Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Brutálna poprava novinárov vo Francúzsku

Miloš MajkoDátum07. 01. 2015 23:56:46TémaAktuálne témy
200

Celý civilizovaný svet zostal v šoku po ozbrojenom krvavom útoku atentátnikov na redakciu satirického týždenníka Charlie Hebdo v Paríži. Po streľbe zo samopalu a ďalších zbraní zomrelo 12 ľudí a 10 má byť zranených, z čoho piati ťažko. Útok mal byť namierený na šéfredaktora týždenníka Stéphane Charbonniera, ktorý už dlhšiu dobu mal dostávať vyhrážky prečo bol aj pod policajnou ochranou.

Príčinou útoku má byť karikatúra, ktorá mala zosmiešňovať islamskú vieru.

Na základe tohto teroristického útoku je v pohotovosti nielen polícia vo Francúzsku ale zvýšené bezpečnostné opatrenia prijali aj Veľká Británia, Španielsko a ostatné krajiny, ktoré môžu byť v ohrození.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Tibor | 22-01-2015 07:08:02
Teraz neberte, že súhlasím s útokom a vyvraždením novinárov, alebo, že ich obhajujem, ale čo čakali, že im budú posieľať ďakovné listy za tie karikatúrne obrázky? Asi toho hanobenia bolo už toľko, že to psychicky nezvládli. Preto si myslím, že aj tu si na SOL niektorí veľa dovolujú. ŽI A NECHAJ ŽIŤ.
gulak | 18-01-2015 19:21:16
Len tak pre zaujímavosť..v roku 2014 v Madarsku...skoro 35 000 ľudí požiadalo o azyl..chodia po súši...Turecko Bulharsko Srbsko Madarsko...Bulharsko na hraniciach s Tureckom inštalovalo už 33 km zábran s ostnatým drôtom..EU požiadala aby Bulharsko prijalo 8000 týchto utečencov..status uprchlík..to sú ľudia,čo majú dostať doklady a peniaze na začatie nového života....ktovie koľko týchto utečencov musí prijať Slovensko
hahaha | 18-01-2015 09:14:42
Zase odhalillo par citatelov tieto temne tajne sluzby,gratulujem.Proste nemaju sance !
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-01-2015 04:23:05
daniel | 18-01-2015 04:20:58 | - horsie je, ze tento vzorec plati od najvyzsej politiky, az po mesta a obce...
daniel | 18-01-2015 04:20:58
Áno Miloš,máš pravdu. Páni vždy ľudí držali na uzde strachom. Niekedy to bolo náboženstvom :"veď pánboh ťa potrestá". Dnes už to tak nefunguje,tak si páni musia nájsť iný spôsob ako ľudí postrašiť. Veď časom sa dozvieme pravdu. (dúfam)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-01-2015 03:49:37
FALŠNÁ VLAJKA pre daniela | 18-01-2015 02:54:12 | - ako som uz napisal, k brutalnym vrazdam doslo a rodine je viec menej jedno, kto je za nimi.

Ako som uz napisal: Miloš Majko | 09-01-2015 12:52:36 | nizsie pod tymto clankom, v suvislosti s udalostou je vela veci divnych.

Ano, mocni sa boja straty nadvlady nad ludmi a ludia zijuci v neustalom strachu su ovldatelni najlepsie a najlahsie...
FALŠNÁ VLAJKA pre daniela | 18-01-2015 02:54:12
Neviem či si uvedomujete dobu v akej žijeme, je úžasné sledovať v priamom prenose pravdu a klam, mediálnu manipuláciu a jej odkrývanie vďaka internetu. Netvrdím že , ,,ľudia nechcú byť klamaný...“, ale už nechcú byť plieskaný o zem tupým a servilným podávaním správ jednej vyvolenej a tej najúžasnejšej a „pravdu hlásajúcej“ skupine živočíchov radiacej sa zákonom „OKO ZA OKO“ a zároveň ničiacej všetko čo ohrozuje JU jej záujmy.
Je úžasné sledovať, ako sa do tohto odboja pustili jednotlivý chalani a vyvracajú mediálne manipulácie:
Streľba slepými nábojmi : (strieľa si do vlastných iba že by boli kyborgovia a stačili sa preprogramovať)
https://www.youtube.com/watch?v=l9-
Tento terorista so super výcvikom???
https://www.youtube.com/watch?v=yJEvlKKm6og
Podrobnejše:
http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/2010-gordon-duff-fiasko-ohromne-francouzske-lzi-jak-to-bylo-ve-skutecnosti
A nasleduje kampaň v ŠTÝLE: KTO JE HEBDO JE IN!!! A podarí sa im úspešne pritiahnuť KRÁLOV aj VAZALOV RUKA V RUKE (ale bez top in: Ob Put)
http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/2013-presstitutky-v-akci-takhle-klamou-a-obelhavaji-divaky-ohledne-masove-demonstrace-v-parizi

Otázka znie: JE TOTO DALŠIE ROZOŠTVÁVANIE A VOJNA V EURÓPE MEDZI MOSLIMAMI A
EURÓPSKYM OBYVATEĽSTVOM KTORÉ VYZNÁVA INÉ HODNOTY??? KEĎ ŽE SA NEPODARILO VYVOLAŤ OBROVSKÝ VOJENSKÝ KONFLIKT NA UKRAJINE??? (viď. zostrelenie lietadla ).
KTO POTREBUJE VOJNU??? http://www.reformy.cz/zpravy/us-dluh-za-posledni-den-roku-2014-vyrostl-o-100-miliard-a-prorazil-rekord-na-1814-bilionech/
DLH SA NAJLEPŠIE VYMAŽE VOJNOU...

Veľa úspechov v hľadaní VLASTNEJ PRAVDY!
daniel | 17-01-2015 00:25:21
FALOŠNÁ VLAJKA,zachvíľu sem napíšeš že k nijakému teroristickému činu nedošlo...
FALOŠNÁ VLAJKA | 16-01-2015 23:34:42
Falešné vlajky neletí dok. 2010
https://www.youtube.com/watch?v=S8lb3kPq1A8#t=14

Teroristický podvrh vo Francúzsku
https://www.youtube.com/watch?v=dJyfHb05BPo

Prevzaté z komentárov ZEM A VEK 911, Boston, Charlie Hebdo – pochybnosti, nenávisť a domnienky

Viny | 13.01.2015 13:46
Len na objasnenie niektorých zásadných nedorozumení. Médiá, ako už vyplýva z ich názvu sú mediá-tormi popisu udalostí buďto od svojich vlastných reportérov (ktorí majú tiež svoje záujmy), alebo (to väčšinou) zo zahraničných spravodajských agentúr. Malo by byť prirodzené vnímať vlastnícke štruktúry v týchto všetkých mediá-toroch a na základe porovnania s inými (napr odlišná vlastnícka štruktúra) sprostredkovateľmi informácií jednoduchou analýzou určiť ich záujmové prieniky, resp odlišnosti a v budúcnosti toto zistenie aplikovať pri čítaní ich článkov. Vždy a bez rozdielu. V tomto momente je úplne irelevantné, do akej miery sú "pravdivé" tie ktoré články a výroky. Ide tu v tejto fáze len o určenie tímov a pochopenie ich pozícií. Po tomto bode budete vedieť aký ďalší článok k tej ktorej udalosti vyjde, relatívne presne.

Schopnosť vyzobávať suché raw informácie z článkov odlišných resp protiľahlých sprostredkovateľov informácií, je možné trénovať či overovať na minulých udalostiach. Odporúčam všetkým, ktorí to so sledovaním svetového diania myslia vážne. V každom prípade však pre všetkých, ktorí sa o svetové dianie nezaujímajú len ako o hobby, ale aj ako potenciál pre krízový manažment pre svoje rodiny a život.

Čo sa týka tohto konkrétneho prípadu vo Francúzsku, znova elegantne použitý logický klam - red herring, na ktorý sa niekedy chytajú aj skúsení analytici a tak sa stále viac zamotávajú do otázok, ktorých odpovede nič neriešia a súčasne nekladú tie otázky, ktoré by ale klásť mali. Falošná stopa je prakticky vždy súčasťou operácie pod falošnou vlajkou (Operation Himmler, nerealizovaná Operation Northwoods a t.d.) resp jej nosnou stratégiou. Scenár je vždy rovnaký: Prebehne udalosť, následne sprostredkovatelia informácií uvedú (unisono v rámci skupiny) skutočnosti, ktoré vyvolajú vlnu emocionálnej odozvy u cieľových skupín, čo je v tomto prípade maximálny možný počet občanov (inokedy iné cieľové skupiny, napr investori, lekári...). Nezaujatým sledovaním odozvy a jej sily je následne možné odhadnúť ďalší smer pohybu, resp zistiť kam je ten smer plánovaný a na základe toho potom aj odpovedať na otázku, za akým účelom. No, a potom sa spýtate (až potom!) - qui bono? A ten smer odpovie.

Mainstreamové médiá niesu zlé, naopak, som za ne vďačný. Podľa nich je totiž možné vidieť trendy, smerovania a dôvody tých udalostí ktoré sa dejú, lebo odrážajú zadanie skupiny ku ktorej patria. Tým sa zadávateľ bystrému pozorovateľovi exponuje.

Red herring je v tomto prípade otázka - boli to islamskí teroristi? Naprosto irelevantná otázka, ktorá nič nerieši. Najskôr vyfabrikovaná, irelevantná otázka a následne jasná odpoveď z toho istého zdroja - áno boli, tu sú fotky z ich občaňákov, xichty jasne "teroristicko-muslimské", ktoré nechali na zadnom sedadle auta po tom, čo napadli Charlie vykazujúc výbornú znalosť o zabezpečení a ochrane objektu, 30 minút strieľali s pohybmi a správaním, ktoré sa nenaučíte vo večernej škole, to všetko bez toho aby ich 30 minút!! rušila polícia, odišli v kľude aute, na ceste tie autá pár krát vymenili za dopredu pripravené, brali rukojemníkov a t.d. A následne čapujú na benzínke v maskách, to auto tam nechajú a na zadnom sedadle nechajú svoje doklady, predpokladám že v darčekovom balení, navoňané arabským, možno teroristicko-muslimským parfumom.
Tu filmárik a filmuška filmujú, ale zasa je dobre že si aspoň zobrali do roboty ten deň prezieravo ťažké balistické vesty, odolajúce napr strelám z útočnej pušky. Keby si aspoň zobrali PPSS vesty, ktoré sa v kľude dajú nosiť pod košelou, ale oni zvolili 5cm ťažké balistické. Kedy ste si naposledy spontánne zobrali do roboty ťažkú balistickú vestu? Proste sa tak ráno zobudíte a poviete si - tak, dnes si do kanclu ***nem na seba kevlarovo-titanovú 10kg vestu. Či nie? V zápale filmovania sú tie zábery schopní súčasne "správne" zostrihať a zatriasť záberom práve v tom momente, keď sa na scéne objavia (doslova objavia) teroristi a pri tom popísať v kľude, ležérne nejaké tie SMS kamošom.
Tiež som bol inak potešený tým, že strelivo pre AK-47, 7.62x39mm pri zásahu hlavy z pol metra už neza***e mozgami aj dve vedľajšie ulice, ale zázračne (asi preto lebo Boh je veľký) odpraví tzv policajta bez kvapky krvi. Možno to bude tým, že tá strela ide evidentne úplne mimo telo, ale to je len asi nepodstatný detail. No nič...našťastie tých troch supermanov, ktorí sa po 30 minútovej, ničím nerušenej profi akcii vyparili....tých 88.000 policajtov a celá francúzska armáda zabila, lebo nechali na zadnom sedadle auta svoje občaňáky. Jasné ako facka.

Moje otázky sú iné. Odkiaľ zobrali AK-47 a strelivo, brokovnicu a strelivo, RPG v štáte s najprísnejšou reguláciou zbraní. Prečo strieľali mimo telo toho ležiaceho človeka a prečo médiá súčasne tvrdia, že zomrel na následky tej strely do hlavy. Prečo ten čo to video natočil ani necukne a nieje počuť žiadna jeho reakcia na mikrofóne. Prirodzená reakcia je totiž niečo ako "***a, ***a" škubnutie a snaha sa kryť - alebo je snáď na...
Reagovať
Viny | 13.01.2015 13:540
...podobné "scenáre" zvyknutý? Kde nabrali tí mladí chalani (ktorých okamžite, 2 hodiny po útoku, bez akejkoľvek pochybnosti jednoznačne označili za vinníkov) taký výcvik, že sa pohybovali ako sa pohybovali a to celých 30 minút, že nepodľahli návalu adrenalínu (zväčša možné len niekoľkoročnými reálnymi skúsenosťami a extrémne tvrdým drilom); kto im zabezpečoval logistiku, kto a ako im zabezpečoval intel a prečo preboha po tak dokonale profesionálne odvedenej akcii nechali na zadnom sedadle auta svoje doklady. Skoro ako nedotknutý doklad Mohameda Attu po páde dvojičiek. Z tých lietadiel sa tam síce nenašli ani motory a u Pentagonu sa pre istotu vyparilo celé lietadlo, ale tento pas sa našťastie zachoval. No, ešteže tak. Videá sú na nete, tak sa na ne pozrite.

Pár otázok k tomuto prehliadanému videu, z Košér reštaurácie:
Prečo polícia rozstrieľala človeka, ktorý mal zviazané ruky a ako to, že v tom "priamom" prenose ktosi posunul kameru smerom hore, spomalil obraz a to presne vtedy, keď ten človek vybieha? Viď 0:40 https://www.youtube.com/watch?v=uQfzltS4W1s Prečo sa policajt, ktorý tam vošiel so štítom vôbec, ale vôbec nepozrel doprava (kde je celá predajňa) a t.d. Za takúto chybu by ho pri výcviku vyrazili a hlavne - nikdy, nikdy, nikdy by nevošiel do exponovanej zóny, bez krytia ďalších členov. A nakoniec - prečo sú všetky okná tej predajne tak parádne modré???

Tak a teraz na začiatok - už máte hotovú prienikovú či polaritnú analýzu. Ak áno - aký je pohyb masy, kam, ktorým smerom, čo to vo väčšine spoločnosti vyvoláva, čo požadujú? Máte? Ok - qui bono?
daniel | 16-01-2015 21:06:35
pre : Pre Gulaka. Fajn napísané! Skoro som si myslel že som to napísal ja ! :-)
Pre gulaka | 16-01-2015 17:06:00
Take oblasti su aj v Seredi napr: Cukrovarska a Trnavska ulica.
gulak | 16-01-2015 14:34:53
Len v Paríži je niekoľko obytných oblastí,kde sa hovorí 50 jazykmi...sú to tie fajnové multikultúrne getá...tam nechodí ani polícia...je to super liaheň pre nových teroristov...
Nestavajte snehuliakov, sú protiislamskí! | 13-01-2015 10:42:28
http://www.topky.sk/cl/13/1449889/Islamsky-duchovny-zakazal-stavat-snehuliakov--Napodobnuju-nevercov-a-sexualne-vzrusuju-

som si v prvom momente myslel že si niekto robí srandu,ALE...
daniel | 13-01-2015 07:03:01
Ďakujem !
pre daniel | 12-01-2015 02:16:49 | 13-01-2015 01:27:14
Prepáč, prvé video je o žene ktorá ,,TÝCH údajný láskavých ukrutných teroristov videla na vlastné oči a JU nechali na žive a ONA hovorí že jeden z útočníkov má MODRÉ OČI!!! Som nenašiel s titulkami.
A ostatné nájdeš TU aj s titulkami:
http://www.nwoo.org/2015/01/11/podezrele-nesrovnalosti-v-informacich-o-utocich-v-parizi-a-prohlaseni-hollanda-o-iluminatech/
a len samé otázniky:
http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/1999-zasadni-otazky-a-zaznamy-ktere-media-opomiji-ohledne-popravy-v-parizi
širšie súvislosti:
http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/2001-co-maji-spolecneho-utok-na-charlie-hebdo-a-bostonsky-utok-cui-bono
daniel | 12-01-2015 09:37:13
Pre: Len pre daniel. Ty pako najmúdrejší! Myslíš že všetci vedia mondokovať po francúzsky?
Len pre daniela | 12-01-2015 09:01:11
daniel | 12-01-2015 02:16:49
ty, súdiac podľa tvojich diskusií, zväčša ničomu nerozumieš.Ale, prehraj si toto znovu aj viac krát, možno pochopíš
daniel | 12-01-2015 02:16:49
"Niečo strašne smrdí",nerozumel som tomu ani prd ! Môžeš to preložiť?
Niečo strašne smrdí | 12-01-2015 00:33:45
https://www.youtube.com/watch?v=L3oBd2vxHz0
že by sa pomýlil???
https://www.youtube.com/watch?v=6ahWSLuZMX4
akú hru to vlastne s nami hrajú?
seredan | 10-01-2015 21:49:20
Niekto ma velky zaujem rozputat chaus.
Amerika vo velkom vyzbrojuje ukrajinu a tlaci ukrajincov do boja.
Tak isto sa snazi utocit na cinu a vedie boje o suseddske staty susediace s cinou.

A zrazu silna karta menom islamisti v europe. Ziaden udajny terorista nie a nie prezit.

Teraz kazdy stat v europe bude v pohotovosti, media budu sirit strach a pride moment kedy pride a presadi sa zakon ktori pride z nicoho nic. A ludia si to uvedomia az casom co sa vlastne stalo...
Peter | 10-01-2015 20:24:30
Ja by som to skusil inak. Nie radikalny Islam, niekto sa za islam skovava aby to tak vyzeralo.
Ak sa mylim, riesenie je jednoduche, mudzahidov poliat prasacou krvou (tuk na google a najdite si gen Pershing Filipiny).
Ak mam pravdu, sme v perdeli a vzhladom na ekonomicku situaciu, tlak na znizovanie cien ropy, tlak na uhlavneho nepriatela Rusko - uz aby sme neboli vo vire dejin ktore nejde zastavit.
anonym | 10-01-2015 19:57:09
Už len nájsť tam súvislosť. Podobne dopadli aj niektorí vyšetrovatelia pri spadnutých dvojičkách a svedkovia v prípade vraždy Kennedyho. Mne z toho vychádza, že sú v tom nielen radikálni islamisti. Niekto kto ten teroro zastrešuje nechce, aby sa to vyšetrilo. Treba sa spýtať sionistov v USA.
daniel | 10-01-2015 19:30:12
Zaujímavé...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-01-2015 19:03:37
Dalsia sprava po niekolkych strelbach v Parizi...
To len pre ilustraciu, preco uvaha aj trosku "inym" smerom... ;-)

Ale nic proti tym, ktori napisu, ze depresie su svina. ;-)

- - -

Komisár, ktorý vyšetroval útok na Charlie Hebdo bol nájdený mŕtvy

Helric Fredou spolu s ďalšími policajnými dôstojníkmi vyšetroval útok na vydáveteľstvo časopisu Charlie Hebdo

Francúzsky policajný komisár Helric Fredou, ktorý vyšetroval okolnosti napadnutia satirického týždenníka Charlie Hebdo, bol nájdený mŕtvy, informujú internetové stránky televízie France 3 s odvolaním na informácie poskytnuté políciou.

Podľa France 3, vo večerných hodinách 9. januára spáchal Helric Fredou samovraždu vo svojej kancelárii. Strieľal zo služobné zbrane. Podľa polície, 44-ročný komisár v poslednom čase trpel depresiami a cítil sa unavený.

Helric Fredou spolu s ďalšími policajnými dôstojníkmi vyšetroval útok na vydáveteľstvo časopisu Charlie Hebdo
anonym | 09-01-2015 21:57:07
Zo všetkého tohto má bohužiaľ osoh USA. Práve tí, ktorí dlhodobo svojou zahraničnou politikou vyvolávajú vášne a obsadzujú územia s ropou. Klan R. to má dobre vymyslené. Teraz sa smejú ako sa medzi sebou likviduje Európa a blízkym východom. To všetko vďaka nim. "Dajte mi moc vydávať a ovládať peniaze národa, a potom mi bude jedno, kto robí zákony.".
pre gulak | 09-01-2015 17:14:19
Bohuzial ,mate pravdu a radikalni islamisti sa tiez nedaju dlho prosit.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 09-01-2015 17:07:58
pre pana Majka | 09-01-2015 16:54:33 | - precitajte si moje prispevky a skuste opravit svoje tvrdenia o ich obsahu.

Ziadne dokazy totiz nedavam. Nie som vysetrovatel ci zalobca.
Dokonca som nespominal ani najdene doklady.

Pisem o moznosti, nakolko v pripade WTC nik zmysluplne nevysvetli, preco zrovna v ten den nik vyznamny...

Kludne zostante Vy pri svojich uvahach a tiez svojich. Sloboda slova a SOL nam to umoznuje. ;-)
gulak | 09-01-2015 17:06:44
Terorizmus do EU vyvážajú USA,ich špinavá zahraničná politika dala do pohybu desaťtisíce radikálnych islamistov...AL-KAIDA..globálna teroristická organizácia...majúca spiace bunky v celom svete...neexistuje zabrániť takýmto cieleným útokom..môžme sa,len modliť,aby sa to nedostalo na Slovensko a aby sa nejaký sfanatizovaný islámista..neodpálil v nákupnom stredisku...
pre pana Majka | 09-01-2015 16:54:33
Hlavne,ze sa k tomu vsetkemu al kaida priznala,a co si Vy myslite,na to mate pravo,ale kazdy,ako Vy sam vzdy argumentujete rozmyslajuci clovek,Vase konspiracie povazuje za obacajny nezmysel.Podavate nejake dokazy,kto bol a nebol v budove,a ze SA nasli nejake Dokumenty ktore boli naschval podlozene....Ziadna tajna sluzba nema take schopnosti aby mohla taky akt previest,a ziadna vlada,alebo ina moc na svete nemoze planovat utok na dvojicky zu len logisticky je to nemozne.Preco musite vzdy vynaliezat koleso,preco neberiete v uvahu,ze to bol cisto teroristcky akt a netreba z toho robit nejake sprisahania,kolko sme toho uz mali , Madrid, Bostonsky Marathon a co ja viem lkde este.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 09-01-2015 16:36:10
ano vzdy | 09-01-2015 16:23:22 | - 11. septembra 2001 asi 2 hodiny po zverejneni utokov na WTC, som telefonoval s bratrancom, ktory bol pomerne dlhodobo v USA.

Jeho prva reakcia bola - to je vojna, tam bude 50 000 mrtvych a vsetko bohati ludia, financnici, prezidenti spolocnosti a pod. Tak hovorili aj prvotne spravy medii. Totiz tolko ludi sa pocas dna vo WTC nachadzalo.

Mrtvych su tri tisicky a vsetko vacsinou pristahovalecki upratovaci a zachranari.
Nie som konsprirator, ale nepovazujem sa ani za idiota.

Ospravedlnujem sa, ak to pre niekoho vyzera neskromne.

Neda mi nespytat sa - to v den "D" ostatni zahadne naraz dostali sra*ku, alebo im bolo doporucene "zobrat si zopar hodin volna"... ;-)

Snazim sa vidiet veci z viacerych uhlov pohladu. To je vsetko.
ano vzdy | 09-01-2015 16:23:22
Tajne sluzby,chrante sa , lebo na Sol,budete vzdy odhaleny.
seredan | 09-01-2015 16:01:42
Zapad dlhodobo obsadzuje a zotrocuje islamske staty kde zili jednoduchi ludia ktori sa prevenili len tym ze na ich uzemi je ropa. Bola otazka casu kedy aj ten obycajny clovek bude citit krivdu a pozenieho do utoku nenavist voci tejto korporatnej spolocnosti.

Zapad vybombarduje syriu, iraq, afganistan, libyu a potom sa cuduju ze obycajni ludia sa hrnu do europy za lepsim zivotom.

Teraz FR ma to co si zasluzilo. A bude to pokracovat ak v inych statoch.


Peter | 09-01-2015 15:39:54
p. Majko to teraz mieri presne. Zahadne najdene doklady, ako aj utocnikov z 11.9.2001 na streche budovy, jedine co nezhorelo z celeho lietadla. :-)
Utok zbrkly, zastreleny muslim akoze muslimom na chodniku. Neda sa nijako ludi zviazat iba pod zastitou nutnej obrany proti tetrorizmu a vtedy je nutne obmedzit aj slobodu.
Nesla EU do arabskych krajin, akoze donesieme arabske krajiny do EU. A z celeho tohoto profituje USD.
gulak | 09-01-2015 13:07:42
Seredan...ako si dovoluješ urážať tých karikaturistov,že sú to parazity...bol to satirický časopis,čo poukazoval na dianie v krajine,karikatúra má šokovať,ako môžeš napísať takú blbosť,že časopis rozdeľoval krajinu...rozbroje vznikajú tam,kde vedľa seba žiju ľudia rôzneho náboženského vyznania.....aj v bývalom Československu bol jeden takýto časopiš..Dikobraz..ale bol to taký umiernejší,cenzurovaný...väčší parazity sú poslanci,vláda,neplatiči daní...čiže podľa Teba je normálne... ak by to tam niekto vystrielal,ved si o to dlho koledovali...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 09-01-2015 12:52:36
Pre rozmyslajucich ludi musi byt presne ako pri 9.11. v USA na udalosti vela nepochopitelnych a divnych veci.

Neda sa vylucit ani akcia tajnych sluzieb - stupnujuce sa napatie v spolocnosti a odpor ludi je mozne najlahsie potlacit cez opatrenia naoko zamerane na nieco uplne ine.

12 mrtvych novinarov zial zostava a to je neospravedlnitelne, nech to urobil ktokolvek.
Obcan | 09-01-2015 12:42:20
Nemam rad konspiracie,ale s odstupom casu ked sa clovek nad tym zamysli-vyskoleni,dobre vybaveni zabijaci spravia taku chybu ze si vezmu ,,obcianske,, ktore stratia v ukradnutom aute...
Neda si nevsimnut aj specialny odev co si natiahli a rad by som vedel naco by si brali na taku akciu veci co by ich mohli prezradit,ak ovsem nejde o to aby sa z tych dvoch identifikovanych stali mucednici,lebo ak ich zastrelia pri akcii tak toho moc nenarozpravaju ale kedze strelci boli zahaleni nikde nieje napisane ze su to prave tito dvaja.
Cele je to moc jednoduche na to co sposobili.
Vsak cas ukaze a mozno aj nie...
onanym | 09-01-2015 11:16:55
..ked som nad tym pouvazoval, tak ich humor bol drsny, az prilis... a netykal sa len moslimov, ale vsetkych naokolo..Holt, mozno na tom nieco je, ze museli cakat odvetu..
daniel | 09-01-2015 10:54:30
Za islamistami a neprispôsobivými cigánmi NIKDY !!! plakať nebudem ! Preč s nimi !!!
seredan | 09-01-2015 10:48:19
Bratia bojuju za slobodu. Cele roky zili v sikane od ludi co si z ich zosmiesnovani plnili kapsu.
Redakcia boli paraziti ktori rozdelovali spolocnost a urazala ludi a ich vieru.

Zas je tu velka medialna bublina. Ludia su osprosteni a lahko manipulativni. Kazdy den v iraku, afganistane zabiju nevinnych ludi americke a spojenecke jednotky. A za tychto ludi nikto neplace....
trochu z diskusie pod článkom | 09-01-2015 10:21:01
http://www.sme.sk/c/7578171/karikatury-pre-ktore-prisiel-utok-v-parizi.html
...popravde tí čo umreli, zrejme neboli nejakí slušní ľudia. urážať niečiu vieru sa nedá ospravedlniť tzv. slobodou slova. Ak existuje sloboda vyznania, tak nemôže existovať povedľa toho sloboda osočovať vyznanie. Tie dve veci si predsa protirečia. Osočovanie jednoznačne znamená vôľu škodiť niekomu. Je to akoby existovala povedľa slobody vlastniť majetok aj sloboda ničiť ho nevlastníkom.
To že takéto noviny smú produkovať tie svoje ohavnosti znamená toľko, že štát zlyhal v definovaní práv a povinností.
Západná civilizácia dosiahla absolútne morálne dno. Je to ako s končitou. Každý normálny cíti, že to nie je v poriadku, ale radšej nepovie nič, aby naňho nenormálni nepovedali, že je spiatočnícky. dúfam, že sa Francúzi už spamätajú, a stanovia takzvanej slobode nekompromisné hranice.
........
S trochou chladnokrvného nadhľadu je až smiešne pre akú úbohosť zomrelo 12 ľudí. Karikatúra by mala byť v prvom rade inteligentná a mala by poukazovať na vytipovaný problém jeho zveličením. Väčšina z toho čo som si pozrel je prvoplánový výsmech. ALE! to nie je dôvod na strieľanie a vraždenie. Z tohto pohľadu mi to príde ako smutná irónia osudu že zahynuli rovnako primitívnym a prvoplánovým násilím ako primitívny a prvoplánový bol ich humor. Myslím že teraz by bolo dôležité dať pozor na to aby sa úcty a piety dostalo mŕtvym, ale nie ich dielu. To by mohla byť dosť veľká chyba, aby sa z nie veľmi inteligentného humoru stali sväté obrázky a ikony západu.
seredan | 09-01-2015 10:12:03
treba pouzit iny styl "boja" proti extremistom, nejde o sklonenie sa, vzdanie sa.
americania a EU teraz len diplomatickym stylom dali rusov pekne do zveraka a nevystrelili ani jeden naboj.
pre seredan | 09-01-2015 08:55:02
To by tak este chybalo sklonit SA pred terorizmom!Je to utok na slobodu slova,slobodne myslenie a demokraciu,a to v ziadnom pripade.Potom by vlastne vyhrali.Chcu si vybudovat stredovek,ale pouzivaju na to namodernejsie vydobytky slobodneho sveta.
seredan | 09-01-2015 07:56:32
ono provokovat niekoho kto ma extremne sklony asi nie je uplne spravne...hlavne ked nema problem zabijat, alebo sa vyhodit do vzduchu.
to je ako keby clovek drazdil kobru holou nohou, alebo bol v krcme a vedel kto je navacsi bitkat a budes na nho zazerat a pripadne mu nieco nelichotive povies.
argumentovat extremistovi nejakou slobodu tlace/vyjadrenia nazoru nema zmysel.
je vela mudrych hlav, urcite vedia vymysliet iny styl ako "bojovat" proti extremizmu.
gulak | 08-01-2015 19:44:59
Hlavný veliteľ islamského štátu,minulý rok..vyzval všetkých moslimov vo svete,aby zabíjali všetkých Europanov,tam kde je to,len trošku možné....je zaujímavé,že amíci ich bombardujú(ale nejako často mínajú cieľ)..a nevyzíva moslimov,aby zabíjali amíkov,tam kde sa dá...ale prečo by ich zabíjali,ked ich vyzbrojili...aj amerike by sa hodila vojna v Europe,ked to nevychádza s Ruskom,skúsime inú taktiku..
anonym | 08-01-2015 18:23:48
Riešime regulérnu civilnú partizánsku vojnu, kde nepriateľ má u nás milióny potencionálnych bojovníkov, použije akúkoľvek stratégiu, vďaka rope disponuje takmer neobmedzenými finančnými prostriedkami a má svojich ľudí a väzby v najvyšších mocenských štruktúrach krajín EÚ. A zabudnite že nepriateľ je nevzdelaný chudobný primitív z púšte. Jeho velitelia sú veľmi inteligentní a aj na našich univerzitách vzdelaní ľudia. Zatiaľ čo našu predstavu o nepriateľovi tvoria skôr klišé ako fakty, nepriateľ nás dokonale pozná, pretože tu roky žil, prípadne vyrástol. Príčina je v prílišnom humanizme, v sociálnom štáte a v zákaze diskriminácie. Ak by vystrieľali tú redakciu Švédi, nech sú podozriví všetci blonďáci.

hombre | 08-01-2015 15:27:49
Hneď v na začiatku chcem zdôrazniť, že tento brutálny čin nemá v civilizovanom svete, minim. v civilizovanej Európe miesto. V niektorých portáloch zaoberajúcich sa významom slov (Wikipédia) je slovo karikatúra definované takto:
„Karikatúra je zjednodušené, niekedy humorné alebo komické , inokedy satiricky kritické úmyselné zosmiešňovanie, alebo výtvarné či literárne dielo, ktoré značne zvýrazňuje niektoré charakteristické tvary obličaja, ľudskej postavy alebo tiež nejaké osobné (charakterové) vlastnosti, dôležitý povahový rys alebo iné ďalšie významné skutočnosti u zobrazovanej osoby alebo karikovaného človeka“. SME-čko dnes prinieslo článok http://www.sme.sk/c/7578171/karikatury-pre-ktore-prisiel-utok-v-parizi.html z ktorého vidno, že redakcia Charlies Hebdo nebola zameraná len proti islámu a že si mnohokrát nechutne uťahovala z ľudí ktorí v niečo resp. v niekoho veria. Všetko má svoje medze!! Aj karikatúrne vyobrazenia. Preto sa ani veľmi nečudujem, že dopadli tak, ako dopadli, hoci pomsta, akú zvolili islámisti je odsúdenia hodná!
Panstvo | 08-01-2015 14:39:05
darmo tu píšeme, darmo máme pravdu, sídlo *****ých v EÚ nevidí, nepočuje. Veď načo ? Majú miliónové platy, hovno robia, miliónovejšie dôchodky od 5O rokov a čo ja viem aké iné neuveriteľné výhody. Tých nebude vôbec skutočne zaujímať pár zavraždených novinárov. Nepochybujem, že to, čo sa teraz spustí vo Francúzsku proti islamu bude mať silu orkánu. A všetkých ich zmetie tam, odkiaľ prišli.
gulak | 08-01-2015 14:16:07
Seredan....Ty píšeš blbosti...moslimskí rodičia v predmestí Montrealu sa dožadovali,aby sa v školských jedálňach nepodávalo bravčové mäso..odpoved radnice...moslimovia musia pochopiť,že ked chcú žiť v Kanade..musia prispôsobiť ich kultúre,spôsobu života..ved asi kvôli tomu ste sa prisťahovali do Kanady...v Rakúsku si muž na svojom pozemku,na záhrade púštal muziku,kúsok od neho je mešita,moslimovia z mešity na tohto muža zavolali policajtov,lebo jeho muzika ich ruší pri modlení...títo všetci sú radikálni islamisti..nepresvedčuj ma ,že islám je mierumilovné náboženstvo...dnešný islám je mor 21.storočia..alebo moslimskí guru v Česku..nedávno povedal,že by ženy kľudne aj kamenoval,lebo u nich je to taký zvyk..ked tam žena po znásilnení otehotnie..môžu ju kľudne kamenovať,lebo je to jej vina..
Peter | 08-01-2015 13:41:17
Na islamistickych extremistov prasacou krvou. Pod kazdu planovanu mesitu zakopat zopar prasacich hlav, kazdeho kto sa odpali postriekat prasacou krvou, aby sa mu neusla ziadna z tych slubovanych 72 panien.
Sariu nech si dodrziavaju doma, nie kde chcu po svete. Oni su viac ako nase tradicie u nas doma?
seredan | 08-01-2015 10:58:49
Nie neodbachol ale kazdy clovek veci berie inak. Tak ako napr. policajt na svk vtrhol a vystrielal romov v ich dome. Ludia pokial su zahnani do kuta tak konaju skratovo.

A kde konci humor ? Ked niekto urazi na ulici cloveka a poniziho tak obhajoba bude ze to bol len humor ?
Sikana, znevazovanie, zosmiesnovanie a humor naju k sebe velmi blizko.

Gulak- pises blbosti. Ludia ktori su islamisti vobec si nemyslia ze su nad. Maju svoju vieru a tradicie.
To co ty pises su radikalni islamisti. Tak isto mame aj my krestanskych fanatikov ktori zabijaju.


gulak | 08-01-2015 10:39:02
Zosmiešnovanie nemá nič spoločné so satirou...satira vždy na niečo pokazuje,satira často šokuje a nastavuje zrkadlo blbosti....islám považuje svoju vieru ja jedinú najlepšiu na svete...ostatní sú pre nich neveriaci psi...ich videnie sveta nemá nič spoločné s Európou...najlepšie by bolo vysťahovať všetkých moslimov z EU...treba vyčistiť EU od týchto fanatikov....a to,že väčšina moslimov nesúhlasí s touto tragédiou...to sú,len obyčajné žvásty...týmto alahistom neverím ani slovo a už vôbec nechápem niektoré naše ženy,že si zoberú moslima,na tú sprostú gebulu si dajú šatku a konvertujú na islam..mne to pripadá,ako nejaké moslimská spiaca bunka....dnešný islám je na úrovni kresťanstva zo 16.storočia..
daniel | 08-01-2015 10:29:03
seredan asi si to dosť pozorne nesledoval. To je časopis,ktorý si uťahuje zo všetkých aj sám zo seba. Ide čiste iba o humor a tentokrát si neuťahovali z islamu ale z vodcu takzvaného Islamského štátu! Islam nepozná humor,to je ten problém!
onanym | 08-01-2015 10:20:11
seredan | 08-01-2015 09:57:53 - mas pravdu, ale tiez by si niekoho odbachol ako psa?
seredan | 08-01-2015 09:57:53
A co cakal ten tyzdennik ? Zarabal na zosmiesnovani ineho nabozenstva.

Ked v triede bude ziak ktory sa posmieva inemu ziakovy a neustale ho ponizuje pred triedou tak dotknuty ziak mu nema pravo poriadnu vylepit ??

Ja pokial si zvolim svoju vieru v moju rodinu a niekto mi ju bude znevazovat a verejne sa jej vysmievat tak musi cakat odvetu !

Demokracia musi mat svoje hranice. Pokial demokracia znamena urazat inu vieru nieco je zle

daniel | 08-01-2015 08:39:55
A potom že máme byť tolerantní voči takejto kadejakej hávedi ako sú islamisti,neprispôsobiví cigáni a ďalší...
Oni voči nám tolerantní nie sú a nikdy nebudú ! Ja som za tvrdé protiopatrenie !

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign