-2018 15:16:12
Že by to robili ako Vy ???

Pravda je trošku iná.
Alenka | 30-10-2018 14:22:20
súčasný starosta si tu robí špinavú kampaň má na to poskokov!! Je smutné a smiešne, že sú už len dvaja. Napádajú tu vo veľkom pod viacerými nickami.
Len sa teš | 30-10-2018 13:40:40
určite vieš čo Ťa čaká. Uvedom si ale, že starostovská stolička to nie je. A čaká ťa poriadne rozpálená stolička. Budeš tak rýchlo spievať, že sa sám nespoznáš.
Hahahahaha | 30-10-2018 07:21:19
Sa teším.
pre hahaha | 29-10-2018 18:50:47
no keď celý deň chlasceš vodky, tak ti tá Šurožumpa určite nevadí. Neboj, po voľbách sa tam okrem teba ocitne aj Šúro a budete si určite mať o čom vykládať. Najmä o falešnom rytierovi . Vareha Vás určite podporí.
pre haha -vodka | 29-10-2018 18:40:20
Už nepi prepiješ si aj zvyšky rozumu čo máš.
Hahahahaha | 29-10-2018 18:19:57
Si vedle jak tá jedle.
pre jediný - šúry | 29-10-2018 18:08:30
Pán súčasný starosta si nerobí špinavú kampaň , on tu píše len svoje zásluhy to je pravda . Nebojte pán súčasný starosta vaša prehra je už na dosah .
Jediný | 29-10-2018 17:58:39
Šúry si tu nerobí špinavú kampaň na rozdiel od Poláka, Švehlu, Válkyovej a Buchtovej.

Kto vie prečo si tu ten Šúry takúto kampaň nerobí, čo myslíte ???

Ja Vám na to odpoviem. On špinavú kampaň nepotrebuje ako Vy, zaňho hovorí celá dedina, tým ako po kompletnej rekonštrukcii všetkého (námestia, školy, škôlky, cintorína, ihriská, športovokomunitného centra,budovy obecného úradu, výstavby sociálnych bytov atď) vyzerá.
Hahahahaha | 29-10-2018 17:47:42
Idem do šúrokanalu,maj sa.
suma sumárum | 29-10-2018 17:37:28
končiaci starosta Šúry je okrem iného falošný rytier. Takže končí. A kto sa nehanbí podporovať falošných ľudí je taký istý falošník ako Šury. Takže pre všetkých normálnych je len možnosť. Pán Švehla a s tým zavedenie poriadku, spravodlivosti a najmä slušnosti na Obecnom úrade, alebo pád do ŽUMPY zvanej šurokanál. Ľahký výber.
Zakopova vojna | 29-10-2018 15:17:21
Prosim vas, k comu su tieto vadenice dobre? Kazdy bude volit koho chce. To si snad myslite, ze v tejto anonymnej zakopovej vojne niekoho presvedcite na svojho kandidata?
Uz aby boli tie volby.
Nooooó | 29-10-2018 14:28:12
To teda je. Hahahahaha
to teda mate | 29-10-2018 14:15:34
je to vidiet
Hahahahaha | 29-10-2018 14:01:54
Máme strach jak hovädo.
LAIKY | 29-10-2018 12:43:05
to sledovanie ze sa ho bojite
Je to v riti | 29-10-2018 12:29:25
Polák má 101 lajkov ale od vlastných obyvateľov iba 12. Hahahahaha
Rytierovce ? | 29-10-2018 12:20:27
Keby si toľko netrepal, predaj ten drahý pozemok a choď hoci aj do prdele. Ja kvôli tebe nebudem skákať ako si to ty prišelec predstavuješ, mám ťa u prdele.
pre Ritierovce? | 29-10-2018 11:40:22
To ako si dovoluješ niekoho vyhánať z dediny,len preto,že konečne má niekdo odvahu poukazovať na to,čo sa mu tu nepáči.Pokúpia si tu drahé pozemky,postavia domy,zadlžia sa na celý život a majú držať hubu a krok?Dedina je akoby ponorená do tmy,všetci zalezení,boja sa čokoľvek oponovať,na nesprávne veci ukázat,no a ked konečne sem prišla mladá,nová krv neboja sa tak ich niekdo bude odtiaľto vyháňat?Ja za seba,,no konečne!Majitelia dediny,to je také ťažké pochopiť,že je čas odísť?
Dominika | 29-10-2018 10:58:29
Vdaka panu bohu svita na lepsie casy

Anton Polak 103 lajkov na fejsbuku ;)
Eva Valkyova 132 laikov na fejsbuku ;)

Drzte im palce!!!!
Alenka | 29-10-2018 10:35:48
p.Vaško nie je seriózny podnikateľ, mali by sme byť opatrní. Pozrite si finstat.
Janko | 29-10-2018 10:19:02
Áno a čo , povedz nám Vladko.
Vlado | 29-10-2018 09:11:22
narodil som sa tu, su tu pochovani moji pribuzni a ja tu chcem doĹľiĹĄ. Svrt dediny su moji pribuzny mam tu korene. Za Vranku bolo tiez dobre az na posledny rok. Ale co si Sury dovoluje posledne volebne obdobie tak to som este nevidel.
Rytierovce ? | 29-10-2018 07:03:18
Ale veď komu sa z Vás nepáči v Dolnej Strede, tak sa môžete kľudne odsťahovať, tak ako ste sa prisťahovali, veď nikto Vás sem nevolal.
názor | 29-10-2018 07:01:11
je to jasné nie, keď Šúry vstúpil do sekty matézákov za 5 tisíc eura ,nepoprel to je to pravda. odhalil svoje ego v morálnom rozklade.
Rytierovce | 29-10-2018 06:22:41
anonymne sem pišu starý poslanci znovu kandidujúci pod taktovku p.Šúryho. Smutné, ale pravdivé, Pomýlili si storočie, myslia si že je stredovek a sú neobmedzení vládcovia na veky vekov a všetko sa im prepečie.
Anonym | 28-10-2018 20:44:30
Ide vam karta. Vyrovnavate sa Šoporni a Šintave.
Ty hlava osvietená | 28-10-2018 19:34:09
až popálená. Ty mi ma mýliš s tvojou podarenou rodinkou..... Ja sa do Dolnej Stredy sťahujem začiatkom decembra v nádeji, že ten falošný rytier už na úrad ani nepáchne. Lebo podvodníci tam nemajú čo robiť. A falošný rytier bol, je a bude podvodníkom. A s takou čvargou ako aj s Tebou nechcem mať nič spoločné. Preto sa spolieham len a len na pána Švehlu. P. Švehla Augiášov chliev po falošnom rytierovi určite vyčistí. Ja si ho pamätám z ČSAD Galanta, ako zodpovedného človeka.
Pre komando | 28-10-2018 18:56:19
Osvietená,hlava pomazana ty radšej ako kandidovať by si mal už konečne vyriešiť spor tvojho strýka , ktorý neustále robí zle svojej susedné.spor uz niekoľko rokov starý a stále nevyrieseny.
ty blbečku | 28-10-2018 18:14:27
pokiaľ si nepochopil, tak som hovoril len za seba. Pozri sa do zrkadla a uvidíš tam chameleona. To si práve ty. Už dosť dlho tu klameš a zavádzaš ľudí....... alebo hodím sem Tvoje meno????? Nie , teraz nie, ale 9.11. URČITE. Dovtedy sa dus vo svojej vlastnej špinavej šťave.
ked ma kazdy pravo | 28-10-2018 17:50:20
na svoj nazor tak hovor za seba
každý má právo | 28-10-2018 17:38:24
na svoj názor.Aj podľa mňa je Šúry arogantný SMERÁCKY smrad, ktorý na úrade nemá čo robiť.Ale jemu nevadí, že je falošný rytier, on sa dokonca chvastá známosťami na SMERÁCKE svine, nechá sa s nimi fotografovať. Dnes bude v pohode služobník Boží, zajtra v pohode prevráti aj dva kabáty a o rok dva opäť tie isté tanečky. A toto má byť starosta ????? To je hanba. Dobre som nepochopil že Polák a Švehla sa majú dohodnúť ??? Preložené na drobné, jeden alebo druhý má odstúpiť z boja a prenechať svojich voličov tomu druhému ??? To mi pripadá dosť absurdné. Ak tvrdenia pána Švehlu a eventuálne aj vyhlásenia p. Poláka, ktorý na Obecný úrad už chodí tuším 26 rokov sú pravdivé, tak Šúry nemá ani omylom šancu uspieť. A ľudia si v pohode vyberú medzi pánom Antonom Švehlom a poslancom p. Polákom. Do volieb je ešte ďaleko. ale väčšina Dolnej Stredy má jasno v tom, že Šuriho voliť NEBUDE.
Pre Buchtu | 28-10-2018 17:33:42
Tie tvoje výlevy hnevu a závisti si nechaj pre seba, iba neschopný dement závidí úspešným ľuďom, ktorí sa vedia postaviť na vlastné nohy. Tvoja žena nikdy nebude robiť v žiadnom hospici ani v domove dôchodcov,ani keby ju omylom zvolili za poslankyňu, keď že už ju z jedného domova taktický vyhodili lebo sa nevedela správať slušne.
Fero L. | 28-10-2018 17:27:26
neseriozny Vaško nám tu nesmie stavat getho. Musíme mu dať stopku.
pre pravda | 28-10-2018 13:41:28
ja tu zatial nebyvam iba staviam dom a stacilo mi. Ked tu budem mat trvaly pobyt nebudem volit arogantneho Suryho.
matika | 28-10-2018 11:58:34
matika nepusti šury svoje hlasy dostane a protihlasy sa rozdelia medzi Polaka a Švehlu . Ak maju záujem Šuryho vymenit tak sa musia dohodnut. Inak Šury vyhra a už ho nič nezastavi jeho poslancov tam bude dost. je uplne jedno či je Švehla nastrčený Šurym alebo vobec neni. Takto to je a možte tu dalej vypisovat blbiny.
rozmetaču "pravdy" | 28-10-2018 10:35:57
Na poste starostu by mal byť niekto, kto niečo dokázal, napríklad zakúpiť snežné delo do najteplejšej oblasti Slovenska v centre podunajskej nížiny, uzurpovať rybársky revír a viesť nekonečné súdy s rybárskym zväzom za peniaze daňových poplatníkov, vyrúbať nejaký ten les, zrekonštruovať zberný dvor za nehoráznu sumu, bez toho, aby sa zamyslel nad tým, či nie je lepšie ho postaviť inde ako v strede obce, odfotiť sa pri stavbe cyklotrasy, odfotiť sa pri sadení nepôvodných drevín pri Váhu, dostať skvelý nápad ako ubytovne pre balkánskych gastarbajterov a pokračovať v politike utláčania všetkých, ktorí nesúhlasia s jeho "osvieteným prístupom pančovaného rytiera". Robím si srandu, na poste starostu by mal byť niekto, kto vie, že slovo starosta je odvodené od výrazu starať sa a nie od výrazu zhŕňať, alebo utláčať obyvateľstvo obce, ktoré si ho zvolilo za svojho zástupcu. Ináč rybári už pochopili, že u ramena Dolná Streda, ktoré si tu rytieri pomenovali po akčnom filme, aby sa mohli vytešovať z prípadných mostíkov pomenovaných po hercoch ide o uzurpáciu a nie oslobodenie a to asi desať minút na to, ako si úderka OZ Dolnostredan stanovila cenu tzv. rybárskeho lístka.
Anonym | 28-10-2018 10:10:34
Naco tu o tom tolko vypisujete. V den D zvolte koho uznate za vhodne. Tieto keci su o nicom.
Pravda | 28-10-2018 09:59:09
Je relatívny pojem, aspoň sa tak hovorí. Moja pravda je taká, že na poste starostu by mal byť človek ktorý dokáže pre obec urobiť čo najviac. Podľa mňa je pán Švehla málo skúsený v oblasti správy obce aj keď vek by už nato aj mal, tak že ho vylučujem z mojej voľby na post starostu, nato aby sa to teraz začal učiť je už moc starý. Pán Polák má skúsenosti s riadením obce, keď že počas poslancovania zastupoval bývalého starostu pána Vranku skoro celý rok, ale počas tohto zastupovania udržiaval obci len choď základných činností, ktoré by už za rozbehnutého stavu dokázali udržať aj samotní zamestnanci úradu. Počas jeho zastupovania sa nič svetoborné za ten rok neudialo. Súčasný starosta počas svojho pôsobenia vo funkcii dokázal vybudovat obec na veľmi vysokú úroveň, a napriek tomu sa to nepáči ľuďom ktorí sa do obce nasťahovali len pred nedávnom a nedokázali sa prispôsobiť podmienkam obce,ktoré od nich Starosta vyžadoval. Pre mňa aj napriek ich ohováraniu je jedinou voľbou na starostu súčastný Starosta pán Šúry. Je mi jedno čo tu Vy vypisujete.
Pravda | 28-10-2018 08:39:40
Správny kandidát tu dnes bohužiaľ nekandiduje už iba tí čo sú tu teraz . ono by to chcelo niekoho nového a mladého napríklad aj pána Dobiša. Bohužiaľ výber je aký je Pán Švehla je síce veľmi odvážny (kandidoval pred 4 rokmi) čo si vtedy nikto netrúfol . Bohužiaľ on má malé šance na výhru pretože ho tu veľa ludi nepozná . Jediný čo môže reálne poraziť terajšieho starostu je Pán Polák , aj keď ani on nie je na sto percent nejaká výhra . Bonus je , že sa vyzná vo veciach verejných a má reálnu šancu uspieť. A hlavne je proti výstavbe. Myslím a dovolím si tvrdiť , že by vedel spraviť aj poriadok . A ak nebudeme spokojný je tu stále šanca ho o 4 roky vymeniť . Stále tvrdím a budem , že každý by tam mal byť len tie 4 roky aby sa tam príliš nezabýval. To isté poslanci dať šancu všetkým a vybrať to najlepšie.
Ľudia prosím Vás | 28-10-2018 08:23:23
čo je to dnes 63 rokov ??? Moji rodičia mi hovoria, že keď mali okolo 30 rokov / roky 1965/ tak ten, kto mal 60 rokov už patril do starého želena/ alebo skôr na cintorín/. Ale dnes. Ľudia, ktorí majú sedemdesiať dokážu potiahnuť podstatne viac ako veľká čas tej Havlovej generácie. Je to dané aj tým, že Švehlová generácia bola naučená pracovať, prácu vnímala ako poslanie a nie ako nutné zlo. Preto je pán Švehla jediný kandidát, ktorý Dolnú Stredu povedie správnym smerom.
STOP SMERAKOM | 28-10-2018 08:13:16
SMER hľadí vo zvýšenej miere len na osobné a biznis záujmy vybraných podnikatelov, pričom problémy bežných ľudí sú z rôznych dôvodov na druhej koľaji. Sú to bohužiaľ fakty, Ľudia môžu mať predsa oveľa väčšie benefity, ak by peniaze smerovali tam, kam majú, realizovali sa transparentné verejné obstarávania a ak by sa predkladali návrhy bez „biznis“ záujmov vyvolených jednotlivcov.
Nic proti nemu | 28-10-2018 00:47:26
Ale pan Svehla ma 63 rokov za jedno volebne bude mat 67...2 roky sa bude rozkukavat...nestihne nic poriadne...keby chcel dalsie ma 71 rokov... Proste to uz bude dost... Bohuzial ale v takom veku uz utekaju veci rychlo... nebude stihat... Mal sancu neuspel mal by to nechat...
nevolte Valkyovu | 27-10-2018 23:34:07
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
netrep | 27-10-2018 23:14:44
Švehla nedal Šuryho minule a prečo by ho dal teraz? Bol úplne neviditelný doteraz. Šetri si klávesnicu.
ha ha ha | 27-10-2018 23:03:42
ten tvoja rodina švehla nech sa naučí najskor zdravit ludí a nenafukovat sa. Zo slušnosti. a potom nech volačo urobí pre dedinu. 4 roky neurobil nič . Tomćany urobil vela a nemusel.Aj starosta urobil dost. Slubovat sa može čo chce aj vtedy len sluboval.
Švehla áno | 27-10-2018 22:56:59
ŠVEHLA áno. A dôvod. Je jediný, kto nie je spätý s terajším vedením obce. Preto je záruka, že nikomu nie je nič dĺžny, nie je od odstupujúceho starostu, alebo terajších poslancov vydierateľný. A to je základ, aby mohol rozhodovať spravodlivo, nezaujate a zákonne. Toto potrebujeme v Dolnej Strede. A nie bývalého policajta. Spomínate na jeho transparent ako ho zaplatí mafia...... no fain. Súdruh práporčík Šury, to ste poriadne prestrelil. A čo Ste robil v Seredi a vycapoval sa pri pomníku padlých v 1. svetovej vojne? Kde nato beriete právo.To sa nehanbíte zneucťovať pamiatku padlých v 1. svetovej vojne? Už keď Ste tam bol, ako je to možné, že bez červeného plášťa? Znaku falošných rytierov a falošných doktorov. Už len čakám, kedy Vás v rámci reklamy nájdem na bravčovej pomazánke , alebo hovädzom bez štávy .
Demokrati | 27-10-2018 22:53:57
volte si koho chcete
ja volim Polaka
kuakua | 27-10-2018 22:37:32
furt nedáte pokoj. Polák nééééé Šúry nééééé Švehla néééé. A kdo by vám vúbec pasuval? Válkyová Buchtová Oravec Borovička aneb tí nový kdo nepozná nikdo????
pre ha ha ha | 27-10-2018 22:32:40
už si mal dať aj tvoje priezvisko Hi Hi HI . A kedy si zmenil priezvisko na Čilpan. Vieš, to bol ten óber blbeček v Černých barónoch. Takže úplne to sedí. Aj idiot Čilpan bol členom falošného rytierkeho rádu. Už tam chýba len tá jeho kámoška PUDr. Kelnerovičová. Pán Švehla, budete mať čo robiť, pokiaľ sa Vám takýchto volov podarí dostať od koryta. Nepochybujem, že to zvládnete. Čím viac tie zdochýňajúce kone budú viac kopať tým viac podpory v Dolnej Strede dostanete. Chceme tu normálneho starostu. Takže Suro sa vylučuje.
ha ha ha | 27-10-2018 22:12:13
švehla a viesť obec??? . preber sa. alebo si švehla? hahaha
presne ako píšeš | 27-10-2018 22:03:45
Švehla nepochybne dokáže, že obec bude viesť podstatne lepšie ako Šúri. Falošný rytier má toho už dosť na rováši. Je najvyšší čas, aby sa spakoval.
pr pre tak | 27-10-2018 21:49:34
A čo mal ako Švehla robiť pre obec ? On bol snáď starosta ? Čo to tu trepeš starosta mal za to platené a dobre takže to bola jeho náplň práce , alebo čo mal dostávať peniaze zadarmo ? neviem čo takééé spravil pre obec , čo nie je inde no neviem teda . Nechváľ ho tu to bola jeho povinnosť.
pre pravda | 27-10-2018 21:16:38
Tak to aj asi skončí JUdr pudr z titulmi z maltézie to móže vyhrat. A postaví činžáky. Treba dôjst na predstavovanie kandidátov a tých sa pýtat čo budú robit.
presne tak | 27-10-2018 21:06:33
trapko čo fetuješ? Starosta Šúry nech je jaký chce tak Švehlu uprace. On pre dedinu dost vecí urobil. Švehla urobil nulu. Len sa pred volbami naparuje. Tak sa ho opýtaj na schodzi čo robil ked neveríš.
Neeeeee | 27-10-2018 21:00:45
svehlu neeee sak vie pozdravit len pred volbami a o vedeni obce nema ani sajnu
Pravda | 27-10-2018 20:54:10
Je to úplne jedno , ktorý z nich tam bude len nie šúry . Treba si rozmyslieť , a veľmi dobre či sa jeden nevzdá , kvôli tomu druhému pretože sa ešte môže stať ,že sa šúry bude smiať naposledy .Takže treba rozmýšľať , aby nám tu potom kvôli chybe nevyrástlo geto, čo asi nikto z nás nechce.
pre TAKVERU | 27-10-2018 20:43:08
No dobre čítaj Ty Jánosz Taverú. Šuro zametie keď tak len teba. Pretože mu robíš negatívnu kampaň. Pán Švehla na rozdiel od Teba a Šura dokáže riadiť obec a určite on bude odpratávať Šúriho a nie naopak. Šury aj Takveru, učite Ste to pochopili, že Ste v Dolnej Strede skončili.
Alka | 27-10-2018 20:43:06
Poláka už prosím neeeeeeeé, bute to krok späť.
Ajka | 27-10-2018 20:33:12
Šúryho už prosím neeeeeeeeeee. Treba ho vymeniť horenosa.
tak veru | 27-10-2018 20:11:38
čaká sa na volby podla predpokladov a o zmenách plánu stavby v panelárni je ticho . švehlu šúry uprace jak minule problém môže mat s polákom.
pre válkyovu | 27-10-2018 19:56:02
rigorózny starosta vie dobre čo robí a koho volá na dovolenky. a petícia nebola kóšer a nić vobec neznamená po volbách uvidíte
Registrovaný Eva Válkyová Eva Válkyová | 27-10-2018 19:34:10
Zdravím všetkých diskutujúcich
Prosím Vás buďte na seba hodní 😍
Sme predsa dolnostredania
a sme na to hrdí!
Prosím Vás, zbytočne sa tu kvôli voľbám neosočujte, napr. p.Švehla podpísal petíciu,tá bola odovzdaná v marci. Pred jeho dovolenkou a podpísal aj pripomienku proti zmene územného plánu.
divé hríby | 27-10-2018 17:24:55
nepapenkaj. Potom Ti to preskakuje v mozgu. Teda ak tam jeho zbytky ešte máš. Švehla a kamaráčaft s falošným rytierom Šurom ??? Začínaš aj fetovať? Veľmi, ale veľmi rýchlo by si mal navštíviť Zálužie, lebo do 11 novembra ešte napíšeš toľko hovadín, že od 12 novembra si trvalý obyvateľ blázninca.
to iste | 27-10-2018 15:02:36
Švehla až teraz vyhlasuje že je proti výstavbe činžiakov ale to po dovolenke so starostom. Rozkaz bol vydaný jasný. Taký by úrad určite vymietol. Starý asi už senilnie a zabúda čo sa dohodol so starostom.
Ty umelec | 26-10-2018 20:14:25
trápny si ty. Pokiaľ nevieš narátať do 3 tak radšej prispievaj na stránku Mariána Kočnera, LAciho Bašternáka, alebo priamo na FALOŠNÉHO rytiera. A potom keď sa zobudíš do normálneho dňa tak zistíš, že Dr.FR sedí v centrále SMERU. A v Dolnej Strede začne slnko vychádzať na východe. Tak sa ukľudni, spoznaj situáciu na Slovensku a nepindaj. Medzitým sa nauč pravopis a nechaj prečistiť žlčovodný kanál, aby ti to úplne nezožralo zbytky mozgu.
pre pán švehla | 26-10-2018 18:15:22
Ty čo tu splietaš o vražde Kuciaka nepchaj to všade už je to trápne , každý pozná situáciu na slovensku tak tu nemudruj.Situácia je tu taká , že to treba vymeniť bez debaty . Čo je podstatné je to , že ak budú 3 kandidátny veľmi ľahko sa môže stať , že vyhrá , ten ktorého nechceme , takže treba , aby sa jeden vzdal a potom môže byť zmena konečne...
Pán Švehla | 26-10-2018 16:36:51
pre mňa je nepochybné, že Ste jediný ,kto môže tú burinu na Obecnom úrade vyhubiť a spraviť skutočné poriadky, aby nikdo nemohol poukazovať- že však má známych/ ako falošný rytier/ a preto to vybaví. Keď to pôjde takto, korupciu nikdy nevyhubíme. Vy Ste záruka, že veci budú spravované transparentne a zákonne. Falošný rytier tam nemá čo hľadať. Toto sú fakty a basta. Tá korupcia raz musí skončiť. Je to len v prospech nás a našich potomkov. Všetci vidíme kam to kurupcia dotiahla- až k vražde Janka Kuciaka a M.Kušnírovej. Toto je tá pravá tvár korupcie. A čítam, že aj v Dolnej Strede je pár idiotov, ktorým sa korupčné konanie veľmi páči. Lebo / FALOŠNÝ RYTIER Šuro/ vybavil cez SMER. KOČNER možno objednávateľ vraždy, určite prašivý pes a zlodej evidentne napojený na SMER. Zlodej Bašternák- SMER jeho rodný brat. Pán falošný Rytier Šúry, toto je aj VAŠA vizitka VAŠEJ rodnej strany SMERU. Ste banda podvodníkov a všivákov. A toto naozaj bude niekto voliť v Dolnej Strede. Určite nie okrem pár idiotov.
Trápne divadlo | 26-10-2018 15:49:34
ruky dvíhali bez pripomienok, okrem Tomčányiho, Poláka, Fraňa,Mikuláša.
strana Spolu | 26-10-2018 12:59:49
nie je nadej pre Slovensko ani SaS !!! budeme tu mat plno migrantov a budeme platit Ăşplne za vsetko, pracujuca chudoba. Chcu nam zobrat este viacej. Napr. v amerike casnik nema narok na plat, zije z tringeltov. Dovolenka, sviatky, pragrafy, materska, minimalny plat, narodne zvyky hrdost na Slovensko, na krestansku vieru. Toto zahranicnim bohacom nevyhovuje!
Smeru uz neverim, chce to uplne novu stranu z mladych ludi co strajkovali za slusne Slovensko.
Presne | 26-10-2018 11:49:48
Smer dopadne jak Hzds.Lenže tí čo stále prezliekajú kabáty kóli postom v politike nič dobré neprinesú. A strana Spolu sú len odštiepenci. Nula bodov.
Kniha | 26-10-2018 11:32:12
Pán Vranka za vydanie knihy chcel údajne okolo 15 000 €. Ale oficiálnu požiadavky na konečnú sumu ešte pokiaľ viem obci nepredložil.
kniha | 26-10-2018 11:22:18
prečo tá kniha nie je vydaná?
pre Spolu | 25-10-2018 213508 | 26-10-2018 11:20:11
ja sa im nečudujem aj ja by som utekal zo Smeru, po tých kauzách čo sa prevalili ostať smerákom môže len človek bez chrbtovej kosti. Za slušné Slovensko
Viem aj to | 26-10-2018 11:19:17
že Oravec nikdy z radu nevyčnieval aj keď urobil z Vás pre našu obec najviac a nikdy sa nad nikým nepovyšoval. Do knihy o obci Dolná Streda ktorú píše pán Vranka dal vyše 100 autentických dokumentov z osamostatnenia obce,hovoril o tom na zastupiteľstve až keď pán Vranka povedal že mu nikto z písaním knihy nepomáha. Inak by sme sa to ani nedozvedeli. No povedzte vie niekto z Vás okrem pána Poláka že Oravec bol ten motor, ktorý sa postaral o to že Dolná Streda je Dolnou Stredou ?
Ja viem | 26-10-2018 11:04:59
že Oravec je kamoš Poláka, veď s ním hráva aj šípky u Bystríka.
Kuakua | 26-10-2018 11:04:52
Kua chlapi, dajte si enem po papuli a prestante blbnut a vypisuvat sprostosti. Ludá si aj tak zvolá keho scú.
Súhlasím | 26-10-2018 10:53:28
Oravca poznám preto to píšem, je to Šúryho kamoš!
Vidím | 26-10-2018 10:52:47
že niekto má plné gate z invalidného dôchodcu. Kto to asi je ?
Obyvatel | 26-10-2018 09:43:40
Oravec chodí nonstop na úrad kdoví či neni zamestnaný na úrade. Mohol by tak kandidovat vobec za poslanca???
Oravec | 26-10-2018 08:29:13
Môže byť všeličo, len bábka na spagátiku nikdy nebude, je vidieť že Oravca vôbec nepoznáš. Keby nebolo Oravca, tak Vy ste sa tu o stoličky vôbec nehádali, totižto žiadna Dolná Streda by neexistovala, boli by sme stále Sereď 3.
dovolenka | 26-10-2018 07:30:26
to Oravec tam bol s Surym to oni su kamosi a preto Oravca NEVOLIT to zasa bude babka na spagatiku, maju spolocne zaujmy ako aj Mantan, Andel,Losonska, Raininec.
Naivny | 26-10-2018 06:43:06
Stokrát radšej volit starostu Šúryho alebo Poláka ako dôchodcu Švehlu. Ten od minulých volieb pre dedinu nič neurobil!!! a mohol keby chcel. Píšte si tu blbečkovia čo chcete.
Pozorovatel | 26-10-2018 05:45:24
jediný kto može ohrozit Šuryho je Polák. A Šury to ví . tieto tanečky sú jeho robota. Nenadarmo je rigorózny doktor.
Samozrejme | 25-10-2018 23:16:24
Nezabudat na poslancov
Ked chcu porazit starostu | 25-10-2018 23:15:14
Mal by sa jeden vzdat kandidaturi... Hlasy opozicie voci starostovi sa delia medzi dvoch... Starosta nejaku zakladnu svojich volicov bude mat....to len postreh ako to vacsinou konci..
Znechutený dolnostredan | 25-10-2018 22:48:01
Humus, nehajte p.Švehlu na pokoji má odvahu, bývam na Mlynskej a ja a moja rodinka ho budeme voliť. p.Šúry v poslednej dobe dokazuje, že nemá záujem o voličov. Mohol si nás získať, čakali sme,že sa nás zastane, mali sme ho radi.
Dvakrát sme ho volili. Sme proti výstavbe.
ha ha ha | 25-10-2018 21:55:28
ha ha ha no a čo asi tam kuli predvolebné piksle ha ha ha
Dokazy vo videu | 25-10-2018 21:49:35
http://www.seredonline.sk/clanky/zavery-z-pracovneho-rokovania-s-obcanmi-obce-dolna-streda/

Preco tu niekto tvrdí nezmysly starosta presadzuje bytovky!!
pre Pravda | 25-10-2018 21:48:46
ešte že je tu SOl a naozaj p-Śvehla bol na výlete so starostom v Hokovciach a našla som tam aj dalšieho kandidáta p.Oravca a možno tam boli aj další.
Spolu | 25-10-2018 21:35:08
ministrana spolu je zložená z odpadlíkov velkých strán takže nevolitelná. Myslia si že takto sa vytiahnu na vysoké miesta v politike. Takéto úteky zo strán by sa mali zakázať zákonom. Toto funguje len v SR a tak to aj vyzerá.
Pravda | 25-10-2018 21:33:24
Nebojte sa pán Švehla nikto týmto krčmovým rečiam neverí , keď zistili , že kandidátom na ,ktorých sa tu útočí stúpajú voliči snažia sa týmito trápnymi klamstvami na všetkých dosiahnuť nemej hlasov nebojte sa voliči nie sú na hlavu a vo voľbách Vám to spočítajú.
pre hnusné anonymy | 25-10-2018 21:22:12
strašné volačo ako sa tu utočí najprv na Válkiovú, potom na vsetkých čo sú proti ubytovniam. Kazdý občan môže kandidovať, keď nie je trestaný. Prečo s tým máte problém, dodržujte zákon, už ste to viackrát porušili. Strana Spolu má super volebný program.
Anton Švehla - kandidát na starostu | 25-10-2018 21:07:13
Na moju diskreditáciu si vymyslite lepšiu tému.Nechodím so starostom po žiadnych dovolenkách.Tento rok sme sa zhodou okolností ocitli na liečebnom pobyte invalidov v Hokovciach.Ja ako doprovod mojho strýka Ignáca Filu - ZTP a p.starosta tam bol s celou veĺkou rodinou.
anonym | 25-10-2018 20:57:52
tesne pred tym boli spolu na dovolenke
ide o prachy | 25-10-2018 20:51:56
Ide o prachy tak či tak stavba činžiakov možno prejde a nemusíme s tým ani súhlasiť. Treba volit aspon takých kde je nejaká šanca že to neprejde.
presne tak | 25-10-2018 20:47:22
čaká sa na volby a potom sa pokračuje.
ostražitost | 25-10-2018 20:36:07
Ja som tiež mladý ale volit Švehlu Šúryho kamaráta teda nebudem. Stratený hlas. Dobre to Šúry spočítal.
Budu to ubytovne | 25-10-2018 20:29:46
Ubytovaci boom vypukol uz pred dvoma rokmi, podnikatelia skupovali stare domy a prerabali ich.
Amazon si chcel dat postavat osemposchodovy cinziak, pri Vrave,a vyzera ze neuspel, ale cudzincov potrebuju a bude ich cca len v Seredi minimalene 6 tisic. presne tak, treba vymenit vedenie ale aj v Seredi a to aj poslancov to je rozhodujuca sila. Vladnuca strana Smer a prevazne ich novy zakon rychle vybavenie a cudzinci MIMO EU mozu zostat dva roky. Sidor nam chysta ubytovne v Niklovke. Po volbach to zacne.
Vy priaznivci | 25-10-2018 20:15:16
súdruha Mgr.PhDr. Šuryho FR / falošný rytier/ asi neviete počítať a morálka Vám určite nič nehovorí. Je p. Šury falošný rytier? Je ! Už len toto je dôvod aby sa spakoval. V bežných demokraciách za podstatne menšie svinstvá sa starostovia a ministri porúčajú. Dostal sa niekto k jeho " doktorskej"práci NIE. Presne ako ten hajzlík údajný JUDr.Danko. Svoju rigoróznu/ doktorkú/ prácu tak utajuje,že až aj zabudol na jej názov. Neskutočná hanba. Toto musíme vykynožiť z našeho Slovenska. Atakýchto funkcionárov HNAŤ BIČOM z úradu. Pán ŠVEHLA nedajte sa. Práve to, že nemáte špinavé ruky z fungovania úradu Vás predurčuje k tomu, aby Ste voľby vyhral.My mladí Vás určite budeme voliť. My Vám veríme.
no asi píšeš | 25-10-2018 19:55:27
pri fľaške borovičky. To je našťastie tvoj problém. Ako aj pisateľa pred tebou. Šury skončil. To nevie len blbeček ako ty. Nechápen,prečo sa tam navážate do kandidátov na strastu. Či už Poláka, alebo pána Švehlu. Asi Ste obaja z nich poriadne vystrašení. Ešte ani nezasadol ani jeden z nich na starostovskú stoličku a už Vám poriadne prihára pri prdeli. Vy určite viete prečo. Tak sa preberte a pokúste sa správať normálne. Teda keď sa Vám to podarí.
hahha | 25-10-2018 19:54:55
pre Polákovi a Švehlovi teda | 25-10-2018 111511 | 25-10-2018 19:43:04 Ty si toho starostu teda riadne natrel :D určite sa ti poďakuje:D
pre Tonka Švehlu | 25-10-2018 19:53:55
Tonko, teraz tu vypisuješ že si proti stavaniu činžiakov a kde si bol celé roky??? V lete si chodíš s naším starostom po dovolenkách a teraz ti to naraz vadí??? Keby som bola starostom tak ta nakopem ved vieš kam. Alebo si Tonko už zabudol??
kape ti | 25-10-2018 19:44:42
na karbid?svehla neee..co bude ponukat na prezentovani a ci dostane viac hlasov nez 80 naposledy
pre Polákovi a Švehlovi teda | 25-10-2018 111511 | 25-10-2018 19:43:04
co si dovoluješ upierať starostovi zásluhy, len preto aby ho nevolili. V reg. novinách sa cca pre dvoma rokmi chválil rokovaním so zaujímavým investorom. Bolo tam písané o 90 bytoch, hoteli a obchodnom cenre. Tak neklam je to jeho dielo. Už vtedy jednal s P.Vaškom a bude tam minimálne 150 bytov.
Ále stane sa | 25-10-2018 18:43:47
súdruženko.Ja si tiež pôjdem pozrieť, ako mesiac po prehratých voľbách sa falošný rytier a pakuje z obecného úradu.A vedia to všetci,ktorí vedia narátať do troch. Či to bude Švehla, alebo niekto iný to ukážu voľby. Dolnostredčania nie sú udretý mechom a vedia, že Šury tam ani omylom nepatrí.Podstatné je to, že Šury sa po tých škandáloch mal dávno spakovať. Jediný slušný človek v Smere Marek Maďarič všetkým smerákom ukázal, ako sa správa slušný človek. A pritom SMER dávno- dávno zakladal. Ale našťastie pochopil, že zo SMERU sa stala BANDA LÚPEŽNÍKOV, ZLOČINCOV a FALOŠNYCH RYTIEKOV. TÍ PATRIA NA SMETISKO. NIE NA ÚRADY. Takže pán Švehla dúfam, že presvedčíte ľudí, že Vaša voľba za starostu bude skutočným prínosom pre našu obec. A tie výkriky opilcov s IQ mínus 22 ako aj vyhrážanie od falošných doktorov neberte vážne.
Viem že, | 25-10-2018 17:11:03
to sa nestane.
pre komentár | 25-10-2018 16:15:34
To ma ani neprekvapujete , on si stále totiž myslí , že je neporaziteľný chcem vidieť , jeho tvár , keď vyhrá Polák , alebo Švehla :D :D
pre lami | 25-10-2018 16:11:19
Myslíš , že v Dolnej bývajú len dôchodci ? hm zaujímavá teória . Nenecháš to račej na Voličov koho si zvolia?
Lamy | 25-10-2018 15:56:05
na Suryho nemate ani omylom, namiesto parkov bolo kuracie na prirodno a salat aj kolacovy a orechovy zavin. Nakrmeni dochodcovia ho budu volit. Takto sa robi lameri. rybarom dal rybnik sice musia plati viacej ked chcu chytat aj na Vahu, ale nevadiiiii.
komentar | 25-10-2018 14:48:52
Znamym Sury ide stavat otvorenu komunikaciu(cestu) hned tesne vedla domu nesuhlasili a bojuju s nim ale bohuzial ziadne ferove jednanie ani pochopenie z jeho strany. V
Ten istý | 25-10-2018 13:59:25
Trošku ste z cesty anonym a geto, ale čo už, každému čo súdené je.
Anonym | 25-10-2018 13:18:55
Surymu ide stavat a vybavovat EU fondy, klobuk dole pred nim, super nam zabetoval namestie, zadarmo parkovisko pre romantik, dvojite chodniky. Setky dediny maju to iste spravene z EU fondov. Ale mi za to musime dozivotne strpiet Suryho na trone.
Amen
Geto | 25-10-2018 12:40:29
Faktom je že nebyť Tomčányiho,Poláka a ludí zo Seredskej tak by sa už stavalo.Ale čo neni môže byt.
Polákovi a Švehlovi teda | 25-10-2018 11:15:11
potom treba ak uspejù vo voľbách zobrať plat, budú nadšení, hneď funkciu položka.
Apropó geto ešte nestojí, tak to nemôžeme počítať do minulej práce starostu.
rozvoj obce | 25-10-2018 10:39:15
byvanie pre mlade srbske, rumuske a ine zahranicne (aj mimo EU) rodinky v patposchodovom gete
hura!!!!
Ale má | 25-10-2018 10:05:32
Ale má za to aj velký plat. To má za taký plat sediet na riti? Tak o čom točíš.
Pre Majka | 25-10-2018 09:27:51
A prečo nenapíšte ten predstaviteľ ako zmenil dedinu k lepšie za jeho "starostovania". Alebo Vy len kritizovať a hádzať špinu na druhých že?!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 24-10-2018 19:14:54
Sucasny starosta je jednym z predstavitelov strany, ktora za viac ako 10 rokov ovladania krajiny, tuto nedostala do 90.-tych rokov Meciarizmu, ale na uroven 80.-tych a zaciatok 90.- tych rokov na Sicilii.

A to viem o com pisem - v 1995 som bol na Sicilii osobne a sam som videl, ake neskutocne opatrenia musel stat urobit, aby sa region dostal spat do civilizacie, aby opadol strach obcanov z niektoych konkretnych ludi napojenych na podsvetie a aby napravil chyby v riadeni regionu skorumpovanymi politikmi.

Ano priatelia, tak daleko svojou apatiou a nezaujmom o veci verejne sme nechali stav v krajine dospiet. Od vrcholovej politiky az po vacsinu obci.
Hahahahaha | 24-10-2018 18:32:01
Rozkaz už som sa z tej tvojej strany posral.
pre anonym | 24-10-2018 18:24:09
Tvoje slovo určite zaváži , keďže si anonym:D Nech si volí kto chce čo chce či má sa voliť len súcastný starosta? Ak nevieš aká je to strana , račej sa nevyjadruj .
Pre Obyvateľ | 24-10-2018 18:06:15
Potom že nenadávaj nám. Obyvateľ ty si fakt dement, kto ti tu tvrdil že č.7 súvisí z nejakou megavýstavbou. To si si len ty zobral do tej svojej sprostej huby.
pre slováka | 24-10-2018 17:04:02
ked sem píšeš aspon nechlastaj !!!!
anonym | 24-10-2018 16:51:33
Švehla ty tu máš čo najmenej umravnovat. Už si trápny jak Válkyová. Nech si tipuje kto chce čo chce. Celý čas ta nebolo a vždycky sa ukážeš iba pred volbami potom zmizneš jako para nad hrncom. Nič si nevyhral minule a bude to tak aj teraz. Nadarmo si tu anonymne vypisuješ aká je dobrá tvoja strana spolu. Ani som o nej ešte nepočul. To sú bývalý komunisti či čo.
Obyvatel | 24-10-2018 14:21:17
Ja som na schodzi bol. A posledná zmena plánu 7 nemala nič spoločné s megacentrom. Tomčány aj Polák hlasovali za rodiné domy na Váhovskej. A Polák ešte povedal že sa nemalo stat že sa vyrúbal lesík pri dálnici. Tak tu nešálte národ.
Slovak | 24-10-2018 13:27:05
Slovac je taká sprosta????!!!!!! Co si dovolujes ty....precitaj si Mor ho a neurazaj!!!!!
pre Komédia pokračuje | 24-10-2018 094440 | 24-10-2018 12:46:43
na Vašom mieste by som sa trošku hanbila, ako ste mohli nechať tvrdiť p.Vaška, že môže už stavať vysoký hotel "až do neba".
architekt tu písal, že nie. Opýtam sa na to na predstavovaní kandidátov. O výstavbe som tiež nevedela, tak ako moje okolie.
Anton Švehla | 24-10-2018 12:29:02
Anton Švehla - kandidát na starostu
keď čítam tie urážky a vyhrážky, ktoré na tejto stránke boli napísané na tích, ktorí majú opačný názor je mi z toho zle. Pod rúškom anonymity, ktorá aj tak bude odhalená píšu i terajší kandidáti za poslancov či starostu.
Chcem touto cestou vyzvať všetkých diskutujúcich, ako i všetkých občanov, aby dňa 4.11.2018 o 16 hod. prišli do telocvične na predstavovanie kandidátov na starostu, ako i poslancov.
Tu sa ich osobne budete môcť pýtať, ako je to s mega výstavbou, ako i na ďalšie veci ktoré ste na SOL písali.
Skončí sa tak anonymná tipovacia súťaž kto sa za článkami skrýva.Na základe odpovedí kandidátov sa rozhodnete komu dáte na 4 roky dôveru spravovať našu obec.
Touto cestou chcem požiadat p. Majku o zhotovenie video záznamu z predstavovania kanditátov.
Tak ak sa chcete dozvedieť viac príďte 4.11.2018 o 16 hod. na predstavovanie.
Komédia pokračuje | 24-10-2018 12:20:44
Ja o voze ty o koze. Ale čo už slovač je taká sprostá. Čau 😉😉😉
pre komedia pokracuje | 24-10-2018 12:08:17
nechapem preco chcete ubytovne by Vasko
namiesto ponizovania druhych, rozmyslajte! aka to bude tragedia aj pre Seredanov! Uvedomte sa laskavo, o nicom by sme nevedeli!
Komédia pokračuje | 24-10-2018 11:17:10
Nebuď trápny, prečo nenapíšeš pánovi Polákovi nech sa neopakuje. Samochvála tuším sa hovorí že smrdí.
megageto | 24-10-2018 10:59:06
nechceme tu mega geto, Vasko je neseriozny investor zakazali mu stavat naokolo vo vsetkych dedinach aj v Seredi, neviem preco by sme to schytat my. Absolutne ma nezaujima co za to Sury dostane.
pre komédia pokračuje | 24-10-2018 10:58:35
Pán starosta nemali , by ste na miesto vypisovania na Sered online robiť niečo ďalšie pre vašu dedinu , keď ste taký nenahraditeľný? Alebo treba aj naďalej diskreditovať protikandidátov? Pán Polák predsa vaše zásluhy nijako nespochybňuje , alebo hej nemám ten pocit. Už naozaj nikto v Dolnej Strede nebude viesť dedinu lepšie ako Vy? Nebojte , každý je nahraditeľný a vy môžete aj naďalej pomáhať rozvíjať dedinu aj ako občan , aj ako zvolený poslanec do VUC. A o 4 roky môžte kandidovať znovu :-)
Komédia pokračuje | 24-10-2018 09:44:40
Pán Polák nedopisuje iba Vajdika.
Mimochodom na stránke obce vysia zmeny územného plánu č.7 , ktoré sa týkajú aj pána Vajdika a predstav si pán Polák hlasoval za.
Pre pani Válkyovú a pani Buchtovú, naštudujte si ich prosím Vás aby ste potom za dva roky nepozerali na ne, keď sa začnú realizovať ako žaby z prachu.
nazor | 24-10-2018 09:33:42
mas pravdu urobil vela dobreho pre Vajdika ku ktoremu sa chodi saunovat :-):-):-):-)
a preco by nemohol kandidovat aj niekto druhy?! tiez si myslim ze nova strana Spolu a Svehla ma buducnost.
Komédia pokračuje | 24-10-2018 08:50:52
Že vraj to tam treba vymeniť, hlavne starostu ?
Pozrel som si na facebooku profil kandidáta na starostu pána Poláka. A čuduj sa svete čo som sa dozvedel. Bol podľa jeho tvrdenia poslancom 26 rokov. Za jeho poslaneckého mandátu sa porobilo veľmi veľa dobrého, tak že on bol pritom prítomný. Ako sám tvrdí, všetka zodpovednosť a práca stojí na pleciach starostu, keď že iba on má na všetko právomoce. Takže vlastne podľa slov pána Poláka všetku prácu vykonal Starosta.

Takže že na moju otázku mi dal odpoveď sám pán Polák. Starostu netreba vymeniť,veď v obci urobil všetko dobré on a pán Polák to dosvedčil na svojom facebooku, lebo bol ako poslanec pritom.
Trapne | 23-10-2018 22:32:42
Ten kto tu spomina ze ludia chcu byt poslancami len pre peniaze, tak ma asi dobre skusenosti, ale s tymi peniazmi co mu tlacia pomimo aby zdvihol rucicku...Pretoze kazdy vie ze je z toho holy ... Treba to tam vymenit....
Zuzana | 23-10-2018 21:05:39
Drzim palce pani Valkyovej a som rada,ze bojuje za nas vsetkych!
pre Samé táraniny | 23-10-2018 080426 | 23-10-2018 19:10:47
nie som dementný a nepotrebujem hovorcu, potrebujem starostu ktorý má občana na prvom mieste.
volby | 23-10-2018 16:22:21
smeraci mali sancu a premarnili ju, prosim Vas ide o vela nenechajte sa oblbnut ich predvolebnymi slubmi.
Viky | 23-10-2018 16:07:20
Nechápem ako sa tu môžete takto verejne a ešte ANONYMNE niekomu vyhrázať, veď to nemá úroveň, poslal by som na Vás policajtov a z chuti prišiel na súd !!!

Pani Válkyovej držím palce, nová krv v dedine určite zmení veci k lepšiemu,

každý kto pozná p. valkyovu vie akú ma milu povahu a ochotu pomôct, tak to má vypadať !

ale ľudia, občania, poslanci Vás majú zastupovať, ak si tam zvolíte prasce tak ste sami prascami a budete si chodit psov vencit do seredi do kempingu akurat tak...
presne tak je to | 23-10-2018 15:24:18
Dominik - súhlasím v plnom rozsahu.
Domino, | 23-10-2018 14:25:22
to si si prečítal kde, v katolíckych novinách ?
Dominik | 23-10-2018 12:25:12
Recept ako zabit demokraciu na smeracky zposob, ktory Vam funguje je zastavit ludi, ktory maju na nieco opacny nazor:
ved ste sa neozvali, tak ste s tym suhlasili, nechodili ste na schodze dobre Vam tak, ze nic neviete. Ked sa ozvu musia sa zneskodnit onalepkovanim, aby im ludia neverili na:
klamarov, drzych, hlupych, schizofrenik, dementnych, blbych, maju si upratat zelinu, vyhrazate sa sa im: v dedine si skoncil a fyzickou likvidaciou a nie raz. Ide o kopu love, tak by som to nepodcenoval!!!!!!
ZA SLUSNE SLOVENSKO
Pre občan | 23-10-2018 11:27:51
Vidieť že ty fakt potrebuješ hovorcu a asi aj tlmočníka. 😉😉
obcan | 23-10-2018 10:54:02
Same nadavky v predchadzajucom prispevku, autor asi nema doma zrkadlo. A s tym vyhrazanim asi ma skusenosti, ked sa tak odborne a vecne vyjadruje.
Samé táraniny | 23-10-2018 08:04:26
A ty občan taký sčítaní si dementný, keď potrebuješ hovorkyňu. Smiešne sú mi tu všetky komentáre. Pripadajú mi ako keď tlupa neandertálcov sa vytešuje že našli drevené želiezko.
Len tak na okraj,keby sa chcel ozaj niekto vyhrážať Válkyovej tak to nebude robiť na seredonline,je vám to hádam jasné blbečkovia.
obcan | 22-10-2018 18:46:22
Preco by Valkyova mala byt naivna? Ja viem je podozriva, lebo ma vlastny nazor a takyto ludia boli pre kazdeho vladcu nepohodlni. Aj pre nasho "nekonecneho" sucasneho starostu. Podla mnana SOL clanky co napisala boli velmi ohladuplne k nasmu zastupitelstvu, silne ich setrila, by som povedal. Mozme byt radi, ze ju mame, bez jej angazovanosti a "naivity" by nam tu vyrastli co nevidiet mrakodrapy.
demokracia | 22-10-2018 16:46:43
Ako vidíme demokracia v Dolnej Strede, len tak kvitne radosť tu bývať teda . Vyhrážky v priamom prenose a nie len raz , ohováračky skoro všetkých kandidátov na starostu a poslancov , pýtam sa kam to všetko speje ? Naozaj už nemajú ľudia súdnosť neviem ,neviem ako len toto dopadne.
Monika B. | 22-10-2018 15:59:45
Ty čo sa vyhrazas, neboj karma ta dobehne :-D
tieto vyhrazky treba len ignorovat pani Válkyová. Ovela viac ludí Vás podporuje a stojí pri Vás! Vieme čo su toto za ludia čo tu toto vypisuju...
Milka | 22-10-2018 15:52:43
Človeku čo písal pre Valkyovu | 21-10-2018 22:45:49 ide o veľa. Ďakujeme vám Evka, že za nami stojíte. A nedajte sa zastrašiť polobláznom.
Jozef | 22-10-2018 12:21:47
Vo význame „zasluhujúci si niečo“ sa používa prídavné meno hodný aj prídavné meno hoden, ktoré má knižné zafarbenie. Prídavné meno hodný sa skloňuje podľa vzoru pekný a v nominatíve množného čísla, ak sa vzťahuje na mužské životné podstatné mená má tvar hodní – aby sme boli hodní tradícií tejto školy. Od prídavného mena hoden je vo vzťahu k mužským životným podstatným menám tvar nominatívu množného čísla hodni – aby sme boli hodni tradícií tejto školy.
Eva Valkyova | 22-10-2018 10:12:33
Zdravím všetkých diskutujúcich
Prosím Vás buďte na seba hodní 😍
Sme predsa dolnostredania
a sme na to hrdí!
Anonymná diskusia bol priestor
pre Vás na vyjadrenie, tak ako
ste mi posielali maily, ďakujem, tie boli
slušné a k veci.
Komediant | 22-10-2018 07:57:00
Načo tu nadávaš pani Válkyovej a akože ju zastrašuješ,veď si len na smiech,či to aby reč nestála ?😉
pre Valkyovu | 21-10-2018 22:45:49
zajtra poloz kandidaturu inak zle skoncis...
klameš ty debil | 21-10-2018 21:27:49
náš starosta by to nedovolil a ihneď by nás správne informoval
Miro Č. | 21-10-2018 20:49:51
ako je možné že si poslanci nenaštudovali znenie platného územného plánu o čom chcú rozhodovať. Vasko tvrdil že môže stavať megahotel a poslanec Moravčík, že tam môže byť priemysel, veď som tam bol, som sklamaný.
Ďaľšie | 21-10-2018 19:45:27
blbosti
Architekt | 21-10-2018 19:42:50
blbosti trepu nasi poslanci Vasko nemoze stavat xposchodovy hotel ako tvrdili a nemoze tam obnovit priemyselnu vyrobu.
Uz sa to vazne neda pocuvat.
Samé | 21-10-2018 19:17:31
blbosti o výstavbe.
Vivat | 21-10-2018 19:11:58
jasnovidcom na seredonline ktorí majú čierne okuliare
pre Marienka | 21-10-2018 124215 | 21-10-2018 18:57:28
toto mi vysvetli proti ubytovniam sme všetci
to sa ti snívalo však všetci ste presadzovali Vaška
ja som to vedel starosta klame vie že Vaško chce ubytovne stavať fuj hnus
nazor laika | 21-10-2018 17:36:50
V textovej casti boli osem - pat poschodove ked to bolo vyvesene a bol bod o hlasovani na schodzi. Ale podnikatel typu spekulant, bude stavat osem. Vdaka bohu za Mikulasa, Tomcanyiho a Polaka hlasovali by proti u ostatnich je logicky predoklad ze by hlasovali za (podla ich spravania). Unikli sme len o vlasok. Boli by dalsie jednania ale len upresnujuce. Niekto tu pisal ze to zmietli zo stola je to klamstvo.
pred prvou schodzou v telocvicni vedeli:
nemozu nam dat pravnu zaruku lebo by to bola diskriminacia
ze to ubytovna nebude alebo tam casom nevznikne
vasko ma nelegalne ubytovnu je neseriozny
poslanci a starosta nechcu ubytovne
ale maju plnu zodpovednost za vysoke riziko ktoremu nas vystavuju a veselo to presadzuju dalej. Argument poslanca nemozme p.Vaskovi uberat majetkove prava, ja na svojom pozemku musim tiez stavat podla uzemneho planu.
uz stavaju | 21-10-2018 16:03:05
ale prdlajz ved stojí uz aj prve poschodie
súhlasím | 21-10-2018 16:00:30
áno Borovička bol aj teraz
Vodka | 21-10-2018 16:00:24
píše z krčmy u Andela hnusné anonymné komentáre a myslí si, že ho neprezradia. Robí chudákovi starostovi antikampaň, môže sa mu poďakovať, keď ho nezvolia.
pre prda | 21-10-2018 15:48:21
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
Podnikateľ | 21-10-2018 15:45:10
Vaško už kope základy.
Podnikaťel | 21-10-2018 15:27:21
už som to tu písal a opakujem starosta bol nútený verejnou mienkou zbrzdiť Vaškov podnikatelský zámer a už v apríli sa Vaškom dohovoril na strope 150 bytoch, komisia bola na zalepenie očí. Akože jednania mali zabezpečiť znovu jeho úspech vo voľbách. Válkyová a ostatní sa angažovali zbytočne. Ale nerátal s protikandidátom Polákom, keď to zistil bolo už neskoro, snažil sa tlačiť na pílu, ale už by to bola jeho politická samovražda.
Vaško kúpil pozemok s príslubom zmeny UP za veľké peniaze a vznikla tak nebezpečná situlácia. Poslanci sú ticho, moc dobre vedia že by išli proti starostovi. Dokonca sa neozvali ani v telocvični, keď Vaško klamal že nemá ubytovnu a že môže stavať bez zmeny UP vysoký hotel. Válkyová je naivná hlupaňa, ktorá zbytočne riskuje. Starostu zvolia znovu a demokracia funguje podľa toho koľko máš vo vrecku peňazí. Poslanci sa starajú len o svoj blahobyt. Tak to bolo aj bude.
Vieš prd o dedine | 21-10-2018 14:43:10
Polák na brigády nechodil, tak tu prestaň klamať. On chodil len na akcie kde Šúry dával jesť a nalieval zadarmo.
Marek | 21-10-2018 14:27:45
Polák chodil na brigády a bol aj v komisii životného prostredia spolu s Tomčánym sa aktívne starali o našu prírodu.Dokonca ju museli brániť proti Šúryho rozhodnutiam a nie raz. Vyzerá to, že sa ho bojia a to ma teší. Proti ubytovniam ste až pred voľbámi !!!! doteraz investor nám zrevitalizuje lokalitu a oslobodí nás od neporiadných rómov.
čistá pravda | 21-10-2018 13:43:34
ja to pravda polák a švehla sa vyfarbil, konečne niečo na brigáde spravili , musím uznať po 28-rokoch je to ozaj dosť veľký výkon, tí chudáci čo robia celých 28-rokov sú iba obyčajní hňupy , veď stačí ísť iba pred voľbami. hahahahaha
Milka | 21-10-2018 13:35:47
Zbytočne sa tu hádate. Starosta sa vyfarbil sám.
ha ha ha | 21-10-2018 13:27:04
Ja som teda Poláka na brigáde už videl aj okolo rybárskeho ramena robil Švehlu som ešte nikdy nevidel Ale neboli na brigáde ani kandidáti na poslancov Maján, Janglová, Válkyová, Oravec, Vrbovský, Slaninová . Tí sa ukázat nepotrebujú ?
osierať | 21-10-2018 13:24:51
a osierať starostu sa bude že, aj tak sa tam nedostanete podvodníci, toto všetko si odnesiete zo sebou
Pre janku | 21-10-2018 13:09:53
máš pravdu. niektorí poslanci sa nebáli starostu a protí výstavbe sa verejne na schôdzi postavili. Starosta mlčí doteraz kdoví prečo? Asi sa čaká na volby a potom sa ide dalej.
Marienka | 21-10-2018 12:42:15
proti výstavbe ubytovní sú všetci, len niekto chce byť starostom a niekto poslancom - duo - Polák , Válkyová= rodinka
Janka | 21-10-2018 12:37:08
čítám to tu pravidelne a nemám osobne nič proti zastupiťelstvu. Ale celkovo tie útoky na tých chudákov čo sú proti výstavbe sú oveľa horšie. Ja osobne Vaškovi neverím a ubytovnu tu nechcem!
Fííííííha | 21-10-2018 12:30:39
pre Nepáči | 21-10-2018 12:27:49 - inak nemáš začo.
Myslel som si to | 21-10-2018 12:28:25
Ako inak , daj pozor aby si sa nezedral, nezabúdaj od roboty aj kone kapú.
Ale inak voľby robia zázraky, že nie !!!
Po 28 rokoch existencie samostatnej Dolnej Stredy prišli po prvý krát na brigádu kandidáti na starostu pán Polák a pán Švehla, škoda že tie voľby nie sú každý mesiac. Hahahahaha
pre Nepáči | 21-10-2018 12:27:49
Aha to preto ťa text petície nezaujíma, lebo máš problémy s čítaním. Zaujímavé je , že v telocvični si sa neozval. Ďakujem za komentár takéhoto typu. Treba tvdiť muziku.
obcan | 21-10-2018 12:22:21
Prepac, niekto ta zivit musi.
pre obcan | 21-10-2018 12:09:37
občan iba tu stále trepeš, na brigáde si bol ?
jaáááj ty si bol v robote , já som nato zabudol
Hahahahaha
obcan | 21-10-2018 12:04:22
ale to nevadi, ze dolnostredske forum je nefunkcne aj pre zaregistrovanych, prip.facebookovych, alebo je funkcne iba pre vyvolenych? Urcite nam hce starosta Sury iba dobre, on to dokaze, smeraci nam chcu iba dobre, je to vidiet a citit. Za 30 rokov sme sa dostali tam, ze napr. budeme mat dochodok v nekonecne. A ze vraj napredujeme. Tak isto je to aj s novym sidliskom, sukromnik so starostom a prismrdacmi sa nabali a ostatni to budu musiet vydrzat. Sa hambi Sury.
Nepáči | 21-10-2018 11:55:04
Sa ti realita však, aj ja som bol v telocvični nielen ty. Text petície má nezaujíma, stačilo mi to čo kecala Válkyová keď chodila po domoch tak sa tu nesnaž prekrúcať jej keci.
prečo klamete | 21-10-2018 11:49:34
pán starosta alebo súčasný poslanec ďakujeme za príspevok, túto informáciu ste vymysleli s pánom Vaškom na pive? Čítali ste petíciu?
PRAVDA ako ju vidím ja-volič | 21-10-2018 10:49:56
Starosta, keď že ho Válkyová začala očiernovať ako sa s Vaškom dohodol na výstavbe sídliska, ktoré malo byť podľa jej vyjadrenia, keď dávala podpisovať petíciu, také ako je pri bývalej Vrave, čiže 9 poschodové, nechal teda Vás občanov aby bolo po Vašej vôli a aby ste ho z toho prestali obvinovať, vytvoriť si samostatnú stavebnú skupinu , ktorá má sama dať návrh na schválenie budúcemu zastupiteľstvu ako má výstavba po dohode s Vaškom vyzerať. Samozrejme že toto nevyhovuje budúcim novým kandidátom ako je Polák ktorý je Válkyovou rodina, Buchtová, Švehla, atď, lebo by nemali čo hádzať na starostu, keď že im vo všetkom vyhovel a tak stále tu živia dojem ako strašne starostovi záleží na výstavbe a ako sa on s Vaškom dohodol. Toto tu je len celé divadlo, lebo pani Válkyová tu akože na oko vyhlási aby ste si všetci robili svoju kampaň pod svojim článkom ale nezablokuje tu tie špinavé nadávky trebárs tým, že by zablokovala anonymnú diskusiu, to svedčí o jej charaktere, kľudne sa díva na to ako sa tu pľuje na ľudí ktorých ani sama nepozná , keď že ešte donedávna žila v Seredi. FUJ , HNUS A HANBA VÁM.
PRAVDA | 21-10-2018 10:33:18
starosta si uškodil sám bezohladným presadzovaním sídliska proti vôli občanov. V apríli pod nátlakom verejnosti ustanovil s veľkou slávou pracovnú skupinu a pretvaroval sa ako chce dobro. V apríli sa vyjadril že dal strop investorovi 150 bytov, ktoré aj Vaško požaduje doteraz. A nedávno sa zasa stretol a dohodol s Vaškom na tých istých 150 bytov poza náš chrbát, ako vždy. Toto je zákernosť!
zákernosť je aj tvrdiť, že príspevky píše p.Mikuláš, Buchtová, Polák, Švehla... chudáci sa mali vlastný názor, tak ich musite potrestať. Opovážili sa nesúhlasiť so starostom a niektorý aj kandidovať. fair play Vám nič nehovorí. Viem aký poslanci to píšu.
Pravda je taká, | 21-10-2018 10:06:16
že ja nikdy netypujem.
pre pravda je taká | 21-10-2018 09:34:42
Pravda je taká , že tu máme zase tipovaciu súťaž , kto čo napísal. Ak chceš naozaj zistiť , kto čo píše zožeň si IP adresu a nepíš potom a nie osočovať tu ľudí a tipovať kto čo napísal. Pán Mikuláš ma bohužiaľ sklamal,neviem , či to píše on ani ma to nezaujíma. Veľa ľudí ho volilo a mal pred sebou kariéru poslanca a neskôr možno aj starostu bohužiaľ sklamal ľudí aj mňa čo je my veľmi ľúto držal som mu palce.
Pravda je taká, | 21-10-2018 08:49:44
že evidentne sa tu zopár ľudí snaží uškodiť starostovi aj poslancom obce, keď že tu niektorí píšu pod menom iných. Viem že príspevok pod nikom „Mikuláš | 20-10-2018 15:51:37“- napísala Lubica Ozimy Kulichová a to už je iná zákernosť.
Komu lezi v zaludku? | 20-10-2018 22:30:56
Urcite sem nepise vobec. Moze vas mat na salame ved ani nekandiduje.
Vsimnite si | 20-10-2018 22:17:28
Mikuláš nie anonymne zrazu viete byť slušný a pod janko hrasko alebo komediant ! To je iná pesnička
Martin | 20-10-2018 21:21:26
Tie príspevky ste vymazal boli tam, pred voľbami zavadzali 😎
Mikulaš | 20-10-2018 16:33:23
Alias Lubica, myslím že nemáš pravdu.
Mikuláš | 20-10-2018 15:51:37
Správca servera nemaž pravdivé príspevky o Šúrym a jeho policajnej minulosti a tituloch. Tento vagabunt nemá v D.S. čo robiť!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hahahahaha | 20-10-2018 07:40:37
A že kto tu komu nadáva ???
Dobre tak | 19-10-2018 080528 | 19-10-2018 18:19:29
No teda ty ale máš rozum. Tuposť z teba strieka. Ty somár, nehanbíš sa za tie YPSILONY ????? teda pekne sprostých voličov má ten Vás slávny starosta.
David | 19-10-2018 09:03:54
Už by si mohol mať aj rozum.
Alenka | 19-10-2018 08:48:53
Zklamem ťa, ale vyzerá,že zavádzaš ty komediant. To ty si tu píšeš čo nie je pravda! že si obyčajný človek, dokáž! daj meno. Rada by som vedela, kto nám tu nadáva. Keďže ho nedáš, tvoj zámer je jasný. Tvoje primitívne komentáre sú čudné. Vôbec ťa nechápem, mám svoj názor na výstavbu, vôbec to nesúvisí s názorom na starostu a fungovaní obce. Tak sa mi zdá, že si tu robíš špinavú predvolebnú kampaň a tvojím chlebodarcom.
Komediant | 19-10-2018 08:36:42
Takže ty si obyčajný klamar, keď že si neuviedol svoje meno.
pre komediant | 19-10-2018 08:11:36
ked tu pises ze si obycajny clovek tak KLAMES, keby si neklamal tak napises meno.
Dobre tak | 19-10-2018 08:05:28
Dobre im hovoríš komediant všetci tý nový sa už trasú aby sa mohli nahrabat. Komu vadia činžáky ved aj u nas sa stavaju. Aby mali ludia kde bývat Aj starostu máte dobrého aj zberný dvór na smeti postavil.
Komediant | 19-10-2018 08:03:52
Netrep tu , ja sa tu nepotrebujem zviditeľňovať ako niektorí kandidáti,tvoje meno tu tiež vidno, však. 😂😂😂😂😂
pre komediant | 19-10-2018 07:49:50
daj meno keď tak odvažne tvrdíš že si obyčajný občan, obec potrebuje aktívnych občanov. keď ho nedáš, tak si skončil.
Komediant | 19-10-2018 07:13:22
Vy sa proste nezmeníte,myslím tým údernú protišúryovú päťku. Keďže karma je zdarma, náberte si sami koľko chcete. Ja viem Vaše rozhodnutie dostať sa na vytúžené stoličky je také veľké že VŠETKO ostatné ide bokom. Užite si ešte pár týždňov anonymnej slávy na seredonline a potom po vás už ani pes neštekne.
Milan | 18-10-2018 22:06:39
ake spinave klamstva?
Je p.Sury v sekte maltezky rytier ano
chceli ste menit up na 5 az 8 poschodove ano
dostal pokutu za nelegalne ubytovavanie cudzincov xkrat investor Vasko ano
bol Vasko jednym z hlavnych akterov v kauze ubytovne v Seredi dokonca to bolo tento rok ano bol
starosta presadzoval osobne na schodzi patposchodove cinziaky obrovsky kolos a poveda nemoze nam dat zaruku proti ubytovniam ano
povedal starosta ze nepozna investora pred vsetkymi na schodzi ale opak bol pravdou ano povedal

na druhej schodzi sa zjavil Vasko a povedal ze mu to bolo slubene a rok a pol o tom on jednal s obcou a je to vina obce ze sme o tom nevedeli, zavadzal tam ze ubytovnu nema ano boli sme tam, ti co tam neboli vdaka sol su tu videa su tam dokazy
je Vasko iba zastupca skutocneho investora ktoreho nik nepozna ano bolo to aj na stranke obce
boli nedavno vymazane z obecneho fora prispevky ktore neozpevovali starostu je to pravda boli vymazane
bolo forum dlho viackrat nefunkcne ano bolo

komu takovy stav vyhovuje neviem zkuste si typnut

je spravne poradie
neinformovanost obcanov
peticia
pripomienky
az potom letaky a schodza ano je
Simona | 18-10-2018 21:03:02
Komediant si úplne mimo ja som tiež o tom nevedela a prišlo mi to neférové. O nás bez nás je to veľmi významný zásah do nášho života. Musíme mať záruku že to nebudú ubytovne a potom až potom môžete plánovať stavanie
je možné | 18-10-2018 20:47:12
že po.eriete ľudom kľudný život v obci, tak sa potom nečudujte, že bude po.sraný aj ten Váš..
A verím že keď sa aj s výstavbou začne viac bude stáť ako rásť pretože nahnevaný ľudia Vám tam budú vkuse posielať kontroly sťažovať, písať petície atď..(pri moci už bude niekto iný) Je lepšie sa dohodnúť pre dobro všetkých..
Obcan | 18-10-2018 19:09:22
Nase vypecene zastupitelstvo sa chystalo hlasovat o VZN, kde bol navrhnuty max. pocet podlazi 8. Bolo to uverejnene v dokumentoch obce na enviroportale a aj prezentovane starostom na prvej verejnej schodzi s obcanmi obce. Takze p. Valkyova netvrdila nezmysly. Nezmysel je, ze niekto zo zastupitelstva obce sa vobec bavil s Vaskom od roku 2016 o niecom takomto bez nejakeho verejneho stretnutia s obcanmi. A je zaujimave, ze vsetci poslanci okrem p. Polaka a Tomcanyho boli a su ticho ohladom tej vystavby.
pre komediant | 18-10-2018 18:51:57
Ak si občan napíš meno problém?
Komediant | 18-10-2018 18:24:10
To o čom tu točiš, nemá ty obec zabezpečiť utieranie zadku ale to iba vtedy keď to ty dovolíš ?

Zabudni už na poslancov a starostu, ani s jedným z nich si tu nedopisuješ. Ja som len obyčajný občan Dolnej Stredy ktorý sa o obec zaujíma a nepotrebujem táraniny pani Válkyovej o ôsmich poschodiach. Nemôžem zato že vy ste sa zobudili až teraz, tak je na mieste otázka kde ste boli doteraz. O život v obci sa treba zaujímať inak a nie len vtedy keď vám niekto doma zazvoní.
Teraz vážne | 18-10-2018 18:04:30
Čo si mám o tom myslieť, to ste vážne podplatení od investora ? Až takto hnusno sa chovať, to je sila. o stavaní sme sa dozvedeli až z petície nie zo stránky. Pol dediny ti to potvrdí

Poslanec je tu pre ľudí, pretože chce pre nich dobro. Mali by ste sa podľa toho správať. A nadávať nám, to sme sa dočkali doma pekných vecí.
Komediant | 18-10-2018 17:22:29
Stále len trepeš a klameš, leda že si taký hňup že sa nevieš na stránke orientovať ale ja si aj tak myslím že to divadlo tu hraješ schválne.
pre Zaujímavé | 18-10-2018 081741 | 18-10-2018 15:58:03
klikat môžeš koľko chceš na obecnej stránke, info tam nebolo a ani nebude. Je smutné, že Dolnostredania sa musia informovať na sol.
argumenty | 18-10-2018 14:42:38
Vám už dávno došli
Komediant | 18-10-2018 14:14:44
Trepeš
Za slušné Slovensko | 18-10-2018 12:57:35
Zjedol si vtipnú kašu tvoje činy a slová :my už si z našou dedinou poradíme aj bez Vás.
Vtipné, dedina je len Šúriho a jeho prisluhovačov. Navrhujem zrušiť voľby, vyhlasujem Dolnú Stredu ako smerácke-kráľovstvo. Noví kandidáti neopovažujte sa ani pokúsiť sa o ďalšie zlepšenie v obci!!! Už konečne pochopte, že sú aj slušný mladí ľudia, ktorý sú na dedinu hrdí v dobrom budú pokračovať a horšie stopnú.
pre komediant | 18-10-2018 12:55:39
Zabudol si povedať , že v Dolnej sú pozemky lacnejšie v porovnaní zo Sereďou tak tu prosím nezavádzaj , že sa sem hrnú preto.
Komediant | 18-10-2018 12:39:17
Hlavné že ty si tolerantný, všetku vymyslenú špinu čo si tu nakydal na poslancov a starostu, tých poslancov a starostu ktorí dostali dedinu do takého stavu v akom sa nachádza že sa všetci snažia kúpiť si dom alebo pozemok aby v nej mohli bývať lebo v nej už nič zo základných veci pre život občanov nechýba a preto sa hrnú aj nový kandidáti na post starostu s vidinou dobrého zárobku aby si prilepšili na dôchodok. A preto je v tej našej dedine všetko akože na hovno. Ste smiešny, keď sa vám tá naša dedina tak nepáči kľudne sa odsťahuje do Serede alebo Šintavy , my už si z našou dedinou poradíme aj bez Vás.
no neviem | 18-10-2018 12:05:08
skúšaj ďalej klamať a nadávať občanom čo s Vami nesúhlasia, možno toho šúryho zachrániš, keď ti to za to stojí.
Názor | 18-10-2018 11:56:42
David prispieva aj na facebook obce, prečo ste mu to nezakázali??!!!! keď má tak škodlivé názory? David je v pohode, ty sa kukni na seba ako sa správaš. Ty si extrémista, netolerantný, útočíš na každého.
Súhlasím | 18-10-2018 11:52:43
Šuryho
Búrka v šerbli | 18-10-2018 11:49:57
Veľa humbuku pred volbámi, fakty sú jasné treba voliť už niekoho iného.
Môžeš si to overiť | 18-10-2018 11:01:30
Pozri si jeho profil a tam uvidíš fakty. Zaujímavé je že medzi jeho najväčších fanúšičkov patrí extrémistický orientovaný kotlebovec david, to hovorí za všetko.
pre trapo | 18-10-2018 10:51:48
voľ si koho chces, ale neklam!
Trapo | 18-10-2018 10:21:39
A že to nie je o voľbách! Hahahahaha
Je mi jedno koho budeš voliť, ale ja pána Poláka voliť nebudem. Chceš vedieť prečo ? No ono sa hovorí že keď niekto sám seba chváli, tak tam niečo smrdí. Pán Polák sa vychvaľuje na svojom facebooku ako on všade pri všetkom bol (že by aj u Vaška ? ) Takže v prípade pána Poláka to smrdí riadne.
Viem že na tejto stránke vypisuje anonymne aj pod svojím menom, len aby si vedel. Hahahahaha
opeknovanie pred volbami | 18-10-2018 08:58:25
ved prave my vieme, tak nam tu nepodsuvaj tvoje opeknovacky pred volbami. Co sa bojis, ze nezvolia Suryho a dojdes o chechtaciky. Mozte si za to sami, mali ste sa spravat slusne.
Moc Vam stupla do hlavy, neskoro sta sa zbadali. Mali ste sancu sa ludom ospravedlnit a Vase chyby neopakovat. Lenze to by ste si museli pripustit ze zastupujete ludi a na to nemate.Co viete je len anonymne zavadzata a osocovat. Vase podle spravanie hadze spinu na celu dedinu, ale Vy ukazete prstom na sol. Fakt vysoka politika :):):)
Zaujímavé | 18-10-2018 08:17:41
Klikať v stĺpci na pravej strane na seredonline ti nevadí, na stránke obce už je to problém.
Všetci tvrdíte že ste nič nevedeli ale múdry ste ako rádio.
A tie klamstvá si už strčte niekam, ľudia nie sú hlupáci a vedia si vytvoriť vlastný názor. Nepotrebujú ten váš.
občan | 18-10-2018 07:50:12
ja som tiež nič nemal proti starostovi a poslancom, veril som im. Tiež som nevedel o bytovkách a bývam kúsok, nikto mi nič z nich nepovedal, nikto, krucinál dotýka sa to aj mojej rodiny a ja som nič nevedel. Na schôdzi som videl len ako to nasilu obhajuje a môj známy povedal starostovi nech sa neopakuje aby nám nedali vedieť, ale kašlú na to. Vyhovuje im to keď nič nevieme, môžu si robiť čo chcú. Som proti, bol by úspech presadiť rodinné domy. Keď sme písali pripomienky, tak to bolo vyvesené, po dvoch týždnov sa malo o tom hlasovať na schôdzi. Verím už len Tomčániymu, Polákovi, Milulášovi. Jediný kto nás informuje je Válkyova.
Obec | 17-10-2018 22:52:47
Taketo vazne veci ktore sa tykaju obce by nemali byt v kolonke napravo... Ste tu pre ludi ludia vas volili tak sa chovajte zodpovedne. Ked idu volby viete aj zazvonit na zvoncek a porozpravat sa.. Slovensko je male a nie este Dolna Streda. Musime drzat spolu a nieze nas pride rozhadat nejaky podnikatel ktory sa chce zahojit do konca zivota a svojim konanim zneprijemnit zivot stovkam rodin.. cudujem sa ze vam to zato stoji... Nevidel som ani naznak toho ze by poslancom v kauze bytovky zalezalo na ludoch.. cest vynimkam.. samozrejme neda sa vyhoviet kazdemu ale vedenie obce si radsej rozhada tretinu obce aby vyhovela zaujmom sukromnika ktory v obci ani nezije.. Co bude vlastne z tohto projektu prinosom pre obec? Dane? Vacsie zatazenie premavkou? Menej zelenej plochy? Kadernictvo alebo obchod?
Helena | 17-10-2018 21:45:41
je to smutné nevedela som o tom tiež a ani susedia ani rodina a ani kamaráti a bolo mi povedané, že som mala chodiť na schôdze zastupitelstva. To ma nepríjemne prekvapilo. Preferovala by som info na stránkach obce, veď na čo sú. Pripadá mi, že tu píšu poslanci za stranu pro.
odpoved pre blbeckov | 17-10-2018 19:54:51
poslanec Mikulas zasa nam tu nadava ! nikto nevedel o planovanej vystavbe a v novinkach nic take nebolo ani na facebooku. Hambite sa. V rozhlase sa vyhlasuje kedy pride auto s mliekom.
To snad nemyslite vazne.
Pre blbčekov | 17-10-2018 17:04:38
Na stránke obce Dolná Streda je taká kolónka , volá sa to že odber noviniek. Tam keď klikneš myšou sa ti otvoria kolónky ,kde napíšeš meno, priezvisko, e-mail a bude ti všetko chodiť domov. Aké jednoduché, zvládne to každý blbček, aj ty.
Trepeš | 17-10-2018 16:54:36
Samé keci
pre klamara podo mnou a pre pozorovatel | 17-10-2018 16:28:42
Poporade
za prve nikto nic nevedel
za druhe potom bola peticia
za tretie dali sa pripomienky, pozor bolo to uz na uradnej tabuli vyvesene, ale venovali sme uz tomu pozornost uz sme vedeli o co ide.
na schodzi bol v programe bod o hlasovani o tom! Keby sme sa neozvali, traja poslanci proti by nestacili.
Len ty tu nehovoris pravdu! Nic nebolo zmietnute zo stola bol som v telocvicni a videl som starostu ako nasilu presadzuje 5poschodovy obrovsky kolos nieco strasne, ved nam to tam ukazoval, bol som z jeho prezentacie znechuteny.
Vsimol som si ako pregulal ocami ako ho nastvali poslanci, ktory boli proti. Vdaka poslancom co maju svedomie a p.Valkyovej sa to pred volbami na chvilku stoplo. Je ale iste, ze Vasko bude tlacit na pilu. To nie je o volbach je to o nasom zivote. Za to ze mam nazor mi tu nebudes navat!
Fakt je ze by sa to odsuhlasilo a my by sme o tom nevedeli.
Keby nebolo pred volbami tak by sa snami nes*rali.
Dávid | 17-10-2018 13:39:29
čo si neni v robote ?
Alenka | 17-10-2018 13:21:02
to by sa ti hodilo :-), vyhlás to aj v rozhlase, neverím ti.
Ha Ha Ha 👶😉 | 17-10-2018 12:49:50
Päť príspevkov, jeden pisateľ trapko 👏👏👏
pre pozorovatel | 17-10-2018 11:19:20
Kde sme boli doteraz? ako kde sme mali byt? nechápem ta.
Ved ako sme mali nieco k tomu povedat, ked sme o tom nevedeli, na facebooku ani na webu velke nic. Hned po tom siel za Vladkom a hovoril ze sa bude stavat.
zmietnute zo stolu to vysvetli! Vaska ste neotocili zpat do Seredi povdeal na schodzi ze mu to bolo slubene! Bol som tam a neverim mu! laskavo mu berte do uvahy aj nazory ludi.
Obyvatelka | 17-10-2018 11:17:31
Pozorovatel klame kvoli starostovi. Nebyť Evky Válkyovej a dvoch poslancov tak sa už činžiaky stavajú.
Pre klamára podomňou | 17-10-2018 101549 | 17-10-2018 11:16:45
Co myslíš pán poslanec na stránke Dolnej Stredy tie zmazané komentáre o starostovi , čo tam niekto písal , že je drzí policajt. Alebo myslíš to o tých predražených smetiach ? Naozaj si myslíš , že sú ľudia , až taký hlúpy? o aký druh informácii je reč pretože okrem reprezentácie obce tam iné nevidím . Jáj ty myslíš na boku na stiahnutie aha to je tam len tak mimochodom . Informácie majú byť na hlavnej stránke a nie na boku či Vám to tak vyhovuje? Tak sa potom nečuduj , že sú ľudia neinformovaný.
obcan | 17-10-2018 10:48:59
Nie je to tak, mna uraza to, ze vystavbu tak velkeho a vysokeho sidliska v obci zastupitelstvo na cele so starostom nijakym sposobom pred peticiou neprezentovali obcanom. A je jedno v ktorej casti obce byvam. Rozhoduju o nas bez nas. Takto si pracu zastupitelstva nepredstavujem.
Alenka | 17-10-2018 10:42:34
a zasa a zasa od poslancov ziadne info, len nadavky super demokracia!!!
Pre klamára podomňou | 17-10-2018 10:15:49
Buď si hlúpučký alebo tu zámerne zavádzaš. Nato aby som si na stránke obce Dolná Streda pozrel jednoduché fakty nepotrebujem byť poslanec. Stačiť bude aj tebe ukončená základná škola aby si vedel čítať. Vyzerá to však tak že ty vieš čítať iba to čo ti vyhovuje. Však....
pre pozorovatel | 17-10-2018 09:45:26
Ja aj ulicani sme o nicom nemali ani tucha a podpisali sme vsetci peticiu, pretoze nesuhlasime. Co si o sebe myslite?!! Nic v zlom, ale taketo jednanie sa mi nepaci, to vy ste sa zobudili az teraz pred volbami. Ked poslanec anonymne napise do diskusie blbosti typu ako dva roky sa o tom jednalo a vtej dobe to bolo zmietnute zo stola NEBOLO bolo to presne podla dokumentov 5-8 poschodove...
nastastie mame clanky VIEME ze p.Vasko chce 150 bytov.
Alebo ani by ste o tom nevedeli a bolo by to odhlasovane...... prestante Vy pani poslanci na cele s panom starostom pisat ANONYMNE do diskusie a radsej si plnte povinnosti poslancov informovat obcanov.
Pozorovateľ | 17-10-2018 08:43:24
Trošku už trápne komentáre na stránke seredonline, stále dookola sa opakujúce.
K tomu podpísaniu príspevkov asi toľko.
Najprv tu skupinka ľudí anonymne rozdúcha obrovský problém , ktorý už ako nový kandidáti pod svojím menom pred voľbami idú riešiť. Jedna otázka, kde boli doteraz ?
Odpoveď, pripravovali sa predsa celý jeden rok na voľby.
K tej druhej veci, čo tu je neustále vymievaný mozok tým čo si to tu čítajú ako Starosta obce už schválil alebo schváli Vaškovi výstavbu lebo mu poslanci zobú z ruky.
Druhá otázka, kto z Vás si myslí že to tak je ?
Odpoveď, ja určite nie, keby to tak bolo už by to bolo dávno schválené a Vy by ste o tom ani nevedeli.
Nič v zlom pani Válkyová, keď ste sa Vy zobudili a našli plány výstavby na internete, tie už boli dávno zmietnuté zo stola a o výstavbe sa rokovalo už dva roky predtým.
Tak že celé toto divadlo nie je o ubytovniach ale o voľbách.
😉😉😉😉😉
Protiuderna 5 | 16-10-2018 21:28:47
Anonymna moc neni jediny tu napisali a podpisali sa... Mlciacich uz bolo dost vid 4 roky v zastupitelstve..samozrejme cest vynimkam.. Na rozkladanie stankov na dedinskych akciach a pohostenie ludi nemusia byt hned ludia v zastupitelstve... Cakal by som nieco zmysluplnejsie.. Samozrejme nemam nic proti nim ale momentalne mame vacsie starosti a cakal by som od nich navrhovane riesenia a nieze su ticho a cakaju kam sa to prevali a potom sa vyjadria... Zobudte sa
Už vyšli s farbou von všetci | 15-10-2018 17:17:04
Tak že anonymná uderná protišúryová päťka na seredonline sa skompletizovala.
Sú to Polák, Švehla, Válkyová, Buchta a Buchtová.
No žiadna sláva.
Anton Švehla kandidát na starostu | 15-10-2018 16:46:28
Súhlasím s p. Valkyovou a som zásadne proti výškovej výstavbe v obci, čo som potvrdil podpisom v petícii, ktorú organizovala.Ráz obce dotvárajú rodinné domy a v prevažnej
miere najvyššou budovou je kostol v centrálnej časti obce.To je môj názor a ak dostanem dôveru občanov budem ho aj presadzovať.
pravda | 14-10-2018 16:07:11
Svätá pravda! Šúry tam nemá čo robiť od začiatku. Je to poliocajný smerácky zmrd, ktorý sa sem prisťahoval. Tvári sa ako poloboh a za roky sarostovania toho nakradol už dosť. Treba ho vymeniť!
Eva Válkyová | 14-10-2018 12:24:17
zdravím

prosím Vás, choďte si robiť predvolebné kampane pod iný článok. Píšte tu slušne a k téme.
pre 004 | 14-10-2018 06:44:41
To vieme už dávno ved posli bude šou.
0044 | 14-10-2018 02:06:39
Konečne sa Dolnostredania uvedomte ved všetci poslanci aj so "starostom" sú pozemkový podvodníci... Mala by mu nabehnúť kontrola už konečne na úrad !!!
svehlu | 13-10-2018 23:57:01
neeeeeeeeeeeeee
Ako tu bolo | 13-10-2018 20:21:40
písané predo mnou. Jediná pomoc a naša záchrana je úplné zmena komunálnej politiky v prospech ľudí. teda výmenou Smerákov. Tí stoja za najväčšími podvodmi s dotáciami na Východnom Slovensku. A keď dôjde zmena zdola v parlamente sa stane presne to isté. A to predsa chceme.
Janči | 13-10-2018 15:26:55
Smerákov by sme už nemali voliť, keď sa chceme mať lepšie. Nemám nič proti vlakom, obedom akože zadarmo. Aj tak nie sú zadarmo sú z našich daní. Potrebujeme fungujucí štát pre nás obyčajných. Treba zmenu, silnú opozíciu z mladých ľudí.
Zobuďte sa na čo čakáte! Najprv musíme zmeniť komunálnu politiku až potom sa bude dať zmeniť viacej.
komunálna politika | 13-10-2018 11:57:22
Účasť v nasledovných komunálnych volbách je odhadovaná na 30-35% oprávnených voličov. Občan rieši len to, čo sa jeho bezprostredne dotýka ostatné ho nezaujíma. Veľmi úspešná je teoria voliť nepôjdem aj tak sa nič nezmení. Stačí ak si developer objedná takéto bilboardy a nasadí si hocikoho do zastupitelstva.

Občan zložitejším veciam nerozumie, nevie už rozmýšlať, nedokáže kriticky myslieť, situácie vyhodnocovať a predvídať a ani ho to už nezaujíma. Uvediem príklad stranu SMER. Nevadia tie kauzy, nevadí ani záverečný armagedon, ktorý máme teraz, kedže všetci vedia, že je koniec a kradnú naplno. Stačí vlaky zadarmo, obedy zadarmo, rekreácie zadarmo a je zastreté. Koľko tu máme kandidátov za túto stranu a aj v širokom okolí. Národ protestuje na námestiach a koľko ludí stále kandiduje za túto stranu.
komický si ty | 13-10-2018 11:24:32
že neuvedieš ani náznakom, kto tu niečo melie. Prvorade prázdnu slamu melú Šúryho súkmeňovci. Získavanie eurofondov cez známosti je podľa teba normálne? Ak áno, nie si normálny.Nie že je to nemorálne, ale je to aj TRESTNÉ. Potom sa vysťahuj do Mongólie, tam ti to možno prejde. Podotýkam možno. Ešte lepšie do Číny, kde podobných funkcionárov za korupciu bezľútostne STRIEĽAJÚ !!!! Vieš, prečo Čína tak prosperuje ?? Pretože korupčníkov strieľajú a z dodácií určených firmám im nikto nezoberie 30-40 percent.Pozri len na poľnohospodárov na východe. Za každým svinstvom strana SMER. Za toto svinstvo poďakuj aj milovanému SMERU.Dúfam že vieš aká zložinecká strana stojí aj za Šúrym .
true | 13-10-2018 11:18:56
nie je to smutné, ako všetkým vadí sloboda na sol.
a ako tu klameš, že to píše jeden človek.
Už je | 13-10-2018 10:01:34
to až komické ako tu jeden človek melie stále to isté dookola.
pre tak to sa mýliš | 13-10-2018 09:56:06
To viem aj ja a už veľmi dávno možno skôr ako aj ty . Len , aby išli aj mladí a stredná generácia voliť vôbec to je otázne. Treba sa aj aktívne zapojiť ako pani Válkyová nebiť jej už mám za domov Vaškovú ubytovňu.
tak to sa mýliš | 13-10-2018 08:17:08
mladí Šúryho nebudú voliť ani omylom. Tí už zistili, čo je to za vtáčika. Že babky demokratky v pohode pôjdu voliť aj Mečiara to je každému jasné. Tie sa dajú zmanipulovať jedným pocherajom a kyslým čajom, ktorý im Šúry poskytne. Ale stredná generácia a najmä mladá vie, že Šúry na starostovskú stoličku nepatrí. Ani omylom. Je pravda, nebol som na schôdzi. Bol som na služobke. Šúryho treba vymeniť a dôvodov je niekoľko desiatok.
pre no aspon | 13-10-2018 07:58:46
To si mal prísť povedať na zastupiteľstvo pred všetkými , alebo na verejnú schôdzu a nie tu vypisovať . Starosta je ešte nadutejší ako zvyčajne a babky demokratky ho budú voliť stále. Mladí nepôjdu voliť a zase len vyhrá nadutí Šúry ak na neho máš niečo treba to vytiahnuť teraz pred voľbami.
no aspoň | 13-10-2018 06:21:30
by si mal vedieť, že meno sa píše Švehla a nie švehla. Ja viem len to, že na rozdiel od starostu nie je falošným rytierom. Aj v Mongolsku by taký súdruh starosta hrdiaci sa falošným titulom bol vyhnaný zo svojej stoličky. Obhajovať človeka, ktorý nie je ochotný zprístupniť svoju rigoróznu prácu,hrdí sa falošným titulom je katastrofa. Takže už len toto je dôvod, aby občania Dolnej Stredy Šúryho nevolili.
pre presne tak | 12-10-2018 21:55:28
neviem prečo ospevuješ švehlu asi si sám švehla.Lebo ten ani nevie na čo je zberný dvor. Asi mu tá jeho autodoprava nevynáša a chce sa priživit na obci. To je teda charakter.
pre rodáčku | 12-10-2018 21:09:00
máš pravdu, ale môže by byť aj druhý. Ja som ho volil dvakrát a som už za zmenu. A nechcem tu sídlisko, už to prehána, zdá sa mi, že mu naša dedina slúži ako ihrisko pre priatelov staviťelov. Keď som niečo potreboval, tak tam nebol, alebo ma rýchlo odbil.
rodáčka | 12-10-2018 20:33:51
Starosta Šury pre dedinu urobil dosť a čo urobil Švehla. Ukáže sa len vždy pred volbami. To by sme dopadli.
občan | 12-10-2018 20:21:05
Pozor kamo Švehlu má Šury v hrsti on vie čo robí
Presne tak | 12-10-2018 20:19:18
Švehla je ten správny kandidát, ktorý nie je v ničom spojený s terajším vedením obce vrátane poslancov. Tomu vo vymetaní s poriadnou metlou nebude brániť žiadny kamaráčaf z toho vedenia obce. Preto budem voliť Švehlu. A pán Mgr.PhDr. Šúry? On ani nevie, čo to znamá rigorózna práca. Ako ďaľšia falošná rytierka Zmajkovičová, píšúca si titul JUDr. Vôbec neviem, čo tá skratka znamená. Takže Švehla, Švehla, Švehla. A bude zaručený poriadok a transparentnosť. A to potrebuje Dolná Streda.Aj on zabezpečí dostatok peňazí pre Dolnú stredu. bez toho , aby musel byť falošným rytierom ako je ŠÚRY.
Moj nazor | 12-10-2018 16:05:45
fandim panovi Svehlovi, je to seriozny clovek a paci sa mi ze nie je smerak. A Valkyovej ta chodila po praci za nami ma zaujem je to dobracka.
pochybnosti | 12-10-2018 15:38:43
Ked chce Sury znovu kandidovat mal by zverejnenit rigoroznu pracu, ked je v rade maltezkeho rytiera, viz Zmajkovicova a ostatni smeracki kamosi kupuju tituly.
Laco | 12-10-2018 14:30:38
Polak je slusny clovek a respektuje ludi preto bude za rodinne domy
Evička | 12-10-2018 14:18:40
Ja sa budem venovať hlavne pánovi Polákovi, príďte všetci, určite bude veľmi zaujímavá debata.
Bitanex | 12-10-2018 13:58:32
Špeciálne sa treba opýtať pánov Šúryho
Andela, Raininca, Borovičku, Oravca, Majtána a aj ostatných smerákov.
Obyvatel | 12-10-2018 13:53:25
V sobotu jeden týžden pred volbami sa možte kandidátov pýtat čo chcu mesto alebo dedinu
pre Valkyovu | 11-10-2018 22:44:10
Janko Hrasko | 11-10-2018 21:59:28
coment | 11-10-2018 21:40:58
na zamyslenie | 11-10-2018 20:54:54
preco sem pisu poslanci ked zatracuju sol?
a osocuju tu anonymne ? nechapem tomu a stale to iste tocia radsej nech sa kuknu na seba a laskavo si poupratuju pred svojim domom a v hlave
takto nas nezastupuje prosim Vas
nemam zaujem nechcem sa blbo citit ze som z Dolnej Stredy.
pre Evička | 11-10-2018 20:25:08
kto si Slaninová alebo Janglová ty nie si naša
Brano | 11-10-2018 20:23:28
super článok nie je všetko o peniazoch ale aj o ludoch
Moj nazor | 11-10-2018 20:03:38
Nech postavia domy a nech neklamu ze sa to neoplati... 100 stavebnych firiem by sa pobilo... Doba sa meni a ludia si uz nechcu nechat srat nahlavu.. v seredi stavaju domy na 10 m pozemkoch...
Evička | 11-10-2018 19:46:58
Netrep
Stevo | 11-10-2018 19:45:10
ako ze chcete sidlisko? Prepacte nic v zlom, urcite ste pre nas urobil vela, dedina prosperuje. Ale jedine Valkiova nam chce aktivne pomoct, nikomu inemu neverim. Este aj Tomcany by sa mal hanbit to je ochrana zivotneho prostredia nastahovat sem dalsich tisic pasto ludi do pat poschodoveho osidliska. Nesuhlasim,
vdaka nej sa ten nevhodny zamer umiernuje a uspech by bol presadit domy.
Pre Buchtovú | 11-10-2018 19:15:08
Predstav si mne stačí keď pomáham Dolnej Strede.
Stanislava Buchtová | 11-10-2018 18:11:10
PRE BUCHTA O Chvíľu príde môžeš mu to povedať osobne . Bordel môže prísť upratať aj Viktor nepošle ho starosta ,zajtra sa ho opýtam. Na zastupiteľstvo neprišiel bol z malou ešte niečo pán poslanec čo sa ani nepodpíše. Ak chceš už písať zisti si fakty či je doma alebo v práci . Ale ved ja som zabudla všetky príspevky píše Buchta a Buchtová. Ak by dal pán Majko IP adresy , ale by sme sa čudovali teda , kto čo píše.Vážený občania Dolnej Stredy na známosť sa dáva , že naši poslanci vedia z kryštálovej gule vyčítať , kto píše aký komentár ,treba z týmto darom ísť do talentu tam to možno ocenia.
postreh | 11-10-2018 17:04:43
Je chvalyhodne, ze na toto forum prispieva starosta/poslanci, len by sa mohli pod svoje prispevky podpisat skutocnym menom, boli by doveryhodnejsie.
Buchta | 11-10-2018 16:37:34
už si doma z roboty, uprac si radšej dvor a nevypisuj tu sprostosti. Na zastupiteľstvo si neprišiel a tak ti to nemôžem povedať do očí.
prečo je Buchta nebezpečný? | 11-10-2018 16:36:50
čo si dovolil napísať o našom starostovi že je falošný maltézky rytier? / je to pravda nezaprel to, nemal by za to to hanbiť

o rybníku/ no a čo všetkým občanom nevyhovujú zábavky pre pár vyvolených za 10 tisíc euro, na rozdiel od ostatných to napísal a to sa tu NESMIE.


pre fiasko | 11-10-2018 16:28:11
to bolo fiasko vase nie Buchtovej!
Mikulas uz by stacilo si poslanec uvedom sa!
Konspiracne teorie su pre teba a starostu vsetky opacne nazory.
postreh | 11-10-2018 16:05:17
Chcel by som nieco k panelovke. V tom momente, ked sa tam zacne stavat sidlisko s cinziakmi, strati zmysel mat obecny urad. Budeme opet Sered 3.
Mirka | 11-10-2018 15:57:33
Starosta by mal obcanov spajat nie rozdelovat, tak ako je to v sucastnosti v nasej dedine. Pametam si jeho zaciatky starostovania, fandila som mu. Ale casom sa zmenil na nepoznanie. Koluju o nom chyry, ze je v Lukystave ako doma. Uz ho nebudem volit. Chvalabohu zatial mame na vyber.
Lemmy | 11-10-2018 15:37:28
Ano a ludia budu moct na vlastne oci vidiet spupnost a aroganciu starostu. Tak ako sa sprava k oponentom.
Alenka | 11-10-2018 15:37:24
Na prd je demokracia v našej dedine, lebo keď si dáš tu námahu a odsedíš si schôdzu psst! potichučky (počas sa môžu ozvať len tí naklonení starostovi). V diskusii sa p.Buchtová opýtala prečo vyrúbali lesík (logická otázka) bolo jej naduto odpovedané starostom naštudovali ste si kataster?
Starosta je platený z našich daní , aby nás laikov informoval a nie sa povyšoval. Ten dávno stratil ľudský prístup, obúcháva paragrafy občanom o hlavu. Pre iných ich úspešne ohýba.
P.Vajdík vlastník pozemku, kde sa vyrúbali stromy, povedal, že to bola orná pôda. Ok, neporušil zákon, ale čo komisia životného prostredia ? Tá funguje baterky, občas sa vypne. Ako v prípade zbytočne vyrúbaných stromov na kostolnom námestí. Asi nie je strom ako strom, v našej obci sa ako strom ráta len umelo vysadený !!! Boli to stromy a Vaše náletové výhovorky, nás nezaujímajú. V Tatrách sú lesy náletové, pretože tam vyrástli. Doktor filozofie to dobre vymyslel.
Stromy tam boli a chránili nás pred hlukom a prachom z diaľnice.
Je logické, že chceme to čo je pre nás dobré a to je lesík. Nikto nám ho už nenahradí!
Pre Buchtovú | 11-10-2018 15:35:02
To je dobre, možno z toho bude na heligonke hit v kategórií verejné trapasy.
Stanislava Buchtová | 11-10-2018 15:31:40
Pán poslanec vyjadrujte sa slušne ja Vám nenadávam . Kľudne sa môže spraviť ďalšia schôdza a môžete to tam pustiť , dúfam , že tam bude nahratí aj výstup pána Rajninca a jeho vulgárneho chovania k mojej osobe . Alebo to môže pustiť pán starosta na akcii Jeseň z heligónkou pán Viskupič to určite ocení. A ako viete , že aj ja som si to nenahrávala ?
Pre Buchtovú | 11-10-2018 15:16:14
No ešte dobre že je nahrávané každé zastupiteľstvo a tvoj výstup Buchtová voči všetkým na ktorých tu ako obyčajne kydáš si pôjdem od starostu vypýtať, dúfam že mi ho dá a nebude ťa kryt. Potom to zavesím na internet nech všetci počujú ako klameš, ty jedna arogantná drzaňa.
nazor 2 | 11-10-2018 15:00:09
Ďakujem pani Buchtovej za informácie o pribehu zasadnutia. Viem si dosť živo predstaviť ako to tam vyzeralo. Je načase zvoliť takých zastupiteľov, ktorí tu budú pre všetkých občanov obce a nie iba pre vyvolených.
nazor | 11-10-2018 13:44:52
Nazyvat niekoho odlisne, alebo nepohodlne nazory konspiracnymi je teraz dost moderne. Je pozoruhodne, ze aj niektori zastupitelia obce Dolna Streda sa spravaju moderne a nazory, ktore nie su im po voli vydavaju za konspiracne.
Stanislava Buchtová | 11-10-2018 13:43:06
Aké fiasko ? Môj manžel si môže komentovať , čo chce a mať svoj názor , alebo nie ? Druhá vec Starší ľudia , by sa mali správať , ale ako vulgárne sa na moju adresu vyjadroval pán Rajninec svedčí bohužiaľ o jeho inteligencii. Ak považuje za správne skákať druhým do reči tak ok. Pána starostu nekomentujem sám sa tam odparentoval , k tomu niet čo dodať . Na moje otázky som dostala drzo odpovedané , že si to mám naštudovať , keď chcem byť poslankyňa . Prepáčte pán starosta , že som taká hlúpa , ale ja som neštudovala v Sládkovičove. Po tom ako sa mňa a môjho manžela snažili znemožniť všetci , ktorý sú naklonený starostovi sa porada ukončila arogantne pánom starostom. Bohužiaľ ma najviacej mrzí , že všetci majú kopec rečí , ale keď sa treba ohlásiť sú ticho. Nemám pocit , ani prehry , ani víťazstva bohužiaľ sa len obávam o budúcnosť obce.
Fiasko Buchtovej | 11-10-2018 12:55:43
Včera na zastupiteľstve bolo trošku veselo. Buchtová ukázala celému plénu že má v tej svojej makovičke ho-no. Nabonzovala svojho vlastného manžela , ktorý pod nikom \"štefan exocet\", a teraz už aj \"štefan exocet buchta\" vypisuje tie svoje vymyslené konšpiračné teórie a kydá na celú dedinu a jej obyvateľov. Povedala nám že bývajú v Dolnej Strede štvrtý rok, kto vie odkiaľ do dediny prišli ? Konečne prišlo viacej ľudí na a tí čo mali záujem si mohli pozrieť všetky doklady ohľadom výstavby zberného dvora a preto viem že, Buchta a Buchtová vaše teórie stoja za prd.
divadlo | 11-10-2018 12:30:20
na poslednej schodzi sme sa dozvedeli od starosty seredonline su hlupe noviny a od mikulasa ze su konspiracne
zaujimavu infosku doteraz obec nezaplatila stavebnikom za sberny dvor ani euro, pretoze eurofondy este neprisli
nie je to schvalene zivotnym prostredim a hygienou a myslim si keby fungovali tak ako maju tak by im to nepreslo
uradnici mali pochybnosti o opravnenosti vysky sumy preto to dlhe presetrovanie
organizovane smetisko v centre obce bolo obhajovane ako projekt storocia, ze mi pred oknami mi budu behat smetiarske auta a milion dalsich za smetiskom sa budu stavat 2 bytovky budeme zit samy smrad hluk, prach,krysy. je to hrozne!!!
moj nazor | 11-10-2018 07:53:55
Vasko hovoril ze kupil pozemok pod starym titesom a betonarku aj pozemok aj esesrocku. Moj znamy viackrat videl Sidora s Vaskom v betonarke. Ale dalsi znamy viackrat Vaska so starostom, tu sa robia velke ksefty. Ciganov prestahuje do novich bytov. Preto starosta urobil tu komisiu aby sa na vihovoril ked sa to poserie.
Sidor dal namietku proti a kraajsky sud mu povolil ubytovavat cudzincov v niklovke boli nelegalne velmi dlho dokonca jeden vipadol z okna a zabil sa. Bude ich barskolko v niklovke v starych objektoch a aj v bytovkach zmenil zatial plan nove bytovky bude stavat tu.
Sered | 10-10-2018 23:06:03
Držím Vám zo srdca palce!
Myslím že ste si všetci všimli Problémy s “ developermi” ktoré v nedávnej minulosti mali len veľké mestá mame teraz mi v malých obciach. Sereď a Dolna Streda je tomu živým príkladom.
Naši volený zástupcovia, konečne si uvedomte že ste platený z našich daní , máte zastupovať a hájiť záujmy občanov a nie investorov!
Územne plány nie sú trhacie kalendáre!
Myslím že teraz bude pokoj ale počkajte po komunálnych voľbách ak občania nebudú voliť zmenu....
veru tak | 10-10-2018 21:46:08
ved ja viem, je to spekulant najhrubsieho zrna, zhoreli mu auta, ma nelegalne ubytovnu a na tomto portali je so Sidorom Vasko ako hlavny investor zapleteny v kauze ubytovne v Seredi, Sidor chce stavat cinziky s jazierkom uprostred kupelku v kazdom byte, presne ako byty. Nadej ze rozpozname skutocny zamer investora, ktory tvrdi, budu to byty na predaj je zmarena. Nemame ziadnu sancu rozpoznat jeho zamery.
Valkova napisala spravne nemame zaruku, ze to nebudu ubytovne. Na tomto portali v kauze ubytovne uvidite ako presvedcivostou obhajuje ubytovne a to aj Sidorove, ked obhajoval zmenu uzemneho planu, ktory vdaka odvaznym ludom, sol a Kurbelovi nepresla. Nesuhlasim s cinziakmi, Vasko by tu nemal stavat.
moj názor | 10-10-2018 20:53:01
Vašo Invest, s.r.o.
IČO46797475
DIČ2023750146
SídloNiklova 4346, 926 01 Sereď
Dátum vzniku 12. apríla 2013, Zapísaná na Trnava, odd. Sro, vl.č.31433/T

Spoločníci
OSOBA FUNKCIA PODIEL ADRESA
Jozef Vaško Spoločník 10 % (1 000 €) Garbiarska 51/56, 926 01 Sereď
Ing. Marián Sidor, CSc. Spoločník 10 % (1 000 €) Trnavská cesta 913/78, 926 01 Sereď
Ing. Vladimír Daniška Spoločník 20 % (2 000 €) Nálepkova 13, 949 01 Nitra
SAL-TECH s.r.o. [46763341] Spoločník 20 % (2 000 €) Továrenská 1, 943 03 Štúrovo
EUROFINANCE, s.r.o. [35813270] Spoločník 15 % (1 500 €) Slovenská 393/13, 900 31 Stupava
Sacha s.r.o. [50445057] Spoločník 15 % (1 500 €) Rybničná 40, 831 06 Bratislava
BADORANY s.r.o. [48316083] Spoločník 10 % (1 000 €) Kuzmányho 2685/4, 926 01 Sereď
moj názor | 10-10-2018 20:50:42
https://finstat.sk/46797475/obchodny_register
moj názor | 10-10-2018 20:49:17
No teraz som si pozeral na stránke finstat.sk ludí ktorí sa motajú okolo bytoviek ubytovní atď.. Zadajte si na uvedenej stránke mená ako Mgr. Marián SIDOR a Ing. Jozef Vaško a pochopíte každý ma na seba 10 firiem a v jednej alebo možno aj viacerých ja Sidor spoluvlastník firmy pána Vaška... Sidor je ten pán čo strašne túži po ubytovniach v Seredi ale tam ho zatiaľ ľudia odbili.. Tak prosím Vás skúste si to aj vy pozrieť na nete sa dá zistiť skoro všetko.

https://finstat.sk/46797475/obchodny_register

ako ako som pozeral katastrálnu mapu a obchodný register pán Vaško kúpil zatial iba betonárku ako spoločnosť nie ako nehnutelnosť STAVBYT ako firma funguje len pod jeho menom.. Všetky pozemky okolo sú západoslov. vod. spoločnosti...
pre poslanca | 10-10-2018 16:11:25
bez toho sarkazmu!
Vdaka bohu za takych ako je p.Buchtova.
Poslanec by mal ist ostatnim prikladom a nie tu anonymne vypisovat. Ked su obcania ticho, tak sa nezaujimaju o dianie v dedine a je to ich vina ked sa nieco zle schvali, ale ked nieco povedia uz je ohen na streche????
Tak ako, mali by sme spolu a slusne!!!
poslanec | 10-10-2018 15:49:08
pani Buchtová,
srdečne Vás pozývam na dnešné zastupitelstvo! Dajte veľmi hlasno a dôrazne najavo, čo sa Vám páči alebo nepáči! Bude to pre mňa veľká inšpirácia.
Stanislava Buchtová | 10-10-2018 12:56:28
Dobrý deň chcem Vás poprosiť všetkých , ktorý môžu , aby dnes prišli na obecné zastupiteľstvo a povedali si svoje čo sa im páči , alebo nepáči. Pretože potom si predstavitelia obce myslia , že je všetko dobré a zo všetkým súhlasíme .Ďakujem
Eva Válkyová | 10-10-2018 11:59:33
Zdravím,

my sme Dolnostredania!
a sme na to hrdí a sme jedna veľká rodina
správajme sa podla toho v komentároch, buďme na seba hodní :-)


Eva Válkyová | 09-10-2018 22:16:10
Zdravím

Obecné fórum zasa nefunguje aj keď som registrovaná. Zasa databázové chyby.
Pre komando | 09-10-2018 21:00:42
Príď to povedať buchtovi,na zastupiteľstvo ,aj z falošným rytierom z falošným titulom,alebo si už pustil do gatí ty posranec, ktorý mikuláš,alias jano hrasko,borovicka alias bodka,alebo posles.nováčika. za rad sa a suchej nohami pád veľkého ritiera,je už nadosah.
Pre Buchtu | 09-10-2018 20:32:22
Buchta už sa preber a choď tomu lekárovi. Klapká ti na karbit.
Alách Akbar
Milí moji | 09-10-2018 19:46:21
Dolnostredania. Je nepochybné že my občania Dolnej Stredy nie sme ovce. Dokonca ani falošní Maltézky rytieri. Ako terajší starosta našej obce. Je hanbou mať za starostu človeka, ktorý sa hrdí FALOŠNÝM TITULOM. Nám záleží na našej obci. Nechceme mesto, nechceme islam, nechceme iné náboženstvo. Sme poctiví veriaci, sme katolíci. A také chceme aj naše deti. Dobre vieme, čo vo svete vyvádzajú islamisti.
Tvrdo sa preto bránime a budeme brániť naše kultúrne a náboženské zvyky. A ubytovne nám toto všetko prinesú. Tým, čo nám to sem tlačia na nás nezáleží, oni vidia len peniaze, peniaze, peniaze. V susednej Seredi sa skrze prisťahovalcov už ľudia boja večer chodiť po ulici. Toto my v Dolnej Strede nechceme. Doteraz sme vyvinuli obrovské úsilie na zmarenie nekalých úmyslov terajšieho starostu a jeho kumpánom. Starosta cúvol. Ale ten rozhodujúci deň nášho boja ale aj víťazstva nach chamtivosťou BUDE ZAJTRA 10-teho OKTÓBRA . Prídete prosím všetci na Obecné zastupiteľstvo aby sme na jeho poslednom konaní pred voľbami neprehrali náš boj. Musíme aktívne a ešte hlasnejšie prejaviť náš postoj proti premene našej historickej obce na GETO feťákov, bezdomovcov a čo ja viem akej čvargy. Konáme v záujme a za blaho našich detí. Prosím nezabudnite, že toto bude rozhodujúci deň za zachovanie našej obce. Takej akú milujeme.
Monika B. | 09-10-2018 19:25:44
Keby sa do toho pani Valkyova nepustila a neinformovala obcanov tak by tu zrazu len vyrastol bytovy komplex a hotovo. Podporujem jej angažovanosť. Veľmi sa snazi čo nikto iny nema zaujem. Komunikuje, odpoveda na emaily, telefonaty ,je veľmi prijemna a dobra osoba. Dufam ze to dotiahneme spolu vsetci co sme proti dokonca. Nedame sa!
forum | 09-10-2018 07:15:38
Zase nefunguje vkladanie pripevkov do fora na strankach obce. Asi nestacili mazat kriticke prispevky.
pre starostove komando | 08-10-2018 18:45:12
Darmo budete robiť špinavú kampaň ,ľudia vás už dávno prekukli nesadený poslanci čo kvákajú len čo im poviete , zberný dvor v strede dediny a ubytovania .No tak spamätajte sa dolnostredania . 10.10.20%18 je zastupiteľstvo treba prísť , a vyjadriť svoj nesúhlas zo všetkým čo sa Vám nepáči. Aby si už komando uvedomili , že v jednote je sila.
Máš ešte nejaké iné prianie trapko ? | 08-10-2018 14:16:38
Kolaudačné rozhodnutie zberný dvor:
https://www.dolnastreda.sk/subory/subor/3727

podpora | 08-10-2018 11:15:51
Obyvatelia Dolnej Stredy- nedajte sa! Všetko robte pre to, aby sa to nestalo! Veď vidite, ako to vyzerá v dedinách okolo Bratislavy. Všetci zbohatlíci sa tam nasáčkovali a ako to tam vyzerá? Neviete, či je to dedina, alebo mesto. Držím vám palce.
slušnosť | 08-10-2018 11:00:05
Je to vynikajúce, keď sa niekto zaujíma o veci verejné, diskutuje o nich a slušne rieši ako pani Válkyová. Nikoho neuráža, nevyjadruje sa hanlivo. Prečo má niekto potrebu riešiť jej osobu. Každý má riešiť problém a nie ju. Riešiť podstatu veci, či zastavať dedinu činžiakmi alebo nie. Nech je viac ľudí angažovaných, zobudených z letargie a pasivity typu : \"že však nech to niekto vyrieši\".
Roman | 08-10-2018 10:42:29
p. Valkyova ma v tomto uplnu pravdu, dedina ma ostat dedinou a nie stavat z toho petrzalku...
čo sa týka ľudí, ľudia si za to môžu sami že to prišlo až takto ďaleko, nechcú vystúpiť zo svojej komfortnej zóny aby vyjadrili svoj nesúhlas či už zo strachu alebo lenivosti je to ich voľba.

Je to úprimne smutné sledovať ako sa tu ľudia medzi sebou stihnú handrkovať a hádať za ozajstné hlúposti a odcudzovať prácu p. Válkyovej, veď tá sama od seba upovedomila vás občanov čo sa chystá diať vo vašej krásnej dedine.

Miro | 08-10-2018 06:39:52
nebude z našej dediny mesto, nechceme tu Petržalku.
pre janko hraško | 08-10-2018 06:13:02
Už zase ? Daj už konečne o tom zbernom dvore jeseň z heligónkou nás nezaujíma.
feri | 08-10-2018 06:07:31
asi pan vaško zabudol ako mu zažali auta asi zase provokuje ludi z dolnej stredy
dochodca | 08-10-2018 02:39:25
zastavte podnikatela a viacnasoobne studovaneho starostu,ktory v duchu hesla ,vsetko pre obcana uspesne mrzaci dolnu stredu
Janko Hrasko | 08-10-2018 00:49:16
Valkyova ma vazne series si hlupa krava
Dolnostredanka | 08-10-2018 00:26:58
Činžiaky nie, bude sa potom meniť každý rok územný plán a dostavovať ďalšie bytovky,
ako to bude vyzerať, ako za bilou. My na Mlynskej, budeme mať rušnú cestu z obidvoch strán, na naše námietky sa starosta vyjadril, to musíte vydržať….. no nemusíme bývame na dedine!
Nedovolme zmeniť územný plán a je to vybavené.
Andrej | 07-10-2018 22:13:56
Dobry den,
Dlhsie sledujem tuto kauzicku a aktivity pani Valkyovej su mi sympaticke.
Veci obecne sa tykaju obcanov, nie sponzorov.
Uvital by som zvysenu transparentnost obce a zapojenie obcanov do verejnych veci.
Obecne zastupitelstvo tu ma byt pre nas, obyvatelov dediny, a aktivne vytvarat povedomie o zasadnych zmenach.
Helena | 07-10-2018 22:00:10
Vaško je je označený len ako zástupca investora lenže starosta sa najprv nechcel k Vaškovi priznať a klamal že sú traja záujemcovia o krátky čas sa Vaško objavil ale s Vaškom to už rok a pol prejednával. Nechceme ubytovne.
názor | 07-10-2018 20:43:51
Niekto sa tu robí, ako by mu patril svet. Kto je p. Vaško, kto je p. Šury? Obec je ich majetkom? Obec patrí občanom a jedine oni majú právo rozhodovať a nie nejaký samozvanec. Čo kvapne p. Vaškovi za ubytovne? Ani kura zadarmo nehrabe.
Pre obcan | 07-10-2018 13:25:03
A kto je pravý investor?
Onanym | 07-10-2018 13:03:15
Tento plan nesmie vyjst.ludia,chodte na schodzu.. Lebo si Sury urobi zase podla seba...
Občan | 07-10-2018 12:59:57
Vaško nie je investor, za ním stojí niekto iný, v tom momente, keď sa schváli občianska vyvavenost, tak sa tam postaví čokoľvek a máte tu sídlisko s migrantami. Takže si to užijeme. Ďakujem p. \"starosta\" Šúry, bol ste prínosom pre obec. Ale negatívnym. Už prosím Vás nekandidujte. V tom pripade Vám dame na namestí postaviť pomník.
Martin | 07-10-2018 12:30:59
Veľká vďaka p. Válkyovej za jej iniciatívu. Treba sa spojiť a za žiadnu cenu nepripustiť, aby sa v našej obci zrealizovala takáto stupídnosť.
sused | 07-10-2018 06:15:50
Pán Vaško nemá šancu,ludia nie sú hlúpy.
Ubytovne | 06-10-2018 23:15:17
10.10 2018 O 17 bude zastupiteľstvo treba prísť a dať najavo nesúhlas.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign